BADALONA 3 LEVANTE B 1

Escapulats,

Una més. El Badalona ha rematat el 2016 de la millor manera possible i tanca la primera volta amb tres victòries consecutives a la lliga i seguint viu en totes les competicions a què ha presentat candidatura. Se m’acaben els adjectius, la veritat: els de Manolo González signen una primera meitat de campionat brillant -en números i en sensacions- i de mica en mica els jugadors comencen a assumir que el discurs de la permanència té els dies comptats… De moment, però, gaudim de l’aturada nadalenca i del dolç, dolç sabor dels torrons i les neules… Amb regals o sense, qui s’atreveix a posar-li un sostre a aquest Badalona? Jo, sens dubte, no pas.

 • Registres: Avui he sabut, de la mà de l’enciclopèdia Duran (Editorial Ramon), que la millor primera volta del Badalona a la 2a B, fins ara, és la de la temporada 2010-11, la primera de Manolo Márquez a la banqueta: 35 puntassos. Aquell any vam acabar la lliga segons amb 65 punts, i l’ascens se’ns va escapar a casa davant el Mirandés… La projecció d’enguany és similar, i no veig per què no podem parlar, ja sense por, de la lluita per les eliminatòries d’ascens. Les xifres són impressionants: equip menys golejat (curiosament, junt amb el qui hem batut avui), cinquè més golejador (el que més fora de casa, amb 16 dianes), imbatuts com a visitants… Una derrota en 19 partits és una dada d’aquelles que com més hi penses més valores, i que ja només compartim amb la Cultural Leonesa.
 • Oliva: El de Riudecanyes segueix a la seva: Set gols els darrers cinc partits i cinc jornades seguides marcant. Déu n’hi do. Com ha explicat ell mateix en roda de premsa, en Gerard s’està retrobant a ell mateix a base de feina i sacrifici, i ara mateix és un autèntic killer de l’àrea. I no era fàcil. Amb les baixes de Serramitja i Bruno Vinicius, tots crèiem que ens feia falta un plus al davant. Avui, el fitxat Agus Alonso ni tan sols ha saltat a la gespa i, pel que fa al brasiler, tindrà molta feina per prendre-li la titularitat a l’ex de L’Hospi. I açò ens encanta.
 • Camaleó Escapulat: Una de les coses que més m’ha agradat del Badalona d’aquest matí és que s’ha posat la granota de feina (mai millor dit) i s’ha adaptat perfectament al que el partit demanava. Ens visitava un rival molt incòmode, amb poca arribada però el menys golejat del grup, i nosaltres n’hi hem clavat tres, cosa que mai ningú no havia fet fins ara… Avui tocava joc directe, poca elaboració i intensitat des del primer minut, i l’equip ha respost. I aquests són, precisament, els equips que estan cridats a lluitar ben amunt a la 2a B: els que mostren fortalesa en diferents escenaris de partit. Solidesa defensiva, primer, i caràcter, després. Si li afegeixes qualitat i encert en posicions clau, com és el nostre cas, èxit assegurat. Ara, a gaudir del Nadal i a somiar en el nou estadi… que ja és una realitat!

jornada-19-badalona-atletico-levante

El primer gol de Maestre ha arribat, gairebé, per saturació dins l’àrea!

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

51 responses to “BADALONA 3 LEVANTE B 1

 • Carlos

  Solo comentar que el equipo esta increíble,nos comemos los turrones en playoff,después de cuatro años de penurias ya tocaba disfrutar y mas cuando en breve podamos inaugurar nuestro futuro estadio y podamos estrenarlo jugandonos el ascenso a segunda división.
  Desear a toda la gente escapulada unas buenas fiestas y un gran año 2017,y que el equipo siga igual de enchufado como hasta ahora.VAMOS BADALONAAAA !!!!!

 • juan antonio 1

  felices fiestas a todos los del foro del escapulat . del equipo no se que decir despues de las alegrias que nos estan dando y que ahora si somos equipo a disputar los playoff.

