BADALONA 0 HÉRCULES 0

Escapulats,

De vegades a la vida costa tocar de peus a terra. De vegades a la vida costa mirar-se al mirall i no agradar-te, o veure que ja no estàs per a grans gestes. De vegades costa ser mínimament realista i reconèixer que, simplement, no ets (no pots ser!) entre els millors. Però… tant? Per què ens costa tant d’admetre que enguany el nostre objectiu és simplement salvar la categoria? Per què marxem capcots després d’un empat a casa contra un dels equips més potents de la categoria? Ahir Manolo González deia en roda de premsa que ell sempre vol guanyar i que per çò el punt sumat davant l’Hércules no el satisfeia, però que estava content amb l’equip; per l’esforç, per la intensitat, pel treball… El Bada no “xuta”, a casa; és veritat. Ara bé: ens hem d’autoflagel·lar? A punt d’encarar la recta final, som en una posició relativament còmoda i els nostres jugadors ho donen tot sobre la gespa. Què més podem demanar? Jo, com a mínim, res. Aplaudir i serrar les dents fins al final. Ja queda una setmana menys.

 • Empatisme: Tornem amb la dada: El Badalona és, juntament amb l’Olot, l’equip que més ha empatat del grup (12 igualades). Només hi ha dos equips -al grup IV- que han empatat més que nosaltres: el Marbella (14) i el San Roque de Lepe (15). A més, amb 8 empats com a locals només ens superen els de la Costa del Sol (9). Ras i curt: a Montigalà hem empatat el 57% dels partits i, d’aquest 57%, el 63% han estat taules per 0-0. Difícil il·lusionar-se amb aquest panorama. Cert.
 • Gols: Seguim amb les nostres pírriques xifres a casa. Només hi ha un equip en tota la categoria que hagi fet menys gols com a local: el Recreativo de Huelva -també al grup IV-, amb 8 dianes al Nuevo Colombino. Ara bé, com a mitjana, som els pitjors de tota la 2a B (0,64 gols per partit a Montigalà).
 • Defensa: Al darrere, però, continuem sent dels millors. Costa molt que ens marquin i quan Amantini i Akrong estan centrats -imperial ahir el ghanès- són pràcticament infranquejables. Morales també es troba en un moment dolç, i què podem dir de Fran Grima, ahir altre cop excel·lent. Enric Pi al carril esquerre, sense Canelada, una garantia de 10.
 • Creació: Els problemes arriben al davant. Aquest equip, simplement, no es troba còmode a casa. Ja fa temps que ho hauríem d’haver acceptat i mirar cap endavant. Poca cosa en traurem de positiu, del joc a Badalona. Només val sumar. Fora de la pilota aturada i el voluntarisme i rauxa d’Eugeni, Morgado o Sekou (Òscar Muñoz es va trobar molt a faltar, ahir), ens costa Déu i ajuda generar ocasions…
 • El que tenim: L’empat d’ahir és molt bo si tenim en compte qui teníem al davant i la resta de resultats; mantenim la distància amb els rivals directes i augmentem un puntet el marge respecte el descens, amb una jornada menys. Average guanyat a Xàtiva, Olot i Pobla; perdut amb L’Hospi i a lluitar amb el Llosetense i l’Atlético Levante.
 • El que ens espera: Animem-nos amb una mica de futbol-ficció: Dels 11 partits que ens queden, només dos els jugarem contra rivals que es troben per sota nostre, i ambdós seran fora: Atlético Levante (J. 27) i Llosetense (J.33). No cal dir que és vital no perdre cap d’aquests dos duels (i sumar, com a mínim, quatre punts, diria jo). Començant, esclar, per aquest dissabte a Buñol, en el partit més important en el que portem de temporada. No es pot fallar: els que pugueu, animeu-vos a viatjar amb els Betulians! Us he de confessar que fa una mica de basarda repassar el calendari que ens queda. Ara bé, si d’alguna cosa estic segur és que ens en sortirem. Tenim els jugadors i el cos tècnic per aconseguir-ho. La pregunta és: i els aficionats, estarem a l’altura?

