AT LEVANTE 1 BADALONA 2

Escapulats,

Per fi el pas al front. El Badalona no va fallar a Bunyol i, tot i tenir-nos amb l’ai al cor durant 60 minuts, va saber mantenir els nervis a ratlla i tirar endavant un compromís en què no es podia fallar. Admetem-ho. Ho podem dir: D’haver perdut ahir, i a manca de deu jornades -els famosos i decisius deu últims partits- se’ns podien complicar força les coses. Quan Traver, amb un servei de falta afortunat, avançava l’Atlético, a alguns ens començava a venir la fluixera… Ara bé: els de Manolo González estaven plenament mentalitzats i l’empat va caure com fruita madura. Ja era un resultat de mínims però ahir, per fi, la sort va recompensar el nostre esforç amb un gol als instants finals que es tradueix en tres punts que ens donen un baló d’oxigen enorme i que al final de lliga poden ser ab-so-lu-ta-ment decisius.

 • La victòria va escassa: Per al rei de l’empat, guanyar és un luxe cobejat! El d’ahir és el setè triomf de la temporada (en 27 partits) i el quart fora de casa. No crec que estranyi ningú que haguem guanyat menys partits a Montigalà que lluny de Badalona… De fet, dels 33 punts que tenim el repartiment és quasi al 50%: 17 punts com a locals i 16 com a visitants. Cal recordar que feia ja 7 jornades que no sucàvem (10/1: 2-0 vs. Olímpic) i que, malgrat el nostre bon rendiment fora, no hi guanyàvem des del passat 15 de novembre (0-1 al Miniestadi). Trenquem, aixina, una ratxa forta al darrere però una mica infructuosa al davant.
 • Taula: No cal dir que aquests punts ens vénen com aigua de maig. A l’espera que es confirmin la resta de resultats de la jornada seguirem mantenint, com a mínim, la distància de 6 punts respecte el descens i haurem deixat tocat de mort un dels rivals directes de baix. Per cert, dels que tenim per sota només ens queda per jugar contra el Llosetense (J.33) a Mallorca. A banda dels balears, encara per decidir, tan sols tenim perdut l’average particular contra L’Hospitalet.
 • Penals: A Bunyol ens van assenyalar tot just el segon penal en tota la lliga, els dos lluny de BadalonaEl primer el va fallar Manu Balda a la Pobla de Mafumet… Eugeni Valderrama, que aquell dia es va quedar amb les ganes, s’ha hagut d’esperar més d’una volta (!) per a poder prendre la responsabilitat des dels onze metres. Amb suspens, sí, però no va fallar i continua creixent com un dels pilars del Badalona de present… i esperem que també de futur.
 • Betulians: De traca els 37 escapulats que es van desplaçar a terres valencianes per donar suport a l’equip. Com ja es tradició, a més (recordem el 2-3 de l’any passat a Vila-Real), l’equip va respondre amb la victòria i tant Manolo González com els jugadors ho van agrair donant-los les gràcies pel seu suport al final del matx. Com veieu, no estem tant morts com alguns es pensen!

Jornada_27_Atltico_Levante__-_

Ibón Gutiérrez va tornar a ser clau. El basc ja és imprescindible.

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

28 responses to “AT LEVANTE 1 BADALONA 2

 • Gaviota

  Gran victoria!!!.Enhorabona a tots!!!.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Importantíssima victòria, i el més important és que podem encarar els propers partits sense urgències i sense nervis. Abans de començar el partit hauria firmat l’empat, ja que era més una final per ells que per nosaltres, i més després de començar perdent.

 • juan antonio 1

  gran gesto el de los jugadores al final del partido y el mister al venir a la grada para abrazar uno a uno a todos los aficionados que nos desplacemos y asi agradecer el animo que les dimos durante los 90 minutos.por cierto amantini se desplazo en coche particular y estuvo con sus compañeros eso demuestra que hay piña en el equipo otro jugador se hubiera quedado en casa.ahora a seguir sumando que todavía no estamos salvados ( creo que si ) 10 puntos mas y a pensar en la temporada que viene el nuevo estadio.

