BADALONA 2 MESTALLA 2

Escapulats,

No n’acabem de sortir. El Badalona ha tornat a empatar a Montigalà, aquest cop amb el marcador més animat, i segueix sense escampar del tot els dubtes en el joc i, especialment, a la classificació. Sembla que no podrà ser i marxarem de vacances en estat d’alerta -que no d’alarmisme-. A banda dels fitxatges que puguin arribar -i, per tant, les sortides de la plantilla-, hem de fer-nos a la idea que aquesta temporada segurament tornarem a patir com ja vam fer-ho abans que arribés Manolo González a la banqueta. La taula ho deixa ben clar: no hi ha gaire distàncies entre els equips, més enllà dels dos de dalt, i els detallets o una petita ratxa en el moment adequat et poden catapultar cap amunt… o enfonsar-te cap avall. De moment nosaltres ni una cosa ni l’altra; haurem de continuar lluitant per a no temptar la sort durant la segona volta. 

 • Empats: Ja en portem sis; tots a casa menys el de La Pobla. De fet, els darrers quatre partits de lliga a Montigalà han acabat en empat (Reus-Llosetense-Sabadell-Mestalla). Estem lluny, però, del rei en aquesta faceta, el nostre proper rival: l’Huracán, que ja n’acumula 10 en 17 jornades.
 • Huracán: Dissabte que ve (17h) visitem l’estadi San Gregorio de Torrent per enfrontar-nos a un equip fantasma. Fantasmal, perquè ja és un secret a veus que només un miracle salvaria els valencians de la desaparició. Segurament, al gener els blanc-i-vermells ja no tornaran a competir, així que tal vegada el dia 19 sigui l’últim partit oficial d’aquest club creat el 2011 i que ha disputat 3 playoffs en 4 temporades a la 2a B. Llàstima? Cap ni una: ja sabeu que no m’agraden gens aquests invents del no-res que acostumen a durar tant com la paciència del magnat de torn. Ara bé, tingueu en compte que és un factor més en contra més: l’Huracán fa cinc partits que no guanya -com nosaltres- i els seus jugadors es voldran acomiadar amb dignitat. Recordeu, sense anar més lluny, que per a jugar el partit de la jornada 16 contra el Reus els mateixos jugadors, que fa tres mesos que no cobren, van posar diners de la seva butxaca per pagar l’arbitratge… Un autèntic drama. Per cert, el seu davanter canari Ariday Cabrera -un bon davanter, ex del Sabadell i L’Hospitalet- ja ha signat pel Mestalla.
 • Gols: Amb el d’avui de Grasa ja tenim dos jugadors que han repetit a la lliga; ell i Morgado (2 dianes cadascun). Ah, i arribem als 10 gols anotats i ja igualem l’Olímpic com a penúltims a la taula golejadora. Ara bé, sincerament jo preferiria tenir més punts i menys gols. Per als amants de l’estadística: la nostra eficiència ja ha baixat als 2,1 punts per gol. Ah! I el d’avui ha estat el primer partit a la lliga (jornada 17, Déu n’hi dó…) en què fem més d’un gol. Llàstima que no hagi servit per endur-nos la victòria. Ja ho dèiem: els gols són importants; els punts, més!
 • Esquema: Aquest matí hem vist una proposta una mica diferent, prop del 4-3-3, amb Lao-Perona-Ibón al mig del camp i Balda-Javi Rodríguez-Morgado al davant. Segurament hem tingut més presència al davant que en d’altres partits, amb un bon Manu Balda i un Morgado més apagat (m’agradaria que intercanviessin posicions). Quan Toni Lao està més alliberat per tenir arribada l’equip funciona millor (Perona no és Maestre, però), tot i que avui curiosament hem fallat on no solíem fer-ho: al darrere. Dos minuts nefastos ens han condemnat i encara sort que hem pogut aprofitar una estona d’inferioritat numèrica del Mestalla per a empatar. Si el partit hagués durat una mica més potser ens l’emportem, però l’empat es podria considerar just.
 • Copa RFEF: Dimecres tenim el partit que ningú no vol jugar. Potser per això l’horari infecte de les 16h, per a no desentonar. El millor que podem esperar és que ningú es lesioni i que els menys habituals tinguin el seu darrer cartutx per convèncer Manolo de quedar-se al gener, si és que ja no ho té decidit.
 • Gener: Més enllà del que passi a Torrent, bona part de la campanya ens la podem jugar a Montigalà la primera setmana del 2016: dia 3 contra l’Eldense i dia 10 contra l’Olímpic, en el primer partit de la 2a volta. Allà ens hem de guanyar les garrofes i buscar el ple. De moment, a seguir fent càbales i somiar en encertar-la al mercat d’hivern.
 • Abraham: I com li va al nostre fitxatge estrella al mercat hivernal? Doncs de moment 0 gols i ja van quatre suplències. Sembla que Palop li ha perdut la confiança i que el canari s’està acostumant a la banqueta. Tot això potser ens hauria de fer reflexionar a tots plegats…. Estic segur que ell estaria encantat de tornar, però no passarà. Ni li podem pagar tant com l’Alcoyano -Abraham farà 31 anys a l’abril-, ni el seu enfrontament obert amb Cándido Viana ho fa possible, segurament. En fi, futbolísticament tots (tots!) hi hem sortit perdent. Una llàstima.

