ELDENSE 1 BADALONA 4

Escapulats,

Se’m fa una mica estrany escriure elogis i lloances, setmana rere setmana, a aquest Badalona de Manolo González. I no perquè no m’agradi, esclar, sinó perquè normalment defujo molt el ‘periodisme de bufanda’ o el seguidisme acrític de certes comunicacions oficials. Ara bé, la veritat és que tampoc no em queda altra opció. Si al començament de lliga l’empatx d’empats podia desencantar-nos una mica, ara que l’equip ha pres velocitat de creuer i ja acumula set victòries, la consolidació al play-off ha caigut com fruita madura. Encara que vulguéssim, ja no ens podem “refugiar” en un discurs de prudència més o menys falsa. Aquest Badalona HA DE lluitar per l’ascens. Ho ha demostrat: les xifres parlen per si soles i ja no tindria gaire sentit posar-ho en dubte. Així volem que sigui i, si res no canvia, aixina serà.

 • Gols (i més!): 23 gols quan encara resta una jornada per a la fi de la primera volta és una dada que fa patxoca. Sense ser un registre espectacular, ens trobem entre els cinc primers equips de la lliga i som, amb diferència, els que més n’hem fet fora de casa (16, més del doble que com a locals!). Els nostres números com a visitants són, de fet, espectaculars: només ens iguala el Barça B amb 17 punts lluny de casa, però ells amb dues derrotes. El Bada, en canvi, es manté invicte fora de casa després de 9 partits i, si no fos per alguns puntets assequibles que s’han escapat a Montigalà, estaríem parlant d’unes xifres d’autèntic escàndol. Un +10 de goal average (23-13; el quart millor) tampoc no està malament, per cert… Perquè ens en fem una idea, a la jornada 18 de la temporada passada estàvem amb un trist 12-18, i fa dos anys, en una bona dinàmica, amb 17-17.
 • Oliva: Déu n’hi dó amb el de Riudecanyes: quatre jornades seguides sucant i cinc gols en quatre partits. La bona ratxa d’en Gerard arriba en el millor moment possible, amb la davantera farcida de baixes i quan semblava que l’efectivitat era un dels nostres punts febles. Empatat en el pitxitxi amb Iván Agudo, ara mateix l’ex de l’Hospi està en estat de gràcia, i ho hem d’aprofitar. Açò sí: no oblidem que l’únic (l’únic) que fa Oliva és culminar el bon treball col·lectiu de tot l’equip, que enguany genera més ocasions que mai.
 • Víctor: Amb un paper clau en els tres primers gols, el de Sant Joan Despí va signar ahir la millor actuació de la temporada. Al començament de curs molts pensàvem que l’ex del Pobla i del Tenerife estava cridat a tenir un paper important als esquemes de Manolo González, però fins ara semblava que no havia trobat ni la regularitat necessària ni la confiança de l’entrenador. A veure si aquest tram final de l’any l’acaben d’assentar com un fix en l’onze titular.

jornada-18-eldense-badalona

Marcador sense pal·liatius al Nuevo Pepico Amat | Foto: CD Eldense

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “ELDENSE 1 BADALONA 4

 • Anònim

  Este equipo no tiene límites. Recuperando lesionados, acertando con algún fichaje de invierno y con el campo nuevo, se puede aspirar a todo. Incluso a ser campeones.

 • Carlos

  Muy Grandes estos chavales !!!! Ahora a ganar esta semana los dos partidos de casa ante Poblense y Levante B,y si empatamos el primero y ganamos el segundo tambien me vale. Vamos badalonnaaa!!!

  • Anònim

   Hombre, pues si empatamos 3-3 el primero, yo no estaría tan contento. Pero igual a ti te vale…

   • Carlos

    Mejor 8-8,así por lo menos se ven goles,no te jode,que manera de buscarle 3 pies al gato…

    • Anònim

     Uff, que tensión..!!. Propongo 2-2. Así, los pocos que asistan, podrán presenciar la siempre emocionante tanda de penalties.

 • kanu

  Som_hi Badalona! Per cert avui només 16 convocats?

 • Anónimo.

  Pero antes de los penalties, hay la prorroga, con las luces a media luz, para ser mas romántico.

 • Xafarder

  No entenc molt bé la normativa de passar les convocatòries de 16 a 18 com en Lliga de Futbol Professional, total si solament pots fer tres canvis, et portes 18 a Elda i has de deixar 4 jugadors sense jugar i la despesa que això representa, em sembla bé que solament es portessin 16.

 • Anònim

  Amunt anònims

 • Carlos

  Albert que corrijan la clasificación que el cornella tiene 27 puntos y no 29.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Com ja heu dit, espectacular l’equip. No ens equivoquem: l’Eldense no és tan mal equip com diuen les xifres. Aquest Badalona pot tancar una primera volta il·lusionant amb 34 punts (projecció de 70!!!) i deixem-nos de tonteries… Som aspirants al play-off.

  Corregida, Carlos! I una dada rellevant, ja som a 4 punts de Cornellà i Ebro i a 6 del Vila-real i Baleares. Tant o més important que ser tercers.
  Per cert, per si a algú li interessa, roda de premsa de l’entrenador de l’Eldense ahir.

  Pel que fa a les convocatòries, totalment d’acord amb en Xafarder; en els desplaçaments els entrenadors fan perfectament amb quatre jugadors més el porter suplent, aixina que no cal moure 18 efectius amb la despesa que açò suposa per al club.

