BADALONA 1 GAVÀ 0

Escapulats,

Vamos!!! Feia temps que no vivia un partit amb tants nervis i tanta passió com el d’avui  a Montigalà. Certament, el fet de veure’ls treballant fa que no els gaudeixis com Déu mana, però el còctel explosiu de sensacions, aquest matí, ha trencat tots els esquemes. Il·lusió, emprenyament, desesperació, resignació, tristesa… i èxtasi final. Ho hem dit en més d’una ocasió: aquest equip no es rendeix fins al xiulet de l’àrbitre -açò mai no se li ha pogut retreure- i ha cercat el gol fins al final. Amb un desencert enervant, sí, però fins al final. I de vegades, quan persegueixes alguna cosa fins al final, el destí et recompensa. Ja acariciem el play-off amb la punta dels dits. Dissabte que ve, el líder. Qui ha dit por?

 • INVICTVS (i 13): Déu n’hi dó el rècord d’aquest tros d’equip… Tretze jornades sense perdre no és un registre del qual puguin fardar-ne gaire blocs. Siguem sincers: tot hauria canviat, avui, si el partit hagués acabat 0-0. Deu empats en tretze enfrontaments (i sis sense gols) és una estadística interessant però un xic destrempadora. Ara, amb quatre victòries (2 a casa i 2 a fora) i 21 punts al sarró, la cosa fa força més patxoca.
 • Un mur: Amb 7 gols encaixats, ja som la millor defensa del grup igualats amb el filial del Levante. També som dels menys anotadors de la lliga (11, menys d’una diana per partit), però, com ja sabeu, el que compta a la 2a B rendibilitzar els txitxarros. Amb aquests números Morales es consolida com una de les llegendes del futbol català (quin duel de veterans amb Craviotto sota pals, avui!) i tant Robusté com Moyano són dues torres al darrere. Continuem sent els reis de l’empat, però ara el nostre caseller de victòries ja no canta tant i crec que podem ser força optimistes.
 • Lesions: Aly Coulybaly pateix un trencament parcial al tendó d’Aquiles del peu dret i segurament no retornarà fins ben entrat el 2017. Se suma així a les baixes de Bruno, Serramitja, Arellano i Guzmán, a més de Fran Grima, que avui no ha jugat però que segurament torni dissabte al Mini. Una autèntica plaga que ens està llastant massa i que esperem que no retalli gaire les nostres aspiracions més ambicioses, perquè tot just ara ens fiquem dins la lluita -real- per les posicions de privilegi. Allà on tothom vol estar i que nosaltres, malauradament, no oloràvem des de feia molt de temps. Ara açò ha canviat.

jornada-13-badalona-gava

El Gavà, un xai amb pell de llop que avui ha tingut les seves bones opcions…

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

49 responses to “BADALONA 1 GAVÀ 0

 • Carlos

  Pues si,es increíble lo de esta mañana desde el 21 de agosto sin ganar en casa ya tocaba.
  Malísima noticia la de Coulibaly con esa rotura del tendón de aquiles,uno mas a la enfermería y ya son 6,esta mañana no se podía ni hacer una convocatoria de 18 jugadores,pues figuraban 17.
  Albert te quería preguntar si no se podía hacer como una notificación o algo referente a los lesionados que tenemos para así poder saber el alcance de la lesión y su respectiva duracion.
  Ahora señores a apoyar al equipo el miercoles(una pena no poder ir) en la semi de la copa Cataluña,un ultimo esfuerzo a ver si hay suerte y podemos pasar a una final que dejaríamos aparcada para Abril o Mayo,y así tener un tiempo hasta afrontar la otra competición en la que estamos.
  Vamos Badalonaaa !!!!!

