MERCAT DE FITXATGES 2016

Escapulats,

Ens trobem, sens dubte, davant l’estiu menys prolífic pel que fa als moviments en el mercat de fitxatges. Ja fa 52 dies que el Badalona va acomiadar oficialment la temporada 2015-16 i, de moment, no coneixem cap nova incorporació a l’equip per a la campanya vinent. De fet, i a només dues setmanes perquè comenci la pretemporada, tot el balanç que podem fer són les quatre renovacions -clau, açò sí- que s’han anunciat de forma oficial i els futbolistes amb contracte. Ara bé: a banda d’aquesta continuïtat de peces, l’únic que hem anat veient aquests dies d’estiu són les sortides dels jugadors descartats (tot i que mai es van comunicar formalment) i les d’aquells que no hem pogut retenir (Eugeni, Vito, Akrong…). En definitiva, en un mercat com el de la 2a B ja estem més que acostumats a les negociacions a foc lent i els terminis dilatats (especialment amb el nostre pressupost) però, fins i tot així, la situació enguany ja és un pèl inquietant. El que està clar és que s’haurà de tenir molta paciència, picar pedra i lluitar cada pilota… i cada coma, i cada euro, dels contractes.

NOTA:  Com sempre, els fitxatges s’aniran afegint a mesura que el club els vagi fent públics. És molt probable que la majoria d’ells surtin a la llum força dies abans per vies no oficials, però des d’ací només ens podem fer ressò dels que hagin estat confirmats 100% per part del CF Badalona. Evidentment, vosaltres podeu comentar tot el que creieu convenient: rumors d’incorporacions, preferències, possibles interessos, moviments dels rivals, etc.

mercat-bada-estiu-2016-v-11-0

Vista general de la plantilla del Badalona 2015-16 | Actualitzat: 14/10/2016

Abans de parlar dels jugadors que aterraran a Badalona, cal fer-ho d’aquells que seguiran un any més, oi?

JUGADORS AMB CONTRACTE:  El curs passat hi havia quatre jugadors que tenien signades dues temporades amb el club i, per tant, la seva continuïtat suposadament garantida per a la campanya 2016-17. Parlem dels porters José Miguel Morales i Marc Vito, del lateral Enric Pi i de l’extrem Sergio Olmeda. Morales es va assegurar l’extensió del contracte després de jugar 30 partits durant el passat campionat de lliga. El seu jove deixeble, però, no seguirà, ja que el Córdoba CF va pagar-ne la clàusula de rescissió (uns 6.000€) per endur-se’l al seu filial. Pel que fa a Sergio Olmeda, el club finalment va anunciar el 26/7 el que era un secret a veus: el jove palmesà no compliria el segon any signat. Quant a Enric Pi, ja quan va arribar al mes de gener  quedava clar que jugaria d’escapulat fins al juny de 2017.

RENOVACIONS:  Pel que fa al capítol de renovacions, se n’han fet oficials quatre; dues per línia: Sergio Maestre i Toni Lao als pivots de la medul·lar i Fran Grima i Rubén Canelada als carrils defensius.

JUVENILS:  Dos joves promeses que aquesta temporada han militat al nostre Juvenil A, al grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil, podran competir amb el primer equip el curs 16-17. Es tracta de Sergio Enrique Bermúdez i Èric Latorre. El primer és un migcampista ràpid i amb bona visió de joc que de fet ja ha debutat oficialment amb el Bada (76 minutets repartits en 3 partits de lliga, amb titularitat inclosa, l’última jornada, a Elda). Bermúdez passarà a ser jugador de la primera plantilla a tots els efectes. En canvi, Latorre, davanter centre d’àrea, seguirà tenint fitxa del juvenil però podrà debutar a 2a B i estarà disponible per a Manolo González si necessita completar les convocatòries.

Juvenils

Sergio Bermúdez i Èric Latorre lluitaran per fer-se un lloc

Ara sí, anem amb el que tots esperem: la bateria estiuenca de fitxatges (fins a 17, aquest any, ni més ni menys!!!).

