BADALONA 0 LLEIDA 2

Escapulats,

La d’aquest matí sí que ha estat una derrota dura. Si el cap de setmana passat érem més condescendents amb el resultat, la veritat és que avui he marxat a casa força tocat. I no tant per l’esforç o l’entrega de l’equip; ni tan sols pel joc desplegat. Aquest partit m’ha recordat, dolorosament, el 0-2 de la Jornada 2 davant el Cornellà. Potser no ens hem sentit tan inferiors com aquella llunyana tarda de finals d’agost, però davant ens hem trobat un equip amb moltíssim ofici que ens ha fet mal en els pitjors moments possibles. Si a açò li sumem que hem desaprofitat un penal i que a la segona meitat l’equip s’ha vist força impotent, a més de tot el sidral extraesportiu a l’entorn del futur estadi municipal… Crec que ja només vull que acabi aquesta maleïda temporada. Primer, però, cal assegurar que la següent sigui a 2a B.

 • Vito l’invisible: Una llàstima el segon retorn del nano sota pals. Evidentment no està tenint la culpa en els gols que encaixa; poca cosa hi pot fer i fa la sensació que no ha tingut oportunitat de demostrar tant com ho va fer a la primera volta. Diumenge a Reus està previst que torni Morales. Curiosament, queden 7 jornades i al barceloní li resten just set partits per a renovar automàticament…
 • Tous al darrere: Mala actuació de la defensa, avui també. A excepció de Grima, en un estat de forma impressionant, em preocupen la resta. Especialment Amantini, assenyalat al segon gol i que avui arribava tard a totes. La jugada del 0-2 és imperdonable: per a tot l’equip. Cal recuperar la solidesa al darrere: la necessitarem.
 • Locals de pega: Ja han volat 28 punts de Montigalà. Amb 4 victòries en 16 partits a casa (11 gols a favor i 11 en contra), ben poques alegries per als escapulats aquesta temporada a Badalona. Queden dos partits i ara ja no ens ve d’aquí: un últim esforç!
 • Xifres: Passem de dues victòries seguides a dues derrotes consecutives, i sense marcar. El Lleida no guanyava fora des del mes de desembre (0-2 a Cornellà). Per sort, l’Atlético Levante serà el darrer equip dels de sota, aquest proper cap de setmana, que “jugarà” el partit pendent contra l’Huracán.
 • Penals: Ens en xiulen només un a favor cada deu partits, i no podem perdonar tant! De moment només 1 marcat de 3 xutats en 30 jornades: Balda (a La Pobla) i Òscar Muñoz (avui) han fallat la pena màxima; Eugeni va marcar des dels onze metres a Bunyol.
 • Taula: Segueix faltant mitja salvació. El caseller se’ns ha aturat als 36 punts i els de darrere -a poc a poc, certament, sí- van sumant. De moment no hem d’activar les alarmes, però diumenge a Reus el més normal seria perdre i ens podem plantar el dia 3 davant el Barça amb urgències. Mal negoci…
 • L’estat de la qüestió: Les polèmiques extraesportives sempre arriben en mal moment, però especialment ara. Demà a la tarda tindrà lloc la cimera entre el club i l’Ajuntament (o entre el president i l’alcaldessa, vaja). Creuem els dits… i cordem-nos el cinturó.

Jornada 30. Badalona - Lleida Esportiu

La pluja no ha fet acte de presència, però el panorama ha estat igualment gris…

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

8 responses to “BADALONA 0 LLEIDA 2

 • kanu

  Del partit d’avui no m’agradat gens en serrano. No entenc perque jugador enlloc de olmeda. Per cert a radio marca el preso va dir que aquella mateixa tarda sortiria amb els papers on demostrar que l’ajuntament no no ha pagar tot, ja ho ha fet?

  • Jaume

   Jo no entenc per que juga Toni Lao de mitja punta i aixi porta tota la temporada… Ja estic molt cansat de veure un sistema tactic incomprensible i 4 o 5 canvis de posicions al llarg del partit.
   No esperava dir això, pero espero que es replanteixin un canvi a la banqueta per l’any vinent

 • Eloy M.

