VILLARREAL B 2 BADALONA 2

Escapulats,

Tal com titulo la crònica, aquest Badalona sembla que no sap perdre. És veritat que ser el rei de l’empat, normalment, no et permet estar entre el grup privilegiat de la lliga però, sense brillar, aquest equip de Manolo González sí que transmet un esperit competititu immens, que no recordàvem des dels temps de l’altre Manolo a la banqueta… De moment, quatre empats seguits a la lliga (‘madrilegem’?) i el tourmalet que ha començat amb dos punts en dos partits contra dos dels millors equips de la categoria. Diumenge vinent rebrem un dels altres ossos, i un altre dels invictes: el clàssic Alcoyano. A veure si podem seguir lluitant i treure més rendiment de Montigalà per tornar a sumar de tres en tres. Ara per ara, però, no podem demanar absolutament res més a l’equip. De deu.

 • ‘Canelazo’: Rubén Canelada ha trigat un parell de mesos a demostrar que es pot guanyar el lloc, perfectament, en aquest Badalona. Al principi de la temporada molts el veien fora del club -ningú no ho desitjava, eh-, però si alguna cosa té el lateral barceloní és que, amb un perfil baix, no deixa mai de treballar. Amb dos competidors de la presència d’Enric Pi i Musa, Canelada no es va deixar impressionar, va confiar en ell mateix i, sense deixar-se anar, ací el tenim: titular a Vila-real. Personalment estic molt feliç per ell i per l’equip: jugadors com ell els vull sempre al meu equip; una peça més que tenim disponible, compromesa i de rendiment 100% segur. A veure si aconseguim que Nils Puchades se sumi a la nòmina…
 • Que l’empat no ens tapi el bosc: Som un bloc molt i molt difícil de batre. Açò està més que demostrat. Ara bé, sis empats en vuit partits és un registre sòlid però sense guspira. Tots tenim la sensació que a aquest Bada li manca encara una marxa i una mica de geni al davant per acabar de colar-se entre els millors. El més important, sota el meu punt de vista, és que els fonaments són allà: equip fort, vestidor unit, les coses clares i gent implicada. Si els que tenen la màgia a les botes, per fi, exploten (Serramitja a banda… els farem una estatueta, als germans?), podrem somiar. De moment, les llavors estan sembrades  i regades… i el camp és fèrtil.

sin-titulo

Serramitja: la imatge de la felicitat in extremis | Foto: VillarrealTV

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

37 responses to “VILLARREAL B 2 BADALONA 2

 • kanu

  Vaig veure el partit per tvvillarreal.Felicitar l’equip per la lluita i la brega. No em va agradar el to físic de la segona part, alguns jugadors molt fossos. De fet només feiem perill a pilota aturada i al gol. Maestre i lao moltes pilotes perdudes al mig camp que ells aprofitaven. Haviam si aquesta setmana podem sumar de tres en tres

 • Carlos

  Grandes,a los diez minutos con el 2-0 pensaba que había bajado a Villarreal para nada,y mas cuando el fallo del penalty que pudimos meternos en el partido un poco antes,pero a partir de hay el equipo tiro de orgullo,y la gente que fuimos a Villarreal no dejamos de animar en todo el partido sabiendo que podíamos sacar algo positivo y así fue,el minuto 93 fue la hostia,que subidon y los jugadores muy bien,luego los esperamos a la salida en el autocar para agradecerles el trabajo en un campo complicadisimo y con un 2-0 en contra y ellos a nosotros también por el gran apoyo que les dimos que nos dejamos las gargantas.Ole mi Bada “quins cojons que tens”.VAMOS BADALONAAA !!!!

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Un dels empats més dolços que recordo. La veritat és que la derrota no hauria estat injusta, tampoc, tot i que nosaltres també vam fer mèrits per fer gols. En fi, el futbol ja ho té, açò: L’any passat dos travessers i 3-0 al mateix escenari… De fet, veient la classe que té a dalt em sorprèn que el Villarreal només hagi guanyat un partit de local (3-1 vs. Sabadell).

  Què en penseu, de la titularitat de Canelada? I el joc amb els dos “jugones” a dalt? Agudo i Víctor no van acabar de trobar vies de desbordatge en la defensa. En canvi, Grima va estar molt participatiu i els centrals, excepte l’error de marcatge al primer gol, força solvents. Estrany veure Morales cometent un error com el del 2-0. Després, però, ens va salvar sota pals.

  Segueixo dient el mateix: Som un equip molt compacte, no patirem gens per mantenir la categoria però, en canvi, si volem fer un salt de qualitat i mirar el play-off, cal tenir més arribada al davant. A veure cap a on evolucionem com a equip. Diumenge un altre partidàs a Montigalà (no el fan per la TV, per cert).