Jornada 26. Badalona - Hércules

Una altra matinal sense gols al Municipal…

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

63 responses to “BADALONA 0 HÉRCULES 0

 • Carlos

  Bueno lo mismo de la semana pasada,lo positivo el punto y una jornada menos,lo negativo la baja de Toni Lao para jugar contra el Levante B.
  Lo que no acabo de entender son algunos cambios que realiza Manolo,como el de quitar a Morgado para meter a Olmeda(para mi punto de vista prefiero al peor Morgado que al mejor Olmeda),y Sekou mucho correr pero a veces sin mucho sentido menos mal que volverá Oscar Muñoz.
  Nada el Sábado a Valencia a animar a nuestro Bada y haber si llenamos el autocar que es un partido clave porque si ganamos damos un paso importantísimo.VAMOS BADALONA!!!!!!!

 • Sobradete

  Quizás ha preferido salvaguardar la quinta de Morgado y el mejor que nadie sabe como está cada jugador, por cierto creo que te has olvidado de la quinta de Amantini, si no voy errado, que haya suerte en Valencia.

  • Carlos

   Me sale que tiene 14 targetas por lo tanto no tendría que cumplir ciclo hasta la próxima creo

 • lluis

  Si crec que Amantini també té la cinquena groga.

 • Xafarder

  Si efectivament Lluis i Sobradete,teniu raó, hi ha una web que posava que tenia 9 i en la tertúlia del dilluns algú va comentar que hi havia tres amb quatre targetes, dels quals dos han caigut avui, per curiositat he mirat les actes i Amantini té targeta en les jornades 16-17-19-25 i 26.

  Si la web on ho miro no està equivocada, que ara com ara no falla, Maestre i Morgado amb quatre.

 • Carlos

  Si lo de Sergio Maestre y Morgado están a una de cumplir ciclo,pero sigo sin ver lo de Amantini mirar tiene J3;J4;J5;J8;J9;J11(2);J16;J17;J19;J21(2);J25 y la de hoy J26 son 14 amarillas y se cumple cada cinco el ciclo que yo sepa,no?

 • Sobradete

  Ya lo cuentas bien 16-17-19-25 y 26, la 21 es doble amonestación y expulsión con propina por mandar al árbitro a tomar viento, que fue la de Cornellá que cumplió 3 partidos 1 por la doble amonestación y 2 por lo que le dijo al árbitro, que no tienes que contarla para el ciclo de tarjetas ya que va a parte, tu mismo pones en la 21 doble amonestación.

 • Sobradete

  Estas son las tarjetas antes de jugarse la jornada de hoy:
  Amantini 9
  Manolo González 2
  Carroza 8
  Morgado 9
  Toni Lao 9
  Ibon Gutiérrez 7
  Fran Grima 6
  Josemi Perona 5
  Rubén 5
  Óscar Muñoz 5
  Eugeni 5
  Maestre 3
  Morales 3
  Manu Balda 2
  Akrong 2
  Ponzio 2
  Tendillo 2
  Enric Pi 2
  Olmeda 1
  Marc Vito 1

  Por tanto una vez actualicen la web y pongan las de hoy, queda claro que Amantini y Toni Lao quinta del segundo ciclo.

  • Carlos

   Ok,vale cuando sacan doble amarilla al expulsarlo no cuenta como amarilla para cumplir ciclo de tarjetas,era algo que no sabia .Gracias.

 • Anònim

  Permeteu-me un comentari de caire mes “social”. Des de la pasada temporada s’escolta a la megafonia del camp una cançó del club composada ja fà uns anys. No sé si es l’assemblea qui ho hauria d’aprovar, pero sería hora d’anar substituint l’himne del Centenari, i aquesta cançó pot ser enganxosa. Que opineu?

 • Gaviota

  Crec que sería un sacrilegi tocar un himne que no fós el del Centenari.Tenim un himne preciós.

 • Anònim

  Aquesta cançó que posen, juntament amb alguna altra, són cançons que estan exemptes dels drets d’autor, recordaràs que la societat d’autors ens feia pagar per posar l’himne i qualsevol altre tipus de música i fins que es va pagar una quantitat (varem sortir en diverses emissores de televisió tant autonòmiques, com a nacionals) vam estar sense posar l’himne i música protegida pels drets d’autor.

  La quantitat no recordo quina va ser, però no van ser dos duros i si que recordo que per posar l’himne, s’havien de pagar una quantitat cada vegada que es posava.

  • Gaviota

   Si ara es posa el himne es perque no es pagan drets d’autor.El president de SGAE và anar a la presó per quedarse els diners dels seus abusos,com ara cobrar per la interpretació del himne i altres.