  • Carlos

   Muy bien Juan Antonio,el equipo de 10,buena reacción al gol del Levante y remontamos un partido que estaba difícil no solo por el gol en contra sino también por el aire que hacia en el campo,aun así se pudo remontar y se gano justo en el ultimo minuto,ya nos tocaba disfrutar de una así.
   Lo pasamos muy bien en el desplazamiento y encima con la victoria fue el colofón.
   Ahora a disfrutar con el Alcoyano y a ganar!!!
   VAMOS BADALONAAAA !!!!!

 • JACH

  Gran alegría la que me llevé ayer cuando, en las postrimerías del partido, R.Durán cantó el gol de la victoria. Tanto por el equipo y el míster, que merecían sobradamente esta satisfacción desde ya hace semanas, como por los 37 incondicionales, para alegrarles la vuelta y como premio a su esfuerzo.
  Ahora, a intentar prolongar la racha y a ver si la parroquia de Montigalà se vuelca con el equipo y vuelve a disfrutar de una victoria.
  Por cierto, si no voy errado, el Alcoià vendrá con bajas sensibles: el central titular Mario Fuentes cumple ciclo de tarjetas, el pivote defensivo Fran Miranda también cumple ciclo y el interior goleador Jesús Alfaro ha sido expulsado hoy. Buena parte de su columna vertebral se perderá el partido. A ver si podemos aprovechar la circunstancia y que se vuelvan de vacío para Alicante.
  Ánimos CFBadalona, a seguir así..!!

 • Gaviota

  Vaig escoltar ahir la tertulia, la intervenció del President i les preguntes d’en Ramón Duran i tertulians, referents a les obres de camp nou.En Duran li vá dir al President de circulaven rumors de que la coberta podía retrasar la finalització de la obra, a lo que vá contestar el President que qui portaba la responsabilitat era el Ajuntament,donan a entendre de que el Badalona, no podía fer-hi rés.Seguidament en Valencia vá intervindre dien que ja no venía de un mes, així meteix es preguntaba si la herba que es posaría sería de la més senzilla, per si es tenía que canviar per gespa natural devant la posibilitat de pujar a segona divisió.Bona idea li donem al Ajuntament!. També es vá preguntar si es podía inaugurar el camp provisionalment sense coberta.O sigui que, sembla que ja es vislumbri i se acepti que comencem a jugar al actual camp, per els indicis del retrás per la coberta de la tribuna.Tertulians: Es que no ens donem compte de la importància de tenir al camp, per fer campanya de socis,pels abonaments, publicitat,etc?.Per altre banda, a ón es la comisió del seguiment d’obres per part del Badalona?.El president del Badalona es tindría que mostrarse ferm i exigent i no estár a la espectativa del aconteixements.A les preguntes dels tertulians vaig trovar a faltar preguntes com la ocupació indeguda del Dracs a Montigalá i, consecuenment, el incumpliment del conveni.Es veu que no volen fer preguntes incómodes i solsament manifestar elògis al President,en aspectes generals merescuts, però crec que li sobran dosis de adulació. Ara que no en diguin que no distraiem el tema deportiu per aquesta exposició.Jo crec que es molt important tenir al nou camp a disposició per el comancement de la temporada.Sr. President: Prengui la iniciativa i no transigi en posposar la inauguració del camp.Ara meteix, no es veuen arguments per aixó, a no ser que s’esperi a que vinguin els polítics de vacances.