 • Carlos

  Por lo visto se acaba de aplazar el partido,contra el Girona del próximo miércoles para Diciembre,no se sabe el día.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  El partit de Copa Catalunya, com ja us vaig dir, no estava gens clar. Suposo que es jugarà pel pont de la Constitució… Suposo que el dia 6, i suposo que al matí (12h). Suposo. Potser el tornen a ajornar ja per aprofitar i que es jugui al nou estadi, de pas. Per unes setmanes, no vindria d’ací…

  Carlos, demà faré tuit amb Aly. Es veu que en té per 3-4 mesos. Quin desastre. I a la tarda s’ha lesionat una altra jugadora del Seagull. El tema del manteniment del camp és molt preocupant. Dit açò, crec que el tuit que fa el club és desafortunat i contraproduent.

  Pel que fa al futbol, ja era hora que tinguessim una mica de sort avui. L’equip s’ho mereixia. 13 jornades invictes, collons! És que són molt grans!
  A cada roda de premsa Manolo li llança alguna clatellada a la implicació del públic i, tot i que l’entenc perfectament i té bona part de raó, crec que últimament l’afició anima força i està amb l’equip. No he sentit cap xiulada aquesta temporada ni cap mena de retret no constructiu.

  Dissabte partidàs al Mini. Tornem-lo a assaltar!!!

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Tendría mas sentido jugarlo el 8 jueves por la mañana,pues el 6 martes no hara ni 48 horas que habremos jugado partido de liga contra el Valencia mestalla el domingo día 4,y jugando el 8 jueves hay mas tiempo hasta el siguiente partido contra el Eldense que suele jugar los domingos a la tarde.Son cabalas igual se pudiera jugar el miércoles 21,en el estadio?
   Lo del tuit bueno,la alcaldesa también a entrado al trapo,quien se pica ajos come…
   También Manolo le ha tirado creo un dardo a Sandro Toscano en rueda de prensa( creo que se refiere a el).
   La afición pues que quieres que te diga,los de siempre animan,no hay mas…
   Por cierto,lo de Sasha jugador del Gava vaya tela patadón en la cara a un anciano en la portería del bar,se lo han llevado los mossos,y luego en el acta tela algunos dirigentes del Gava el colegiado lo ha reflejado todo,y los mossos también han actuado,aparte en la entrada no han dejado entrar a algún aficionado del Gava.

 • kanu

  Som-hi badalona. Una pregunta, no pot entrar a la convocatoria en Bermúdez, o ja no es jugador del badalona?

  • Carlos

   Si que es, pero no se en los entrenos esta,pero es raro que no haya completado la convocatoria de hoy que eramos 17

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Del tema de las lesiones, habría que contemplar, ahora más que nunca, que no puede entrar en este campo, otro deporte (llámese fútbol americano) que por sus características, puede contribuir a dañar la superficie del terreno de juego.En algunas ocasiones ya se ha comentado que no puede convivir este deporte con el del fùtbol, entre otras cosas, por esta razón.No parece casualidad,dos lesiones graves de nuestro equipo y según se comenta, de otra jugadora del Segull, que pueden ser ocasionadas por las irregularidades del terreno de juego.Habría que incluirlo en la “lista” de problemas que tenemos con el Consistorio.

  • lluis

   Segons he llegit la jugadora del Seagul es va torçar el genoll i se la van emportar amb ambulància la igual que Aly.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  L’ Aly trencament parcial del tendó d’Aquiles.Avui l’operan.Adeu temporada!!.

 • Carlos

  El partido de copa Cataluña el día 6 de diciembre a las 12 horas,pues nada quien vaya a disfrutarlo,mira que me hubiera gustado ir,pero ese día no puedo

 • Oscar

  ya esta confirmado que es el día 6? Por cierto lo de Aly Colibaly es para el resto de temporada?

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Rotura parcial del tendón de aquiles, son 6 meses largos de inactividad, según otros deportistas que conozco, como el ex-jugador de baloncesto Lubos Barton, que lo estuvo por este periodo de tiempo.