 • Anònim

  Felices fiestas a todooos y a ver si no nos pesan los turrones después de navidad que estos parones no me gustan jajaja

 • L'escapulat

  Bona nit i bones festes!!!

  Caram, sembla que quan l’equip va bé a molts se us passen les ganes de comentar coses, eh! Casum l’olla.

  Demà primera visita oberta a la premsa al nou estadi. A les fotografies ja es podrà veure l’estadi en -pràcticament- tot l’esplendor.
  Tal com a explicat el presi avui al Minut 91, dijous hi ha una nova reunió amb el consistori però les coses semblen ja pràcticament lligades.
  Ara bé, pràcticament ens podem oblidar del dia de L’Hospi (pel que ha deixat entreveure!). Segurament s’estrenaria l’estadi amb el partit de Copa Catalunya contra el Girona o bé el dia 29/1 davant l’Espanyol B.

  Per cert, Sergio Bermúdez ja ha trobat equip: fitxa pel Terrassa FC, de 3a divisió.

  AMUNT BADALONA!!!

 • L'escapulat

  *** Galeria de fotos de la darrera visita oficial a les obres del nou estadi municipal

  Com veieu, ja tan sols queden els acabats i quatre cosetes. Més a prop que mai… Quines ganes d’estrenar-lo!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Té bona pinta aquest camp. M’ha sorprès molt positivament veure un gran mural-foto d’un partit de futbol d’una època antiga del Badalona.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Muy buenas fotos del estadio de Eloy. Es para agradecer.

 • Anònim

  Alguien sabe si se tiene previsto hacer campaña de socio navideña?

 • Eloy M.

  La galería que ha puesto Albert aquí del estadio está realizada por él. Mis imágenes están en otro lugar. Feliz Navidad a todos y próspero año nuevo!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Me refería a las imågenes que estan en el twitter.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Me refería a las imågenes que estan en el twitter..Feliz Navidad a todos los del foro.

 • L'escapulat

  BON NADAL A TOTS!!!

  No sé si vau llegir l’article del Diari de Badalona on ja es confirmava que fins a finals de gener, principis de febrer no fa pinta que puguem estrenar el nou estadi…

  En tot cas, ja no ve d’ací, a mi sincerament ja no em sorprèn res. Però vaja, avui és dia de gaudir una mica de la vida i fer-ho en família. La veritat és que no ens podem queixar pas, els escapulats, oi?

  Ah! I en les valoracions de la 1a volta (Eloy, Cristian, Ícar i jo mateix hi apareixem) Robusté es confirma com el jugador més valorat d’aquesta primera meitat del curs!

  El que dèiem… BON NADAL, SANT ESTEVE I FELIÇ ENTRADA AL 2017!

 • Anónimo

  Pues si es como dices que dice el Diario de Badalona, huele nuevo aplazamiento de Copa Catalunya para febrero.Bon Nadal.

 • Eloy M.

  Mariano vuelve al Badalona por Navidad

 • Albatros

  Pues, anunciada ya la próxima salida de Jordi Villacampa, en un “proyecto deportivo de ciudad”, le ha sido ofrecida la futura presidencia del histórico club de baloncesto a Miguel A. Sánchez. Su buena tarea al frente del CFBadalona, no ha pasado desapercibida para los poderes fácticos de la ciudad, que pretenden también lidere el resurgir del “Spirit of Badalona”. Con la premisa de apostar firmemente por la cantera y asegurar la viabilidad económica, se le considera la persona ideal para que La Penya vuelva a vivir tiempos de gloria.
  A medio plazo, optimizando estructuras organizativas y buscando sinergias, se plantearía la fusión de los dos históricos clubs deportivos de la ciudad.
  La propuesta en firme, cuenta con el apoyo consistorial y el respaldo de diversos de los grupos políticos con representación municipal. La única oposición de relevancia hacia la propuesta, viene por parte de la Concejal de Deportes, perfecta conocedora de su ámbito de competencia. Dicha política sigue con su ya conocida línea de actuación y se muestra partidaria de invertir el tiempo y los recursos en disciplinas ya consolidadas en la población como el cricket, bádminton, bitlles catalanes y korfball. Esperaremos acontecimientos…

 • Xafarder

  Hòstia que bona la inocentada de Albatros, era mes creïble i rebuscada, que la del Mariano de Eloy, que també és molt bona.

