BADALONA 1 EBRO 1

Escapulats,

Mastegar sorra, cremar-se les celles, trencar-se les banyes, picar pedra, suar sofre, pixar sang… Digueu-li com vulgueu: el puntet que hem esgarrinxat avui compleix perfectament amb la definició dels tòpics de la 2a B; lluita, joc directe i no rendir-se mai. L’Ebro ha demostrat per què està on està i, sense fer res de l’altre món però amb les idees molt clares, li ha faltat ben poc per endur-se els tres punts de Montigalà. Avui ens podem quedar amb moltes més coses positives que negatives, crec, però, en tot cas, una cosa tenim totalment clara: aquest Bada no llença mai la tovallola.

 • Invictes: Ja sumem 9 partits oficials sense conèixer la derrota (5 jornades de lliga, 3 rondes de Copa Catalunya i un duel de Copa RFEF). És evident que encara és molt d’hora com per treure conclusions, però penso que és una dada rellevant i que parla molt bé de la nostra solidesa. Evidentment que arribarà la primera desfeta (suposo!); ara per ara no hem estat inferiors a ningú i als rivals els farà molta mandra enfrontar-nos a nosaltres.
 • Esquemes: Com veieu aquest plantejament de 5-3-2 que en atac es reconverteix en un 3-4-3?. A mi m’agrada força i trobo que pot ser una molt bona alternativa pel perfil de jugadors que tenim. Ara bé: a casa, segurament, no aprofitem la superioritat a les bandes a causa de les dimensions reduïdes de Montigalà. El doble pivot Maestre-Lao hauria de ser inamovible? Veurem. De moment, i com ha reconegut el mateix Manolo, l’equip té una sortida des del darrere més polida (tot i els errors que surten cars, com en el gol d’avui) i una plantilla amb moltes més possibilitats que la temporada passada.
 • Les No-Rotacions: El míster ha afirmat en roda de premsa que, de moment, no hi ha cap mena de rotacions. Que el que s’està fent és administrar els futbolistes per anar donant oportunitats, però sense que hi hagi primeres ni segones espases… És a dir, que tant titular pot ser Víctor García ara com suplent va ser durant els primers partits. Cal veure que homes importantíssims ara mateix, com Serramitja, Lao o Agudo -per dir-ne alguns- podrien no ser-ho en el futur, o a l’inrevés. L’important és que d’aquesta profunditat de banqueta se’n beneficia tot el grup. Tenim pràcticament totes les posicions doblades amb plenes garanties. I açò, a la 2a B, és un autèntic privilegi.

jornada-5-badalona-ebro2

Al final la climatologia ens ha respectat i hem assistit a una tarda agradable de futbol

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

25 responses to “BADALONA 1 EBRO 1

 • lluis

  Bruno Vinicius que tothom deia que ha de ser una peça important ahir no va jugar. No va anar convocat.Estava lesionat, decisió tècnica?

 • Carlos

  Buen punto el conseguido ayer,después de las grandes ocasiones que tuvimos,primer partido en liga que nos tocaba ir por detrás en el marcador y al final pudimos empatar un partido que se complico mucho,el rival la verdad fue duro pero no demostró nada bajo mi punto de vista,metió el gol y a vivir de ello,perder tiempo y poco mas,al final creo que irán para abajo en la clasificación sino al tiempo.A ver si nos traemos los 3 puntos del campo del Saguntino.Vamos Badalona !!!!

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Lluís, es veu que en Bruno va patir una infecció a l’ull dijous i fins i tot va haver de ser hospitalitzat. No crec que jugui a Vilafranca, però dissabte a Sagunt ja hauria d’estar disponible.

  Pel que fa al partit, important el que recorda en Carlos: primer partit que vam haver d’anar per darrere i la reacció va ser molt bona. I amb l’entrega d’en Marcel, Bruno i Oliva hauran de suar per competir-li el lloc.
  L’Ebro doncs a mi em va donar la impressió d’un equip perfecte per a la 2a B; molt ofici, experiència i bon toc, eh, que quan van voler la movien ràpid i amb criteri. Açò sí, poc ambiciosos i sense creativitat a dalt. Però si rendibilitzen tant bé els gols… Optaran a Copa.

  Per cert, info de servei: El partit de la J.7 a casa contra l’Hércules serà diumenge 2/10 a les 17h. El faran per Esport 3.

  Seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA

 • juan antonio 1

  el viernes estuve en la oficina de score tech y me dijeron que había que hacerlo por internet lo de las camisetas.miro la pagina y no hay nada y acabo de llamar y me dicen que esta tarde o mañana ya lo tendrán echo para que agamos los pedidos por internet.como me gusta de ver a nuestro Badalona entre los seis primeros de la clasificación si seguimos asi estaremos entre los cuatro,este año hay ilusión con el juego del equipo.

  • L'escapulat

   Bona tarda Juan Antonio!

   Vaja, doncs jo les vaig encarregar directament allà, i sé que no sóc l’únic… Potser es refereixen als packs sencers que venen per al futbol base a 225€ i que es poden adquirir a través del link de la web del club? A veure si se’n venen força i Montigalà agafa més caliu amb tothom d’escapulat…

   Per cert, va ser intervenir en Ramon per demanar ajuda per les tertúlies i açò sembla un cementiri!!! A veure si amb la tonteria acabem perdent l’únic espai que tenim de debat a les ones…
   Espero que no.

   Per cert! Recordeu que el partit de dimecres l’emetrà en directe per RCB el mateix ramon Duran.
   A complir amb el tràmit!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Se saben preus per dimecres a Vilafranca?, he entrat a la seva web però no diuen res de les entrades.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom,

  V-R-P, he preguntat directament al Vilafranca via Twitter si l’entrada és lliure, com imagino…

  Per cert, no sé si esteu seguint la polèmica entorn a la destitució fulminant -i per secret- de Juanma Pons al Gavà. Molta pel·lícula, molts draps bruts o molta foscor en aquest assumpte…

  En fi, nosaltres a lo nostre. A veure quin onze traiem demà a Vilafranca; si tornen Nils, Canelada, Oliva, Parera, etc. I també interessant si torna Bruno o encara ha de descansar l’ull…

  M’agradaria esperar una mica abans d’obrir el debat, però em sorprèn la divergència en les votacions entre el que es va fitxar i els objectius que es fixen ara a la temporada hehehe Serà difícil lluitar pel play-off, però, per què no? Per què estem ací si no? A per totes!

 • Carlos Monfort

  Eric Latorre, cedit a la U.E Sant Andreu

 • Pedro

  De verdad? Si esto fuera cierto no lo entendería, a mi entender debería haber sido convocado en algunos partidos, no vamos sobrados de pólvora.

 • lluis

  Però al juvenil del Sant Andreu, de divisió d’honor. A veure si pasa com a altres jugadors que no els tornem a veure per Badalona.

 • Anónimo

  Bueno no me parece mal, competirá en la máxima categoría juvenil que es la División de Honor, que es la noche y el día de lo que es la Liga Nacional y además es mas fácil debutar en tercera que en segunda B, supongo que será una cesión bien atada, como a nosotros nos han cedido a Musa, Parera y Aly para que se curtan.

 • Xafarder

  He parlat amb una persona de Vilafranca i m’han dit que l’entrada són 5 euros.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Gràcies Xafarder.

 • Carlos

  Me paso hoy por la obra del estadio a ver como va,y veo que todavía están liados con la visera,y mirando veo que en su día empezaron por debajo de la estructura poniendo el recubrimiento y hoy al pasar veo que la parte de abajo no esta y esta en la parte de arriba con lo que lo comenzaron mal, han tenido que sacar todo y empezar desde la de arriba,y de esto OS estoy hablando de la semana que va del 22 al 24 de agosto que aún estaba de vacaciones,se han perdido un montón de horas,vaya una banda si ya decía yo que los 4 personajes que la estaban poniendo no tenían mucho arte.Ahora si que ya hasta enero no me veo por allí.A ver si ganamos hoy y pasamos a la final de la copa federación autonomica.Vamos Badalonaaaa !!!!!

  • lluis

   Y aún tienen que empezar toda la urbanización de la parte de fuera del estadio. Ya dije yo que el Ayuntamiento dijo para enero y para enero será, sino más tarde.

   • Anonimus Maximus

    El Badalona empezara a jugar en el nuevo estadio y la parte por urbanizar no estará terminada, en cuanto el estadio tenga capacidad para albergar un partido de competicion oficial, se jugará en el.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Resultat enganyós, tot i que hem patit tot el partit. Al minut 23 ja perdiem per 2-0, i hem estat més aprop del 2-1 que del 3-0 però en qualsevol jugada ens podien empatar l’eliminatòria. Jo pensava que avui seria un bon dia per veure que tal ho fa l’Arellano, però encara no ho tinc clar. Els gols eran difícils d’aturar, però tampoc ha hagut d’intervindre la resta de partit.
  Després del segon gol hem començat a dominar i hem tingut vàries ocasions, un cop de cap d’en Bruno a la creueta, un còrner picat per en Nils que gairebé entra directe, i una falta llençada per en Nils que ha anat al travesser, i l’Adrià Parera ha anat al rebot i ha marcat, però l’han anul·lat per fora de joc molt dubtós.
  La defensa no m’ha agradat gaire, el Robusté, l’Adrià i l’Enric una mica nerviosos, i en Moyano molt bé. Després han entrat en Ruben Canelada i l’Aleix Coch i s’ha millorat molt, no entenc lo d’en Ruben, a mi em transmet molta seguretat.
  Al davant també m’ha agradat molt en Nils, tot i que a la segona part ha baixat el nivell.

