BADALONA 2 MESTALLA 0

Escapulats,

Ja som tercers. Un pas més. Escalant escalant, jornada a jornada i malgrat tots els puntets que se’ns han escapat, aquest equip ja és al podi de la lliga. On és el límit del Badalona? Veient-lo avui, en un gran partit de futbol que hem tornat a jugar amb molta solvència al darrere i eficàcia al davant, la veritat és que no sabria dir-ho. Els dos primers classificats semblen, ara per ara, inabastables, i la prudència aconsella mirar més cap avall que no pas cap amunt, però… Per què no? A manca de només dues setmanes per al final de la primera volta, crec que ja podem parlar sense ambages que el nostre objectiu real és el play-off.

 • Gols: A diferència d’altres temporades, aquesta no ens està costant tant de veure porta. De fet, només ens hem quedat a zero en cinc partits, i ja en fa sis (30/10, vs. Mallorca B) que no ens hi trobem. I si parlem de gols, esclar, hem de recordar-nos de Gerard Oliva. El de Riudecanyes acumula tres dianes els tres darrers partits i s’està consolidant com la nostra referència ofensiva: importantíssim, sobretot si tenim en compte la mala sort en les lesions en cadena de Serramitja, Bruno i Agus Alonso… No només marca: treballa per a l’equip i juga amb intel·ligència. Rendiment força per sobre de l’esperat, al meu entendre.
 • Valencians. Blaugranes. Febles: Eldense a fora i Atlético Levante a casa són els nostres últims rivals a la primera volta. Dos equips de la zona baixa, tot i que amb perfils completament diferents, que hauríem de guanyar sempre si volem seguir a dalt. A la 2a B res no és fàcil, és evident, però tenim una ocasió perfecta per menjar-nos els torrons entre els millors. Imperdonable no aprofitar-ho. Per cert, al final del partit el mateix president ha deixat entreveure que al mercat d’hivern poden arribar reforços importants… Compte perquè amb aquesta embranzida, i recuperant efectius, unes ajudes de qualitat marcarien diferències.
 • Eugeni: Una de les poques alegries la temporada passada, avui ha deixat alguns detalls de la seva classe, però tampoc ha pogut acabar de lluir. Ha protagonitzat dues bones conduccions i una falta perillosa, però ha estat el primer substituït dels txe. Per cert, al final he pogut xerrar amb ell una estona i m’ha comentat que algunes persones del públic l’han escridassat… Molt lleig!!!

jornada-17-badalona-mestalla

La pressió alta ha estat clau per generar-li perill al ‘Mestalleta’

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

27 responses to “BADALONA 2 MESTALLA 0

 • Carlos

  Arbitro: Juez arbitrario que tiene que imponer las reglas de juego y reglamento.
  Este es el significado de lo que seria un arbitro en la teoría,porque en lo que es en la práctica señores se ve que aquí no se que cojones nos mandan.Alberto Lou Ballano ese es el arbitrucho que nos ha pitado esta mañana,un sinvergüenza en toda regla,que con todo y con eso no han tenido cojones el valencia mestalla a ganarnos con 12 ( si con 12),pese a la innumerables bajas que ha tenido el equipo.
  Ole mi BADALONA y hay estaremos a las duras y a las maduras como siempre,y deseando jugar ese último partido en la travessera de montigala ante el Levante B,para cambiarnos a la acera de enfrente,a ese estadio que tiene muy buena pinta.
  VAMOS BADALONAAA !!!!!!!!

 • Anónimo.

  El tener libertad de expresión, no te da derecho a insultar en un medio público, que si quieren a través de la justicia, pueden averiguar quien es el propietario de la línea que efectua el insulto e ir a por ti, puedes expresar tu disconformidad con el arbitraje sin llegar al insulto público.

  Ya se que quieres mucho al Badalona, pero un foro es para dar opiniones y noticias, no para insultar, si yo fuera el moderador borraría tu escrito.

  • Anònim

   “Arbitrucho” y “sinvergüenza”, sí señor, tremendas descalificaciones totalmente inmerecidas, o no, que merecen la máxima censura.
   Vamos hombre..!!, que no es para tanto, que la actuación del colegiado de la contienda ha sido, cuanto menos, mejorable.
   Y que, como está esta sociedad civil, me parecería patética la intervención judicial para perseguir comentarios de tal calibre.
   Pues eso, que un poquito de reflexión antes de pulsar “envía”, siempre viene bien.

  • Carlos

   Vale campeon, arbitrucho y sinverguenza son insultos?,pues menos mal que no le he llamado ladron o chorizo,tu lo has visto igual que yo esta mañana o no estabas en el partido? Cuando hables ten los mismo cojones para poner lo que has puesto como para poner tu nombre,anda y vete al blog de los señores colegiados campeon…

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Afortunadament el Agus, solsament vá tenir una elongació (lesió lleu) i estará a disposició de jugar el proper partit contra Eldense.

