BADALONA 1 BARÇA-B 1

Escapulats,

Grandíssim partit del Badalona ahir a Montigalà. Per a mi, el millor de la temporada a casa (fins i tot superant l’actuació davant l’Alcoyano). El problema, com ja estem acostumats enguany, és que els marcadors no perdonen. Fa la sensació que ens costa Déu i ajuda marcar gols -no pas generar ocasions- i, en canvi, el rival amb ben poc ens fa mal. En fi, és el signe d’aquesta campanya i ara ja no ho canviarem: les apostes de l’estiu van sortir bé en defensa però malament a la davantera, i ara ho estem pagant. Queden 5 finals i la primera, potser, és la més important: diumenge que ve (12h) no es pot perdre a Lloseta.

 • Quins locals…: Tan sols queda un partit a Montigalà (diumenge 24, 12h, vs. Balears), però aquest any està sent un autèntic via crucis jugar com a locals. Ja han volat 30 punts (30!) de Badalona, amb un pobre registre de només 4 victòries en 17 jornades i tan sols 12 gols marcats. En total 21 punts: xifres, en definitia, d’equip de descens. Sort en tenim de la bona actuació fora de casa (16 punts), perquè si no estaríem parlant d’una altra…
 • Noms Propis: A molts no els va convèncer la ubicació de Toni Lao com a mitjapunta. Jo personalment penso que és un jugador vàlid -amb més visió de joc que molts altres de perfil ofensiu- però que ja no pot aguantar el ritme, en aquest rol, de partits tant intensos com els d’ahir. Òscar Muñoz va arribar trencant motlles però ara sembla negat de cara a porteria; aquest nano necessita sucar per recobrar la confiança. Sekou va estar massa sol i lluny de la porteria durant massa minuts: és un rematador/boia i poca cosa més. Enric Pi va tornar a oferir la seva millor versió (gran fitxatge d’hivern), mentre que quant a Morgado tinc la sensació que ja fa setmanes que no es troba a gust. Cas curiós el d’Amantini, que -sorprenentment- va aguantar tota la segona meitat amb una targeta groga. Manolo va confiar en ell i se la va jugar amb encert. L’argentí va estar molt bé al darrere, igual que Akrong, que va tornar a fer un partidàs: un dels meus fixos per renovar la temporada que ve. I ja que parlem de renovacions i partidassos: Eugeni Valderrama. Més enllà del gol, el tarragoní es va sentir molt còmode al mig del camp i açò l’equip ho va notar moltíssim. Ara bé, cada vegada que el sento dir que es troba molt a gust ací, el veig més lluny de Badalona…
 • Mallorca, capital Lloseta: Torna a ser el partit més important de la temporada. Compte perquè no hi estem parant prou atenció. El Llosetense escura les últimes esperances de permanència en un camp en què hi han caigut Reus, Villarreal B i Baleares i on els mallorquins hi han guanyat més partits que nosaltres a Montigalà… No serà fàcil. Signo l’empat, tot i que hem d’anar a guanyar. Aquest cop els tres punts sí que ens donarien, ja de forma pràcticament virtual, la salvació.

Jornada 32. Badalona - Barça B.jpg

No rematem, altre cop: La permanència encara haurà d’esperar unes setmanes més…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “BADALONA 1 BARÇA-B 1

 • Ícar

  Crec que després del partit tots hem pensat que mereixiem la victòria, bon joc i bones ocasions. Tot i aixi hem puntuat i la permenència cada cop està més a prop, sumant 3p (sense contar huracán) ja ho tindriem fet. A veure si la setmana que ve guanyem i podem disfrutar sense nervís de les últimes jornades!

 • Anonimus Maximus

  Se nos escapo vivo ayer el Farsa B que nos metió un gol en la unica clara que tuvieron. Partido dominado por nosotros y en donde solo el desacierto de cara al gol nos dejó sin 3 puntos que eran importantisimos. Al menos conseguimos puntuar y el domingo en LLoseta una autentica final!!!! Una victoria alli sería dar el paso definitivo hacia la salvación.

  • Carlos

   Vaya si se nos escapo vivo Anonimus,ayer se jugo muy bien y el Barça no demostro nada ayer,Laque tuvo la metio y nosotros solo nos falto definir.Ahora final contra el Llosetense IMPORTANTISIMA si se ganara seria el paso que nos queda junto con los 3 puntos de Huracan sumariamos 43 y estaria casi sentenciada la permanencia.
   Vamos Badalonaaaa!!!!!!!

 • Joan

  Quina tv donarà el partit del Bada diumenge? Esport3?

  • juan antonio 1

   tenemos tan mala suerte que no lo dan ni por ib3 y la radio de badalona lo escucharemos a ratos porque coincide con la penya.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Aquest partit ha estat el primer que he anat al camp aquesta temporada, i tot i que vaig arribar molt aviat em va costar molt trobar un lloc per sentar-me. Suposu que debia ser pel rival. També vaig poder comprovar allò del que sempre es queixava en Lluis, que hi ha gent que veu el partit desde el carrer. La veritat és que no entenc que els hi costa posar un llençol o qualsevol cosa per tapar la valla. De totes les empreses emparaulades per guarnir de publicitat el nou estadi, no n’hi havia cap que pogués pagar una lona??. De totes formes, tampoc crec que cap dels que veien el partit gratis paguessin entrada si no ho poguessin veure gratis.