FITXATGES

IVÁN GUZMÁN

Guzmán

Edat:  25 anys

Físic:  1,72m / 72kg

Lloc de naixement:  Badalona

Posició:  Interior/Extrem Dret

Equip de procedència:  CE L’Hospitalet

Darrera temporada:  35 partits jugats (29 de titular)

3 gols / 3 targetes grogues

ALEIX COCH

Coch

Edat:  24 anys

Físic:  1,85m / 80kg

Lloc de naixement:  Tarragona

Posició:  Central

Equip de procedència:  CE L’Hospitalet

Darrera temporada:  24 partits jugats (23 de titular)

0 gols / 11 targetes grogues; 1 expulsió per doble groga

NILS PUCHADES

Nils Puchades

Edat:  26 anys

Físic:  1,77m / 77kg

Lloc de naixement:  Sant Pol de Mar

Posició:  Extrem Esquerre

Equip de procedència:  CE Europa

Darrera temporada:  32 partits jugats (26 de titular)

4 gols / 6 targetes grogues

MARCEL SERRAMITJA

Marcel Serramitja

Edat:  21 anys

Físic:  1,84m / 74kg

Lloc de naixement:  La Cellera de Ter

Posició:  Davanter Centre

Equip de procedència:  UE Olot

Darrera temporada:  31 partits jugats (10 de titular)

2 gols / 1 targeta groga

IVÁN AGUDO

Iván Agudo

Edat:  23 anys

Físic:  1,73m / 67kg

Lloc de naixement:  Castelló

Posició:  Mitjapunta

Equip de procedència:  Elche Ilicitano CF

Darrera temporada:  31 partits jugats (25 de titular)

9 gols / 4 targetes grogues

MOUSSA ‘MUSA’ BANDEH  (©)

Moussa Bandeh

Edat:  24 anys

Físic:  1,89m / 77kg

Lloc de naixement:  Mataró

Posició:  Lateral/Extrem Esquerre

Equip de procedència:  UE Olot (C. Gimnàstic de Tarragona)

Darrera temporada: 17 partits jugats (16 de titular) (3 a 2a A amb el Nàstic)

1 gol / 6 targetes grogues

VÍCTOR GARCÍA

Víctor García

Edat:  22 anys

Físic:  1,78m / 74kg

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Extrem/Carriler Esquerre

Equip de procedència:  CF Pobla de Mafumet (CD Tenerife)

Darrera temporada: 30 partits jugats (24 de titular)

0 gols / 2 targetes grogues

BRAIS PEREIRO *

V25C11F1

Edat:  25 anys

Físic: 1,81m / 78kg

Lloc de naixement:  O Porriño (Pontevedra)

Posició:  Porter

Equip de procedència:  Coruxo FC

Darrera temporada: 36 partits jugats (35 de titular)

46 gols encaixats / 2 targetes grogues

* El jugador va rescindir contracte el 12/8 per motius personals.

MOHAMED EZZARFFANI

Y0937538A

Edat:  18 anys

Físic: 1,76m / 78kg

Lloc de naixement:  Nador (Marroc)

Posició:  Extrem Dret i Esquerre

Equip de procedència:  CF Damm

Darrera temporada: 29 partits jugats

10 gols / 6 targetes grogues

ADRIÀ PARERA  (©)

250x250_22125736adria-parera.png

Edat:  22 anys

Físic: 1,83m / 75kg

Lloc de naixement:  Castellbell i el Vilar

Posició:  Lateral/Central Dret

Equip de procedència:  CE Sabadell FC

Darrera temporada: 2 partits jugats (2 de titular)

0 gols / 1 targeta groga

MIQUEL ROBUSTÉ

miquel-robustc3a9-colomer

Edat:  31 anys

Físic: 1,85m / 80kg

Lloc de naixement:  Vilassar de Mar

Posició:  Central/Lateral Dret

Equip de procedència:  FC Rapid Bucureşti

Darrera temporada: 24 partits jugats (23 de titular)

