BADALONA 0 PRAT 0

Escapulats,

Quina ràbia… El 0-0 d’avui és una mica destrempador perquè ens ha recordat velles carències i empats anodins massa quotidians, com a locals, la campanya passada. El Bada ha dominat el partit amb força superioritat, però no ha aconseguit traduir aquesta suficiència en gols. De fet, el Prat ha sabut desactivar sovint el nostre mig del camp i sovint ens ha obligat a jugar amb un excés de futbol directe; les característiques diabòliques de la nostra ratera han fet la resta. Fins que no ens traslladem al nou estadi hem de tenir clar que les dimensions de Montigalà afavoreixen que els rivals amb pocs recursos es tanquin al darrere i treguin petroli, com ha passat avui. De totes maneres, els nostres han seguit amb un nivell molt alt d’intensitat i ja som l’únic conjunt de la lliga que no ha encaixat cap gol en tres partits de lliga. Una bona base -de pedra picada- per construir uns fonaments guanyadors a mig termini.

 • Zero al darrere; no pas al davant: Reveladores les declaracions de Manolo González en roda de premsa. “És molt important mantenir la porteria a zero, però sobretot la manera de fer-ho. A diferència de la temporada passada, aquesta defensem tenint la pilota”. És a dir, que el bloc manté la solidesa defensiva de l’any passat -millor, de fet- però no des d’una perspectiva passiva -corrent darrere la pilota-, sinó volent dur el pes del joc. Una diferència molt rellevant…
 • Beneïda abundància: Amb un fons d’armari tan gran, és normal que cada setmana parlem dels que no s’han vestit de curt o dels que es queden a la banqueta. Avui han debutat com a titulars en lliga Robusté, Aly i Enric Pi, mentre que a la segona part hem vist els primers minuts de Bruno Vinicius com a escapulat. Moyano ha estat suplent però no ha jugat: encara haurem d’esperar per veure’l: potser dimecres? D’altra banda, Canelada segueix inèdit tot i la seva no-sortida del club -igual que Bermúdez– i sorprenen (o no tant, vist el gran rendiment dels titulars) les suplències de Víctor Garcia o Nils Puchades. Què en penseu?
 • Els comptes pendents d’Òscar Muñoz: Sóc jo o semblava que el de Granollers es mostrava especialment combatiu, avui? Enganxades amb Grima, Coch, Morales, Robusté… Déu n’hi dó. Com a mínim, almenys, avui no hem hagut de patir el famós ‘gol de l’ex’…
 • Copa RFEF; Copa Cola-Cao?: Enguany només tres equips catalans han sol·licitat participar a la fase ‘autonòmica’ de la Copa RFEF. Simptomàtic? Sembla que de moment el club s’apunta a un bombardeig i no renuncia a cap competició. Suposo que Manolo González aprofitarà el torneig, simplement, per donar minuts als menys habituals i anar introduint en l’equip les últimes peces en arribar. Com ho veieu? Creieu que és una bona opció, disputar aquesta copa, o més aviat és contraproduent? Us fa il·lusió tornar-la a guanyar, o preferiríeu estrenar el palmarès de la Copa Catalunya? El míster no es cansa de repetir que ells ho volen guanyar tot… Triplet!!!

Jornada 3. Badalona - Prat

Jugar més i millor que el rival no ha estat suficient aquesta tarda…

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

30 responses to “BADALONA 0 PRAT 0

 • Ícar Lite

  No hem fet bo l’empat de la setmana passada… Avui podriem dir que hem perdut dos punts. Injust.

  180 minuts a 0, avui (sobretot a l’inici de la 2a) ho hem intentat molt però a faltat definició als últims metres.

  Destacar que som l’únic equip del grup que no ha encaixat cap gol.

  A veure si podem sumar a un camp sempre complicat com el de l’espanyol.

  Ningú va dir que seria fàcil. Tot i aixi, crec que no li podem retreure ni falta ganes ni actitud a l’equip. Seguim!

  Amunt Badalona

 • Anònim

  La verdad es que este equipo se le ve que tiene nivel porque sabemos jugar al futbol y eso es muy importante. A diferencia del año pasado que no sabiamos combinar como este, era mas pelotazo arriba .