  • lluis

   Tota la raó pet compay Gaviota. A més a més, sinó, recordo malament, es va dir que, si el estadi no està acabat en els terminis acordats en un primer moment, la constructora ha d’anar pagant indemnitzacions pel temps que vagi pasant.
   Això ho va dir el president a una tertúlia. Que era un acord que estava signat.
   Però el camp, com bé diu Gaviota ha d’estar en el temps acordat, no com va dir un tertulià que ara ja no ve d’un mes.
   Amb això veig que el tema de la coberta de la tribuna no estava aprovada en un primer moment. Dons perquè es signava l’acord sense la tribuna coberta? Això tenia que està lligat d’un bon començament, no ara, perquè això fa que es retrassin les obres, segons va dir el president ahir.
   Una altre cosa que es va dir ahir és el mal estat de la gespa de Montigalà. Perquè no deian, com també diu alguna cosa Gaviota, de qui és la culpa d’això? Evidenment culpa dels entrenos dels Dracs. Han fent mal bé la gespa. Si aquesta gespa estava al camp de l’Avinguda de Navarra i estav en condicions, resulta que es posa a Montigalà, pasa mitja temporada i està malament. Què pasa a Montigalà? Que entrenan els Dracs.

 • lluis

  Vull opinar del tema de les entrades a 5 euros pels socis i no pels abonats.
  .No vull que ningú s’ofengui, perquè hi han socis que quen parles d’això, perquè son socis i paguen 80 euros es creuen superiors i s’enfaden.
  La culpa d’aquesta diferència entre el socis i els abonats és exclusivament del CF BADALONA. El club va ser el que va tenir la genial idea de posar aquestes dues diferències de carnets. Que va pasar que molts socis es van tirar cap els de 50 euros pequè només anavan a veure els partits, jo n’era un d’ells, a més jo estic a l’atur. Ara no sóc ni d’un ni de l’altre.
  Si ho haguessin fet d’una altre manera, per exemple: Socis, Socis Jubilats, Socis Aturats, i no haguessin fet lo d’abonat no pasaria el que pasa ara, tothom seria soci i no hi hauria la diferència que hi ha ara.
  Perquè, segons tinc entès, hi han més abonats que socis.
  Ara la promoció només és pels socis i els abonats no tenen dret a aquestes entrades. Em sembla molt bé. Molts dels socis es sentiran privilegiats d’aquesta promoció. Ho dic per algun comentari que he sentit.
  De l’altre manera que dic jo tindrian tothom dret a les entrades.
  Espero que, en el estadi nou, tot això canvïi. Però, igual vaig equivocat, molts dels que ara pagan 50, com els hi pugin molt, no hi aniran.

 • Carlos

  Lluis hay mas socios que abonados ,312 socios por 254 abonados,a mi antes me pasaba y este año me hice socio (que por cierto son 85 euros),por la serie de excepciones que tenia uno respecto al otro yo me he acabado haciendo socio por poder ir a asambleas,etc….somos el club que menos paga de socio en nuestro grupo,no pienso que haya que quejarse tanto.
  Que si que hay cosas que se pueden mejorar pero tampoco es para estar siempre con estas cuestiones,y lo que hay que estar es con el equipo intentar salvar la categoría y luego ya habrá tiempo de quejas,preguntas,exigencias,etc…vamos a poner todos un poquito de nuestra parte tanto directiva,jugadores,socios,simpatizantes,etc…
  Vamos Badalonaaaa!!!!!!

  • lluis

   Yo no pago 15 euros para ver el Badalona. Que quieras que te diga. Estoy parado y no me puedo permitir pagar 15 euros para ver un segunda b. ¿No me puedo quejar? ¿Por qué? porque no soy socio.
   Y después ves a gente dar el carnet entre las rejas de la vallas, y después ves gente entrando con invitaciones. ¿Es justo esto? Pero a los abonados no les dejan sacar entradas a 5 euros.Es una vergüenza. Lo repetiré 100 veces, la directiva a nivel social CERO PATATERO.