2 gols / 0 targetes grogues

ALY COULIBALY  (©)

Aly2

Edat:  20 anys

Físic: 1,83m / 74kg

Lloc de naixement:  París (França)

Posició:  Migcampista

Equip de procedència:  AD Almudévar (SD Huesca)

Darrera temporada:  16 partits jugats (15 de titular)

 9 gols /  2 targetes grogues

LUIS ARELLANO

37834

Edat:  27 anys

Físic: 1,83m / 76kg

Lloc de naixement:  Caracas (Veneçuela)

Posició:  Porter

Equip de procedència:  La Roda CF

Darrera temporada:  27 partits jugats (27 de titular)

33 gols encaixats /  2 targetes grogues

GERARD OLIVA

181677

Edat:  26 anys

Físic: 1,90m / 80kg

Lloc de naixement:  Riudecanyes

Posició:  Davanter Centre

Equip de procedència:  CE L’Hospitalet / SD Compostela

Darrera temporada:  27 partits jugats (14 de titular)

3 gols /  6 targetes grogues

SANDRO TOSCANO

250x250_22125737sandro-toscano.png

Edat:  20 anys

Físic: 1,76m / 75kg

Lloc de naixement:  Cosenza (Itàlia)

Posició:  Mitjapunta

Equip de procedència:  CE Sabadell FC

Darrera temporada:  9 partits jugats (3 de titular)

0 gols /  1 targetes grogues

BRUNO VINICIUS

brunomedeiros

Edat:  25 anys

Físic: 1,82m / 72kg

Lloc de naixement:  Cuibaià (Brasil)

Posició:  Mitjapunta/Extrem Dret

Equip de procedència:  CE Sabadell FC

Darrera temporada:  25 partits jugats (18 de titular)

8 gols /  5 targetes grogues; 1 expulsió per doble groga

ISMAEL MOYANO

Moyano

Edat:  33 anys

Físic: 1,84m / 83kg

Lloc de naixement:  Mollet del Vallès

Posició:  Central

Equip de procedència:  CF Reus Deportiu

Darrera temporada:  38 partits jugats (33 de titular)

1 gol /  8 targetes grogues

(©) El jugador arriba en qualitat de cedit per una temporada.

El rebost

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

450 responses to “MERCAT DE FITXATGES 2016

 • Anónimo

  Todavía figura en la plantilla del Sabadell por lo que he visto en la web de la FCF, ahora no veo dado de alta a Gay Assulim y con 22 jugadores, tienen que desprenderse de alguno.

 • lluis

  Jo no entenc perquè venen jugadors cedits de equips de la mateixa categoria del Badalona. Moha em sembla molt bé que s’hagi fitxat de la Damm, ja ha acabat la seva etapa de juvenil. Però Parera i si ve aquest tal Toscano que dieu del Sabadell tots dos, que es formin a Sabadell, sinò els forma el Badalona i la temporada vinent tornan a Sabadell formats. Que voleu que us digui, no em sembla be.

 • Ot

  Lluis estoy totalmente de acuerdo contigo, como he podido leer en otros comentarios en este Forum a raíz de futuros fichajes, realmente son “dos jugadores dignos de esta Segunda División B”, suerte que hemos esperado hasta el ultimo momento……

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Bé, doncs, ja amb Sandro com a nou fitxatge, oficialment, podem dir que la plantilla està pràcticament tancada, a banda del central i d’un possible nou ‘9’. Jo sincerament penso que hi ha molta qualitat al davant però que, en canvi, ens falta contundència al darrere. I també, potser, un organitzador al mig del camp, tot i que haurem de veure quins rols adopten Lao i Coulibaly.

  Pel que fa a Toscano, a Sabadell en parlen meravelles, i el cert és que el que jo li vaig veure a Copa Catalunya era molt bo -no oblidem que ve del cadet del Barça i Juvenil del Madrid-. És super jove (20 anyets) i té molt terreny per córrer. Esperem que exploti ací. A més, em sembla bona fórmula fitxar-lo per dos anys i cobrir-nos les espatlles si el Sabadell el vol repescar. Millor açò que no una cessió a seques. El que no ha transcendit són les condicions econòmiques de l’operacio.

