BADALONA 1 ALCOYANO 1

Escapulats,

L’empat com a condemna, sí. El Badalona ha merescut més però torna a sumar d’un en un i a aquest pas les posicions capdavanteres se’ns aniran allunyant, inevitablement, cada setmana que passi. Ja ho diuen: en una categoria tan igualada com aquesta, empatar és pràcticament el mateix que perdre, i el consol de seguir invictes pot començar a ser insuficient per a molts. No per a mi, que sóc optimista: l’equip surt a guanyar en cada compromís i, més que futbol, el que ens manca encert. El play-off, a més, continua a tan sols 3 puntets. La llàstima és l’inevitable discurs que m’assetja de “on seríem ara si…”

 • Efemèrides i xifres: Feia deu anys (10!) que l’Alcoyano no marcava un gol a Badalona. Avui ho ha fet de penal, però ens roba dos punts. Cinquè empat entre ambdós equips a la categoria i cinquè de seguit per al Badalona, que ha empatat set jornades de nou disputades. Déu n’hi dó: açò sí que és ser el ‘rei de l’empat’. Malauradament, esclar. Si dels últims cinc partits n’haguéssim guanyat 2 i perdut 3, malgrat el balanç negatiu, hauríem sumat més punts (6) que no pas ara, invictes (5). Curiós però tant cert com que les gavines volen.
 • Noms: Amb la lesió de Maestre -i després de certa confusió en l’alineació oficial- avui podem destacar l’entrada com a titular d’Aly Coulybaly, Sandro Toscano i Gerard Oliva. Manolo González ha destacat que Oliva “ja està per jugar més minuts”, i ha reconegut que volia pressionar més a l’inici del partit, amb els homes de dalt frescos. Com heu vist l’esquema de joc? No es pot pas dir que siguem un equip conservador o conformista (tot i l’empatx d’empats), sinó més aviat al contrari. La llàstima és que amb menys d’un 20% de victòries no podrem pas aspirar a fer coses grans a la lliga. Ei, i que consti que no li exigeixo pas açò a l’equip, que per a mi està a un molt bon nivell i amb força estones de bon futbol, com en la primera part d’aquesta tarda. Amb el cap ben alt, i dimecres més: invictes i vius en tres competicions, no ho oblideu!

jornada-9

Toni Seligrat i tota la banqueta alcoiana s’han ben afartat de protestar…

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

46 responses to “BADALONA 1 ALCOYANO 1

 • Ícar Lite

  Un altre…
  Molt bona sortida de l’equip, creant moltes ocasions. Cal sentenciar abans. Crec que a la segona part s’ha cedit massa la posessió a l’Alcoyano i això ens ha sentenciat. Hem perdut una oportunitat per estar a dalt. Ànims.

 • kanu

  Destrempada al final del partit. Penalti infantil. En fi a seguir…pero 5 punts de 15 mal bagatge

 • Anònim

  El camp nou, podran jugar millor, mides mes grans.

 • juan antonio 1

  primera parte buenísima,creo que la mejor de la temporada.la segunda los primeros cinco minutos tuvimos dos ocasiones claras y no las metimos después el alcoyanohizo tres cambios y domino el partido por el cansancio de los jugadores pero ellos sin crear peligro.el penalti dudoso el jugador del alcoyano ya se iba tirando antes de disputar el balón,pensaba que el arbitro le iba a amonestar por tirarse pero no fue asi.si seguimos asi no dudo que al final lucharemos por estar entre los cuatro primeros.

 • Carlos

  Creo que hoy nos ha”tangao” dos puntos el Sr.colegiado,esperando a poder ver la repeticion.Con esto también digo que bajo mi opinión,hoy no hemos sabido leer el partido y hacer los cambios cuando se debían haber hecho(exceptuando el obligado de Serramitja),no se puede quitar a un hombre como Toscano que es el único que tiene criterio con el balon para sacar un defensa,nos hemos ido para atras y lo hemos pagado caro.Con todo y con eso a seguir apoyando al equipo y a sacar un buen resultado de Baleares.

