BADALONA 0 MALLORCA B 0

Escapulats,

Doncs no, no hi ha manera. Una setmana més ens quedem sense tastar la mel de la victòria i acumulem un nou empat (i un altre a zero…) al sarró. Ja en són vuit a la lliga en onze partits (cinc d’ells sense gols), i aquest empatx, sens dubte, ens està privant d’ocupar unes places de play-off que, per joc i solidesa, ja ens mereixeríem. Açò sí: seguim invictes -els únics del grup- i a la zona alta, i res fa preveure que aquest bloc de Manolo González pugui perdre ni un bri de competitivitat durant el que resta de temporada. Avui el puntet és dels que torna a tenir gust de derrota, però només ens queda continuar remant i confiant en l’equip. Dimecres (20.45h), nova batalla tàctica a Cornellà. Esperem que la sort que ens gira l’esquena a Montigalà ens torni a picar l’ullet lluny de casa.

 • INVICTVS: Ja ens hem quedat sols com a únic conjunt invicte al grup III de la 2a B. Després de la derrota de l’Alcoyano a L’Hospitalet (els riberencs ja s’havien carregat a casa el fins llavors invicte Ebro) només resten tres equips al futbol professional que no coneixen la derrota: nosaltres, la Cultural Leonesa i el Real Madrid. Poca broma.
 • Gols: Un altre any, la gran assignatura pendent. No arribem a la diana per partit, i aquest fet ens està costant massa punts. En canvi, al darrere som, amb el Prat, la millor defensa del grup i una de les cinc millors de la categoria. Està per veure si, davant la lesió de llarga durada de Serramitja, el club acaba apostant per algun fitxatge al mercat d’hivern però, en tot cas, serà d’un perfil mitjà i que s’adapti al nostre joc. De moment Gerard Oliva està fent una feina notable, tot i que sense la recompensa del gol. Bruno Vinicius, en canvi, encara ha de trencar la maledicció. Ara mateix, malgrat tot el que lluita i aporta, les veu quadrades davant de porta i ni tan sols l’acompanya la fortuna dels pals…
 • 19:03: Tal com s’havia comentat a les xarxes, els Betulians -i bona part de la graderia- han iniciat una sonora mocadorada al minut 19 amb 3 segons -coincidint amb l’any de fundació del club- per protestar contra el trist conveni presentat per l’Ajuntament relatiu a l’ús del nou estadi municipal. Em sembla una iniciativa genial i esperem que tingui ressò als mitjans, tot i que dubto que faci gaire efecte a qui hauria de fer-ho… “Gallardo dimisión” i “Este Ayuntamiento no nos quiere” han estat les consignes més repetides, encara que el que feia més efecte era veure els mocadors blancs al vent; crec que no recordo cap imatge igual al camp del Badalona als darrers anys. L’equip és viu i la seva afició, també.

jornada-11-badalona-mallorca-b-escapulat

Els balears no s’han quedat enrere a l’hora de disputar pilotes

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

41 responses to “BADALONA 0 MALLORCA B 0

 • Carlos

  Todo se resume a que el Sr.colegiado no ha querido que ganáramos este partido vistas las imágenes del gol anulado a Gerard oliva,el linier no se que cojones a pitado.Semana desastrosa tanto a nivel institucional con el ayuntamiento como deportiva hoy por la “chorizada” que nos han pegado(luego dicen que si les insultan,etc..) no porque el equipo no lo ha intentado,que lo ha hecho,pero si un señor cuando el partido esta tan igualado no quiere que gane no gana y ya esta.
  Estaría bien la propuesta de que para el próximo partido en casa contra el Gava,pudieramos sacar al arbitro toda la afición targeta amarilla como muestra de queja contra los arbitrajes que sufrimos.
  VAMOS BADALONAAA !!!!

 • Ícar

  L’arbitre ho va posar dificil, però no crec que sigui l’excusa… És preocupant les dificultats de l’equip per marcar a Montigalà.

 • Anónimo

  No creo que enseñar tarjetas a unos árbitros que nada tienen que ver con los anteriores sea positivo para el equipo, si juzgas injustamente a unos por lo que han hecho los otros y si se equivocan en mundiales, champions, primera división, etc. ¿Como no se van a equivocar en Segunda B? Unas veces se equivocan a favor otras en contra y cuando es a favor no decimos nada, cuando vea las imágenes por TV podré juzgar si hubo error o no, en las fotos que ponéis, en el momento del remate solo veo a un defensa por detrás de nuestro delantero, al portero se le ve por delante del delantero, por tanto solo había un jugador por detrás del delantero y para que no sea fuera de juego han de haber dos.
  Otra cosa es la tarjeta amarilla al 18, a mi entender podía haber sido roja, pero habrá que ver las imágenes.