 • lluis

  Una pregunta que vull fer del que es va comentar ahir a la tertúlia.
  Les entrades a 5 euros són només pels socis o també pels abonats?
  I de lo de la gent que es queda a fora al carrer molt malament, com sempre he comentat, però el que també hem sembla malament és que, hi han socis que, un cop estan dintre, treuen el seu carnet per les reixes del camp perquè entri una altre persona amb el mateix carnet. Ho vaig veure diumenge que vaig pasar diumenge tot i caminant pel camp poc abans de comensar el partit. Molt malament també per aquests socis.

 • Anonimus Maximus

  Las entradas a 5€ son para socios, NO para abonados (alguna ventaja tienen que tener pagar algo mas a parte de asistir a las asambleas)

  Muy mal por los socios también el dar su carnet por la valla, pero en el campo nuevo eso ya va a ser imposible hacerlo

  • lluis

   Gracies per l’informació. Jo només feia una pregunta, no cal que et posis aixi pel tema de socis i abonats. Jo no soc ni soci ni abonat. Quan la directiva ho fagi bé en el tema social, llavors m’ho pensaré si em faré una altre vegada soci.

 • Anónimo

  Antiguamente recuerdo que utilizaron durante una o dos temporadas un lector de código de barras que quedaba registrado el abono o carnet y no podían volver a pasar, pero se dejó de utilizar, aunque recuerdo haberlo visto utilizar en el Centenari ará unos 12 años, era como una pistola y leía el código de barras. Ahora en el Centenari también alguno pasaba algún carnet por las rejas, cuando dejaron de utilizar el lector.

 • Anònim

  Doncs mireu la notícia que surt de la Penya Sport de Tafalla pel tema de la SGAE, posar en el google la Penya Sport de Tafalla i la SGAE i veureu el que surt.

 • Anònim

  He llegit el que comentaves i es inaudit que vulguin els drets d’autor per un himne.Independenment de que es cert que vá passar amb el Badalona i altres,com he comentat el llevors president de SGAE,vá volguer exprimir al máxim per fer un frau a la Societat,posanse a la seva butxaca diners de la recaudació.En l’actualitat potser es un cas puntual.Ho sabrem amb el temps,si passa aquí.

 • Anònim

  Aquest mati he comentat lo de la cançó que sona al camp. Soc el primer que penso que tenim un gran himne, pero potser caldria alguna cosa mes marxosa i enganxosa.

 • L'escapulat

  Bona tarda!
  Ostres, interessant la qüestió de l’himne. A mi, particularment, m’agrada molt el que tenim ara, el del Centenari, emotiu i solemne. L’antic potser era més animadet però típic i genèric, tal vegada.
  No crec que estigui entre les prioritats de la Junta ara mateix, menys tenint en compte que es tracta d’un tema que requereix diners i temps.
  Dit açò, la cançó que sona a la megafonia crec que està bé com a complement, però com a himne… A banda que hauria de polir molt les incorreccions lingüístiques eh!

  Sí que m’agradaria, en canvi, que es revisés l’escut del club, que te’l trobes diferent a tot arreu i a més arrossega l’estigma de la fusió amb la UEB. Què n’opineu?

 • Anònim

  NOU ESTADI, NOU HIMNE!

  Emotiu i solemne? Algú sap la lletra? Jo no he vist mai a una persona cantar desde la grada o fent aplaudiments. Cal ser sincer, aquest himne no ens representa. Necessitem un himne que enganxi a la gent.

  • Gaviota

   Crec que és perfecte la definició que dona en Costa del himne.Molts dels himnes que he anat sentit,volguen ser “animats”,son auténticas horterades.La apreciació del amic anónim es simplement de gustos musicals.Personalment el himne del Badalona em sembla preciós i tots els socis i persones conegudes aixi ho diuen.Aquest tema es tindría que deixar tencat, perque evidenment no es un “clamor” un nou himne i de moment, que jo sápiga es solsament una opinió,respetable,peró ni tan sols perque sigui motiu de controvèrsia.

 • Gaviota

  Estic d’acord Albert,penso que sería bó recuperar el escut genèric del Badalona.Auríem de proposar-ho a la próxima assamblea.

 • Anònim

  Deixeu els símbols com estan, que van venir d’un acord de fusió de dos clubs, que podeu ferir susceptibilitats a gent que ha vingut del Badaloní, que volen al Badalona actual, però que també poden tenir sentiments del passat com els teniu vosaltres.

