ESPANYOL B 2 BADALONA 2

Escapulats,

Molt bo l’empat que va rasclumejar ahir el Bada a la Dani Jarque. I no només perquè parlem d’un dels camps més difícils i menys propicis de la categoria sinó perquè, com tots sabeu, a la mitja part el marcador era de 2-0 i els ‘pericos’ el tenien sota control. Doncs no: aquest equip de Manolo González no ha donat encara cap partit per perdut i ahir no va ser una excepció. Aquesta vegada, la nostra valentia ens va recompensar amb una remuntada treballada i un puntet que és tot un tresor. L’equip segueix sent un os molt dur de rosegar; ara falta demostrar que també sabem guanyar els partits clau…

 • ‘Empatistes’: Seguim amb l’acumulació d’empats. Ja en són 10 a la lliga (només ens superen Olot i Pobla). Els que ens fan mal, però, són els de casa, on han volat massa punts (20!). Fora de casa, de fet, només n’hem perdut un més (21). Els números canten: a Montigalà és on no acabem de donar la talla. Ara mateix encadenem cinc partits sense perdre, però quatre d’ells empats…
 • Óscar Muñoz: Arribar i moldre. El de Granollers signava divendres al migdia, unes hores després s’entrenava per primer cop i ahir a la tarda, en un principi, no estava entre els onze inicials. La lesió d’Olmeda li va permetre oferir-nos una carta de presentació espectacular. D’ell, precisament, n’esperem això: efectivitat de cara a gol. Ni visió de joc, ni obrir espais, ni floritures… GOLS. De moment ja n’ha fet tants en un partit com Ponzio, Chacón, Javi Rodríguez, David Jiménez i Civil en tota la primera volta… (demagògia a banda).
 • Capricis de la taula: Curiosament, amb aquest puntet de mèrit caiem dos llocs a la classificació. Ara bé: comença a veure’s una certa bretxa entre la zona mitja i la baixa: tres equips amb 28 punts i, per sota, quatre més amb 23: Entre ells, L’Hospitalet. Per tant, guanyar diumenge que ve és vital per començar a veure ja la llum al final del túnel i prendre una renda notable respecte el descens.
 • El ‘palet’ d’en Manolo: M’ha sorprès escoltar la roda de premsa de Manolo González encabat el partit; felicita l’Espanyol B i, de pas, li envia un bon ‘encàrrec’ a la política de destrucció massiva que ha seguit Barça B per a salvar els mobles. Com sempre, el gallec no va tenir pèls a la llengua deixant a les clares una opinió amb la qual, per cert, combrego al 100%.

Jornada 23. Espanyol B - Badalona

Óscar Muñoz, un debut somniat d’escapulat | Foto: Manel Expósito (Jornada Previa)

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

20 responses to “ESPANYOL B 2 BADALONA 2

 • Sobradete

  He estado mirando el acta y si no me equivoco Eugeni ha visto la quinta tarjeta, baja importante contra el Hospi.

  • Eloy M.

   Como es normal, después de conseguir dos goles en el mismo partido, todos los elogios irán hacia Óscar Muñoz, pero para mí también han estado a un nivel muy alto Akrong en defensa y Morales en la portería. Por otro lado, espero que lo de David Serrano no sea nada y tampoco lo de Olmeda, el equipo necesitará los máximos efectivos posibles para disputar la ‘final’ contra el Hospi.

 • Carlos Monfort

  Ahir vaig veure molt bé a l’equip, i crec que sóm un equip que juguem millor a camp gran. Algú sap quines serán les mides del camp? Per cert, molt bé Óscar Muñoz, tot i què no vaig entendre perquè va ser substituit

 • juan antonio 1

  los pocos que fuimos nos lo pasemos en grande.la primera parte un poco floja de nuestro equipo no había centro del campo,el español un gran equipo.en la segunda juguemos mejor,como tenemos que hacer lo resta de temporada,yo le pongo atención a la dupla sekou-oscar muñoz pueden hacer mucho daño,sekou no meterá muchos goles pero aguanta bien el balón y buen pasador.oscar muñoz salio por cansancio y pablo Morgado estuvo los últimos diez minutos que no podía con las botas ( buen partido el suyo )gracias a los animos que le dimos en la grada aguanto.calderon salio poco rato y se le ve falto de ritmo aunque se le vio algún detalle bueno.por lo que pregunta carlos monfort las medidas del estadio nuevo son casi como las de barça o sea grande.