L’equip ha lluitat fins al final, però tampoc avui no n’hi ha hagut prou…

AMUNT BADALONA

 

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

39 responses to “BADALONA 2 MESTALLA 2

 • Carlos

  Buen partido hoy pero como dices Albert estos dos minutos tontos nos ha condenado,pero por fin hemos podido aunque sea empatar un partido que vamos perdiendo.
  Albert nunca digas de este no bebere en el tema Abraham,al igual nos llevamos una sorpresa,y no digo mas…no tiene que ver porque se llevara mal con cierto directivo,(al cual ya le han voleado a cierto familiar que ha querido poner ahi por decreto).

  • Carlos

   Recordemos que solo ha firmado por una temporada con el Alcoyano,que por lo que he escuchado no esta muy a gusto,que el dinero no lo es todo,y que a nosotros nos vendria de perlas ahora y sin para la temporada que viene.Yo que quieres que te diga me gustaria mucho que viniera junto a algun otro refuerzo

   • JACH

    Sobre Abraham, cierto que nunca se puede decir aquello de “de este agua no beberé”, aunque también está lo de “segundas partes, nunca fueron buenas”…
    Llegó aquí procedente de -La Balona- con la etiqueta de jugador talentoso, pero conflictivo y en línea descendente, corroborado tanto en la Balompédica Linense como en sus anteriores equipos. En Badalona se revalorizó tremendamente, pero en Alcoy está perdiendo lo aquí ganado a marchas forzadas.
    Hoy me he entretenido en leer prensa y foros del Alcoyano y es tremendo: pérdida de titularidad, seis tarjetas, cero goles, etc. Con calificativos como fiasco, bluff, piscinero, fichaje patético, etc., vamos que está claramente señalado.
    En Alcoy ya se habla abiertamente de varios refuerzos en este mercado invernal, con previsión de diversas salidas. Si negocia bien la rescisión, en Alicante pronto “le ponen un lazo y le abren la jaula al canario”.
    Si se produce cambio de aires, pues no descartaría nada, más teniendo en cuenta las “flores” que Manolo le lanzó en reciente rueda de prensa.
    Es un tipo difícil, pero aquí se le entendió y respetó. Con un entorno favorable, su integración fue buena. Además, creo que su relación con el Presidente no es nada mala.
    En el remoto supuesto de que el retorno fuera económicamente factible, no sé hasta que punto el veto del (para mi, cuestionado) responsable técnico C.Viana sería suficiente.
    Carlos, como sugieres, nada en este mundo del futbol 2a.B es descartable…

 • kanu

  Independientemente de abraham, hay que dar 5 bajas y fichar otros 5. Balda, los dos Rodríguez, ponzio y alguno mas fuera

  • JACH

   Está claro que se hará justo lo que permita el presupuesto y nada más, sin estirar más el brazo que la manga para no caer en problemas graves.
   Pero dejando al margen la condición económica, según mi opinión, esta debería ser la lista de salidas: Facundo Ponzio, David Jiménez, Javi Rodríguez, Joan Grasa y Josemi Perona.
   Continuidad (con dudas) pero procurando mejor aportación: Alberto Tendillo, Ignasi Valderrama, Manu Balda y Olmeda.
   Carta a los reyes, ciencia ficción o como queráis llamarlo, pero este año hay motivos para gran movimiento en el mercado de invierno.