 • Carlos

  Lo del tema de las entradas esta promoción que dijo anoche Albert en la tertulia,no se yo porque en los últimos partidos en casa si pasabas por la zona de taquilla había un cartel que ponía General 15 euros y debajo Socios y clubes de Badalona 5 euros (lo que no se cuantas se podían sacar)pero yo no veo ninguna promoción a no ser que ahora sean dos entradas.
  El tema del himno que queréis que OS diga esta bastante bien este del centenario,y el que no lo sepa que se lo aprenda te lo bajas del youtube que hay esta….La gavina al vol Badalona al vent !!!!!!!

  • lluis

   Carlos socios y clubs de Badalona, no valían los del CF Badalona. Ahora valen los del CF Badalona. Lo pregunté yo en las oficinas.

 • Pedro

  Carlos deberías ser comentarista en los partidos.

  • Cristian

   Deja a Carlos en la grada que ya cumple su funcion alli… jajajaja

  • Carlos

   Gracias Pedro pero no me herviría la sangre con los arbitrajes que tenemos,en la grada se esta mejor como dice Cristian

 • Anònim

  Tota la raó té en Valencia quan diu que els socis hi haurien poder anar a visitar les obres. Només van anar aquell cop la comissió, és a dir, els enxufadets.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo l’himne no el tocaria. No entenc que per enganxar a gent nova s’hagi d’anar llençant part de la nostra història. Ja ens van canviar l’escut, el camp, l’escapulari tradicional….

  Tot i que l’anterior himne també m’agradava, l’himne del Centenari és preciós. A més, quasi que és l’únic lligam que ens queda del passat. A mi, cada vegada que l’escolto em transporta al final del partit contra el filial del Vila-Real, amb tothom celebrant l’ascens i l’himne sonant pels altaveus.

 • Cristian

  A mi el himno del Centenari me gusta. Si alguno quiere saber la letra, en Youtube esta subtitulado para poder aprendersela. Además cuando suena a mi me sigue poniendo los pelos de punta, es el himno de mi equipo y en el nuevo estadio con una megafonia como es debido sonará increible.

  Gaviota como tu bien dices el Badaloní ya no existe, pero creo que si no llega a ser por ellos lo que no existiria a dia de hoy seria el CF Badalona. Gracias a la fusión de ambos estamos donde estamos y no ambos desaparecidos o en segunda catalana (es una reflexion, no una critica hacia tu comentario)

  Poco se habla del partido del domingo que para mi si que es una autentica final, rival directisimo en nuestra lucha y que ganandole dejariamos bastante tocado y nosotros cogeriamos bastante aire para recibir al Alcoyano en casa con tranquilidad. Por eso quiero animaros a todos a que os apunteis al viaje a Valencia porque cualquier ayuda que podamos dar desde fuera seguro que los jugadores lo agradecen y les da ese plus de motivacion.

  VAMOS BADALONA!!!

  • Carlos

   Tienes toda la razón Cristian,toca animar y “fer caliu” en Buñol el Sábado,a pasárnoslo bien y traernos los 3 puntos

  • Gaviota

   Amigo Cristian:Evidentemente que nos benefició la fusión con el Badaloní,pero dicha fusión no iba encaminada a otra cosa, por parte del ideólogo de la misma, a promover una reinvicación del C F Badalona, que no se podia hacer estando en segunda catalana, a estar en 3a.división.Esta reivindicación comportaba,como todos sabemos,la construcción del nuevo estadio,facilitada por un acuerdo con el ayuntamiento para recalificación de los terrenos de la Avda. de Navarra,de zona deportiva a zona edificable, de esta manera,el antiguo presidente del Badaloní,posteriormente del Badalona, cobraba el dinero que nos había dejado para el rescate de la hipoteca que debíamos al banco y tanto el ayuntamiento como el propio Badalona salían beneficiados.Nuestro Club por parte de los terrenos que se habían acordado de su propiedad, que en aquel entonces tenían un valor en el que el mandatario del Club pensaba “bañarse en la gloria” con los grandes recursos que se esperaba generar,pero explotó la “burbuja” inmobiliaria y el que pensaba que quedaría para la posteridad como el “Cesar” del Badalona, delante del imprevisto,vió frustradas sus espectativas y optó por abandonar la presidencia de nuestro Club, eso sí,dejándondonos como patrimonio el Campo de la Morera por la permuta con el Ayuntamiento y un magnífico estadio a inaugurar, para disfrute del CF Badalona, pero de una deuda con una filial de Tugsal,en la que nos había ido dejando dinero “a cuenta” de nuestro terreno, que según tasación actual del mismo sobrepasa su valor.Con esta exposición,amigo Cristian, el tema de la fusión,independientemente de que salió beneficiado nuestro Club, la principal finalidad de la misma, era para que nuestro Club estuviera, como he mencionado antes,en situación más favorable para nuestra reivindicación y posteriores acuerdos con el Ayuntamiento.O sea que la fusión con el Badaloní obedecían primordialmente a intereses de terceros y ahora la deuda que tenemos es del Badalona y que menos, que tengamos el derecho, si acaso, el solicitar el antiguo emblema y dejar para la posteridad el recuerdo del Badaloní.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots!

