LLAGOSTERA 2 BADALONA 2

Escapulats,

Ha tornat a passar. Tan sols set dies després de veure com el Sabadell s’emportava els tres punts de Montigalà en lúltim minut, avui ha estat el Llagostera qui ens ha pispat la cartera al darrer instant. Un servei de banda molt mal defensat ens costa dos puntets que ens haurien tornat a col·locar en la lluita per les tres primeres places. Una autèntica llàstima, perquè guanyar a Palamós no és gens fàcil i perquè semblava que ja s’havia fet el més difícil en un encontre molt disputat. L’empat no és injust, però ja són massa els partits que tornem a casa amb un premi minso respecte el que podria haver estat, i la credibilitat i solidesa defensiva que sempre mostrem no es poden ensorrar d’aquesta manera en l’últim sospir. No sembla casualitat, i s’ha de corregir. En tot cas, si ho analitzem de forma descontextualitzada, és un bon punt que serveix per seguir a dalt i que hem de fer bo diumenge que ve davant d’un rival directe: el Mestalleta de n’Eugeni.

 • Empat, amarga companyia: Desè empat a la lliga; cinc a casa i cinc a fora. No cal dir que som l’equip amb més empats de tota la 2a B, i segurament de tot el futbol europeu de nivell. Ara feia tres jornades que no tastàvem la igualada, però avui hem tornat a retrobar-nos-hi, i no podia ser d’una forma més amarga. Ens segueix el Prat amb 8, que tampoc no està gens malament, però els objectius dels potablava no són (no volem que siguin) els mateixos… El que és evident és que hem de començar a engreixar la primera casella a la classificació, i no tant la segona, si volem fer un salt qualitatiu d’una vegada per totes.
 • Visitants temibles: Ens confirmem com un dels millors equips a domicili de la categoria. Cap derrota i 16 punts en 8 partits és un botí gens menyspreable. L’empat d’avui fa mal, però si ens haguéssim mostrat més fiables a casa seria un granet de sorra més per a uns números d’equip gran. Ja només ens queden dos desplaçaments abans que acabi l’any: el de dimecres a sa Pobla i el del dia 10 a Elda. Dos viatges en què tot el que no sigui la victòria tindrà gust de poc.
 • Locals risibles: A Montigalà hem de fer la feina d’aquí al Nadal. Mestalla, Poblense i Atlético Levante seran els propers rivals al nostre ‘futbolí’ particular; tres compromisos que serviran per tancar aquesta trista etapa provisional i que hauríem de saldar amb triomfs si tenim l’aspiració real de menjar-nos els torrons entre els millors. Ara mateix, a casa, amb només dues victòries en vuit partits a la lliga, l’estadística ens diu que no podem presentar candidatura ferma al play-off fins que no millorem aquesta assignatura pendent, cada vegada més feixuga i molesta. Al nou estadi ja no hi haurà excuses, però com a mínim el nostre joc no es veurà encotillat per unes instal·lacions indignes de la categoria i de la ciutat…

jornada-16-llagostera-badalona

La compenetració a l’equip segueix alta | Foto: Eloy Molina (Capital Deporte)

 

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

58 responses to “LLAGOSTERA 2 BADALONA 2

 • Ícar

  Avui l’empat és just, hem dominat la primera i ells la segona. Els dos equips han disposat d’oportunitats… En definitiva, un puntet més i invictes fora de casa.

  Crec que aquesta podria ser la lectura del partit, però marxem amb mal sabor de boca perquè un altre cop s’escapen punts a l’últim moment. Crec que aquest equip té mala sort, però quan ja es repeteix unes quantes vegades vol dir que també falla alguna cosa. Concentració, contundència en els últims moments… No ho sé. En tot cas si es vol estar a dalt s’ha de corretgir. Diumenge contra el València Mestalla la victòria torna a ser indispensable.

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Errades defensives en el temps de prolongació han costat 5 punts els dos darrers partits. Això s’ha de mirar. El partit dura fins que l’àrbitre xiula. A Villarreal va sortir cara perquè es va empatar, però els dos darrers partits ha sortit creu.

