BADALONA 1 SABADELL 2

Escapulats,

Havia de passar. Tot i que de vegades fins i tot semblava impossible que aquest moment acabés d’arribar mai, avui s’ha confirmat que som fal·libles. El Badalona ha caigut i, a més, ho ha fet d’una forma cruel i que cou, sobretot si tenim en compte les circumstàncies i l’esforç de l’equip. Aquestes mateixes circumstàncies, però, ens fan mantenir el cap ben alt: hem d’estar orgullosos d’un equip que ho deixa tot damunt la gespa i que aquest matí, amb 10 i davant tot un Sabadell, ha tret pit i collons no només per empatar, sinó per tancar el rival a la seva àrea i haver merescut els tres punts. Al final, dues badades defensives ens costen cares i ens acomiadem de la imbatibilitat a la lliga. És igual: les sensacions que deixa el bloc de Manolo González són molt bones i d’aquí al Nadal hem de seguir amb la clara ambició d’estar entre els quatre millors, sense complexos. Sí: podem!

 • VICTVS: Primera desfeta a la lliga (en Copa RFEF ja havíem perdut a Vilafranca), tot i que som els únics invictes fora de casa i l’equip amb menys derrotes del grup. Sense el pes de l’estadística, ara potser ens traiem una mica del damunt el focus mediàtic, però els números continuen sent espectaculars. La llàstima és que ja són massa setmanes que ens lamentem d’un marcador injust. A excepció de Vila-real, la sort no ens està somrient gens ni mica aquesta temporada…
 • Penals: No recordo un any pitjor en aquesta faceta. Quatre penals llançats (3 a la lliga i 1 a la Copa RFEF) i tres fallats. Sens dubte, un apartat que hauríem de començar a treballar molt més si no volem lamentar-ho durant tot el curs -i molt, especialment a la 2a B-. De moment, l’únic que ha transformat des dels onze metres ha estat Musa (al camp de l’Espanyol B), tot i que ell mateix va errar a casa davant el Gavà (J.13). A Montigalà també havia fallat Bruno al partit de tornada de la final autonòmica de la Copa RFEF contra el Pobla, mentre que Aleix Coch la va enviar als núvols a Vila-real (J.8). Per tant, amb el penal fallat d’avui, Gerard Oliva ha engreixat una dada un pèl sorprenent i força preocupant…
 • Uruguaxo: Bon debut d’Agus Alonso. Lluitador, bona mobilitat, intel·ligent passant la pilota i amb arribada. Avui ja ha tingut una bola al pal i una rematada de cap poc ortodoxa que gairebé posa en greus dificultats Jokin Ezkieta… Un perfil que s’assembla força al de Serramitja i amb presència entre els centrals, cosa que ara mateix ens fa molta falta. De moment, ens donarà una altra alternativa atacant i molt d’aire al davant, a més d’un descans a Oliva, que avui ha estat -penal a banda- realment esplèndid.

jornada-15-badalona-sabadell-lescapulat

Iván Agudo ha creat força perill per banda esquerra

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

24 responses to “BADALONA 1 SABADELL 2

 • Carlos

  A pesar de la derrota de hoy gran partido del equipo,los últimos minutos a podido pasar cualquier cosa cuando parecía que se decantaba para nuestro lado el chute de Ivan Guzman se va al palo,y al final en un córner se nos ha ido a nosotros,esto es el fútbol…
  Lo de los penaltys es para hacérselo mirar,Ivan Agudo va el chaval a pedir lanzar el penalty siempre y nunca le dejan lanzarlo,llamarlo casualidad pero esos 3 penaltys los han fallado,es curioso…
  Y por ultimo que queréis que OS diga el Sabadell para mi el peor equipo con diferencia que ha pasado por aquí esta temporada( a pesar de ganarnos),de diez partidos nos ganan uno y tocaba ser hoy,a pesar de todo la jornada no ha sido tan negativa,podíamos haber seguido cuartos si el Mestalla perdía y en el fatídico minuto 89 para nosotros también a empatado y nos a “chorizado el cuarto puesto”. En fin a seguir igual y a ver a quien coloca Manolo por la izquierda en el próximo partido contra el Llagostera,espero no haga inventos y coloque a Cancelada.VAMOS BADALONA !!!!!

 • juan antonio 1

  yo pensaba que con diez remontaríamos,estabamos siendo superiores,el Sabadell un equipo flojito.jugando asi seguiremos luchando con los de arriba.agus un jugador que nos puede venir bien.el domingo otra prueba para nuectro equipo contra el llagostera.

 • lluis

  Una pregunta: Moha tenia algun problema diumenge, que no va anar ni convocat, quan va ser un dels millors, per no dir el millor jugador al Mini?

 • Xafarder

  Jo vaig estar esmorzant en el bar del camp sobre les 10,15 mes o menys i vaig veure com feia exercicis amb un tècnic i als cinc minuts es va retirar als vestuaris.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Després de 48 hores les coses es veuen d’una altra manera, potser. Diumenge va ser dur; com va dir el míster, hauria preferit perdre a Vila-real i no ahir, sent molt millors i davant d’un equip poruc i apocat.

