ELDENSE 1 BADALONA 1

Escapulats,

Xiulet final. La temporada 2015/16 ja és història per al Badalona. Acabem amb un epíleg a Elda que podria resumir, en part, les sensacions globals d’aquesta campanya. Sumant fora de casa, amb estones de bon joc i algunes perles individuals però, al capdavall, perdonant tant al davant com al darrere i, sens dubte, amb la sensació d’haver fet menys del que hauríem pogut. Ara, tranquils i salvats, ja podem començar a fer les primeres valoracions -en fred!- del que ha estat aquest segon any amb Manolo González al timó de la nau escapulada.

 • 13º: Aquesta és la posició final que defineix el Badalona aquest exercici. És la que més jornades hem ocupat i també reflecteix una mica la zona mitja-baixa que ara mateix, malauradament, és l’ecosistema en què ens hem d’adaptar per sobreviure a la 2a B.
 • Números: 46 punts en 38 jornades -27 a casa i 19 a fora / 22 a la primera volta i 24 a la segona-, amb 32 gols anotats -16 i 16- i 37 d’encaixats -12 i 27-. No és gens difícil inferir que a Montigalà les xifres han estat un autèntic desastre (30 punts esfumats) i que encara sort del bon paper fora de casa, perquè si no encara hauríem patit de debò… Al capdavall podem dir que enguany, després del 2-0 contra l’Alcoyano (6/3), la salvació va anar caient pel seu propi pes.
 • Comparacions (odioses?) interanuals: La temporada passada vam acabar en 7a posició (+6) amb 56 punts (+10), 37 gols marcats (+5) i 37 d’encaixats (=). Els resultats van ser millors tant a casa (36 punts) com a fora (20 punts). Vam sumar 26 punts a la primera volta (+4) i 30 a la segona (+6). Com veieu, el bon rendiment a casa -fora és pràcticament idèntic- va ser clau per culminar una campanya brillant comptant els recursos que teníem. Sens dubte, el poc encert en les apostes ofensives, aquesta, explica bona part d’aquests 10 punts de diferència entre 2015 i 2016.
 • Balanços: Vinga, s’obre la veda. Penso que ara ja sí que entre tots plegats podem començar a fer les nostres valoracions particulars globals de la temporada. Com l’heu vista? Satisfets? Decebuts? Contents? Ni fred ni calor? Crec que el pas previ que seria just de fer és separar sempre entre objectius/resultats i joc/rendiment.
 • El mercat persa: Els balanços, evidentment, també tenen a veure amb la nostra plantilla. Com cada estiu, ara també arriba el moment de parlar de què us ha semblat l’actuació de cada jugador i apostar per aquells que voldríeu que seguissin… i als qui, en canvi, obriríeu les portes de bat a bat…

Jornada 38. Eldense - Badalona

Doble 1-1 entre Badalona i Eldense aquesta temporada | Foto: Radio Elda

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

62 responses to “ELDENSE 1 BADALONA 1

 • Carlos

  Bueno temporada lista,ahora a pensar ya en la próxima,buen empate del equipo en Elda para asegurar la decimotercera plaza.
  Por lo visto Manolo ha hecho probaturas en este ultimo partido con el juvenil Bermúdez en la medular,que parece que este año ya tendrá ficha del primer equipo.
  Ahora a descansar y preparar la próxima,intentando renovar a una cuantos de la plantilla y los que vengan que por lo menos sean mas contrastados en la categoría,aunque ya sabemos que todo va en base al dinero que se disponga.
  Esperando ya con ansia el movimiento de fichajes,bajas,etc…Y sobretodo la inauguración de nuestra nueva casa.
  VAMOS BADALONAAAAA!!!!!!

 • Anonimus Maximus

  Temporada finiquitada, puesto 13… objetivo cumplido. Ahora ya se abre la ventana de la nueva temporada (altas, bajas, renovaciones) y el futuro de donde empezaremos jugando la temporada que viene.

  Ahhh los que esperaban a final de temporada para rajar del entrenador ya pueden!!!!

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Parlant d’entrenador, aquí teniu l’entrevista que li ha fet el company Jordi Mestres al web futbolcatalunya.com

  Penso que serà difícil que hi hagi gaire moviment abans de mitjan mes de juny, sincerament, quan comencin a esclarir-se els ascensos/descensos.
  En tot cas, seria interessant començar a posar noms sobre la taula.
  El juvenil Bermúdez ja va tenir presència durant la pretemporada i el mateix Manolo va dir que l’any que ve volia incorporar-lo plenament al primer equip.

  Un dels noms que a mi m’agradava era Quim Araujo, ara al Mestalla, però pel que es veu va renovar la setmana passada, aixina que ja el descartem.
  Veieu algun jugador interessant a l’Olot, per exemple? Bon lloc per pescar. D’allí m’agraden Vallhonesta, Diegito, Serramitja, Gato, Uri Santos…
  Ara bé, estan força calentets a la Garrotxa amb el rendiment global de l’equip -els olotins tenien el pressupost més alt de la seva història-, així que potser caldria saber be el compromís d’aquests jugadors.

  Dilluns que ve (23/5) crec que entrevisten el míster al programa de dilluns de l’RCB. I dimecres hi ha la propera reunió de seguiment de les obres de l’estadi. Estigueu atents a tot plegat!!!

  Amunt Badalona

  • Anònim

   A la tértulia entrevisten a Manolo González? o a un altre programa.
   Gràcies.

