BADALONA 2 ALCOYANO 0

Escapulats,

Oxigen. Coixí. Respir. Digueu-li com vulgueu: el Badalona va ratificar ahir el cop de puny sobre la taula de Bunyol i, per fi, ens va deixar una victòria convincent com a local davant un bon rival i amb una actuació notable, sobretot al primer temps. Els tres punts d’ahir, a més, esvaiexen definitivament els fantasmes del descens. O no? Amb 36 punts (més els 3 virtuals de l’Huracán) la temptació de donar la feina per feta és evident, però bé faríem d’aguantar, encara, una mica. De fet, tot i la duresa del calendari, amb la dinàmica que porta l’equip se’ns fa molt difícil pensar que puguem patir d’aquí al final…

 • 6 punts que valen una salvació: Per segona vegada aquesta campanya encadenem dues victòries seguides a la lliga. Curiosament, hem hagut d’esperar tota una volta: a l’octubre vam vèncer a Alcoi (0-1) i després al Villarreal B a casa (1-0). A veure si contra el totpoderós filial groguet podem sumar la tercera.
 • Ratxa: Fins ara l’empatx d’empats deslluïa una mica una estadística molt il·lustrativa de la solidesa d’aquest Badalona: Només una derrota en tot el que va d’any 2016 (una en deu jornades), per a un total de 15 punts sobre 30 possibles. Números de zona mitja-alta a la 2a B.
 • Cabalística: Ja som més a prop del play-off (al que evidentment no aspirem) que del descens (a 9 i a 10 punts, respectivament). És cert que l’Olímpic -promoció- queda només a 7 punts (8, si comptem l’average), però la veritat és que a manca de 10 partits i la victòria automàtica contra l’Huracán de la Jornada 37, molt malament ho hauríem de fer per tornar a mirar enrere d’aquí al maig. Per cert, dels d’abaix només l’Olot (aquesta setmana) i l’Atlético (en 15 dies) tenen pendent encara el compromís enfront el desaparegut club valencià.
 • Gols: La fortalesa dels equips de Manolo González sempre neix del darrere: en aquests 10 partits només 8 gols rebuts per a mantenir la línia de menys d’un gol encaixat/partit. En canvi, per primera vegada en tota la temporada superem la xifra del gol per matx: 12 dianes i només dos enfrontament sense veure porta (els empats a 0 a Montigalà davant Pobla i Hèrcules).
 • Betulians: Ho tornen a fer! La penya Betulians organitza un nou desplaçament a Vila-Real aquest dissabte. El panorama ha canviat força, però l’esperit no. Un 10 per a la gent que viatgi i des d’aquí, simplement, animar-vos a tots a fer-ho i un altre BRAVO! monumental per a en Cristian Miguel Yuste i companyia.

Jornada 28. Badalona - Alcoyano

Ahir vam veure els millors 45 minuts de la temporada al Municipal

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

32 responses to “BADALONA 2 ALCOYANO 0

 • kanu

  Bona victoria! Felicitats a l’equip! Pero això encara no esta fet

 • Carlos

  Grande equipo,buen partido ante un rival de nombre pero que no ha demostrado gran cosa.A seguir así y a por los 3 puntos en Villarreal no hay dos sin tres.Nos faltan dos victorias para la tranquilidad contra antes lleguen mejor.Lo unico negativo la baja de Ibón que se perderá el partido de Villarreal.
  Vamos Badalonaaaa!!!!!

  • Eloy M.

   Da mucha rabia ver al Sabadell tan cerca en la clasificación sabiendo el regalo de tres puntos más que al resto de equipos.

 • lluis

  Volia fer una pregunta: què tal va anar el tema de la promoció de les entrades pels socis? He vist fotos del partit, les uqe hi han penjades a la web del club, i sembla que hi havia la mateixa gent de sempre.