   • Carlos

    Hombre Lluis hemos perdido 3 puntos,no 5,dos de hoy y uno del sabadell.
    Que quereis que os diga al final el punto se ha convertido en puntazo despues de los resultados de esta tarde,somos cuartos en la clasificacion,y el equipo juega bien al futbol,lo que ha sucedido es puntual,a ver si conseguimos un buen resultado en Sa Pobla el miercoles,y asi el partido de vuelta tomarlo con mas calma y afrontar los de liga mejor,a ver si es posible un nueve de nueve para cerrar la primera vuelta.
    VAMOS BADALONAA !!!!!!

 • Xafarder

  Això és un joc, unes vegades surt cara i altres creu, però als altres també els surt creu perquè anem quarts.

 • Anònim

  Debemos ser el único equipo de la categoría que, ganando, en tiempo de prolongación y con el local apretando, tiene jugadores que no sufren lipotimias, lesiones varias y “rampas” que siempre ayudan a cortar el ritmo al rival y que corra el reloj.
  No se han gestionado bien los minutos postreros de estos dos últimos partidos. Pero de todo hay que aprender de cara al futuro inminente.

 • Anònim

  Si no voy errado, no hemos completado la convocatoria. Creo que en el banquillo habían 6 jugadores, permitiendo 7 la normativa vigente.
  Rubén Canelada parece ser que no estaba. No sé si por lesión o por decisión técnica. O es que ya no forma parte de la plantilla..??
  Por cierto, en el carril izquierdo Víctor no me ha acabado de convencer. Mejorable en defensa, desbordando poco y perdiendo bastantes pelotas.
  Por eso, en ausencia de Musa, me he acordado de Canelada.

 • Anònim

  Y que debe suceder con Enric Pi..??, es que no está ni para unos minutos..??, parece raro en un jugador con su bagaje y categoría. El pasado año, desde su incorporación, participó bastante. A ver si entra y puede aportar algo con su calidad.

 • Anònim

  Musa cumplirá su segundo partido de sanción contra el Poblense en Copa Federación, o contra el Valencia Mestalla en Liga..??.
  Espero que sea contra el primero, porque en caso contrario, con la sanción por tarjetas de Maestre, llegaremos algo justos de efectivos al próximo partido liguero.

 • Anónimo.

  Joder Anònim, te estas despachando a gusto y eso que estamos en play off, como veo que no lo sabes, Musa puede jugar el miércoles y lo tiene que cumplir en liga, hace mas de cinco años que esto funciona así y por si no lo sabías Robusté no puede jugar el miércoles pues en Vilafranca le pusieron tres partidos y este miércoles será el último y lo tiene que cumplir en Copa,

  • Anònim

   Sé que estamos cuartos y bien contento por el equipo que estoy, se lo merecen.
   Sólo he comentado cuestiones que algo me extrañan. Porque entre la mala suerte de los lesionados graves y algunos jugadores que apenas participan, lo que era una plantilla amplia, con “fondo de armario” y recursos diversos, se está viendo muy mermada. Hoy he visto a algún jugador bastante cansado.
   En cuanto a las sanciones, si es así, en Sa Pobla jugarán bastante minutos Maestre y Musa, ahorrándose el viaje Robusté; que descanse que lo está haciendo excelente, gran fichaje.
   Y el domingo, con dos sancionados, iremos algo justos para completar convocatoria.

 • kanu

  El doble pívot maestre_lao no convenç …perden Moltes pilotes al mig del camp. Greus errades defensives avui en els dos gols

 • L'escapulat

  Bona nit.

  Buff, Déu n’hi dó com s’ha posat la lliga! Al final l’empat d’avui no canvia res perquè haguéssim acabat 4ts igualment, però esperem no haver de recordar aquests dos punts al mes de maig…

  Seguim a dalt i diumenge un altre partidàs pel tercer lloc. Si guanyem ens col·locarem tercers i, si no, segurament sortirem de les places de privilegi. Per dalt sembla que de moment Barça B i Alcoyano juguen una lliga a part, tot i que açò és moooolt llarg.

