CORNELLÀ 1 BADALONA 1

Escapulats,

Punt treballadíssim i importantíssim a Cornellà, que ens permet seguir sumant i mantenir la distància prudencial amb la zona perillosa. El Badalona ha estat superior al Cornellà durant la major part del partit i segurament hauria merescut més que l’empat. Al final, però, encara podríem haver perdut si Morales no hagués aturat el segon llançament de penal d’Enric Gallego. En fi, bon resultat davant un dels equips punters del grup i ara a pensar ja en el proper diumenge: un altre partit a casa ‘a cara de gos’ contra un rival de la ‘nostra’ lliga.

 • Eugeni: Partidàs del tarragoní. Després d’errar una ocasió claríssima als pocs segons ha reaccionat i, sens dubte, ha estat el nostre jugador més perillós. Si mantingués sempre aquest nivell, l’equip gravitaria al seu voltant. Esperem que carregui les bateries de moral. S’ho mereixia.
 • Els ex: Marcos ha estat bé però no ha pogut fer res en la gardela d’Eugeni; Abraham ha jugat 20 minutets i n’ha tingut prou per forçar un penal clar i l’expulsió d’Amantini (que sorprenentment ha pecat de passerell, com si no conegués el canari…). Enric Gallego, per la seva banda, no ha entrat gaire en joc i a més l’àrbitre li ha aixafat la guitarra fent repetir el llançament de penal, que a la segona ha pogut aturar ‘Moro’. Sembla que el nou any ha portat, per fi, una mica de fortuna!!!
 • Classificació: En dues setmanes les coses han canviat força: Som a cinc punts del descens -que marca el Pobla de Mafumet- i a quatre de la promoció -Barça B, amb 22-. Si guanyem els propers dos partits a casa contra rivals directes (Pobla i L’Hospitalet), la permanència començarà a estar encarrilada. Per tant, els aficionats hem de fer el primer pas i no fallar a Montigalà!

Jornada 21. Cornellà - Badalona

Avui l’equip no ha defallit i al final ha trobat recompensa | Foto: UECornellàTV

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

41 responses to “CORNELLÀ 1 BADALONA 1

 • Carlos

  Punto de oro,si ganamos la semana que viene.Vamosssss!!!!!
  Amantini peligro desde el principio con targeta,siempre le pasa lo mismo casi nos la juega Abraham,pero Moralessssss!!!!!
  Partidazo de Eugenio a pesar de fallar el mano a mano en el primer minuto.
  Vamos a por la Pobla impotantisimoo

 • juan antonio 1

  el frio que e pasado en el campo a valido la pena.el equipo a jugado muy bien y incluso dominando el juego hasta que nos hemos quedado con 10.la jugada de abraham de las suyas regate interna en el area y le entra amantini y penalty ( piscinazo ).jugando asi y cuando vengan los refuerzos no nos tenemos que preocupar.

  • Carlos

   Es penalty a picado Amantini,parece mentira que no lo conozca,de esas ha hecho a montones aquí en Badalona.
   Ahora a por la Pobla!!!!! Tres puntos de oro

 • Ícar Lite

  Molt bon partit del Badalona. I molt bona la inciativa del cornella de fer els partits per internet. Ha de pagar drets? Potser l’any que ve amb el nou estadi es podria fer els partits del Badalona per internet, crec que seria interessant.

  • L'escapulat

   Jo també ho he pensat, Ícar. Queda clar que TVC no hi posa impediment… Jo ho he vist sense talls i perfectament!

   És qüestió de mitjans, simplement. Així que no hi comptis, gaire hehehe

   Setmana de concentració per a preparar el partit de diumenge contra el Pobla: IM-POR-TAN-TÍS-SIM.

   AMUNT BADALONA

 • Eloy M.

  Frío es poco, yo las pase canutas a pie de campo con la cámara…Buen partido del Badalona en general, es verdad que se tienen que corregir errores pero el equipo ha sabido sobreponerse al 0-1 y aguantar luego con un hombre menos bastantes minutos de la segunda mitad.

  Creo que a Eugeni le faltaba este gol para coger más confianza en si mismo. A partir de ahora estoy seguro que en los momentos decisivos irá a mejor. No sé a vosotros pero a mi Sekou me sigue convenciendo. Es verdad que ha tenido varias ocasiones de hacer gol pero le falta aún tiempo para acoplarse más al equipo.

 • Eloy M.

  error: sobreponerse al 1-0, quería decir, perdón.

