BADALONA 3 BALEARS 0

Escapulats,

Per fi! Salvats!!!

El Badalona va assegurar ahir la permanència (virtualment) amb una victòria força plàcida davant l’Atlètic Balears. Sergio Maestre va obrir la llauna ben d’hora en una jugada d’estratègia (8′) i, ja a la segona part, dues dianes d’un Eugeni estel·lar van rubricar el triomf per acomiadar la lliga com a locals de la millor manera i començar a pensar ja -ara sí!- en la planificació de la campanya 2016/17 i, sobretot, en el nostre il·lusionant futur al nou estadi municipal.

Vull felicitar tota la família escapulada, des de la integritat dels jugadors de la plantilla fins al cos tècnic, passant pel personal del club, els voluntaris, assistents i també tota la Directiva. I, com no, els socis i aficionats, que aquesta campanya han patit més del desitjable i no han tingut gaires alegries, certament, ni dins ni fora del camp… Però que no han fallat mai!

Ara toca acabar l’any amb el cap alt, descansar i preparar-nos per a temps millors. Ens ho mereixem.


 • A la setena va ‘sa bona’: Novè triomf a la lliga després de sis jornades sense sumar els tres punts. Aquesta mala dinàmica ens havia espantat més del compte i, de fet, de no haver guanyat ahir el panorama se’ns hauria pogut complicar de debò, fins i tot amb els famosos ‘punts fantasma’ de la jornada 37. És cert que als d’abaix també els costa moltíssim guanyar, però la veritat és que pel meu gust enguany hem jugat una mica massa amb foc, ‘à la’ Piti Belmonte.
 • Maquillatge casolà: Amb la victòria d’ahir i la ‘fictícia’ del 8 de maig davant l’Huracán, el Bada acabarà amb sis partits guanyats a casa en 19 jornades i un total de 27 punts com a locals. Hauran volat 30 punts de Badalona. Una autèntica animalada. Sort del bon paper fora de casa. Aquesta temporada la brometa de Montigalà hauria pogut convertir-se en la nostra tomba.
 • Numerets: La d’ahir també va ser, per cert, la victòria més àmplia a la lliga (no comptem el 4-1 davant el Pobla de Mafumet en la Copa RFEF). El Bada no guanyava per més de dos gols de diferència des del 30 de març del 2014 (3-0 contra el Reus al Centenari) i no feia tres o més gols des del 3-4 al camp del Mallorca B, el passat 3 de maig. Déu n’hi do, eh? Aquesta campanya no hem vist gaires excessos, no…
 • Adéu, Eugeni, adéu: Pels que encara no ho sabíeu, segurament ahir vau veure l’últim partit en directe d’Eugeni Valderrama vestint d’escapulat. Tothom sembla tenir coll avall que el tarragoní marxarà aquest estiu, com no podia ser d’altra manera, i que el seu destí pot ser, probablement, el filial del Barça. En aquest sentit, què voleu que us digui: agraïm els serveis prestats i felicitem la gestió de la direcció esportiva per haver cregut en un jugador que semblava que anava de capa caiguda després de rescindir amb el Sevilla i passar sense pena ni glòria per Lleida. N’Eugeni ha anat de menys a més i s’ha consolidat com el pilar fonamental del Bada en la creació -especialment sense Ibón Gutiérrez-, a més del seu màxim golejador. Amb només 21 anys, ell ja ha demostrat que té potencial per jugar molt més amunt. Potser sap un pèl de greu el que diré, però el cert és que veure un nano amb el seu futur jugant al ‘futbolí’ de Montigalà fa una mica de pena… El Badalona li ha donat molt a n’Eugeni: confiança plena, un trampolí i un aparador de primera perquè pugués demostrar del que és capaç. No obstant açò, ara, un cop aixecada la llebre, un cop ell s’ha fet un nom entre els poderosos, molt em temo que ja no el podrem retenir. En tot cas: Gràcies per tot!
 • Equip: També pot semblar una mica injust recordar-nos només d’Eugeni amb la gran actuació, ahir, de tot l’equip. Homes com Morales, Grima, Akrong, Amantini, Canelada, Maestre, Lao… En definitiva: la columna vertebral que ha aguantat l’equip al llarg de tota la temporada i que, sobretot al darrere, han pogut compensar les apostes fallides al davant aquest estiu. No us perdeu la roda de premsa que fa Manolo González encabat el partit i en què -a banda de disparar amb bala de plata contra l’exencarregat del futbol base, Ramon Díaz-, reconeix com ha vist la planificació que han fet de la plantilla, assumint els errors i els encerts.
 • I ara, què?: Doncs ara ja sí que toca. Amb dos desplaçaments intranscendents al País Valencià (Paterna i Elda), ens podem centrar tots en el seguiment de les obres del futur estadi municipal. De moment veig difícil que s’avanci la data anunciada per part del govern municipal de gener del 2017, però el club confia que l’Ajuntament faci les coses bé -per una vegada- i acceleri els plaços. Açò afectarà decisivament la confecció de la plantilla de l’any que ve i també el dia a dia dels socis però, en tot cas, ho podrem mirar amb calma i debatre’n tranquil·lament sabent que el nou estadi s’inaugurarà, de totes totes, amb el Bada a 2a B. Un èxit de tots!