  No estoy de acuerdo, en la primera parte Serrano por la banda izquierda hizo daño. En la segunda sí que es verdad que ya se fue diluyendo y lo cambiaron. A mi parecer el Badalona fue superior al Lleida en todo menos en lo más importante en el fútbol, hacer goles. Otro partido más que acaba y te quedas con la sensación de que el Badalona mereció mucho más.

  Por otro lado estoy de acuerdo con el escapulat, nos quedamos con las ganas de escuchar largo y tendido las palabras del presidente del Badalona en la tertulia y la de los demás tertulianos debido a que es semana santa.

  Aunque la anterior semana fue negra en todos los sentidos, toca ser positivos en esta nueva y sobre todo, sumar tres puntos en Reus.

 • L'escapulat

  Bon dia a tothom!

  Del partit de diumenge m’agradaria ‘girar full’ ràpidament, no tant per ‘amagar’ res, sinó simplement perquè va ser una decepció i crec que ara mateix, com després de la derrota contra L’Hospi, el que cal és estar al costat de l’equip i acabar d’empènyer fins al maig. Hem de salvar la temporada com sigui i açò passa per sumar 7 punts dels 21 que ens queden (a banda de l’Huracán). No semblen tants, oi?

  Ahir a la tarda en teoria hi va haver la trobada entre el club i l’Ajuntament, però no n’ha transcendit res, i jo mateix no en tinc cap notícia, aixina que tocarà esperar… No sé si interpretar aquest silenci com a bones o males notícies.
  De la mateixa manera, potser el fet que no hi hagi tertúlia els propers dos dilluns ens serveix per tranquil·litzar-nos una mica i veure les coses amb perspectiva, tot i que a mi també m’hauria agradat molt poder-les sentir.

  En fi, ara calma, que passeu una bona setmana santa, els que pugueu, i a pensar en el duríssim partit de diumenge a Reus. Suposo que tots signem el punt, oi?

  Per cert, demà comença el famós torneig MIC a Girona, i amb la participació del nostre Cadet DH. A veure si deixen el pavelló ben alt!

 • Carlos

  El partido del próximo domingo a las 12 horas se podrá ver por internet en la web Esportsdelcamp.cat
  A apoyar al equipo a muerte,ya que la diferencia en el partido con el Lleida fue la pegada arriba,ellos las aprovecharon y nosotros las que tuvimos no.
  Vamos Badalonaaaa!!!!!!

 • L'escapulat

  Bona nit a tots!

  Veig que açò està una mica apagat, entenc que a causa de les merescudes vacances de Setmana Santa! 😉

  Suposo que la majoria ja haureu llegit els comunicats oficials, tant de l’Ajuntament com del Badalona, sobre la reunió de dilluns passat entre el club i l’administració. Sembla que la sang, de moment, no arribarà al riu. Esperem que tot no quedi només en bones paraules. Fa pinta que no serà aixina. Tinc dubtes que puguem començar la temporada 16/17 ja al nou estadi, però, en tot cas, que les obres s’accelerin per a fer-ho al setembre o octubre ja em sembla bé…

  Pinzellades:

  * El nostre Cadet ja és a 1/4 de Final del Torneig MIC, després de superar l’Olot a 1/16 (2-0) i el Celtic FC a 1/8 (1-0). Demà al matí juga contra el Nàstic i, si passa a semifinals, segurament se les veurà contra el Barça. Esport 3 demà emetrà “Futbol Cadet MIC”, però no sé quins partits (suposo que el Barça, com no…). En fi, un espectacle del futbol base; feu-li una ullada!

  * Parlant dels blaugrana, ja és oficial que el partit contra el Barça B a Montigalà serà diumenge 3 a les 17h. L’únic partit de la 2a volta que jugarem amb horari d’estiu… Aprofitem-lo!

  * No oblidem el més important a hores d’ara: Diumenge a les 12h tenim una final a Reus. La podrem seguir en directe, com diu en Carlos, per Internet, a través del web d’Esports del Camp.

  Bones vacances; seguim en contacte…

  AMUNT BADALONA

 • kanu

  Que dolent es serrano…la que ha fallat

 • kanu

  No entenc aquest canvi Eugenio x serrano..