  • Carlos

   Como puedes decir que no se ve claro,en las fotos si el portero todavía esta mas retrasado que el jugador negrito,a esto me refiero yo muchas veces si en esto ya no estamos de acuerdo apaga y vámonos…
   Y lo de las tarjetas es una propuesta,porque estamos hasta las narices de que nos tomen el pelo,y no tiene porque perjudicar a nuestro equipo,si aquí nadie dice que nos den mas pero cojines que no nos quiten

 • Anónimo

  Carlos la tercera foto a mi me genera dudas, el portero y un defensa están mas avanzados que el que remata y aparece un jugador con intención de intervenir a la izquierda por delante de delantero, yo no digo que no tengas razón, si lo veo por la TV me convenceré, de todas formas es una opinión y no voy ha hacer mas polémica, pero intento mirarlo con neutralidad y repito si os parece bien lo de la tarjetada, pues cada uno es libre de hacerlo, pero creo que beneficio no hará ninguno.

 • juan antonio 1

  yo e visto las fotos y veo que no hay fuera de juego.hoy en la tele lo e visto tambien y tampoco hay fuera de juego hay un jugador ( moreno ) en el primer palo como el dia del alcoyano el penalty no es pero parece que sea por la entrada muy fuerte.como muchos saben yo e sido arbitro hasta hace tres años y siempre esas jugadas que hay polemicas las veo en casa y las analizo para mi.como dices lo de las tarjetas eso no vale para nada porque los que nos han quitado los puntos ya no vendran hasta la tenporada siguiente y no se enteraran.lo que dice icar tiene razon tenemos un problema con la delantera si metieramos dos o mas goles seguro que estariamos liders en solitario.ahora cornella otro partido super dificil pero confio en este equipo.VAMOS BADALONA.

 • Xafarder

  Juan Antonio, jo no he vist les imatges per TV, però perquè no sigui fora de joc han d’haver-hi dos contraris i solament hi ha el defensa que tu dius, el porter i un defensa estan per davant d’Oliva, per lo que veig a la foto tres.

 • juan antonio 1

  xafarder te explico FOTO 1 ali cabezea en ese momento desde que sale de la cabeza se inicia la jugada. FOTO 2 cuando remata oliva hay dos jugadores el numero 4 y el moreno en el primer palo mas el portero.hay se termina la jugada. FOTO 3 cuando la pelota esta entrando si que el portero esta delante de oliva pero viene tarde de la jugada y todavia quedan dos jugadores por detras de oliva el numero 4 y el morenito que no se ve porque lo tapa en la foto el jugador numero 2 .fijate en la foto y veras como el morenito no se ve.solo se le ve algo sus piernas.por eso ves en la foto 3 al numero 4 y al portero adelantado.pero la jugada legal es la 2.siempre es cuando sale el balon de la cabeza de ali despues pase lo que pase no hay nada que discutir.

 • Carlos

  Esta la foto bien clara cabecea Musa numero 5 no Aly,en el momento del cabezazo hay el portero,el defensa negro,y otro mas y se ve claramente,joder parecéis que OS hayáis alegrado de que lo hayan anulado.

 • L'escapulat

  Bona nit i bona Castanyada a tothom!

  No entraré gaire en el tema arbitral i la jugada del fora de joc… Si fins i tot ara amb calma i imatges congelades ens resulta tan difícil de decidir… Imagineu-vos per a l’àrbitre.
  Ara bé, l’actuació del col·legiat va ser fluixeta, per totes dues bandes. Per exemple (potser per sentiment de culpa) recordeu que a cada part va aguantar l’afegit amb el Badalona atacant quan ja s’havia complert el temps, la qual cosa va provocar unes protestes enceses a la banqueta vermella.

  Veig que ningú encara ha comentat les declaracions postpartit de Manolo González, en què es queixa que no s’havia regat el camp a la mitja part, i envia un seriós toc d’atenció no només a l’Ajuntament, sinó també al club…

  En fi, dimecres serà una altra jornada i el cert és que agafem el Cornellà en un mal moment; a veure si podem aprofitar per fer-los mal. Diumenge que ve tornem a Montigalà contra un altre contrari en hores baixes. Què us sembla si sumem 6 punts i ens plantem entre els grans? Castanya!

  AMUNT BADALONA!!!