 • lluis

  Volia fer un petit comentari al senyor que fa les fotos al facebook que diu web del Badalona. Cada setmana han de sortir un parell de fotos només dels betulians? Això crec que és un menyspreus als demes socis. O és que aquest senyor és un d’ells? Crec que ja n’hi ha prou. Cada setmana en els partits que el Badalona juga a casa sutr un parell de foros un només surten aquests senyors. És que els demes aficionats que van al camp no pagan? Després es veu una imatge que reflexe el que fan els jugadors quan acaba el partit caca cop que jugan a casa aplaudir només en direcció als betulians. Si us plau una mica de respecte cap els demes socis i aficionat que han anat al camp a veure el partit i que, de la seva manera, han animat al equip. I això va dirigit, també a la directiva que els hi doni un cop d’atenció perqué socis, abonats i aficionats son tots els que van el camp no 30 o 40.

  • Anonimus Maximus

   Estoy alucinando con este comentario. ¿Le estas diciendo a un chaval que hace esto de manera “altruista” que fotos tiene que hacer o dejar de hacer? Que poco respeto de verdad.

   • lluis

    Sóls li estic dient que també podent sortir els demes socis i aficionats qua van al camp no sempre els mateixos. I de respecte no li falto. O es que la demes gent que van al camp no s’ho mereixen? Pregunto. Perquè aquí sempre es defensa als mateixos.

    • Anonimus Maximus

     Claro, como puede hacer mil cosas mas y no las hace porque es un trabajo personal. Aquí no es cuestión de quien merece salir o no salir en unas fotos. Es cuestión de que el hace sus fotos, con su cámara, el hace el trabajo y él decide que es lo que quiere poner para que SU trabajo quede lo mejor que el considera posible. Estás cosas solo pasan en Badalona. Como nos encanta tirar piedras y todo lo que encontramos sobre nuestro tejado.

 • Xafarder

  En democràcia hi ha llibertat d’expressió, una persona lliure no subjecta a un sou, que fa això de manera altruista, fotografia el que li dóna la gana, doncs no cobra de ningú i no és fotògraf oficial del club perquè li imposin a qui ha de fotografiar, de la mateixa manera que tu no estas d’acord per la mateixa llibertat d’expressió el que ell fa.
  I aquests als quals retrata cada setmana sempre estan amb l’equip y animen tot el partit.

 • Anónimo

  Ánimo Eloy, sigue fotografiando a quien anima cada semana y siguen al equipo en algunos desplazamientos y a quien te parezca, sigue con lo que creas que has de hacer, ni puto caso porque te critiquen, tu blog es muy seguido y poco criticado, alguno tendría que haber que criticara.

 • Carlos

  Creo que te has pasado 3 pueblos Lluis.Podría sacar a esos socios que no van a “puñetero” desplazamiento,si,esos que ni tan siquiera ayudan a dar una simple palmada cuando algunos se desgañitan cantando,si,esos que lo único que hacen es quejarse vaya bien o mal el equipo.Mira que le haga fotos a quien le de la gana,y ya esta,porque este señor no recibe un duro y lo hace de manera altruista.

 • Xafarder

  Molt bé Carlos, així es parla.

 • L'escapulat

  Buff, m’havia saltat l’avís de “molta activitat al blog” i ja veig per què…
  Llàstima que sovint sempre sigui per polèmiques poc constructives i estèrils i no de futbol… Aixxx

  Al principi no entenia bé el comentari d’en Lluís (Facebook Web Badalona?), però si es referia a n’Eloy em sumo al suport (no tan amarg, potser) a la seva feina! Penso que gràcies a ell tenim una gran quantitat de fotografies -fins i tot als entrenaments- que fins fa poc era impossible, aixina que li hauríem d’estar agraït (sense oblidar-me d’en Manel Expósito, de Jornada Previa) ja que, com dieu, ho fa de forma altruista i permet cobrir una mica les deficiències del club.