 • Cristian

  Yo de bajas seguras diria que son Ponzio y David Jimenez. Javi Rodriguez esperaba mas de él y creo que se le puede dar la rescisión tambien sin problemas. A Joan Grasa yo no le daba la baja ni de broma ayer salio al rescate y sus dos goles ya nos han dado 4 puntos, no lo olvidemos. Tiene que evitar el tener tantas subidas y bajadas en su rendimiento, pero yo confio en el.

  Manu Balda y Morgado, 2 imprescindibles hoy por hoy, lo que no tenemos tampoco la suerte de que coincidan partidos a un buen nivel ambos lo que nos generaria mucho mas futbol ofensivo.

  Con respecto tema Abraham. Yo creo que aqui volveria a ser el jugador que fue, a uno no se le olvida jugar de un dia para otro y aqui ha estado muy a gusto y es en el equipo que mas ha durado y donde mejor ha rendido. Pero con toda la polemica que hubo con su salida, su vuelta la veo casi imposible.

  Informaros a todos los que leeis habitualmente el foro que HAY desplazamiento para ir a ver al Badalona contra el Huracán. El precio para no socios de la peña es de 30€ y el de colaboradores 25€. En el precio se incluye el viaje, la comida en buffet libre y la entrada para el partido. lo hora de salida es el sabado 19 de diciembre a las 10.00h desde el campo de montigala y el partido se juega a las 17.00h. Hay plazas limitadas ya que solo bajará un autobus, asi que no lo dejeis para ultima hora y pasar por las oficinas del Badalona (lunes a viernes de 16.00 a 20.00h) a apuntaros!!!

  VAMOS BADALONA!!!!!

 • Anònim

  Sólo un detalle: Es cierto que no hay nada imposible, pero Abraham no firmó sólo por un año por el Alcoyano, lo hizo por dos. Saludos

  • Carlos

   Yo lo he visto En una noticia y ponía por un año,pero eso es lo de menos si llega a un acuerdo con el club

   • JACH

    Conociendo el carácter del jugador y teniendo en cuenta lo que cobra y lo cuestionado que está, veo complicado que ambas partes aguanten un año y medio más. No sé, pero si la cosa no cambia completamente estas próximas semanas, quizás hay rescisión negociada a la vista y cambio de aires.

 • josemabdn01

  Una pregunta Albert. Com a cap de premsa del club et deixen dir així de forma tan lliure que Abraham va tenir problemes amb Cándido Viana?. Una de dos, o des del club passen totalment d’aquest blog o el club s’ha convertit en Can Pixa, on tothom fa el que li dona la gana. Sento ser tan crític, pero una persona que treballa i/o col-labora amb el club ha de respectar determinades línies vermelles

  • lluis

   Perdona pero el mateix jugador ho va dir a una tertulia de la ràdio, que jo ho vaig escoltar. Suposo que l’Albert es deu referir a aquestes declaracions. Abraham allà on va la lia i aqui al Badalona no la va lia perquè era el noi mimat del president i feia el que volia.
   Si no ja es podia veure en els partits que el camviaven, encara que fos en el minut 85, agafa emprenyamentes de cuidado. Cada dos per tres sancionat per 5 targetes. Ja es veu en el Alcoià el que està fent, res, molts de partits suplent, i si no el canvien.

  • JACH

   No entiendo lo más mínimo este comentario…
   Sólo se ha recordado algo que era público y notorio, confirmado de forma clara por el propio jugador en tertulia radiofónica. Abraham hizo públicas sus desavenencias y aclaró que era el principal inconveniente para su continuidad (además del tema económico). En definitiva, que C.Viana no lo quería en el equipo.

  • Carlos

   Escucha la tertulia y te enteraras,eso se dijo en una de ellas Abraham y Marcos estaban invitados y el canario lo soltó,aquí nadie se ha inventado nada campeón,se hablo anteriormente de ello enterate antes de las cosas

 • L'escapulat

  Bona nit a tots!