 • Xafarder

  He llegit l’acta i a Amantini a part de la doble amonestació, li caurà algun partit de propina, doncs va tenir les seves mes i les seves menys amb l’àrbitre.

 • Anonimus Maximus

  Amantini es asi y va a ser dificil cambiarle. Pero eso no quita que una dura sancion le haga reflexionar y bajar de revoluciones durante los partidos.

  Gran partido del equipo ayer que no valdrá de nada si no ganamos este domingo a la Pobla de Mafumet. Espero que lo de Ibon no sea muy grave y este disponible para el partido y veremos si debuta David Serrano contra la Pobla. Como he podido leer por ahi, hay que llenar Montigala!!!!

 • Carlos

  Oye Albert el nuevo estadio que sera de único uso del Badalona o de uso preferente del Badalona?
  Es que el otro día cuando se hizo el seguimiento de las obras entrevistaron a la Maria Gallardo en las instalaciones de Montigala y salio en el telenoticies,y dijo que el nuevo estadio para el Badalona y el Seagull.
  No lo ha pagado el Badalona,y que se van a aprovechar otros equipos?

  • L'escapulat

   Bona tarda!

   He comentat el tema de les retransmissions en streaming al club i és una qüestió que s’estudiarà, perquè com sabeu a TVC fora del Barça B no sembla que els interessin gaires més equips, i em dol dir-ho, però el desequilibri aquesta temporada és flagrant.
   Ara bé, ara mateix no hi ha res previst, com podeu imaginar, amb totes les intendències del nou estadi i tota la feinada que comporta per a preparar…

   Parlant de retransmissions, us deixo el resum del partit de diumenge que ha penjat el Cornellà al seu Youtube:

   Pel que fa a això que pregunta en Carlos, els termes amb l’Ajuntament van ser clars: ús preferent del CF Badalona. Això no vol dir que en algun cas puntual l’estadi el pugui fer servir el Seagull o per a un concert… però l’explotació és del Bada.
   No oblideu que malgrat que el Badalona ha donat el seu patrimoni, el nou estadi no deixa de ser una instal·lació municipal per a tots els ciutadans de la ciutat.

   Ara a gaudir d’aquesta setmana i a anar mentalitzant-nos per al partit de diumenge!

 • Anonimus Maximus

  Por lo que dijo el presidente es de uso exclusivio durante 30 años. si luego el badalona quiere dejar que el Seagull también juegue ya es otra cosa. Eso entendí yo. Quizas en la tertulia de esta noche os lo puedan resolver.

 • JACH

  Buen fichaje Enric Pi (ex-Llagostera), vendrá bien para reforzar la banda izquierda. Mejoramos el nivel de la plantilla.
  Imagino que el banda derecha y el ariete están también a punto de conocerse.

  • Carlos

   Enric Pi es un buen carrilero mas defensivo que ofensivo pero se proyecta muy bien al ataque,estaba con el Llagostera ya en segunda b y dos años y medio en segunda división tiene experiencia,me parece buen fichaje y buen complemento con Canelada por banda izquierda.

 • kanu

  E intentar fichar a Juanjo prior no seria mala idea…sigue sin jugar en olot?

 • lluis

  A Amantini li han caigut 3 partits. 1 per l’expulsió i dos mes per lo que li va dir al arbitre. Aquest noi que s’ho faci mirar, dons ja dur alguna expulsió aquesta temporada i un munt de targetes i si no el club que li digui alguna cosa.

  • Carlos

   A veces es mejor que no juegue,porque va tan al limite que en muchos partidos ya en el minuto 10 va con amarilla y la mayoria de partidos no los termina por expulsion,ya van unos cuantos este año.

   • lluis

    El domingo en el minuto 6 ya tenía amarilla. Esto le condiciona todo el partido. No puede ir así un jugador.

    • Jaume

     Sólo lleva 8 amarillas y 2 rojas.Y no se cuantos penaltys…
     Pues 3 partidos en la grada para que se calme un poquito y nosotros poder ver otra defensa a ver si da mejor resultado

     • JACH

      Con la plena recuperación de efectivos algo tocados (S.Maestre y J.Akrong), la llegada de refuerzos (E.Pi y otros) y su salida del equipo durante las próximas tres semanas por sanción, lo normal es que pierda la titularidad. Cuestión creo que necesaria dado su “descontrol” continuado.