  Parlant de coses més constructives -mai millor dit- no sé si heu vist la imatge de com ja van col·locant els seients del nou estadi. Quedarà realment bonic. Llàstima (llàstima!) que no hi haurà cap element identificatiu del Bada…

  AMUNT BADALONA

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Veig que posen els seients de color blau? Algo és algo.
  Jo també vull donar suport a l’Eloy, però per donar-li suport només faltaria que ara també fèssim una nova classificació de socis. Jo sempre m’incloc en els socis de segona, perque no pago el suplement per anar a les assemblees, però ara veig que potser seré soci de tercera perque no acostumo a anar als desplaçaments. Tot i que al llarg del anys n’he anat a uns quants, inclús amb la mítica Penya Blava.

  • lluis

   Ara uqe parles de la anyorada Penya Blava, per desgràcia ya extingida perquè els seus socis son persones molt adultes, quan es va enderrocar el mitic camp de l’Avinguda de Navarra, la premsa de Badalona no va tenir cap consideració en posar cap foto dels socis més antics del Badalona, que, casualment, el soci numero 1 d’aquest club, pertanyia a aquesta Penya. Espero, i desitjo que, quan l’Ajuntament de Badalona i el CF Badalona inagurin el Nou Estadi tinguin en mes consideració als socis més antics i els mitjans locals posi fotos d’aquest senyor que fa molts d’anys que son socis del Badalona. Ja ho se que s’els hi va donar una placa, però igual que a d’altres persones, i crec que en aquests socis tan antics es mereixen alguna cosa mes que això. La Penya Blava va ser una gran penya pel Badalona i va morir perquè els mes joves no van voler seguir-la. Suposo que tu Vila-Rebollo-Pepin ho deus saper igual que jo.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    lluis, suposu que el final de la Penya Blava va ser pel que dius, els seus integrants es van anar fent grans i no hi va haver un relleu generacional que seguís la seva tasca. Recordo que els meus avis n’eran integrants i anaven a tots els desplaçaments. Una llàstima que ja no existeixi aquesta Penya, a principi de temporada feien el calendari amb tots els partits i el regalaven a tothom a l’entrada del camp.
    Suposu que als joves els semblaria una penya avorrida per apuntar-s’hi, ja que no anaven amb cap bombo ni cantaven, però mai van abandonar l’equip, la prova és l’avançada edat que tenian.
    I si no van tenir protagonisme a l’enderroc del seu camp de tota la vida, menys el tindran a la inauguració de l’estadi municipal, i no serà per culpa de cap periodista, ni fotògraf ni polític. És la directiva qui s’ha de preocupar de conservar la història d’un club.

    • L'escapulat

     Mític el calendari de cada inici de temporada… Jo els desava com si fossin la cartilla de racionament hahaha

     Dit açò, també us oblideu de dir que la penya va ser un important lobby de pressió durant molts anys (açò em deia el meu tiet, que el tal Codina era un contrapoder dels bons).

     Jo penso que més enllà dels càntics i els bombos, el que ha de fer un esforç per engrescar la gent jove i homenatjar la memòria i història del club és, precisament, el mateix Badalona.

     • lluis

      Hem això tens tota la raó Albert. El Badalona té que incentivar el fútbol a la joventut de la ciutat. Jo, quan era petit, era una gran satisfacció poder anar a veure el Badalona, al igual que el poder anar a veure la Penya. Quan podia anar a veure el Badalona, no sé que hem pasava. Ara tot això s’ha perdut i crec que es tindria, com bé dius tu, a tornar a fer creixer, i mes amb l’estadi nou. Com és que encara no s’ha començat a fer propaganda del nou estadi? Com és que no es comença a fer campanya de socis ara que ja s’està veient la llum al final del túnel?

  • Anonimus Maximus

   Aqui solo hay socios o abonados. Y luego cada uno libremente decide si va a los desplazamientos o no. Esta claro que si vas a los desplazamientos Eloy te sacará en mas fotos porque al ir tan pocos tus probabilidades de salir aumentan.

