ESPANYOL B 2 BADALONA 3

Escapulats,

Paraules majors. La victòria d’avui a la Dani Jarque confirma que aquest Badalona 2016-17 pot aspirar a fer coses molt interessants. Si bé és cert que el penal i expulsió de Iago Indias al descompte del primer temps han estat decisisus, també ho és que l’equip estava jugant bé i no patia en defensa. Curiosament, fins al tram final -i amb 10- l’Espanyol no ens ha inquietat de debò. 8 punts de 12 possibles (Ai! El 0-0 contra el Prat…) i el fet que seguim invictes en competició oficial són dues dades molt més rellevants.

 • Deu anys: Una dècada, ni més ni menys, feia que no guanyàvem al camp de l’Espanyol B. El darrer triomf, a més, és de mal record, ja que va ser aquell 0-3 de l’última jornada de 2006 que no ens va servir per accedir al play-off. Avui també hem fet tres gols, i no m’atreveixo a dir que els punts podrien servir per aspirar a la zona noble però… Les sensacions són boníssimes.
 • 5-4-1: Manolo González ha sorprès avui amb un esquema diferent: tres centrals (Coch, Moyano i Robusté) i dos carrilers (Grima i Musa). L’equip ha començat molt bé i, excepte al tram final, ha controlat l’atac combinatiu del filial, tot i que potser concedint massa faltes a l’inici. Defensar amb tanta gent al darrere ha alliberat homes com Víctor García i Iván Agudo, que han tret la millor versió de si mateixos… 
 • Iván Agudo: Déu n’hi dó el partidet que s’ha marcat el castellonenc. Atrevit, amb desequilibri i participant en els tres gols: forçant el penal, marcant el 0-2 i donant l’assistència de l’1-3. Fins i tot ha estat bé distribuïnt. Espectacular. Si aquest és el seu rendiment, més o menys habitual, serà una peça imprescindible per al míster.
 • Va de rius: Si avui els punts tornaven a creuar el Besòs deu anys després, dissabte haurem de superar un altre riu -i que baixa fort-: l’Ebre. Els aragonesos visitaran Montigalà com a sorprenents líders en solitari. En cas de tornar a guanyar tornaríem, segur, entre els quatre primers i al cap de cinc jornades ja pocs s’atrevirien a parlar de casualitat. Com va dir Manolo dimecres, no fem volar coloms però… Coi! Jo per si de cas aniré comprant escaiola…

jornada-4-espanyol-b-badalona

L’equip no ha patit gaire en defensa fins al tram final | Foto: Eloy Molina (Capital Deporte)

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

24 responses to “ESPANYOL B 2 BADALONA 3

 • kanu

  Victoria i bon partit en general de l’equip, pero no fem volar coloms que hemjugat tota la segona part contra 10. Jo hagues posat un equip mes ofensiu a la segona part i sentenciar el partit abans… I aixi no patir al final

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Gran victòria i gran partit del Ivan Agudo. La veritat és que m’és difícil triar un onze, el Ivan Guzman fins ara també ho estava fent molt bé, i l’Aly cada vegada que el veig jugar m’agrada més. I el Moyano no el coneixia i no m’ha desagradat. Al que també m’agradaria tornar a veure és al Nil.
  El penal al Ivan potser no ho era, però davant del Prat també es van deixar de pitar un parell que m’ho van semblar.
  Al final s’ha patit, però això també ens servirà per no confiar-nos.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Kanu: Afortunadament tu no ets l’entrenador del Badalona.
  Avui, dintre les moltes coses positives, m’agradat, per sobre de tots, el Ivan Agudo amb una despesa fisica extraordinaria i demostran una molt bona qualitat tècnica i un sapiguer estar.
  De lo incongruent dels últims minuts, en Manolo ho podrá analitzar sota la perspectiva de haber guanyat, que es més positiva per corregir el que no se ha fet bé.

 • kanu

  No soc l’entrenador pero m’agrada molt el fútbol i m’agrada molt opinar, sobretot com a exjugador del badalona durant mes de 10 anys a les categoríes inferiors i algun partit amb el primer equip quan era juvenil del club. Per això crec que en el partit d’ahir les errades nostres i la relaxació van ficar a l’espanyol al partir. Aspecte a millorar. Seguir jugant amb tres centrals quan el rival juga amb deu i jugar amb tres mig centres de carácter defensiu i no treure mes davanters per sentenciar abans el partit i aixi no patir al final, crec sota la meva humil opinió potser hagués sortit bé. Pero l’important es la victoria i que anem cap amunt

