BADALONA 1 LLEIDA 0

Escapulats,

Gran estrena! El Badalona ha confirmat les bones sensacions de la pretemporada i s’ha desfet del Lleida per la mínima en un partit molt seriós i en què hem merescut la victòria de totes totes. Els nostres no han portat el pes de la pilota, però tampoc no ha fet falta: aquest equip té arribada i molta qualitat als metres finals; al darrere, en canvi, encara esperem algun fitxatge. Ara bé: avui els de Siviero ni tan sols han xutat entre els tres pals, així que… Açò comença fort i fa molt bona pinta!

 • 3/3/3: Tercera temporada consecutiva guanyant en la jornada inaugural; tres puntets per començar, els tres anys per la mínima. Aquesta vegada l’escenari no era Xàtiva, sinó Montigalà (feia tres campanyes que no ens estrenàvem com a locals). És una dada molt positiva i no gens fàcil de veure en aquesta categoria. A veure si ja d’entrada podem encadenar punts de tres en tres i començar a esbandir dubtes.
 • Intensitat: Segurament, la qualitat que millor defineix l’equip d’avui al vespre. Com hi anaven, tots! Jo no crec gaire en el famós ‘pit i collons’, però està clar que el sacrifici i l’entrega ajuden molt per intimidar els rivals i, com a mínim, donar el màxim i agradar el públic. La veritat és que avui un 10 per als de Manolo González en aquest aspecte.
 • Laterals: Ara mateix, tant Fran Grima com Musa estan ratllant a un nivell extraordinari. El d’Olesa es troba en el millor moment de la seva carrera i en la jugada del gol està, simplement, excels. Al mataroní, per la seva banda, la categoria se li queda petita. Esperem que el Nàstic no vingui a reclamar-lo massa d’hora, perquè pot marcar diferències de debò.
 • Debuts: Bona actuació també dels debutants: Gerard Oliva i Sandro Toscano. El primer és un rodamón -amb mala premsa segons on- que pot aportar molt si manté el treball i la intel·ligència fent de boia; Toscano ha tingut 30 minutets i ja s’ha vist que de qualitat li’n sobra. A veure si amb més espais pot desbordar com a Sabadell.
 • Mercat: Resten 10 dies ben bons de mercat estiuenc. Encara arribarà alguna peça més (central, migcentre organitzador, davanter…?) i, segurament, també veurem alguna sortida (Canelada, Bermúdez…?). Com ho veieu? Quina posició creieu que és més urgent reforçar? Com valoreu la feina feta fins ara? A qui no deixaríeu escapar mai de la vida? I a qui sí? Tic-tac, tic-tac…

Jornada 1. Badalona - Lleida Esportiu

Futbol, sol i un gol a Montigalà; el Badalona, molt més incisiu.

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

46 responses to “BADALONA 1 LLEIDA 0

 • Ícar

  Gran partit! Molt solid l’equip, sense rebre cap tipus de perill. En atac molt rapids i incisius per les dues bandes.
  Destacar: Musa, Guzman i Serramitja.

 • Carlos

  Partido muy serio del equipo,partidazo de todos en general,para mi sobresalen Fran Grima,Guzman y Musa.Yo a Moha lo pondría para segundas partes.
  Ya se que es pronto para hablar pero donde están los pesimistas que los fichajes son para bajar que es de primera catalana,si es que hay que callarse.
  Por cierto,donde yo estaba en la grada donde los betulians,estaba Robuste que no podía jugar por el tema del transfer y con el estaba el jugador que jugo en el Español,Betis y este ultimo año en el Valladolid,hablo de Javi Chica que por lo visto esta sin equipo,seria un gran refuerzo lateral de mucha brega y puede actuar hasta de central, sería una buena guinda para el pastel.

 • Eloy M.

  Buen partido de todos en general. La jugada de Fran Grima que acaba en gol de Serramitja es para enmarcar. La verdad es que no esperaba tantos aficionados y es algo que ojalá como mínimo a partir de este partido no baje la asistencia.