   • L'escapulat

    Iep!

    Pel que em comenten allí dins, Manolo gonzález anirà aTelevisió de Badalona al migdia (s’emetrà a partir de les 22.30h); a la ràdio no està confirmat, però fa pinta que no.

    Serà interessant el que pugui dir sobre jugadors que vol que segueixin i els primers descartatges, si és que ja se’n poden dir!

    Per cert! El Seagull ja coneix el seu primer rival al play-off per l’ascens a 1a Divisió: el FPR El Olivo de Vigo. El partit es jugarà el proper diumenge 29, a les 12h, a Montigalà. Crec que seria un bon dia perquè molts de nosaltres anessim per primera vegada a veure un partit de futbol femení. Informats esteu!

 • Ícar Lite

  Aquest és el meu balanç de la temporada.

 • L'escapulat

  Bona anàlisi, Ícar!
  Pensava que ja ho havia comentat per aquí però es veu que al final me’n vaig oblidar!
  Per part meva tan sols dir que sempre és agradable veure com va creixent la comunitat escapulada i les opinions de tot tipus: com més serem més riurem i aixina fem créixer una mica el xup-xup del Badalona que, deixeu-m’ho dir, pel que fa a socis està més aviat apagat. Ja cal que ens posem les piles quant a captació de massa social, perquè ara mateix estem un pas enrere…

  Per cert, ja que parlem d’anàlisis, aquí podeu veure el que va dir el míster a Televisió de Badalona aquest dilluns, amb algun apunt interessant. Per exemple, sembla que ara mateix una opció que guanya força és que el Bada comenci la lliga jugant com a local al mític Can Peixauet. Ja sabeu que jo fa temps que era partidari d’aquesta opció. Avui, per cert, nova reunió de seguiment de les obres de Montigalà.

  Sembla que aquest divendres sabrem també els noms dels jugadors que no continuaran la temporada vinent… A veure si podem renovar totes les peces claus que volem. I, pel que fa als fitxatges, auguro un estiu llarg, llarg, llaarg… Tenim el pressupost que tenim i ara mateix el nostre principal ‘argument de venda’ és que sempre paguem al dia i la il·lusió subjectiva del nou estadi.

  Més coses: La senyora Gallardo cada cop que obre la boca fa pujar el preu del pa. Ara diu que el que realment volen impulsar són els esports minoritaris de la ciutat i que al futur estadi municipal està previst que s’hi facin espectacles musicals (esperable, però em fa més por que una pedregada seca).
  Sospito que la gestió del nou municipal portarà molta més cua que la seva construcció…

  Seguim connectats. Ah! I aviat amb alguna novetat important al blog!!!

  AMUNT BADALONA

  • Anonimus Maximus

   Pero si el Badalona tiene uso exclusivo de la instalacion los próximos 30 años… se harán espectaculos si el club quiere no? es más… Entiendo que esa exclusividad incluye que esos espectaculos seran para beneficio del club… Sino… no entiendo nada.

   • L'escapulat

    D’ús exclusiu res, Anonimus…

    Pel que sabem l’ús de l’estadi serà “preferent”, vulgui dir el que vulgui dir aquest adjectiu.. Per açò us dic, més enllà de la construcció, el que portarà cua serà la gestió i explotació de l’estadi…
    Creuem els dits. Perquè la Gallardo no crec que es mogui de la regidoria, pel que sembla.

    • Anònim

     Ben dit Albert, ús preferent, no vol dir exclusiu. Jo entenc per preferent que sempre tindrà prioritat d’utilització del camp el Badalona, però l’Ajuntament el podrà fer servir per altres actes, sempre que no el tingui que fer servir el Badalona.
     Per això crec que el tema del manteniment del camp, com que serà un estadi municipal correrà a càrrec del Ajuntament no?.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  No us preocupeu, aquest nefast personatge té
  els díes compats com a regidora, la seva ineptitud i baix nivell personal, la ignorancia del que és i té que esser el esport a Badalona, serán suficients, per sobre el dogmatisme i el seu talant extremadement personalista i autoritari, per que desapareixi del càrrec que exerceix de una forma tan indigna com avergunyant.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  En el meu anterior comentari volia dir “VERGONYANT”.Disculpeu.

 • L'escapulat

  Bon vespre escapulats,

  Aquesta tarda hi ha hagut una nova visita oficial a les obres del nou estadi municipal. En uns minuts penjaré les fotografies al facebook del club (ja posaré el link al recull de premsa del blog).
  Més enllà d’açò, però, us faig partíceps dels punts més rellevants:

  a) Demà, per fi, es farà públic el nom de l’empresa que construirà la coberta. El més normal seria que se li encarregués a la UTE Ferrovial-Agroman-DECO, que ja són els que s’ocupen de la construcció del camp.

  Aquesta coberta cobrirà gairebé 1.000 espectadors dins la tribuna, i serà metàl·lica. Existeix la possibilitat que s’hi faci alguna inscripció personalitzada, però no hi ha res confirmat ara mateix.

  b) Identitat: Sobre açò, precisament, és del que més més m’agrada parlar…
  Us he de dir que encara estic a l’expectativa. Els petits detalls són els que donen personalitat i caràcter a un estadi, i de moment tot és a l’aire.
  Atenció perquè ja puc donar-vos dos detalls.

  * El nom del camp ja està decidit: ESTADI MUNICIPAL DE BADALONA
  Aixina constarà escrit amb grans lletres metàl·liques a l’entrada principal.