 • kanu

  Avui no estaba convocat enric Pi?

 • Eloy M.

  Hoy se ha vuelto a confirmar que el equipo está por encima de las individualidades. No es tan solo ver como se sigue sumando puntos sino comprobar en cómo se está haciendo. A punto de finalizar la primera vuelta creo que tan solo el Villarreal ha sido superior al Badalona en todos estos partidos. Aun así, calma. Queda mucho por delante.

 • Ícar

  Crec que el lema de “partit a partit” que segueixen els jugadors és molt positiu. La veritat és que cada jornada confio més amb aquest equip i crec que farem alguna cosa gran aquesta temporada. De moment, dos partits per tancar la primera volta que crec que podriem sumar els 6 punts. Anar tercers tot i les circumstàncies (camp, lesions…) és impresionant i cada vegada serem més forts, estic segur.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Impresionant el partit d’avui. Seguim demostrant que no som inferiors a ningú, tot i les lesions. M’ha agradat molt veure la graderia pràcticament plena i amb molts paraigües oberts quan han començat a caure gotes. El fet de que el dia no acompanyi, i tot i així que la gent vagi al camp, vol dir que la gent està contenta amb l’equip.
  En Gerard, a qui no li veia gran cosa ja porta tres dies seguits marcant, i l’Adrià Parera, que al principi de temporada vaig dir que el veia molt tendre i nerviós per jugar a Segona B, avui l’hi he vist una gran millora. I el Ivàn Agudo, cada vegada que agafa la pilota ja il·lusiona.
  Sembla que encara ens haurà anat bé tantes lesions. Aquest any estic veient molts jugadors que podrien jugar de titulars, i a principi de temporada em feia por que alguns es puguessin veure desaprofitats i que es creessin gelosies entre els jugadors, amb possibles mals rotllos al vesitdor. Però les lesions estan fent que tots els jugadors se sentin útils i amb minuts per demostrar el que valen (tret de l’Enric Pi o Canelada).

 • juan antonio 1

  Albert yo en este foro no dejaría entrar a ningún anónimo.o ponen su nombre y correo como todos o aquí entraran anónimos muy malos.carlos no estoy contigo con el arbitraje de hoy,para mi a estado bien dejando jugar a los dos equipos lo único que a fallado es en el penalti y dos saques de banda que los liniers señalaban para un lado y el arbitro para el otro equivocándose ambas en contra nuestra.pero por lo demás ha estado bien.ya me conoces.respecto al partido gran juego del equipo como toda la temporada y que nos hace vibrar en la grada y que como comente ( hoy el presi en rueda de prensa lo ha dicho ) este equipo será reforzado con dos o tres jugadores en el mercado de invierno.o sea mas ilusión para hacer play off esta temporada.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Estoy completamente de acuerdo con Juan Antonio, respecto a los anónimos y respecto al arbitraje, que ha tenido un “lunar” en no pitar el penalty.Por lo demás, creo que ha estado francamente bien en dejar jugar y aplicar muy bien la ley de la ventaja..

 • Anònim

  Hay que ver cmo es esta categoría eh, estamos terceros pero no olvidemos q el descenso esta a 10 puntos.Todo y eso este badalona me transmite buenas sensaciones y creo que estaremos en play off para estrenar el campo a lo grande.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Espero que estigueu gaudint del ‘macropont’ (els que en tingueu…) i aprofitant per mirar les coses amb perspectiva i adonar-nos de la grandíssima temporada que està fent aquest equip. Ara bé: com dieu, molta calma, que encara no hem fet res (Oliva dixit) i açò és molt llarg. El que és evident és que, si amb tantes baixes, seguim aguantant allà dalt millor que mai, quan tornin els lesionats (gràcies per l’informe mèdic, Gavi) i amb els possibles fitxatges la cosa pot pintar molt i molt bé…

  A mi m’agradaria destacar algunes coses que em vénen al cap:

  – Des de Julià García (potser alguns partits amb Francisco) que no recordo un Badalona que jugués tant bé com aquest. Segurament el de Manolo Márquez era igual de sòlid, però el joc no era ni molt menys brillant.

  – Encerts al mercat: Doncs tot al contrari que la campanya passada. Iván Agudo és l’autèntica ganga de l’estiu, mentre que els consolidats (Moyano, Víctor, Coch, Musa…) no estan decebent, els joves responen i fins i tot noms dels quals podia haver-hi algun dubte de rendiment (Oliva, Robusté, Bruno…) han ofert molt bona imatge. Genial.