  Sobre l’himne veig que hi ha força unanimitat en què és una cançó bonica. Recordo que en el seu moment va generar una mica de controvèrsia; és veritat que és a alguna gent li pot agradar un himne més animat, però la veritat és que a mi m’encanta el to “poètic” i la melodia, sobretot de l’entrada.
  Sí que és veritat que a la segona part potser hi ha massa “gorgorito” i la gent desconnecta… Però l’entrada i el vers “la gavina al vol, Badalona al vent” el trobo molt maco.
  Dit açò, penseu que, per a canviar l’himne, s’ha d’encarregar a un compositor, gravar-lo en un estudi (en el cas del Centenari, una orquestra sencera)… En fi, que no és fàcil ni barat.

  Pel que fa a l’escut, crec que la paraula “estigma” no va ser la més encertada. Tot i que jo no tinc absolutament cap vincle amb l’antiga UEB ni el senyor Casquete, sí que també penso que en aquell moment hi va haver generositat per part d’ambdós sectors, i que era just que hi hagués algun reconeixement al procés de fusió. Per exemple, el fet que la nostra segona equipació sigui de color groc és per record de la UEB, i crec que així consta als estatuts.
  A mi l’escut actual no em desagrada especialment, i tampoc voldria tornar a l’antic; simplement, crec que es podria retocar: mantenint la gavina i la forma triangular, però potser estilitzant-ne les línies, la pilota, les sigles, etc. Que hi apareguin les estrelles de la UEB no em molesta però, com dic, aquí l’important és que EL SOCI ÉS QUI HO POT DECIDIR.
  Penso que, amb l’inici d’aquesta nova etapa amb l’estadi municipal, són coses que es poden començar a perfilar.

  Primer, açò sí, a assegurar la permanència. Dissabte reconec que estaré nerviós; és un dels partits més importants que hem tingut els darrers anys, potser igual que aquell Badalona-Mestalla amb Piti Belmonte.

  Seguim connectats;

  AMUNT BADALONA

 • Fernando

  Hola Albert, buenas tardes. El Cadete División de Honor del FC Badalona va a participar en el MIC 2016 que se celebrará del 22 al 27 de Marzo en la Costa Brava. Creo que sería interesante hacer alguna mención en la web del FC Badalona, de la que, a no ser que ande yo equivocado, participas en su elaboración. ¿Cómo podemos hacerlo?. ¿Te puedo contactar de alguna forma?. ¿O sólo está en tu ámbito de actuación el primer equipo?.

  Gracias por adelantado en cualquier caso!

  Un saludo y Amunt Badalona.

 • Anònim

  Ja veig que no interessa parlar dels ‘enxufadets’. Encara esperem també que escriguis un apartat del viatge que organitzen els Betulians ( i només un hipervincle a la crònica)… no costa tant, o sí?

 • lluis

  El Lleida un altre equip que no cobra.

 • L'escapulat

  Bona nit a tots.

  a) ‘Fernando’: Moltes gràcies per fer-ne esment. La veritat és que ho sabia però no tenia previst cobrir-ho de cap manera. La web la porto jo al 100% però com comprendràs arribo fins on arribo. Segueixo tots els equips cada setmana però és materialment i humana impossible cobrir tota la informació del club adequadament amb els recursos que hi ha. De fet, la feina que faig ara mateix tampoc no s’hi adiu, però vaja, aquest és un altre tema.
  Intentaré fer-ne la màxima difusió possible, sobretot a les xarxes socials que són més immediates. L’any passat hi havia una persona allí que em feia arribar imatges; no sé si aquest any ens ho podrem manegar.
  En tot cas, gràcies a tu.

  b) Com bé diu en Lluís, avui saltava la notícia dels possibles impagaments a Lleida. Ja veieu que avui dia, al futbol modest, és quasi un “privilegi” cobrar cada mes. Per això no em canso de repetir: més val no estirar més el braç que la màniga i complir que no pas fer grans campanyes i després passar-les canutes.

  c) Sobre el que diu l’Anònim de més amunt, m’hi aturaré una estona:

  c1) Ja veig que no interessa parlar dels ‘enxufadets’.