  * Els seients seran tots de color blau, amb diferents gradacions de tonalitat. Amb açò es vol evitar l’efecte lleig de reemplaçar cadires descolorides pel sol i crear l’efecte que les graderies són més plenes.
  Ara bé, açò també vol dir que no hi haurà mosaics amb cadires blanques per fer cap escapulari ni les sigles CFB, ni res. Vaja, que no està previst.

  Males vibracions, oi? Una de les meves grans pors és perdre del tot la identitat i que el nou estadi sigui un escenari asèptic d’esports. S’haurà de picar pedra i lluitar molt per aconseguir que els nostres 113 anys d’història no quedin en una simple dada sobre el paper…

  c) Instal·lacions: El camp, açò sí, és collonut. Serà molt maco, vaja. Tot està pensat per ser funcional i modern. Els accessos, les graderies, els bars, les cabines i, sobretot, els interiors (més de 4.000 m² de dependències).
  Estem parlant d’un estadi perfectament capacitat per la 2a A i, fins i tot, per la Primera Divisió (l’ampliació fins als 10.000 espectadors està prevista en una segona fase que suposaria uns 2 milions d’euros -ara mateix la capacitat és d’uns 4.200 espectadors-). Els vestidors són espectaculars (amb jacuzzi i gimnàs incorporat), i les sales VIP, cabines de premsa, zona d’administració, etc., també estan a l’alçada de categories superiors.
  Aquesta és, sens dubte, la bona noticia: estem parlant d’un estadi molt ben parit, per fi en consonància amb la nostra ciutat i preparat per a un futur il·lusionant.

  d) Gestió: Aquí vindran els problemes. Ara mateix l’Ajuntament no sembla precisament gaire col·laboratiu ni implicat de veres amb el projecte, aixina que aquí, també, s’haurà de lluitar molt. No cal oblidar l’altre front obert: el conflicte amb els Dracs al camp annex de Montigalà, unes instal·lacions ara mateix en un estat absolutament lamentable, i en què el futbol base hi malviu…
  Caldrà estar molt atents els propers mesos. Veurem quina és la resposta real de l’Ajuntament, la implicació de tots nosaltres -suposo que hi haurà Assemblea properament- i com s’acaba desenvolupant tot plegat.
  El to, actualment, és bo, però sens dubte hi haurà marro. Agafeu-vos perquè vénen revolts, i dels bons.

  e) Equip: Demà coneixerem els descartatges de cara a la temporada vinent i, per tant, els jugadors als quals se’ls ha ofert la renovació. Que els assumptes institucionals no eclipsin del tot la vessant esportiva! Sisplau, seguiu fent les vostres travesses…
  En aquest sentit, dilluns que ve (30/5), Manolo González -i potser un servidor- serem a la tertúlia radiofònica. A veure què ens explica el míster.

  f) #2bg3: Suposo que aneu seguint les promocions d’ascens/descens, etc. Ja deveu saber que l’any que ve és més que possible que tornem a tenir vells coneguts (Prat, Mallorca B/ZaragozaB, Llagostera) i algun nouvingut com l’Atlético Saguntino. La meva opinió ja la coneixeu: com menys valencians, millor! :p

  Com sempre, seguim connectats. Digueu-hi la vostra, que n’hi ha per sucar-hi pa!!!

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   En un principio Albert se comento que el estadio podría tener una capacidad de 4700 espectadores.
   Por otro parte a ver si es verdad y hacen una asamblea que los socios podamos estar un poquito al día del tema.
   Por ultimo yo me quedaría con Fran Grima,Canelada,Amantini,Maestre,Lao,Morgado,Ibón,Oscar Muñoz y Eugenio.Teniendo en cuenta que seguirán Enric Pi,Morales y Marc Vito. Por lo que se Sekou y Olmeda tienen un año mas pero no creo que continúen.
   A ver que acierto,otra cosa es que se les ofrezca y luego no renueven.

   • L'escapulat

    Iep!

    La capacitat final és d’uns 4.200 espectadors -uns 5.500 per concerts, crec-, però ara mateix açò no ens hauria de preocupar gaire perquè de mitjana ja fa temps que no arriben ni als 1500, i la nostra massa social -socis, abonats- està sota mínims…

    Entre avui i demà suposo que sortirem de dubtes pel que fa als descartatges, però coincideixo força amb en Carlos, amb el dubte d’Ibón Gutiérrez i el seu estat físic real.
    Sekou i Óscar Muñoz no tinc gens clar que segueixin, però.

    En fi, tinc moltes ganes d’escoltar el míster dilluns…

   • Carlos

    Me olvido de Akrong yo creo que merece seguir,pues ha acabdo a muy buen nivel.

 • L'escapulat

  La galeria de fotos de la visita a les obres d’aquesta tarda!

  [LINK]

 • Oscar

  Gràcies per penjar les fotos!!!

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Albert: En sembla improcedent que esmentis la capacitat de espectadors per un concert, que crec no interessa als socis i aficionats,sinó tot el contrari.Per aquesta informació es pot deduir que es volen celebrar concerts assíduament i no puntualment i que començan a marcar el terreny per mostrar que ells decideixen sobre la finalitat de utilització del estadi.Si es fan concerts,experencia tenim de altres clubs,
  la gespa e instalacions quedan malmeses i podem imaginar que no es repararan convenienment.Mal aném si els representants
  del Badalona ó donen com a definitiu i aixi ó assumeixen.