  Del partit, la primera part em va semblar una mica avorrida, però la segona em va agradar molt, sobretot l’Eugeni i en Morales. Encara que per sort no va haver d’intervindre gaire, em va agradar com manava als jugadors, no només a la defensa, sino inclús als davanters, es nota la seva experiència. El que em va semblar una mica nerviós va ser l’Oscar Muñoz, discutint-se a vegades amb els companys. No em va agradar una jugada en la que l’Eugeni va tirar la pilota fora perque hi havia un del Barça revolcant-se pel terra. Mai tirem la pilota a fora, però em va semblar exagerat com el van esbroncar en Toni Lao i l’Òscar, a més, l’Eugeni acabava de fer el gol i se’l veia molt motivat, i aquesta bronca em va semblar que el desanimava.

  El partit del Llosetense és molt important, la victòria gairebé ens donaria la salvació, a veure si l’aconseguim. Almenys hem trencat la ratxa de 3 partits seguits perdent.

 • Eloy M.

  Menuda pantomima de Pleno Extraordinario. Lo podéis ver repetido en la web del Ayuntamiento pero no os lo recomiendo. Os sacarán de quicio…

 • L'escapulat

  Bon dia a tothom,

  Com que estic una mica cansat de tot aquest tema i ara només em preocupa puntuar a Lloseta, no hi dedicaré gaire temps.

  La pilota és a la teulada del Badalona; veurem què passa. Suposo que ens encaminem, indefectiblement, a una Assemblea Extraordinària. De totes formes, crec que hem de tenir ben coll avall que, com a d’hora, estrenarem el camp al gener de 2017. I açò vol dir que la temporada ja està mig perduda en aquest sentit. Entre inaugurar-lo al gener, març o ja la 17-18 a mi no m’importa gaire…
  En fi, ho aniré recollint tot al Recull de Premsa.

  Repeteixo: ara mateix l’únic que tenim és el dret de rebequeria i el deure de mantenir-nos a 2a B: primer, Lloseta.

  Seguim connectats!

  • dani

   Bueno paciencia a veure si es convoca assamblea extraordinaria i quins passos fa el club. A mi el unic que em preocupa es els dirigens que volien baixarse del carro si no teniem els terminis del estadi a punt. Confio plenament en ells i la seva tasca i seria un error que aquesta directiva sencera no inagures el estadi.
   En el tema esportiu cuasi tenim la salvacio al sarro,pero tenim que guanyar si o si aquest cap de setmana. I si juguen com o va fer contra el barça vindrem amb un bon regust de boca.
   Anims a tothom

 • juan antonio 1

  al final parece que veremos a nuestro badalona por esport 3 o a lo mejor lo dan simultaneamente con el reus-baleares.

 • juan antonio 1

  perdón es en ib3 televisión de ibiza

 • Anónimo

  IB3 no es la televisión de Ibiza, es la televisión de las Baleares, en futbolme pone que dan Reus-Baleares por Sport 3 y Llosetense-Badalona por IB3, la web de Ib3 solo pone que dan fútbol pero no confirma en estos momentos cual de los dos partidos.

  • juan antonio 1

   pues lo acabo de ver en la programación del domingo dia 10 y pone llosetense-badalona 11.55 horas

 • Joan

  Gràcies Juan antonio! D’aquesta manera no haurem d’escoltar altres equips.

 • Anonimus Maximus

  Este domingo todos con el Badalona en lloseta!!!! La autentica final de la temporada, es hora de que saquemos todo lo que llevamos dentro!!!!

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom.

  Suposo que ja haureu llegit el comunicat oficial del club al respecte de les negociacions amb l’Ajuntament i tota la pesca. Sembla que encara hi ha un petit bri d’esperança que l’estadi pugui inaugurar-se a l’octubre; la directiva i l’Ajuntament treballaran per aconseguir-ho.
  La meva opinió particular és que ho veig molt difícil… Les paraules dels polítics i les bones voluntats se les sol endur el vent. En tot cas, és una bona notícia que es redreci una mica la situació i que tots els grups polítics s’impliquin en el seguiment de les obres, a banda de la voluntat de transparència que manifesta el club.
  Al Recull de Premsa ho trobareu tot plegat, inclosa una entrevista ahir a Ràdio MARCA a la regidora Gallardo…
  Un bon vídeoresum del ple de dimecres el podeu trobar fent clic ací.

  Deixant de banda el (maleït) tema, crec que hem de tenir tots els sentits posats a Lloseta. És un partit absolutament clau de cara a assegurar la permanència: guanyar pràcticament ens deixaria salvats però, de perdre, no vull ni imaginar com patirem les últimes quatre jornades…

  Ah! Com bé dieu el partit es podrà seguir en directe per streaming al web d’IB3: http://ib3tv.com/directe

  Vinga, ànims que entre tots ho tirarem endavant!!

 • Carlos

  Vamos Badalona !!!!! A por los 3 puntos mas importantes de la temporada,hay que estar a tope y jugar con cabeza.Vamos que se puede!!!!