BARÇA B 1 BADALONA 3

Escapulats,

D’anècdota a realitat, o bé una realitat brillant que deixa les xifres en anècdota… El Badalona ja no és només “el rei de l’empat”, un equip rocós però escadusser en atac i amb poca mossegada per aspirar a ser a dalt. El conjunt de Manolo González s’ha convertit definitivament, després de la maçada d’ahir al Miniestadi, en “l’equip de moda” del grup III. Un orgull per la feina reconeguda -finalment!- i gran motiu d’alegria per a tots els badalonistes, però també una mica injust si tenim en compte que els nostres ja fa temps que mereixien ser entre els millors. Ara que traiem el cap sense por i plouen els elogis, cal recordar que no hem guanyat res i que haurem de ser al costat dels nostres quan les coses es torcin.

 • INVICTVS (i 14): Tal com recorda el nostre Maldini de bronze particular, Cristian Garcia, feia 18 anys (des del Terrassa 98-99) que cap equip català no arribava a la jornada 14 imbatut, i per part escapulada el nostre millor rècord data de la temporada de l’ascens a 2aB (quan el 2004 vam encadenar 17 partits sense perdre a Tercera). La dada de la imbatibilitat és molt rellevant, però si Agudo no hagués marcat al darrer sospir davant el Gavà, i ahir el partit hagués acabat, per exemple, 2 a 2, seria igual de meritòria, no ens equivoquem. No sabem fins on arribarà aquesta ratxa espectacular, però Manolo González ja està fent història -de nou- a la banqueta escapulada.
 • Gols: Llàstima del 3-1 encaixat ahir a darrera hora, però amb els tres a favor maquillem força els nostres registres i, sobretot, l’average (+6), que pot ser decisiu al final del campionat. Ara ja sortim a una diana per partit mentre mantenim el bon ràtio de tan sols mig gol encaixat per matx. Per cert, amb el primer d’ahir a la contra, Iván Agudo ja ha empatat el malaguanyat Serramitja com a pitxitxi de l’equip amb 3 txitxarrets.
 • I ara, què?: Bé, doncs ja som entre els quatre primers. La mala notícia és que a partir d’ara som, indiscutiblement, l’equip a batre: tothom voldrà ser el primer de tombar-nos, començant per un rabiós Sabadell diumenge que ve a Montigalà. És molt diferent ser un equip que no perd però que només guanya de tant en tant que un un bloc sòlid i ferm candidat al play-off. Ni els rivals ens jugaran igual ni l’exigència i la pressió seran les mateixes… Però,beneït problema, oi? Ara els qui de debò hem de fer un pas endavant som nosaltres: els socis, l’afició i, especialment, la CIUTAT.

jornada-14-barca-b-badalona

Dos joves punyals escapulats al Mini… | Foto: Cristina Ruiz (Jornada Previa)

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

36 responses to “BARÇA B 1 BADALONA 3

 • Carlos

  Que quereis que os diga que somos la hostia !!!!
  Gran partido,y me lo he pasado genial,y grande la gente que ha venido !!!
  Podemos soñar creo yo !!!! VAMOS BADALONAAA !!!!

 • Anònim

  Otro partido muy serio. Gran defensa y esta vez aprovechando las ocasiones. Muy bien Moha. Tiene que seguir creciendo porque tiene mucho potencial.
  Creo que a estas alturas podeemos decir que el objetivo es el play off.

 • kanu

  Som-hi!! Importante no baixar els bracos. Bon partit de tot l’equip

 • Anònim

  He vusto el partido y genial las contras que hacemos,me ha encantado.
  El problema es que en nuestro camo no podemos aprovechar bien esta forma de juego porque no hay tanto espacio como en el miniestadi, ahora a ver cuando porfin jugamos en el nuevo campo y se acaban los 0-0

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Impresionant el partit d’ahir, tot i que al Barça B el veig veure molt bé abans del primer gol, jugant molt ràpid i de cara a porteria. Però després del primer gol els vaig veure molt nerviosos i després del segon gol ja es van enfonsar.

  L’Ivan Agudo molt bé, i no és la primera vegada que em meravella, però al que encara no li acabava de veure res d’especial i ahir em va encantar va ser en Moha, Primer amb la genial assistència en el primer gol (impresionant també el primer toc del Ivan Agudo per aturar la pilota i el segon toc per col·locar-la), després amb el segon gol, i a la segona part en una jugada que quan semblava que la pilota es perdia per la línia de gol la va lluitar fins a recuperar-la i forçar un córner.

  Espero que ara no ens confiem i que seguim lluitant com fins ara, i que tothom mantingui la paciència si en algun partit (sobretot a casa) tarda en arribar el gol, i fins i tot si acaba no arribant.

 • Xavi

  Genial partit del badalona. El veig veure per Barça TV, i encar que és normal que valorin tot el que va fer el Barça B, al principi deixen al Badalona per terra. Al final els comentaristes es van tenir que callar davant el partidas del Badalona!!. Felicitats gran tasca del equip i l’entrenador!!