   En la inauguración del campo nuevo, bajo mi punto de vista, creo que el protagonismo debería de ser para todos los socios y los mas veteranos cortar la cinta de la entrada al nuevo campo. Se que es un imposible porque todos los políticos querrán salir en la foto. Pero seria un bonito gesto, sobretodo si los actuales dirigentes municipales, como han repetido varias veces, son gente que ha devuelto la política al pueblo.

 • Eloy M.

  Buenas Lluis soy Eloy Molina, realizo fotografías al Badalona. Primero de todo quiero darte las gracias por haber visto mis imágenes, se agradece. Lamentablemente tengo que aclararte varios puntos porque estás muy equivocado:

  1- El facebook donde subo las imágenes no se llama web del Badalona, es decir, no es oficial del Badalona.

  2- No soy de la Penya Betulians, aunque no me importaría serlo. Es un grupo de aficionados que se dejan el alma animando al Badalona y me parecen más que dignos representantes del conjunto de la afición escapulada. De ahí que salgan más en las imágenes. Aún así si revisas todas las fotogalerías (no son pocas) verás que le he hecho fotos a toda aquella persona que me ha parecido e incluso pedido desde la grada antes, durante y después de los partidos. Sin ir más lejos, un buen ejemplo de ello y que puede dar fe de lo que te digo es el fiel seguidor del Badalona y de este blog Juan Antonio. Más de una vez él y su hija han salido. También dediqué una galería entera en Villarreal a la afición que se desplazó y no todos eran de los Betulians. Incluso alguna vez que otra he hecho fotos a aficionados como favor personal y que luego solo han visto ellos estas fotos.

  3- Aunque hayas visto imágenes mías publicadas por el club, no pertenezco al CF Badalona. Podría realizar 20 o 200 fotos sólo de los jugadores y ni tu ni nada podría decirme nada. Actualmente voy acreditado a través de un medio de comunicación que se llama Capital Deporte y sólo respondo ante ellos.

  4- A día de hoy dispongo de conocimientos y materiales básicos del mundo de la fotografía, así que hago lo que puedo, como puedo y cuando puedo. Te ánimo a que hagas lo mismo y luego nos cuentes tu experiencia. Es demasiado fácil exigir a los demás y no autoexigirse nada.

  5- Los jugadores del Badalona aplauden siempre a toda la grada y se hacen fotos con los niños y no tan niños que saltan al campo. Siempre soy testigo de cerca y te lo aseguro.

  Podría alargarme más e incluir varios puntos pero no me gusta el protagonismo ni hablar de dinero y prefiero que se hable de lo que nos une a todos y no de los que nos separa. No busquemos problemas donde no los hay por favor. Muchas gracias a todos los que me habéis dado vuestro apoyo tanto públicamente como en privado.

  Me siento muy querido por el 100% de la gente de dentro del club y por el 99,99% de fuera y eso me compensa todo. Gracias una vez más al Badalona por abrirme las puertas desde el primer día. Seguiré aprendiendo yendo a los partidos y entrenamientos del club de mi ciudad hasta que pueda y nada ni nadie me va a quitar la ilusión.

  Un abrazo a todos

  Eloy Molina

 • juan antonio 1

  no me gusta enfadarme con nadie ni llevarme mal con nadie pero doy fe que lo que dice Eloy es verdad hace fotos de cualquier sitio y improvisadas muchas veces.la que me hizo la temporada pasada en el mini estadi a mi solo cuando marco el Badalona el gol con la bufanda arriba hasta que no la publico no me había dado cuenta.a mi que me gusta observar los jugadores al final de cada partido aplauden en medio del campo a toda la grada y si que después se giran hacia la parte los betulians.la semana pasada no pude estar en Villarreal y como siempre que se va aun desplazamiento los aficionados esperamos a los jugadores a la salida del vestuario a dar animos y un poquito a hablar con ellos.quiero decir que un jugador comento que sin el apoyo y canticos durante todo el partido no se hubiera empatado el partido en un campo vacio de gente y eso los jugadores lo agradecen.eloy tu sigue igual que hasta ahora los jugadores te agradecen sus fotos individuales que les haces en los partidos y nosotros la afición de ver como entrenan y las fotos que haces en los partidos.
  AMUNT BADALONA.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Acabo de consultar la programació d’IB3 i sembla que diumenge no fan cap partit en directe; ni el del Baleares ni el del Mallorca B, així que després d’unes quantes setmanes tocarà seguir el partit amb la ràdio i escoltant el company Ramon Duran…