  En fi, 72 hores per l’inici de lliga… Nervis?

  • Carlos

   Hay muchas posibilidades en el equipo,se puede retrasar a Maestre de central e incluso a Toni Lao y hacer jugar en la medular a Coulibaly,Toscano y Maestre o Toni Lao haciendo un trivote en la medular cuando haga falta aguantar un partido.Esperemos que el transfer de Robuste no se demore en exceso.Eso si,si tiene que venís alguien un central o un delantero que sea para dar un salto de calidad a la plantilla siempre dentro de nuestras posibilidades.Vamos Badalona !!!

 • Carlos

  Acabo de leer en una noticia de la fcf que los equipos participantes esta temporada en la copa federación son: Vilafranca,Pobla Mafumet y CF Badalona,o sea,volvemos a esta competición a ver si este año podemos llegar mas lejos.

 • Ot

  Bueno…no quiero ser derrotista, y he sido un poco duro, pero continuo opinado igual, tenemos un equipo para estar entre los cincos últimos.
  Sola tenemos que ver al encuesta, hay un porcentaje muy alto que creen en el descenso.
  Y perdonar, no creo que los fichajes al menos algunos de ellos sean dignos de jugar en una Segunda División B.

  !!!!Visca el Badalona!!!!

  • Carlos

   Ostras parece que ha habido un cambio sustancial de la gente en las votaciones después de tu aparición,dar la cara y dejar de ocultarse detrás de anónimos y nombres inventados,que gente así por desgracia sobran en todos los lados.

 • Carlos

  Que si Ot(Operación triunfo?),que es muy fácil hablar y entrar a votar siempre en la misma respuesta,que no somos el Barca señores eso ya lo sabemos,pero que esperáis que fichemos a Messis y Ronaldos? En que mundo vivís,bajar ya a la tierra,que los presupuestos no son los de antaño,que por cierto así nos va ahora a causa de esos presupuestos que se aprobaban anteriormente.Hasta que no tengamos eso en mente,y la gente no este solo para tirar mierdas sobre el equipo y hagamos piña señores no vamos a ir a ningún lado ni vamos a ser nadie.No nos basta ya que tener que aguantar a tener aquí próximos a equipos de la talla del Español y del Barca,con el daño que nos hacen,yo le tengo muchísimo mas méritos a equipos de la talla del Badalona que sacan recursos de donde no los hay.Ya se que cada uno es libre de opinar,pero a ver si se anima mas al equipo y no se le critica tanto sobretodo en el partido,que aun no ha comenzado la liga y ya estamos “rajando”. VAMOS BADALONA !!!! A callar bocas !!!!

 • Ot

  A ver Carlos,

  Para empezar mi nombre es Ot (no operación triunfo).

  No quiero empezar con polemicas, soy una persona respetuosa.
  Pero creo que tenemos que ser realista, aunque es algunas cosas que comentas estoy de acuerdo, sobre todo el tema de presupuesto.

  Pero a ver: ( y me gustaría que me dieras la razón)

  De momento esta entidad no funciona:

  El tema campo a nivel de la ciudad no funciona (la mayoría de habitantes ignoran si hay un campo nuevo para Badalana estoy seguro por mala planificación de la entidad al no saber vender muy bien esta ocasión). Por ejemplo el socio aun no sabe como será definitivamente su campo, como será la tribuna, como será los anexos fuera de las gradas, como será el entorno del campo, si se preverá los futuros graffitis que no dudo que los habrá dando una sensación de campo de barrio, como será el mantenimiento de las instalaciones por parte del Ayuntamiento, cosas que a estas alturas el socio desconoce entre otras (no me sirve que me digas que ponen fotos y hay fotografías de maquetas, nadie oficialmente lo ha dicho), y como creo que me darás la razón esto demuestra que algo esta fallando en nuestra entidad.

