SABADELL 1 BADALONA 1

Escapulats,

De puntet en puntet arribarà la permanència, tal vegada, però de moment els nostres ens estan fent patir de valent… El Badalona va rascar un valuós empat de la seva visita a la Nova Creu Alta, un camp propici en què fa més de deu anys que no perdem i d’on ahir en vam sortir amb vida després d’un inici de partit desastrós. Afortunadament, Morales va salvar la tarda aturant un penal i evitant el 2-0 tot just al minut 8, quan el Sabadell ens estava passant literalment per sobre. Per fi la sort ens somriu enguany en un partit… De fet, una bona estoneta de futbol ens va servir per empatar -nosaltres sí- des dels onze metres i, a la segona meitat, amb superioritat numèrica, encara vam patir per mantenir el marcador. El punt aconseguit val el doble si tenim en compte els sorprenents resultats a la zona baixa, però diumenge que ve, en el darrer partit de la temporada a casa davant l’Atlètic Balears, no val res més que no sigui la victòria.

 • Descens Roent: L’únic dels nostres perseguidors que ha perdut ha estat, sorprenentment, L’Hospitalet. De fet, els set últims classificats (Huracán a banda) han sumat més punts que els set primers. Males notícies. Les coses s’estrenyen per baix, tothom s’hi juga molt a cada partit i ara ja sí que sumar cada punt costarà Déu i ajuda.
 • Bona campanya fora: Amb l’estadística ja equilibrada (17 jornades a casa i 17 a fora), es confirmen les sensacions: el Bada només ha sumat tres punts més a casa (21) que a fora (18). Les xifres lluny de casa són d’equip de zona alta, però a Montigalà hem fet pena, més aviat. La dada més reveladora, per a mi, són els gols marcats: 15 com a visitants i tan sols 12 a com a locals. Registre desolador que explica per què som on som.
 • Noms Propis: Dels jugadors de camp, Eugeni va tornar a ser el millor, demostrant que, en terrenys de joc oberts, el seu futbol marca diferències a la 2a B. Més enllà de l’esquema inicial amb Perona, Maestre i Lao a la medul·lar i Olmeda i Serrano com a extrems (plantejament interessant que no va quallar), l’autèntic protagonista va ser José Miguel Morales. Aturar un penal pot tenir més o menys transcendència durant un partit concret, però avui m’agradaria referir-me a l’actuació global d’en ‘Moro’ durant tota la campanya. Solvència i seguretat, podríem resumir. Potser no és un 10 en res, però és un 7-8 en tot. Aposta arriscada a l’estiu, amb l’allargada ombra de Marcos sempre present, però un dels pocs encerts totals en la planificació de la plantilla 2015/16. Parlant d’açò, podem confirmar que Joaquín Calderón no és el germà bessó d’Edu Silva…
 • Permanència: No puc entendre l’obsessió d’alguns per donar la lliga per tancada. Resten encara tres partits per disputar i, com a mínim, tres punts per sumar, encara, si no volem patir més del compte. És cert que som els millors situats per salvar-nos i els únics de sota que encara han de recollir els 3 punts de l’Huracán, però compte amb la complaença: Estem a només 3 punts (4, per average particular amb l’Olímpic) de cremar-nos els dits. Zero confiances.
 • Baleares: Diumenge podem acomiadar la temporada amb un bon regust de boca guanyant el Baleares i segellant l’objectiu de la salvació. Els palmesans són un molt bon equip i s’hi juguen l’honor i la Copa del Rei, però nosaltres hem de demostrar que ens hi va molt, moltíssim més. De moment el club ja ho ha fet fixant l’entrada general a 3€. Tres punts, tres euros. No hi ha excusa!

Jornada 34. Sabadell - Badalona

Els davanters arlequinats ens van dur de corcoll durant tot el partit… | Foto: Roger Benet

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

5 responses to “SABADELL 1 BADALONA 1

 • kanu

  A seguir remant…i no val a badar perqué ja només estén a tres punts de la promoció de descens…

  • Carlos

   Reales son 4 teniendo en cuenta que le tenemos el average ganado al Xativa.
   El próximo partido es vital si lo ganamos estamos salvados.Recuperaremos a Morgado y Carroza.Tendremos a 4 a una amarilla de perderse el siguiente partido Fran Grima,Akrong,Maestre y otra vez Morgado.
   Este partido si que es nuestra autentica final de este año,hay que ganar como sea y despedir al equipo de Montigala esta temporada.Vamos Badalonaaaa!!!!!

 • juan antonio 1

  grandísimo empate el de ayer.sufri mucho en el campo viendo la cantidad de ocasiones que tuvo el Sabadell ( un equipazo si no fuera por la primera vuelta irregular, estarían ahora en play off ) la primera parte pudo ser un 4-1,nos fuimos al descanso 1-1 y con un jugador mas en la segunda parte. ellos con un jugador menos nos seguían creando peligro nosotros parecíamos menos y encima no llegavamos al área.no me gusto las banda de ataque olmeda y serrano no hicieron nada, ahora que tienen una oportunidad y la desaprovechan.perona estaba lesionado del gemelo y no dice nada al banquillo hacemos los tres cambios y entonces se tira al suelo roto.serrano otro que sabiendo que tenia tarjeta va y agarra a un jugador por la banda que no creaba peligro y se juega la expulsión o sea jugamos con 9 durante los últimos minutos.manolo ni se lo miro cuando se fue al vestuario.los mejores para mi morales que se harto de hacer paradones ( incluso el penalti ) y Eugeni que esta increíble y que hay que renovarlo ya.creo que todavía nos faltan 3 puntos para la salvación o quizás con uno ya lo tendríamos asegurado,el domingo a animar fuerte al equipo y a despedirlo de la temporada aunque la semana que viene iremos a animarlos a valencia.

  • Carlos

   Juan Antonio no se si hara la salida a Valencia,si el equipo esta salvado,eso me comentaron

 • Anònim

  No os olvidéis que solamente nosotros de la parte baja tenemos que jugar contra Huracán . Los demás todos lo han hecho ya. Con lo que los 3 y 4 puntos con relación a promoción y descenso no son del todo reales