AT BALEARS 0 BADALONA 1

Escapulats,

Il·lusionats. Aixina ens podem sentir avui, sense falses modèsties, tots els aficionats del Badalona. I no només perquè l’equip hagi sumat la tercera victòria a la lliga després de cinc setmanes sense fer-ho, ni perquè ho hagi fet en un dels camps més complicats de la categoria, ni tan sols perquè segueixi invicte després de 10 jornades… Penso que podem estar il·lusionats per les sensacions que transmet un conjunt lluitador fins al final i que amb una mica més de punteria (entre dimecres i avui hauríem pogut fer 20 gols…) estaria competint braç amb braç pel lideratge. Ja tenim el play-off a tocar i ara mateix, superat un quart del campionat, per què no ens el podem fixar com a objectiu?

 • Beneït 3: Després de cinc empats seguits, el Badalona ha tornat a guanyar a la lliga. Som l’equip amb menys victòries d’entre els 10 primers i, malgrat tot, estem fregant la zona privilegiada. Evidentment aquest fet és gràcies a la nostra principal virtut: cap derrota en 10 jornades. Desconec si amb la Montañesa el míster va superar aquest registre, però el cert és que a 2a B només és a l’abast dels millors.
 • Xifres: Amb el d’avui, José Miguel Morales acumula sis gols encaixats en deu partits (0.6 per matx) i s’ha mantingut imbatut en sis encontres, més que ningú. El Badalona segueix confiant en la fiabilitat al darrere per construir aquest nou projecte, i continua amb una eficiència espectacular (cada gol = 2.6 punts): cada diana pràcticament assegura la victòria, si bé és més que evident que hauríem de millorar la nostra efectivitat al davant. Especialment Bruno Vinicius, que faria bé de sucar ja si no vol començar a obsessionar-se amb el gol. Amb la baixa de Serramitja el brasiler tindrà minuts de sobra i val a dir que, pel que fa a la resta, el seu rendiment està sent impecable.
 • Periscopi: Superades les aigües profundes del ‘tourmalet’, el Bada afronta ara un calendari, sempre sobre el paper, una mica més benèvol. Si alcem el periscopi podem veure el panorama que se’ns presenta fins a finals d’any; exigent però molt engrescador: a la zona alta i vius a les dues copes. Ara bé, per optar de veres a estar entre els quatre primers hem de començar a assegurar els punts a casa, i tant Mallorca B com Gavà semblen rivals assequibles per fer-ho. Abans, però, a gaudir d’una setmana neta i en què ens podem tornar a sentir entre els millors de la categoria. I d’açò feia massa temps, oi?

jornada-10-atletic-balears-badalona

Cinc targetes locals i només una per part nostra aquest matí. Foto: Streaming iFoMo

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

39 responses to “AT BALEARS 0 BADALONA 1

 • Carlos

  Grande equipo!!!! Ahora a ganar al Mallorca B en casa,y a seguir sumando para seguir escalando puestos.Por cierto Albert preparame el ticket que me voy de cena a El Rebost

  • L'escapulat

   I tant que sí! Faltaria més Carlos!

   Gran victòria aquest matí! Hem d’estar molt orgullosos d’un equip que no coneix la derrota en deu jornades de lliga i segueix viu a les tres competicions. Espectacular la feina de tots!

   AMUNT BADALONA

 • kanu

  Molt bona victoria! Ara a seguir així i mirar cap amunt. Important que marquin oliva i vinicius

 • juan antonio 1

  buen partido y muy bien en defensa como todos los partidos lastima que las ocasiones que tenemos no las aprovechamos en la primera parte podíamos hebernos ido con 0-3. el domingo con el Mallorca no será un partido fácil como pensamos.hoy tenia muchos nervios pensaba que al final nos empatarían con tantos centros.este equipo nos va a dar una buena alegría este año.estoy emocionado como muchos escapulados.

 • Anònim

  Aún hay margen de mejora. Cuando se empiecen a aprovechar las ocasiones que se crean, y sobre todo cuando se juegue en el estadio, el equipo ira a más.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Importantíssima victòria, i davant d’un rival que el teníem per sobre por nostre. I el que també il·lusiona és veure els jugadors que es quedan a la banqueta o inclús fora de la convocatòria. La majoria d’ells serian titulars indiscutibles la temporada passada.

 • Eloy M.