  A mi també m’estranya força la suplència repetida d’Enric Pi, si bé és cert que en roda de premsa Manolo s’ha enrecordat d’ell i sempre n’ha destacat el compromís i professionalitat, tot i que avui li deu haver cogut no haver jugat a Palamós, a ‘casa seva’. Sobre Canelada que jo sàpiga està disponible al 100% com sempre, no sé si tindrem alguna sorpresa aquesta setmana. Dimecres a sa Pobla el més important seria deixar encarrilada l’eliminatòria i no patir cap lesió. Desconec com són les condicions del terreny de joc, però el que sí és segur és que els locals van líders destacats al grup balear de 3a… No serà fàcil.

  Per cert, tant Moha, com Oliva, com Agus Alonso estan rendint per sobre del que molts esperàvem a principi de temporada. Avui Grima una altra vegada marcant diferències i Robusté impecable en el tall. Agudo també es confirma com el “robatori” del mercat estiuenc. A mi Víctor tampoc m’ha apassionat com a lateral, però en general l’equip ha tingut un nivell molt bo, si deixem de banda la poca contundència en refusar la pilota en les jugades dels gols. Ah! I no oblidem que el Llagostera és un autèntic equipàs; només heu de mirar la plantilla.

  Dimecres aperitiu i diumenge el plat fort. Seguim lluitant i seguim entre els millors.

  Amunt Badalona!

 • juan antonio 1

  el llagostera tiene un equipazo,ayer por primera vez tuvo a todo el equipo completo pero delante estaba un equipo como nuestro Badalona que esta demostrando esta temporada porque esta entre las cuatro posiciones.el equipo todos los partidos cuando faltan 10 minutos esta cansado pero es por el desgaste que hacen estos jugadores durante todos los partidos.ayer estuve en el campo eramos cuatro gatos.por la noche vi el partido por la tele y me fije que el gol que nos empataron en tiempo de descuento el jugador que esta con morales en el despeje de puños esta en fuera de juego luego en el rechace samu nos marca.haber si en tvb se ve por que llevamos una racha de mala suerte.grande este equipo que este año nos dara una gran alegría.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Al principio de temporada se especulaba de los equipos que parecía eran favoritos a disputar el play off. Hasta el momento me ha parecido no ver ninguno superior al Badalona.Ayer, por ejemplo, me dió mucha más sensación de equipo el Badalona que el Llagostera.El problema que creo tenemos, es no tener a Aly, para complementarse con Maestre y Toni Lao, pues en los minutos finales, dá la sensación de que perdemos fuelle, por no tener un sustituto del doble pivot. Además de tener que fichar a un jugador, de estas carácterísticas, creo que sería conveniente fichar un medio punta que complemente a Sandro, pués aunque Iván Agudo puede jugar en esta posición, Manolo parece prefiere que juegue más como punta.De los hombres considerados como puntas, creo vamos servidos, con la recuperación de Agudo (veremos la posible lesión de Moha) y la próxima entrada de Bruno Vinicius. Augus Alonso, por detalles que me han parecido ver, o mucho me equivoco, será un jugador muy importante.Veremos los posibles fichajes…

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Quería decir: “Con la recuperación de Ivan Guzmán”.

 • L'escapulat

  A manca de tres partits per acabar la primera volta, penso que podem dir que aquest equip està fent una temporada espectacular.
  Sap greu perquè podríem -i mereixeríem- estar més amunt, però mala llet.

  Jo seria ambiciós i em fixaria l’objectiu mínim de fer un 7 de nou aquestes tres últimes jornades. Tenim un partidàs a casa contra un rival directe (diumenge Mestalleta a Montigalà), un desplaçament al camp del cuer (Elda, tot apunta dissabte 10 a la tarda) i el partit pre-Nadal contra l’Atlético Levante a casa (18/12, 12h), en el que esperem que sia el darrer encontre de la història de Montigalà…

  Si ens mengem els turrons a play-off crec que -encara més- no podrem fer res més que treure’ns el barret i aplaudir la feina del cos tècnic i dels jugadors; la veritat és que aquest any és un orgull ser del Badalona, i ja sabeu que ací sempre hem estat amb l’equip a les verdes i a les madures, aixina que quan tot va bé no està de més reconèixer la feina.

