BADALONA 2 OLÍMPIC 0

Escapulats,

Per fi. El Badalona ha tornat a guanyar avui a la lliga després de gairebé dos mesos i quan ja li començàvem a veure les orelles al llop. Amb aquests tres punts, i els resultats que s’han donat en la jornada, tornem a la zona mitja de la taula i a més d’un partit de distància de les places calentes. No tot són bones notícies, però: Tot i que la primera meitat hem estat a un molt bon nivell, sense concedir opcions a l’Olímpic i avançant-nos al marcador, a la segona part no hem xutat a porta ni una sola vegada. Tots tenim clar que aquest matí el més important eren els tres punts: objectiu complert, sí, però alerta: necessitem més mossegada a dalt. De moment arrenquem la segona volta tan bé com la primera: diumenge que ve visitem un dels camps més complicats, el del Cornellà, i tot el que sigui sumar -i no encaixar, de fet- servirà per seguir reedreçant una nau que últimament semblava una mica a la deriva.

 • Locals (menys) discrets: La d’avui és tot just la tercera victòria a Montigalà en 11 partits. No guanyàvem a casa des del passat 25 d’octubre (1-0 vs. Villarreal B): poca broma. Sempre que hem guanyat ha estat amb la porteria a zero i avui, per primera vegada en tota la lliga, hem guanyat per més d’un gol de diferència.
 • Sistema: Manolo González tornava a apostar pel 4-4-2, amb Rubén Canelada d’interior esquerre, Morgado a la dreta i Manu Balda i Eugeni Valderrama en punta d’atac. Sembla que Canelada se sent molt còmode en aquest rol, i al llarg de la seva carrera ja ha demostrat que té arribada (al Sant Andreu, per exemple, marcava força gols). En canvi, Eugeni, que avui ha estat bé, no acaba de creure-s’ho, em temo. En tot cas, suposo que els futurs fitxatges acabaran de determinar l’esquema de joc al davant, perquè al darrere tot sembla clar amb el bon nivell que ja han recuperat Akrong, Amantini i Carroza. Avui no hem trobat gaire a faltar Maestre, que ja és molt dir.
 • Sekou: Ha entrat per Morgado al 77′ i se l’ha vist, sobretot, amb molta planta. Encara és d’hora per dir si ens podrà oferir més recursos a part d’aguantar la pilota, fixar els centrals i servir de boia. Això sí: com va dir Manolo, ara mateix és una peça diferent a tot el que tenim.
 • Balda: Titular de nou i sense que l’afecti, aparentment, la seva possible sortida del club rumb a l’Equador. Ens agradi o no que hagi demanat marxar, la veritat és que quant a sacrifici i entrega no se li pot recriminar absolutament res.
 • Calendari: Atenció perquè el d’avui era el primer d’una sèrie de 5 partits que seran vitals: desplaçaments a Cornellà, Sant Adrià i Olot i compromisos a casa davant Pobla de Mafumet i L’Hospitalet. A Montigalà, sobretot, ens hem de fer forts si volem seguir mantenint la zona perillosa a una distància prudent.

Jornada 20. Badalona - Olímpic de Xàtiva

L’ofici al darrere i l’estratègia han valgut avui tres punts d’or

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

67 responses to “BADALONA 2 OLÍMPIC 0

 • Carlos

  Bien Badalona buen partido,aunque se ha sufrido hemos dado un paso adelante importante,sobretodo de cara a la confianza del equipo ya que llevábamos muchas jornadas sin ganar.Ahora a intentar rascar algo en Cornella,y a ver si nos traen algún fichaje mas que de mas consistencia al equipo.Sekou no ha tenido tiempo para demostrar nada,aunque ha aguantado bien la pelota,le veo un poco verde.a ver que tal se adapta.

 • Carlos

  Albert el gol es de Toni Lao y no de Carroza,según dices en la web,si hasta en la entrevista a Toni Lao el mismo lo dice.

 • Sobradete

  En el acta del partido según he visto en la web, el árbitro pone a Carroza, a mi personalmente también me ha parecido Toni Lao, y el mismo Toni lao en la entrevista dice que lo ha hecho el, veremos las imágenes y si es que se ha equivocado el árbitro y los liniers que son tres o la ha rozado Carroza antes de que entrara.

 • Ícar

  El pròxim partit el faran per ESPORT 3?

