NOU ACORD DE PATROCINI

Escapulats,

Avui em fa especialment content poder explicar-vos una notícia molt bona per a tots! A partir de la propera temporada la famosa secció de La Porra d’aquest blog tindrà un nou padrí i, aquesta vegada, vindrà acompanyat d’un bon premi!

Es tracta d’El Rebost, un restaurant de cuina catalana tradicional que fa un mes va obrir al centre de Badalona i que ens ha volgut donar un cop de mà perquè puguem mantenir viva aquesta comunitat i seguir informant, debatent, discutint i fins i tot gaudint de tot el que envolta el nostre estimat CF Badalona.

Logo (Trans)

I quin és el premi? Quin regal ens fan, des d’El Rebost? Doncs ni més ni menys que un menú gratuït per als qui encerteu el resultat exacte de cada jornada! Podeu llegir la nova normativa de la porra accedint directament a la secció, però ja us avanço que l’àpat gratis el podreu aprofitar qualsevol dia i en qualsevol horari. Açò sí, a major recompensa major dificultat. Haureu de ser ràpids i tenir bon ull: en cas de tenir dos o més encertants, desempatarem gràcies als golejadors (que haureu anomenat en la vostra aposta) i, si segueix la igualada, s’endurà el premi el qui hagi fet abans l’aposta. Si es dóna que ningú no encerta el resultat exacte, no hi haurà premi…

Com que els companys d’El Rebost són molt generosos, i per començar a fer boca mentre no comença la temporada 2016/17, sortejarem ja dos menús gratuïts al restaurant entre tots els que participeu en aquest post amb un comentari! Donarem un mes de marge: el dijous 30 de juny anunciarem els dos afortunats!!! *

Doncs res més: simplement vull tornar a agrair a El Rebost la seva col·laboració i a tots vosaltres animar-vos a participar -encara més- a la porra i a totes les entrades setmanals del blog. Entre tots ens ho passarem bé -alguns menjaran bé, també…- i, al capdavall, farem més gran el Bada.

Gràcies a tots i endavant les atxes!!!

AMUNT BADALONA

 

* Cada comentari computarà com una participació. Recordeu-vos de deixar el vostre correu electrònic o no podré contactar amb vosaltres en cas que resulteu guanyadors. Només comptaran els comentaris amb contingut real.

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

196 responses to “NOU ACORD DE PATROCINI

 • lluis

  Victor Ibañez porter que la temporada pasada va està a l’Hospi i que va tenir una greu lesió de genoll, es va recuperar gairebé a final de temporada i ara està lliure. Què us sembla?

 • Anonimus Maximus

  Rubén Canelada renueva también.

 • Anónimo

  Oficialmente la web del club confirma esta mañana Rubén Canelada y Fran Grima, no dice nada de ningún otro jugador.

 • Anonimus Maximus

  Ibon Gutierrez no renueva, asi que el capitulo de renovaciones está finiquitado. Ahora a esperar los fichajes.

 • Carlos

  Bueno ya contamos con 7 jugadores en plantilla,teniendo en cuenta que debería ser de unos 22 jugadores nos faltan 15 fichajes,como mínimo a dos semanas vista de empezar la pretemporada necesitaríamos al menos 11 para empezar al menos con 18 jugadores,van a llegar los fichajes todos seguidos,con ganas de saber ya que jugadores son y teniendo en cuenta que hay que reforzar todas las zonas del campo.
  VAMOS BADALONAAA !!!!!!!

 • Carlos

  Una buena incorporación podría ser Alex Gallar que no continua en el Hércules(ex-cornella),jugador zurdo muy técnico y que es de Sabadell.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Doncs ja són oficials les 4 renovacions que tots esperàvem; ara falta la bateria de fitxatges a què ja estem acostumats cada estiu (malauradament?)

  Pel que sembla ara mateix el transatlàntic de la lliga serà el Llagostera, de manera que la primera opció sempre la tindran ells… De moment ja s’han endut perles com Colorado o Marc Martínez.
  A mi Gallar era un jugador que m’encantava al Cornellà i que sé que se’l va sondejar l’estiu passat, però evidentment l’Hèrcules li oferia molt més. M’estranyaria que, amb les expectatives econòmiques que deu tenir, pugués aterrar a Badalona.

  S’haurà d’estar atents…

 • juan antonio 1

  ivan guzman de lo mejor que tenia el hospi tambien esta en la orbita del badalona medio campo y buen jugador.otro que me gustaba era gato del olot pero lo ha fichado la balompedica linense.esperando el lunes para las primeras noticias.

 • Anònim

  El club no ha fet oficial que Ibón no renova, potser no li tancan la porta del tot.

 • Carlos

  El Lleida da las bajas del central Molo y del delantero Urko Arroyo,serian muy interesantes gran temporada las suyas en el Lleida

  • lluis

   Molo molt bon central. Urko Arroyo, bon jugador, però jo el trobava un pel individualista.
   Molo si, un gran defensa central, si es pugués fitxar.

 • Anónimo

  Pero estos jugadores, son de nómina alta y además necesitarían vivienda, creo que por presupuesto no se ajustan a nuestra caja.

  • Carlos

   Alomejor prefieren cobrar algo menos,y cobrar cada mes,no como la temporada que han pasado la gente del Lleida.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Robert Simón i el Iván Guzmán a més del migda punta Xavi Puerto,crec que serian jugadors molt interessants.

 • Anònim

  Robert Simón serà fitxat.

 • Anónimo

  Ojalá, alguien lo puso aquí el 30-6 como Anònim y no se en que te basas, la buena relación de nuestro entrenador con ex-jugadores que tuvo en el juvenil es con casi todos, por no decir todos buena, pero eso no quiere decir que se pueda acceder fácilmente, viene de Zaragoza B, Llagostera, Olot y Espanyol B y su caché económico no es el mismo que cuando marchó hace tres o cuatro años, pero repito ojalá aciertes.

 • Carlos

  Albert veo que ya has puesto el primer partido de pretemporada el día 31 de julio contra el Castelldefels pero en realidad es un amistoso el día 27 de julio a las 19 horas en la Verneda contra el Jupiter.
  Por cierto los fichajes no llegan y ahora mismo tenemos los justos para jugar a fútbol 7.

  • L'escapulat

   Bona nit Carlos!

   Exacte; ja m’he posat una mica les piles (a veure si el club també…) i, com que ja ens trobem en ple mes de juliol, fixem la vista en el primer partit oficial de la temporada. Els amistosos no els compto, Carlos, només els oficials (la Copa Catalunya, pobreta, encara que estigui denostada, és competició oficial).

   Per cert!!!
   Demà al matí ja publico el post del Mercat de Fitxatges 2016. Ja sé que de moment de fitxatges pocs, però ja va sent hora de fer bullir l’olla i anar comentant de debò tot el que es cou al mercat estiuenc.

   Com sempre, us animo a participar-hi!!
   Ens llegim.

   AMUNT BADALONA