 • juan antonio 1

  buen planteamiento de manolo,la verdad que en el descanso todos los que fuimos no nos creíamos que estábamos ganando 0-2.cuando viajaba para el mini comentaba que si ganábamos habría que pensar que seriamos equipo de play off al final de temporada,y ahora me lo creo,este equipo estará luchando por los play off.

 • Anonimus Maximus

  el equipo hizo un partidazo en el mini explotando cada una de sus virtudes y dejando muy a las oscuras sus defectos, pero no se ha ganado mas que 3 puntos. Los del proximo domingo en casa contra el Sabadell lo van a ser igual de importantes, asi que hay que ir al máximo!!

  • L'escapulat

   Completament d’acord amb la teva anàlisi, Anonimus.

   Per cert, diumenge potser tindrem alguna nova mostra reivindicativa per part del club. Queda un mes pelat perquè el nou estadi estigui acabat i a hores d’ara les relacions segueixen trencades, per molta bona voluntat que expressin els representants polítics a les xarxes…
   Incertesa total, tot i que en el fons estiguin condemnats a entendre’s.

   Nosaltres a donar un cop de mà però sobretot a reforçar l’equip, que diumenge es juga una miqueta més de credibilitat a la zona alta. A per la 15a jornada sense perdre!

   AMUNT BADALONA

 • Anònim

  ¿Si entramos en play off, podrían estar Bruno y Serramitja disponibles?

 • Anónimo

  Bruno estará disponible a lo mejor dentro de tres semanas o un mes pues comentaron que le salió el brazo de sitio, se lo pusieron a sitio, lo inmobilizan tres semanas y ya está, dos semanas mas de recuperación a mí de jóven me salió tres veces y se de lo que hablo, Serramitja si es ligamento cruzado como dicen son seis meses, mínimo desde la operación o sea que es imposible.

 • Anònim

  Sí, quería decir Coulibaly y Serramitja.

 • Anónimo

  Aly Coulibaly, unos hablan de tres meses otros dicen algo mas, según he consultado en el Google, en el caso de cirugía del tendón de aquiles, dice que a las 8 o 10 semanas ya se le deja correr y hacer bicicleta, yo lo he preguntado al Google y esto es lo que me ha salido, luego viene el estar en forma total, no me mojo en una cosa que no se.

 • L'escapulat

  Bona tarda! Ja tenim el primer fitxatge del mercat d’hivern.
  I és que parlant de Coulybaly, sembla que arriba un davanter centre del mateix equip, l’AD Almudévar, del grup aragonès de 3a.

  Es tracta d’Agus Alonso, jove punta de 22 anys i que ja duia 9 gols marcats en 12 jornades. Arriba cedit pel SD Huesca, igual que Aly (l’Almudévar n’és el filial).
  La temporada passada va clavar 27 en 36 partits. Parlem, doncs, d’un killer de l’àrea: caldrà veure si s’adapta bé i és el que necessitem o se suma a la llista de golejadors de 3a que s’estanquen al bronze.

  El fitxatge no és oficial, però es dóna per fet a tot arreu i fins i tot el jugador ja ha fet declaracions.

  – Heraldo de Aragón

  – sporthuesca

 • kanu

  Pot jugar de forma inmediata o s’ha d’esperar al gener?

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Pot jugar de forma inmediata.Sustitueix a jugador de lesió de llarga durada (Marcel Serramitja).

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Té bona pinta aquest fitxatge.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Doncs sí, pot jugar de forma immediata tot i que dubto que arribi a temps per al diumenge (paperassa, simplement). Fa bona pinta, jove i amb olfacte. Esperem que s’assembli més a Serramitja que a Civil.

  Per cert, una altra bona noticia és que per fi recuperem a Iván Guzmán per a l’equip (Arellano ja va anar convocat al Miniestadi). A veure si de mica en mica podem anar recuperant efectius (sobretot de cara a la segona volta) i confirmem aquest famós ‘fons d’armari’ de què tothom parla últimament en açò del futbol…

  Diumenge partidàs: esperem que hi hagi un gran ambient a Montigalà i que puguem seguir amb aquesta dinàmica guanyadora i il·lusionant.

  AMUNT BADALONA !!!

  • lluis

   Iván Guzmán també va anar convocat al Mini.

   • L'escapulat

    Sí, tens raó Lluís!

    Per cert, què en penseu de la polèmica que ha despertat el preu de les entrades a Saabdell?
    Jo personalment crec que tots els clubs catalans haurien d’arribar a un acord per facilitar la mobilitat de les aficions del país, com la iniciativa que va engegar la UE Sant Andreu. Ara bé, suposo que açò també té a veure amb acords entre clubs i molts altres temes…

    A Sabadell es prenen el partit amb molta moral; per a ells és poc menys que una final!

 • Xafarder

  Home Salvador que pugui jugar de manera immediata és una mica difícil, hem de tenir en el club un linx en temes federatius, doncs si et llegeixes l’article 124/3, necessites notificar-li al jugador que ho vas a donar de baixa deu dies com a mínim abans de donar-ho de baixa, que ell estigui d’acord, un certificat de la Mutualitat i l’autorització de la RFEF.

