OLOT 1 BADALONA 1

Escapulats,

Els més negatius diran que ahir només vam salvar els mobles, que no fugim de la zona calenta i que no vam saber guanyar al camp d’un rival directe després d’avançar-nos al marcador. Els més positius (entre els quals m’hi incloc) diran que empatar fora de casa sempre és profitós i, especialment, ahir, ja que ens permet mantenir la distància respecte la zona de descens i un dels perseguidors més potents que tenim al darrere… En definitiva: mai no plou a gust de tothom. El cas és que, amb una jornada menys, el Bada segueix cinc punts per damunt el 16è classificat i amb dos equips entre mig. Penso que encara és d’hora per fer el conte de la lletera, així que abans del vertigen del calendari a mig termini ens hem de centrar en el partidàs de diumenge vinent a Montigalà…

 • Classificació: Més que els 5 punts que ens separen de l’Olot i el Levante B, és molt important que Olímpic i Hospi segueixin per sota nostre, atès que els filials de Barça i València ja juguen una altra lliga i el Sabadell no crec que passi angúnies per salvar la categoria. Ens queden cinc partits a casa i set a fora i, veient el nostre rendiment com a local, no és una mala notícia.
 • Números: Ja acumulem 11 empats (7 a casa; 4 a fora) i, a banda de l’Olot, precisament (amb 12 taules), ningú no en suma més que nosaltres. Com a visitants els nostres registres són bons (13 punts de 36), però a Montigalà és on perdem la credibilitat com a equip regular (16 punts de 39). Trenta-nou són, precisament, els punts que queden en joc al campionat. Si comptem els 3 de la jornada 37 davant l’Huracán, ens en manquen 13 per assolir els cobejats 45. Ens hi posem?
 • Eugeni: Un altre partit boníssim del tarragoní lluny de casa. Està clar que és un jugador fet per tocar la pilota amb espais. Ahir, amb confiança, es va atrevir a fer més coses a dalt i va tornar a demostrar l’enorme potencial que podria alliberar del tot si fos més constant…
 • Morales: Feia temps que no el destacava i és de justícia fer-ho de tant en tant. El veterà ‘Moro’ està tenint un molt bon rendiment aquesta temporada i ahir va tornar a salvar punts, sobretot al primer temps. Garantia sota pals.
 • Hércules: Molt important, aquest enfrontament. Els alacantins arriben tocats després de caure a casa contra el “tunejat” Barça B i caure de les places de play-off. Objectivament, l’empat no és mal resultat però… Ja ens entenem. Un partit perdut dels últims set està prou bé, però també fa 6 jornades que no guanyem… i això al final es paga. Sumar d’un en un no acostuma a portar gaire enlloc. Un cop més: Tots a Montigalà i, sisplau, amb ganes d’animar!

Jornada 25. Olot - Badalona

Amantini-Akrong segueix sent la millor dupla al darrere | Foto: Adan Príncep (UE Olot)

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

26 responses to “OLOT 1 BADALONA 1

 • Carlos

  Buen punto,y lo positivo es que todo continua igual y una jornada menos,lo unico negativo la quinta amarilla que ha visto Oscar Muñoz y no jugara contra el Hercules.A ver si de una vez por todas ganamos el proximo domingo.Vamos Badalona!!!!!!

 • dani

  Una pena el tiro al palo del ultimo minuto de sekou. Pero en general resultado justo.
  Ahora el proximo partido contra el hercules que vendra a todas despues de la derrota contra el barça b( que facil es cambiar mas de medio equipo y empezar a ganar partidos)
  Para mi sera un partido trampa. Sin mucha elaboracion de juego y el primero que marque tiene mucho ganado. Que ganas ya de estrenar campo nuevo y con un buen terreno de juego… En fin
  Buena semana a todos

 • Cristian

  Yo soy de la mentalidad de L’escapulat y pienso que se hizo un buen partido y no se ganó por pura mala suerte, el palo de sekuo llega a entrar y estariamos hablando aqui de otras cosas. Con respecto a la segunda vuelta vamos un punto por debajo de lo que hicimos con los mismos rivales en la primera, asi que una victoria en casa contra el Hercules nos haria llevar ese average de puntos al +2 y además seria un golpe moral muy a nuestro favor para bajar a jugar a buñol ante el levante B en donde si o si tenemos que salir a por todas como si fuera una autentica final.