 • Anònim

  Javi chica hablaban de su posible fichaje por el Cádiz pero si se viene aquí perfecto, eso querría decir que ve a el Badalona con un proyecto ilusionante para esta campaña

 • juan antonio 1

  el equipo ha gustado en la grada aunque yo creo que todavía falta un organizador en medio del campo.si javi chica estaba con robuste a lo mejor es el próximo fichaje.algunos de los que han jugado hoy no serán titulares y lo han echo bastante bien.nils no estaba convocado y eso que yo pensaba que seria unos de los titulares pero con manolo nunca sabes el equipo que sale de inicio.ahora quiero ver el comentario que dice ot del partido de hoy a lo mejor todavía piensa que tenemos un equipo de regional o el equipo de hoy contrario no lo conocía ni dios.porque en este bloc se puede criticar cuando lo hacen mal pero se puede hablar bien cuando lo hacen bien.

 • L'escapulat

  Bona matinada…

  Realment és per dormir satisfets avui amb l’actuació i el rendiment de l’equip. Jo sobretot parlaria de la intensitat i el sacrifici de tots els jugadors i la gran solidesa defensiva durant gairebé tot el partit. L’única pega, com apunteu alguns des de fa temps, és la manca d’un migcampista creatiu que doni pausa i aporti claridivència al joc. Ara bé, en línies generals açò fa molt bona pinta. Poca broma que el Lleida ni tan sols ha xutat entre els tres pals.
  Grima i Musa estan a un nivell excels. Potser per aquest motiu més d’un vegi Canelada fora del club… Pel que fa a Puchades, Manolo en roda de premsa l’ha elogiat, tot i que a mi també m’ha sorprès que no anés convocat.
  Veurem si també Bermúdez acaba marxant cedit. Sobre Javi Chica… suposo que l’indici d’avui veient-lo a la grada és revelador…

  Dimecres nou enfrontament contra el mateix rival al mateix escenari. 3a Ronda de Copa Catalunya. Entrada lliure i bon moment per veure, segurament, els suplents d’aquest vespre.

  Seguim connectats aquesta última setmana d’agost.

  AMUNT BADALONA!

 • Badaloní

  L’equip va donar molt bones sensacions ahir, molta brega i bona disposició. Hem d’estar satisfets pero amb cautela, tan sols s’ha jugat el primer partit i no es qüestió de fer volar coloms.

  Algú ha parat a pensar que la pressència de Javi Chica es perque es amic personal de Robusté sense mes? No podem fer pensar que perque un jugador conegut vingui a veure un partit es un fitxatge

 • lluis

  Vaig veure el partit per Esport3, comentaristes val més no dir res, i jo trobo a faltar, com ja heu apuntat alguns, un organitzador. Lao i Maestre son jugadors de les mateixes característiques.
  Gerard Oliva no em va convencer gaire, poder era perquè era el primer partit i crec que Victor Garcia ha de jugar abanç que Moha. Son apreciacions meves. Manolo hi enten molt més que jo, jo soc un simple aficionat.

 • Joan

  On es pot veure repetit el partit? Al minut 91 no surt.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Bon debut el d’ahir. Em va sorpendre que amb tants pocs dies d’entrenament el Gerard Oliva ahir jugués de titular, i que en Nils no anés ni convocat, quan va ser dels que més em va agradar a la pretemporada.

  El que crec que s’hauria de millorar és que en Musa fos més ràpid a l’hora de picar els córners. Pel que veig ho picarà tot ell, i a vegades estava lluny i hi anava amb molta parsimònia, inclús d’un córner al córner contrari. Si tirem dos córners seguits hem d’ofegar al contrari, no se li ha de donar descans.

  Tot i així, va ser un altre gran partit d’en Musa, i llàstima que als últims minuts hauria pogut matar el partit i vam acabar patint.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Joan, molt em temo que l’única opció que tindràs serà veure els resums a la TV (avui a les 19.30 i 22.30 hores fan el FUTBOL CAT a Esport 3), ja que no fan reemissions dels partits de 2a B… Jo me’ls gravo sempre, encara que vagi a l’estadi.
  Per cert, es va rumorejar que farien L’Hospi-Bada de diumenge que ve, però ara mateix hi ha programat l’Espanyol B – Mestalla (i, com no, dissabte tarda l’Hèrcules-Barça B).