  El que deia: un 10 al Bada i ara a donar-ho tot aquests tres últims partits (sense oblidar la Copa RFEF vs Poblense: per a ells serà tot un esdeveniment) i tancar el 2016 amb tota la il·lusió del món de cara a la segona volta, quan esperem recuperar del tot Bruno Vinicius i Moha.
  Estic d’acord que, en cas de confirmar-se que Aly estarà fora el que resta d’any, necessitem un recanvi al mig del camp, segurament amb més poder creatiu: un perfil Ibón Gutiérrez amb més sang a les venes.

  Per cert! Sembla que ben aviat retorna la tertúlia a la ràdio… Atents!

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Segons El Mundo Deportivo d’avui s’els hi ha comunicat a Bermudez, era d’esperar, i a Ruben Canelada, que es busquin equip perquè no es compte amb ells.
  M’extranya aquesta decisió, Bermudez es deia que s’en aniria cedit i Ruben Canelada crec que és un jugador molt vàlid pel equip.

 • juan antonio 1

  estos jugadores son validos como dices lluis pero si vienen mejores y refuerzan mas al equipo de cara a la segunda vuelta mejor.estamos cuartos y tenemos que mantenernos, algo que ninguno pensábamos.ahora a partir del 1 de enero ya sabemos que ficharemos a tres medios y dos delanteros.enric pi también puede que salga del equipo y fiche por otro equipo de este grupo.el domingo a muerte con el equipo nos jugamos el tercer puesto.

 • Anónimo.

  ¿Nos sobra el dinero? Que según tu vamos a fichar cinco jugadores, me parece que se nos van los dedos escribiendo, que el esfuerzo económico ya se ha hecho, ahora habrá que fichar algo amortizando las salidas y estas no suelen salir gratis.

 • juan antonio 1

  nils, aly, bermudez, canelada, estos jugadores les dan de baja,habra que sustituirlos por otros jugadores?.o nos quedamos sin plantilla anonimo.si les pagaban a estos cuatro jugadores habra para pagar a otros cuatro con la misma nomina o parecida por lo que el presupuesto es el mismo.

 • Anonimus Maximus

  Aly aunque se le de la baja federativa…. Habrá que seguir pagandole, viene cedido del Huesca y si el Badalona tiene que pagar algo… Deberá seguir haciendolo.

 • Anónimo.

  Nils ya no está, Bermudez no estará si llegan a un acuerdo, Canelada si llegan a un acuerdo es profesional con contrato, Serramitja no está pero sigue con contrato, ha venido Agus Alonso y no viene gratis, Aly tiene para unos meses pero sigue con contrato, actualmente según me han informado hay solo una ficha libre y si tienen que indemnizar a jugadores, no habrá para pagar a otros, de fútbol posiblemente sepas mas que yo, pero de números que es lo mío, a mi tus cuentas no me salen.

  • juan antonio 1

   entonces nos quedamos con 17 jugadores en plantilla como en llagostera y competiendo liga, liga catalana y copa federacion.el domingo sergi maestre por targetas y moha creo que lesionado y mussa.tenemos 14 convocados para el valencia.

 • juan antonio 1

  todas las bajas que se hacen en los clubs en invierno llegan a un acuerdo y no se les paga toda la tenporada.por eso hay un acuerdo.

 • Anónimo.

  Eso cuando hay un buen acuerdo, si el jugador tiene colocación, ah y lo de 17 como en Llagostera, pues mira solo echando una ojeada, J-2 Hospitalet 17, J-5 Ebro 17, J-8 Baleares 17, J-12 Hospitalet 16, J-12 Baleares 17, sin mirarlo todo, no seremos los único en convocar menos de 18.

 • Anónimo.

  Otra cosa Moha no está lesionado, por lo menos ayer así lo ví.