 • Cristian

  Hoy el prat se ha dedicado a pegar palos, cortar el juego y pescar algo en algun corner o jugada extraña que tuviera. No han dado ni 2 pases seguidos y solo nuestra falta de punteria nos ha impedido llevarnos la victoria. Importante: PORTERIA A 0, cosa que en esta categoria es muy importante para no pasar apuros. Ahora a pensar en el partido del miercoles donde tendrán lugar las rotaciones necesarias para mantener a los jugadores en buen tono sabiendo que el sabado tenemos un nuevo partido de liga en un campo muy dificil.

 • Carlos Monfort

  Doncs Óscar Muñoz s’ha encarat amb uns aficionats escapulats al final del partit, i un conegut ha sortit a preguntar-li que havia passat… ”No saben valorar el esfuerzo esta gente”… No es pas per posar polèmica, només per informar. En tot cas, va ser un jugador que, al meu semblar, ens va ajudar l’any passat.

 • juan antonio 1

  el equipo estuvo otra vez bien,partidos como este nos encontraremos cada domingo en montigala equipos que solo vienen a rascar un punto y mas sabiendo del potencial este año de nuestro Badalona.lo de oscar muñoz no me gusto insultando a nuestro publico un jugador tiene que aguantar las criticas y si no que se lo digan a morales cada vez que va al campo del hospi.

 • juan antonio 1

  a semifinales en copa catalunya contra ganador del prat-girona este año es nuestra.

  • Pedro

   Ya se puede renovar el carné de socio?

   • Anonimus Maximus

    Claro que se puede, es mas. si no lo renuevas ya, el próximo partido de liga en casa no podrás acceder.

 • Carlos

  Esta bien quedar exento en la copa Cataluña,ya en semis la putada es que las semis se juegan el 9 de noviembre y si nos tocara el Girona lo suyo hubiera sido en el estadio,y no en Montigala que habrá que jugarlo a las 16.30 horas seguramente,tendrían que mirar de aplazarlo y jugarlo en enero en nuestro estadio se vería un buen partido en nuestro nuevo estadio

 • Xafarder

  Per curiositat he mirat dues coses el 9 de Novembre si juguem a casa el sol es posa a les 17,38, per tant el mes tarda que podem jugar és les 15,45/16 hores, això seria en el supòsit que ens toqués el Girona, si ens toca el Prat (considerat tercera) jugaríem al Prat.
  L’altra curiositat és el calendari de competicions el 10 i 17 de Novembre hi ha la prèvia de la Copa RFEF estatal i el Prat està en ella, les altres setmanes hi ha champions o seleccions i al desembre 1 i 15 la primera eliminatòria de la Copa RFEF estatal, 30/11 i 21/12 Copa del Rei i si algun està en ella, no pots disposar del dia, així que d’ajornaments negre està, una altra cosa és la final que com han posat a la web de FCF està sense data determinada, aquí si que si anéssim finalistes ja podríem jugar en l’estadi.

  • Carlos

   A ver que haya jornada de selecciones y champions eso no debe ser ningún impedimento,aparte hablo en el supuesto que pase el Girona y teniendo en cuenta que hasta Enero no jugaremos en el nuevo campo,y si la final de la copa Cataluña se juega como el año pasado sera casi a finales de temporada con lo cual no veo que no se pueda aplazar para enero o febrero.También hay que tener en cuenta que si dices eso de la fecha del 10 de noviembre del Prat en la copa federación a nosotros también podría pasarnos si somos capaces de llegar a la fase estatal.

 • Anónimo

  Pues visto esto, si el Prat no queda exento de la previa de la Cope RFEF estatal, el partido se tendrá que jugar en semana de champions, 23/24 de Noviembre en el supuesto del Prat o 7/8 de diciembre que hay Copa del Rey, suerte que hemos quedado exentos de esta eliminatoria.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom!

  Per fi! Exempts! No recordo ABSOLUTAMENT CAP sorteig, mai, en què haguessim quedat exempts (ni Copa del Rei, ni Copa RFEF, ni Copa Catalunya…), aixina que ja tocava.

  Abans que res, la noticia original al web de la FCF.