  Bona observació sobre els córners, V-R-P. Està clar que el desplegament físic de Musa cada partit és molt important. Jo penso que dimecres gairebé segur que no juga. I sobre Nils, potser el míster el volia reservar o vés a saber… Mentre tinguem Copa Catalunya i Copa RFEF podrem anar donant minuts a la gent, aixina que tampoc importa tenir plantilla llarga.

  Parlant de plantilla, jo lo de Javi Chica ja fa setmanes que ho sento, per açò deia que veure’l ahir em fa sospitar. Però, sincerament, no en sé res.
  El que sí sé és que aquesta setmana es tancarà algun altre nom. Ara mateix tots els equips especulen i aguanten els contractes fins estar segurs 100% que poden alliberar els jugadors. Ja m’enteneu. El Lleida mateix ha signat dos jugadors les últimes 48 hores. Aquests dies seran moguts.

  Ara, de moment, a gaudir de la victòria.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Lleva dos semanas seguidas viniendo,el del Horta y ayer contra el Lleida,y por lo visto se lleva muy bien con Robuste de su etapa hace años en el filial del Español,a falta de 9 días estará a la espera de ofertas pero para quedarse sin nada podría ser que se lo planteara y Robuste seguramente lo habrá hablado con Manolo.Es una teoría mía.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo al Chica no el fitxaria. Té bastant de nom, i sempre ha estat entre Primera i Segona A, així que barat no crec que sigui. Si s’ha de fer un esforç econòmic jo el faria per un migcampista, que aporti més a l’equip, o per un golejador, però no per un defensa.

 • lluis

  He vist un twit del dia del Horta de Javi Chica que diu “Viendo el partido del CFBadalona de mis amigos Robusté, Manolo González y Porterito13”.
  Com diu Vila-Rebollo-Pepín, jo em gastaría els euros em un jugador de mitg camp organitzador que crec que és la mancança que té ara mateix l’equip, com he dit en un altre post. La defensa crec que ja està bé. A més, com apuntes Albert, dius que es volen desfer de Canelada no?, un defensa. Fitxar-ne un altre resultaria una paradoxa.
  A més,Canelada, la temporada pasada feia, alguns partits, de mitgcampista i és un jugador que particularment no em desagrada i s’el va renovar aquesta temporada.

 • L'escapulat

  Jo també estaria d’acord amb gastar més diners al mig del camp que a la defensa, però no oblideu que, per a mi, l’única arribada imprescindible és la d’un central “contundent”.

  Compte que jo no he dit que es vulguin desfer de Canelada, ni molt menys. Dic que veient Musa -i tenint Enric Pi com a suplent de luxe- entenc els que el col·loquen fora del club. Ja ho heu dit més d’un: jo només dic que entenc els rumors, no que siguin certs, ni molt menys.

  • lluis

   Perdona per lo del Canelada, jo creia que era un rumor que es parlava desde el club.
   Ahir el setciencies del Gonzalvo d’Esport3 deia que conseguir el transfer de Robusté costarà perquè vé d’un equip que ha tingut un descens administratiu,crec que deia, perquè la veritat no els feia molt de cas el que deian els comentaristes, i quan hi han casos de descensos així, els transfers costan molt a donar-los. o algo així.
   No hi haura un altre cas Ponzio o Chacon? Esperem que no.

 • Anónimo

  Bueno es distinto, Robusté es español, por tanto no es comparable con Ponzio o Chacón que necesitaban el primer permiso de residencia en un país europeo, solo por lo que he leído que viene de un club en quiebra, con un descenso administrativo y por lo que he escuchado es un poco mas lento, pero cuestión de días.