  Para ello y como ya comenté en la radio los Betulians hemos organizado desplazamiento para acompañar al equipo y darle todo nuestro apoyo. El desplazamiento es identico a los realizados anteriormente con la excepcion que esta vez saldremos de Montigala a las 9.00h ya que el partido se juega relativamente pronto (16.30h, cosa que agradecemos la verdad) Los precios son identicos (30€ aficionados y los colaboradores de la peña 25€) Esperamos llenar el autocar. No hay fecha limite de inscripcion, se aceptará gente hasta que se llene el autocar (+- 50 plazas). Cuantos mas seamos, mas apoyo daremos y sobretodo mejor lo pasaremos!!!!!!!

  EL DOMINGO TODOS A MONTIGALA A ANIMAR A NUESTRO EQUIPO!!!! TODOS JUNTOS PODEMOS!!!! AUPA BADALONA!!!!!!

 • lluis

  Vull fer un parell de comentaris del que es va dir ahir a la tertulia.
  Primer es lo dels filials, el que ha desvirtuat la competició ha estat el FC Barcelona. Ha canviat mitja plantilla en el mercat d’hivern, Espanyol no ha fitxat a ningú en aquest mercat d’hivern i continua amb els mateixos xavals que van començar la temporada. Els culés son les que, quan s’han vist amb l’aigua al coll, han fitxat jugadors, per acabar la temporada, salvar la categoria i fer, com continuin aixi, el play-off d’ascens.
  En el tema d’animar, ja se sap com és la gent del Badalona, freda. Si el equip no hi posa de la seva part jugant bé, la gent no s’enganxa. Quan hi han hagut temporades bones la gent ha anat al camp i ha animat, però amb temporades dolentes, i veient el que es veu al camp la gent no s’enganxa. I això pasa aqui i a tot arreu. En Ramon va dir que diumenge a Olot hi havia menys gent de lo habitual, la raó el equip també va malament.
  Una altre cosa, si volen que hi vagi mes gent el camp, perquè el club no fa promocions en el preu de l’entrada? No fer paga 15 euros. L’altre dia L’Hopsi va posar el preu de les entrades a 5 euros, si no vaig errat.
  Torno a repetir, i perdoneu que sigui repetitiu, que aquesta temporada el club no ha fet carnet de mitja temporada.
  Jo crec que, en comptes de posar una falca a ràdio marca sobre el Estadi nou, el que tindria que fer el club es promocionar el Estadi Nou a dintre de la mateixa ciutat, o ho començaran a fer-ho en el mes de juliol? Mala gestió social, com aquestes últimes temporades.

  • Carlos

   Lluis el que no quiera pagar 15 euros que se lo diga a un socio y le saca la entrada por 5 euros,el socio puede sacar entradas a ese precio lo que no se es cuantas.

   • lluis

    Gracias por la explicación, pero no es esto Carlos, sería promociones para toda la ciudad, sin depender de los socios, que no tuvieras que ir a un socio y pedirle que te sacara una entrada, si no hacer publicidad por toda la ciudad del partido y el precio de la entrada es de x euros, y pasar un coche con altavoces. No se si me explico. Yo ahora me entero de los 5 euros porque me lo dices tú, pero no sabía nada.

   • lluis

    Carlos he llamado al club y me han dicho que esto que el socio tiene derecho a sacar entradas a 5 euros no es así. Que las entradas a 5 euros son para los clubs locales: Lloreda, Pomar, Llefià, etc. Si algún socio ha sacado entradas a 5 euros es porque a lo mejor se lo han arreglado, pero lo habitual es que no sea así. Te lo digo de buen rollo no para recriminarte nada, todo lo contrario, gracias por la información, pero he llamado para asegurarme.

 • Xafarder

  Lluis en primer lloc aclarir-te que sóc Perico, però no sóc anticulé, el Barça B no desvirtua la competició, ha fet el que tenia i podia fer, ja que abans no podia fitxar per la sanció de la UEFA o de la FIFA, que afectava a totes les seves categories fins al mes de Gener i va haver de començar amb lo posat, també nosaltres hem fitxat cinc jugadors i el Hospi i uns altres, per a això està el mercat d’hivern.

