L’HOSPITALET 0 BADALONA 0

Escapulats,

Avui he titulat la crònica Segon pas en ferm, i crec que resumeix bé les conclusions que podem extreure de la segona jornada de lliga a L’Hospitalet. El conjunt d’Ismael García està sorprenent molts aquest inici de campionat -a mi el primer, ho reconec- i ens està deixant amb un pam de nas als que veiem les coses més aviat negres a La Feixa Llarga. En tot cas, els dos equips han anat a pel partit des del principi i, tot i una baixada a la segona meitat, el Badalona ha tornat a deixar bones sensacions i, sobretot, actitud. Segurament els detalls -massa concessions en defensa, irregularitat, “treball d’algun jugador”…- no han acabat d’agradar a Manolo González, però el cert és que seguim invictes, amb la porteria a zero i la impressió que açò anirà cap amunt…

 • Bestieta Negra: Tot i que el balanç global ens és molt favorable, la campanya passada L’Hospi ens va guanyar els dos partits a la lliga, i a La Feixa Llarga ens va superar també en Copa RFEF. A més, feia dues temporades que es repetia el mateix resultat amb derrota: 1-0. Bon puntet aquest vespre: seguim!
 • Invictes i a zero: Continuem sense perdre en competició oficial (dos jornades de 2a B i tres eliminatòries de Copa Catalunya). A més, a la lliga no hem encaixat cap gol en 180 minuts. Els altres dos equips imbatuts són dos dels altres ‘tapats’: el Mestalleta i l’Ebro. Rebre pocs gols sempre és un molt bon senyal.
 • Expectatives: Parlant de ‘tapats’; si heu sentit les declaracions del tècnic dels riberencs ja haureu comprovat que la nostra bona feina als despatxos no està passant desapercebuda… Ismael García ha parlat directament del Badalona com un equip que competirà per la zona alta. Era, potser, per donar més mèrit al punt sumat? Potser sí, però acostumem-nos que els rivals ens tractin amb respecte i que la gent parli dels nostres com a candidats al play-off. Calma: és molt d’hora i sincerament penso que hi ha un grapat d’equips per davant nostre. Açò sí: no patirem. I, bé… somiar és gratis. Per què no?
 • Armari: Ho sap Manolo González, ho saben els jugadors, ho saben els rivals i ho sabem els aficionats. La plantilla d’enguany presenta molt més fons d’armari -i molt mllor- que la del curs passat. Avui, mirant la banqueta i la graderia (Bruno i Moyano no han anat ni convocats) me’n feia creus que amb el que teníem l’any passat no haguéssim patit -encara- més… Tal vegada podríem afegir un migcampista distribuidor de la vella escola, però crec que ja hem d’estar molt satisfets amb aquest bloc. Especialment, al davant. Potser, per fi, després d’uns anyets, podrem gaudir veient el joc del Bada. Ens ho mereixem els seguidors i, deixeu-me dir, s’ho mereix el nostre cos tècnic, que ha hagut de fer malabarismes amb pocs recursos i un terreny de joc lamentable. Ara hem de tornar a remar tots junts, en aigües més tranquil·les!

Jornada 2. L'Hospitalet - Badalona

Després de dos anys hem tornat a sucar a L’H | Foto: Cristian García (El Blog de L’Hospi)

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

29 responses to “L’HOSPITALET 0 BADALONA 0

 • Anònim

  Partido serio del equipo. Ha faltado mordiente en ataque, pero este año las sensaciones son buenas.

 • Ícar

  Empat positiu si el fem bo diumenge a Montigalà. Un altre partit serios del equip: compacte, intens… Avui ha faltat precisió (moltes pilotes perdudes) cal millorar el joc.

  L’equip pot millorar molt! Diumenge a animar per seguir sumant!

 • Carlos

  Bueno buen empate del equipo,ahora a hacerlo bueno ganando al Prat.
  Era imposible que Bruno Vinicius y Moyano fueran convocados,el primero el sábado entreno solo con el preparador fisico pues estaba sin equipo,y Moyano faltaba algún papeleo de ultima hora ya que los fichajes fueron el viernes a ultima hora.
  22 jugadores sin contar a Bermúdez y Eric Latorre,cada fin de semana se quedaran 4 sin convocar,este fin de semana aparte de los dos nuevos quedaron fuera Canelada y Víctor Garcia,competitividad máxima en los entrenos.