  Interessant tot aquell ball de dates que comenteu. El primer que diria jo, i que crec que és una llàstima, és que ja no es fa el format de ‘Final a 4’ que tant m’agradava. És a dir, la semifinal es juga al camp de l’equip de menys categoria, per la qual cosa si passa el Prat jugarem al Sagnier i si passa el Girona haurem de jugar a Badalona, però dubto molt que el 9 de novembre l’estadi estigui operatiu. Queden 63 dies i ja veieu les obres com estan.
  Sincerament, tot el que sia inaugurar-lo abans del desembre em semblarà una (grata) sorpresa.

  Jo de moment no anticiparia res. Que es juguin els 1/4 el 5 d’octubre i, a partir del rival, ja discutirem. Per aquelles dates ja sabrem si seguim vius a la Copa RFEF i si cal preocupar-nos per l’escenari, etc. Ara mateix centrem-nos en el partit de dissabte, i si pot ser a seguir invictes i imbatuts!

  Deixeu-me que em faci ressò, de pas, de famós ‘forat’ a la caixa de L’Hospitalet, que sembla que ara torna a aflorar… Malgrat que sobre la gespa l’equip fa bona pinta, no sé si podem dir el mateix del nou projecte als despatxos…

  Per cert! Que me n’havia oblidat. Cristian Carracedo finalment ha fitxat pel CP Cacereño, del grup XIV de la Tercera Divisió. Des d’ací tota la sort del món.

 • kanu

  Algu ha anat al partir d’avui? Per que ens fagin 5 céntims de com ha jugar el bada?

  • L'escapulat

   Bona nit, Kanu.

   Doncs victòria molt fàcil del Bada, que ha estat immensament superior. Ja a la primera meitat ha estat un monòleg i hauríem pogut marxar fàcilment 3 o 4 a zero.
   A la segona tot igual però amb el golàs de Toscano ens hem relaxat força i a partir d’aleshores tot han estat rotacions i un Vilafranca impotent que durant una estoneta ens ha fet patir per la integritat dels nostres. De fet diria que un partit força semblant al del Prat, si aquell dia haguéssim obert la llauna al minut 1.
   Molt bé Canelada -retorn- i Víctor García. També m’ha agradat la generositat de Bruno en el gol. Dissabte serà titular.

   90% segur, ja, que reeditarem la final de l’any passat a la Copa RFEF: anada a la Pobla i tornada a Badalona.

   L’equip està amb un to físic molt bo. Ah! Per cert, el partit contra el CD Ebro serà dissabte 17 a les 17.45h.

   Seguim connectats!

 • Anónimo

  Albert, has puesto el partido del sábado en Montigalá, haber si alguno se presenta allí en vez de ir a Sant Adriá.

  • L'escapulat

   Moltes gràcies per l’observació!
   Tu avui tampoc has fallat, eh?? hehe Com has vist l’equip?

   M’han agradat molt les declaracions de Manolo sobre Canelada.
   Crec que s’ho mereix.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  A mi m’agradat especialment Aly Coulybaly, jugant a una posició més enderrerida que la del partit del Prat.Crec que pot esser indiscutible en un futur inmediat.

  • L'escapulat

   Estic totalment d’acord amb tu, Gavi.

   Per mi ahir van sobresortir dos noms: Aly Coulybaly i Víctor Garcia. Realment són dos jugadors d’un nivell superior i que si no passa res estrany acabaran sent fixos als esquemes de Manolo González. Aly té una elegància poc comuna a la categoria i molta presència física, però que no està renyida amb intel·ligència i saber moure la pilota perfectament. Ahir em va impressionar.
   Víctor és un jugador molt més explosiu i de caràcter, de qui encara m’estranya que sigui suplent. Potser precisament pel caràcter. En tot cas, un home intens i que pot aportar molt en atac. Ja tinc ganes de veure més coses de tots dos.

   A veure dissabte quins detallets tàctics ens aporta l’onze. Jugaran Bruno i Serramitja en punta? 4-4-2? De moment el míster no ha renunciat mai a l’esquema de dos pivots -Maestre i Lao-, i dissabte no sembla el camp més propici perquè ho faci. Veurem!

   De moment les sensacions són super bones; llàstima del puntet furtat contra el Prat.