  Aniré una mica ràpid perquè ja és molt tard…:

  a) En primer lloc em torno a fer ressò de la iniciativa de la Penya Betulians per a tots aquells que vulguin desplaçar-se a Torrent a veure l’Huracán-Badalona (partit històric, el darrer dels blanc-i-vermells!). 30€ amb tot inclòs (autocar+entrada+dinar) em sembla un preu immillorable.

  b) Pel que fa al que comentàveu alguns fa uns dies sobre el (no) descompte per les samarretes oficials a la botiga de Benitosports, he parlat amb gent de responsabilitat dins el club i m’han dit que el que heu de fer és posar-vos en contacte amb el Badalona, perquè això és un dret de tots els socis i s’ha de reclamar tant sí com no, així de clar.

  c) Abraham: Més enllà de rumors i desitjos, veig molt difícil que el canari torni aquest mercat d’hivern. Però no impossible. Més difícil ho veia fa dos mesos, vaja. Suposo que el principal obstacle són els calers, encara que també tots sabem que a la vida no ho són tot i que altres intangibles (la ciutat, l’ambient, el rol dins l’equip…), també són molt importants. A més, i tal i com comentàveu, ell va repetir en nombroses ocasions que es trobava a gust a Badalona. Si és cert el que diuen, que a Alcoi cobra més del doble que aquí… No hi ha massa cosa a fer. Jo no ho descartaria, però tampoc podem hipotecar una part important del pressupost en un únic nom, i menys si això ha de trencar el vestidor ara que l’esquema de la plantilla no té cap “estrella” -que no sé si realment seria un problema a nivell intern, eh-. Pel que fa al contracte a l’Alcoyano, no he sabut trobar la seva duració, tot i que ja sabeu que sovint hi ha clàusules per rendiment i d’altres variables, així que si allà no el volen el jugador sortirà, sens dubte.
  Per damunt de tot el que volia dir és que cal reflexionar sobre la “mitificació” d’alguns jugadors. El canari és un dels millors talents que ha tingut el Badalona des de la fusió, però també s’ha demostrat que el que funciona a un lloc pot no fer-ho a un altre; l’Abraham havia trobat el seu ecosistema perfecte a Badalona i a la que ha sortit de Montigalà ha tornat a la irregularitat que havia marcat la seva carrera. Si no fos així, algú té dubtes que ell podria haver jugat a 2a Divisió (o fins i tot a 1a ).

  d) Cándido: Pel que fa a en Josema, primer de tot agrair-li que escrigui -encara que sigui per estripar una mica- i que doni la cara. Això demostra que aquest blog el llegeix més gent del que ens pensem i que deixar-hi l’opinió, sigui quina sigui, mai és en va…
  Com a resposta simplement repetir el que han dit en Lluís, en Carlos i en JACH més amunt: Jo mai no donaria cap informació per aquí que no pugués dir. És a dir, res que sabés pel meu càrrec i no com a simple aficionat… I com a simple aficionat que segueix l’actualitat del Bada, tots recordareu la tertúlia del passat 4 de maig a RCB, en què el mateix Abraham va fer públic el que era un secret a veus a Montigalà. Jo ja no entro en donar raons ni en aquestes picabaralles entre jugadors i directius (i que, per cert, a mi no m’agraden i a més crec que és lleig que un jugador doni noms concrets amb la temporada en joc) però, com veieu, o bé en Josema no segueix gaire l’actualitat del club o bé li falla una mica la memòria. En qualsevol cas crec que no he traspassat mai cap línia vermella, ni taronja. I si alguna vegada creus que ho he fet no haurà estat amb mala fe, perquè jo al Bada me l’estimo i sempre li he donat molt sense esperar gaire -o res- a canvi. A diferència, per cert i ja que hi som, de molts personatges “de sobre i canapè” que pul·lulen per Montigalà…

  Gràcies per llegir-nos i per la teva opinió, però!

  AMUNT BADALONA

 • josemabdn01

  Perfecte Albert. Accepto totalment la teva explicació, i si, potser darrerament vaig una mica desinformat.

  SOM-HI BADALONA!!!!

 • Carlos

  Pues desde aquí Albert animar a la gente que se apunte a la salida a Valencia,porque la verdad yo fui a la ultima a la ciudad deportiva del Valencia y la verdad me lo pase de coña,y vuelvo a repetir.Vamos Badalonaaaa!!!!!