  • L'escapulat

   Bona tarda Salvador,

   Hi ha una cosa que hem de tenir clara: el camp serà municipal; i.e, propietat de l’Ajuntament.
   El Badalona ja no té patrimoni, més enllà dels terrenys de la Morera i el capital humà.

   El futur estadi tindrà titularitat pública i està concebut per poder acollir espectacles de tot tipus. Evidentment, suposo que els concerts i activitats es programaran amb el seny suficient per a fixar-los durant l’estiu. Que s’hi facin concerts esporàdicament no és una cosa que em preocupi gaire.

   Ací el que compta és la GESTIÓ/EXPLOTACIÓ del camp. El Bada deixa de ser amo i senyor de les instal·lacions per a ser-ne un usuari “preferent”. Ara bé, qui en paga el manteniment? Qui cobra la recaptació dels bars (3) del recinte? Qui gestiona i factura pels concerts? Quins equips entrenaran al nou estadi i quins no?

   Aquesta és la mare dels ous, i d’aquí vindran tots els mals.
   S’haurà de picar pedra. I hem d’estar al costat dels nostres…

 • Carlos

  Una curiosidad Albert,en las fotos las zonas de los goles y el lateral que se ve alrededor que es de tierra,sabes que acabado tendra?,porque en la maqueta se ve como cesped.

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Albert: He anat a totes les assambleias i sé perfectament que el estadi es municipal i puntualment es podem fer activitats,però no oblidem que jugará el Club que porta el nom de la ciutat, club històric i centerari, que gracies a ell tindrá un estadi més que digna.Potser tindrías que analitzar la historia del perqué es vá posar a terma la construcció del estadi.Suposso que o saps però no quedarà per menys fer un tecordatori.
  Primer: Es van recalificar els terrenys a zona edificable.
  Segon: El ajuntament a través de una permuta
  tindría el 80% del terrenys,amb el que obtindría,segons la tasació del terrenys i per la construcció de pisos, en els que un 20% serien de protecció oficial,una quantitat estimada superior als 50 millions de euros.
  Tercer:El Badalona, a través d’aquesta permuta tindría com a propietat el camp de la Morera, peró per compensar la diferencia de superficie d’aquesta instalació respecta al esmentat 80%el Badalona,rebería del ajuntament la quantitat de 1.000.000€, que en principi,van acordar sería per arreglar el camp de la Morera.
  Quart: El Badalona tindria caracter preferent del nou estadi i del camp d’entreno de Montigalà per utilització del fútbol base, a més de una compensació anual,si no recordo mal, de uns 400.000,-€, durant 30 anys,amb despeses de manteniment del estadi i camp de entreno a càrrec del ajuntament.
  Cinquè.-El Badalona obtindría el 20 % dels terrenys de la zona edificable,actualment propiedad del nostre Club,dels que pel valor dels meteixos haberem rebut diners de una empresa crediticia a la que,suposadement debem.Dic suposadement,per procediment en que els haberem obtingut i que arribat el moment tindrem que analitzar.
  Sizé: Quan teníem signat el contracte amb el ajuntament, amb el termes esmantats, vá explosionar “la bombolla immobiliària” i com sabeu vá baixar molt el m2 de terreny, pel que el ajuntament no vá volguer asumir el contracte amb el termes signats, per lo que el Badalona, de bona voluntat, NO LEGALMENT, và accedir a signar un nou contracte amb el ajuntament,aceptan que del estadi dissenyat pel Dominique Perraut, es reduiría dels 10.000.- espectadors als 4.200.- actuals i es reduiría la coberta de disseny circunvalan a tot el camp a una parcial.
  Seté:En la devaluació del preu del m2., el Badalona també i và sortir perjudicat amb el terrenys de la seva propietat (20%)i de aquí và venir “espantá” del Sr. Casquete.
  Vuité.- Haberem signar un nou contracte de FAVOR a l’ajuntament, en el que es veién disminuits ostensiblement las condicions,amb els següents termes:
  a) Concesió per 30 anys al CF Badalona en caràcter preferent de la utilització del estadi a construir i el camp d’entrenament amb despeses de aigua,llum,gas i manteniment, a càrrec del ajuntament.
  b) Otorgar al CF Badalona la quantitat,durant 30 anys, 100.000,- més el increment del aument per inflació.
  c)Permuta abans esmentada i el 1.000.000.-, amb la variant de que, aquets diners destinats millorar el nostre camp de la Morera, el Badalona ACCEDIA de bona voluntat a fer-ne ús per millorar el del camp en el que em jugat,
  devant el tenir que deixar el del Centenari i tenir unes mínima dignidad per competir.
  Amb l’esmentat 1.000.000.-€, es tenía que canviar la gespa i posar les grades del Centanari,millorar la llum,adecuar les instalacions i contruir 2 camps de futbol 7.La finalitat de millorar aquest camp municipal en diners del Badalona i en detriment de millorar el de la nostra propiedad,però sapiguen que els numerosos equips del futbol base estaríen ubicats per desenvolupar el futur de la entitat.
  Nové: On es el milió de euros del que solsament se ha destinat per despeses de canvi de gespa (provinent del Centanari)?
  On es la ubicació de les grades del Centenari?
  On es la construccio dels camps de fútbol 7.On son les millores de la llum?
  Perqué utilitzan el Dracs el terreny de joc i els nostres equips de futbol base tenen que entrenar en la mitat de camp?
  Tot aixó es un incumpliment flagrant per part del ajuntament.No tenim res a dir?.
  Amic Albert está molt bé que em recordis que el nou estadi es propietat del ajuntament, però em tota la historia de aconteixements exposats i amb la experiencia que ens han donat amb la relació Club-Ajuntament,tenim que tenir cura del que ens pot venir i no esser tan condescendents i exigir el drets que en otorga la historia del nostra Club i que ha portat i porta el nom de la ciutat per tota la península.Una cosa es se comprensius, l’altre es deixar que ens humillin.

