AT SAGUNTINO 0 BADALONA 0

Escapulats,

Avui tocava un d’aquests resultats típics i tòpics a la 2a B -i als camps valencians encara més…-: ‘zerozerisme’. Tot i que al Nou Camp de Morvedre no s’ha viscut pas un partit avorrit, els dos equips han estat molt més efectius al darrere que al davant i el marcador no s’ha mogut, malgrat que tant el Badalona com l’Atlético han tingut trams alterns de domini i arribades. A la primera meitat hem controlat prou bé els locals però, a la segona, durant vint minuts hem perdut una mica el pols al partit i el Saguntino s’ho ha acabat creient. Per sort, al darrere som una roca i de mica en mica hem reedreçat la situació, encara que al final hauria pogut guanyar qualsevol. Seguim invictes: un empat que hem de fer bo diumenge que ve a Montigalà… ni més ni menys que contra l’Hércules d’Alacant.

 • Ferms: Després de la desfeta de dimecres a Vilafranca, era molt important tornar a agafar la seguretat i el to competitiu. Mantenir la porteria a zero sempre és una bona forma de fer-ho, i ara feia tres compromisos que no ho aconseguíem. De fet, i amb el d’avui, són els mateixos que ja fa que no sumem els tres punts. Dimecres a La Pobla queda clar que no arriscarem -ja ho ha deixat entreveure el míster-: diumenge, en canvi, tornar al camí del triomf davant l’Hércules ha de ser la prioritat. A la lliga de 3 punts l’empat sempre penalitza, per molt que ja siguem la millor defensa del grup (3 gols encaixats en 6 jornades: mig per partit).
 • Ball de noms: Avui s’ha mantingut l’esquema recurrent del 5-3-2 inicial. En canvi, Manolo González sí que ha variat més en la tria de les seves fitxes. Amb Bruno Vinicius de titular, pot sorprendre que Iván Agudo comencés a la banqueta o que Rubén Canelada tornés a la convocatòria en detriment d’Enric Pi. Per la seva banda, Nils Puchades segueix sense entrar als plans prioritaris de l’entrenador. Queda clar que en Manolo no mentia quan afirmava que no creu gens en les rotacions i que cada setmana decidirà en funció de com vegi la plantilla als entrenaments… Què en penseu?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lao ho segueix jugant tot al Badalona 2016-17 | Foto: Pepe Rodríguez (Premsa At. Saguntino)

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

21 responses to “AT SAGUNTINO 0 BADALONA 0

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Una llàstima no haver pogut guanyar, després d’haver empatat a casa davant de l’Ebro, i tenint en conta que el proper partit a casa és contra l’Hércules.
  Del ball de noms, no m’extranya que l’Enric Pi s’hagi quedat fora, els últims partits l’he vist molt descentrat. El que sí que em sorpren és la nul·la confiança amb en Nils, sempre que l’he vist m’ha agradat força, en canvi en Gerard Oliva, que tot i no em desagrada del tot encara no ha demostrat gran cosa, el míster hi confia més. També em va sorpendre la suplència del Ivan Agudo, que als darrers partits havia sigut dels millors. I el que també està desaparegut del mapa és en Moha.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Una llàstima no haver guanyat, sí, però Morvedre serà un camp on guanyin pocs equips, ja veureu. En tot cas si mireu la classificació comprovareu que aquesta temporada és molt difícil que patim per baix (amb 38-40 punts segurament ja ens salvem) i, en canvi, per dalt podrem lluitar ben bé si treballem amb humilitat i no fem el tonto. I tenim una mica més de gol a dalt…

  Em sorprèn la debacle absoluta de l’Eldense i el baix rendiment de Lleida, Llagostera i Villarreal B. Pel que he anat veient els dos nous del Llobregat -Gavà i Prat- bregaran per baix, mentre que Sabadell i Hércules s’espera que reaccionin. Pel que fa las alacantins, que precisament vénen diumenge, ja sabeu com és la gent d’allí: poca paciència i males puces. A veure si els agafem tocats.

  A mi també em sorprèn la repetida absència de Nils Puchades, un jugador amb profunditat i grapa al davant. A veure si s’acaba guanyant el lloc. La convocatòria de Canelada dissabte demostra que en Manolo no es casa amb ningú, precisament.

  Suposo que ningú anirà dimecres a La Pobla de Mafumet, però el club ha anunciat que l’entrada serà lliure.

  Seguim connectats.

  Ps: Des d’ací deixeu-me fer-me ressò del missatge del company Cristian García, un referent en tota la informació del futbol modest català, que ha anunciat que deixa -temporalment, de moment- l’activitat al Blog de L’Hospi.