 • L'escapulat

  Cap problema Josema; passant-te pel blog un cop al dia ja en tindràs prou per estar a l’última!

  Carlos, jo no viatjo -com en la majoria de desplaçaments-, així que a veure si us feu notar i podeu animar l’equip perquè torni amb alguna cosa positiva de Torrent!
  Demà recordeu que l’entrada a Montigalà és lliure i que podeu seguir el partit a la ràdio i al twitter del club.

  Per cert… Preferiu passar de ronda o caure eliminats?
  Jo personalment prefereixo guanyar sempre, però demà el més important és veure si els menys habituals aprofiten la seva última oportunitat i, sobretot, que ningú no es lesioni…

  • Carlos

   Siempre ganar eso esta fuera de toda duda,porque jugar para perder encima de que vas a estar los 90 o 120 minutos corriendo como un tonto,mejor no presentarse esa es mi opinión.
   Luego puedes perder o empatar pero no hay que dudar de lo jugadores.
   A ver si se clasifican a pesar de no poder ir.

 • Jaume

  A diferència, per cert i ja que hi som, de molts personatges “de sobre i canapè” que pul·lulen per Montigalà…? Tires la pedra i amagues la mà. Volem noms! Sigues valent.

  • lluis

   Jo no soc l’Albert, però no posem mes llenya al foc, si us plau, ho dic de molt bon rotllo. Deixem està les coses com estan i ja està. Tothom sabem coses del Badalona, de la gent que hi ha al Badalona i dels personatges que pul.lulan pel Badalona fent la pilota al president, i altres coses, i si tú normalment vas al camp t’acostes pel costat del president i ho pots veure. Deixem-ho aqui i ja està.

 • Cristian

  Pues yo creo que hay que intentar pasar si o si, puede ser una de las alegrias de la temporada si en liga no nos va todo lo bien que nos gustaria y ademas es otro de los caminos que te llevan a la copa del Rey que para estrenar el nuevo campo no estaria nada mal.

 • Sobradete.

  La Copa RFEF no te lleva a la Copa del Rey, si que perdiendo la primera eliminatoria de Copa del Rey pasas a la Copa RFEF, habrás confundido los términos, a la Copa del Rey vas si quedas entre los 5 o 6 primeros en la Liga.

 • Anonimus Maximus

  El campeon de la copa federacion, al año siguiente va a la copa del Rey

 • Anonimus Maximus

  Pues aunque sea…. que lo hagan por la pasta!!! que al final algo se pilla y no nos vendria nada mal!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs al final hem quedat eliminats per un penal a la prórroga 0-1.

 • L'escapulat

  Bona nit a tothom!

  Sempre és una llàstima perdre, però no crec que la decepció em duri gaire, i menys veient com tenim l’equip a nivell de baixes ara mateix…

  Aspectes Positius:

  * Morales 100% recuperat i avui ha tornat a un molt bon nivell.
  * Tendillo, força bé al mig del camp. Penso que aquest nano es quedarà fins al maig i que està convencent el cos tècnic.
  * Javi Rodríguez ha tornat a demostrar que el millor que té és la precisió i el colpeig amb l’esquerra, sobretot en els desplaçaments en llarg. Si no fos tant intermitent seria un home important.
  * Defensivament hem tornat a rendir a bon nivell.

  Aspectes Negatius:

  * Més problemes físics: Avui s’han retirat amb molèsties Eugeni (m.37) i Tendillo (m.80).
  * David Jiménez: Segurament ja no el veurem més a Montigalà. Li manca confiança i agressivitat. Manolo ha conversat molt amb ell des de la banqueta, però l’ha acabat substituint al 68…
  * Penal de Carroza: Tot i que Carro i sobretot Amantini estan a un bon nivell, tenen un perfil massa propens a costar-nos penals en contra, potser…

  Dissabte suposo que tots signem l’empat a Torrent. L’Huracán és el rei de l’empat i esperem que abans d’escolar-se per les pàgines de la història no trenqui aquesta dinàmica amb nosaltres…

  Jaume, sobre la gent del “sobre i canapè” no em refereixo a ningú en concret, potser. Tots sabem el perfil de persona a qui em refereixo…
  I menjar canapès no té res de dolent, eh. Però de vegades te’ls has de guanyar, potser!