  • L'escapulat

   Bon dia Gavi,

   Caram, quina energia!
   Moltes gràcies per les explicacions. Jo, concretament, del conveni de l’època PSOE (Arqué-Casquete) no en coneixia els detalls tan bé com tu.
   Tingues clar que el primer que vaig dir és que hauríem de lluitar molt perquè el camp tingués elements de la nostra personalitat, ja que encara que sigui municipal és el nostre estadi i, a diferència del 99% d’instal·lacions del país, l’hem pagada -gairebé tota- nosaltres de la nostra butxaca.
   Però també hem d’anar amb peus de plom i saber que l’Ajuntament té la paella pel mànec en certs aspectes.

   Ací hi hauria dos aspectes clau: en primer lloc, Tusgsal. El patrocinador principal del club crec que té un deute pendent a cobrar del Badalona -el famós cordó umbilical- de l’etapa anterior. Per tant, una relació simbiòtica difícil d’avaluar del tot.
   En segon lloc, el famós tema del camp de la Morera. Sembla que el milió d’euros no es pot destinar a Montigalà, legalment, i per tant s’ha d’esperar que aquell terreny sigui venut per fer calaix. No sé si a mig o llarg termini. Les graderies de formigó allà segueixen, mentrestant, mortes de fàstic. El mateix fàstic que cada vegada més fa el camp de Montigalà, on sembla que ja no hi tornarem mai més.

   • Anònim

    El amic Salvador Ferrer és un home molt ben documentat i ha anat a totes les asamblees, és una persona que estima el Badalona, encara que per aquest foro algú li ha dit que li vol mal al Badalona. I tot això ho diu perquè perquè ell vol tot lo millor pel Badalona.
    I el que està pasant en el Badalona veig que és per bastanta deixadessa per part de la junta directiva. Els fútbol base tota la temporada entrenant malament perquè els “famosos Dracs” els hi prenien el camp. Què ha fet el Badalona? Les grades del camp de l’Avinguda de Navarra llençades a la Morera, perquè no les van posar a finals de la temporada pasada?
    El camp de la Travessera de Montigalà tu dius que el Badalona no la trepitjarà mai més. Aquest camp no ha de ser pel futbol base del Badalona? O sigui que d’allà han de sortir els jugadors que han de nodrir al club de futbol Badalona. Aquest camp no s’ha de deixà perdre, i s’ha de lluitar perquè estigui en condicions pel futbol base del Badalona.
    Un altre cosa, segons es diu el primer equip del Badalona poder anirà a jugar a Santa Coloma els primers partits fins que el estadi no estigui construit. Perquè no es va lluitar perquè els Dracs marxessin quean van dir que s’en anavan de Badalona si no podían estar a la travessera de Montigala? Es a dir que el Badalona ha de marxar a jugar fora i els Dracs es quedan a Badalona. Trobo que la directiva del Badalona no fa prou.
    Les comissions de seguiment de les obres qui les formen? Han estat formades per sorteig entre els socis o per amiguismes del president? Perquè he vist algunes persones que formen laes comissions i son el amics del president.
    I conec d’altres persones que s’els hi va dir que formarian part d’alguna d’aquesta comissió i no ha estat cridada.

 • kanu

  No m’agrada gens les baixes que m’han donar. Els posibles nous fitxatges serán millones que els que deixem marxar…haurem de tornar a fer un equipo nou…sobretot a la part davantera

  • L'escapulat

   Bon dia Kanu,

   Ahir vaig conèixer els noms a Televisió de Badalona. Jo no en tinc cap constància oficial, però suposo que la informació és bona.

   Em sorprèn força el nom d’Akrong…

   • Anònim

    A mi hem sorpren Akrong i em sorpren Morgado. Em sorpren que se li ofereixi la renovació a Ibon, un jugador que ha tingut moltes lesions. Però bé Manolo González hi enten més que jo i ha estat més hores amb els jugadors.

 • juan antonio 1

  por lo que voy leyendo por todos los sitios el cf Badalona esta negociando un contrato para que el futbol base ( de juveniles hasta infantiles ) pueda jugar en el nuevo estadio como lo hace el hospitalet con su estadio que también es municipal el resto ( futbol 7 ) lo haría en montigala,por lo que montigala no se dejaría.lo de hacer conciertos en el nuevo estadio seria fuera de competición o sea en julio y se haría uno no 20.creo que dijo el presi en una entrevista hace tiempo que seria para recaudar el club.lo mismo que dijo que los asientos irían numerados y que lo socios tuviéramos nuestro asiento abonado.lo de las gradas de cemento del centenari que las iban a poner los dijeron los del pp pero como se hizo cambio de gobierno ni unos ni otros.igual que las luces de las torretas que las iban a cambiar el actual gobierno y siguen las mismas.el cespet del nuevo estadio es de ultima generación como los tienen el Madrid el barça y el Villarreal o sea que se puede jugar en segunda a.el asunto de las bajas estoy de acuerdo en todas las bajas,quizas me hubiera quedado a oscar muñoz de segundo delantero ( si se ficha a otro mejor que el ).amantini fuerte pero rozando el penalti todos los partidos y varios partidos expulsado.akrong muy bien por alto pero le ganaban las espaldas siempre los delanteros.morgado solo lo e visto jugar bien dos partidos.olmeda le ha dado muchas oportunidades y nada de nada ( solo en el mini estadi ).etc.etc.aqui dejo mis opiniones para que sigáis vosotros.y la temporada que viene vendrán mejores jugadores ya lo veréis.