  I alguna cosa mes que hi haurà i que a mi se m’escapa, si tot això s’ha superat és que tenim un linx en el club en temes federatius.

  Que pugui jugar contra el Llagostera això ja és mes possible.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Gracies per la aclaració. Ignoraba aquest tema burocrátic.

 • lluis

  Diumenge 27 a les 12.00 Llagostera-Badalona per Esport3.

  • L'escapulat

   Tens raó, Lluís! Gràcies pel xivatàs!! Aquest any la veritat és que no ens podem queixar gens ni mica de les retransmissions a camp contrari.

   No teniu impaciència per diumenge? Hem d’anar a totes i acabar de plantar la bandera…

   Tots a fer caliu!!

 • L'escapulat

  Iep, bona tarda de nou.

  Sembla que en Xafarder estarà content atès que, pel que he sabut, els funcionaris de la Corona d’Aragó són uns autèntics cracks: tota la paperassa enllestida i Agus Alonso, si aixina ho considera Manolo González, estarà disponible per al partit de diumenge.

  Us deixo amb les declaracions del president avui al DiarideBadalona…

  Per cert, ja tenim, també, els horaris de la Copa RFEF:

  – Anada (Sa Pobla): 30/11; 18.30 h
  – Tornada (Badalona) 14/12; 15.30 h

  Ja us imagineu que a la tornada no hi haurà ni l’apuntador… En fi, és el que toca fins al gener, o fins qui sap quan, si segueix el divorci club-Ajuntament.

  Ens veiem diumenge. AMUNT BADALONA!

  • Carlos

   Yo que quieres que te diga Albert,a falta de un mes para que este listo el estadio,y si no se llega a ningún entendimiento Club- ayuntamiento obtaría por irnos a jugar a Santa Coloma,recordemos que después de este fin de semana contra el Sabadell,solo nos quedaran dos partidos aquí para acabar la primera vuelta,Valencia mestalla y Levante B.También serviría para decirle al ayuntamiento aquí OS quedáis con el estadio,y sino a la via judicial si es que no queda otra…

 • Xafarder

  Escapulat, realment sorprès de la rapidesa de les gestions de la paperassa del fitxatge, realment els despatxos han funcionat, celebro haver-me equivocat, jo no ho esperava per a aquesta setmana.

  Salvador tenía raó.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Però si no hagués estat per la diligencia que han tingut, la raó la teníes tú.

 • Xafarder

  Doncs ens hem de sentir orgullosos de tenir en el club algú tan diligent que porti tan ben els temes federatius, doncs era una operació a tres bandes, Aragonesa, Catalana i Espanyola.

  • L'escapulat

   Home, en aquest sentit ningú dubta de la diligència del delegat, senyor Pere Solé; altra cosa és la part que els toca als funcionaris, que no solen ser tan eficients… De totes maneres, m’estranyaria que jugués, però no ho descartem, perquè anem curts en la posició de ‘9’.
   A veure amb quin esquema surt en Manolo, per cert, perquè m’ensumo alguna variació…

   Us deixo el programa ‘Hotel Suís’ d’avui (Ràdio Sabadell), on ha intervingut el nostre míster.

   En fi, marxo al llit. Bon cap de setmana, i fins diumenge!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  M’alegro que als despatxos, igual que al camp, també s’hagin millorat les coses, perque amb en Facundo Ponzio es va tardar mig any en arreglar els papers. I a la temporada següent em sembla que es va repetir el mateix problema amb un altre argentí que no va poder arribar a jugar.

 • Anónimo

  V-R-P. Lo de los argentinos fue cosa a parte, ahí es la administración del estado, no los despachos del club y legalizar a una persona que no ha tenido nunca la residencia en España es cosa de meses, no de días, cuando traen extranjeros con la residencia en España no hay ningún problema, Musa, Sandro, Aly, Bruno Vinicius, Moha, Akrong, Kevin Gissi, Sekou Gassama, etc. otra cosa son los jugadores de la Liga de Fútbol Profesional que van por otro conducto y no han de esperar como un trabajador normal.

 • L'escapulat

  Com diu l’Anònim, són dues vessants diferents. En el cas de Facundo Ponzio (el primer any) i Iván Chacón (aquell esquerrà de Vélez que ni tan sols va debutar), com a estrangers s’havia de tramitar tot el permís de residència i la pesca…

  Sembla que demà ens salvarem de la pluja, per poc. No valen excuses!! 😉

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sí, la solució era més complicada, però quan es va fitxar en Facundo, m’imagino que abans es preocuparian d’esbrinar si tenia la residència. I si la primera vegada pot tenir un passe, la temporada següent no pots tornar a ensopegar amb la mateixa pedra.
  Però bé, això ja va passar i ara ens hem de congratular de que la cosa ha millorat. Tant als despatxos com al camp.

 • Anónimo

  Ni tu, ni yo y creo que ninguno del foro, sabemos en que condiciones vinieron estos jugadores, por tanto viendo lo bien que se está haciendo ahora las cosas las mismas personas, he de pensar que criticamos cosas que ignoramos y que no nos aclararán en un foro.