  • juan antonio 1

   lluis estas promociones solo sirven para cuando los equipos están enganchados arriba y luchando por play off,por lo tanto fuimos los mismos aunque vi gente en taquilla y alguno mas eramos.y además jugaba la penya que vi que faltaban socios del bada en el campo.pongo como ejemplo el domingo pasado en el campo del hospi chocolatada gratis y entradas a 2 euros, resultado los mismos 400 de siempre.del partido nuestro de ayer buenísima primera parte la mejor de la temporada ( yo comentaba al descanso que a este ritmo no podrían aguantar los 90 minutos ) la segunda de controlar el balón y el alcoyano buscando remontar el resultado.el segundo gol se lo daría a oscar muñoz la gran jugada que hizo desde medio del campo hasta el área sorteando jugadores visitantes y luego el pase a sekou.el domingo otra vez de viaje a Villarreal que será un partido difícil pero que nos podremos traer algún puntito.ayer el campo era una fiesta desde el primer minuto hasta el ultimo gran ambiente y la gente aplaudiendo.este equipo aun ira mas arriba y si no me equivoco estaremos entre los 8 primeros.VAMOS BADALONA.

 • Fernando

  Gran partido y grandes noticias!.

  Y para acabar de “arrodonir” la jornada, el Cadete DH ganó en campo de la Damm y se ha puesto cuarto, tras Barça, Espanyol y Jabac. El Juvenil Preferente ganó y, por primera vez en la temporada, sale del descenso tras conseguir 3 victorias consecutivas y el Juvenil Nacional empató en casa siguiendo en zona “confortable” de la tabla.

  Por cierto Albert, el MIC empieza en 2 semanas. ¿Pensaste al final si se puede hacer alguna reseña sencilla en la web del club?.

  Gracias.

  Amunt Badalona!

 • lluis

  A veure jo he estat mirant el calendari del CF Badalona fins a final de temporada i el té força complicat, amb equips que es jugan està al play-off per pujar a Segona A. El únic partit que es pot considerar asequible és al camp del Llosetí, però, actualment aquest equip s’està fent fort a casa seva. El Sabadell no està gaire fi, però sempre és el Sabadell.
  No val a badar eh, la gent està molt eufòrica, però, el calendari no és gens agradable.

 • Anonimus Maximus

  LLuis, no creo que haya que ponerse tan negativo con el calendario. Es verdad que tenemos rivales potentes a los que enfrentarnos, pero en la primera vuelta también los tuvimos y salimos bastante bien parados, ganando 2 partidos mas de aquí a final de temporada (sin contar el de huracan) estaremos mas que salvados. Pero podemos empezar por ir a ganar a Villarreal. Uno no sabe como se va a desarrollar un partido y conociendo que jugamos mejor fuera de casa que en casa, podemos hacer cualquier cosa. De momento partido a partido a intentar sacar lo máximo en el desplazamiento a Villarreal.

  • Lluis

   Sembla que en tens mania. Tot el que dic jo, per a tu está mal dit. Ja no opinare res de res aixi et tindre content.

   • Anonimus Maximus

    ¿Te he dicho que esté mal dicho? solo he dado mi opinión. Si eres incapaz de mantener una conversacion con alguien y aceptar que no todo el mundo pueda estar de acuerdo contigo, quizás si que haces bien no opinando de nada.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots!

  Espero que tots ho veiem força més clar després dels 3 punts balsàmics d’ahir… A veure si ens serveix per relaxar-nos una mica i superar aquest atàvic negativisme nostre…
  Fernando, ja he parlat amb responsables del club per a poder fer alguna cosa. Gràcies per l’interès!

  Per cert, dues informacions pràctiques:

  *Ja només queden tres partits a casa: Lleida, Barça B i Baleares.
  Segurament, dels 3 l’únic que jugarem en horari de tarda serà el del filial culé (3 d’abril), ja que la RFEF obliga a jugar al matí els compromisos davant rivals balears. En tot cas, animeu tothom que pugui a venir per 5€…

  * Doncs no. Aquest dissabte tampoc no fan el Bada a la TV, i açò que el canal canal del club castellonenc ho posa fàcil. Dissabte juga el Barça i no hi ha discussió.
  Diumenge tenim un Llosetense-Reus (12h) i un Lleida-Barça B (17h). En fi, la història de sempre. No hi ha res a fer.

 • Fernando

  Gracias Albert. Si necesitas algo para la reseña, a tu disposición.

  Un saludo!!

  Amunt Badalona!

 • Carlos Monfort

  Però si el donaràn per Villareal CF TV, com l’any passat, no?

 • Carlos

  Nueva lesión de Morales,que tendrá para dos semanas mas o menos,a ver que tal responde Marc Vito.