   • Anònim

    Collons! Estem arreglats

   • Anonimus Maximus

    Creo que no sera tan larga la lesión al no haberse roto del todo. En unos 3 meses podría estar listo.

    • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

     Lubos Barton, con rotura parcial del tendón de aquiles, estuvo seis meses largos, con todo el arsenal de médicos y recuperadores que tiene el
     Barcelona.Pau Ribas, jugador de baloncesto del Barcelona, hace unas dos semanas, en un partido, tuvo una rotura total del tendón de aquiles y Barton, ex-compañero, le comentó que el traumatólogo le dijo, que en este caso, preferían operar siendo la rotura total a que fuera parcial. Comenté he tenido experiencia de jugadores de baloncesto, con rotura parcial, como fué, tambien, Elmer Benett y desgraciadamente, la cosa vá
     para este tiempo.Ojalá fuera para tres meses, pero me temo que no será para este tiempo.

 • Carlos

  Han comentado que podria ser unos 4 o cinco meses,pero practicamente la temporada la tiene perdida.
  Tambien han comentado que el partido contra el Girona tiene un 99% de posibilidades de ser el 6 de diciembre a las 12 horas,pero para eso los dos equipos deberian de jugar en sabado,hay que recordar que esa semana jugamos en casa contra el valencia mestalla,lo que haria que tuvieramos que jugar el sabado a las 16 horas,si se ve algo ya que como este nublado…

  • Carlos

   Que tampoco creo que nos beneficie,jugar el sabado 3 ya que el miercoles 30 de noviembre o jueves 1 de diciembre jugamos en Sa Pobla(Mallorca)contra el Poblense la ida de copa federacion,lo ideal seria jugarlo el 8 de diciembre y no tienes que estar modificando horarios y no van los partidos tan seguidos con las dificultades que tenemos ahora con las lesiones

 • L'escapulat

  Bona nit escapulats,

  a) D’Aly se sap que ha estat operat avui i que el període de recuperació d’una lesió com aquesta acostuma a rondar els 4 mesos. En tot cas, pràcticament descartat pel tram important de la temporada. Aquesta campanya estem de pega, com dieu. I és una pena, perquè l’equip està cridat a fer coses grans. Ara hem d’aguantar fins l’aturada de Nadal -i el nou estadi- com sia. Sembla més que evident que les condicions de la gespa de Montigalà posen en risc el físic dels jugadors…

  b) Copa Catalunya: Efectivament, el més probable és que es jugui el dia 6 al matí, i que per tant el partit de lliga contra el Mestalla (J.17) el juguem en dissabte, tenint en compte, també, que l’Eldense (J.18) juga dissabte a la tarda. Tampoc descartaria que s’acabés ajornant ja al mes de gener, amb el nou estadi acabat (conveni a banda). Però vaja, que no doneu res per segur…

  NOTA: Acabo de veure que el Girona diu al seu compte de twitter que el partit es programa dimecres 7/12 a les 12h. Ho dubtaria molt… no deixa de ser un dia laborable. Veurem.

  Per cert, algú pot confirmar què va passar al final del partit amb l’espectador que va haver de ser assistit al gol sud? Perquè hi ha un sidral muntat entre açò i l’acta arbitral…

  Per cert, sobre enfrontaments entre Ajuntaments i clubs, els perills són reals: ja veieu com es troba el meu estimat Castellón…

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Estaría bé precisar millor les noticies.Primer, que no estaría fins molt començat el 2017, ara, 4 mesos.Valdría que aquesta apreciació es transmitis provinent dels serveis metges que le han operat, no de “dimes i diretes”.No es seriós donar-les sensa tenir real coneixement.Aquest foro suposo que volem noticies fidedignes.

  • lluis

   Deu n’hi do els ajuntaments, Albert, he llegit la noticia que has posat del Castelló. Es veu que ara, si no tens camp propi i has de dependre d’un camp municipal, te les veus i te les desitges per jugar.