 • lluis

  No entenc la no convocatoria de Victor Garcia, és un jugador que desborda per banda i que, a mi particularment, m’agrada força. Gerard Oliva és un jugador que a mi no em convenç gens. Suposo que quan pugui jugar Bruno Vinicius, tindrà menys participació.
  Ahir van dir per Esport3, mentre feian el EspanyolB-ValenciaB, que donarian, la setmana propera, l’EspanyolB-Badalona.
  De l’EspanyolB-ValenciaB, vaig veure 60 minuts i Eugeni Valderrama, amb cavi de look que jo no el reconeixia, apenes va tocar pilota. Van ser la primera part i els 15 primers minuts de la segona. No va ser, ni molt menys, l’Eugeni del Badalona.

 • juan antonio 1

  ayer el equipo no me gusto,muchos fallos de marcaje en defensa hasta que salio robuste y delante no había entradas por banda.nils un jugador que pensaba que seria un titular fijo todavía no me acaba de convencer y gerard oliva como dice lluis los minutos que salio lo hizo fatal.el hospi creo que será un equipo que luchara por no bajar un equipo muy peleon.nosotros iremos mejorando y mas con los nuevos fichajes.ahora a ganar al Prat que no será un partido fácil tampoco.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Como muy bien dices Juan Antonio, lo más fundamental en el partido, fue el desbarajuste de la parte de atrás, hasta que salió Robusté, cambiando radicalmente el escenario defensivamente y dando una tranquilidad y consistencia que no se había tenido, cosa que obvia, incomprensiblemente, la información de crónica oficial del Club y tú como yo, que fuimos al partido, lo vimos claramente.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Pel que vaig sentir i el que m’han dit la gent que va anar a l’estadi -com alguns de vosaltres- l’equip va estar bé en línies generals però amb massa imprecisions.

  Juan Antonio: Gerard Oliva fatal? Per què? A mi contra el Lleida em va agradar.

  Gavi: Certament quan va entrar Robusté van desaparèixer bona part dels dubtes o inseguretats que podia despertar Parera, que encara és molt jove i se’l veu tendre per ser central titular a la 2a B. En tot cas, no espereu que una crònica de club faci aquestes valoracions hehehe. A més prou tocs d’atenció m’emporto sovint de gent de l’entorn per ser massa poc ‘forofo’.

  Penso que amb Coch-Robusté-Moyano (Ismael Moyano és un tros de central), l’eix de la defensa queda molt ben cobert.
  Ara a veure aquesta setmana si es confirmen els rumors en el capítol de sortides: Canelada i Bermúdez (?).

  Diumenge contra el Prat (18h) recordeu que encara es podrà entrar amb el carnet 2015-16 (últim dia!). S’espera que a partir del dia 5 ja es puguin passar a recollir els nous.

  Ah! Per cert! Entrevista a Piti Belmonte a futbolcatalunya.com. Diu alguna coseta de la seva etapa a Badalona…

  Seguim connectats!

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Albert: A mi no m’agrada criticar cap jugador que fá el que pot, donades les circunstancies i sobretot jugant en una posició que no es la seva, ja que es la de lateral.. El partit contra el Lleida vá jugar molt correctament i en canvi ahir, crec que vá estar excesivament nerviós, de aquí que comentava que, en la crónica oficial del Club, es feia menció de la entrada al partit de Oliva i de Agudo i no es digués res de la entrada de Robusté, que vá tenir més trascendencia positiva en el joc.Tú la pots llegir i convindrás en mí, que no s’esmenta per rés el canvi d’en Parera per Robusté, tot i que després, en aquest foro, si que argumentas sobre la qüestió.

  • juan antonio 1

   el comentario que hago de gerard oliva es del partido de ayer no dio ningún pase bueno y perdió muchas pelotas no se si por jugar contra su ex equipo y por que se metían con el su antigua afición ojala nos de muchas alegrías a nosotros.

 • kanu

  Pel que sembla el canvi Oscar muñoz per gerard oliva no ha sigut bona idea…

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Será per tú.Es increible que en 2 partits (poc més de 20 m. ahir) es faci un judici definitiu sobre un jugador.

 • L'escapulat

  Iep!

  Hi estic d’acord; paciència, Kanu. Tot i que no serà un primera espasa -intueixo que al davant tindrem Bruno i Serra-, penso que Oliva -tot i la mala premsa que arrossega en alguns ambients- pot aportar alternatives interessants.