  • lluis

   No el fan per Esport 3. Dissabte a les 18.00 fant el Espanyol-Reus i diuemenge, com no pot ser una altre cosa fant la Pobla de Mafumet-FC Barcelona a les 12 del migdia.

 • juan antonio 1

  primera parte buena del Badalona con un canelada que aprieta mucha por la banda pero que cuando vengan efectivos arriba volverá a su puesto de lateral y ignasi a su puesto de medio campo que de delantero hace lo que puede.la segunda parte fue a aguantar el resultado y como no tenemos extremos rapidos no tenemos salida al contraataque. ( Morgado estaba fundido en la segunda parte ).sekou lo poco que se vio,jugador joven con plaza sub 23 será a mi opinión jugador banquillo,( los titulares todavía tienen que venir ),este domingo se vio mas participativa y animosa a la afición.este domingo partido difícil en cornella pero que el equipo no ira con tantos nervios por la clasificación un poco mas comoda,a por cierto el campo del cornella es mas pequeño que montigala me di cuenta la temporada pasada que las áreas llegaban casi al corner.vamos Badalona a por los tres puntos.

 • juan antonio 1

  se me olvidava fijaros el domingo en las cámaras en el campo de la pobla de mafumet ponen una cámara encima del techo de la tribuna que no se ve la banda pegada a la tribuna.en montigala se ve que no hay sitio para ponerlas.siempre dando a los mismos equipos,lleida,barça.reus.sabadell,para tv3 no hay mas equipos.

  • lluis

   Juan Antonio 1 tienes que contar que un equipo es fijo cada semana que es el FC Barcelona. El partido de este equipo lo tienen que dar si o si, y los demás los que dices tú, alguna vez el Espanyol, pero Lleida, Sabadell, Reus, casi siempre caen. Y en los reportajes que dan los lunes po Esport Cat, muchos días los que ha jugado el Badalona en tierras valencianas no les han llegado las imágenes, cuando por Televisión de Badalona las he visto. Vergonzoso. Pero es lo que hay.

   • Carlos

    Bueno lo importante es que nos han dado 30000 euros por los partidos de la temporada,a todos lo mismo dan igual que den uno o cinco,o sea,por lo menos no nos imponen el horario que quiere la television.
    Y si es verdad Juan Antonio la gente al menos acompañaba con palmas el domingo,y eso los jugadores lo agradecen.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots,

  Acaba de saltar al twitter la noticia que Manu Balda deixa definitivament el Badalona i fitxa pel CD El Nacional de Quito (Equador).
  Pel que jo tenia entès encara no hi havia absolutament res signat, però ja veieu que el jugador ho ha retuitat, així que ell sí que ho deu tenir clar…

  En fi, potser avui en sabem més coses a l’informatiu de Teleb o a la Tertúlia de RCB.

  Per cert, aquesta setmana hi haurà la primera reunió club-Ajuntament per al seguiment de les obres del nou estadi municipal de Montigalà. Costa de creure, però en poc més de 6 mesos ja el tindrem aquí!!!

  Pel que fa a les retransmissions de TVC, pel meu gust també canta una mica que cada setmana facin partits del Barça B, però també és veritat que el Miniestadi deu ser el camp més fàcil per a ells en qüestió d’instal·lacions…
  El que està clar és el que diu en Carlos; de vegades és pitjor estar condicionat pels horaris televisius, tot i que fora de casa aquest any amb prou feines hem pogut veure tres partits, i un d’ells el feia IB3, a Palma. Mentre cobrem el mateix que la resta…
  A veure si el del cap de setmana del 30-31 a Sant Adrià contra el filial periquito sí que el fan, que ja tocaria.

  Aquesta setmana a gaudir, coi, que feia molt de temps que no assaboríem una victòria!!!

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Pero tan facil es decir me largo y se va,a media temporada el Badalona no recibe nada a cambio? Ya es la segunda vez que nos la hace este chico en mercado de invierno espero que luego si no le va bien no volvamos a repescarlo,de desagradecidos esta el mundo despues de lo que lo paso en Grecia y el Badalona lo recupero para la causa…

   • L'escapulat

    Encara s’ha de fer oficial i encara hem d’escoltar la versió del club. No crec que marxi a canvi de res a mitja temporada, tenint en compte que ara mateix és el nostre jugador amb més gol (Toni Lao a banda! hehehe).