 • lluis

  Jo crec que el Badalona no va saber dormir el partit quan anava 0-2, ho dic com a simple aficionat que va veure el partit per la tele. Jugant contra 10 i amb 0-2, sota la meva opinió, s’hagués tingut que dormir el partit i amb el 1-3 també. Però bé lo important son que els 3 punts van venir cap a Badalona.
  Sobre el penal que el culé Gonzalvo va dir per la tele que no era, jo crec que el defensor del Espanyol és recolza l’espatlla del davanter del Badalona i el fa caure, crec que és penal i el ser l’últim defensor vermella.
  I el penal contra el Badalona que el mateix comentarista el veu molt clar, jo per la tele no el veig tan clar dons lejugador del Espanyol cau entre dos defenses del Badalona.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Kanu: No poso en dubte el que els anys de experiencia que portes amb el futbol t’acreditin per donar una opinió sobre el partit de ahir, si bé m’extraña que no tinguis en compte que el fet de jugar amb tres centrals, obeía a jugar amb Grima i Musa com a carrilers eminenment atacans, al tenir cobertes les espatlles, amb el plantejement de tres centrals, cosa que crec que ens vá anar molt bé.A la segona part haverem generat tres o cuatre ocasions, a més de 2 gols.Si aixó et semble conservadurisme…

 • kanu

  Per cert que sabem dels joves, eric ha tornat al juvenil? I Bermúdez ha marxat cedit?

 • Anónimo

  Eric ha jugado dos partidos con el juvenil ayer lo sustituyeron a los 27 minutos, según pone la ficha del partido y Bermudez por lo que he visto sigue aquí.

 • Carlos

  Nada que decir,partidazo de nuestro equipo,estuve en el campo y la verdad que los que fuimos lo pasamos en grande,aunque al final toco sufrir,como hemos cambiado tenemos la pelota no la rifamos,da gusto ver al equipo,a ver si ganamos el próximo sábado y nos ponemos lideres aunque sea provisionalmente.Vamos Badalonaaaa !!!!

 • Carlos

  Albert para cuando la tertulia de los lunes,se sabe algo?

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom.

  Perdoneu-me però he passat una Diada horrible de descomposició intestinal…

  A mi la veritat és que l’equip em va agradar molt; ja abans del penal penso que estàvem sent superiors. Per cert, com bé diu en Lluís potser la jugada és dubtosa però no veig perquè Agudo s’ha de llençar quan ho té tot a favor per fer el gol; en canvi el penal de Grima sí que el veig força més justet… En tot cas 3 punts boníssims que, sumats a la bona imatge, ja confirmen que anem cap amunt… Dissabte partidàs contra el sorprenent líder, l’Ebro, que sense estridències ha guanyat 3 partidets i té un bloc interessant.

  Pel que fa a Latorre, heu de tenir clar que és jugador del juvenil a tots els efectes, el fet que pugui pujar amb el primer equip serà menys o més circumstancian en funció de les necessitats del míster.
  Quant a Bermúdez, hem de suposar que sew segueix treballant per torbar-li un destí en una cessió.

  Tema Tertúlia: Avui torna la programació habitual i el programa L’esport (20h) a Televisió de Badalona, però la tertúlia no apareix programada a la graella ni avui ni dilluns 19. L’últim que vaig sentir és que estaven estudiant si canviaven el format i/o el dia d’emissió. Hi haurà canvis; a veure si els coneixem aviat.

  Seguim connectats.

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  L’Eldense ja ha fet fora el entrenador. Això que estem a la jornada 4. Quina poca paciència, encara que no hagin guanyat cap partit.

 • RAMON DURAN

  Hola companys!!! suposo que tots contents per aquest bon inici de temporada no?….Escric perquè la gent que vulgui saber coses de la tertúlia es pugui posar al dia. Encara no hi res segur, però estem fent el possible perquè pugui començar el proper dilluns dia 19. La tertúlia segurament no serà en directe però s’emetrà a la mateixa hora de sempre dels dilluns de 22 a 23h. És per això que davant la possibilitat de poder gravar-la dilluns a la tarda m’agradaria comptar amb alguns de vosaltres que tingueu interès en poder-hi participar. M’ho podeu dir per aquí sense cap problema. No seria una obligació de venir cada setmana, però almenys un cop al més estaria prou bé. Penso que la tertúlia ha tingut crítiques positives i negatives i que es mereix després d’uns quants anys que es pugui continuar duent a terme i m’agradaria comptar amb l’ajut o col-laboració de tots vosaltres. Per altra banda també us faig faig saber que TV de Badalona també apostarà els dimarts a les 20 hores amb repetició posterior per un programa en profunditat del Badalona i d’altres futbols que vindrà a substituir el format anterior del minut 91. Estic a l’espera de poder rebre les vostres opinions. Gràcies a tots.