 • Ícar

  El dissabte 3/12 a les 16:15 és el clàssic. No sé si és una dada a tenir en compte.

  • Carlos

   Muy buen dato Icar,el clásico el día 3 nadie habrá contado con eso,teniendo en cuenta que el Girona aun no tiene horario para esa jornada dependiendo de la tele.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Estaría bé precisar millor les noticies.Primer, que no estaría fins molt començat el 2017, ara
  que estaría 4 mesos.Valdría que aquesta apreciació es transmitis provinent dels serveis metges que le han operat, no de “dimes i diretes”, no es seriós donar-les sensa tenir real coneixement.Aquest foro suposo que volem noticies fidedignes.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Veig que ja és oficial la marxa d’en Nils Puchades. Una llàstima. Els lesionats tard o d’hora tornaran, però a en Nils ja l’hem perdut.

 • juan antonio 1

  acabo de leer que se juega copa catalunya el dia 7 de diciembre a las 12.lo a puesto el girona en un tuit.

 • Anònim

  Alguien sabe si será televisado el barça- badalona?

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  a) Tens raó, Gavi, l’ideal seria que el club fes un comunicat mèdic amb un diagnòstic professional de la lesió.

  b) El partit de dissabte el faran en directe (18h) per BarçaTV i en diferit (20.20h) pel canal Esport3.

  c) Avui la FCF ha publicat que la semifinal de Copa Catalunya contra el Girona es jugarà o bé el dimarts dia 6 o bé el dimecres dia 7 de desembre, quan la LFP faci públics els horaris de la jornada 17 de la Liga123. Per tant, deixem d’especular. El Girona va dir que seria el dia 7, al twitter, però ja veieu que no està confirmat (jo mai he assegurat cap data). El més probable suposo que és que sia el 6 a les 12h.

  d) Interessant article al diari ABC en què es recorda que som l’equip del futbol professional europeu amb més empats. Sort que diumenge vam marcar al final…

  Per cert, Iván Guzmán podria retornar al verd en dues setmanes. A veure si és veritat i anem recuperant efectius.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Albert lo que comento el Icar tiene razón, si se juega el día 6 tendremos que jugar el de liga el día 3 contra el mestalla a las 16 horas,habiendo un Barça- Madrid a las 16.15 horas,yo a mi me es indiferente,pero igual a otros no tanto…

 • Carlos

  Sera el dia 7 de diciembre, el Girona-Levante de la liga 123 se juega a las 12 horas del domingo dia 4 es el Movistar partidazo.

  • L'escapulat

   Doncs seguim amb el mateix problema, perquè un laborable a veure a quina hora es pot jugar… no crec pas que a les 12h. Jo m’hi jugo un pèsol que no es jugarà fins al 2017.

   • Carlos

    Seria lo mas lógico y normal poder jugarlo ya para enero,y a poder ser si se lleva a algún acuerdo en el nuevo estadio.

    • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

     De momento ya llegó a un acuerdo, hace muchos meses ,el Ayuntamiento con el Seagul, para jugar en el nuevo estadio.

     • Cristian

      Pues entiendo que ese acuerdo deberia de hacerse publico o dar conocimiento del mismo al CF Badalona, no?

 • juan antonio 1

  es verdad salvador,ayer escuche a Jordi ferron muy contento diciendo que ya tenia ganas de jugar con las niñas en el nuevo estadio sonriendo y muy seguro.eso que el seagul ya lo tiene asegurado con el ayuntamiento.mas polémica.

  • Anònim

   Històricament a la Penya sempre se li han fet favors. Al Badalona MAI. A més el Badalona no demana cap favor, solament demana el que se li va prometre. Senyora Gallardo vagi’s ja.

   • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

    A qué vé ara lo del Badalona i la Penya amb la Maria Gallardo?.Actualment el Badalona i la Penya tenen una excelent relació.En els últims anys, te ho pot dir la Maria, jugadors del Badalona que han volgut anar a veure i vulguin anar a veure un partit, son sempre, en molt de gust, convidats i viciversa per part del Badalona.Així meteix president i acompanyant, en partits importants, s’ els hi envía una invitació.Si vos plau, no vulguem contaminar desde aquest foro aquesta bona relació i a més no vinguen al cas les injusticies que reb el Badalona amb histories pasades que no tenen a veure amb la situació actual.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Tienes toda la razón Cristian, pero de estos incompetentes se puede esperar lo peor.

 • Carlos

  Es patetico lo del ayuntamiento,el que teoricamente va a jugar en ese campo y va a tener el uso preferente que es el C.F.Badalona lo avisan del convenio horas antes de la reunion de socios,y con el Seagull ya hace tiempo que llegaron a un acuerdo siendo el Badalona el que ha puesto el patrimonio para poder hacer el estadio.Al final todo el que quiera jugar ahi,jugara,y nosotros a verlas venir como ahora,si es que cuando dependes de otro es lo que suele pasar,ya me veia yo que todo iban demasiado bien encaminado y a un mes vista de que se acabe el estadio nos vemos,que no sabemos donde vamos a jugar.Patetico !!!!!
  POLITICOS INEPTOS Y LADRONES !!!! AMUNT BADALONA !!!!

 • L'escapulat

  A mi no em sembla malament que el primer equip del Seagull jugui els partits allà, és un actiu que cada cop té més presència a la ciutat i van cap amunt. A més, qui no ens diu que al final acabin tornant a fusionar-se (crec que hi sortirien guanyant ambdues parts). Ara bé, pel que fa a l’estadi, el que ha de quedar clar és que és un camp de futbol. FUTBOL.

  He sentit les declaracions de l’alcaldessa ahir al programa 360 de Televisió de Badalona, però no en diu res, de tot açò (tracta el tema a partir del minut 53).

  Partidàs dissabte! Ja en tinc ganes!

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Albert: Es vá signar el conveni en el que el Badalona tenía caràcter preferent.El que vol dir que el fútbol base del Badalona, tè aquest caràter preferent, cosa que veurem si es així.Si troves bé que el Seagul jugui al nou estadi, que no se haigi anunciat només pel Jordi Ferron, tenin un acord tancat desde fá mesos amb l’Ajuntament, sensa que nosaltres, els que tenim que esser abanderats del nou estadi, encara no tinguem el nostre conveni, d’acord amb el que haberem signar amb el anterir govern, es
   inadmisible per part del ajuntament el menyspreu cap el nostre Club, però encara es més inadmisible el teu comentari que està molt lluny de defensar els interesos del nostre Club.Valdría més que t’ el habesis estalviat.Ara no em vinguis en justificacions, el teu comentari (del suposat jefe de prensa del C F Badalona) es del tot inoportú i no vá a favor de les nostres justes reivindicacions.

   • L'escapulat

    hahaha fas bé de dir “suposat”.
    No et sulfuris tant, Gavi, sembla que tingui alguna mena d’influència el que jo digui… Si depengués dels meus comentaris…

    El que deia era que el més important és que el camp sigui només per a futbol d’entitat, no un estadi de barri. El que hem de tenir clar és que si és municipal, i per molt esforç que hagi fet el club, el Badalona no farà i desfarà 100%, aixina que ja signaria que tot fos que el Seagull hi jugés un partit a la setmana…

    De totes maneres no he sentit enlloc que l’alcaldessa ho digui, però si ho diu en Jordi Ferrón… Crec que fixar-se en el Seagull és mirar el dit que assenyala la lluna. Està clar que el futbol base no anirà al nou estadi, sinó com a molt molt el futbol 11 (ara 10 equips a banda del 1r).