  Muy mala noticia la ausencia de Serramitja en lo que resta de temporada por rotura de ligamentos en la rodilla derecha…ahora veremos si el club recurre al mercado de invierno para buscar otro delantero. Espero que sí aunque es de sobras conocido que la economía del cub es la que es y milagros dudo que puedan hacer.

  • Anonimus Maximus

   Creo que no haria falta esperar al mercado de invierno y podrian fichar ya, eso no lo tengo claro. Lo que si me empieza a parecer una buena opcion es recuperar a Eric Latorre del Sant Andreu y que acabe la temporada con nuestro primer equipo. Jugador que tal y como esta la economia del club nos iria muy bien pienso yo.

   • lluis

    Ya no se podrá fichar en lesiones de larga duración fuera de las ventanas de fichajes

    Es una modificación en el Reglamento de la FEF que fue aprobada ayer por la Comisión Directiva del CSD. Solo se podrán incorporar a los jugadores en paro. Es una petición solicitada de la propia FIFA porque ha detectado posibles fraudes

    En el día de ayer la Comisión Directiva del CSD aprobó la modificación del reglamento presentada por la Federación Española de Fútbol. Si bien muchos son los cambios que se presentan, algunos de los cuales ya hemos anticipado en Iusport, uno de los más llamativos afecta y mucho en el desarrollo de la competición.
    Se trata del artículo 124 relativo a los periodos de solicitud de licencias.

    Hasta ahora, fuera de los periodos habituales de fichajes de jugadores, se permitía incorporar jugadores en aquellos casos de lesiones de larga duración. Como recoge textualmente el artículo “podrá autorizarse la expedición de licencias fuera de los periodos cuando un futbolista causa baja por enfermedad o lesión lleve consigo un periodo de inactividad por tiempo superior a cinco meses, ello siempre que no requiera la expedición de una certificado de transferencia internacional”. Como bien apunta el citado artículo se le tenía que notificar al jugador afectado “con diez días de antelación”.

    Pues bien a partir de la próxima temporada, tal y como ha sabido IUSPORT, esta excepción desaparece. Es decir los clubes ya no podrán fichar jugadores para suplir las lesiones de larga duración fuera de las ventanas habituales de verano e invierno.

    Es decir, en caso de lesionarse en octubre o febrero y ser de larga duración, el club tendrá que afrontar la Competición con un jugador menos hasta la apertura del siguiente mercado de fichajes. Esta prohibición no es de la RFEF sino que, como recoge en la propuesta enviada al CSD, es la “propia FIFA quien ha solicitado a la RFEF que suprima la posibilidad de sustituir licencias en caso de lesiones de larga duración y además se han detectado casos de posibles fraudes tratando inscribir futbolistas haciendo valer esta excepción”.

    Luego por tanto fuera de las dos ventanas de fichajes, ya no será posible compensar la pérdida de un jugador por lesión de larga duración fichando otro jugador.

    Si se mantiene la posibilidad de fichar jugadores en paro, pero para que esto sea posible el club que lo incorpore no podría tener cubiertas las 25 fichas. De lo contrario, deberá esperar al mercado de invierno o de verano para dar de baja algunas de los futbolistas con ficha en vigor y ser reemplazado por un jugador en paro.

    Estamos ante un cambio importantísimo que seguro provocará quejas a lo largo de la temporada. Insistimos que no es una solicitud de la RFEF, sino que repondré a una solicitud de FIFA que elimina uno de los pocos privilegios que tenía el fútbol español respecto a otras ligas europeas.

 • Anónimo.

  Dudo mucho, por no asegurarlo que Eric Latorre no puede volver esta temporada al Badalona.
  El artículo 126.5 del Reglamento General de la RFEF dice :
  Los futbolistas cuya licencia se cancele, no podrán, en el transcurso de la misma temporada, obtener licencia en el mismo equipo del club al que ya estuvieron vinculados.
  Por tanto yo interpreto que no puede volver, porque se le hizo licencia Juvenil y jugó partidos de liga con el Juvenil antes de salir cedido al Sant Andreu.

  • Anonimus Maximus

   ¿Pero si le hacen ficha del primer equipo seria diferente no? No se, yo no me he mirado la reglamentación, solo he comentado la posibilidad que me parecía interesante.