  Ah! I després del 0-5 contra el Baleares, precisament, Raúl Garrido, entrenador de l’Eldense, ha estat destituït. Déu n’hi do la situació al Pepico Amat…

  • juan antonio 1

   y el presidente del eldense tambien a dimitido.a ver si nos vuelve a pasar como el dia del huracan.jugaremos con el eldense y desaparecera.tenemos tan mala suerte en esto.

   • L'escapulat

    Doncs sí, noi, quin desastre absolut..

    Ara bé: no tenen problemes econòmics de cap tipus; de fet a Elda hi ha calers, aixina que no anirà per aquí la cosa. Res d’un Huracán-bis.
    Compte que no rebentin el mercat al desembre…

    • lluis

     Jo vaig llegir que estavan fent fora jugadors de la plantilla, posant jugadors del filial per, com bé dius Albert, fitxar al mercat d’hivern.

 • lluis

  Pel que he llegit a la web del At Balears estan preparant un fortí pel partit de diumenge amb l’excusa de que seria la tercera victòria seguida del At Balears.

 • Anonimus Maximus

  EXTRAIDO DE LA PAGINA DEL AT. BALEARES:

  El encuentro no será ofrecido por IB3 Televisión pero el C.D. Atlètic Balears, por segunda semana consecutiva, espera poder ofrecerlo en directo vía streaming, tal y como hizo en Elda. Se informará próximamente al respecto

 • L'escapulat

  Déu n’hi do al web del Balears, on diuen que vam perdre contra l’Alcoyano (1-2). No sé d’on treuen la informació, però tela.

  A veure si tenim sort i el fan per streaming. Per cert, es rumoreja que en un futur proper tots els partits dels catalans a 2aB els faran per la televisió de la Xarxa. Seria una gran noticia…

  • Anonimus Maximus

   Ojala se equivoquen también con lo de la tercera victoria consecutiva y seamos nosotros los que consigamos la tercera victoria del curso.

   Pues seria una gran noticia lo de la television de la Xarxa, ojalá sea pronto!

 • Anónimo

  Me cuesta de creer lo de la Xarxa, pues hay un contrato de los equipos de Segunda B Catalanes con TV3 y ellos ya dan de Tercera y Primera Catalana en directo.

  Otra cosa sería que TV3 no le interesara seguir y fuera la siguiente opción.

  Pero estás diciendo todos los partidos catalanes de segunda B, somos diez, en que horarios los harían, no me cuadran tantos partidos el fin de semana en una sola cadena.

 • L'escapulat

  Bé, doncs ja tornem a ser a la fase final (ja a nivell estatal) de la Copa RFEF.
  3.000€ per ser el campió català i sense gens de patiment davant el Pobla.

  Avui partit de tràmit però amb una primera part boníssima, super intensa, dels jugadors, que semblava que s’hi juguessin la titularitat a la lliga. Precisament el que volíem veure damunt la gespa: entrega.
  El gol del Pobla anecdòtic perquè no havien ni creuat el mig del camp. A la segona ens hem adormit força i hem cedit la pilota al rival, però al tram final, amb l’entrada de Sandro, Iván Agudo i Bruno la cosa ha canviat i n’hauríem pogut fer, ben bé, 3 o 4… preocupa una mica la poca definició al davant.