  La pagina Web y te lo aseguro porque he visitado una a una todas las de Segunda “A” y de Tercera División de toda España, la peor de todas, por diseño, por actualidad…..

  Esta temporada y las anteriores muy mal en campañas de socios, aun sabiendo que es la entidad en la cual se paga menos por tener un carnet (cosa que no entiendo como no puede estar a un precio de mercado actual).

  En los fichajes da la sensación que no se ha programado durante toda la temporada anterior para tener un equipo digno , dando la sensación que se ha puesto en manos de los representes a ultima hora y como tu bien sabes ya sabes como trabajan.

  Entraria aun en mas cosas de nuestra entidad y no quiero que esto sea un monólogo, pero tienes que saber que quiero tanto a mi Entidad como tu, persona muy integra, correcta y educada y que sientes los colores tanto como yo.

  Saludos.

  • Carlos

   Solo digo que hay cosas que comparto,pero otras no,los toros desde la barrera se ven muy bien,pero hay que saber lo que se cuece dentro,que parece que es tu caso y el de muchos,solo espero y creo que con el nuevo estadio la cosa cambiara.Por cierto muchas de las cosas que hablas del tema web,etc…hay mucha gente que las hace por “amor al arte” sin recibir un duro como es el caso del mediador de este blog que encima es el encargado de la web,vas tu y se lo preguntas.
   Y sigo diciendo y reitero gente así que solo sirve para restar no hacen falta en este club.

 • Xafarder

  Totalment d’acord Carlos, cal sumar i no venir a restar, aquest ha estat el problema que tenim en aquest club, bastants que critiquen, que podrien oferir-se a col·laborar a la directiva, desinteressadament, com uns quants que hi ha i molts sense saber realment amb els mitjans que es disposen o no volen assabentar-se, des de la barrera es veu molt bé criticant.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Abans de res, comentar que, com explico a la prèvia, el Lleida acaba de fitxar un darrer davanter (Eric Zárate -Albacete-) abans del partit de demà, i que ni Robusté ni ‘Turu Flores’, per ells, estaran disponibles a causa del trànsfer.
  Repassant la plantilla dels blaus m’ha sorprès molt l’escabetxina que hi ha hagut: es nota els problemes econòmics i la poca fiabilitat del Lleida, per molt que fessin una gran campanya amb Idiákez…

  Pel que fa al que comenta n’Ot, jo estic d’acord amb moltes de les coses que diu i, a més, com que en teoria ho fa de forma respectuosa i constructiva, doncs millor que millor.
  Ara bé: com diu en Carlos, de vegades és dur reconèixer-ho, però és el que hi ha, amics. O, com a mínim, és el que hi ha amb els recursos que hi ha i de la forma amb la qual s’administren. És a dir: el web no està a l’alçada, cert, ni la campanya de socis, cert. Potser a la propera assemblea es podria impugnar la Junta i demanar que es dediquin més diners a aquests aspectes i no a d’altres, per exemple. Suposo que llavors l’argument fàcil sempre és que es prefereix invertir 1000€ en un davanter abans que en una web nova…

  Jo, per la meva banda, per la part que em toca, diguessim, dels continguts, crec MOLT honestament que faig molt més del que em pertocaria si fossim justos estrictament per una qüestió d’hores/€. Açò segur… Es podrien fer moltes més coses, i tant, però de vegades també us asseguro que t’has d’autolimitar perquè t’has de guanyar la vida, també, i per molt que estimis una cosa… li pots donar el 300% durant un temps, però no sempre… o et cremes.
  Crec que pel que fa a la informació estrictament no estem entre els pitjors, Ot! Potser quant a presentació, accessibilitat, imatge, etc. sí… Però els diners i esforços es dediquen a altres coses, malauradament per mi i, potser, afortunadament per altres fronts oberts del club que es consideren més importants. Açò ho haurà de jutjar la gent…

  D’on no n’hi ha no en raja!

  Demà veurem un gran partit a Montigalà.