  En primer lloc, no sé a qui no li hauria d’interessar, ni per què. Jo personalment no crec que els socis hagin de visitar les obres però, en tot cas, açò és cosa de l’Ajuntament i el club sols és un convidat que ha d’esperar l’autorització política per a ser convocat a aquestes reunions de seguiment, aixina que no té gaire sentit aquest comentari.
  Després, tampoc sé a què et refereixes amb açò dels “endolladets”. Jo vaig ser el dia d’aquella primera “visita guiada” (13/1) i, més enllà de gent de la directiva i premsa, només recordo que hi assistís un senyor gran que em penso que hi anava com a representant dels cinc socis més antics de l’entitat. No veig jo quins “endolladets” hi ha. I, si en saps d’algun, dóna noms i argumenta per què ho eren. O calla.

  c2) Encara esperem també que escriguis un apartat del viatge que organitzen els Betulians ( i només un hipervincle a la crònica)… no costa tant, o sí?

  Hi ha un bon grapat de coses a comentar ací. Per començar, m’encurioseix molt aquest plural que fas servir tan alegrement. Qui sou, els que “espereu”? Ja que no ets capaç de donar el teu nom, potser sí que t’atreveixes a donar el dels teus acòlits que “esperen” delerosament que “escrigui un apartat” sobre l’expedició dels Betulians.
  Ja és curiós, dit sia de pas, que en Cristian Yuste, president de la penya i que escriu habitualment per ací -i amb qui, per cert, ja vam parlar sobre el tema- no s’hagi queixat ni dit res al respecte. Potser tu ets una veu més autoritzada.
  De l’expedició organitzada pels Betulians se n’ha fet difusió al twitter, web del club (només un hipervincle a la crònica), facebook i jo mateix a la ràdio el passat dilluns.
  Però sobretot, no em vull escalfar al voltant de la part de “no costa tant, o sí?”. Tal vegada un dia hauries de provar tu de gestionar tot el que he de gestionar jo amb una dedicació quasi suïcida i propera al voluntariat. Ja veuries tu si costa o no costa tant.

  Sempre és més fàcil disparar contra el pardalet i, si dóna la cara, encara més fàcil. Des de fa unes setmanes que noto que, tant dins com fora, faig nosa, molesto o, en el millor dels casos, se’m veu amb recança.
  Potser és hora de fer un pensament.

  Ah, i per cert: Per molt que no doneu la cara, si escriviu des d’un mateix ordinador, encara que signeu amb diferents pseudònims, sé que sou una mateixa persona, per l’adreça IP. Ho dic perquè l’anonimat de vegades també requereix una mínima precaució.
  Però no patisques, “anònim”, que la teva misèria i covardia no sortirà d’ací.

  Bona nit.

  AMUNT BADALONA

 • Fernando

  Hola Albert, bon día y gracias por la respuesta.

  No, por Dios, obviamente no sugería hacer un seguimiento del Cadete en el MIC. Sólo faltaría 🙂 Me refería simplemente a poner una reseña en el apartado del fútbol base en la web, con una foto del equipo. Poco más. Y durante la celebración del toprneo, me comprometo a ir enviándote resultados y alguna fotillo. Como ves, un enfoque más que humilde. Si no lo ves posible, sin problema, lo entiendo. Si crees que algo se puede hacer, dímelo y vía correo nos ponemos en contacto.

  Agradecido!

  Amunt Badalona.

  • lluis

   Albert per una persona no deixis la tasca que, personalment, estas fent molt bé, amb el poc temps que, pel que dius, hi pots dedicar. Però crec que aqui és l’únic mitjà que es pot opinar sobre el CF Badalona. Sempre hi haurà alguna persona, evidenment, que no li agradarà, però crec que, en general, ningú ofen a ningú, i tothom respecte a tothom.
   Albert, continua amb aquesta pàgina, crec que molts t’ho agrairem.
   Gràcies.