Jornada 35. Badalona - Atlètic Balears

Una de les poques matinals plàcides de futbol aquest any a Montigalà

AMUNT BADALONA

Dortoka

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

23 responses to “BADALONA 3 BALEARS 0

 • Eloy M.

  Felicidades a todos por la permanencia conseguida hoy!

 • Carlos

  Felicidades a todos los que quieren al Badalona,por la permanencia conseguida a costado pero ha llegado en un partido completo del equipo.Ahora a acabar lo mas arriba posible

 • Anònim

  como me gusta la forma de expresarse de manolo, esq dice las cosas como deben de decirse.

 • Cristian

  Bueno ahora si que si podemos decir que estaremos otro año mas en SEGUNDA B!!! y ya van 12 temporadas con esta en la categoria de bronce del futbol español. Creo que somos el equipo que mas temporadas lleva consecutivas estando en 2ªB,

  Por eso quiero felicitar desde aqui a junta directiva (que menudo año con tanto sufrimiento deportivo y lidiando con el tema del campo que nos está costando mas de un disgusto), también al cuerpo técnico y jugadores porque a pesar de haber sido una temporada dura han sabido sacarla adelante y cumplir con el objetivo de la permanencia, enhorabuena a todos ellos!!!

  Mención especial como no para los miembros de la Peña Betulians por haber estado en las duras y en las maduras, hiciera frio o calor, ganando o perdiendo pero siempre al lado del equipo. También agradecer a todas aquellas personas que nos acompañaron en los desplazamientos que hicimos y que esperamos contar con ellos de cara a la próxima temporada que esperamos ya con mucha ilusión.

  Aprovecho también para comentar un poco el partido de ayer. Salio el equipo muy serio al campo, todos los jugadores concentrados y sabiendo lo que nos jugábamos. Buen fútbol el visto y esta vez si que con la puntería afinada. El equipo esta acabando bien la temporada y hay jugadores que ahora mismo van como un avión (Akrong, Eugeni…) y luego están los que no han faltado en toda la temporada (Grima, Lao, Maestre, Morgado…). Solo desear que disfruten de estos dos últimos partidos y que ahora jugando mas sueltos demuestren que valen y se hagan con las victorias.

  BETULIANS SIEMPRE FIELES!!!! VISCA BADALONA!!!!

 • Anonimus Maximus

  Que alegron con la victoria de ayer, permanencia conseguida y fantasmas fuera. Ahora que acaben la temporada divirtiendose y que se traigan alguna victoria para acabar ellos mismos con buen sabor de boca.

 • Anònim

  Según pone El Mundo Deportivo del día de hoy el equipo que está interesado en fichar a Eugeni es el Espanyol. Albert dice que su posible destino es el FC Barcelona, pero como ya he dicho, el Espanyol también pretende su fichaje.

 • kanu

  Felicitats a l’equip i esperar que es quedin bastants jugadors per l’any vinent. Per no hacer de tornar a començar de 0 com cada any. Amb el handicap que això suposa

 • DAVID

  kiero dar las gracias a la persona o personas que escriben en el badalona escapuladojornada previa…gracias a ellos he podido leer la mismas crónicas de la web dl badalona pero las palabras traducidas al castellano en toda la liga.sabeis si ellos hacen x la radio ls partids en castellano??????