 • lluis

  Carracedo ha deixat el Cacereño. Està en converses per fitxar amb l’Europa.
  No sé el que li deu està pasant a aquest jugador.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Com diuen per ací, els números són importants però tampoc ens posem a fer massa càbales ara. Jo de moment em centraria en els tres partits que tenim abans del Nadal, liquidar la primera volta i aleshores fer balanços i veure quins recursos tenim i fins on podem estirar el braç; segur que el club i la direcció tècnica ja estan fent aquests càlculs.
  Suposo que la baixa de Nils la cobreix en euros Agus Alonso, i ara per portar un migcampista potser s’ha de fer un esforç extra o abans deixar anar “llast salarial” (Canelada?).
  De totes maneres tingueu en compte que Bruno torna al gener al 100% i que Aly segurament al febrer ja pot estar a baix ritme. Vull dir que a banda de Serramitja tampoc no és un drama ara amb Oliva, Alonso, Agudo, Moha i Guzmán al davant.

  Repeteixo: ara per ara el que més ens ha de preocupar i il·lusionar és guanyar diumenge i posar-nos tercers. Amb els torrons ja farem una primera anàlisi i podrem començar a demanar els regals de reis, incloent el nou estadi: però ara centrem-nos en la gespa. Ah! I no m’oblido del partit de demà: si anem confiats ens pintaran la cara!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   No diguis coses que no saps. Es enganyar a la gent.Aly en té per tota la temporada i el que es evident que necesitem un jugador en aquesta posició. No vinguis amb ” rollos” de que aviat tornarà Vinicius. No té que veure amb lo d’en Aly.Sembla que ens prenguis per tontos.Lo millor sería que ens donguesis noticies fidedignes, cosa que per la teva part trovem a faltar.

   • L'escapulat

    Collons Gavi, tu sempre tan afable i constructiu…

    He preguntat allà dins i són els terminis de què parlen.
    Bruno al gener i Aly esperen poder-lo tornar a veure al camp, no n’hi ha per tant.

    Quina bilis, tu…

 • Anonimus Maximus

  Sr Gaviota le noto un tanto alterado o nervioso, no creo que L’Escapulat quiera engañar a nadie o tomar por tontos a la gente que aquí escribe, si lo dice sus razones tendrá y son tan respetables como las suyas. Si usted tiene noticias fidedignas y no respaldadas en otro casos de lesiones similares que quizás tiene procesos de curación diferentes con respecto a la lesion de Aly, estaria encantado de saberlo.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Yo no estoy nervioso por este tema, aquí no se trata de que tengas más empatía a Albert que a mí, cosa que acepto, lo que se trata de decir las cosas con fundamento y no engañar a los foreros.Yo tengo experiencia en mis 25 años como delegado del Joventut y he vivido 4 o 5 casos de esta lesión, en el que entra, en este caso, operación, dos tipos de inmovilización, por un periodo de mes y medio, diferentes tipos de terapia de alrededor de 2 meses, y después viene el periodo de fortalecimiento progresivo del tendón, que en un futbolista, no es inferior a 3 meses.Si te satisfacen más tus “argumentos”, no tengo ningún problema. Lo que si te aseguro, que me gustaría que Aly pudiera jugar a principios de Marzo, como dice Albert, pero no sé en que se sustenta su información.Me gustaria que alguien aportara sobre este tema,alguna experiecia que conozcan y que puedan rebatir lo que he expuesto, pero no con meras palabras.

   • Anonimus Maximus

    Así a lo rápido te dejo una web donde explican los pasos en una recuperacion de rotura de tendon de aquiles. http://www.cirugiapie.com/blog/tiempo-de-recuperacion-en-rotura-del-tendon-de-aquiles

    Tenemos suerte de que la medicina evolucione rapidamente.

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     Anónimus: Como podrás observar, aquí no se habla del tiempo de terapias de ultrasonidos y otras que se hacen para preparar el fortalecimiento del tendón previa intervención del fisioterapeuta en un proceso de varios meses.No se trata, de operación, inmovilización i empezar a correr suavemente. Tienes que tener en cuenta con la inmovilización de mes y medio de inmovilización, trae como consecuencia la atrofia del tendón y el fortalecimiento del mismo es el más largo del proceso.Está bien que hayas aportado este artículo, pero solo habla de la primera y segunda fase, pero no de la más importante: la de recuperación.