 • lluis

  Segons El Mundo Deportivo Nils Puxades deixa el Badalona i fitxa pel Terrassa.

  • L'escapulat

   Vaja, primera notícia. Doncs una llàstima, penso que és un jugador que apuntava moltes coses interessants a 3a i que ací no ha sabut fer-se un lloc.
   El que m’estranya és que va ser dels primers a arribar i a més era petició expressa del míster, que ja l’havia volgut fitxar la campanya anterior. En fi, alguna cosa haurà passat o bé, simplement i el més probable, el jugador veia que no gaudiria d’oportunitats i ha aprofitat l’opció de tornar a tenir minuts a 3a.
   Repeteixo: si es confirma la informació, que suposo que sí, esclar…

   Bona Castanyada a tothom!!

   • lluis

    Pel que porta el diari és perquè veu que no gaudeix d’oportunitats. Encara no ha fitxat, però és el que diuen “cuando el río suena…..” He mirat la web del Terrassa i no en diu res.

 • Xafarder

  Home ara que tenim Copa Catalunya i Copa RFEF i lesionats Guzman i Serramitja, no crec que sigui el moment de deixar-ho marxar.

 • Carlos

  No creo que lo deja en marchar ahora,con las competiciones que tenemos encima,y encima los dos lesionados que tenemos,si se fichara a alguien por la lesión de Serramitja tal vez si,sino no creo que por lo menos hasta el mercado de invierno.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sobre el gol anul·lat, jo també crec que si veient les fotos tranquilament, i sent tots del Badalona, no ens acabem de posar d’acord sobre si era fora de jóc (jo ni tants sols aconsegueixo veure les fotos), m’imagino que l’àrbitre, que ho ha de decidir en directe i sense repeticions, es pot entendre que piti el primer que li vé al cap i s’equivoqui. Tot i així, va comptar amb un línia que no el va ajudar gens, i que com més se l’intimidaba desde la banda, més ens “xulejava”.

  I sobre la possible marxa d’en Nils Puchades, a mi és el que més m’ha preocupat sempre del seu ostracisme. Que veient que aquí no compta per res, es busqui un altre equip. Jo l’he vist jugar tres partits, dos contra el Vilafranca i un contra l’Horta, En el primer va jugar de lateral esquerra i ho va fer força bé, i en els atres dos va jugar d’extrem i em va semblar dels millors de l’equip, inclús llençant molt bé les faltes i córners, Alguna cosa ha d’haver passat entre ell i el míster perque no li veig cap explicació al que li està passant. Que ni tants sols vagi mai convocat…..

 • juan antonio 1

  a mi nils ya lo e comentado alguna vez venia como en mejor jugador de tercera pero para segunda no se estaba adaptando a la categoría.igual que victor garcia le da minutos para jugar y no destaca por banda.lo de nils si no cuenta ni lo convoca será porque en los entrenos no lo hace bien.eso solo lo sabe el entrenador que esta todos los días con ellos.sin nils ni serramitja y quizá alguno mas en el mercado de invierno se fichara delanteros extremos y se mejorara el ataque que tanto nos cuesta meter goles.si ahora estamos arriba imaginaros con mejorar un poco el ataque en la segunda vuelta.y os comento lo que dijo el presi en la asamblea.este equipo que este año esta arriba y se mete en play off y subiera a segunda a menudo problema para el ayuntamiento.hoy partido muy difícil con el cornella si ganamos y el domingo con el gava estaremos dando guerra con los cuatro de arriba.

  • Carlos

   Pues yo Juan Antonio,Victor Garcia me parece un muy buen jugador por banda le pega con las dos piernas,y en Villarreal hizo buen partido,y suele ir jugando,lo que pasa que Manolo hace bastantes rotaciones del medio campo en adelante y nunca suele repetir alineaciones

 • Carlos

  El próximo miércoles día 9 de noviembre jugamos contra el Girona la semifinal de copa Cataluña y aun no hay horario,por lo que he visto en la web de la FCF,aunque supongo que sera a las 15.30 o 16.00 horas un horario que no va habrá ni el “tato”.

 • Xafarder

  La Federació ja ho ha posat :

  SEMIFINALS COPA CATALUNYA ABSOLUTA

  DATA APARELLAMENT HORARIS CAMP

  9 DE NOVEMBRE BADALONA, C.F. “A” – GIRONA, F.C. “A” 16.00 H CAMP MUNICIPAL DE BADALONA

  9 DE NOVEMBRE GAVÀ, C.F. “A” – GIMNÀSTIC TARRAGONA, C. “A” 21.00 H ESTADI MPAL. LA BÒBILA GAVÀ

  • Anonimus Maximus

   Con un poco de suerte los pillamos en dormiscados con la hora de la siesta y pasamos a la final!!!! Este domingo a ganar y luego a por todas contra el Girona!!!