  AMUNT BADALONA

 • kanu

  Una pregunta, el tema del fútbol base com esta? Después de llegir l’any passat que la cosa no funcionaba com hauria de funcionar…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ot, quan dius que tenim equip per quedar entre els cinc últims, ¿has vist jugar a tots els altres equips de la categoria?. És que encara estem a deu dies per tancar les plantilles, el mateix entrenador insinua que encara falta arribar alguns fitxatges, i el que es veu a la pretemporada no té res a veure al que es veu quan arriba la competició (tot i que la pretemporada tampoc ens ha anat del tot malament).

  Segurament alguns dels més destacats a la pretemporada (tant del Badalona com dels altres equips que has seguit aquest mes), d’aquí a un mes (i la competició dura gairebé 10 mesos) potser ni tant sols són titulars, o potser ha vingut algun equip de categoria superior i se l’emporta. I també, segurament algun jugador que ara mateix ens sembla que no és digne de Segona B, d’aquí a un temps s’adapta a l’equip i acaba sent clau per evitar el descens que pronostiques.

  Una altra cosa és que hagis vist els nostres partits i et pugui semblar que anem fluixos en algunes posicions i que ens tocarà patir. Jo mateix també he vist dos partits i no veig clara la defensa, i també trobo a faltar un migcampista organitzador del joc, però encara no ha començat la temporada i estic segur que intercanviant algunes posicions entre jugadors, o amb els nous que puguin arribar, i amb l’entrenador que tenim, segurament es podrà arreglar. Però pronosticar quedar entre els cinc últims, quan encara s’estan formant els equips, i tampoc sabem com estan els altres clubs, ho trobo molt catastrofista.

  I la veritat, a mi em preocuparia més que haguéssim fitxat a set o vuit jugadors punters a la categoria, i que haguéssim guanyat tots els partits de la pretemporada per 5-0. No pararia de preguntar-me, ja ho podrem pagar tot això?. Potser Badalona té molts habitants, però de socis no n’hi han gaires, així que no podem pretendre tenir una de les millors plantilles.

  I sobre la web, també dius que has vist totes les webs de Segona, i de Tercera. En total, representa més de ¿300? webs, i que la del Badalona és la pitjor. Si la pitjor de 300 és la del Badalona, és que realment el nivell és força alt. Jo fa uns anys era molt crític amb la web del club, però hi va entrar una noia (¿Patricia?) i el nivell va canviar totalment, i després hi va entrar l’Albert i el nivell s’ha mantingut. Segurament el disseny no és el millor, però a nivell de notícies no ens podem queixar. Per ser la pitjor de les 300 webs entre Segona i Tercera, tampoc estem tant malament.

  • lluis

   Jo vaig anar a veure el Torneig dels Històrics i, pel que vaig veure allà, crec que el Badalona té millor equip que la temporada pasada. I encara faltavan alguns reforços per arribar. Amb la meva modesta opinió crec que no pasarà les angúnies que va pasar la temporada pasada. Del que jo pensi al que pot pasar, ja es veura. la competició és llarga i hi pasan moltes coses.

 • Anónimo

  Totalmente de acuerdo V-R-P aquí, hay alguno que se cree que nuestro club es de Champions, haber si toca de pies en el suelo, el C.F.Gavá creo que no tiene ni web, solo un blog “cfgava.blogspot.com” y es de nuestra categoría, baja de las nubes que estamos en el C.F.Badalona.

 • kanu

  Sabem la primera convocatoria?

 • Anónimo

  Es secreta para despistar al contrario.

 • Anònim

  Qué se sabe de las ausencias de Canelada y Nils..??, lesión, sanción o decisión técnica..??. Si es por esto último, sorpresa.
  Sorprende también la presencia de Parera y Moha en el primer once titular.
  La no convocatoria de Bermúdez, quizás confirma su inminente salida cedido en busca de minutos.

  • Carlos

   Yo creo que este año Canelada lo va a tener complicado y Nils le va a costar,y mora que a mi Canelada es un jugador que me gusta por la lucha y entrega.