  Ara a veure quants equips acaben participant a la Copa (si n’hi ha més de 32 s’haurà de fer una prèvia) i qui ens toca. Per proximitat a mi em surten Poblense i At. Baleares (Illes Balears), Orihuela i At. Saguntino (País Valencià) i Teruel i Andorra (Aragó), sense oblidar el Prat, que va caure a la 1a ronda de la Copa del Rei i que ja ha anunciat que també vol participar a la Copa RFEF.
  Veurem si, de passada, el dia 9/11 hem de jugar Copa RFEF i per tant s’ha d’ajornar el Badalona-Girona de les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta.

  Per cert, el partit de diumenge a Palma finalment el farà en directe per streaming l’Atlético Baleares a la seva pàgina web. No ens podem queixar, últimament! 😉

  Seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Primer de tot, us avanço el link a través del qual s’emetrà el partit de diumenge en directe: https://goo.gl/PDC0jz
  Dit çò, a l’Ajuntament se li acaba d’obrir, finalment, un altre front, el del malestar de tots els clubs de futbol de la ciutat. Sembla que la mala gestió (i inacció) municipal arran de l’esllevissada que ha provocat el campament del Municipal de Llefià ha estat la gota que ha fet vessar el got.
  A veure com acaba però, coneixent la regidoria d’esports…

  I queda un mes/mes i mig, amb prou feines, per a la inauguració de l’estadi.
  L’Assemblea de dijous pot ser moguda. Ull viu.

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Dire una cosa que es va fer amb el Pavelló Olímpic de Badalona i que els “viejos del lugar” recordem, o almenys jo. Quan s’estava construint el pavelló va haber-hi un dia que es va fer jornades de portes obertes per a tota la ciutadania de Badalona. Tots els ciutadans de Badalona que volguessin anar a veure el Pavelló hi podian anar-hi. El Pavelló ja estava cobert, però per dintre els vestidors tot era fang. ciment, estava encara en construcció. Jo hi vaig anar. Perquè no es fa això amb el Nou Estadi de futbol? Només l’han vist uns quants privilegiats, segons Toni Lao ni els jugadors l’han vist, ho diu a l’entrevista de la setmana pasada al Diari de Badalona. Crec que seria un detall per part del Ajuntament i per part del Badalona.

  • L'escapulat

   A mi no em sembla tan bona idea, Lluís. El que no entenc és que encara no s’hagi fet una jornada de presentació per a la premsa i, esclar, pels jugadors i el cos tècnic, tot i que suposo que tampoc és tan important.

   El que crec que sí que s’hauria de fer és un preu simbòlic per al partit inaugural (socis gratis i la resta 1€) per fer un ple absolut. De totes maneres, tristment, encara no sabem res de com serà la inauguració. Hi ha moltes preocupacions abans que aquesta, suposo, a la Directiva i el Consistori…

   Per cert, m’havia deixat la breu entrevista a Ismael Moyano d’avui al Diari de Badalona.

   Seguim en contacte!

   • lluis

    Jo dic el que van fer al Pavelló Olímpic i que va atreure a molts ciutadans de Badalona. A mi hem va semblar bé. Tú creus que no és bona idea, jo respecto la teva opinió i, si no ho fan, crec que deu ser perquè a la directiva i a l’ajuntament tampoc els hi deu semblar bé.
    I pel que dius de presentació a la premsa dons estic amb tu al igual que als jugadors i el cos tècnic, cada dia entrenan allà i crec que poden tenir mitja hora per fer una passajadeta pel nou estadi, però bé, poder és perquè, deuen tenir temes mes importants, que ja explicaran a la assamblea, que ensenyar al Nou Estadi, com bé has apuntat tu.
    No pasa res Albert, és un tema que volia apuntar, dons recordava la meva joventut, i lo bonic que van ser el basquet amb el pavelló olímpic a Badalona.