    Carlos, ja saps que la majoria de jugadors només pensen en ells mateixos (com a treballadors, comprensible) i el que els convé a curt termini.
    Espero que no el trobem a faltar…

 • Eloy M.

  Pues parece que hoy es el día que salen y entran…

  • lluis

   A sí ¿quién ha entrado, porque sólo se habla de salidas?

   • Jaume

    Según dicen David Serrano del Girona. Un chico de 20 años….

    • Carlos

     Extremo habilidoso a alternado el Girona B con el primer equipo,jugando en liga,copa y copa cataluña.La temporada pasada pertenecia al Martinenc en la 3 division.

     • Jaume

      Desconozco lo que ha jugado con el B, pero con el primer equipo 15 min en liga, 90 min en copa del rey y 0 min en copa catalunya.
      Pero dejando lo que ha jugado o no, no entiendo para nada ninguno de los 2 fichajes… Empieza la temporada y fichamos David Jimenez y Xavi Civil, jugadores muy jovenes que debutan en la categoría y no dan el resultado esperado.
      Llega el mercado de hinvierno y… Pam!!!! 2 jugadores muy jovenes sin experiencía en la categoria.

   • L'escapulat

    Piulada de l’Albert Fibla que s’ha estès ràpidament a la xarxa:

    Com en el cas de Balda, suposo que és cert, però encara no hi ha res negre sobre blanc…

 • lluis

  Jo crec que per fer alguna cosa s’ha de fitxar algun jugador contrastat a la categoria. No xavals que no han jugat mai a Segona B. No entenc els fitxatxes que s’estan fent. Suposo que deu ser pel tema diners.

  • juan antonio 1

   lluis es por el tema de cubrir jugadores sub 23 y este jugador viene cedido y no le cuesta nada al badalona.ya lo dijo el mister en rueda de prensa que haber si podian traer algun jugador cedido para poder fichar 2 o 3 jugadores para que no se notara el presupuesto.pero delanteros vendran solo que hay que esperar hasta el fin de mes y algun jugador mas fichara esta semana.

   • Carlos

    Si,creo entraran mínimo 2 mas sino 3,teniendo en cuenta que ahora somos 18 con Sekou,y 19 si ficha a David Serrano

 • JACH

  Especulando un poco sobre el mercado invernal y por lo que se le entendió al míster en rueda de prensa, diría que todavía faltan tres incorporaciones y alguna que otra salida (apostaría por dos).
  Por lo tanto, con diecinueve jugadores actualmente, incluyendo a Sekou y Serrano, y los movimientos pendientes, pienso que afrontaremos esta segunda vuelta con veinte jugadores.
  Si tenemos en cuenta salidas y entradas, durante este mercado se pueden llegar a registrar hasta doce movimientos, lo que confirma claramente la MALA planificación al inicio de campeonato. Circunstancia ésta que no debería caer en saco roto para la directiva, a la hora de evaluar el desempeño de la dirección técnica.

 • JACH

  Por este foro había salido bastante el nombre de Cubillas (Huracán), como candidato adecuado para la posición de delantero centro, que ya se había intentado fichar en verano…, pues descartarlo, que ha fichado por el Melilla.
  Buena parte de la interesante plantilla del Huracán, ya ha encontrado nuevo club de destino.
  Por otra parte, el Hospitalet empieza a reforzarse bien con los retornos de Cristian Gómez y David Corominas.
  El mercado se mueve…, a ver nosotros si podemos “pescar” pronto algo interesante para esta segunda vuelta.

 • juan antonio 1

  yo fui el que le pedi a los reyes magos una delantera Morgado,cubillas y Abraham pero veo que no me e portado bien y no me los traerán.como dice JACH los equipos se están reforzando y mucho el hospi tira la casa `por la ventana y ficha jugadores de gran nivel el valencia Mestalla igual y el barça b echa a media plantilla con jugadores muy buenos y un delantero veterano que se escucha que es salva chamorro.el barça ya no mira la cantera mira en salvarse.y en cuanto a las bajas nuestras manu balda parece ser que a dejado algo de dinero en el club y javi rodriguez que pensaba que era el que nos iba a olvidar a Abraham a sido un fracaso.haber que fichajes nos traen por que los equipos de abajo ya no van a aflojar.