 • Xafarder

  Home Gaviota, tranquil·litza’t una mica, ja se que hi ha llibertat d’expressió, crec que t’has passat, mira el de Aly si entres en el Google, vores que uns et posen uns tres mesos, altres quatre i fins a sis, però així com el lligament creuat si és segur sis mesos, el tendó de aquiles crec que no ho consideren de llarga durada, de totes maneres Escapulat no enganya, pot equivocar-se com tu i com jo, perquè som humans i quant a Vinicius ja li hauran de treure el braç en cabestrell, doncs ja fa les tres setmanes i tres setmanes mes de recuperació per any nou ja estarà.

 • Xafarder

  Ara has donat uns arguments sòlids, però et repeteixo que no crec que ni Escapulat, ni ningú té intenció d’enganyar, tant de bo t’equivoquis i ho tinguem per a març.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Peró quand es tracte de donar informació, i més el Albert, té que donar-le provinent del serveis metges, cosa que, per el que dedueixo, no es així.
   Albert: El volguer dir el que crec que es cert, no es esser destructiu, en tot cas, el motiu pel que ho deia, era perque necesitem un jugador que sigui el seu sustitut.Ara meteix, amb les targes de Maestre, tenim problemes en aquesta posició. A lo que en refería de ” si ens prenías per tontos” no eran per si Aly, estará mes o menys temps, sino per el que el fet de que Bruno Vinicius donaves com alternativa una vegada tindrá l’ alta, no té que veure amb les reals necesitats del sustitut d’el Aly.
   Si en aquest foro no agrada sentir el que pot esser, no el que ens agradería que fós, penso que no té sentit escrir-hiu.

 • Anonimus Maximus

  Sr Gaviota, creo que no ha leido bien el comentario de L’Escapulat. Habla de recuperar gente y que Bruno la parte de DELANTE, estará bien cubierta. Eso he entendido yo. Por cierto, ha podido ver el enlace que le he dejado para que lo pudiese ojear?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Caram!! Jo em pensava que això era un blog per parlar del nostre equip de forma planera i distesa, però ara sembla que s’hagi de tenir un màster en medicina per poder-vos seguir. Encara tinc pendent de fer-ne un sobre “com instal·lar una torre de il·luminació en un recinte esportiu” perque una vegada s’em va acudir comentar que les torres de il·luminació del nou estadi em semblavan antiestètiques.

  Tant de bó l’Aly pugui tornar abans del que teòricament hauria de fer-ho segons el doctor Gaviota, però tampoc en faria una qüestió d’estat. Estem tenint molta mala sort amb les lesions, però confio en aquesta plantilla. Més que el temps que pugui estar de baixa l’Aly, em preocupa que es desaprofiti un jugador com en Ruben Canelada.

  Sembla ser que el Barça B i l’Alcoià s’estan escapant, i l’Hércules segurament estarà en la lluita per la promoció, així que el partit d’aquest diumenge és molt important perque no s’escapi el València B.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Tu estás doctorat amb tots els àmbits de la sabiduría.

 • lluis

  Vaig a posar la meva opinió sobre el trencament del tendó d’aquiles dons jo l’he sofert. Jo vaig estar 4 mesos entre intervenció quirúrgica i rehabilitació, Clar que jo no soc esportista i suposo que un esportista ha d’estar mes temps.
  Jo explico el que hem va pasar a mi, jo no vull anar contra l’opinió de ningú .

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Com tú dius, no es el meteix caminar, que forzar el tendó per la pràctica del fútbol.Dit aixó, sapiguen que algú ho diría, preocupemse pel partit d’avui i del diumenge.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Veig que hem tornat a empatar a dos, contra el Poblense. El resultat és bó, ja que ells són molt forts a casa.
  La llàstima és que seguim de pega amb les lesions, avui han caigut l’Agus Alonso i el Ivan Guzman (recaiguda de la seva lesió anterior??). Només he llegit que els han canviat per lesió, però no en tinc ni idea de si són importants o podran jugar diumenge. Estic ansiós per conèixer els partes mèdics.
  Per cert, avui hat-trick de Mariano amb el Madrid. El primer gol l’ha fet als 23 segons de jóc, han dit que és el gol més ràpid en la història del Madrid a la copa.