 • Albatros

  Hola foreros. Pues eso, que el recién estrenado año os depare Salud, Suerte y Felicidad a todos.
  Volviendo a lo deportivo, mercado invernal ya abierto. A ver que novedades hay en la plantilla en materia de salidas y entradas. Se ha estado trabajando en ello, por lo tanto, es de suponer que en breve tendremos noticias. Sin perder de vista la cuestión económica, está claro que, en está ventana de mercado, el CFBadalona es un destino muy atractivo; por ello, no sería de extrañar alguna incorporación muy interesante. Bastante buenos deben ser los que aterricen, para conseguir mejorar el nivel de este excelente grupo de jugadores.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Bon any a tots!! Jo em conformo en que no s’en vagi ningú en aquest mercat d’hivern. Suposu que igual que el nostre pot ser un destí atractiu per algun jugador, també tenim molts jugadors que podrien ser atractius per algun club necessitat.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Si volem tenir espectetives ambicioses, ens tenim que reforçar.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Apunteu aquesta seria posibilitat, que em diuen que ja es entrenant: Aimar Moratalla (ex Llagostera), que estava jugant al extranger.Com sabeu, ocupa la posició de lateral i pot jugar de central, jugador molt competitiu i polivalent, que ens aniría molt bé devant targetes i llesions.Ara a per el mig camp.

  • juan antonio 1

   este jugador ya lo comente en pretemporada y dije que si no encontraba nada en el extranjero ficharia con nosotros me lo dijo un amigo suyo.este jugador como otros tal como va el equipo y el estadio nuevo vendran con los ojos cerrados.hay que aprovechar y reforzar un poquito mas para seguir luchando por los puestos de play off y seguir soñando.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Si, Juan Antonio, recuerdo que lo comentaste. Fue a jugar la Copa y Liga de Finlandia y ahora está libre y no sė si es porque en estas fechas, por el rigor del invierno, ya no se juega, pero lo cierto es que, actualmente está sin equipo y entrenando con el Badalona, de ahí que lo tendrían previsto de hace un tiempo y le dijeran a Canelada que se buscara equipo.Como he comentado antes, es un jugador sumamente importante, por sus condiciones y polivalencia.

 • Anonimus Maximus

  Va a ser difícil que vengan jugadores al Badalona que puedan aumentar el nivel de esta plantilla. Aimar me parecería un acierto, pero creo que lo que mas necesitamos es un organizador en el centro del campo. En la delantera con Oliva, Agus Alonso y Bruno ya recuperado creo que vamos servidos a no ser que vieniera un super clase no creo que hubiese que incorporar a nadie en esa posición.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   No te preocupes Anónimus, que ya llegará el refuerzo de medio campo, pero de momento está bien que podamos tener a Aimar, jugador de nivel, polivalente y que reforzará la parte mås sensible del equipo, fundamentalmente porque son más proclives a las targetas.De delanteros, como dices, vamos sobrados y parece que no es necesario otro jugador.

 • L'escapulat

  Bona tarda i bon any a tothom!!!

  Setmana de retorn a la normalitat i ho fem amb un molt bon partit de futbol a Lleida i a més per la TV. Poc més es pot demanar…
  Pel que fa als fitxatges, jo també crec -com hem debatut ací moltes vegades- que el més urgent és un migcampista distribuïdor, però com bé comenten les veus autoritzades, Aimar ja va sonar i deu estar a prop si s’està entrenant amb l’equip.
  El cas de Canelada és un pèl estrany perquè segur que aquest jugador té cartell més que suficient com per trobar equip fàcilment. Altra cosa és que estigui en tot el seu dret legítim de complir el contracte al Badalona i esperar la seva oportunitat, tot i que també penso que ha quedat força demostrat que no entra en els plans del míster.