 • Cristian

  Cubillas se ha marchado a Melilla y ya veréis como en breve también sale en las noticias, Del Huracán tenia poca esperanza de pescar algo. Grandes nominas que solo equipos solventes pueden pagar (Mira como Jandro y Migue han tardado poco en fichar por el Cadiz por ejemplo)

  Con respecto a la MALA planificación JACH entiendo que puedas decir eso, pero entiendes la situación del Badalona? Somo el tercer presupuesto mas bajo de la categoría. Te crees que se puede fichar a quien quieres cuando quieres y al precio que quieres? Quizás ahora alguno de esos jugadores que en verano no quisieron venir, si que están interesados en venir por diferentes causas, pero en verano era imposible con tanto competidor. Además que el campo que tenemos de cuarta catalana no invita a nada a venir a jugar a Badalona.

  Se está trabajando duro para traer buenos refuerzos y debemos de confiar en el entrenador que el año pasado nos hizo soñar hasta casi el final con un play-off inesperado y tener paciencia. No estamos mal, mitad de tabla, pero parece que seamos el LLosetense con esta visión que tenemos de nuestro equipo. Que tiene pinta de que sufriremos? pues si todos animamos y estamos con el equipo yo creo que podemos acabar la temporada sin excesivo sufrimiento. En momentos así no podemos poner piedras en nuestro camino y todo debe ser enfocado a vivir una atmósfera positiva en el club y a final de temporada dar los palos que creamos convenientes, que es cuando podremos analizar lo sucedido y los errores cometidos y no subsanados durante la temporada.

  Hablando un poco del partido del domingo, va a ser un partido complicado. Un campo pequeño y donde habrá que estar encima y dar el máximo. Salir con algun punto de Cornellá seria ideal.

  VAMOS BADALONA!!!!

 • Sobradete

  Según la web del club :
  Avui ja tenen caràcter oficial les baixes de Faberth Manuel Balda Rodríguez i de Javier Rodríguez Méndez, que abandonen la disciplina de la nostra primera plantilla i ja no viatjaran a Cornellà aquest diumenge.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Doncs amb les baixes anunciades avui ja en són sis: Facundo Ponzio, David Jiménez, Manu Balda, Javi Rodríguez, Xavi Civil i Iván Chacón.
  Per contra, només una entrada: la de Sekou Gassama.
  D’aquestes pèrdues l’única no volguda és la de Balda, que va demanar marxar a finals d’any -com ara fa un any- i ha pagat la clàusula, així que poca cosa a dir. La resta són tot descarts.

  Estic d’acord, en part, amb l’opinió d’en JACH (suposo que el mateix Manolo ho reconeixeria) però també, i sobretot, amb l’esperit del que diu en Cristian: Hem de ser molt conscients de les possibilitats econòmiques que tenia el Bada a l’estiu (i que té ara a l’hivern) i que farem el que puguem al mercat d’hivern… Previsiblement aprofitant cessions sense cost i saldos d’ultima hora.
  Ara mateix només tenim 16 jugadors del primer equip -17 si comptem el que tots doneu per fet: David Serrano, del Girona-. Evidentment, una plantilla massa curta per a encarar la llarga i dura segona volta. Segur que hi haurà, com a mínim, dues o tres incorporacions més.

  Jo tenia molta fe en Cubillas, un davanter que m’agrada molt, però suposo que vaig confondre desig amb realitat… Potser m’ha sorprès que acabi al Melilla, un històric en problemes que suposo que ha deixat anar la pasta a la desesperada (per cert, és l’equip, a banda del Bada, que més anys seguits du a la 2a B).
  L’Hospi, rival directe, de moment ha suplert bé la baixa de Ruibal amb el retorn de David Corominas -tot i que a veure en quin estat de forma arriba- i Gerard Oliva.

  En fi, i tornant a la realitat: Diumenge partit gos de molta rivalitat i en què hauríem d’intentar sorprendre el Cornellà, que no és un local del tot fiable (14 punts de 27 a casa). Les dimensions del camp poden jugar al nostre favor si estem seriosos al darrere i traiem profit de la pilota aturada.

  AMUNT BADALONA

 • juan antonio 1

  abraham llega a un acuerdo con el acoyano para rescindir el contrato proximo destino cornella si lo hacen podria jugar contra nosotros el domingo.

  • JACH

   Pues sí…, ha ido rápida la cuestión. Pensaba que con un año y medio de contrato pendiente, 30 años de edad y teniendo en cuenta la alta ficha, la negociación de la rescisión se alargaría algo más. Debe de tenerlo todo bien atado con su nuevo club.