    • Joan

     Lluís no canviïs de tema i no siguis orgullós demana disculpes per ficar tant la pota aquesta setmana una mica d’humilitat

     • lluis

      Jo no soc orgullós jo he exposat una idea que es va fer amb el pavelló olímpic, si no ho volent fer amb el estadi nou, dons molt bé,que no facin. Jo soc molt humil, perquè ho sapigues.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo no recordo les portes obertes de l’Olímpic. El que no veig clar és que els jugadors no hagin visitat l’estadi nou. No ho entenc, el tenen davant mateix del camp actual, pràcticament el veuen cada dia i no hi van mai a veure-ho?. És que encara que no s’hagi programat una jornada de presentació pels jugadors o tècnics…¿cap jugador no ha sentit curiositat de travessar el carrer i veure com és el que d’aquí a poc (esperem) serà el seu nou estadi?, o és que algú ho ha intentat i algun paleta no l’ha deixat passar?. Que a alguna persona anònima com nosaltres li puguin barrar el pas ho puc entendre, però a un dels propers “inquilinos” del xiringuito…

  • lluis

   Si Vila-Rebollo-Pepin, es va fer, jo hi vaig anar. ho recordo com si fos ara. Feian un circuit i pasaves, fins i tot per abaix els vestidors. I, si no recordo malament, era per Sant Anastasi, o una festa assenyalada.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Lluis, quan he dit que no ho recordava, és que no ho recordo, però evidentment sí que m’ho crec. I estic segur que va ser molt maco i emotiu. Però també s’ha de tenir en conta que l’Olímpic va ser una construcció molt gran, que segur que a més dels afeccionats a la Penya també hi devien anar molta gent que mai anava als partits. Va ser una construcció arquitectònica atractiva de veure, i a més, si no hi entraves no et podies fer una idea del que s’hi feia.
    En canvi, el camp de futbol, com a molt hi podem anar els que estimem el Badalona, i el més important ja es pot intuir desde fora, ja que és una construcció a “cel obert”. Per això també comentava lo dels jugadors que diuen que no han vist el nou camp. Jo no em referia a entrar i fer-hi tocs de pilota ni entrenar-hi. Encara que no et deixin entrar a visitar les obres, segur que desde fora trobes algun punt estratègic des d’on pots veure l’evolució de les obres. El que passa que no crec que tinguin tanta curiositat, si no, segur que per aquí hi hauria hagut alguna crítica contra l’ajuntament per l’hermetisme de les obres.
    Jo les portes obertes preferiria fer-les quan l’estadi ja estigui totalment operatiu, i poder visitar-lo tot, vestidors inclosos.

 • Anónimo

  En todas las obras hay unas normas de seguridad que hay que cumplir y los días de visita, que yo sepa han sido siempre en miércoles y por lo visto en las fotos, les entregan un casco y un chaleco, a esta hora están entrenando o como el pasado miércoles jugando, así que no se trata de cruzar la calle y que los paletas los dejen entrar, hay unos responsables de la obra y un propietario (el Ayuntamiento) que no somos nosotros y que es responsable subsidiario, si pasa cualquier incidente en una visita.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Per molta norma que hi pugui haver, em costa creure que si un jugador un dia treu el cap pel nou estadi no el deixin entrar.

 • Xafarder

  Doncs jo si sóc l’encarregat d’obres, sense permís de l’Ajuntament o de l’empresa, no em jugo el meu lloc de treball, per que tu ho diguis.
  Les visites d’obres són programades i això no és com si fas obres a la teva casa, que em deixes entrar mentre les estan fent.
  Les coses avui dia, no estan per anar saltant-se les normes i que t’acomiadin.

 • juan antonio 1

  no me acuerdo que jugador comento en una entrevista que le hicieron que antes de inaugurar el estadio les dejarían entrenar.me imagino para que el caucho se mezcle con el cespet.una vez que pongan el cespet es necesario esperar un par de semanas para que se ponga en condiciones el campo.no es ponerlo y al dia siguiente jugar,a veces sobra caucho.aunque sea de ultima generación siempre lleva algo de caucho.