  Tinc entès que si que s’ha fet l’abonament de mitja temporada, jo alguna cosa he escoltat pel camp i si estic equivocat que Escapulat em corregeixi.

  • lluis

   Jo també soc perico, però jo ho dic amb la idea de que no fa cantera. Fitxar jugadors que ja tenen una edat, i fer fora jugadors que poden tenir una progressió.
   I en quant a que no desvirtua la competició, no se que dirte, fitxa a un jugador titular del Cornellà, al màxim golejador del Olot, equips del seu mateix grup, i titulars del seu equip.

 • lluis

  Volia fer una pregunta si algu ho sap. Mariano, el que va ser jugador del Badalona juvenil, i que després va ser fitxat pel R.Madrid, i ara és el màxim golejador del Madrid Castilla, l’han renovat amb fitxa profesional del R.Madrid, i ara he llegit que està a la llista de la Champions. Pregunto, el Badalona pot cobrar alguns diners per aquest jugador, tal i com ha pasat amb Gerard Moreno?

 • Xafarder

  De tot això dels filials i que es puguin fitxar jugadors del mateix grup, no és un problema de filials, és un problema de no haver-hi limitacions de partits en el reglament, que abans si les havien i això ho han aprovat els clubs en les assemblees, perquè els va semblar millor.

  Si hi hagués una lliga de filials, això no passaria, però per mantenir-se o ascendir, han de recórrer a això i no fan mes que el que el reglament els permet.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom.

  Pel que fa les promocions que es podrien endegar de cara a la temporada que ve, jo hi estic d’acord i crec que un cop assegurada la categoria enguany hauríem de posar fil a l’agulla des del club. Ara bé, si bé és cert que un gran nombre d’accions no costen diners (2×1 socis, 50% descompte, etc.), n’hi ha d’altres que sí, i si no s’hi arriba no s’hi arriba.
  Objectivament, i sense saber-ne res de res -de veritat-, intueixo que seria lògic que la temporada vinent, amb el nou estadi, els carnets del Bada deixessin de ser tan “regalats”. No vull tornar al vellíssim debat del preu dels abonaments, que trobo més que econòmics, però és el que trobo lògic que passés, tenint en compte que per primera vegada es podrà cobrar en funció del seient, i que els socis podran optar a tenir-ne un assignat, “en propietat”.

  Lliga de Filials: Jo sempre sempre sempre he estat partidari d’una lliga específica de filials. Els arguments són clars i, al meu parer, de molt de pes:

  a) Es tracta d’equips B i, per tant, els objectius esportius es poden veure “contaminats” pel seu equip absolut. Per exemple, potser al Sabadell li convé que pugi a 2a B algun equip abans que un altre, i el seu filial, a 3a, pot jugar amb més o menys efectius davant un o altre rival. És només una hipòtesi estúpida i improbable, però en altres circumstàncies o contextos, no em sembla bé que un club tingui diverses “sucursals” a les categories.

  b) Pressupost: Evidentmen, els filials tenen un clar avantatge competitiu per damunt de la resta quant al pressupost, ja que aquest emana del seu primer equip i no del que ells són capaços de generar. Per tant, si volen, poden alterar greument la competició com ha fet el Barça B aquest hivern, tirant de cartera per saquejar els contraris i endur-se els seus millors jugadors.

  c) El problema del pressupost enllaça amb l’esportiu. Les declaracions de Manolo a Sant Adrià no eren innocents: en teoria, l’objectiu d’un equip filial no és guanyar i quedar en les primeres posicions; l’objectiu és competir i formar jugadors que puguin servir per al primer equip. És a dir, tenen una finalitat “educativa” o d’anar rodant les joves promeses. Ha quedat clar que per al FC Barcelona (per al Mestalleta en menor mesura) aquesta temporada açò passava a un segon terme i l’objectiu, sense mitges tintes, era mantenir la categoria i qui sap si, després de “tunejar-se”, disputar el play-off.