 • L'escapulat

  Sobre Abraham, a banda del Cornellà també sona el Sabadell, que ja va interessar-se per ell fa dues temporades, a 2a A, i aquest passat estiu, després del descens. Veurem… Per mi potser millor que fitxi pel Cornellà i així aquest diumenge ja ens el traiem de sobre (no crec que jugui, a més) i ens oblidem del tema.

  Parlant del Cornellà, MOLT BONA NOTÍCIA: El club llobregatí oferirà el partit de diumenge en directe per streaming a través de la seva pàgina oficial de facebook o l’aplicació mòbil UECornellaTV.

  Més coses: Sembla que l’arribada de Serrano no acaba de confirmar-se perquè hi ha algun serrell en el contracte… Aiiii no es pot córrer massa donant per fets els fitxatges!!!

  • Jaume

   Sabadell?? No crec que el Sr. Miguel Alvarez el sapiga portar. Pero sería divertit això si!!!

 • Carlos

  Dos cosas: Javi Rodriguez ficha por el Portugalete,y otra es que han dado por perdido el partido del fin de semana pasado al Olot contra el Levante 3-0 por alineación indebida de D.Traore,o sea mas lío de numeros

 • Sobradete

  La clasificación de la RFEF ya pone el Levante 23 y Olot 21.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  * Carlos, no em surten els números. Ara mateix només tenim 16 efectius a la primera plantilla! [Sense comptar Iván Chacón, que de fet no ha jugat ni un minut oficial…]

  * Important el canvi a la classificació, al meu entendre ens perjudica una mica perquè l’Atlético Levante és més candidat que l’Olot per baixar, i són dos puntets més que li regalen. Com a mínim és contra un rival directe…
  Pel que fa a les classificacions, i com diu en Sobradete, us recomano consultar sempre i com a referència la de la web de la RFEF, que és la única amb caràcter oficial.

  * Quina previsió feu per abaix? Jo em mullo amb les quatre places que queden, tot i que no en l’ordre: Llosetense, At. Levante, Olímpic de Xàtiva i Barça B. Crec que el Mestalla no patirà i que l’Olot tampoc. La Pobla és una incògnita. En tot cas, el dia 24 l’hem de guanyar bé com vam fer a la Copa RFEF.

  * Ja veieu que David Serrano, si és que acaba fitxant, s’està retrassant força a causa de serrells en el contracte que deu demanar el Girona FC…

  * Sobre el fitxatge de Javi Rodríguez pel Portugalete, agrair el gest del jugador:

  * Suposo que heu vist les fotos que vam penjar ahir sobre les obres del nou estadi municipal. La veritat és que la cosa ja comença a prendre forma i veure-ho en directe és espectacular… Crec que tindrem un estadi amb molt encant i que ajudarà a fer pressió, perquè és una caldereta. Serà emocionant.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   A ver Albert,insisto,eramos 22 menos 6 bajas(Chacón,Civil,Ponzio,D.Jiménez,Balda y J.Rodriguez) que a dado el club son 16 mas Sekou son 17 no? No fotem….

 • Sobradete

  Haber señores, yo siempre tomo como nota los sitios oficiales y en estos momentos si entráis en la web de la FCF veréis que tenemos 18 jugadores en plantilla, alguno lo contáis como baja y no debe de serlo.

  • Carlos

   Me imaginaba que alguien diria eso,es verdad,el otro dia lo vi en el entrenamiento del viernes pasado,vi a David Jimenez pero estuvo todo el rato en gimnasio,y al final salio y se largo,tendra contrato pero no entra en los planes del club,por lo visto,o sea,que es como si tuvieramos 17,a ver si se anima y fichamos a alguien..

 • JACH

  Mi previsión para la zona baja sería:
  las tres plazas restantes de descenso para Llosetense, Levante Atl. y Pobla de Mafumet, la promoción para Olímpic de Xàtiva o L’Hospitalet.
  Para nosotros, es vital conseguir las victorias en casa contra Pobla de Mafumet y L’Hospitalet. Y si a estos últimos les ganamos el gol average, pues mucho mejor…

 • Eloy M.