  • lluis

   Ok es por lo que dijo el Jordi Gonzalvo en la retransmisión del partido por la tele, que la cosa iria un poco lenta por el tema del descenso administrativo del equipo donde estaba. Gracias por tu aclaración.

 • Xafarder

  El dimecres podrem veure jugar als jugadors sense papers arreglats, gràcies a la nova reglamentació de la Copa Catalunya que permet quatre jugadors sense fitxa, els nous del Lleida i a Robusté per la nostra banda.

 • Anònim

  He estado mirando páginas de precios de jugadores y el valor de chica ahora mismo son 400.000 aunque va bajando en picado.
  Aunque lo que me ha parecido sorprendente es que Antonio di natale vale 1.000.000 cuando hace nada estaba en el udinese dando guerra

 • juan antonio 1

  aimar acaba de fichar por un equipo de primera div. de finlandia este jugador estaba en contacto con el badalona.ahora a esperar a otro central.

 • othugdepayens@yahoo.es

  L’escapulat propongo una votación al mejor jugador de esta nueva etapa.

  Vamos a ver seleccionar 10 personas que utilizan este foro como mínimo o sumas de cinco 10…15…20 pero fijos desde el momento de empezar, la puntuación 1 , 2, y 3 el mejor.

  Decidir un trofeo (podrida ser por ejemplo una fotografía del nuevo campo con el nombre del ganador) entre todos para finalizar la temporada con una cena (de esta manera nos conoceríamos) y entrega del mismo.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  A veure quin equip presenta Manolo aquesta tarda i també a veure com s’ho plantegen els dos conjunts, ja que tot i que el partit important era diumenge ja sabeu que a mi m’agradaria anar a per totes a la Copa Catalunya.
  Recordeu que l’entrada aquesta tarda és lliure!!!

  Pel que comenta aquest últim usuari, sí que estaria bé obrir una votació al mes d’abril-maig per seleccionar el millor jugador i fer una espècie de “Premi Escapulat 2017”. Però… a banda de la votació s’hauria de dissenyar un trofeu i comprar-lo, no? No sé si açò és gaire car. Si algú coneix un lloc on ens ho poguessin arreglar a canvi d’un banner o una cosa similar…

  I pel que fa al sopar o cervesa d’estiu ja sabeu que per mi perfecte hehehe Tot i que tal vegada hi hauria molta tensió entre segons quins usuaris… Potser volarien alguns plats i tot! :p

  Sense novetats en el capítol d’altes, de moment…

  Seguim en contacte!

 • Carlos

  Buena victoria contra el Lleida 3-1,pasamos a los cuartos de la copa Cataluña,podríamos quedar exentos en el sorteo y pasar a semis,lo que esta claro,es que el próximo rival sea quien sea en cuartos seria Nastic,Girona o Llagostera.Que mal me pinta el tema Ruben Canelada, no juega ni un minuto ni siquiera hoy.
  Por otra banda,en la copa federacion parte autonómica,nos a tocado el Vilafranca otra vez,en semis primero en casa el día 7 de septiembre y luego el 21 de septiembre en Vilafranca.El ganador jugara la final contra la Pobla de Mafumet,el 28 de septiembre y el 19 de Octubre.

 • juan antonio 1

  otro buen partido el que vimos ayer.robuste que calidad de jugador, como se nota que a estado en categorías superiores.ahora a por el hospi y seria un inicio prometedor aunque todavía es pronto para saber donde llegara este equipo.al publico se le ve ilusionado con el juego del equipo.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Sí, un altre bon partit dels nostres ahir, tot i que sense tantes facilitats com diumenge. Normal, tenint en compte el cansament i que van jugar els menys habituals. El Lleida, que de moment es veu un equip força pla a excepció de Casares i Doncel, va arribar més que diumenge, però nosaltres als metres finals tenim molt verí. Musa va tornar a demostrar en 10 minutets que es menja el camp; Eric va passar desapercebut però en canvi vam veure cosetes d’Iván Agudo. Robusté va debutar de la millor forma; Nils a un nivell molt alt i Aly va tornar deixar entreveure intel·ligència al mig del camp. Arellano, per cert, també va estar força força bé.