 • Anònim

  Gràcies per contestar-me encara que sorprèn que no t’enfadis de la mateixa manera amb els altres anònims que escriuen aquí. Ha quedat clar que aquesta web no és anònima com es diu, ja que tu pots saber qui és la persona que hi ha al darrere. Una llastima.

 • Anònim

  I per cert, continuo escrivint en la mateixa ip d’ahir. Em dóna igual que sàpigues qui sóc encara que altres persones que escriuen no els hi donarà igual.

  • Jaume

   Evidenment que no dona igual.
   No se si no estas informarmat el suficient del que envolta al club, o tens alguna cosa en contra d’aquest blog.
   Si no fos per aquest blog i per el treball que fa l’Albert ( sense cobrar!!!), no se on podriem seguir i parlar sobre el nostre club

  • Gaviota

   Anónim,el que tens que fer es no pensar amb el que creus que pensen els demés, i una cosa es la crítica i l’altre la negativitat sistemática.

 • lluis

  Vull parlar d’un tema de promocions de preus que fa l’Hospitalet diumenge el partit contra el València-Mestalla

  General….5euros
  Socis de clubs d’Hospitalet de Llobregat…..2 euros

  Considero que això si que és una promoció ben feta per captar gent que vagi a l’estadi a animar al equip, no com ha fet el Badalona de màxim 2 entrades a 5 euros, només pels socis, no pels abonats, ho dic sino hi ha gent que es sent ofesa, de que paga soci hi ha de tenir privilegis sobre els que només son abonats.

  • Carlos

   Supongo Lluis que también influirá la capacidad que tenemos ya que el Hospitalet apenas llena el campo.
   Por otro lado últimamente entra cada figura por aquí con el rollo “anonim” que es para hacérselo mirar,esta bien que cada uno opine pero de ahí a entrar solo para meter mierda que queréis que os diga.Ánimos Albert y pasa de lo que dicen algunos,y continua con esta “feina ben feta que FAS”. Amunt Badalona y A POR LOS 3 PUNTOS EL SABADO!!!!!!

  • L'escapulat

   Lluis, el club va decidir 5€ per a facilitar el pagament el dia de partit i suposo que també per no “regalar” l’entrada directament. A mi em semblaria bé, eh! Però pensa que la nostra casuística i la de l’Hospi és força diferent: al seu estadi tenen lloc per donar i per vendre i, a més, una massa social encara menys mobilitzada que la nostra, que ja és dir. Recordo que als seus bons temps fins i tot feien entrada lliure i ni tan sols aixina omplien l’estadi…

   Per cert! Espero que la temporada que ve sí que tornis a tenir el carnet, eh… Et prometo que treballaré perquè es facin propostes per engrescar la gent i posar-li-ho fàcil a l’hora de fer-se soci/abonat.

   Salut !

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ànims Albert!!! Sempre dic que gràcies a la teva tasca podem estar informats del nostre club, i a més ens dones un altaveu per mostrar les nostres queixes.

 • J.A.C.H.

  Pues nada Albert, tu a lo tuyo y a seguir así, que demasiado consigues con los recursos disponibles. La web ya mejoró con el trabajo de Patricia y ha seguido evolucionando contigo. Y del blog, pues que decir, ni caso a comentarios resentidos que no soportan el éxito de este altavoz entre la parroquia escapulada. Que lo dicho, muchos ánimos y mi felicitación por el buen trabajo que se está haciendo.

 • JACH

  En una semana en la que nos jugamos muchísimo (para mi, el partido más importante desde hace un par de años), demasiadas energías malgastadas en temas que ya forman parte del pasado y nada aportan y otros asuntos, hoy por hoy, no prioritarios. El escudo retocado, el posible cambio de himno, las visitas populares de obra, todo puede esperar. Lo que es imprescindible es el apoyo incondicional al equipo, que lo va a necesitar. E intentar acompañar al máximo, que en el autocar no quede plaza libre.
  Vamos a centrarnos en lo importante. Y ya trataremos todo esto cuando estemos salvados o cuando acabe la temporada.
  Amunt CFBadalona…!!!

 • Anonimus Maximus

  Albert, me uno a las felicitaciones por el gran trabajo que haces en la web del CF Badalona y en este blog del escapulat. Sigue asi, que haces un gran trabajo.