  La clasificación está muy apretada y no me parecería extraño que hubieran sorpresas en lo que se refiere a descensos.
  Por otro lado creo se está hablando muy poco del partido ante el Cornellà de esta jornada. Quiero pensar que nadie lo da por perdido ya… El equipo en diversos enfrentamientos como por ejemplo contra el Alcoyano y el, Barça B ha demostrado que puede ganar a cualquiera fuera de Montigalà. También he tenido la suerte de poder asistir a un entrenamiento esta semana y me ha dado muy buena impresión Sekou. Ojalá en los partidos le acompañe toda la suerte que ha faltado al equipo de cara a gol en prácticamente todas las jornadas ya disputadas.

  Por cierto, el Cornellà le hará un homenaje antes del comienzo del partido al ex escapulado Xavi Peligrí. Justo lo que creí oportuno que hiciera el Badalona a Marcos Perez en la primera vuelta en Montigalà.Por suerte la afición le rindió un espontaneo homenaje dedicándole buenas palabras y haciéndose fotos.

 • juan antonio 1

  yo los puestos de abajo al final de temporada son por este orden huracán,llosetense,ol xativa,levante,pobla mafumet y a ultima hora creo que el eldense después de hacer una primera vuelta muy buena se meterá abajo también.el domingo hay que ir a cornella a animar al equipo todo lo que sea puntuar es bueno pero tengo la sensación que nos traeremos los tres puntos.

 • Eloy M.

  Lluis, no creo que haga falta que un jugador se retire para que se le realice un homenaje…

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Interessants els pronòstics que feu per la zona d’abaix. L’Eldense és un equip molt boig i volcànic -tal vegada reflex del seu entrenador, Galiana, que està com una cabra…-, i a mi tampoc no m’estranyaria que acabés patint. Al principi de temporada ja comptava que el filial del Barça estaria a baix; amb el que no comptava és la morterada de calers que s’ha gastat, l’última arribada, Perea de l’Olot, sí que els dóna un salt de qualitat al davant per sortir d’allà… L’Olot, en canvi, va comprant números per a la rifa del maig…

  Avui donen Serrano per fet; veurem si es confirma ja o encara han de passar uns dies. En qualsevol cas, segur que diumenge no jugarà. Recordeu que en teoria el partit es pot seguir per streaming al facebook de la UE Cornellà (l’entrada pels socis del Badalona valdrà 15€).

  I sobre l’homenatge a Marcos, jo sóc de l’opinió d’en Lluís; els homenatges es fan quan el jugador es retira, jo crec! O bé si el jugador marxa lluny i torna al cap d’uns anys amb un equip rival, doncs un reconeixement. En tot cas, és complicat perquè crec que no feia ni un mes que havia marxat del club quan va tornar amb el Cornellà.
  I tampoc cal tenir en compte que la seva sortida no va ser, precisament, tranquil·la i per la porta gran. Serres, Betancourts, Cámares i Ferrons n’hi ha ben pocs, malauradament!

 • Sobradete

  Abraham acaba de fichar por el Cornellá, confirmado por la web del Cornellá con la foto de presentación, en estos momentos la ficha aún no está tramitada según web de FCF, pero pueden hacerlo durante el día.

 • juan antonio 1

  abraham ficha por el cornella espero que no juegue contra nosotros por aquello de quererse vengarse de alguien como la tempirada pasada con piti.

  • Jaume

   Vengarse de que??? Tanto él como Marcos sólo pueden estar agradecidos hacia nuestro club. Es más, creo que somos nosotros los que tendríamos que tenerles ganas a Marcos y Lulú

 • Sobradete

  Acabo de mirar en la web de la FCF y Abraham ya tiene la ficha tramitada con el Cornellá, por tanto ya puede jugar el domingo contra nosotros.

  • Jaume

   Que juegue!! Para lo que está haciendo… Ahora mismo me da más miedo Piera que él

 • Xafarder

  Doncs tens raó Piera és un extrem molt ràpid, els antics del lloc ho coneixem dels dos anys que va jugar en el nostre juvenil, bon jugador no hi ha dubte.

 • L'escapulat

  Doncs aquí ho teniu: era un secret a veus i s’ha acabat de confirmar. Els futbolistes sempre s’acaben sortint amb la seva: dos anyets signats a Alcoi, marxa en menys de sis mesos i cobra la rescissió -suposo que no dels 2 anys, esclar- i torna a Catalunya, que s’hi viu molt bé, en un equip potent econòmicament ara mateix. En fi, fa una mica de mal veure’l amb la samarreta verda. Hagués preferit que no hagués fitxat fins la setmana que ve, però què hi farem: espero que segueixi amb el seu baix rendiment, almenys aquesta jornada.
  Això vol dir, per cert, que no hi haurà retorn del canari a Montigalà, almenys aquesta temporada. Haurem d’esperar l’any vinent al nou estadi…

  Nosaltres al que ens toca: puntuar diumenge.