 • juan antonio 1

  LLUIS yo te saco la entrada a cinco euros si me dices que no te interesa tendre que pensar muy mal de ti.Albert por cierto las entradas de la porra me imagino que le habran tocado al Eloy porque yo adivine el resultado también.el tema de montigala con los dragons si veis el programa a la carta de fórum del dia 23 creo sale la regidora y el presi de los dragons explicando el tema que la regidora de deportes no quiere saber nada del contrato firmado por la anterior gobierno y creo que les van arreglar el campo de la colina para que se vayan a jugar.ahora a recuperarme del frio y resfriado que pase en valencia para estar el domingo con mi equipo.Vamos Badalona a seguir sumando.

  • lluis

   El dia del Alcoyano no puedo ir. De todas maneras gracias. Apuntando lo del tema del campo de la colina hace años que se habló de este campo para los Dracs pero quedó en agua de borrajas, a lo mejor ahora vuelve a reactivarse.

  • L'escapulat

   Bona tarda a tothom!

   Juan Antonio: Efectivament, les entrades se les queda l’Eloy perquè va encertar el resultat 8 hores abans que tu… Ja sabeu que en cas de repetir resultat se l’emporta el que fes abans el pronòstic…
   Heu de ser ràpids!

   Pel que fa al debat que torna a florar ara sobre el preu de les entrades, sincerament em fa una mica de mandra…

   Si feu la comparativa amb la resta de clubs de la categoria, 85€ per al carnet de soci és més que raonable, i no diguem ja 50€ per abonat.
   Sense comptar el partit de l’Huracán (algú reclamarà que li retornin els diners?), ens surt la jornada de lliga a 2,7€.
   Quasi quasi, “la voluntat”.

   Més enllà d’això, sí que és cert que calen més accions per a arrossegar seguidors (sobretot de la franja jove) i implicar més tots els ciutadans de Badalona, però de veritat crec que els preus no són una cosa que se li pugui retreure al club, precisament.
   15€ per partit és car, sí, però es fa per fomentar que s’agafi el carnet. Altra cosa és la doble escala socis/abonats. Discutible? Suposo que sí, tot i que jo no veig tan clar que sigui condemnable. I també trobo evident que els socis han de tenir avantatges respecte els no-socis. Si no què? És un brindis al sol tenir el carnet?

   Entenc que la temporada que ve, amb més aforament del nou camp i un intent actiu d’impulsar aquesta àrea, les diferències seran realment significatives, no com ara. Potser el carnet de soci és més car i l’abonament no, qui sap. Són coses que, recordo, es poden sotmetre a debat a l’Assemblea (de socis!, hehehe).

   En fi, toca ja pensar en diumenge i mirar de sumar tres punts que pràcticament ens deixarien el camí pla pla fins Setmana Santa.

   Segur que coneixeu algun soci que pugui treure dues entrades per 10€, aixina que ànimeu algú a anar a Montigalà!

   Lluís, em sumo a la llista de persones que s’ofereixen a treure’t l’entrada per 5€. No tens excusa, eh!!!

   • lluis

    Moltes gràcies per lo de la entrada, per`diumenge no puc anar-hi. El que dic és que en el Estadi Nou no té que haber-hi diferències entre socis i abonats. tothom soci i acabar amb aquesta diferencia. Com ha estat sempre. Com ja he apuntat en un post d’aquí es pot posar, com ja hi ha: Soci, Soci Jubilat, Soci Menor fins a 18 anys, i un carnet per aturats més econòmic que el de soci normal, però tothom soci, sense abonat, com ha estat sempre fins que a algun president se li va ocorrer la genial idea de posar la categoría d’abonat. Jo sóc soci del Espanyol i fan això de un descompte pels aturats que crec que és d’un 35% sobre el preu del carnet normal, però sóc soci. Perquè la temporada vinent no monta una cosa aixi el Badalona? I ja deixa d’una vegada per totes el tema d’abonats.