    A mi m’avorreix ja una mica tot plegat. Aquest govern fa any i mig que és en actiu i ha tingut més que de sobres per tancar el conveni, no entenc que ara a tothom li agafi per sorpresa… mare meva.

    • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

     Amb aquest tema estem indignats, i al menys jo, susceptible.A mi em sembla improcedent parlar de trovar bé, que jugui el Seagull, cuand primer tindríam que fer-ho de que hi jugui el CF Badalona amb les degudes condicions.

 • Oscar

  Jo també estic a favor que hi jugui el Seagull, quant mes s’utilitzi el camp de futbol millor, i mes força hi haurà per mantener les instalacions dignes.
  Sobretot veient que l’ajuntament no gasta diners ens instal.lacions esportives municipals com per exemple sistrells (actualmente es dutxen amb aigua freda…). No m’estranyaria que també la gent es colés al camp per fer patxanguetes…

  • lluis

   Jo estic patint de que del manteniment s’encarregui l’ajuntament. Amb dos dies el Nou Municipal estarà fet un fastic, com pasa amb totes les instal·lacions de Badalona, que fa poc tots els equips de futbol de Badalona van fer una manifestació per queixar-se del estat dels camps de futbol: aigua freda per dutxar-se els nens, calderes sense revisar desde fa no se quants anys. Això és el que li pot pasar al Nou Estadi si fa el manteniment el ajuntament.

   • Anònim

    Estic escoltant a l’antic regidor d’esports a ràdio de Badalona i té molta raó. Ja ho vaig dir ahir que s’hauria de tractar al Badalona com se li va tractar a la Penya en el seu moment. És de justícia.

 • L'escapulat

  Jo també he escoltat la intervenció de l’exregidor (a partir 1h50m) i diu que aquesta setmana la regidora els va deixar tirats quan havien de reunir-se per a la comissió de seguiment de les obres.
  El problema de base és que l’ajuntament actual si pogués també és carregaria l’actual conveni amb el Joventut, ja que no és el que més li interessa a l’Ajuntament. Amb el Badalona volen posar-se forts i remarcar que el camp és municipal i que ells tenen la paella pel mànec.

  El fet diferencial principal és que el Badalona ha fet un esforç i ha donat part del seu patrimoni, cosa que normalment no fa ningú, i ací se’ns vol tractar com qualsevol altre club a qui li “cau del cel” el regal d’un nou estadi pagat pels impostos de la soferta ciutadania.

  Per cert, avui surt una informació a línia nord en què es deixa entreveure la possibilitat que l’Ajuntament patrocini, directament, la samarreta del Badalona (i de la Penya), a l’estil del Nàstic o el Lleida.
  Què en penseu, de la proposta? No sé si m’acaba de fer el pes, a mi.

 • Anonimus Maximus

  Poco se esta hablando del partidazo que tenemos mañana a las 18.00h en el miniestadi… FC Barcelona B- CF Badalona. Para mi el partido de la jornada sin ninguna duda, lider contra invicto. ¿Quien saldrá victorioso? Yo espero que el Badalona y que como mal menor sigamos con nuestra imbatibilidad. VAMOS BADALONA!!!!

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Per sort, Anonimus, la bona dinàmica de l’equip fa que els habituals comentaris crítics hagin disminuït força. Ja tornaran; no patisques.
  En tres horetes tenim un autèntic partidàs al Mini (amb molts ulls a sobre; recordem que no hi ha futbol de primera i les seccions del Barça juguen fora) i l’equip s’hi uga més que tres punts: credibilitat i prestigi.

  Parlant de credibilitats, suposo que haureu vist les entrevistes d’aquesta setmana al Diari de Badalona, amb les opinions contraposades del soci i periodista Xavier Saisó i la regidora d’esports, Maria Gallardo.

  Ah! I sembla que en la reunió de dimarts club i consistori van acostar posicions

  Aquesta tarda a totes a la capital!!! Amunt Badalona!