 • lluis

  Anonimus Maximus te dejo un articulo que he leído a fecha 16 de junio de 2016 sobre tus dudas. Yo tampoco lo sabía y lo he mirado.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Una autèntica putada la lesió d’en Marcel Serramitja, sobretot perquè en primera instància s’apuntava que el període de baixa no arribaria als dos mesos, i al final ha estat el triple…
  Doncs res, temporada perduda per al de la Cellera quan millor estava jugant (no tenim sort amb els joves catalans ací; recordeu el cas Grasa).

  Desconeixia aquesta norma que apuntes, Lluís, una altra mala notícia. Suposo que el club haurà de seguir endavant aquests dos mesos amb Bruno i Oliva (potser Agudo i Sandro poden jugar de fals 9 alguna vegada) i, al mercat d’hivern, intentar pescar alguna peça interessant. Tingueu en compte que si l’equip segueix amunt i, a més, amb el nou estadi, venir a Badalona pot ser un bon caramel per jugadors veterans, descontents o destacats que no cobrin.

  Pel que fa a l’opció Latorre ja us avanço que està descartada, sigui per reglament o per consideracions merament esportives.

  Ara a donar suport al jugador i a pensar ja tots en diumenge: si guanyem al Mallorca B i ens aconseguim colar entre els sis primers fins al Nadal, açò només pot anar cap amunt 🙂

  Per fi una mica d’il·lusió entre la parròquia escapulada…

  Seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA

 • Carlos

  No se yo de tanta reglamentacion,pero si tu al jugador le das la baja federativa(no se yo si el jugador tiene que estar de acuerdo),y justificando dicha lesion de larga duracion el club puede traer a otro delantero,no habria que esperar al mercado de invierno que hasta enero no abre,es decir,cuando haya comenzado la 2 vuelta y entre que se adapta y no se acaba la temporada,si se pudiera tanto legalmente como economicamente pienso que el club deberia hacerlo.El jueves lo preguntare en la junta,a ver que dicen

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Vaja, una llàstima la lesió d’en Serramitja… Ara s’ha de confiar amb els jugadors que tenim, espero que en Bruno faci que no lamentem la seva baixa. També hi ha en Gerard Oliva, i inclús podria ser l’oportunitat per en Nil, tot i no ser un davanter centre.
  A mi també m’agradaria poder comptar amb l’Èric Latorre, a la pretemporada el vaig reivindicar moltes vegades i ara podria ser el recanvi. Però si llavors no es va confiar en ell, ara no seria gaire sèrio anar-lo a buscar.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Avui s’ha consumat la vaga de tot el futbol badaloní, que a més es volia fer sentir al ple de la tarda. Veurem com acaba tot…

  Per cert, horaris confirmats:

  – Dimecres 2 (20.45h) a Cornellà
  – Diumenge 6 (12h) a casa contra el Gavà

  Ens veiem dijous a l’Assemblea, els que hi aneu! Serà interessant… ^^’

 • Anonimus Maximus

  Quien pueda o quiera… cuando acabe la asamblea nos podra resumir un poco lo que se ha dicho, lo mas importante si se puede.

 • Carlos

  Como siempre el Ayuntamiento poniendo trabas en el camino al Badalona ahora lo nuevo es que han mandado un convenio para el uso del nuevo estadio que no hay por donde cogerlo. Todo negativo cara al club de fútbol Badalona es patético lo que sucede en este Ayuntamiento tanto a nivel deportivo como humano en la ciudad. Ellos ponen los horarios en el nuevo estadio habiendo puesto el Badalona todo su patrimonio para hacer este estadio,tenemos que pagar una tasa por el uso,se quieren llevar todo el dinero recaudado de los bares,lo mismo en la publicidad,etc etc…Por descontado este convenio se ha rechazado por unanimidad por los socios asistentes.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Com diu en Carlos, desastre absolut el conveni presentat per l’Ajuntament. Podeu seguir el transcurs de l’Assemblea al twitter. Demà intentaré trobar un moment per escriure els elements clau.

  Conveni rebutjat de forma unànime i ara a veure quins són els següents passos que seguirà el club. Ara mateix, s’acabi o no l’estadi, el CF Badalona està fora del nou equipament municipal.

 • juan antonio 1

  ahora en radio ciutat de Badalona estara nuestro presi hablando de todo este tema del convenio.

  • Cristian

   Si las declaraciones están en internet mas adelante para ser escuchadas, si puedes las podrias colgar aqui? Bueno, tu o quien pueda jeje. Gracias!!!