  • L'escapulat

   Hola David!

   Què vols dir les mateixes cròniques? Jornada Previa fa els seus propis escrits! (el company Manel Expósito).

   Pel que jo sé, no hi ha cap ràdio que faci els partits del Badalona en castellà. De fet RCB és l’única que fa tots els partits, i les connexions de Ràdio MARCA són en català, també, en el cas concret del Bada.

   L’única vegada que vaig sentir la retransmissió en castellà va ser a l’streaming de video en directe al web del Cornellà, el passat mes de gener.

   • DAVID

    Solo kiero dar las gracias.hoy tambien la he podido leer en castellano incluso con el mismo título. gracias manel sigue asin.

    • L'escapulat

     Hola de nuevo David,

     Supongo que lo que quieres decir es que no hablas catalán -aunque escrito supongo que sí que lo entiendes, como se ve-.

     Por mi parte, creo que lo ideal sería que la web del club estuviese también en castellano -e inglés-, pero… se llega donde se puede (y mucho más!).

     De todos modos ya sabes que aquí puedes opinar siempre que quieras en castellano, que de hecho es la lengua mayoritaria de los usuarios del foro.
     A ver si te animas y aumentamos todavía más la nómina de ‘escapulats’.

     Gracias por escribir!!!

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  El amic Saisó, informa de la última visita per part de la comissió de seguiment de les obres del estadi, i ens mostra dues fotografies i un vídeo, en el que una de les persones pregunta:”Cuán es posarán les cadires”. Tots bé sabem que es al final de la obra cuán es posen.Podría haber preguntad:Cuán está previst que es començi la construcció de la coberta?. Només per aquest detall, dedueixo la poca serietat i rigor de seguiment de la obra.Voldría creure que les persones que conformen la “comisió” son les més adecuades i no es tracta de una pantomima, en el que ja es sab quin será el final.

 • L'escapulat

  Bona nit a tots!

  Us deixo el vídeo que va penjar dijous el company Xavier Saisó en la visita de seguiment de les obres del futur estadi municipal

  A partir d’ara hi haurà tres reunions al mes amb l’Ajuntament (una de seguiment de les obres, una altra del seu manteniment i una de visita oficial). Així doncs, un cop al mes podreu tenir imatges, més o menys, per anar veient com evoluciona tot.
  A la secció de premsa, com sempre, us ho vaig deixant tot quan puc.

  Demà partit força irrellevant a Paterna, tot i que jo sóc dels que sempre vol guanyar; els punts sempre conten i ací hi ha un escut per defensar.
  Per cert, sobre el que comenta en Cristian, com que el Melilla sembla que es salvarà, el Bada encara no és l’equip que més anys seguits porta a la 2a B… Però tretze anys Déu n’hi dó, eh!

  Per cert, quan ja tanquem la temporada oficialment serà el moment de fer balanç global i analitzar l’any amb calma, abans de pensar en la campanya 16/17. De totes maneres, podeu començar a fer valoracions sobre l’actual plantilla i el seu rendiment, aixina com dels jugadors que renovaríeu des d’un inici i aquells dels quals no us importaria prescindir-ne…

  Apa, bon cap de setmana a tots; seguim connectats!

 • juan antonio 1

  cuando termine la temporada dire mi opinión de los jugadores que quiero que sigan y de los que no me gustan ( que son pocos ).hoy hay que salir a ganar aunque la temporada pasada ya vimos que cuando teníamos la permanencia asegurada no se gano ningún partido.pensando un poco creo que hoy hablara manolo ( como hizo con sergi maestre cuando estaba en cornella y aprovecho en el partido convencerle ) con ariday y quim Araujo para la temporada que viene ( es solo un pensamiento mio ) dos grandes jugadores que los quería y no quisieron venir.a mi me gustan mucho y los dos han salvado al valencia del descenso.el tema del estadio creo que para octubre estará.no ha terminado la temporada y ya estamos ilusionados con la siguiente por el estadio nuevo y jugadores de mejor calidad,o sea mejor equipo.

 • Eloy M.