  • L'escapulat

   Penso com vosaltres, tot i que és un jugador en qui el factor mental és importantíssim. Quan està centrat i “tranquil” és un molt bon central, però massa sovint cau en aquestes anades d’olla, lamentablement.
   A banda del penal d’ahir, en què s’empassa la finta d’un jugador que hauria de conéixer més que bé com és Abraham, recordeu també el penal que pràcticament ens costa el partit a Lleida…

   En fi, penso que amb Akrong, Tendillo, Carroza i Perona la posició de central està més que coberta. A veure si ara el de Montcada té més minuts, perquè crec que és un nano amb un perfil molt interessant per treure la pilota des del darrere.

 • JACH

  El filial del Barça afronta la segunda vuelta con los refuerzos de Chamorro, Fali, Perea, Romera, etc., desplegando todo el “poderío” de la entidad para asegurar la salvación e ir hacia arriba en la clasificación. Con los puestos de privilegio a 12 puntos y 51 por disputar, ves a saber si no acaban llegando.
  A todo esto, competición claramente “desvirtuada”. Se impone una reforma de la categoría, con Liga de Filiales al margen. Actualmente no se compite en equiparables condiciones. Si desafortunadamente el hábito se extiende, será dificil ver a filiales en descenso, con lo que ello conlleva.

  • Jaume

   Esto del presupuesto no es ninguna excusa. Nosotros fuimos si no el primer, el segundo presupuesto más alto de la categoría durante 3 años y no supimos ascender. Por ejemplo el ontinyent si no fuera por el robo que les metieron en el Alcoron, con 4 “cañas” hubiera subido.
   Luego ya pasó lo de cada año, teniendo un equipazo, 9 o 10 bajas en verano

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Penso que tant en JACH com en Jaume tenen raó.
  Jo sempre he estat partidari de la lliga de filials; no només per aquest motiu de la desigualtat de condicions, sinó també perquè penso que des del punt de vista de la formació dels jugadors no els ajuda pas competir en aquestes categories amb tanta ‘agonia’, on els punts van caríssims i el més important és el resultat. Segurament, si hi hagués hagut una lliga de filials el Barça B no s’hagués vist obligat a fer el paperina com ha fet, perquè no oblideu que el seu fracàs ja és enorme, ja que salvar la categoria no és pas cap objectiu per a ells: a els culés tant els és que el filial sigui a 2a B, 3a o 4a Catalana; suposo que el que volen és que el segon equip pugui nodrir de jugadors el primer, i això no està passant…
  És a dir, la lliga de filials permetria al futbol modest més espai per sobreviure (llavors per fi podríem eliminar la 2a B i tornar a una segona amb 40 equips i dos grups i una Tercera forta) i a més penso que en el fons ajudaria els equips grans a cultivar millor el seu planter i no haver de viure tant del resultat, sinó preocupar-se pel futbol.
  A més, un altre element, com passa a països com Anglaterra o en bàsquet a la NBA: els jugadors que no compten per a l’entrenador o que tornen d’una lesió podrien jugar amb l’equip filial en aquesta lliga i anar prenent forma i dinàmica de treball.
  En algunes lligues, com Alemanya o Anglaterra, els filials conviuen amb la resta de clubs però no poden pujar de 3a… Una solució intermèdia.
  En fi, amb la lliga de filials al meu entendre tot són avantatges.

  Tornem al que tenim. El Barça B comença a semblar clar que anirà cap amunt després d’aquesta escabetxina i que per abaix hem de començar a marcar distàncies per a no trobar-nos dins del foc creuat durant els mesos calents.
  Per tot això el partit de diumenge és VITAL. Tres punts ens donarien molta pausa per a poder acabar de planificar bé la plantilla i entrar ja al febrer sense angoixes.

  Ens veiem a Montigalà!

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   I no tant sols això, el Barça B desvirtua el grup. Ha fitxat el golejador del Olot, un dels puntals del Cornellà, equips del mateix grup. Pot pasar que el Barça B vagi cap amunt i el Olot cap avall i el Cornellà no fagi el play-off per culpa d’aquests jugadors que han marxat. No tan sols això, el Barça B pot anar cap amunt i clar els de dalt d’aquests aniran baixant posicions. Això que fa el Barça b no es tindrià que permetre. Però clar el euro és el euro.

 • L'escapulat

  Tota la raó, Lluís. En fi, crec que no ho canviarem, açò…
  Però ens podem fer sentir, i tant!