  Pel que fa a Moha, es veu que pateix un esquinç molt lleu al peu dret, i que diumenge es va provar però al final, per precaució, se’l va deixar fora. En principi hauria d’estar disponible per diumenge a Palamós.

 • Anonimus Maximus

  Que parado esta el blog esta semana, que pasa se ha pasado la euforia por haber perdido un partido? Es el momento de comenzar otra nueva racha de imbatibilidad y que mejor plaza que en Llagostera!!! A por ellos!!!!

  • L'escapulat

   Molt ben dit, Anonimus!
   No començarem a desinflar-nos a les primeres de canvi, no?
   Mare meva, si som a dalt lluitant amb els grans!

   Demà no signem l’empat.

   AMUNT BADALONA

 • lluis

  Segons la web de la Federació Catalana de Futbol la semifinal de la Copa Catalunya contra el Girona serà el dia 25 de gener a les 19.30 hores. Això vl dir que ja es jugarà al Nou Estadi Municipal.

 • Xafarder

  També posaven el 6 o 7 de Desembre i ara posen 25 de Gener, la final de l’any passat la van jugar a mitjans de Març, és a dir que si no està solucionat lo del nou camp, ningú t’assegura que es pogués ajornar de nou.

 • lluis

  Jo hem limito a dir el que porta la web de la Federació. Aquí deixó la notícia en concret.
  Si el Badalona s’ha posat d’accord amb el Girona és perquè alguna cosa sap del camp.Dic jo.

  La segona semifinal de la Copa Catalunya Absoluta s’havia d’haver disputat el passat 9 de novembre, però el partit es va ajornar. Fins ara s’ha estat buscant una nova data i, finalment, tant el Badalona com el Girona s’han posat d’acord per jugar aquest partit el dia 25 de gener a les 19.30 hores al Camp Municipal de Badalona.

 • Xafarder

  Lluis Camp Municipal de Badalona posa la federació, no Estadi, també estaban d’acord per jugar el día 7 de desembre i ho han ajornat.

  • lluis

   Si hi ha algu del club que sap alguna cosa del tema que ho digui, perquè si han de jugar a les 19.30 a on juguen ara, el que hi vagi, ja cal que porti llinternes per il·luminar el camp.

 • Xafarder

  Dons si no está el camp nou, nou ajornament, fins al març ja temps.

 • Anònim

  Uff, 25 de enero, que lejos queda..!!, anda y que no pueden pasar cosas (deportivas, institucionales, etc.) a dos meses vista.
  Yo particularmente sería algo más cortoplacista y disfrutaría del presente del equipo, que años después está devolviendo la ilusión a la parroquia escapulada. El pasado domingo, a pesar de la derrota, percibí bastante afluencia e implicación entre el público.
  Venga Lluis, deja el calendario de competiciones (para mi secundarias), olvida las linternas, vuelve al campo y a apretar como el resto.
  Mañana es buen día para intentar traerse la victoria y dejar con un palmo de narices al impresentable de O.Alsina.
  Todavía recuerdo cuando en una de sus últimas visitas a la Av.Navarra nos ganaron y el ínclito entrenador-propietario se giró y nos dedicó la victoria a los que estábamos por allí, verdad Lluis..??.

 • L'escapulat

  Bona nit a tots.

  Sobre el nou horari de les semifinals de Copa Catalunya anunciat per la FCF, penso que aquesta vegada és força inamovible -si és que no hi ha un trencament total amb l’Ajuntament-. Recordo que el club mai va anunciar oficialment que el partit es jugués el dia 7, crec que va ser el Girona que es va llançar a la piscina al twitter…
  Pel que sembla club i consistori estan acostant postures aquests darrers dies, aixina que potser anar contrarellotge està anant bé en les negociacions…

  Demà partit molt important per seguir a dalt i deixar tocat un equip que haurà de començar a mirar cap avall. L’Oriol Alsina fa força ràbia, sí, per allí dalt normalment tenen entrenadors odiosos, perquè en Raúl Agné també Déu n’hi dó…

  En fi, que demà tots a seguir el partit per Esport3 / Ramon Duran a RAC1 i a totes!

  PS: No sé si ja ho sabíeu, però avui m’he assabentat que el nostre estimat Piti Belmonte està entrenant el Santboià, del grup II de 1a Catalana.
  Informació de servei.

  • Anònim

   RAC1..??, sí senyor, bona promoció laboral pel bo del Durán, que s’ho mereix..!!, jejejejeje
   Modifica el comentari Albert.

  • lluis

   Ja fa un parell de setmanes que Piti ha fitxat pel Santboià.

 • lluis

  A l’Oriol Alsina, un dels partits que va venir a l’estadi de l’Avinguda de Navarra que jo hem posava darrera les banquetes i que ell estava mes pendent del públic que del partit, anavan dels últims, i aquell dia ens van guanyar, li vaig dir que sinò fos mitg amo de l’equip i la presidenta la seva dona ja estaria al carrer feria jornades, ell s’en va encarar, i al costat tenia la seva dona, la presidenta. Tenia o no raó? La temporada pasada va fer una temporada horrorosa, va baixar a Segona B, però ell encara hi és. Raúl Agné també quan venia a Badalona amb el Girona tenia les seves enganxadetes amb el públic.