  Buenas, Salvador Ferrer. Desconozco quién eres pero me decepciona que hagas una valoración de un vídeo que sólo dura 20 segundos. ¿Cómo sabes que Saiso u otra persona no lo preguntó antes o después del vídeo? Es más, quizá fuera lo primero que se dijo en la comisión y no lo sabes. Yo tampoco lo sé porque no estaba pero al menos no hago una valoración de algo que desconozco. Qué fácil es hablar sin saber, verdad?

  Por cierto, no entiendo que haya tantos ‘no me gusta’ en comentarios en los que aficionados se alegran de que el equipo se haya salvado, no me cabe en la cabeza este tipo de cosas. Ojala llegue el día en el que la afición esté unida porque a veces me da la sensación que algunos no están a la altura de un club centenario como es el Badalona.

  Un saludo a todos los que quieren de verdad el bien del Badalona y a darlo todo en estos dos partidos que faltan.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Sobre el nou estadi i les comissions (que oficialment estan programades d’aquí al desembre…) a mi em farà especial il·lusió començar a veure els detallets que donen personalitat a l’estadi (tribuna, seients, camp i porteries, accessos, etc.). Coses com els colors dels seients, que podrien incorporar el “CFB 1903”, o les xarxes de la porteria amb l’escapulari, són paridetes que al meu entendre tenen molta importància perquè un camp tingui personalitat.

  Més enllà d’açò, calma i bons aliments. Crec que avui el Mestalleta arriba amb força baixes i podem rascar els tres punts si els homes amb menys minuts hi posen ganes i es volen guanyar la renovació.

  Pel que fa als jugadors que comenta en Juan Antonio, touché! Serien dos molt bones incorporacions; a més jugadors ja veteranets que al filial del València tampoc no crec que li interessin excessivament.
  No oblidem tampoc el cas de Cubillas, que va sonar molt al gener però que finalment va marxar al Melilla, on ha marcat dos golets.

  Per cert! Sabeu qui és el pitxitxi dels africans? Diego Cascón, amb vuit dianes (Déu n’hi dó quin bluff va ser ací, eh? Amb els davanters sembla que sempre ens passa, només cal veure com suquen a Tercera Gissi, Jiménez, Grasa, Civil… tot i que allò és un altre món).

  Alegria, home, que viurem un maig ben tranquil·let!!!

 • Anònim

  Eloi: Nadie puede decepcionarte si no lo conoces.Al menos podrias hablar con propiedad.A mi las críticas que hago,solo me mueven para defender los intereses del Badalona.No tengo ningún otro interés partidista.

 • Anònim

  Ultimo comentario: De Salvador Ferrer a Eloi.

 • Eloy M.

  Salvador, no hace falta conocer a las personas para que esperes cosas buenas de ellas. Al menos yo soy así, que confío sin conocerlas. No me hagas decir eso de que “todo ladrón cree que son todos de su condición” sin conocerte. No voy a responderte más sobre este tema porque el único que no hablado con propiedad has sido tu al criticar a las personas que acudieron a un acto que ni estabas y porque tampoco me gusta ser protagonista. Además no te he dicho que tengas un interés partidista, así que cuidado que se te ve demasiado el plumero diciéndolo.

  PD: Es Eloy, no Eloi 😉

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Tomado nota Eloy.Cerrado tema.

   • L'escapulat

    Salvador, ets un bon follonero… hahaha

    M’agrada que tornis per ací, però, sempre van bé sentir totes les opinions de la parròquia escapulada.

    Per cert, ara que ja has sortit de l’anonimat, deixa’m dir que és un honor tenir un històric del món del bàsquet a casa nostra (tot i que jo sóc més del Coto, com et pots imaginar…).

 • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

  Albert: Potser m’ho tindré que mirar.A la que dóno una opinió, contraversia “al canto”.Sembla que estigui a “territori hostil”.Pel amic Eloy, que no en coneix (i no té parqué) li diré, que desde el set anys que vaig a veure al Badalona i soc crític,potser en ocasions injust, amb l’intenció de defensar els interessos del Badalona i sensa ànim de protagonisme.
  Albert:Sort que els dos som del Badalona, perque sin fós espai de bàsquet, tu del Coto i jo de la Penya, sería un foro molt calent.Molt agraït per les teves paraules. Un abraçada.