    • JACH

     Creo recordar que inicialmente, a raíz de la diferenciación, no existían los “Abonados”, por aquella época eran “Ordinarios”. Nomenclatura que me parecía del todo desafortunada.
     A toro pasado, es evidente que la diferenciación se hizo para tener bien acotado el número de votantes en Asamblea, que no fueran demasiados. Así podía ser más sencillo aprobar cuentas deficitarias, presupuestos sobredimensionados y financiación de la deuda con préstamos contra patrimonio.

     • lluis

      JACH en aquella época había gente en las asambleas que no habían pisado nunca el campo del Badalona. Iban a las asambleas para hacer número y decir que sí a todo lo que decía el jefe. Supongo que me entiendes. Así se aprobaba todo. Gente que se les permitía la entrada sin ser socios del Badalona.
      Luego se puso lo del carnet de abonado por parte del mismo presidente y allí fue donde muchos que eramos socios, me incluyo, nos pasamos a abonados, perdiendo todo los privilegios de un socio normal.

    • Anonimus Maximus

     Segun hasta donde yo recuerdo…. no todos los socios del Badalona tenian derecho a asistir a las asambleas. Para ello habia que pagar mas, hacerte socio compromisario o algo por el estilo. Pues ahora… como quieres asistir a las asambleas, porque imagino que para algo te haces socio, pagas mas y el club como premio pues te da la opcion de que puedas llevar a gente al campo sin que te cuesto un riñon. Los que decidieron bajarse a abonado es como si hubieses bajado al socio ordinario. No se a que tanto rasgarse las vestiduras.

     Ah y lo de dar carnets por la valla ya se viene practicando desde el centenari, no es nada nuevo ahora. Al igual que dar invitaciones desde el club. Que parece que esto sea nuevo.

 • Gaviota

  Juan Antonio.
  Qué es el campo de la colina.
  Gracias.

  • JACH

   Contesto por Juan Antonio, que espero no se moleste por ello.
   Antiguo campo de fútbol (ahora en estado de abandono), situado en la zona limítrofe de Badalona con Santa Coloma, cerca del barrio de La Colina. Situado por encima de las naves del polígono de Montigalá (Conforama, Decathlon, etc.). Ya se proyectó en su día habilitar el espacio y adecuarlo convenientemente para la práctica del rugby y fútbol americano, de manera que fuese el espacio óptimo de uso preferente por parte de los Dracs.

 • juan antonio 1

  que bien lo has explicado jach yo ahora vivo en mollet pero cuando vivía en Badalona no sabia que había ese campo abandonado.

 • Gaviota

  Muchas gracias por tandetallada informacion JACH.Igualmente gracias Juan Antonio.

 • Anonimus Maximus

  Estamos a viernes y poco se habla del partido del domingo. Miedo me da que tengamos esa sensacion de que con la victoria del sabado pasado estemos salvados, porque 3 partidos mas hay que ganar (sin contar huracan)

 • Carlos

  Poco hay que hablar,toca a hablar en el campo y animar en las gradas hay es donde tenemos que hablar y a ser posible en positivo.VAMOS BADALONAAAAA!!!!!!!!

 • Ícar Lite

  Aquesta setmana hem fet la tertúlia 75 amb en David Bernabeu (periodista de MEDIASET) de convidat. Hem aprofitat per preguntar-li per com veu l’actualitat del Badalona, amb el nou estadi etc. Interessant.

  • L'escapulat

   Molt bona Ícar!

   Gràcies per compartir-la amb nosaltres.
   Interessant la reflexió que fa en David (un habitual del bar de Montigalà i que coneix força bé la nostra realitat, no ho oblidem) sobre el futur pròxim del Bada…
   Aixina que prefereix l’ascens a 2a A abans que la 6a Champions del Barça hehehe

   Diumenge convideu tothom que pugui a Montigalà, 3 punts més ens deixarien una primavera tranquil·la i més marge per anar pensant en el futur del club.

   No falleu!