  AMUNT BADALONA

 • DAVID

  De nuevo el club volvió a mostrar ideas politicas en twitter antes de partido con el Olimpic haciendo retweet a un comentario de Oriol Junqueras.
  No es la primera vez que sucede. De seguir así me daré de baja de forma inmediata y presentaré uun escrito ya formal pidiendo explicaciones. Me parece incorrecto que la politica y el deporte se mezcle, sea o no de independista (como parace que es el caso del Badalona) o de otras ideas. Aprovecho también para preguntar si no se va a hacer la promoción que se hizo la temporada anterior en la que a mitad de temporada se podian hacer nuevos socios pagando el resto de temporada. Mi conclusión hasta ahora es que sin yo saber si ha habido cambios o no en las oficcinas, me da la sensacion que en estos aspectos el club ha bajado considerablemente. Espero que no toquemos fondo…

  • lluis

   Independentistas los directivos del Badalona ¿No los has visto en los mitines de los socialistas? Son afines a los socialistas. No se a que vino el retweet a Oriol Junqueras.
   Tienes razón, este año no ha habido promoción de socios de media temporada, yo lo estaba pensando el otro día. Pero, como ya he comentado otras veces , la junta directiva preocupación a nivel de socio es de cero patatero. Sino dos temporadas en el campo de Montigalà y los socios pagan y sigue habiendo gente viendo el fútbol gratis desde la calle.

 • L'escapulat

  hahaha Ostres tu, David, no siguis tan estugós, no et donis de baixa, home…

  La responsabilitat d’aquests tuits ha estat 100% meva; demano disculpes perquè un parell de vegades com bé dius se’m van colar retuits del meu compte personal al compte del club. Encara que us sembli difícil, quan gestiones diversos comptes de twitter per feina com jo, aquestes coses poden passar si no vas amb molta cura.
  En tot cas, n’assumeixo tota la culpa i si creus que has de presentar una queixa formal, doncs que sàpigues que tota la responsabilitat recau en mi…
  Prometo fer tot el possible perquè no torni a passar mai més, perquè és un perjudici a la imatge del nostre club.
  Per cert, el tuit no era d’Oriol Junqueras, sinó de David Fernández.

  Evidentment, jo sí que tinc idees i m’agrada expressar-les (com ha quedat clar…), però el CF Badalona és un club de futbol i, com a tal, no té cap posicionament ideològic i no fa tuits sobre política, economia o sobre gustos culinaris… No és la seva feina i a ningú no ens agradaria pas que ho fes. El Badalona té tantes formes de veure el món com socis i no s’ha de pronunciar, al meu entendre, ni a favor ni en contra de res més enllà de l’esport.

  Pel que fa a l’abonament de la 2a volta, tinc entès que aquests dies estava previst anunciar que es farà la mateixa promoció, tot i que com bé dieu és una vessant que el club ha deixat una mica massa oblidada les darreres campanyes (segurament perquè el projecte del nou estadi consumeix molts esforços), i que de cara a l’any vinent és molt important recuperar i potenciar, perquè tenim un públic poc fidel, poc mobilitzat i envellit, i això ha de canviar aprofitant l’embranzida d’aquesta nova etapa històrica per al Badalona.

  En fi, espero haver donat resposta als vostres dubtes i inquietuds; seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA!

  • lluis

   Per sixò m’estranyava un retweet a favor de Oriol Junqueras. la majòria sabem quin sectorr polític gasten els directius del badalona, com he dit avanç, i independentista, precisament no és, Per això he contestat.
   Están molt esperanzats que amb el estadi nou la gent es fagi sòcia. Jo crec, i espero equivocarme, que la gent es feria sòcia si hi hagués un equip que enganxes, en aquests moments no hi és. Quan vagin al estadi nou, si el equip és igual o semblant al que hi ha ara, la gent no respondra, per mes camp nou que hi hagi.
   L’altre dia una persona hem comparava el Badalona amb la Penya, que quan la Penya va anar al Pavelló Olímpic és van fer 11000 socis. Jo li vaig contestar, que la Penya va anar al Pavelló Olímpic perquè al Pavelló vell no hi caviem, hi havia un equipàs, guanyava títols i la gent s’enganxaba.
   Aquest no és el cas del Badalona.
   Hi haura camp nou. Hi hauran euros per fer un equip competitiu per lluitar per pujar a Segona A?
   Ah primer s’ha de salvar la categoría aquesta temporada.