 • Carlos

  A ver si el domingo contra el hercules ganamos y seguimos nuestro bucle 1 victoria 2 empates/1 victoria 2 empates.
  Ahora nos viene un pequeño “tourmalet” Hércules,Villarreal B,Alcoyano,At.Baleares que si somos capaces de salir airosos empezare a creerme lo de poder estar arriba.
  Vamos BADALONAAA. !!!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  He llegit l’enllaç del blog de l’Hospi, i hem de donar gràcies que nosaltres puguem gaudir de L’Escapulat. Sembla que només existeixi el futbol d’èlit i cada vegada hi ha menys llocs on informar-nos de les categories més modestes, tot i que la Segona B no està tant lluny de dalt, només hem de veure al Leganés, que fa quatre dies ens va visitar a l’Avinguda de Navarra i ara està donant guerra a Primera.
  Si a nosaltres a vegades ja ens fa mandra escriure de tant en tant, m’imagino lo dur que ha de ser portar un blog, actualitzant dades totes les setmanes, per no dir gairebé cada dia.

 • L'escapulat

  Iep!

  Com diu en Carlos, aquest costerut ‘tour de force’ del mes d’octubre (Hércules i Alcoyano a casa i Villarreal B i Baleares fora) posarà a prova, ara ja de debò, les nostres aspiracions reals. Com a mínim en aquest tram inicial de temporada. Serà molt interessant veure com rendim davant equips potents i que estan cridats a ser a dalt. Ja tinc ganes que arribi diumenge.

  Pel que comenta en V-R-P… és la trista realitat. Fa ben poc també tancava el blog Havok del CF Gavà, un club que, recordem, fins fa poc no tenia ni pàgina web…
  En tots els casos sovint hi ha un recel (per no dir oposició frontal) dels clubs a la tasca de persones que altruistament només volen traslladar la seva passió per la informació i els colors i contribuir que es parli més dels seus clubs…
  En fi… I açò que per exemple el blog d’en Cristian és una autèntica passada quant a la informació, dades, cobertura… Impressionant: no crec que ningú pugui estar a l’altura de la seva (beneïda) bogeria…
  Per part meva, L’escapulat seguirà mentre em quedin forces, açò està clar… Penseu que vaig estar un parell d’anys amb molts pocs comentaris; em sap greu que darrerament hagi baixat una mica la freqüència de les intervencions de la gent. Vull pensar que no és perquè l’equip va bé… Quan les coses van mal dades les visites pugen com l’escuma…
  Digueu-me malpensat!!!

  Demà a veure si Manolo dóna pistes per diumenge i si anem a per totes. Tal com estan els dos equips, no m’estranyaria que fos un combat nul. Per cert, el fan per RCB (94.4) en directe.

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Segur que el donan per la RCB peruquè coincideix amb el Divina Seguros Joventut-FC Barcelona de Lliga catalana, que comença a les 18.30 i sempre el basket el prioritzan al futbol. O sigui que del Badalona ens asabettarem ben poc.

 • Anonimus Maximus

  Mañana es un partido muy importante para aquellos llamados “no habituales” de demostrar que pueden estar concentrados, competir y disputar la titularidad a los habituales durante la temporada. Cada vez quedan menos oportunidades de demostrar su valia y ya saben que como el mister de con un 11, entrar en él sera fruto de lesiones o sanciones.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Té raó en Lluís: M’acaba de confirmar en Ramon que aniran fent connexions, tan sols. Suposo que la millor manera de seguir el partit serà, també, el compte de twitter del Pobla o potser el d’EsportsdelCamp

  I també com diu l’Anonimus, potser avui és de les últimes oportunitats que tindràn alguns jugadors per guanyar-se la confiança de Manolo i demostrar que poden competir realment per entrar en l’onze als partits importants.

  Seguim connectats!

  • lluis

   Moltes gràcies Albert. Ja deia jo que jugant la Penya, el Badalona queda sempre en segon terme. Que hi ferem. Com bé dieu Anonimus i tu avui pot ser una de les darreres oportunitats de guanyarse la confiança alhuns dels jugadors menys habitulas a les alineacions. Queda molta lliga, però s’han de de guanyar la confiança del tècnic d’un bon principi, la competència a la plantilla, aquesta temporada, és molta, i el que es descuidi per el lloc rapidament.

   • Anonimus Maximus

    Pues al final tuvo mas protagonismo el futbol que el basket despues de que la penya iba perdiendo de mas de 20 puntos en el tercer cuarto.

    Partido muy serio del CF Badalona en la Pobla que deja encarrilada la eliminatoria, pero teniendo presente el partido de Vilafranca, no deberán dormirse, rematar la faena y ya ponernos serios en la copa federación estatal.

    Lastima de la nueva lesion de Ivan Guzmán.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Per guanyar la fase autonòmica hi havian diners, no? I ara per eliminatòria també?

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Per quedar campió de la fase autonòmica de la Copa RFEF el club rep exactament 3.005€. Per superar les semifinals res de res.
  Com bé dius, no ens hem de confiar, però pel que comenta la gent que va ser ahir a La Pobla no hauríem de patir gaire el dia 19, en una tornada que s’haurà de jugar, per cert, en horari de cafè i puro, molt em temo.

  Si, com tots volem, passem a la fase estatal de la Copa, la RFEF publicarà el sistema de competició, els encreuaments i els premis per passar de ronda. Recordeu que comencem a 1/16 de final i que fins a semifinals se segueix un criteri de proximitat geogràfica per als emparellaments. Suposo que açò vol dir que automàticament ens tocaran el Prat (eliminat a 1a ronda de la Copa del Rei), el Mallorca B (que segurament guanyi la final balear) o el valencià de torn.