  De totes maneres, jo tampoc no descartaria que al final es tanqués el mercat sense cap arribada. Improbable, però ara mateix no crec que es faci cap bogeria econòmica.

  Pel que fa al nou estadi, també sembla que aquestes festes han tapat una mica el fet que ja donem per quasi segur que el partit de l’Hospi encara serà al vell camp, i que potser ja ens estem estirant cap al febrer. Per a mi tot el que passés de finals de gener-primera de febrer ja estaria fregant l’escàndol. Veurem…

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   No especulis amb lo dels fitxatges, perque vás equivocat.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Si no vinguesin com a minim dos jugadors, oblidemse de exigir play off. Pel meu entendre, necesitem un altre central (Aimar ideal, pot jugar indistintament com a lateral).Tenim amb compte perque tant Robusté com Moyano, a excepció dels dos primers, han jugat tots els partits i que al igual que Toni Lao- Maestre,
    necesiten un altre jugador que reforçi la posició, per la evidencia de targetes, posibles lesions i perque els cuand arrivin al final de temporada no faigin “figa”.Si a més puguesim fitxar un mitja punta: perfecte.Si nos fós així, no es tan greu.Però el que es indispensable, es un altre central y altre pivot de mig camp.

 • Anònim

  I la campanya de Nadal per quan?

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Qué es el que vols dir?

   • Anonimus Maximus

    Imagino que ser referirá a la campaña para hacer socios la segunda vuelta que en años anteriores el club dejaba el abono a 25€. Este año con el merder del campo nuevo a ver que pueden hacer.

    Si se refiere a la campaña de recogida de juguetes, se hizo el ultimo partido de liga en casa.

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     Gracias por tu suposición.Yo también creo debe de referirse a la campaña de socios y abonos de tribuna para el nuevo estadio, aunque hay que imaginárselo, que se refiere a eso.

     • L'escapulat

      No sé si es farà enguany, tenint en compte com estan les coses amb l’Ajuntament, el nou estadi, etc. Existeix un pla d’escala de preus al nou estadi, que ja us vaig explicar, però mentre no hi hagi estadi, poca cosa poden ensenyar, em temo.

      En fi, paciència. Potser la nostra estada a la capsa de llumins s’ha de perllongar encara més…

      Per cert! Estem parlant poc del partit de dissabte… Esperem que la darrera victòria del Lleida a casa contra l’Eldense fos un miratge i que els de Ponent no despertin, com a mínim en el primer partit de la segona volta. Segueix l’entrenador Siviero -veurem fins quan- i de moment no han anunciat cap moviment a banda de la baixa d’Adrián Saballs.

      Partit molt interessant per mesurar com ens han sentat els torrons. Ja noteu el mono de futbol?…

      AMUNT BADALONA!

 • Carlos

  Asamblea de socios para el próximo día 18 de Enero para aprobar el convenio,y si se aprueba el ayuntamiento aprobara un pleno extraordinario,para poder llegar al partido de liga del día 29 en casa contra el Español B.
  El partido de semifinal de copa Cataluña contra el Girona que esta previsto para el miércoles 25 a las 19.30 horas,probablemente se tendrá que aplazar,espero equivocarme…
  Y el sábado a ganar en Lleida,y así poder dar “un puñetazo en la mesa “, en la clasificación,
  VAMOS BADALONA !!!!!!

  • Anònim

   Gerard Oliva se’n va a Grècia?

   • juan antonio 1

    segun el diari de badalona dice que tiene una oferta de un equipo de primera pero el no se quiere ir del badalona.aunque cobraria muy bien.haber como termina esto porque el badalona tambien cobraria por el trapaso.

    • Anonimus Maximus

     Como cobre igual de bien que Manu Balda cuando se fue… fijo que ya le han contado en el club como las pasó el chaval…. y aquí encima Oliva es titular y pichichi del equipo….