  • L'escapulat

   Bona nit i benvingut de nou, Ramon!

   Ostres, doncs entenc que és una molt bona noticia que pugui retornar la tertúlia, i potser amb aquest format es pot incentivar més la participació de la gent, que és precisament el que reclamava més d’un per ací, oi? Sé de bona tinta que has batallat molt per proposar coses i intentar per tots els mitjans que el clàssic de la tertúlia segueixi en antena…
   Penso humilment que hauríem de fer un pas endavant i ajudar. Molts dels que escriviu en aquest blog sovint heu dit que us cansava una mica la repetició de tertulians i punts de vista. Si d’aquesta manera es pot afavorir la participació, per què no? Suposo que la participació per telèfon serà més fàcil i fins i tot els convidats. Espero que no passi com sempre i que al final trucaven els mateixos, que després ens queixem…
   En fi, Ramon, espero que arribi a bon port la teva proposta i que la nova tertúlia vegi la llum,,, com a mínim ja saps que pots comptar amb mi i l’altaveu del blog per fer-ne difusió. I la resta ja sabeu: si voleu fer sentir la vostra veu… no ho podeu tenir més fàcil.

   Així doncs, pel que veig a la graella de Televisió de Badalona, dilluns a les 20h s’emetrà el programa l’Esport (30 minuts), dedicat a l’actualitat breu de l’esport badaloní, mentre que dimarts, també a les 20h (i també de 30 minuts de durada), el programa estarà íntegrament dedicat al futbol -majoritàriament el Badalona- i inclourà el resum extens del partit.

   Seguirem atents; moltes gràcies per la informació company!

 • Eloy M.

  Estic segur que començarà la tertúlia igual de bé que l’equip. Ja saps que pots comptar amb mi. Vull sumar-me també a animar-vos a participar. Som-hi!

 • Eloy M.

  Avui he pogut anar a l’entrenament i malauradament Iván Guzmán segueix treballant a part.

  Per cert, m’he trobat en Ramon Duran i m’ha comentat que dilluns encara no es realitzarà la tertúlia.

  Ens veiem dissabte escapulats!

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Sí, sembla que Guzmán té un trencament als isquios, però que potser ja torna a Vilafranca. En canvi, el que també pot ser dubte és Moha…

  Per cert, Eloy, Bermúdez s’entrena amb la resta de l’equip? És per allí?
  Encara no sabem res de si marxa o què.

  Suposo que ja vau veure que el partit a Sagunt serà dissabte 24 a les 18h. Sembla que haurem de canviar els hàbits de futbol, de moment, aquesta temporada…

  Tinc ganes de veure aquest Ebro; l’any passat va anar de més a menys però pel que m’han dit aquesta temporada és un equip que la toca. Ara bé, tampoc ens flipem: no és un equip, en principi, per lluitar per el play-off (almenys al grup III).

  Ens veiem dissabte! (potser passats per aigua, per cert…)

  • Eloy M.

   Sí, avui Bermúdez i fins i tot el juvenil Eric eren a l’entrenament.

  • Carlos

   Perfecto que el próximo sea en sábado en campo del saguntino,porque probablemente haya salida en autocar a sagunto echa por la penya betulians supongo que el próximo sábado se comentara algo.Vamos Badalonaaaa !!!

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Veig que la crida d’en Ramon Duran no ha tingut gaire ressò per ací… De moment diu l’Eloy que dilluns no hi haurà tertúlia, i potser no li estem donant gaires motius a en Ramon per posar-hi el coll… Què en penseu!? Cap proposta???

  Dit açò, no sé si heu llegit l’entrevista a Manolo González que publica avui l’Albert Fibla al DiarideBadalona.

  Demà molt bon partit a Montigalà: no falleu!!!

 • Ícar

  Sembla que potser plourà… espero que tothom vingui! Avui podriem ser líders!! Som-hi!

 • Ícar

  Per cert, quina enveja veure avui el Leganes jugant contra el Barça eh…

 • L'escapulat

  Doncs sí, quina enveja… Butarque! De fet, tots els equips amb els quals ens hem enfrontat al playoff -menys l’ínclit Linares- han ascendit de categoria des de llavors… Millor no pensar-hi, segons com!

  I com ja es preveia fa un temps rarot… No sé si al final plou o no, però espero que no deixi de venir gent per motiu del temps.
  Per cert, SCORE ja ha fet oficials els preus de les samarretes oficials:

  30€ públic
  28€ abonats
  25€ socis

  Avui no fallem, que veurem un bon partit!!