  • juan antonio 1

   segun el mister al final del partido a dicho que agus tendra para tres semanas y ivan dice que podra jugar el domingo.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Deixant de banda doctorats i doctorands, d’Agus Alonso no se sabrà res fins demà o dissabte, però suposo que per precaució no el tornarem a veure ja fins al gener.
  Pel que fa a Guzmán, Moha i Pi, en principi no semblava res greu, però qui sap. Suposo que també voldran jugar amb els dubtes.
  Ahir vam complir l’expedient, espero que no tinguem problemes per assegurar l’eliminatòria a Montigalà; ja se sap que aquests balears de 3a baixen molt quan creuen el bassalet.

  Per cert, l’estadi ja està a punt de caramel…
  Si no passa res estrany el primer partit oficial serà el 15/1 vs. L’Hospitalet. Un semiclàssic del futbol català, cosa que no està gens malament.

  Ací teniu unes quantes fotos de la visita que hi ha fet avui la primera plantilla: https://goo.gl/JBdX05

  Ah! I no ens desviem del partidàs de diumenge!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Sobre l’August, no es tracta de deixar de jugar per precaució, esté que determinar mitjans una ecografía la magnitut de la rotura de fibras (no es vá dir si era al gemelo, cuadríceps…), el temps per jugar i que será segons el lloc que es produeixi, si es elongació, microrrotura o rotura(depenen de la llongitut) que poden oscilar entre una setmana o 3 mesos.
   La segona del Ivan Guzman, per exemple, vá esser als isquio, de més de 10 cms., i ja coneixem el temps de baixa que vá estar. Esperem que la del August, sigui una elongació o, com a máxim, microrrotura, que podrían portal de baixa, de una setmana a 15 díes.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    De la llesió del Ivan Guzman, volía dir de 10 cms., NO de més de 10 cms.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Partit a Elda confirmat diumenge 11 a les 17 hores. Amb el de copa RFEF dimecres 14 (15.30h) i diumenge 18 contra l’Atlético Levante a casa (12h), ja tenim tots els horaris d’ací a finals d’any.

  En tot cas, l’important ara mateix és el de diumenge. 3-1 i cap amunt!!!

  • lluis

   El partit de l Atlético Levante és el partit que fan cada temporada del de Cap Nen sense Joguina? És que vaig veure un program del Ajuntament que deia que, el dia 18 de 10 a 14 hores al Camp de Montigalà feian futbol solidari i jo vaig suposar que era el partit del Badalona que dedica a la campaña que he dit abans.

 • lluis

  • 18 de desembre, Futbol solidari. A càrrec del FC Badalona, de 10 a 15 hores.
  Això és el que diu la campanya de Cap Nen sense Joguina i correspon al Badalona-At.Levante.

 • L'escapulat

  Confirmat, sí: el dia 18 (12h) tots els socis hauran de pagar 5€ o dur una joguina no bèl·lica al camp.
  Alguna vegada s’havia fet al gener, però com que aquest any no tornem a casa fins al 15/1, suposo que ho volen fer abans de festes.

  Ara estava tornant a mirar les fotografies del nou estadi… És molt maco. Amb quatre detallets pot convertir-se fàcilment en un dels cinc més bonics de tot el país, sense exagerar. A veure si tots estem a l’alçada…

 • Carlos

  Yo lo que no acabo de ver muy claro es la valla que voltea el estadio,la veo bastante simplona,de esta manera creo que el Badalona tendrá mas de un susto en este estadio( tema robos,etc..).
  Por lo demás mañana toca animar,para colocarnos en esa 3 posición que a falta de 2 partidos para cerrar la primera vuelta serian posibles conseguir.VAMOS BADALONAAA !!!

  • Anónimo

   Carlos estoy de acuerdo contigo pero ya sabes cómo funcionan las cosas en esta ciudad que todo se hace mal o a medias. Lluis es CF Badalona y ni FC Badalona

   • Lluis

    Aixo es l’anunci copial i enganxat del programa de l’ajuntament. No es un escrit meu. Jo ja se que es CF Badalona.

 • L'escapulat

  Prou xerrameca: Demà tots a Montigalà a fer soroll!!!!
  (abrigadets, açò sí… hehe)

  Amunt!