 • Carlos

  Buen punto el conseguido ayer en Sant Adrian,me gusto mucho la segunda parte del equipo fuimos arriba y salio perfecto,l unico malo la targeta a Eugeni que se perdera el partido del Hospi,junto a las seguras de Amantini y Ibon,y a ver como evolucionan David Serrano y Olmeda.
  Albert en la web del club en la clasificacion refleja que vamos el 13 empatado con Barça y Valencia,pero no seriamos el 11?En caso de triple empate es como una liga entre los tres y de momento somos los que hemos sumado mas puntos victoria contra el Barça y empate con Valencia.
  Vamos Badalona!!!!!!

 • Sobradete

  Carlos, del puesto en la clasificación de la liga entre los equipos empatados a punto, lo de la liga entre ellos es en la última jornada cuando se cuenta para confeccionar la clasificación final, durante toda la liga hasta la última jornada se va contando por la diferencia de goles.

  • Carlos

   No si da igual,pero me hace gracia porque en la web la segundab lo pone al Badalona el 11,otra aplicacion que tengo tambien,la Federacio catalana de futbol tambien y la web del club y aqui en el escapulat el 13 esperaremos a la opinion de la RFEF

 • JACH

  Seguimos sumando, que es de lo que se trata.
  Excelente debut del ariete, que a ver si sigue en la línea y por fin volvemos a tener un punta goleador en condiciones. También, muy buena aportación de Sekou.
  Al próximo partido llegaremos con bajas, muy justos de efectivos, por sanciones (Amantini y Eugeni) y lesiones (Ibón) y con las dudas de los tocados (Carroza, Serrano y Olmeda). Pero L’Hospitalet también pierde por sanción a un par de jugadores muy importantes.
  Partido crucial para ambos equipos, en el que a ver si sumamos otros tres puntos que nos aclararán todavía más el panorama.

 • dani

  Buen partido de los nuestros en sant adria. Uno de los campos mas dificiles del grupo.
  Primera parte flojita del equipo pero gran segunda y con opciones de ganar el partidi.
  Oscar muñoz gran fichage y con gol.
  No tengo dudas que con este espiritu no tendremos problemas de salvar la categoria
  Ahora a por el hospi y todos a animar a montigala que seguro sera un equipo trampa y saldran a por todas.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom!

  a) Carlos Montfort: Les mides del futur estadi municipal, ja confirmades, seran de 105×68 metres. Un senyor terrent de joc.

  b) Sense ànims de rebaixar l’eufòria, crec que abans de seure tranquils i relaxats hem d’assegurar els 3 punts del diumenge, que seran vitals, contra un equip que arribarà tocat però que no serà fàcil. Fixeu-vos que ara ja hi ha una mica de separació real entre la zona mitja i la baixa, però aquests 5 punts encara no volen dir res a aquestes alçades. Necessitem 5 jornades més mantenint aquesta distància per parlar de deures fets.

  c) Classificació: A aquesta hora la RFEF encara no ha penjat l’oficial de la jornada 23, però penso que com diu en Sobradete aquesta és la correcta. Al llarg de la lliga el que compta és el diferencial de gols; només al final de temporada es té en compte l’average particular. En qualsevol cas, nosaltres a pensar en els 17-20 punts que queden (sense comptar els 3 que ens regala l’Huracán) per aconseguir la salvació matemàtica. 17 punts en 15 jornades; més que assequible.

  d) Sobre Óscar Muñoz, poc més a afegir; ara no ens pensem que tenim el Ronaldo del 97’… Hem d’estar molt contents per l’equip que ens ha quedat, crec que és molt interessant i que, en condicions normals, no patirem.

  e) El que acaba de materialitzar-se aquesta tarda, sobre la botzina, és el fitxatge de Juanjo Prior per L’Hospitalet, aixina que diumenge tindrem un altre ex a Montigalà, de nou.

  Seguim connectats.

  AMUNT BADALONA

 • Toni Badiu

  Fabulòs cap d setmana, gran resultat del primer equip amb un inmillorable debut de Oscar Muñoz i en lineas generals bons resultats del futbol base…que mes podem demanar? doncs q tots els que nomes critiquen al club, al primer equip i al base doncs que aquesta no ha estat la seva setmana i jo m’analegro i molt…les males vibracions fora de Montigalà!!!! Per sumar sempre per restar mai !! Amunt Badalona!!!

 • carlitos

  Por cierto, a que hora es el partido el domingo? Porque aparece en carteles y webs a las 17h y en la web del club a las 12h!!
  No me digas que me quedo sin mi almuerzo?

