BADALONA 0 LLOSETENSE 0

Escapulats,

Pas enrere agredolç. Aquest matí el Bada s’ha deixat dos punts a Montigalà en un partit lletjot i en què la manca de gol ha tornat a furgar en la gran ferida escapulada, que podria convertir-se en infecció mortal si algun dia deixem de ser tan sòlids com a bloc. L’equip no ho ha deixat d’intentar al llarg dels 90 minuts, però avui no n’hi ha hagut prou… Als primers minuts semblava que podríem sentenciar ràpidament, però en aquest tipus d’encontre és vital marcar d’hora i avui -al contrari del dia del Villarreal B- la sort no ens ha somrigut. Bé, ni la sort ni l’encert, que tampoc no són el mateix, oi? Poques arribades; massa poques, fins i tot per a nosaltres. És cert que els mallorquins s’han mostrat molt rocosos i ben col·locats damunt la gespa, però també ho és que són el cuer i l’equip més golejat de la lliga. En fi: marxem amb el cap cot i la dura evidència que, sense fer gols, no es pot guanyar ningú ni tampoc mirar més amunt de la zona mitja de la taula.

 • Gol. Ai, el gol… Potser no cal que us martiritzi cada setmana amb aquesta dada, però crec que toca recordar-la per saber qui som, quin és el nostre objectiu i què podem fer (i què no). El Badalona ha marcat 7 gols en 14 jornades (mitjana de mig gol per partit) i és el tercer equip menys golejador de tota la 2a B. Només han fet menys dianes que nosaltres el Llosetense (6) i el Compostela (5).
 • Públic. Dels 7 partits jugats a casa, en 4 ens hem quedat sense veure porta. Els més dolents direu que així és complicat engrescar la gent perquè pugi a Montigalà. I no us faltarà raó.
 • Vito. Pocs en parlaran demà, però el nostre jove porter tampoc no ha encaixat en més de 180 minuts. La poca feina que ha tingut l’ha resolt prou bé. Morales té un bon deixeble sota pals.
 • Olmeda. L’extrem balear ha fet, definitivament, un pas endavant. Avui ha estat el millor en atac: Ha pres bones decisions i se l’ha vist agressiu i sobretot ràpid, molt ràpid. Només li ha faltat culminar alguna de les que ha tingut. S’està consolidant a l’onze titular.
 • Ponzio. Tornava a la convocatòria i ha jugat 20 minuts a bon nivell. De fet, baixant pilotes i distribuint està per sobre de la mitjana. Altra cosa és definint: com a tot l’equip, li costa. Això sí, sempre té la canya a punt i penso que és el nostre home amb més olfacte. Mereix més minuts.
 • Manolo. Resignat en roda de premsa, s’ha mostrat orgullós dels jugadors, als qui no ha recriminat res, i ha tornat a parlar clarament de la necessitat imperiosa d’un davanter centre de cara al mercat d’hivern. Els que havia demanat a l’estiu, ha dit, cobraven massa per a les nostres possibilitats: Ara juguen a l’Huracán i al Linares. Qui vindrà al gener? S’accepten apostes. Una pista: Iván Chacón segurament no.

Jornada 14. Badalona - Llosetense

Si el gol és la salsa del futbol, el Bada està a dieta d’amanides…

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

26 responses to “BADALONA 0 LLOSETENSE 0

 • Ícar

  Guanyar al mini i empatar contra el Llosetí…
  Avui era una gran oportunitat per acostar-nos al playoff, tot i aixi els resultats de moment no són negatius pel Badalona.
  Respecte el partit, molt còmode pel que fa la defensa i sense idees a l’atac. S’ha notat molt la baixa de Grima i Ibón. Manolo s’ha equivocat canviant a Grassa… I Eugeni ha de ser titular SI o Si.

 • kanu

  Tens raó icar l’unic que podía haver marcat un gol avui era grasa

 • Badaloní

  Al marge del resultat. Ahir potser hi havia la pitjor entrada de la temporada malgrat de venir de guanyar al Mini. La veritat es que un olé ben gran als que van anar perque aguantar en aquest camp amb l’aire fred que feia ahir es tenir molt de mèrit.

  • L'escapulat

   Doncs sí, i si tenim en compte que a Montigalà només es veu un gol cada partit i mig, més o menys, encara té més mèrit. És una llàstima haver de passar aquesta travessia pel desert, perquè estic segur que amb un altre camp aquest equip podria oferir molt més, tant pel que fa al joc com pel que fa als resultats…

 • Pedro

  Ya están arregladas las vallas?

 • Carlos

  Segunla web Lasegunda B acaban de descontar dospuntos a Huracan Valenciapor no hacer frente a los pagos de los arbitros en casa,llevaban tres sin pagar y dicen que un cuarto podria llevar a la expulsion del equipo o sea que igual no tenemos ni que ir a Valencia y eso que creo se esta preparando un autocar para ir.En fin a esperar acontecimientos

 • lluis

  El At Balears ha destituit a l’entrenador.

 • Carlos

  Partido de vuelta de la Copa federacion a las 16.30 horas en casa? Pero quien va a ir y no me vengais con que el equipo es de las islas porque sino que jueguen a las 12 de la mañana y lo tendran mejor.Si es que a esa hora tampoco se vera nada en la segunda parte y como haya prorroga menos,en fin un desastre,haber si nos acaban ya el estadio y se acaba este infierno

 • Sobradete.

  Creo Carlos que en casa será a las 16 horas, por lo que he escuchado y allí a las 16,30, sino arreglan las dos o tres focos de la portería del campo de fútbol 7 mal asunto en la segunda parte.

 • Sobradete.