  • Anònim

   juan antonio el césped del Barcelona, Madrid y Villarreal es natural y un poco de artificial y el del campo del Badalona será césped artificial de última generación, por lo que yo tengo entendido. No es lo mismo.

 • Oscar

  El problema es cada año con tantas bajas hay que hacer un equipo nuevo y muchas veces los nuevos fichajes son peores que las bajas que se dan…..en fin confiemos que se acierte

 • Anonimus Maximus

  el problema no son el numero de bajas… Son el numero de jugadores que se quiere seguir contando con ellos y al final no acaban renovando. Yo creo que Eugeni sera uno de los que no renueve, le están lloviendo ofertas seguro.

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Albert: Estem d’acord,solsament es cuestió de matisos.Respecta a les obres de Montigalà, segons es và dir en una assambleia,potser per tema de legalitat, era el ajuntament que es fería càrrec de la restauració del camp de la Morera,canvianse després,per adecuar el de Montigalà (tot per valor de un milió de euros).Sopeditat a la venda del nostra de la Morera, res de res.Tot aixó per el esmentada diferencia de la permuta mencionada en el meu últim comentari.Esperem aconteixements, peró al tanto amb la tal Maria Gallardo.Se expresat repetidament en que el esport de élite de la ciutat no li interessa. No puc evitar-ho, m’expreso amb vehemencia devant aquest personatge tan autoritari.Del deute amb Tugsal ja parlerem més endevant.
   Respecta a les baixes i la intenció de renovables, en sembla bé.
   Els dos centrals que teníam,son físics i acelerats,sobre tot Amantini,que es extremadement contundent.Amb virtuts peró en defectes,que ens han portat a encaixar gols per despistes de. marcatge.Jo crec que en Manolo vol uns centrals amb més de “ofici”. Les demés baixes, amb el dubte de Morgado,molt tècnic perô en poc recorregut i una mica fred, ho trobo bé.Jo crec que es una bona columna vertebral,si ens podem quedar els jugadors qur volem, ancara que, com sembla, no poguem retindre a
   Eugeni.Evidenment que poden esser millorables els jugadors amb els que no contem,pels que seràn els seus sustituts.Faltaría que no tinguessim més espectatives respecta el equip de l’any passat!
   Bueno, esperan amb impaciencia novetats!.

 • Anònim

  Creo yo que el problema es las un conjunto de las dos cosas que decís, Oscar y Anonimus, por una parte se dan muchas bajas que luego no son reemplazadas con jugadores de igual categoría que los jugadores que habían.
  Y por otra parte, como bien dice Anonimus, jugadores con los que se quiere seguir contando, son jugadores que han hecho buena temporada, y tienen ofertas más buenas que las que les ofrece el Badalona, caso Eugeni, y se van. Y luego hay que suplir los que han echado, y los que querías quedarte pero no han querido quedarse.

 • Anónimo.

  De donde has sacado que el cesped será el mismo que el Madrid, el Barça y el Villarreal, que yo sepa no lo aseguro creo que Madrid y Villarreal tienen el cesped híbrido y el Barça lo va a poner, si se ha de mezclar artificial y natural no entiendo que se alquitrane el campo pues no habría para las raíces del natural, además es carísimo, no creo al alcance del presupuesto del campo, por tanto lo que si creo es que sea de última generación y autorizado por la FIFA o UEFA que lo tienen algunos países que hace mucho frío, sigo dudando que te autoricen a jugar en segunda A mas de un año con el artificial de última generación, pues no se de ningún club que juegue en España en artificial en Segunda A o Primera.

  Ojalá sea yo el que estoy equivocado y quien haya dicho eso sea verdad, pero es mucha pasta.

  • juan antonio 1

   tienes razon.pero los rumores eran esos que iva ser hibridos y yo tambien me e fijado que le han puesto alquitran y tambien dudaba.

 • Carlos

  Por lo visto Morgado se va porque no quiere rebajar la ficha,y Akrong porque el club no puede pagar su ficha.Esto es noticia que he visto publicada en twiter.A mi me extraña que el club no quiera contar con estos jugadores,lo que pasa que si no puede llegar pues nada.
  Lo de Oscar Muñoz la verdad es que yo me lo hubiera quedado,pues es un delantero que lucha,(y los goles ya se sabe que son rachas)junto con otro delantero de garantias tendríamos la delantera bien cubierta

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots.

  En primer lloc, i com ja apuntàvem fa poc, s’ha acabat de confirmar que Ferrovial serà l’encarregada, també, de construir la tribuna del nou estadi.
  Esperem que açò permeti que s’escurcin els terminis…

  * Pel que fa a les altes i baixes -encara extraoficials, entenc-, a mi només em sorprèn que no segueixi Akrong. Entenc que se li ha fet una oferta a la baixa i que ell ara té més cartell per optar a cobrar més, igual que en el cas de Morgado. A Òscar Muñoz li ha acabat passant factura la manca de gol, tot i que jo tampoc estic del tot segur de la decisió de no renovar-lo. En tot cas: no és cap drama.