  AMUNT BADALONA

 • JACH

  Definitivamente, Manolo está algo más tenso de la habitual y no acaba de verlo muy claro…
  Quizás porque esta plantilla sí que la ha diseñado en buena medida él (no como la de la anterior campaña) y está respondiendo algo por debajo de sus previsiones.
  Otros tres partidos de sanción..!!. Esta vez, por una protesta al linier con el partido ya finalizado. Personalnente, no considero que el arbitraje del encuentro contra el Mestalla influyera lo más mínimo en el resultado, como para darse una protesta que conlleve esta importante sanción.
  Con los antecedentes que el míster tiene, lo están “esperando”, por lo tanto, debería controlarse un poco. Aunque cada uno es como es y a veces es difícil…
  Por cierto, ayer en Copa Federación también fue amonestado. Vamos, que está dejando como aprendiz al entrañable e impulsivo Calderé, un maestro en estas cuestiones.

  • lluis

   Yo també veig que cada partit hi han jugadors que acaban lesionats. Mala preparació física? No ho entenc.
   I tens raó, crec que Manolo González està preocupat per què els jugadors que ha portat no li acaban de donar el que ell esperaba. I en el mercat d’hivern poca cosa aprofitable ja i si això s’hi afegeix que no hi ha ni un euro per gastar, la situació que vé no fa ser gaire optimista.

 • L'escapulat

  Segurament teniu raó. Tot i que en Manolo té un perfil impulsiu (no m’atreviria a dir que tan extrem o fins i tot maleducat com el bo d’en Calderé…) darrerament se’l veu un pèl massa tens. Sense anar més lluny, ahir també se les va tenir amb el jutge de línia, que era un nano jove i que, pobre, se’l veia una mica superat…

  Més enllà d’això, que tampoc no em preocupa excessivament, queda clar que aquest hivern sí que serà important encertar, com a mínim, en una o dues peces a l’hora de fitxar. La cosa per baix anirà molt justa i aquí qualsevol et pot pintar la cara. També caldrà gestionar els nervis i no enfonsar-se quan les coses vagin malament. La veterania de certs jugadors i la solidesa en conjunt de tot l’equip seran claus. Jo confio molt, de totes maneres, en el cos tècnic i la plantilla actuals.
  Per si de cas, però, creuem els dits.

  AMUNT BADALONA

 • juan antonio

  david jimenez y ponzio bajas.ponzio se va a su pais.con xavi civil son tres delantrros que se van.ahora a ver que nos traen.

  • L'escapulat

   Dues baixes cantades però que encara no he sentit que siguin oficials!
   Suposo que ho han filtrat ells mateixos. Vaja, no estranya ningú que no segueixin, oi? I també comptaria en el capítol de baixes, encara que molts el donem per descomptat, el cas d’Iván Chacón…
   Tot el que siguin altres noms a mi sincerament em sorprendria! A veure quins jugadors arriben, perquè suposo que seran més d’un.

   Per cert, algú dels Betulians ens pot informar de com va l’expedició pel diumenge? Estan totes les places cobertes?
   Molts ànims demà!

   • lluis

    Rumors de carrer diuen que ja hi han un parell o tres de jugadors emparaulats. No se sap els noms. I un altre que sona i molt pels corrillos és el de sempre Abraham, encara que jo aquest el veig poc probable i jo soc dels que dic que “nunca segundas partes fueron buenas”.

   • Carlos

    Albert ya sale publicado en la web de la segunda B,la s bajas de Facundo Ponzio y David Jimenez

    • L'escapulat

     Sí, però ja sabeu que la informació periodística sempre va un pas endavant a la informació oficial…
     No hi ha res negre sobre blanc. Altra cosa són les filtracions dels mateixos jugadors, del seu entorn, representants que ja els volen col·locar, etc.
     I fins aquí puc llegir!

     • lluis

      El Mundo Deportivo avui ja ho porta que David Jimenez ja se li ha dit que no es compta amb ell i Facundo Ponzio avui o demà viatja cap a Argentina.

 • Jaume

  Perque el twitter oficial del Badalona fa publicitat dels BDN Dracs? A sobre que envaeixen la gespa de Montigalà els hi fem promoció…mare de Deu senyor!

 • Carlos

  Allá vamos la Valencia a por los 3 puntos.
  Vamosss Badalonaaaa!!!!!