 • Ícar

  També el fan per tvcs mediterraneo en directe

 • dani

  Parece ser que tenemos dos nuevos patrocinadores para el club. Son buenas noticias que cada vez mas empresas se involucren con el club. Al menos en ese aspecto la junta se esta moviendo bien,haber si con el estadio nuevo podemos aspirar a algo mas que a mantenernos en la categoria.
  Buena semana a todos

 • L'escapulat

  Bona tarda escapulats,

  * Partit de dissabte televisat: Doncs a falta de confirmació crec que teniu raó, que VillarrealTV el farà en directe pel seu canal oficial. Una gran notícia, ja que TVC no ens dóna ni bola…

  * Lesió de Morales: Recaiguda del microtrencament a la fàscia del peu dret, però si tot va bé podrà tornar a jugar al camp del Reus. Serà interessant tornar a veure en Marc Vito sota pals -sobretot sense tanta pressió per sumar punts- i un altre aspecte que no sé si recordeu: la renovació automàtica d’en Moro, que si juga 30 partits quedarà renovat automàticament. De moment en porta jugats 23, i al Badalona li queden només 9 partits en joc. Si està de baixa més de 15 dies, no compliria aquest llindar. Desconec si és una anècdota o no.

  * Detalls: Parlant de Morales, avui he vist les imatges del partit amb calma i m’ha sorprès gratament veure la seva reacció després del gol d’en Sekou, en què creua tot el camp per llançar-se-li al damunt i abraçar-lo. Ho dic perquè, com recordareu, quan va acabar el matx davant l’Hércules es van dir de tot al mig del camp…

  Per cert, ja només queden 9 places a l’expedició dels Betulians cap a Vila-Real: aquest cop sembla que sí que ompliran l’autocar. Enhorabona!!!

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Iep,

  Acabo de llegir aquest article de L’Esportiu en què es diu que el Bada cobra 160.000€ anuals de subvenció pública directa, i que som dels catalans de 2a B més ben tractats per l’Administració… Sospitós.

  Pel que sabem els socis, el Bada rep, amb prou feines, 100.000€ anuals. I no cal recordar el retard amb què va arribar el pagament de l’exercici 2014.
  És a dir, que al 2015 encara no hem rebut res.
  Per part meva no li dono gaire credibilitat al gràfic, però vaja… Us el deixo:

  Per cert, la roda de premsa prèvia al partit del jugador groguet Rodri, en què parla de fer-nos 4 o 5 gols…

  Com ho veieu tot plegat?

 • Eloy M.

  Jo vull pensar que fica la pota fruit de la joventut…Això va de conya per esperonar encara més a l’equip. Gràcies Rodri.

 • Fernando

  Bona nit Albert. Te he enviado mi mail a ti dirección de contacto. A ti disposición.

  Un saludo,

 • Gaviota

  Amigo Carlos: Respecto al partido del Badalona por TV Villarreal, que dices porYotube, creo que querías decir por Geogle, puesto que por Yotube solo son acontecimientos grabados ya pasados.Un abrazo.

  • Jaume

   A Youtube també fan directes i el Villarreal té un canal a Youtube, el que si desconec es si el fan per allà, jo sempre el segueixo desde la pàgina web.

  • Carlos

   Y por youtube se ve yo lo vi el año pasado,el 1-2.

 • kanu

  A la tertulia van dir que l’estadi porta retard…entenc que si es així es cobraran diners..tal i com es va signar en el seu dia, es així?

 • Gaviota

  Gracies Jaume.Jo estava convençut de que Youtube solsament era per gravacions passades.

 • Gaviota

  Kanu: El que cobraría pel retrás de les obres,si es que ja una data d’entrega signada amb penalització,sería el Ajuntament.Ara bé el tema aquest pot portar polémica,si es que el Club es mostra ferm defensant el nostres interessos,ja que la inauguració del estadi es posposaría per motius protocolaris del Ajuntament i no per retard de les obres.

 • Carlos

  A traernos los 3 puntos de Villarreal,con esa ilusión se va,luego pasara lo que sea,pero a animar a muerte al equipo.
  VAMOS BADALONAAAAA !!!!!!!!!!!

 • Gaviota

  Las dos cosas son compatibles.Una cosa no obstruye la otra.