  Y como dicen por aqui el sabado hay que ganar si o si y el primero gol lo podemos meter desde la grada asi que, quien pueda, que se apunte al bus. El equipo lo agradecerá!

 • L'escapulat

  Bona tarda;

  Moltes gràcies a tots pels ànims. Ja sabeu que no acostumo a escalfar-me, però és que després de tantes hores que et diguin segons que… en fi.

  M’agradaria fer un aclariment: Sóc molt partidari de publicar-ho absolutament tot i, per tant, no censuraré mai cap comentari (si no és que conté alguna tonteria com insults, atacs personals, etc.). I també vull deixar clar que qui vulgui comentar anònimament ho pot seguir fent. Simplement el que vaig dir és que, si un dia escriviu com a “Pepet” i un altre ho feu com a “Joanet”, des del mateix ordinador, jo sé que sou la mateixa persona -o com a mínim dos persones que han escrit des de la mateixa terminal-, però no que sàpiga qui sou…

  En fi, tornem al que interessa, com diuen en JACH, en V-R-P (bentornat!), Carlos, Maximus… DISSABTE: Partit més important des que Manolo és a la banqueta. Estic molt content de saber que l’autocar dels Betulians serà ple de gom a gom: espero que el viatge vagi bé i que arribeu a temps a Bunyol. Per cert, tingueu en compte que els granota han engegat una campanya entre els seus socis, amb busos gratuïts, per intentar omplir també la ciutat esportiva. Per a ells sí que és un partit a vida o mort.
  Mitja hora abans, a les 16h, Pobla Mafumet-Eldense. A veure si matem dos pardals d’un tret.

  AMUNT BADALONA

 • Sobradete

  Ánimo Albert, sigue con lo tuyo, que es prácticamente el único medio para comentar cosas del Badalona.Amunt Badalona.

 • Cristian

  Animo Albert!!!! Haces un gran trabajo en el club!!! y creeme cuando te digo que haces mucha falta en el Badalona. Me gustaria ver a otro en tu piel, seria para verlo, mas de uno se daria cuenta de la faena que haces.

  Con respecto a lo que se comenta del desplazamiento de los betulians. Lo que hace Albert para difundirlo yo creo que es bastante, En todos los medios que toca siempre habla de ello y el que no se apunta no es por falta de informacion la verdad.

  Aprovechando estas lineas queria decir que aun hay plazas para el desplazamiento a Buñol. Asi que acercaros a las oficinas los que querais venir (para apuntaros) ya que este partido si que es una autentica final y no podemos fallar ni la aficion ni el equipo. Todos juntos somos mas fuertes y lo hemos de hacer valer.

  VAMOS BADALONA EL SABADO A POR UNA VICTORIA!!!!!

 • lluis

  Article del diari La grada sobre les retransmisions dels partits de Segona B a Esport 3.

  Menosprecio al fútbol catalán – La Grada

  La temporada pasada, cuando TV3, y por extensión Esport3, perdieron los derechos de la Liga Adelante, al quedarse en manos de Movistar Plus, decidieron incrementar su apuesta por televisar la Segunda B. A la hora de la verdad, como nos muestra el blog ‘somdelhospi’ la verdadera apuesta ha sido por el Barcelona B. Si se confirman los partidos previstos para el próximo 5 de marzo, al conjunto azulgrana le habrían televisado el 75% de los disputados, es decir 21 de 28. Un cifra que comparada con el resto de equipos catalanes del grupo, deja claro que el resto de conjuntos les interesan muy poco o casi nada.

  Dels equips catalans que s’en han retrensmés menys el que menys és el CF. Badalona amb 3 partits.
  Ja ho sé que a casa és difícil fer partits, però a fora en podíen donar més.
  Encara que el camp de La Pobla no és gaire més gran que el del Badalona i bé en donant.

 • lluis

  I la Pobla de mafumet amb 3 també.

  • Eloy M.

   El Badalona hoy se juega más de tres puntos, en esta recta final ya se está jugando aún más si cabe estrenar el campo en Segunda B o en Tercera. El primer gol ya lo ha marcado la afición que ha acudido a la llamada de los Betulians.

   Por otro lado tengo que decir que me niego a dar más protagonismo a personas que en vez de sumar sólo restan. Por privado ya mostré mi apoyo a Albert.

   Dicho esto sólo queda esperar a que consiga hoy el Badalona la primera victoria de 2016. Yo creo en ello (ellos).