 • Eloy M.

  David Serrano acaba de firmar(cedido) por el Badalona. Mañana, su primer entrenamiento.

 • Anonimus Maximus

  El campo nuevo atraerá gente, lo que no al nivel de la Penya con el Olimpic, porque unos ya estaban en la cumbre y nosotros no. Está claro que con el campo nuevo y con un equipo que ilusione desde el primer día de pretemporada mas gente se animará a venir al campo. Pero como bien han dicho, las obras van por un lado y nosotros debemos arrimar el hombro para salvar la categoria que no será nada facil.

  ¿Una queja por un retuit a David Fernandez? Me parece un tanto excesivo, todos podemos cometer un error en un momento dado señor David Martinez.

  • Eloy M.

   Creo q será muy importante también el día de la inauguración. Cuánto más renombre tenga el equipo rival que venga, mayor será el impulso para empezar a enganchar a la gente.

 • Carlos

  Vamos a Cornella a por los 3 puntos,dejemonos ya de historias,la semana que viene ya pensaremos en mas fichajes,etc…VAMOS BADALONAAAAA!!!!!!

 • JACH

  https://mobile.twitter.com/ue_cornella/status/688311286803861504/photo/1

  Un tercio de los convocados por la UECornellà, con pasado en nuestro club. No voy a negar que me satisfaría derrotarlos.
  A ver si con intensidad y acierto podemos romper el pronóstico y compensar nuestra clara derrota en casa de la 2a.jornada.
  Fuerza y ánimos, venga, que se puede…!!!

 • L'escapulat

  Bona nit a tots;

  En primer lloc, no cal dir que el partit de demà té molt morbo, així que serà interessantíssim veure amb quines ganes surten uns i altres. I, coneixent en Jordi Roger i com li agrada buscar les pessigolles al rival, estic pràcticament segur que Abraham jugarà, ni que sigui una estona a la segona part…
  Signo l’empat, tot i que no descarto gens que puguem guanyar: el Cornellà és millor visitant que local i a més la victòria a Reus va maquillar una mala dinàmica de resultats força llarga…

  Per cert, el company Eloy Molina, de Capital Deporte, que escriu per aquí, ha pogut comprovar que en David Serrano ja entrena amb el 1r equip, així que suposo que ja podem donar-lo per fitxat (o cedit…):

  No em cansaré de recordar-ho: Demà el partit es pot seguir pel facebook oficial de la UE Cornellà.

  Sobre el que comenteu del nou estadi, hi estic totalment d’acord: tenir la paradeta maca pot portar més gent com a novetat el primer any, però el que cal treballar és la massa social des de baix i de forma activa. Molts deures per a fer, doncs.
  Ah! I sobre l’equip rival per al dia de la inauguració, l’ideal segurament seria que fos el FC Barcelona, com el 1936 al Centenari (4-2), però serà complicat. El partit del Centenari el vam jugar contra el RCD Mallorca (llavors a 1a) (2-0).

  Jo, si no fos contra un rival de primer nivell, potser el jugaria contra la selecció catalana o contra l’Europa, l’altre equip escapulat per antonomàsia.
  En fi, foteses per fer volar coloms, de moment.

  L’important és demà. Amunt Badalona!

 • kanu

  Fa uns quants anys el barca de laporta, llavors president, es va comprometre al partir inagural. Per veure partir d,avui només s,ha de clickar enllaç?

  • L'escapulat

   Cert Kanu! Va ser al 2006, quan vam jugar els 1/16 de Copa contra ells. Casquete li va treure el compromís al dinar de directives…Crec, però, que els actuals dirigents culés no estaran gaire predisposats a complir compromisos de l’era Laporta…

   Pel que fa al facebook del Cornellà, al meu entendre és un servidor que només emet quan hi ha partits en joc en streaming, però la veritat és que no ho he provat mai…
   Creuem els dits.

   Aquesta tarda és vital sumar, sense renunciar a res!

   AMUNT BADALONA

 • kanu

  Estic veient partir per tele cornellà, com sempre falta pólvora davant…