  Per cert! Dimecres (18h) tanca el mercat de fitxatges. Sergio Olmeda torna al Constància d’Inca (3a), aixina que l’únic dubte que encara queda és el del sempre misteriós Jacob Akrong…
  El 31 al vespre actualitzem el quadre.

  Bona nit!

  • Carlos

   Albert vas a tener que retocar lo de la plantilla de los jugadores de la temporada pasada,Morgado que había fichado por el Mérida deja el club a 48 horas de que se cierre el mercado.

 • Anònim

  el otro dia debutó Mariano en el Real Madrid, como pasa el tiempo ….

  • L'escapulat

   Doncs sí… massa poc que el vam poder gaudir ací…
   També me’n recordo de Paco Alcácer, que avui fitxarà pel Barça, i que amb el Mestalla ens va fer la guitza més d’una vegada…
   Parlant dels txé, a veure si el nostre Jordi Sánchez, ara a València amb n’Eugeni, no acaba sent un nou Mariano o Alcácer…

   Ah! I per cert, el que sembla que ara mateix està sense equip és un altre dels nostres ‘cadells’: Christian Carracedo, que no apareix a la plantilla del Mallorca (ni a la del filial). Veurem si troba equip en 48 hores…

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Precisament ara acabo d’actualitzar el post del Mercat de Fitxatges 2016 amb la versió 9.0 (‘definitiva’?).

  De la situació que parla en Carlos referent a Morgado és aquesta.
  Déu n’hi dó el panorama… tela! De moment, evidentment, el jugador té contracte signat i no crec que hi renunciï, Carlos. Altra cosa és que si demà a la tarda no ha trobat un 2a B només podria marxar a 3a divisió (el mercat de Tercera no tanca fins al gener) o a un altre país. En definitiva, un desastre per part del Mérida. Dit açò, la maniobra vol dir dues coses:

  a) Als extremenys els sobren els calers per pagar la nòmina a un jugador que no tindrà fitxa i que, per tant, no podrà jugar competició oficial.

  b) Morgado no era un jugador important en aquesta plantilla. O almenys era menys important que la resta que sí que tindran fitxa…

  Açò ens porta a la segona reflexió. Si fem un repàs d’on han anat a parar els jugadors que no han seguit de la temporada passada, ens trobem que la majoria han baixat un graó, a excepció d’Eugeni, Balda i potser Ibón Gutiérrez. Tendillo torna de la cessió al Mestalla, Javi Rodríguez ha acabat a un altre basc de 2a B (Amorebieta), mentre que tant David Jiménez com Òscar Muñoz jugaran en equips del mateix grup però que acaben de pujar, amb aspiracions modestes.
  La resta, deixant de banda el cas dels argentins (…), tots a 3a. Perquè veiem que, del que no s’ha retingut -a excepció de Valderrama-, la resta potser no eren peces tan claus com per apostar-hi…

  * Akrong: Cada temporada tenim un jugador penjat el destí del qual es decideix a última hora… El ghanès sempre va ser una mica obscur -no, no hi ha broma fàcil tipus Zárate-, i m’ha estat impossible contactar amb ell o conèixer del cert on anirà a parar. Sembla que no serà Espanya, i sembla també que potser acaba en alguna lliga menor del nord d’Europa. Però ho sé només d’oïdes i no puc confirmar res. En fi, un bon central que vam voler retenir però que no tenia intenció de seguir al nostre futbol…

  Ah! I parlant de Zárate, al final el nano ha signat pel Santfeliuenc FC, de 3a. Esperem que allí se centri i s’ordeni una mica la testa. Tothom té dret a rectificar a la vida (atenent-se a les conseqüències dels seus actes)…

  * Sortides: Ara mateix tenim 23 fitxes + Èric Latorre al primer equip; s’ha de donar una baixa. La rumorejada cessió de Bermúdez no corre pressa perquè pot anar a un 3a, però si finalment Canelada no s’ha mogut demà a les 18h vol dir que o bé es queda o bé renuncia a jugar a 2a B fins al gener, cosa que dubto força. Veurem! A mi m’agradaria que es quedés.