 • Anònim

  A vegades una derrota li va bé a un equip, per que sigui un toc d’atenció… i la d’ahir finalment va ser intrascendent

 • L'escapulat

  Bon vespre,

  Fotografies de l’estat de les obres a l’estadi.

  Com diu l’Anonimus, la urbanització de l’exterior de l’estadi són un pressupost i un projecte a part. La idea és fer un parc que el voregi, i donar vida a la zona, que fins ara estava deixada de la mà de Déu.
  Altra cosa és que seria ideal fer-hi un aparcament per a la gent que vagi al camp, més camps de futbol base perquè el club creixi, etc.
  Però açò, amics meus, és tota una altra història…

  De la derrota d’ahir, només comentaré que potser a més d’un jugador li va servir com a toc d’atenció… Quan no disposes de minuts el que has de fer en aquests partits, precisament, és guanyar-te’ls. No crec que Manolo estigués gaire content ahir. Veurem quin efecte té la quasi-debacle d’ahir, i si té conseqüències.

  Dissabte partit gos a Sagunt, un equip molt guerrer però amb algun recurs interessant, com el mateix Carlos Esteve, 4 gols: tots els que ha fet l’Atlético.
  Puntuar serà bo, però hem de ser ambiciosos, ja que tenim equip de sobra per tornar amb els tres punts.

  • lluis

   Segons he sentit jo aprt de l’aparcament del nou estadi serà l’aparcament que hi ha ara al camp de la Travessera de Montigalà. Això ho he sentit, no se si serà veritat o no. Però, opinió personal, suposo que l’urbanització la feran aviat, perquè aquella muntanya de sorra fa molt lleig allà a fora el camp, i si es comença a jugar sense urbanitzar, a mi que hem perdoni l’ajuntament. De conya que el Badalona ja pugui fer servir el camp, però els costats de fora el camp sense urbanitzar…… Lo important pel Badlona és que l’Estadi estigui per jugar lo abans possible.

   • juan antonio 1

    según escuche hace dos meses a oriol llado que se empezaría a jugar cuando el estadio este echo y que el entorno seria una segunda fase con jardines y que en días de partido se convertiría en parking para los coches en la zona de entrada al estadio.en la parte donde esta la montaña de tierra ira un parque con actividades para los ciudadanos y niños.

    • lluis

     Yo también lo oí esto, Juan Antonio, pero me vengo a referir que me parece muy bien, fantástico, que el Badalona juegue en el Estadio, pero que la urbanización no tarden mucha a hacerla pues sino el campo por fuera, la verdad, no queda muy bien. No sé si me explico. El Badalona jugará en el estadio, perfecto, pero las vistas de fuera del estadio también tienen que ser curiosas, que no se tiren medio año para hacer lo de afuera. Ya sabemos como se las gasta el ayuntamiento de Badalona.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Abans del partit a Sagunt, aclareixo un parell de coses del que heu comentat:

  No he sentit aquestes declaracions en concret de n’Oriol Lladó, però semblen coherents. El que sí que hem de vigilar és que aquesta “segona fase” (pressupost i temps gestionats 100% per l’Ajuntament) s’eternitzi.
  L’altra cosa que em preocupa és el manteniment del futur estadi, perquè veient com està Montigalà ara mateix…

  Sobre el que diu en Lluís de la zona del monticle de terra, allà hi va gespa artificial (són els rotlles que heu vist en imatges), perquè és la forma més fàcil i barata de mantenir. Suposo que, a partir d’aquí, és cosa de l’Ajuntament i club pactar si s’explota comercialment (és la part que més es veurà per la TV), si es posa el famós 1903 (tant de bo…) o què.

  Crec que un dels cavalls de batalla, en una segona etapa, seran els elements que dotin de personalitat el camp, perquè una cosa és que sia municipal i l’altra que juguem en un estadi neutre.

  Avui a pels 3 punts!

  AMUNT BADALONA