  Pues mucho me temo que el twiter lo ha puesto al revés, pero no viene de media hora.

 • Sobradete.

  Lo pone la Federación Balear, el twiter está mal.

  02-12-2015- 16:30
  ATº BALEARES – C.F. BADALONA
  Campo: SON MALFERIT – CESPED ARTIFICIAL

  El árbitro no está designado todavía..

 • lluis

  Diumenge dia 6

  At Balears-Badalona a les 12.00 per Esport 3. El partit de lliga.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Doncs com ja vam parlar fa unes setmanes, el tema Huracán no pinta gens bé. Pel que he llegit es podria tornar a repetir un cas com el de l’Sporting Mahonés la temporada 2011-12, quan el club es va desintegrar a mitja temporada i crec que li van donar tots els partits per perduts 3-0 a partir d’una jornada en concret. Ara mateix els valencians estan a punt de la fallida, els jugadors fa quasi quatre mesos que no cobren, no han pagat els arbitratges de l’últim mes i no tenen ni entrenador ni jugadors motivats, ni encarregats de material, ni premsa, ni camp d’entrenament, em temo…

  Això implica dues coses positives:

  – Segurament hi haurà una plaça menys per al descens.
  – Els jugadors de l’Huracán, alguns d’ells molt sucosos, surten al mercat.

  El primer punt és evident que ens beneficia, mentre que el segon també té teca per a comentar, sobretot tenint en compte que el mateix Manolo va dir que a l’estiu va intentar fitxar dos davanters que finalment van acabar al Linares (Francis Ferrón) i a l’Huracán (David Cubillas). Suposo que al mercat d’hivern serà un dels noms que sonarà, però sent realistes, i pel que m’han dit, està lluny del que podem oferir. Ara, de cobrar a no cobrar…
  Veurem. En qualsevol cas, jo personalment no sento gaire pena per aquests clubs creats “del no-res” que apareixen com bolets i desapareixen deixant un bon cubell de merda i impagaments al darrere. Avui és l’Huracán; demà pot ser el Llagostera, ahir eren tants d’altres històrics…

  Pel que fa als horaris, ja es va confirmar que el partit del dia 6 a Palma serà a les 12h per Esport3 (IB3 fa tots els partits del Baleares, crec). Pel que fa als de Copa RFEF en Sobradete, com sempre, té raó, i fa bé de fer-m’ho notar: Ho vaig penjar a l’inrevès. Ara ho esmeno!
  Evidentment és un horari desastrós, però crec que la RFEF obliga a jugar a primera hora de la tarda perquè puguin agafar el darrer avió…
  M’ha sorprès força la destitució de Siviero, la veritat, però millor per nosaltres que hi hagi mala maror a Son Malferit…

  Per cert, els amants de les estadístiques no us perdeu aquest article del gran Cristian García sobre la relació entre els gols i els punts al grup III de la 2a B. Molt interessant.

  Ah! La veritat és que no estem parlant gaire del partit d’aquest diumenge a Montigalà. Compte perquè hi haurà molta gent de Sabadell i no ens hem de deixar aixecar la camisa. Els arlequinats arriben en mal moment, són el pitjor visitant de tota la lliga i no hem de perdonar… No falleu.

  AMUNT BADALONA

 • Anonimus Maximus

  Nada, a los arlequinados se les va a poner la alfombra roja. Como si lo viera.

  • lluis

   El Sabadell pot ser el Olot de la temporada pasada. Us enredordeu?

   • juan antonio

    lluis el partido malo ya lo hicimos con el cornella ahora es ir puntuando cada partido y este si se empata seguiremos donde estamos y si ganamos estaremos entre los seis primeros.el domingo hay que animar al equipo aunque sea dando palmas,que estamos a un partido de los puestos de playoff.

    • Carlos

     Eso Juan Antonio a ver si la gente se anima y aunque sea da palmas cuando Els Betulians se desgañitan la voz.Espero que no nos quiten sitio si vienen tantos a los socios del Badalona

 • Pedro

  Para ellos la entrada durante la semana les ha costado 10 y para los de Badalona costará 15.. vergüenza es poco! Además seguro que luego cuando vayamos a la nova creu Alta no nos las ponen a 10! Siempre nos pasa lo mismo, somos el hazme reír de la liga…

  • L'escapulat

   Bon dia Pedro,

   Crec que això és una pràctica habitual entre clubs; amb el Sant Andreu, per exemple, sempre es feia. Es pactava un preu d’entrades per l’anada i la tornada. En aquest cas han estat només 50 entrades, per l’aforament limitat de Montigalà, esclar… Al Centenari suposo que n’eren més (recordeu el dia de la invasió del Lleida?).
   Suposo que a la tornada el Sabadell posarà el mateix nombre d’entrades al mateix preu. Això ens ho podrà explicar segur en Cristian dels Betulians!

 • Sobradete.

  Como dice escapulat, lo de las entradas es una práctica habitual, si hay entente entro los dos clubes y allí harán lo mismo, no veo que nadie tenga que cabrearse por esto, a los fijos no nos perjudica en nada, los que tenemos abonos o somos socios, por tanto muy bien por la Junta, que cuando vayamos a Sabadell, tendremos la entrada a 10 euros.

  Y el que no es socio o abonado pues que pague comos siempre los 15 euros, o se saquen un abono, que les saldrá mas barato.

  • lluis

   O poden veure gratis el partit gràcies a la gran tasca de la junta que, després de dues temporades, encara no han tapat les reixes desde on es pot veure el fútbol de franc.

 • Carlos

  Albert recuerda quitarle dos puntos al Huracan de la clasificacion en la web ya esta actualizada

 • Ícar Lite

  La prèvia del partit de demà