 • L'escapulat

  Bon partit ahir a Cornellà, sobretot de cara a l’espectador. Dos equips que no van especular en cap moment i que volien els tres punts sempre, que a 2a B ja és molt.
  Em comença a preocupar una mica el punt de mira desviat de Bruno, que no veu porta ni que el matin. Ho dóna tot però no remata… Ahir tant Marcos com Moro van treure diverses pilotes de gol, aixina que podríem donar el punt com a just, encara que nosaltres vam fer més mèrits, potser.
  Diumenge és un partit de caixa o faixa. Si no guanyem potser comencem a generar dubtes sobre si realment som capaços de competir a dalt, tot i que jo estic contentíssim amb l’equip i el rendiment.

  Per cert, el regidor d’urbanisme, Oriol Lladó (ERC) publica al seu blog una extensa i detallada explicació sobre la situació actual entre l’Ajuntament i el Badalona en relació amb el conveni actual -i el futur-. Molt interessant.

  Indigne que un partit de semifinals de la Copa Catalunya, primera en la història del club, es jugui en un horari que pràcticament signifiqui la porta tancada. Vergonyós. En fi, dimecres que ve a les 16h cita amb la història…

  Per cert, ja està confirmat que el partit de la jornada 14 contra el Barça B es jugarà dissabte 12 (18h) al Miniestadi, i televisat per Esport3.

  Seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Vergonzoso es poco lo de jugar un partido a las 16 horas contra todo un Girona,no creo que traiga a muchos titulares pensando en la liga,y más en un campo como en nuestro y a una hora que tela.
   Pensaba yo que se iba a mirar el hecho de poder aplazarlo,y poder jugarlo en el estadio pero visto como están los acontecimientos con el ayuntamiento.En fin quien pueda ir que le aproveche y a ver si pasamos de ronda y llegamos a la final.
   El domingo a ganar al Gava que ya toca ganar en casa

   • juan antonio 1

    al girona le interesa la copa catalunya se lo digeron a la directiva del prat.jugando con medio equipo titular.a nosotros tambien nos interesa.

  • lluis

   Albert a la programació d’Esport de dissabte dia 12 a les 18,25 porta partit d’handbol PSG-FC Barcelona i el partit de segona divisió b, sense indicar equips el porta que el fan a les 20,10 hores

 • L'escapulat

  Bona nit.

  L’horari a les 18h està confirmadíssim per totes les parts. S’ha de veure encara si el fan per la TV o no… podria ser que fos en diferit. Ara bé: si, amb tots els partits que fan al Mini -pràcticament tots-, resulta que l’únic que no fan és el Barça-Badalona, que se’n vagin a pastar fang.

  Per cert, nou contratemps: Bruno té una luxació a l’espatlla i ja no tornarà fins 2017. Resem perquè Gerard Oliva no pateixi ni un refredat…

  • Carlos

   Pues lo daran por Barca tv,por eso no hay problema yo han dado unos cuantos.
   3 lesiones graves,mas la del portero,creo que lo de fichar empieza a ser algo necesario,pues las 3 son en la parte de arriba esperemos que no nos pase factura.

  • lluis

   Albert jo estic amb tu amb lo de retrnsmetre els partits, dons el Barça b el fan cada jornada. Jo miro la programació de Esport 3 el dijous que ja surt la programació del dissabte i el divendres que ja surt la del diumenge de la setmana vinent i portava el que vaig posar. Avui porta que diumenge 13 a les 17 hores retransmateixen el Cornella-Hospitalet, el Cornellà, aquesta temporada també és bastant asiduu a Esport 3. O sinó, com diu en Carlos, Barça tv l’acostuma a donar, però jugant un partit de Champions d’handbol crec que també es volca amb aquests partits. No ho sé, amb Barça tv no hi estic posat. Esperem esdeveniments.

   • lluis

    Segons El Mundo Deportivo d’avui Nils diu que s’està pensant lo d’anar al Terrasa, suposo que veient les lesions que hi han, i el diari també diu que pot haber-hi una posible cessió de Bermúdez també al Terrasa.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Començarem calentets amb les declaracions de Jordi Roger i Manolo González després del partit de dimecres. Déu n’hi dó, són dos tècnics que no es tallen gens (per al meu gust en Roger un pèl ‘posturetes’). Creieu que tenen raó?