  Ara tots a pensar en aquest diumenge, que serà un partit molt maco, tal com va dir ahir el míster: dos equips que jugaran per terra i molt sòlids al darrere. Horari futbolístic i ganes de fer bon joc; què més podem demanar?

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Un comentari, que dintre de poc, espero, ja no serà important. Ahir per televisió de badalona van dir que els del futbol americà havian començat els entrenaments i vaig veure que continuan entrenant a la Travessera de Montigalà. Veig que no s’ha solucionat el problema amb aquest equip. Vaig veure que fins i tot hi havian senyores pel mitg del camp fent veure que entrenavan. Sort que, esperem que aviat, el Badalona tingui l’estadi i s’acabi el problema en part. S’acabi el problema no, dons el Badalona té tot el futbol base que ha d’entrenar i jugar a la Travessera de Montigalà i els del futbol americà hi continuant. Es solucionarà el problema d’una vegada?

 • dani

  Buenas noches.. Veo que esta muy tranquilo el foro.. Hay que dar animos al equipo este domingo que viene un equipo que seguramente se va a clasificar para playoff el final de liga. Estoy seguro que el equipo dara la cara pero visto el campo sera un oartido duro y que se decida por el minimo detalle.
  Lastima que aun no tengamos ese nuevo estadio. Estaria genia haberlo tenido ya y ver realmente el potencial del badalona contra un grande.
  Venga gente animos y amunt badalona

 • Xafarder

  Vila-real dissabte a les 18 hores, el Betulians fan autocar.

 • Ícar Lite

  Demà partit importantíssim! A veure si podem fer un cop de puny sobre la taula.

 • Ícar Lite

  Aqui us deixo el meu anàlisi de l’inici de temporada a Esport 99.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Feu bé de recordar la transcendència del partit de demà ja que, més que pels punts, el que podrem copsar un xic és el nivell real d’aquest Badalona davant un equip fort que vol jugar la pilota per baix des del minut 0. Penso que tenim plantilla de sobres per jugar-li de tu a tu a l’Hércules i, esclar, de guanyar-los. Veurem un gran partit (per cert, el fan en directe per Esport3, pero graveu-lo! Tots a Montigalà per fer caliu!).

  Ícar, totalment d’acord pel que comentes a la tertúlia. Gràcies per penjarla. Jo, de pas, deixo la prèvia de l’entrenador de l’Hércules Tevenet i del seu davanter centre, Berrocal:

  Lluís: Evidentment, el problema amb els Dracs segueix enquistat. Latent, silenciat estratègicament per totes bandes, però enquistat. El nou estadi alleugirà la situació del futbol base, ja que els equips que ara són fora de Montigalà podran tornar-hi, però el problema de fons serà el mateix: massa poc espai. El club no pot créixer quant a estructura i seguim estancats en els 25 equips, quan entitats com el Cornellà ens tripliquen, perquè tenen espai i facilitats administratives de tot tipus. I, com sabeu, la base econòmica dels clubs modestos no som pas els socis, sinó les quotes del futbol base. Això, de passada, ens permetria que els equips A (infantil, cadet, juvenil) no paguessin quota com fan ara i, per tant, atraure talent de fora, que és precisament el que fan no ja els grans (Barça, Espanyol), sinó el Cornellà, la Damm, el Lleida, el Nàstic, el Manresa… Ací està la clau de la qüestió, com em va fer veure una persona que hi entén dins el club.

  Per cert, informació sobre la Copa Catalunya que em va facilitar el gentleman del vestidor:

  Campió: 15.000€
  Sotscampió: 5.000€
  Semifinalista: 2.000€

  El sorteig ens va reportar 2.000 xapes per la cara; no estaria malament quedar campions, oi?

  Sobre la Copa RFEF, una altra cosa que em feia veure és que, si no hi ha cap renúncia, hi haurà 36 equips -i no 32- i, per consegüent, 4 equips hauran de jugar una prèvia (per sorteig). Esperem no inflar més el calendari, sincerament.

  En fi, seguim connectats. Demà partidàs.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Yo espero que si pasa el Girona en los cuartos de la copa cataluña,el club este rapido para mirar de aplazar ese partido para poder jugarlo en el nuevo estadio,a una hora conveniente y poder incluso usarlo comopartido de inaguracion

  • lluis

   El que jo no savia era que hi han equips del futbol base que entrenan fora de Montigalà. On ho fan? Curiositat meva. i avui a la tarda a per els tres punts, ahir, els que, segons els diaris ja estan a segona A, van perdre a casa, Ho dic perquè l’altre dia El Mundo Deportivo parlava d’un jugador del Barcelona B i deia que la temporada vinent segur que jugaria a Segona A amb el Barcelona B. Aquests ja estan molt confiats. Nosaltres pas a pas, com anem fent fins ara, i sumant puntets.

 • Pedro

  A por cien partidos más míster