 • Sobradete

  Para salir de dudas mirar en la web de la RFEF, horarios 2 B Grupo 3 y os aclara que se juega a las 12, la del club y la de la RFEF son las fiables, es decir que ni tu, ni yo nos quedaremos sin el almuerzo dominical.

 • Xafarder

  I a la web de la FCF també está a les 12

  07-02-2016 12:00
  BADALONA, C.F.- L’HOSPITALET, CENTRE ESPORTS A CAMP MUNICIPAL DE BADALONA

 • JACH

  El pasado domingo por la mañana, en el Carrusel Catalunya de Radio Marca, pude oír varias cuñas publicitarias del CFBadalona. Aprovechando el tirón del nuevo estadio y dándole la importancia que se merece, se hacía campaña de captación de socios. Desconozco cuanto hace que se emiten y con que periodicidad, fue la primera vez que las escuché.
  Ya sabemos el estado de las arcas del club, pero está muy bien haber reservado algo de asignación presupuestaria para estas cuestiones.
  A seguir en esa línea e impulsar nuevas acciones del mismo tipo, cuantas más mejor. A ver si se moviliza al personal y crece la masa social, que en Badalona hay más potencial futbolero del que nos pensamos. Sólo hay que recordar las “pequeñas multitudes” que éramos capaces de meter en la Av.Navarra cuando la ocasión lo merecía.
  Lo dicho, que buena gestión de la Directiva con esta cuestión. A continuar así.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom!

  Pel que fa als horaris dels partits, refieu-vos sempre del que posa el web del club (i del blog, esclar), perquè són horaris 100% contrastats amb confirmació per fax de la RFEF.
  Aquesta temporada, a casa, i fins que no hi hagi el canvi d’hora, tots els partits a casa els jugarem a les 12h em temo, perquè no crec que facin cap partit per Esport 3.

  Pel que fa al partit de diumenge, molt de compte perquè L’Hospi s’ho prendrà, com ha de fer, com una autèntica final. Hem de jugar amb el cap fred i tenint clar que són ells els que més hi tenen a perdre. Segurament l’empat seria bo per als dos, però personalment crec que si tornem a empatar hi haurà una certa decepció, malgrat que aquest 2016 encara no hem perdut. De puntet en puntet costa progressar i enganxar la gent.

  Per cert, aquesta tarda la RFEF hauria d’anunciar si finalment li retira la targeta groga a Eugeni Valderrama, i pot jugar diumenge.

  * JACH: A mi la falca publicitària de Ràdio MARCA que vaig sentir fa uns mesos no em va agradar gaire; la vaig trobar molt neutra i poc animada. No sé si seguirà sent la mateixa. En tot cas, l’important és donar un impuls al club i a la ciutat, aixina que tots fil a l’agulla!

  AMUNT BADALONA

 • ramonillo

  Hola família. No han perdonat a Euegni Valderrama. No podrà jugar contra L’Hospi.

  Això és el que ha decidit el jutge de competició:

  “Amonestar y multa con 100 € al jugador del CF Badalona, D. EUGENI
  VALDERRAMA DOMENECH, por infracción del artículo 124 del Código Disciplinario de la RFEF, correctivo que determina, al tratarse del quinto de aquella clase, su suspensión por UN PARTIDO, en aplicación del artículo 112.1, con multa accesoria en cuantía de 45 € al club y de 117 € al futbolista (artículo 52.4 y 5).
  Contra la presente resolución cabe interponer recurso ante el Comité de
  Apelación en el plazo de diez días hábiles, a contar desde el siguiente al que se reciba la notificación.

  Las Rozas (Madrid), a 3 de febrero de 2016.
  El Juez de Competición,”

 • Anonimus Maximus

  No sirve de nada recurrir tarjetas y en estas categorias aun menos. Lo que dice el arbitro va a misa y nada se puede hacer. Se deberian de grabar las conversaciones de los pinganillos de los arbitros. Seria mas que interesante y sobretodo que se puedieran escuchar tal y como podemos consultar las actas de los partidos. Mas de una tarjeta se deberia de quitar y a mas de un arbitro se le caeria la cara de verguenza y mas si lo puedes acompañar con las imagenes del partido.

 • Sobradete

  Si que sirve recurrirla otra cosa es que no siempre las imágenes son todo lo clarividentes para que las estimen, en la misma reunión de hoy le han retirado a un jugador del Murcia la tarjeta del partido Betis B – Murcia y en la jornada anterior retiran dos tarjetas en el Jumilla – Betis B a un jugador del Betis y en el Mensajero – R.M.Castilla a un jugador del mensajero y eso solo consultando las dos últimas jornadas.