  Pel que fa al partit al Miniestadi, us puc assegurar que el faran per BarçaTV (fins ara desconeixia que el canal era en obert…). Pel que respecta a Esport3, de moment a la programació hi segueix el misteriós “Futbol: 2aB” per a les 20.10h, i l’handbol primer. A saber…

  Quant a Nils, jo d’ell em quedaria, tal com vaig dir amb Canelada. A mi és un jugador que quan ha jugat m’ha agradat força i a 3a va demostrar que tenia desequilibri i arribada -ja sé que no tenim bona experiència amb els 3a, però vaja, que donem-li el benefici del dubte-. A veure què passa d’ací al desembre.

  En fi: bon cap de setmana a tothom, fins diumenge i seguim connectats!!!

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Roger, entrenador del Cornellà, és com dius Albert per mi molt posturetes i molt “hechao p’alante” per no dir una altre cosa més grossa. La temporada pasada o l’altre ja es va fer la boca grossa dient que el Cornellà era molt millor que el Badalona. Sempre que el veig fent declaracions el veig bastant “aquí estoy yo”. Manolo s’accelera però ja el coneixem, i és el seu caràcter nervios, que diu les injusticies que li fan.

 • lluis

  Segons la programació d’eEsport 3, perdoneu que sigui tan repetitiu, dissabte dia 12 a les 20, 20 Barcelona B-Badalona. Ja ho han posat. Si tal i com diu l’Albert ja s’ha confirmat que jugant a les 18,00, el partit per Esport 3 serà en diferit.El tindrem que veure per Barça TV.

 • Eloy M.

  El Terrassa FC ha anunciado un principio de acuerdo con el CF Badalona por el jugador Nils Puchades.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Exacte, Lluís: el faran en diferit a causa de l’handbol. Així doncs, l’haurem de seguir per BarçaTV. Aquesta temporada poc ens podem queixar de les vies per veure els partits a fora, la veritat. Cada vegada més els clubs modestos aposten per oferir els partits per streaming -pel que em consta, amb permís de les teles-…

  Pel que fa a Nils, sembla fet. El que m’estranya molt és que un club publiqui una informació com a “principi d’acord”. No trobeu? O es fa oficial o no, però “principi” d’acord… Sembla més un titular periodístic que no pas una informació de club.
  Jo no en sé res, cosa que tampoc és cap notícia. A veure si ho confirmo demà.

  Per cert, abrigeu-vos a Montigalà que aquesta nit arriba el canvi de temperatures!!!

 • lluis

  El davanter @Nilspuchades canvia el @CF_Badalona de #2bg3 pel @TerrassaFC d’@agustinvacas1 a #3div5. #futbolcat

  Això és un tuit que hi ha a la web de futbol catalunya.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   El que vol dir que fitxem algú com a sustitut de Marcel Serrapmitja.

 • juan antonio 1

  nils lo acaba de poner en su pagina da las gracias al cf badalona.ahora como dice salvador no solo se podra fichar por el lesionado marcel sino tambien por nils pero hasta el uno de enero no se puede fichar.o sea que tenemos que jugar con lo que nos queda.lo importante es mañana ganar.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   En el partido que han televisado del Espanyol, Gonzalvo ha dicho que el At. Sevilla ja tenia fichado a Marc Gual, el cual, sería el sustituto de un jugador lesionado de larga duración, lo que daba a entender que era inminente su incorporación a este equipo, para ya jugar.Parece que, como se decía en este foro, ha cambiado la reglamentación en este sentido, pero si se constata la gravedad de una lesión no se puede considerar picaresca, como también se decía, por parte de algunos clubs.Considero tiene que prevalecer la lógica y tener la misma consideración que antaño, que es lo más justo.Por otro lado, no comprendo, si es que
   no se puede cambiar, jugador lesionado de larga duración hasta el mercado de invierno, como teniendo tres jugadores puntales, en la delantera lesionados, a medio y largo plazo, accedemos ahora a que se se vaya otro delantero, quedándonos con pocos efectivos, estando inmersos en tres competiciones.Algún sentido tendrá…

 • Anónimo

  El artículo 124.3 del Reglamento General, sigue estando vigente esta temporada para sustitución de un jugador lesionado de larga duración, fuera del plazo de fichajes, por lo que he leído en el mismo en la web de la Española páginas 68 y 69, como el caso de Gual que haces mención.
  Creo que es la última temporada que estará vigente, por una norma FIFA que en este foro se mencionó hace poco tiempo.