   AMUNT BADALONA

 • Carlos

  El Girona ha quedado eliminado de la copa del rey,o sea,que un problema menos de fechas en caso de que fuera nuestro rival en la semifinal de la copa Cataluña que se disputaría el 9 de noviembre,y que si nuestro club estuviera a la expectativa a partir del 5 de Octubre del resultado Prat- Girona pudiera pedir el aplazamiento de dicha semifinal para poder disputarla en nuestro estadio a una hora razonable a partir del mes de enero,ya que estaríamos a un solo partido de poder disputar la final.

 • Anónimo

  La temporada pasada se jugo una semifinal el 6 ó 8 de Diciembre y la final en Marzo, todo va a depender del rival que toque, como bien dices el Girona ya está libre, pero si nos toca el Prat, faltar ver como estará de Copa RFEF o como estaremos nosotros, hay mucha incognita por despejar, incluído si iremos al nuevo campo antes o después de fin de año.

 • carlitros

  Alguién sabe cuanto valdran las entradas contra el espanyol?

 • carlitros

  ostiaaaaaaaaaaa!!!! no veaaaaas ni que jueguen en primera división!

 • juan antonio 1

  la temporada pasada nos costo 10 euros

 • Anonimus Maximus

  Aqui teneis los precios del Espanyol B- Badalona

  Precios para socios RCE Espanyol
  LOCALIDAD PRECIO
  GENERAL Gratuito (sin localidad)
  LATERAL 2€ (localidad descubierta)
  TRIBUNA 3€ (localidad cubierta)

  Precios para no socios
  LOCALITAT PREU
  GENERAL 10 €
  LATERAL 15 €
  TRIBUNA 20 €

 • lluis

  Llista de preus per a l’Espanyol B
  22/08/2016
  El preu de les entrades per veure els partits de l’Espanyol B aquesta temporada són els següents:

  Socis

  General i Lateral (aforament lateral segons partit): Inclòs en el carnet de soci

  Tribuna: 5 Euros per a socis RCDE

  No socis

  Afició visitant: 15 euros (els aficionats es situaran a la grada lateral per seguretat)

  General i lateral (aforament lateral segons partit): 15 Euros

  Tribuna: 20 euros (excepte del partit contra el FC Barcelona B)

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Buff, doncs ja veieu que no som els únics “careros” del grup. Tot i que les comoditats de la Dani Jarque són infinitament superiors a les de Montigalà…
  Amb açò dels preus de les entrades suposo que els clubs ho tenen estudiat, però no entenc certes coses. Un incentiu més per veure-ho per la TV, avui, suposo…
  A Badalona, ara mateix, per la capcitat reduïda del camp no trobo tan estrany que es cobri 15€ l’entrada general, sabent que els socis de tots els clubs de Badalona les tenen a 5€. Ara bé, tampoc hem de ser tan susceptibles, tenint en compte el que costen actes similars. Jo penso que 10€ per un partit de 2a B és raonable. El que no ho és és que per 50€ tinguis 19 partits de lliga, però aprofitem mentre ens duri el xollo.

  Quin preu creieu que seria raonable, per una entrada a 2a B?

  Per cert, que no parlem del partit d’avui: Mantenir la porteria a zero una quarta jornada consecutiva seria espectacular, però penso que l’objectiu ha de ser puntuar, ja siguin 3 punts o 1 de sol.

  Amunt!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  No sé quin preu seria el raonable per un partit de Segona B, però està clar que 50 euros per tota la temporada és un xollo.

  Però l’Espanyol B, sent un filial d’un equip de Primera, que es podria considerar un convidat a qui se li permet competir a Segona B només perque agafin experiència els seus cadells, adulterant inclús a vegades la competició, crec que no hauria de mirar tant per fer calaix, i menys ara que van de rics. Amb 5 euros ja en tindrien prou. I les seves instal·lacions seràn més còmodes que les nostres, però l’única vegada que he anat a aquell camp em va costar moltíssim trobar la porta d’entrada. A Saragossa també hi vaig anar una vegada i tot i jugar a un camp de Primera com és la Romareda, l’entrada era gratuita, ja que només és un filial.

  El partit d’avui és important, ja que una victòria ens podria donar molta moral i agafar una dinàmica guanyadora. A mi l’Aly també m’agrada molt, i aquesta temporada encara no tinc clar quin seria el meu onze titular, ja que veig a 14 ó 15 possibles titulars. Espero que ara no em facin quedar malament i que d’aquí a unes hores torni a escriure per dir que no tenim equip.