  * Renovacions: Suposo que Grima i Lao renovaran 100% segur, mentre que Maestre, si no té una gran oferta, també. Ells mateixos ho han dit. Ibón Gutiérrez, en canvi, no ho tinc tan clar. Suposo que se li hauran ofert menys diners, perquè és una bona peça al mig del camp però amb massa lesions…
  Quant a Eugeni, tots tenim coll avall que marxarà, però potser hi ha alguna sorpresa si el club fa un esforç i ell avantposa altres coses a la fitxa, que de vegades passa en aquest món…

  * Sekou i Olmeda: Casos a banda. El primer no va arribar als minuts necessaris per a la renovació automàtica (ara entenem, potser, la seva poca presència els darrers partits), mentre que Olmeda no ha acabat de quallar i Bada i representant negociaran per arribar a un acord…

  Seguim connectats.

  AMUNT BADALONA

 • Eloy M.

  Albert ha comentado que Manolo González estará el lunes en la tertulia. Después de ese día que escuche las razones de las decisiones que ha tomado daré mi opinión. Mañana a las 12h recordar que hay que ir a apoyar al CE Seagull.

  • L'escapulat

   Iep Eloy,

   Exacte; serà molt interessant escoltar-lo. Crec que jo li deixaria el micro els 60 minuts hehehe

   I també tens raó amb el Seagull; demà al migdia la ciutat ha de donar suport a les noies d’en Ferrón: tenir un equip a la màxima categoria seria espectacular!

   • Anònim

    No se li pot deixar el micro els 60 minuts a Manolo González sino el gran tècnic que hi ha cada setmana a la tértulia que fera? Ha de parlar també.

    • L'escapulat

     Qui és el ‘gran tècnic’? Ramon, València o Carlos Caballero?

     Per cert! Bon resultat aquest migdia del Seagull, 1-0 contra les gallegues. Partit igualat i no gaire vistós, amb una mica de sort per les nostres…
     Ara a veure si el poden fer valer a Vigo la setmana que ve i accedir a la darrera eliminatòria per a l’ascens (a l’altra: Tacuense 1 – Madrid 1).

     • Anònim

      Home això no es pregunta el Sr.Caballero. En Ramón i en València i entenen molt de fútbol, això no ho dubto, però el Sr.Caballero és el que domina més el tema. o això creu ell.

 • Eloy M.

  Discrepo contigo Albert. Para mí si ha sido vistoso y creo que ha habido suerte para los dos equipos. Recuerda que a la segunda parte desde el medio campo le han dado al larguero. Según mi punto de vista el CE Seagull es mejor equipo, al menos por lo que he visto hoy. Ojala en la vuelta consigan materializar el pase.

  Un apunte, hoy sí estaba la Alcaldesa (ha llegado tarde) y la regidora de Deportes.

  • L'escapulat

   Sí, avui, com no, d’autoritats no en faltaven…
   Per cert, com heu pogut comprovar la graderia de mecanotub seguia allí col·locada. Suposo que aviat sabrem si l’Ajuntament n’ha sufragat els costos -segur que sí- i, per tant, açò agilitza el procés perquè el Bada jugui la primera volta de la propera temporada a Montigalà, fins al gener de 2017.

   Si aquest és el cas; és a dir, que l’Ajuntament en paga tot el lloguer, aleshores potser és millor quedar-nos a la Travessera fins que estigui acabat el nou estadi…

   Pel que fa al partit del Seagull, jo crec que el més just hauria estat un empat. En tot cas, el partit no ha tingut gaires ocasions ni joc combinatiu.
   Açò sí, un molt bon resultat per a la tornada a Galiza!!

 • Carlos

  Ahora mismo ya tenemos dos nuevos equipos en nuestro grupo el Prat y el At.Saguntino.
  El Mallorca B también pero hay que esperar que igual jugamos con el Mallorca que esta en descenso y el B se quedaría en tercera.
  El Xativa ha bajado, el Reus sube,Lleida y Hércules siguen en playoff,o sea,6 plazas seguras por llenar y dos mas posibles.
  A ver que pasa.
  El Seagull ha estado bien el partido,yo le veo mas equipo que al Olivo,se puede llegar a la ultima eliminatoria.

 • Carlos

  Una duda,en el hipotético caso(no tan hipotético) que el Mallorca bajase a segunda B y el Mallorca B que ha ascendido a la misma categoría no puede subir,quien sube en su lugar? O se mantiene el mejor clasificado del que baja de nuestro grupo que es donde le pertenece subir? O el que ha disputado el partido ascenso contra el Mallorca B en este caso el Zaragoza B? Esta liado el tema

 • Anónimo.

  En este caso concreto creo que sería el Zaragoza B, han habido antecedentes pero hace unos cuantos años, que no podría concretar, pero si te voy a concretar uno cuando de hace unos 14 años, aún había liguilla de ascenso, el Barca B en un play off no logró el ascenso a 2ª A y el Barça C que ganó por derecho el ascenso a 2ªB como lider de la liguilla, subió el segundo que fue el Sóller de Mallorca.

  Y ya sin liguillas de ascenso el Zaragoza B en el play off no logró el ascenso a 2ªA y el Universidad de Zaragoza (que equivalía al Zaragoza C) que gano el derecho a ascenso a 2ªB en la última eliminatoria, no pudo ascender y subió el equipo eliminado que fue un equipo Vasco, de esto hará, entre 5 y 8 años.

