LLOSETENSE 0 BADALONA 0

Escapulats,

Empat sense gols del Badalona a Lloseta, en un partit estrany, força mogut i que ens deixa amb unes sensacions també una mica ambivalents. La primera part ha estat de manual: d’equip gran que juga al camp del cuer (Huracán a banda) i que el tanca al darrere amb una allau d’arribades i ocasions de gol. Per desgràcia, i com ja estem acostumats aquesta temporada, no hem obert la llauna i a la segona meitat el panorama ha estat ben diferent. Vaja, de fet, el Bada ha desaparegut del mapa, els locals han collat a la desesperada i han gaudit de diverses opcions per marcar. Al final encara hem hagut de donar per bo el puntet sumat a Es Puig… La salvació és una miqueta més a prop, però només hem complert els serveis mínims. La bona notícia: una setmaneta menys perquè acabi l’agonia.

 • Per baix, tot igual: Ningú per sota de la 8a posició ha aconseguit guanyar aquesta jornada, i els últims set classificats han empatat. Així és fàcil entendre perquè, a la zona baixa, la cosa no es mou gaire. Bé, sí que es mou: queda una setmana menys per acabar la lliga i cap dels nostres perseguidors ens retalla punts. A la terra dels cecs, el borni és el rei…
 • Bicefàlia: Algú és capaç d’explicar l’enorme diferència entre el Bada de la primera meitat i el de la segona? Al principi semblava que allò seria un passeig militar i a la represa els llosetins ens han pintat ben bé la cara. Veníem avisats que no era un rival fàcil, però no em vull ni imaginar l’ànim de molts si haguéssim perdut avui. Suposo que el 0-0 és el que passa quan s’enfronten dos equips negats de cara a porta. I, al capdavall, per açò són on són, oi?
 • Noms Propis: La baixa de Maestre ha trastocat una mica l’esquema de joc, i aquest matí hem vist un onze inicial curiós amb Amantini, Akrong, Carroza i Perona junts damunt la gespa. Tot i la manca de creativitat, la primera part ha estat un vendaval, així que l’aposta ha sortit bé. M’han agradat molt, defensa a banda, tant Òscar Muñoz com Eugeni, tot i que a l’ex del Cornellà se li comença a podrir la pólvora… Gran notícia, per cert, el retorn de Rubén Canelada, i pel que fa a Morgado, l’expulsió reflecteix que ja fa molt de temps que aquest jugador no se sent gens còmode al camp. El podrem recuperar?
 • Sabadell: Segon desplaçament consecutiu, i dels complicats. Segurament és el pitjor moment de la temporada per anar a la Nova Creu Alta, amb uns arlequinats en estat de gràcia i que voldran sumar per optar a tenir plaça a la Copa del Rei de l’any vinent. Normalment ens és un estadi propici, i per les seves dimensions podrem treure profit d’homes de toc com Eugeni, Pi i Serrano. Ara bé: signem l’empat amb els ulls clucs, oi?

Jornada 33. Llosetense - Badalona (0-0)

Mingo ha salvat el Llosetense d’una golejada al primer temps… | Foto: Mª Glori Pons

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

4 responses to “LLOSETENSE 0 BADALONA 0

 • kanu

  He vist el partir x internet. Molt fluíx enric pi…la seca banda era un coladero…no entenc perqué no l’ha canviat…en fi a seguir remant cap a la salvació

 • Carlos

  Tenemos las bajas de Morgado y Carroza para Sabadell,a ver si recuperamos a Ibon,Maestre y Calderon,es curioso Morgado ya tenia la amarilla para cumplir ciclo y van y lo expulsan ahora se pierde el partido de Sabadell por la expulsion,jugara contra el Baleares y si ve amarilla se perdera el siguiente ante el Valencia B.
  Respecto al partido gran primera parte y la segunda hemos bajado un poco,pero hemos puntuado que era lo importante,ahora a rascar algo de Sabadell y a ganar en casa para despedir al equipo con la permanencia.
  Vamos Badalonaaaa!!!!

 • Anònim

  CE SABADELL Promoció especial final de temporada

  Preus contra el CF Badalona:
  Gols: 2 euros
  Lateral: 5 euros
  Tribuna: 10 euros

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Setmana molt tranquil·leta per aquí, eh?!

  Espero que no sia la calma que precedeix la tempesta, perquè demà a Sabadell ens hi juguem molt més que tres punts. Com sempre, tenim la mala sort de topar-nos amb el rival en el seu millor moment de la temporada; què hi farem…

  El Sabadell voldrà guanyar per optar a la Copa del Rei i seguir amb aquesta bona ratxa. El camp estarà ple per la promoció de preus baixos que ha emprès el club arlequinat (entrades a 2€) i abans del partit hi haurà un reconeixement a Toni Lao pel seu passat gloriós a la Nova Creu Alta.
  Esperem que res de tot açò ens distregui i que puguem sortir vius -i amb punts al sarró- del Vallès.

  Pel que fa al futur estadi de Montigalà, sembla que també tenim uns dies de treva tensa. Aquesta setmana hi ha hagut la primera reunió de seguiment post-Ple i, de moment, sense novetats rellevants. La meva aposta, ja ho vaig dir a la ràdio: no tindrem estadi fins al 2017, aixina que el conflicte està servit i la temporada 16-17, enlaire.

  En tot cas, fins que no tinguem la permanència al sac no vull especular més sobre aquest tema, i per la meva banda només penso en el compromís d’aquest cap de setmana.

  Atents, ànims i en parlem demà al vespre.

  AMUNT BADALONA