  Per cert, David Jiménez es va acomiadar ahir de la plantilla (fins ara s’entrenava amb la resta de l’equip) i avui el CF Gavà, de 3a Divisió i el seu club d’origen, ha anunciat el seu fitxatge.
  Així doncs, repassem: Ponzio i Chacón a l’Argentina; Civil al Sabadell B (3a), David Jiménez al Gavà (3a), Manu Balda al Nacional de Quito i Javi Rodríguez al Portugalete (2a B).
  Per cert, Xavi Civil sembla que torna a sentir-se a gust a la “seva” categoria, ja que no para de fer gols…

 • lluis

  Partits de la setmana vinent a Esport3
  Dissabte a les 19.00 L’hospitalet-BarcelonaB
  Diumenge a les 12.00 “Interensantíssim” Barcelona femeni-Oviedo
  Diumenge a les 17.00 Olot-Reus Esportiu.

  I el derbi Espanyol-Badalona que no és un partit interessant?

  El Barcelona B sobre tot que no falti, i el Reus tampoc.

  Vergonyós TV3 culé 100×100

  • Carlos

   No pasa nada iremos a Sant Adrià a ver al Bada,cuanto suele costar Lluis la entrada tu que eres socio del español o ibas bastante?

   • lluis

    10 euros general, 15 tribuna, 12 euros sentado en la lateral.

    Ya lo se que podemos ir, pero es la poca vergüenza que tiene TV3.

 • Anonimus Maximus

  La semana que viene a la caza del carnet perico!!! jajaja

  • lluis

   Yo tengo 2 pero uno es para mi y el otro para mi padre. Lo siento. Jejejeje.

 • Carlos

  Las fotos que ha colgado Eloy Molina del ultimo entrenamiento de hoy en twiter esta la foto de un chico junto a David Serrano y otra en la que sale solo,sabéis de quien se trata así rapadete y un poco de bigote?

 • Sobradete

  Según comentaron ayer por el campo, es un jugador que ha pedido entrenar para no perder la forma, no me aclararon mas gente del club.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots.

  Totalment d’acord amb el que diu en Lluís (altra vegada): Sembla mentida que sigui tan descarat el favoritisme de TVC amb el Barça B, quan segurament els seus seguidors són els que menys ho necessiten. El que seria interessant és comparar els índexs d’audiència segons els equips que retransmeten…

  * Per cert, el partit al camp de l’Espanyol B serà dissabte a les 18 hores.

  No sé qui és aquest jugador que apareix a les imatges de l’Eloy. Com diu en Sobradete, és habitual en aquestes dates que jugadors sense equip s’entrenin amb plantilles de clubs que els fan el favor, com de fet feia David Jiménez fins aquesta setmana.

  Totes les veus apunten que encara ha d’arribar un davanter centre i, segons l’esforç econòmic, una cinquena i última incorporació. Veurem. De moment crec que els moviments que s’han fet són intel·ligents i Sekou, un total desconegut per a mi, una agradable sorpresa.

  Per cert, no sé si heu vist el reportatge que l’edició d’ahir del Diari de Badalona dedica a les obres del futur estadi municipal. Us el recomano!

  Demà tots a Montigalà!!!

 • kanu

  Segons aquesta noticia, no s’arribaria amb els calers de la venda de l’antic camp per acabar l’estadi sencer incloent tribuna coberta?

  • Carlos

   Si algo así comentaban,que lo de la cubierta estaría en una segunda fase que todavía no estaba cerrado y que el ayuntamiento tendría que aportar unos 600000 euros para llegar al millón de euros que costaría.Pero eso no estaba ya cerrado? Vaya un cachondeo..solo espero que al menos los focos sean nuevos y potentes,y no traigan los de donde jugamos ahora.
   He dicho un jugador en el entrenamiento pero en verdad me ha parecido ver a otro.

 • kanu

  No lo entiendo, recuerdo que se dijo que con la venta y el coste del nuevo estadio, había casi un millón de euros de superhabit para el club.

 • juan antonio 1

  en la asamblea nos enseño el presi el contrato que decía que el estadio entraba la cubierta,lo que el ayuntamiento quiere es ahorrarse el millón de euros de la cubierta y con ese dinero arreglar el entorno del estadio, ( arboles,aceras etc ).que es lo que cuesta según dicen los del consistorio.y ahora cap a montigala todos que el equipo nos necesita.VAMOS BADALONA.

  • L'escapulat

   Efectivament, Juan Antonio. El problema és que la construcció de la visera no entra en l’obra actualment adjudicada i en marxa, sinó que s’haurà de fer a partir d’un altre contracte. L’estructura ja està preparada i el que s’intentarà és que les obres vagin seguides; esperem que no hi hagi sorpreses i, a banda d’aquests tecnicismes, tot tiri endavant sense complicacions.

 • Gaviota

  Perdona Eloi.Gracias por la información

 • Gaviota.

  Perdona Eloi.Gracias por la noticia.