  – Moro: Poc se’n parla, potser perquè té un estil més aviat sobri i no gaire espectacular, però té els millors registres de la lliga i, encara que semblava impossible -no pocs teníem dubtes-, ja no ens recordem de Marcos.
  El dia 26 farà 40 anys. Un mite. Per treure’s el barret.

  • Anònim

   Cierto lo de Morales, un porterazo. Un líder, que además de cumplir con su trabajo sobradamente, no deja de dar instrucciones, ordenar y animar a los compañeros durante todo el partido.
   Para mi, en la valoración (“no està decebent”) de Moyano, te quedas algo corto, pues considero que también está haciendo un temporadón.
   Y en cuanto a Robusté, con ciertas dudas previas en cuanto a su rendimiento (l’Escapulat dixit), pues poco que decir. Sólo que en mi opinión, es el mejor defensa que hemos tenido desde hace bastantes años.

   • L'escapulat

    Totalment d’acord; Morales sembla que hagi estat el nostre porter durant 5 o 6 anys, es nota de seguida que els companys el respecten molt i que a més és una persona que “sent” la ciutat i el club, encara que sigui en la seva etapa ja de declivi (si és que es pot dir declivi el seu rendiment!)

    Pel que fa a Moyano em refereixo a que venia com a central de primera línia, i està complint com a tal, un jugador de nivell 2a A segurament.
    El mateix passa amb Robusté. En el seu cas, i venint de l’Europa de l’est i a la seva edat, és normal tenir alguna reserva sobre el seu estat físic i/o prestacions, però la veritat és que està espectacular.
    Crec que des dels temps Vázquez-Robles que no teníem tanta seguretat al darrere. Ara, a més, amb millor sortida de pilota.

    Són tan bons que fins i tot deixen en un segon pla un altre supercentral com Aleix Coch…

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     En Moyano té 33 anys (nascut el Abril del 83). Robusté té 31 anys (nascut el Maig del 85).

 • Anònim

  Pablo infante no tiene equipo, alguin sabe si tiene la ficha muy elevada?

 • Anónimo

  La ficha lo desconozco, pero la edad sí es muy elevada…

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   No es lo que necesitamos.Hay que reforzar el medio campo.De delanteros vamos más que servidos.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  En Pablo Infante al març farà 37 anys, porta mig any sense jugar, un any i deu mesos sense marcar cap gol, i barat no crec que sigui. Jo, de moment confio amb els jugadors que ens han portat fins al tercer lloc.

  Lesionats de llarga durada tenim en Serramitja, que ja ha estat compensat per en Agus Alonso, i l’Aly. Un migcampista no ens aniria malament, però preferiria recuperar en Ruben Canelada abans que fitxar algú.

  Demà tenim un partit molt important. En teoria hem de guanyar, ja que ells són cuers, però és un camp on no hem guanyat mai. Esperem que no ens confiem i que duri la ratxa.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Sort que en Manolo té altes preferencies.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    quines? vol fitxar a en Pablo Infante? No confia en la seva plantilla? Demà farà que els jugadors surtin confiats perque jugan contra el cuer?.

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     Lo d’en Pablo Infante ho dius tú. Si has llegit el que opinaba sobre en Pablo Infante en el anterior comentari, veurás que no té sentit el que em dius.Jo crec que la inmensa majoría d’ aquest foro son de la opinió que d’el que anem més justos es de jugadors de mig camp, cocretament una pivot i un mitja-punta.

     • Vila-Rebollo-Pepín

      Si jo dic que no fitxaria a en Pablo Infante, que com a molt fitxaria a un migcampista, que m’agradaria recuperar a en Ruben Canelada, i que demà és un partit molt important en el que no ens hem de confiar pel fet de jugar contra el cuer, i tu em respons “sort que en Manolo té altres preferències”, sense especificar quines….
      Que les posicions més necessitades ara mateix estàn al mig del camp, això també ho deixo entreveure jo mateix quan he dit que “un migcampista no ens aniria malament”. Per això no entenc que recalquis que en Manolo té altres preferències i no diguis quines.

     • Salvador Ferrer (abans gaviota)

      Tu deies un home al mig del camp ens aniría bé, peró que preferirías recuperar a Canelada abas que fitxar algú, per aixó et deia que en Manolo tenía altres preferncies.Sort que el que deies abans queda escrit i tots poden veure que no res a veure amb el que dius ara.

 • Albatros

  Al hilo de lo que expone V-R-P, hubiera mantenido a Rubén en la plantilla hasta final de temporada, porque creo que puede aportar. Pero veo que Canelada tiene pie y tres cuartos o los dos pies fuera del equipo. Veo su salida a muy corto plazo. Quizás los minutos finales del último partido en casa, fueron su última participación en partido oficial vistiendo la escapulada.