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Ahir també em vaig assabentar de la informació sobre el nou conveni i la convocatòria d’Assemblea. Avui s’ha fet oficial. Gran notícia; ja era hora!!! No oblidem, però, que el proper dilluns encara hi ha una última reunió entre el club i l’Ajuntament i que els socis hauran de ratificar l’acord en assamblea extraordinària, el dimecres 18 a les 19.30h. Per cert, que per primer cop des de fa temps la reunió no serà al BCIN, sinó al Museu, i coincideix amb el partit de tornada de 1/8 de copa RFEF a Teruel (20h)… No es podia haver evitat, la coincidència?

  La veritat és que fa gràcia el fet de poder escollir seient; per fi! A veure si la il·lusió passa definitivament de la gespa a la graderia aquest 2017!!!

  Pel que fa a la possible marxa de Gerard Oliva a Grècia, ho diu ‘com de passada’ en una entrevista amb Albert Fibla al Diari de Badalona. No sé quina necessitat hi havia d’anunciar-ho públicament, però en tot cas ell diu que està a gust i que vol quedar-se.
  En tot cas, el Larissa no és com el Panthrakikos de Balda, és un equip solvent i en una ciutat molt més agradable que no pas Komotini, aixina que l’amenaça podria ser considerada com a real (sí, sóc una mica friki del futbol hel·lè). Veurem. A mi personalment no em preocupa excessivament si deixa calés a la caixa i un cert temps de reacció. Seria una llàstima, perquè està enratxat i finalment ha encaixat perfectament als plans de Manolo, però amb Bruno al 100%, Agus -i fins i tot Moha- podem tenir la posició de ‘9’ ben coberta.

  Dissabte partit gran a Lleida. A veure quina solució donem a la baixa de Robusté i amb quin onze sortim. Espero un partit més aviat al contracop dels nostres; i tampoc no oblidem el factor fred!!
  Començar la segona volta bé és clau, i el calendari no és excessivament complicat al gener (Lleida i Prat a fora i Hospi i Espanyol a casa).

  Torna el futbol: AMUNT BADALONA!

 • juan antonio 1

  prat – badalona a las 12 por esport 3.aunque yo asistire al partido a animar a mi equipo del alma CF BADALONA.

  • L'escapulat

   Genial! Comencem l’any amb dues retransmissions fora de casa. La veritat és que aquest any no ens podem queixar. Crec que a excepció d’Elda els hem pogut veure tots des de casa, sia a la tele o per Internet.

   D’on has tret la informació, per cert?!

 • kanu

  Se sabe en qué términos es el acuerdo Ayuntamiento. Quien paga mantenimiento y quien explota el equipamiento?

  • L'escapulat

   No se’n sap res Kanu, precisament és el que hauran d’explicar a l’Assemblea del dia 18. Però, llegint la carta del president, hi haura petits triomfs i petites derrotes. Serà interessant, tot i que dubto molt que els socis no ho aprovin. Mai se sap, però. Ací encara tenim la sort que la última paraula sempre la té el soci!!

   • Anònim

    Pot assistir abonats o només socis?

    • Carlos

     Creo que solo socios

     • L'escapulat

      Només socis, com sempre.
      Els abonats paguen per poder entrar a l’estadi els dies de partit a la lliga, però, com en qualsevol altre club, no en són “propietaris” i per tant no poden participar en la presa de decisions del futur de l’entitat.

 • Carlos

  Haritz Albisua mediocentro defensivo,se queda sin ficha en el Lorca,y esta sin equipo,jugador de 1,87 cm y 24 años,el año pasado lo vi jugar los playoffs con el Barakaldo en los partidos contra el Lleida y era una maquina recuperando balones y la entrega que le echaba en el centro del campo,podria ser un fichaje interesante para cubrir la baja de Coulibaly.
  Ahora apor los 3 puntos en Lleida.VAMOS BADALONAAAA !!!!