  Ah! I el partit de tornada de la final de la Copa RFEF serà el dia 19 a les 17h.

  Seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA

 • Ícar Lite

  El punt és molt bo per com va anar el partit. Però no es poden repetir els primers 20-25min, per sort el Villareal és un equip que no especula amb el resultat. L’equip vol estar a dalt però cal sumar ja 3 punts, no es poden esapar més punts de Montigalà.

 • Ícar Lite

  Tens raó, Victor i Agudo no van estar gaire fins. Però crec que el problema és que ens falta un mig campista més a l’11. De moment sembla que jugarem sempre amb 3 centrals, potser es podria probar de prescindir d’un dels dos jugadors del doble pivot i posar per exemple Sandro o Aly. Això si, un dels extrems hauria de fer més tasques defensives. Potser aixi tindiem més cops superioritat a dalt.

  • L'escapulat

   Totalment d’acord, Ícar. La dupla Maestre-Lao sembla inamovible, però en alguns partits -sobretot a casa- jo provaria de posar un perfil més creatiu com Aly o fins i tot Agudo per crear espais.
   Com deia, Manolo ho té força clar i tampoc no podem dir que plantegem els partits a la defensiva (contra l’Hércules, amb 0-0 vam posar tota la carna a la graella al final…).

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Impresionant l’empat d’ahir. Només vaig poder veure la segona part i per la pantalla petita del mòbil, i tot i que pel que veig, la “pàjara” va ser als primers minuts de la primera part, a la segona part també vaig veure bastant minuts que no podiem ni arribar al mig del camp. Si el dia de l’Hércules (un equip dels que han d’estar a dalt), no els vaig veure superiors a nosaltres en cap moment, ahir sí que vaig veure al Villarreal molt per sobre nostre en alguns moments. Per sort no vam defalir i al final vam poder empatar.
  A mi en Víctor sí que em va agradar, i em va sorpendre el seu canvi. Per sort, amb l’entrada d’en Bruno i de Sandro es va millorar molt i es van crear més ocasions. També em va agradar que marqués en Serramitja, darrerament semblava que no creés moltes ocasions, però lluita molt, i el fet de que sense crear moltes ocasions ja porti 3 gols, com a mínim vol dir que té bona punteria.
  En Ruben Canelada no el vaig veure gaire, la primera part no la vaig veure, i a la segona el van canviar, però m’alegra molt que torni a l’equip. És un jugador que m’agrada molt.
  També és significatiu que en Musa estigués a la banqueta (tenia alguna molestia física?). A la pretemporada i als primers partits em va sorpendre molt positivament, el veia molt atlètic i explosiu, i a sobre marcant gols de falta. Però a mesura que passen els partits el veig una mica apàtic (ja vaig comentar al primer partit que no m’agrada que vagi caminant tant lentament a picar els córners), individualista, i em dona la impressió que podria fer molt més del que fa.

 • Anònim

  Som els millors sempre! Quin dia i hora juguem contra AT. Balears?

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Diumenge a les 17h? El seu web deu estar equivocat, perquè posa 24/10 a les 18h… Jo suposo que, com sempre, serà diumenge 12h.
  Ja té tela açò dels equips balears, que t’obliguen a jugar diumenge al matí però ells poden posar l’horari quan els surt de la cigala… En fi, llarg debat.

  V-R-P: Coincideixo amb tu en la comparació amb l’Hércules. Els alacantins no van ser superiors en cap moment -potser els últims deu minuts-, mentre que el Villarreal durant una estona es notava que qualitativament estaven un graó per sobre. Ara bé, a la 2a B açò no és ni molt menys el més important… I segurament a l’Hércules no li hauríem clavat el 2-2 al 94…

  Pel que fa a Musa, no tenia cap problema físic: jo imagino que va ser un toc d’atenció clar de Manolo, sense oblidar que Canelada s’ho hagi guanyat als entrenaments, cosa que desconec de primera mà. El míster sempre pren les seves decisions basant-se en el que considera millor en cada partit…
  Musa té un físic privilegiat i molta profunditat, segur que torna a marcar diferències si repren el bon to.

  Diumenge partidàs: duel d’invictes contra l’Alcoyano en horari 100% futbol!!!

 • Anonimus Maximus

  Perdón. Se me fue la cabeza pensando que preguntaban por el partido de este fin de semana. Contra el AT Baleares se jugará domingo 23 a las 12.00h

 • Pedro

  Cuando es la asamblea

 • Anónimo

  Y el día 30 con el Mallorca B a las 12, por el hecho de ser de Baleares y porque ya se hace el cambio de hora invernal la noche del 29 al 30.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Efectivament, tot apunta que repetirem dos diumenges seguits a les 12h.
  Sobre la possibilitat que els facin per IB3, el dia 23 el Baleares-Badalona coincideix amb un Mallorca B – Eldense i, el 30, el Badalona – Mallorca B coincideix amb un Lleida Esportiu – At. Baleares.
  A veure si amb una mica de sort el del dia 23 el fan per la TV, com la temporada passada. Jo crec que molt probablement, un 90% d’opcions.