  Diumenge que ve no ens confiem davant la millor defensa de la lliga; un equip estrany que encaixa poc i marca menys, però que va empatar davant l’Alcoyano i no serà un caramel. Últim partit de la història al futbolí de Montigalà.
  Abans, esclar, els que pugueu dimecres aneu a veure el partit de copa RFEF; ja posats no estaria malament mantenir-nos vius en totes les competicions…

  AMUNT BADALONA

 • Cristian

  Este equipo está empezando a demostrar que lo único que le faltaba era ver porteria con mas facilidad, una vez resuelto el escollo los resultados no han dejado mas que llegar y este domingo ante el Levante B mas que nunca tenemos que afinar ya que son el equipo menos goleado de la categoria y sin dudas nos costará abrir el marcador. Son un equipo a su vez que apenas ha metido 8 goles en toda la temporada, pero no por eso hay que despitarse en la parte trasera.

  Antes de todo eso, mañana tenemos partido de vuelta de la copa federación. Una copa donde aprovechar para dar minutos a aquellos que no están teniendo tantos y donde tienen la responsabilidad de hacernos pasar ronda (a todos nos ilusiona ganar titulos) con la precaucion de evitar lesiones. Hay que avanzar porque la copa es una buena competición para que todos los jugadores de la plantilla mantengan el nivel competitivo de la misma.

  Recordar que el domingo todo el mundo (socios, abonados y simpatizantes) o pasan por taquilla a pagar 5€ o traen un juguete nuevo no bélico ya que es el dia que el club organiza la campaña “CAP NEN SENSE JOGUINA”. Os animo a todos a ir para que la campaña sea un exito, para intentar acabar la primera vuelta con otros 3 puntos que nos dejen en puestos de privilegio y para despedir el campo de la travessera de montigala ya que confiamos en que este sea el ultimo partido a disputar alli.

  Sin más, nos vemos en el campo. VAMOS BADALONA!!!!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Veig que s’ha patit però ja estem a vuitens.

  • L'escapulat

   Sí tu, una bona torrada de partit.

   El més curiós és que al final del partit molts -començant pel mateix Manolo- no sabien si alegrar-se o lamentar-se de la classificació…

   Jo sóc de la opinió que seguir endavant sempre és bo. A més, a partir de 1/4 la cosa ja es posa interessant i maca.

   Veient els classificats, i per proximitat geogràfica, a 1/8 ens poden tocar Prat, Saguntino, Teruel i Lorca. Suposo que per aquí aniran els trets. Ho dic perquè no sé si directament ens toca el Prat com seria lògic o hi ha un cert sorteig…

   En tot cas, ara ja sí que només queda pensar en el partit de diumenge. 3 puntets i ens menjaríem els torrons als núvols!

 • Xafarder

  COPA R.F.E.F.
  AIXINA ES COM QUEDAN:

  SD ZAMUDIO REAL SPORTING DE GIJÓN “B”
  REAL UNIÓN CLUB SAD DEPORTIVO ALAVÉS “B”
  CF FUENLABRADA SAD BURGOS CF
  SD PONFERRADINA SAD SD TENISCA
  CF BADALONA CD TERUEL
  AE PRAT ATLÉTICO SAGUNTINO
  CD BADAJOZ CF LORCA DEPORTIVA
  LINARES DEPORTIVO UD SOCUÉLLAMOS CF

 • Xafarder

  Dijous 12 y 19 de gener, si no canvien els equips a dimecres, falta saber si serà a les 15,30 en el vell o a la tarda nit en el nou.

 • L'escapulat

  Doncs perfecte: personalment, el rival que volia. Com va dir el míster, no és del nostre grup (a més és un 3a aragonès a molta distància del líder -Zaragoza B-, i l’Agus Alonso ens podrà fer l’scouting) i per tant no ens el tornarem a trobar aquesta temporada, evitant així possibles represàlies o comptes pendents.
  Llàstima que la tornada (19/1) sigui allí, perquè a més, en cas que l’estadi ja estigui llest (veig que els rumors a la xarxa apunten en aquesta direcció), prefereixo estrenar-lo amb un partit de lliga contra L’Hospi i no en copa RFEF davant el Teruel.

  Enllaç del sorteig

  Si passem, el nostre rival serà el guanyador del Prat-Saguntino als 1/4 de Final.

  Ara a pensar ja en l’importantíssim partit de diumenge, que no serà fàcil!

 • Anónimo

  Albert, no forzosamente el próximo rival tiene que ser como dices, pues los 16 equipos los han agrupado en 4 grupos de cuatro, lo que significa que para el próximo sorteo harán agrupaciones hasta donde sea posible. Esta vez han agrupado Sporting B, Zambudio, Real Unión y Alavés B, segunda agrupación Badalona, Prat, Teruel y Saguntino, tercera agrupación Ponferradina, Burgos, Fuenlabrada y Tenisca y cuarta agrupación Socuéllamos, Badajoz, Lorca y Linares y a partir de ahí el sorteo tal como ha salido.Lo explica la circular nº 15 de la RFEF.

  • L'escapulat

   Perfecte l’explicació! Doncs millor, perquè si podem evitar un equip del grup III, com he dit abans, és preferible.
   L’altre dia en Manolo no es mostrava gaire entusiasmat amb la competició, però si passem la ronda següent (al gener segur que donen prioritat a les semifinals de Copa Catalunya contra el Girona), els 1/4 de final ja són més atractius i fent un esforç et pots plantar a la final, que ja surt una mica rendible. No oblidem que el finalista ‘suca’ una xifra gens menyspreable de calers.

   En tot cas, i com deia abans, ara a pensar només en diumenge. Tres punts que ens farien menjar-nos els torrons amb tota la il·lusió del món…

   Per cert! Dilluns va tornar la tertúlia de futbol a Ràdio Ciutat de Badalona! Recordeu que podeu escoltar-ne els podcasts ací.