  No tengo en la memoria datos mas cercanos.

  De todas formas, son datos de hace unos años, no te lo quiero asegurar, igual hay alguien mas que lo confirma.

  Lo que si te confirmo que los que han bajado, solo pueden recuperar la plaza, si hay algún moroso y pagan, recuerda Mallorca B y Espanyol B, no hace demasiados años 3 o 4 que compraron la plaza por el importe que tocaba aquel año, creo, no aseguro, que fueron 200.000 euros.

  • Carlos

   Ok gracias anonim,si es así el Zaragoza B esta semana con el dedos cruzados para que baje el Mallorca a segunda B,aun así es curioso,porque el Zaragoza B se reengancha a la segunda ronda y aun tiene opciones de subir,entonces el que juegue con el también saldrá beneficiado? Es el pez que se muerde la cola.

 • L'escapulat

  Com diu l’Anònim, crec que en aquests casos sempre puja l’equip perdedor en l’última eliminatòria. És a dir, encara que ja se sàpiga que un equip no pot pujar de categoria, si comença el play-off d’ascens arriba ja fins al final, eliminant a qui hagi d’eliminar. Simplement, si arriba a la darrera fase encara que guanyi serà l’equip rival qui pugi de categoria. Però repeteixo: només a l’última eliminatòria. Els equips que hagi eliminat abans “es foten”.
  L’únic cas en què açò no passa és si quan acaba la lliga ja se sap efectivament que el filial en concret no pot ascendir de categoria (és el que li hauria passat enguany al Sabadell B de 3a). Llavors l’equip ja no comença el playoff i deixa el seu lloc al 5è classificat. Recordo un dels nostres primers anys a 2a B que li va passar açò mateix al Zaragoza B.

  També, com diu l’anònim, els que baixen només poden salvar-se si desapareix algun equip del grup o baixa per impagaments. Aleshores, i per ordre de classificació, poden pagar per comprar la plaça. En el cas que comentes d’Espanyol B i Mallorca B -que va baixar dos anys seguits-, la quantitat era de 400.000€. Evidentment, només alguns filials (o Frankensteins com l’Huracán) poden fer aquestes apostes econòmiques…

 • Anónimo.

  A lo dicho anteriormente he de aclarar, que efectivamente el Zaragoza B entrará en el sorteo, lo que no se que pasará si a las 22,30 del sábado el Mallorca A no se hubiera salvado, (pues una plaza de ascenso ya está concedida al Mallorca B y por tanto le correspondería al Zaragoza B como perdedor de la eliminatoria de campeones), lo mas probable es que no se juegue la eliminatoria del Zaragoza B y su rival pase directamente a la tercera eliminatoria, supongo que la pondrán en domingo por si se diese el caso, la otra es que se juegue y en caso de ganarla el Zaragoza B pase a la tercera ronda el perdedor ya que el Zaragoza B ya estaría ascendido.

  Por el reglamento general este posible caso no he sabido verlo.

 • Anónimo.

  Albert tal como lo explicas tu, habría una plaza de ascenso sin cubrir la del Mallorca B, porque los otros seguirían las eliminatorias para la plaza que compiten, entonces ¿Quien cubriría la plaza no cubierta en la eliminatoria de campeones? porque de esas eliminatorias han de salir nueve y de la de campeones han de salir nueve, si sacamos el Mallorca B, creo que el criterio es su perdedor el Zaragoza B.

  Veremos si durante la semana, lo aclaran oficialmente.

  • Carlos

   A eso me vengo a referir yo,que el Zaragoza B es un campeón de grupo y el que le ha ganado el Mallorca B si no sube tiene que ser el perdedor de esta eliminatoria.Veremos a ver.

 • Anonimus Maximus

  Yo entiendo que si desciende el Mallorca, Mallorca B no sube, Zaragoza B sube a segunda B y el rival del Zaragoza B en la eliminatoria que tendrían que jugar, pasaría directamente a la ultima eliminatoria.

 • Anónimo.

  Hay un artículo del Heraldo de Aragón del 18 de Mayo (Ascenso del Aragón Zaragoza B) se basa en las aplicaciones de los artículos 196 y 197, pero el atípico caso no lo contempla el reglamento de una forma específica, pero si con estos artículos se da el camino a seguir.

  Terminar las eliminatorias, sabiendo que el Aragón Zaragoza B ya ha ascendido o pasar directamente a su rival el C.D.Choco de Redondela a la tercera eliminatoria.

  Bueno pero para que todo esto pase ha de bajar el Mallorca A y de los tres candidatos al descenso, es el que mejor lo tiene puntuando ya que Almería y Ponferrandina juegan con equipos de Play Off de ascenso.

  • Carlos

   Eso esta claro,pero si algo hay ahora mismo es que no depende si mismo.

 • Eloy M.

  No sé a vosotros pero tras escuchar a Manolo González en la tertulia, me sigo sin imaginar otro mejor entrenador para el Badalona.

 • Anónimo.

  Bueno, bonito, barato y que después de su jornada laboral (no vive del fútbol), hace todo lo que hace en el club, sin directores deportivos, ni secretarios técnicos, haber donde lo encontraríamos mejor con el presupuesto que tiene que manejar y que hiciera todo lo que el hace.

  Estoy contigo Eloy.