  Em va sorprendre la titularitat de Grima. A l’esquerra, amb Enric Pi i sense Canelada, que ni tan sols va saltar a la gespa, es pot intuir que finalment es produirà la sortida d’en Rubén…

  * Copa RFEF:
  Ja ens n’havíem oblidat, del “gran trofeu” de la RFEF. Aquest any a la fase catalana ni tan sols arribem a quatre equips, aixina que el Pobla de Mafumet n’ha quedat exempt. Per tant, aparellats amb l’altre equip de 3a, el Vilafranca, a doble partit (7 de setembre a Badalona i dia tornada a Vilafranca).
  En aquest cas estic segur que per a Manolo ha estat millor no quedar exempt, ja que precisament vol participar en aquesta competició per donar minuts i provar coses. Ho demostra el fet que els equips han demanat jugar les eliminatòries a doble partit. Això no vol dir, esclar, que renunciem a guanyar la copa, com ja va dir ahir en Manolo. De moment, doncs, vius a les 3 competicions, á la Barça….

  AMUNT BADALONA

  • Anònim

   El hospi-badalona el fan per la tele?

   • Anònim

    Tenim una bona oportunitat per fitxar a Zárate ara que el Lleida no el vol.

    • Anònim

     Ya te digo, oportunidad única de fichaje, una joya:
     “MERCADO| Éric Zárate rescindido con el @Lleida_Esportiu por publicar mensajes racistas, sexistas y contra Catalunya en las redes sociales.”
     Ya te vale..!!

   • Anònim

    NO el fan…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Zárate? No, gràcies.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  No, L’Hospi-Badalona no el fan per Esport3. No ens paséssim! Tampoc ens faran dos partits seguits a nosaltres… que no som el Barça B!!!

  Pel que fa a Zárate, la meva opinió és molt clara i coincideix amb la de V-R-P i Anóonimus: NI EN PINTURA.

  A banda que els seus tuits són moooolt desagradables (“desafortunats”, que dirien els políticament correctes), quina imatge donaria el Badalona? Que tot val? Que ens és igual la talla moral dels nostres jugadors? Acceptem jugadors racistes, misògins i anticatalans? Seríem noticia a tot arreu… NO I NO. Per cert, té mèrit que sent de Sant Vicenç dels Horts cridi ‘Puta Cataluña’. L’autoodi d’alguns fatxes em supera, de vegades…

  Dit açò, és evident que els tuits els va fer quan era un marrec i que ha demanat perdó. Açò està molt bé, però no és excusa. És que són molt bèsties. A qualsevol persona li hem d’exigir uns mínims, i és normal que l’empresa en què treballes et pugui demanar responsabilitat, sobretot si ets una figura més o menys pública. Per a mi està clar… Altra cosa és la temporada que ve o amb més temps per enmig, demanant disculpes, etc. Però ara mateix, mare meva, faríem un ridícul descomunal.
  A veure si aprenen ja que no es pot dir de tot a la xarxa. Bé, sí que es pot, però les conseqüències també són allà.
  I us asseguro que cada vegada els clubs es fixen més en aquestes coses i inclouen clàusules als contractes…

  A veure si aquests dies acabem de tancar la plantilla.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Hombre esta claro que le va a costar encontrar ahora algún club que lo quiera aquí dentro de Cataluña,lo que tampoco a matado a nadie y todo el mundo se merece una segunda oportunidad por una cosa así,que la hizo hace 5 años,hay gente que ha hecho cosas peores a nivel nacional y autonómico,y siguen por ahí tan tranquilamente y riéndose en nuestra cara.Esta claro que alguien ha ido a por el sacando estos tuits a la “palestra”, 5 años después.
   Bueno a ver si acabamos de perfilar la plantilla y llega el dichoso transferencia de Robuste.
   VAMOS BADALONA !!!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  No vaig veure el partit de dimecres, però pels comentaris que he vist el seu fitxatge és tot un encert, i a més és central, una posició de la que anàvem fluixos. Se sap alguna cosa del seu trànsfer??.

