BADALONA 0 POBLA 0

Escapulats,

Un altre empat a zero del nostre Badalona a Montigalà. Deixant de banda que els 0-0 a casa acostumen a ser desmotivadors, el partit d’avui ha tingut estones realment avorrides… Fa setmanes que ho comentem: l’equip no acaba de trobar la fórmula com a local i li costa moltíssim sentir-se còmode damunt la gespa artificial de Montigalà. Com a mínim no perdem, diran els més optimistes, però avui hem desaprofitat una bona ocasió per posar terra per enmig amb el descens i les sensacions després del matx són més aviat agres. El mateix Manolo González ho ha reconegut, en una roda de premsa en què ha fet autocrítica i en què també ens ha convidat a nosaltres a fer-ne, per cert…

 • ‘Empatistes’: Molts empats a la lliga; massa d’ells a casa. A Montigalà ja són 7 igualades en 12 jornades (4 d’elles, a zero), i en total 9 empats que ens impedeixen desempallegar-nos del tot de la pressió del descens.
 • ‘Poctigalà’: Som l’equip menys golejador com a local (8 gols), i això que hem jugat un partit més a casa que la majoria de rivals… Si vénen mal dades lluny de Badalona caldrà espavilar, perquè d’un en un no s’arriba gaire lluny.
 • ‘Mal de molts…’: Avui sortim molt beneficiats amb els resultats que s’han donat, la qual cosa encara fa més sagnant l’oportunitat perduda: d’haver guanyat ens oblidàvem del descens durant unes setmanes…
 • Centrals: Molt segurs Akrong i Tendillo al darrere. El de Montcada ha hagut de ser substituït per lesió. Esperem que no sigui res greu, perquè ha demostrat que té lloc a l’equip. Per cert, qui en té ben bé per un mes és Ibón Gutiérrez, a qui avui hem trobat a faltar a la medul·lar.
 • Fitxatges: Bona actuació de les dues últimes arribades. David Serrano ha deixat detalls del desequilibri que pot aportar (sobretot fora de casa, què hi farem), mentre que Enric Pi ens garanteix una bona esquerra a pilota aturada i presència a dalt per ajudar Sekou en la tasca de boia. Els doos són de Granollers, per cert, i han de ser més incisius el que resta de temporada (i la següent, que han signat fins al 2017).
 • Manolo: Ha reconegut la pobra actuació de l’equip i ha defensat a mort Amantini de les crítiques. També ha aprofitat per fúmer un bon palet a l’afició. No és el primer cop que ho fa ni serà l’últim. Cadascú jutjarà el grau de veritat (i de raó) que tenen les seves declaracions.

Jornada 22. Badalona - Pobla de Mafumet

Un altre ‘via crucis’ per a generar ocasions a Montigalà…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

86 responses to “BADALONA 0 POBLA 0

 • JACH

  Tras los movimientos del mercado, creo que ha quedado una plantilla de 20 jugadores bastante en condiciones para afrontar lo que resta de campeonato. Con lo escaso del presupuesto, considero que se ha hecho un buen trabajo estas semanas.
  Manteniendo la solidez defensiva, si los tres últimos llegados (E.Pi, J.Calderón y Ó.Muñoz) se adaptan rápido y alcanzan un nivel óptimo, pienso que no sufriremos demasiado. En lo que respecta a los jóvenes, tanto Sekou como Serrano también ayudarán, pues ambos tienen cualidades específicas (presencia física y rapidez) muy interesantes para la categoría, que en momentos puntuales vendrán bien.
  Parece que los responsables técnicos han cumplido con su trabajo, rediseñando el equipo en zona ofensiva. Ahora nos toca apretar al resto, jugadores y sobre todo afición.
  Esta tarde, a “Sadrià”, a ver si seguimos sumando.

 • Gaviota

  Molt bon partit del Badalona contra un Espanyol amb talent desmarque i rapidésque habessin pogut tenir consecuencies negatives amb algunes indecisions, en el que ens agafaben a contrapeu i que han produit dos pals.Al marge de aixó,el partit ha estat molt obert i el Badalona ha estat ambiciós després del empatat amb arrivades i ocasions
  de gol.Però sempre donaba la sensació que el Espanyol podía marcar per qué en el transcurs del partit habían donat mostres de la seva perillossitat.Molt bé el Badalona,sobretot al Oscar Muñoz autor dr 2 gol,el segon, de autèntic “killer”.Bona impressió del Enric Pi en Sekou i Calderón,aquest amb un perell de detalls de gran tècnica.En definitiva, molt bon partit del Badalona amb un rival molt dificil.