  La lliga de filials resoldria tots aquests problemes. Els joves podrien foguejar-se competint sense la pressió de la classificació (més enllà del prestigi i l’esperit guanyador) i sense “molestar” els equips A, que lluiten amb els seus propis recursos. Per aquest motiu, allí l’objectiu formatiu passaria per davant de la resta i serviria millor els interessos dels clubs grans, sense renunciar a la competició (o és que a la DH Juvenil no hi ha competició? O ascensos/descensos?
  A més, en lligues com la Premier, els jugadors suplents o que acaben de sortir d’una lesió poden rodar-se amb els equips filials i aixina no queden relegats en l’ostracisme…
  I, si no confien prou en ells per al 1r equip però volen que els seus jugadors es foguegin “de debò”, doncs que els cedeixin a equips de 2a o 2a B. Que per açò existeix el concepte de cessió.

  Que li servirà de res al Barça B haver-se guanyat aquesta morterada per salvar la categoria? O per pujar a 2a A? Els últims jugadors del planter que van servir de debò als culés van ser Pedro i Busquets, tots dos directament des de 3a !!!

  En definitiva, s’ha de fer alguna cosa amb aquesta problemàtica , però dubto que els fòssils de la RFEF facin la més mínima cosa… Encara gràcies que fa anys -i, tot s’ha de dir, gràcies en part a les pressions del senyor Casquete- es va modificar el sistema d’eliminatòries d’ascens a 2a A, per primar els primers classificats…

  A països com Alemanya, els equips filials conviuen amb la resta però amb un topall; en aquest cas, fins 3a Divisió (la 2a B espanyola). Seria una altra solució, però per a mi el model ideal per a tots (PER A TOTS!) és la lliga de filials. JA. URGENT.

  Tornant al món real; diumenge ens cal de debò que tots anem a Montigalà amb ment positiva i disposats a donar un cop de mà a l’equip!

  Seguim connectats;

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Estic d’accord amb tu amb el tema del estadi nou que suposo que faran com tots els camps amb cara i ulls, cada zona tindrà el seu preu i que no seran tan econòmics com son ara, o almenys, no tenen que ser i cada soci tindrà el seu numero de seient. O almenys jo crec que ho faran aixi.
   Però jo parlo de les promocions per aquest final de lliga ja que els jugadors, entrenador i alguns socis volen que en el camp hi hagi caliu. Que fagin les promocions. Jo no crec que es venguin gaires entrades de 15 euros en els partits que es juguen a Montigalà. Dons que fagin promocions a lo millor en vendran mes, no ho se, dic jo eh. Igual m’equivoco.

 • Anònim

  Avui per TV Badalona ha sortit un altre vegada el problema que suscita el camp de Montigalá dels nostres equips de fútbol base, per la indeguda ocupació del Dracs.
  A la assambleia de socis en que haberem aprovar el conveni entre el CF Badalona i el Ajuntament,per el que respecte al actual camp,el CF Badalona té carácter preferent per la seva disponibilitat, el que comporta que els entrenaments del fútbol base,no deurien veures alterats per altres elements externs.No oblidem que aquest conveni vá portar implícit el que el CF Badalona aportés al camp de Montigalá la seva gespa del Camp del Centenari.També es té que recordar que el actual camp de Montigalá estava configurat com a camp d’entrenament.Els Dracs han ocupat aquest espai provisionalment.
  Peró fora d’aquestes consideracions,el cert es
  el document signat entre el C F Badalona i Ajuntament,en el sentit de preferencia de utilització per tots el nostres equips,aspecte que es deuría de cumplir,i que actualment no es així,cosa que em dóna pensar que si el document signat obeeix estrictament al conveni aprovat a la assambleia i registrat en el llibre d’actes.Espero que no sigui més que una concessió de “bona voluntat” cap els Dracs, per part del nostre President tot i qué aniría en contra els interessos del nostre Club.

 • Anònim

  Ultim escrit “Gaviota”.