  Pedro, no hi ha cap data per a l’assemblea a hores d’ara.
  De fet tampoc tenim gaires més notícies sobre el futur de l’estadi, i açò que en teoria serà inaugurat en menys de dos mesos… ^^’

 • lluis

  El Barça b, Carlos, vuelve a jugar fuera en el campo del At levante y lo dan el domingo a las 5 de la tarde por Esport 3. Y el sábado por Esport 3 a las 19.15 dan el Espanyol B-Ebro.

  • Carlos

   Ok,pensaba que te referías al At.baleares,error por mi parte,a mi es que solo me interesa el Badalona,y las posibilidades de que lo den el 23 son muchas.

 • Anonimus Maximus

  CF Badalona – Pobla de Mafumet miercoles 19 a las 17.00h

  • Antonio

   No sabemos perder! Serramitja como símbolo. Claro que si badalona escapulado de jornada previa, estoy de acuerdo. El domingo a ganar.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Antonio, el de Badalona escapulado de jornada previa no sóc pas jo, eh! ^^’

  Per cert, nois, segueixo una mica esmaperdut pel que fa al misteri Akrong. Ningú no sap on para, i a totes les webs apareix com “sense equip”, les que no el situen encara a Badalona.
  Curiosament, al mes d’agost la seva agència de representació va penjar un vídeo seu amb jugades i seguiment al camp, suposo que com a reclam i carta de presentació. Al club tampoc no en saben res… Curiosa la desaparició d’un central de bon nivell a la 2a B. Si algú em pot donar un cop de mà per trobar-lo, ja sabeu… 😉

 • Eloy M.

  Vaig fer indagacions no fa molt i vaig descobrir que el jugador és a Bèlgica jugant al KVC Westerlo

  • L'escapulat

   Ostres Eloy! Quin crack!

   On ho has trobat? Perquè jo no ho veig enlloc i al web oficial del club no hi consta… Havia sentit que era cercant equip pel nord, però no tenia ni idea d’on exactament…

   • Eloy M.

    Diverses persones i ell mateix m’ho ha dit.

    • L'escapulat

     Perfecte doncs! Deu ser a l’equip filial, perquè al primer no hi apareix.
     Una llàstima, perquè per acabar a Bèlgica sense pena ni glòria crec que era un molt bon central per 2a B i fins i tot 2a amb una mica més de sortida de pilota. Però segur que allí li paguen millor, clar.

 • Carlos

  Acaba de decir Albert fibla en twiter que la reunión de socios sera el próximo día 27 de octubre al BCIN,lo que no ha dicho es la hora

  • lluis

   En la web del cf badalona ya lo pone Carlos, así como los temas a tratar. 19.00 primera convocatoria, 19.30 segunda convocatoria y será en el BCIN. Mirate los temas a tratar porque creo que habrá tela.

 • Eloy M.

  Buen dia y buena hora a mi parecer para que pueda acudir una gran cantidad de socios. Esperemos que así sea.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Doncs sí: un dia i una hora perfectes per fomentar l’assistència dels socis, al meu entendre, també.
  Penso que serà una jornada intensa i amb molts temes a tractar. Jo em penso que no podré intervenir però segur que els qui vagin tindran les idees clares i moltes ganes de preguntar… Aixina que no perdeu l’oportunitat!!! 😉

  Ah! I no cal dir que tampoc no podem fallar diumenge a Montigalà. Partidàs!

 • Anònim

  Recuerdo cuando mi padre me llevaba al Centenari de pequeño (campo de tierra) y el Badalona tenía un 9 que forma parte de nuestra historia: Rebollo.
  ¿Alguien se acuerda de él?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ostres, en Rebollo….una màquina de fer gols. El vam tenir 3 anys i després se’n va anar a Segona a fer gols amb el Cartagena.

 • L'escapulat

  Home! V-R-P! Esperava que sortissis tu amb el famós trident que et dóna nom al blog…

  Us deixo entrevista de n’Albert Fibla a Toni Lao d’avui.

  Recordeu que tenim una setmana intensa: diumenge partidàs entre invictes contra l’Alcoyano, dimecres tràmit (esperem) a la CopaRFEF davant el Pobla i, diumenge següent (12h), visitem el Balears, en un partit que molt probablement serà televisat.

  Bon cap de setmana a tothom!!!

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Están posan les cadires!!!.