  Més coses: El sorteig dels 1/4 de Final de la Copa Catalunya serà el proper dimecres 7/9 al matí (11h). A veure si per una vegada a la vida en quedem exempts…

  Doncs per avui ja ho tindríem! Seguim en contacte i…

  AMUNT BADALONA

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Entenc que ara ja no poden arribar més jugadors, que inclús en poden marxar (Bermúdez i Canelada), però m’hauria agradat que tornés en Carracedo, veient que està sense equip.
  Del Gerard Oliva ja vaig dir quan va debutar que em sorprenia que amb molt pocs dies (o hores) d’entrenament jugués la primera jornada passant per davant d’altres jugadors que no ho havien fet pas malament. Això deixa entreveure que el Manolo n’espera molt d’ell. A mi no em va desagradar del tot, sembla que pot anar bé per dalt, però encara em sembla molt aviat per dir si el seu fitxatge és un gran encert o un fracàs.

  • L'escapulat

   Mercat oficialment tancat.

   Canelada ja només pot marxar (fins al gener) a un equip de 3a, donat que en aquesta categoria segueix obert el període de fitxatges fins a l’hivern. Tot i que no ho descarto del tot (Olot?), no ho veig gaire probable. Ell té contracte, és un bon jugador i, si es queda, per mi millor que millor.

   Suposo que la sortida de Bermúdez, cedit, és qüestió de dies. O no, qui sap. Sembla clar que gaudirà de pocs minuts, però ja veieu que no es pot donar res per cert fins que no es fa oficial. Ara per ara el que és segur és que tenim 23 fitxes del primer equip (en teoria se n’ha d’alliberar una) i que a cada partit com a molt hi poden anar convocats 18 jugadors, aixina que a cada partit Manolo González n’haurà de descartar fins a 5. No volíeu fons d’armari?

   Pel que fa a Pablo Morgado, clatellot… Ara ja es confirma que no té fitxa i que es queda sense poder jugar (a 2a B), com a mínim, fins al gener. No sé si algun Tercera li podrà pagar la fitxa: segurament es convertirà en un espectador de luxe a la vella Emerita Avgvsta…

   Seguim!

   • lluis

    Eric pot jugar amb el juvenil no? La setmana pasada crec que no va jugar.

 • lluis

  Segons diu un twiter del Merida han arribat a un acord Pablo Morgado y el club per rescindir el contracte. Vaya putada que li han fet.

  • lluis

   Acabo de llegir que Pablo Morgado ha fitxat pel Jumilla. Ha tingut sort.

 • L'escapulat

  Doncs sí, Pablo Morgado acaba de comunicar al twitter que ha fitxat pel Jumilla, també del grup IV de 2a B. Déu n’hi do la mala passada que li han fet a Mèrida, tot i que al final, com diu en Lluís, ha tingut sort. Ara bé, no oblidem que no hagués deixat mai de cobrar, eh… Però vaja, me n’alegro per ell, sobretot perquè no el tindrem com a rival (fins al maig, potser…).

  Ara que la plantilla ja està tancada del tot, què us sembla si fem una valoració general del mercat de fitxatges del Badalona?
  Com l’heu vist?

  Nivell? Noms? Encerts? Dubtes? Carències? Previsions?
  Endavant…

 • lluis

  Dissabte dia 10 a les 18.30 per Esport3 EspanyolB-Badalona.

 • lluis

  He llegit que Christian Carracedo ha deixat la pràctica del fútbol.

 • Xafarder

  Ostras que li ha pasat?

 • Anonimus Maximus

  Me parece que este año tenemos buena plantilla y sobretodo un buen fondo de armario. 3 competiciones asi lo exige y mas adelante en la temporada es donde mas lo hemos de notar a nuestro favor.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Sembla que TVC s’està rescabalant de la temporada passada i de moment en quatre jornades haurem vist dos partits televisats del Badalona. Tot i que segurament era més interessant el de diumenge passat (no cal fer sempre els filials…), veurem si com a mínim ens poden televisar 6 o 7 partits més fora de casa, que ja seria moltíssim.

  Sobre Carracedo, jo tan sols he vist els missatges d’ànim al seu compte de twitter. Pel que sembla, va esborrar totes les informacions. No tinc ni idea del que deu haver passat (algú pot aportar alguna dada?). En tot cas, molts ànims al xaval; una llàstima aquest nano, té molt de futbol a les botes.

  Pel que fa al fons d’armari que comenta l’Anonimus, totalment d’acord. Si avancem a la Copa RFEF ens esperen uns mesos molt mogudets fins a les vacances de Nadal, i açò demostra que el míster vol que tots els jugadors estiguin rodats i en tensió.

  Per cert: valoració global meva de mercat, immillorable, de veres!

  Ens veiem diumenge a la Batllòria.

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Alguien sabe precio de una ebtrada en nuestra casa?