  • lluis

   Si ja he vist el president dels Dracs tot indignat dient que el camp era seu perquè van arribar primer, i els que es tenen que amotllar als Dracs és el Badalona. Què es va signar un conveni, segons el president dels Dracs, que tenian que compartir camp els Dracs i el Badalona.
   Com bé dius Gaviota el camp de Montigalà és d’ús preferent del Badalona, segons es va acordar amb l’Ajuntament.
   I una altre cosa que ha dit aquest bon home és que el Badalona aviat tindrà un estadi, que s’esperi, que ja podran anar cap allà.
   Aquest senyor no sap que el camp serà pel primer equip? Què el futbol base tindrà que continuar jugant al camp de la Travessera de Montigalà? I amb els equips que té el Badalona poques hores li quedaran pel seu “fabulos” equip per preparar-se per la lliga de 5 equips que té que jugar.

 • Joan

  El problema el crea l’Ajuntament no donant solucions els problemes.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom,

  Lamento que el conflicte amb els Dracs segueixi “enquistat”; ja veig que la solució anirà per llarg. Com bé dieu, és evident que el futur estadi municipal serà d’ús del Badalona per al primer equip, i que l’actual només hauria de ser una extensió en forma de petita “ciutat esportiva” per al futbol base. Ara bé, també entenc la postura dels del futbol americà que s’han trobat amb el problema a sobre i ara els fan fora del camp on estaven còmodament instal·lats. Sembla que el Govern d’Albiol va saber quadrar-se millor i mantenir a ratlla les reivindicacions dels Dracs (de debò no poden encabir-se a Pomar, el Pere Gol, Sistrells, Lloreda, etc?)
  La dura realitat, però, és que la gespa de què gaudeixen actualment ÉS pagada pel Badalona, igual que la graderia, la pressió a l’Ajuntament per a una mínima millora de les instal·lacions, etc.

  De moment jo prefereixo centrar-me en la parcel·la esportiva i no pensar en aquests futurs problemes fins que no tinguem lligada la salvació (jo com a aficionat, eh, no el club, que ja ha d’estar posant-hi fil a l’agulla), aixina que repeteixo: TOTS A MONTIGALÀ DIUMENGE. Cal pressionar i guanyar després de només una victòria (1!) els darrers 15 partits oficials…

  Per cert, i parlant de problemes extraesportius, la situació al Reus cada vegada fa més pudoreta… Com sempre he dit, prefereixo no estirar més el braç que la màniga i rebaixar pretensions abans que fer grans equips una temporada i després convertir-me en el nou Huracán…

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Y el Hércules no es que este mucho mejor que el Reus según he leído por twiter

 • Xafarder

  El problema dels Dracs, és que com és una disciplina diferent del futbol, els clubs de futbol no els accepten de bon grau, perquè pinten ratlles, etc.tinc entès que els van prometre fa anys un camp a la Colina de Montigalá i allí hi havia un camp de futbol de terra, que jo hi havia jugat fa uns 15 anys i no se com està allò, si tancat, abandonat o no existeix, al final de la Rambla de França, en el límit amb Santa Coloma.

  • lluis

   Si tens raó Xafarder, els hi van prometre un camp de fútbol americà a La Colina. Però això ja fa uns quants anys, jo diria uns 6 o 7 anys. però com tot pasa aquí a Badalona es va quedar amb res, com el Estadi del Badalona en aquells moments. Crec que era abans del Albiol.

 • Sobradete

  Por curiosidad Xafarder, he mirado en el Google maps y en la foto está sin porterías, se ven 8 postes de iluminación con dos focos en cada uno y hay un Pabellón al lado, parece verse una grada lateral bastante deteriorada, calle Gran Bretaña con Rambla de França.

 • Ícar Lite

  Aquí us deixo la secció de la Càpsula Esportiva de la tertúlia d’aquesta setmana (esport 99) on parlo del moment futbolistic del Badalona. Diumenge a pels 3 punts!!

  • Pedro

   El mister tiene toda la razón del mundo. Los que vayan al campo que animen y los que vayan a criticar mejor que se dediquen a jugar los domingos a petanca.

 • L'escapulat

  Us he penjat l’entrevista d’Albert Fibla a Sergio Maestre en què diu que ens salvarem, segur, abans dels tres últims partits.

  Diumenge el primer pas. Que tingueu un bon cap de setmana i fins demà!!