 • Cristian

  Ultimamente no escribo mucho por no decir nada en el blog, pero queria comentar por lo leido e información recibida que el Ayuntamiento de Badalona no sabe estar a la altura de un hecho tan importante para la ciudad como la construcción e inauguración de un estadio nuevo.

  Con este convenio nos han querido levantar la camisa y que tragaramos ante la urgencia de ir a jugar al nuevo estadio. Me alegro que los socios votaran por unanimidad en contra y ya va siendo hora que los grupos de la oposición en el ayuntamiento vayan tomando cartas en el asunto, se metan en la redacción de un convenido justo para nuestro club y lo apruben en el pleno.

  El domingo tenemos 2 frentes abiertos, la protesta contra el actual equipo de gobierno de Badalona y el otro y no menos importante, la busqueda de los 3 puntos ante el Mallorca B, asi que el domingo todos al campo y a tope!!!!

  VAMOS BADALONA!!!! A POR LOS 3 PUNTOS!!!!

  P.D: recordar el tema de la hora, que se cambia el sabado y jugamos a las 12, no vaya a ser que alguien llegue bastante pronto… jejeje

 • Xafarder

  Sorteig Copa R.F.E.F. aquí os els deixo :

  Estos son los emparejamientos:

  Real Sporting de Gijón B Zamora CF
  Arosa SC SD Ponferradina
  SD Zamudio Real Racing Club Santander B
  Burgos CF Arandina CF
  Peña Sport FC Real Unión Club
  CD Varea Deportivo Alavés B
  UD Poblense CF Badalona
  CD Atlético Baleares AE Prat
  Orihuela CF CF Lorca Deportiva
  Atlético Saguntino UCAM Murcia B
  CF Fuenlabrada UD San Sebastián de los Reyes
  SD Tenisca CD Madridejos
  San Fernando CD Isleño Linares Deportivo
  Atlético Mancha Real CD Badajoz
  Andorra CF UD Socuéllamos CF
  UB Conquense CD Teruel

  Los partidos de ida, según el calenario oficial previsto, se celebrarán el día 1 de diciembre y la vuelta el día 15 de diciembre, si bien podrán disputarse en fecha anterior previa solicitud de los interesados, formulada de común acuerdo.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sí que hi han filials en aquesta competició. No sé quin interès poden tenir per particpar-hi.
  El Poblense és de tercera divisió, i els equips balears no acostumen a ser gaire forts, però he vist que van primers a la classificació, guanyant 9 d’onze partits, dinàmica guanyadora, i a casa porten unes quantes golejades. Amb els titulars no crec que tinguéssim problemes, però comptant amb que hi hauran rotacions s’haurà de vigilar. Per sort la tornada és a casa i es podria arreglar algun possible ensurt.

  • Carlos

   Cuidado que eliminaron al Mallorca B para llegar aquí,y estos son nuestros rivales el próximo domingo.Y el partido de copa Cataluña ya es seguro que se juega el 9 de noviembre? No se mirado de aplazarlo? Aunque visto lo visto ayer con el tema convenio vamos apañados

   • Pedro

    Y el tema asientos se dijo algo?

    • Carlos

     Si se hablo,pero se hará llegar a cada socio por orden de antigüedad en que zona desea sentarse,solo deberá abonarse algo en el lateral de tribuna en la que los asientos estarán numerados,y habrá varios precios,el resto con los 85 euros se puede sentar en goles o el otro lateral

 • Anónimo

  YA ESTA PUESTO EL DIA EN FCF, SOLO FALTAN LOS HORARIOS

  09-11-2016 BADALONA, C.F. A – GIRONA, F.C. A

  09-11-2016 GAVA, C.F. A – GIMNASTIC TARRAGONA, C. A

 • Anònim

  Antes de empezar el encuentro contra el Mallorca-B, procede acompañar al equipo en el homenaje que, con toda probabilidad, prepararán los jugadores para dar ánimos a su compañero Marcel Serramitja.
  Eso sí, en el minuto 19:03 de partido, propongo sonora pitada-pañolada en protesta firme de la masa social escapulada, contra el despreciante trato dispensado por los actuales miembros del gobierno municipal, encabezados por la alcaldesa y la Patética concejal de deportes.
  La asamblea dejó clara la postura. Pero hay socios asamblearios (como yo mismo) que no pudimos asistir, también abonados, simpatizantes y demás seguidores, que han de manifestarse y expresar su repulsa ante este nuevo ataque que pone muy difícil el futuro de nuestra histórica entidad.
  Si cuaja la propuesta, llevaré dos pañuelos y la garganta bien preparada…
  Y a partir del minuto 20, a empujar a esta plantilla, que tras años de travesía por el desierto, seguro nos va a dar alguna que otra alegría.
  Amunt històric CFBadalona…!!!