 • juan antonio 1

  vaya pedazo de jugador hemos fichado bruno vicius este jugador es buenisimo pensaba que no le podriamos pagarle la ficha.

  • Anònim

   Alguien sabe que pasa con los casos de bermudez y ruben canelada? Bermudez va a salir cedido? El granollers de albertcamara puede ser un buen destino

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  I el següent: ISMAEL MOYANO!!!

 • Carlos

  Buenos fichajes,Ismael Moyano central ex-Reus,Hospi.Gramanet y Bruno Vinicius delantero ex- Sabadell y Sant andreu.Con estos son 23 los jugadores de la plantilla,con lo que Eric Latorre supongo alternara con el juvenil,Bermúdez saldrá seguramente cedido y yo que queréis que os diga,me quedaba con Canelada pues para el lateral solo tendríamos a Musa y Enric Pi y a mi Enric Pi no me gusta nada en el lateral,y a Canelada lo veo un jugador aguerrido en defensa.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Plantilla tancada, després de 17 incorporacions (16 si no comptem Bras Pereiro), 4 renovacions, 2 jugadors amb contracte i Bermúdez, ens queda una plantilla de 23 dorsals + Èric Latorre.

  * Canelada: Queda força clar que no entra en els plans del míster, com a mínim com a primera -o segona- opció. Musa, Pi i fins i tot Víctor García estan per davant seu. Ara bé: té contracte. Suposo que si ell no vol o no troba equip no marxarà. Queden 5 dies: veurem…

  * Bermúdez: La música que arriba -rumors al camp- és que se li està buscant una sortida cedit. La veritat és que no sembla una mala opció que marxi a un 3a i es foguegi. Ací no fa pinta que tingui gaires oportunitats…

  Bufffff Déu n’hi do l’equipet que tenim, nanos! No vull llançar les campanes al vol, però… Açò pinta molt i molt bé. Sincerament, per molt humils que vulguem ser, aquest bloc transmet coses molt diferents al dels últims dos anys…
  Un comentari que em feia avui una persona que hi entén: Fixeu-vos que els jugadors que van marxar del club les darreres dos campanyes -a excepció d’Abraham, Marcos i Eugeni- no han tingut gaire èxit, i la majoria són a 3a.
  Aquesta temporada dubto que gaires dels nostres fitxatges vagin cap avall en la seva carrera…

  — Informació de servei:

  * Robusté ja té el trànsfer. Si Manolo vol, podrà debutar en lliga diumenge.

  * El Badalona-Prat de la jornada 3 (4/9) serà a les 18h. Encara es podrà entrar amb el carnet 2015-16 -per darrer cop-.

  * El Badalona-Vilafranca de les semifinals autonòmiques de la Copa RFEF es jugarà el dimecres 7/9 a les 18h a Montigalà. Entrada lliure.

  Com sempre, seguim connectats.

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   La plantilla té molt bona pinta, però jo dic, partit a partit i pas a pas. Que la gent no comenci a ser excesivament eufòrica que, hi han hagut equips que han fet molt bones plantilles i al final de temporada han patit o han baixat.
   Humilitat, partit a partit ha assolir la permanència el més aviat possible, i, a partir d’aquí el que vingui vindrà. És el que penso jo.

   • L'escapulat

    Molt ben dit, Lluis!

    I tampoc oblidem que amb el paper de les alineacions no es guanyen partits, ni els noms asseguren ascensos… Que ací ja hem tingut plantilles millors que aquesta que quasi baixen a 3a.

    Paciència, sacrifici i comprensió, també: ara mateix a Montigalà l’esquema dels partits no crec que canviï gaire al dels darrers: equip ben posat sobre el camp i contracops mortals. Penso que fins que no ens traslladem a la Batllòria no veurem del tot el potencial que té aquest equip.

 • Anònim

  Alguien sabe precio de la entrada para ver el hospi – badalona?