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Començo per darrere:

  – Em sembla molt bona la iniciativa de mostrar demà el nostre malestar al minut 19:03: Si els betulians fan ressonar bé el bombo suposo que la resta de Montigalà es podria sumar a la xiulada, i com més mocadors millor. Seria una bona imatge de cara als mitjans.

  – Copa RFEF: Bon sorteig; ens ha tocat un dels millors rivals possibles, per proximitat. El Poblense, ara mateix líder indiscutible del grup balear a 3a però que com bé apunteu no hauria de donar-nos sorpreses, sobretot tenint en compte que la tornada és a casa.
  L’anada serà a Mallorca el dimecres 30/11 (entre les 18 i les 20h, cal confirmar-ho) i la tornada a Montigalà dimecres 14/12 (16h).

  – Assemblea: Suposo que ja esteu assabentats de tot, però faig un petit resum d’alguns aspectes rellevants.

  * El conveni que proposa l’Ajuntament significa, segons paraules del mateix president, la mort del club, ja que no ens deixa cap via de subsistència.
  Bàsicament el consistori proposa fer-se càrrec de tot el manteniment però quedar-se tota la recaptació publicitària, la gestió dels bars i la capacitat de fixar horaris i prioritats. A més, el club pagaria el total de taxes per la utilització del camp.
  Com comprendreu, un plantejament força inacceptable. Ja ho seria si l’estadi fos de construcció municipal -com qualsevol ciutat amb cara i ulls-, però és que directament és insultant si tenim en compte que aquest estadi es paga amb els diners obtinguts a partir del NOSTRE patrimoni.

  * Assumpte important: El club va cedir la gespa artificial del Centenari (valorada en uns 90.000€) per a les actuals instal·lacions de Montigalà. Una gespa que, com sabeu, està al servei de tota la ciutat i altres equips (Seagull i Dracs). En canvi, l’Ajuntament ara reclama el pagament de les taxes. És a dir, tu dones un patrimoni propi per a tota la ciutat i després l’Ajuntament te’n fa pagar els impostos. Increïble

  Recordem que la majoria d’entitats esportives fa anys i panys que no paguen cap mena de taxa (per motius de servei social), i molts d’ells gestionen els bars i les instal·lacions com els rota. O creieu que la concessió del bar de Pomar, per exemple, ha passat per concurs públic?
  Bona voluntat amb tots els clubs menys amb el Badalona, esclar, que ho ha de pagar tot després de posar el patrimoni propi. I la senyora Gallardo encara té la barra de recordar que el nou estadi no és privat sinó públic, i que s’ha de complir la llei. Espectacular.
  Pregunteu a l’Olímpic, sense anar més lluny, qui gestiona la publicitat i els bars.

  * Preu dels seients: a les diapositives se’ns van indicar els preus del nou estadi per quan s’inauguri. Els socis podran escollir, per ordre d’antiguitat, el seu seient. Els que no vulguin pagar més, amb l’abonament o el carnet de soci podran entrar al camp a tots els partits a la zona del camp no coberta (gols i banda Bufalà, diguessim). Els preus per a la resta (banda Travessera de Montigalà, la de la visera) eren 100€ tribuna, 65€ laterals coberts, 40€ zona central descoberta i 30€ laterals no coberts.
  És a dir, aquests diners van a part de la quota de soci, i veurem l’any que a quin preu s’actualitzen. De moment, em semblen més que raonables.

  * Els socis representen només un 2’37% del pressupost total del Badalona (897.000€ per a aquest exercici 2016-17), i els abonats, un 1’84%. Cal fer un esforç per augmentar notablement la nostra massa social…

  * La millora de la primera plantilla d’aquesta temporada (hem passat de 330.000€ a 450.000€ pressupostats) ha estat possible gràcies al fet que ja no es preveuen costos en el manteniment de les instal·lacions, que al nou estadi aniran a càrrec, íntegrament, de l’administració. Esperem, esclar!!!

  * L’Ajuntament ens deu 12.570,26€ en concepte de publicitat a Morera i 161.639€ de retrassos en la subvenció i en la gespa de Montigalà.

  De moment crec que he comentat el més important. Seguim connectats i demà tots a Montigalà a animar l’equip i donar suport al club.

  AMUNT BADALONA

  • Anònim

   Joder Albert, eso sí que es Morosidad..!!, casi 162 millones de euros nos debe el consistorio municipal..??, eso es una deuda y lo demás tonterías. Si la cobramos (ilusos nosotros), qué equipazo vamos a preparar.
   O igual es que eres más de letras que de números… Jjjjjjjjjj

   • L'escapulat

    Sempre he estat molt més de lletres que de números, tot i que a l’escola m’anaven bé!
    Aquesta xifra és literalment la que constava a la diapositiva, tot i que deu ser una estimació maximalista que inclou el “suposat” deute que podríem reclamar de la gespa (90.000€) que ara és a Montigalà i per la qual l’Ajuntament ens fa pagar taxes, quan és un patrimoni del Badalona. Suposo que la posició del club és “vols cobrar taxes per una gespa que no és teva? Doncs compra la gespa”.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Una puntualització Albert: El Joventut paga les despeses de aigua,llum,gas i manteniment.No trobo just que possis a la Penya com exemple, cuán com el Badalona, aquest consistori l’ està també “putejan”. El que passa que lo del estadi traspasa tots els precedents de injusticia i menyspreu que aquest govern dona
   cap el nostre Club.

   • L'escapulat

    Salvador! Sabia que et faria saltar la referència l’Spirit.

    Encara que no t’ho pensis i que sigui de tradició Cotonifícica, ja saps que no tinc res en contra de la Penya (el meu germà és allí) ni molt menys del bàsquet, que és l’esport que jo he jugat sempre.

    La penya paga les despeses regulars de manteniment (no les grans reparacions) i fins ara podia treure calers extra amb els concerts, per exemple, que el nou Ajuntament li ha tallat traient-li la llicència.
    No oblidis, però, que a diferència del Badalona la penya no s’ha gastat mai un duro per al seu pavelló, primer amb el pelotazo d’Ausiàs March i després amb l’Olímpic. I un tercer amb el Màgic Badalona i tal vegada un quart amb Mercadona.
    No és que hi estigui en contra, potser, la ciutat ha d’ajudar els seus símbols i la penya n’és el més important.

    Però de la mateixa manera que a l’Ajuntament no van fer res per salvar el Coto, ans al contrari (ho sabràs millor que jo) i el van enviar a Santa Coloma (Licor43), sembla que dins de la casa de la Vila segueix havent-hi molts poders a l’ombra que veuen qualsevol competidor del Joventut com un mal potencial a eradicar. Vista curta de petita burgesia trista i tronada.

    Per cert, L’Hospi s’ha carregat l’Alcoyano (ja ho va fer amb l’invicte Ebro) i, per tant, som l’únic equip imbatut del grup III (i a 2a B només quedem nosaltres i la Cultural Leonesa).

    Ens veiem demà!

    • Carlos

     Y muy probablemente la Cultural caiga en Santander ante el Racing,espero que nosotros ganemos.

 • Ícar Lite

  Hola, ahir a Esport 99 també vaig fer un petit resum

 • Anónimo

  Se te han ido los ceros Albert pero entendemos que son 161.639 euros.

 • L'escapulat

  Iep! Ostres tens raó. Ja estaria bé que el deute fos amb tres zeros més hahaha.

  Gràcies pel vídeo Ícar! Recordem que el conveni de 2005 (fixava 600.000€ anuals de subvenció) només tenia la signatura del senyor Casquete i l’alcaldessa Maite Arqué, però amb informe negatiu dels tècnics de l’Ajuntament, aixina que tampoc tenia gaire futur real…

  Per cert, molt em temo que, un cop confirmat que no hi ha prèvia de Copa RFEF, les semifinals de la copa Catalunya les jugarem al camp actual el dia 9/11, tal com estava previst. Açò vol dir que, per culpa de la il·luminació deficient, s’haurà de jugar cap a les 16h i un dia històric a la ciutat es viurà en unes condicions tristíssimes…

  Gràcies.