BARÇA B 0 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona va aconseguir ahir una d’aquestes victòries que anomenem “de prestigi”. Sense filigranes, sense excessos, sense brillantor plàstica, però amb una autèntica demostració de saber estar. Seriositat, solidesa i seguretat. Tres virtuts fonamentals a la 2a B. Segur que Manolo González ha tornat a casa contentíssim per l’actuació del seu equip, a qui el guió li ha sortit brodat. És cert que l’expulsió de Rolón al 56′ hi ha ajudat, però també és veritat que guanyar al Mini mai no és fàcil (de fet no ho havíem fet mai) i que el Bada ha donat una sensació de fortalesa realment positiva. Ens comencem a sentir còmodes, vaja, amb la nostra forma de jugar, i si traiem l’accident contra l’Atlético Levante la progressió de l’equip és estable i prometedora. Aquests tres puntets ens permeten retornar a la zona còmode de la classificació i encarar els dos partits seguits a casa que vénen amb molta serenor. L’objectiu: arribar al Nadal amb els llocs perillosos ben avall, i poder afrontar així la llarga i freda recta de gener i febrer sense massa neguits. Aquesta setmana, però, toca gaudir!

 • Victòria nº5: Cinquena victòria a la lliga, i totes per la mínima (o bé 1-0 o bé 0-1).
 • Eficiència Rècord: El Badalona ja és, amb diferència, l’equip més eficient de tots els 122 que conformen les tres primeres categories del futbol espanyol. Impressionant, oi? 7 gols en 13 jornades = 18 punts. Cada gol, 2,57 punts. Brutal.
 • Visitant letal: El Badalona ja ha guanyat més partits fora de casa (3; Xàtiva, Alcoi i Miniestadi) que a Montigalà (davant l’Espanyol B i el Villarreal B). A més, som l’equip, precisament junt amb el Barça B, que menys gols ha fet a casa (3). Casualitat? Segurament les característiques de Montigalà no ajuden gaire la idea de futbol i el joc que pot desenvolupar aquesta plantilla…
 • Grasa: Contentísisms per aquest nano que s’ho mereixia, com ell mateix ha dit. Després de l’infortuni amb les lesions, en Joan semblava maleït per entrar amb normalitat a l’equip, però avui ha retornat per la porta gran. Quin partidàs… Segurament el gol ha estat el de menys, perquè quan ha agafat confiança se l’ha vist molt sobrat: ràpid, atrevit i amb moltes ganes. Un 10! A veure si es consolida com una peça important als esquemes d’en Manolo!
 • Maestre: El nostre Busquets. D’aquests jugadors que no destaquen gaire ni encapçalen titulars però que qualsevol entrenador voldria sota les seves ordres. El nostre pulmó i el nostre fetge…
 • Ibón: Si Maestre és la feina aspra -com una extensió de batalla del gran Toni Lao- el basc avui ha exercit de cervell. Primer partit que el veig jugar amb total desimboltura i naturalitat. Per partits amb espais i necessitat d’amanyagar la pilota, serà la garantia d’en Manolo.
 • Olmeda: Una altra sorpresa a l’onze inicial. Avui ha estat molt participatiu i la centrada amb l’exterior en la jugada del gol és boníssima. De moment el balear és el jugador jove que millor està aprofitant les oportunitats.
 • Vito: I parlant de joves, tenim en Marc. Molt bon debut oficial a la 2a B d’aquest nano de 19 anys que no ha desentonat en cap moment. Si “aprofita” la baixa de Morales i demostra que pot estar a l’alçada, tenim porter de (molt) futur a Badalona!

Per fi ha caigut el mini! | Foto: Manel Expósito (Jornada Previa)

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

35 responses to “BARÇA B 0 BADALONA 1

 • Carlos

  Buen partido del Badalona,lo he visto por la tele y la verdad muy bien todo el equipo,ahora dos seguidos en casa contra dos rivales en descenso el Llosetense y el Sabadell.Vamos Badalona !!!!

  • Carlos

   Por cierto dos bajas para el próximo partido,Ibón y Fran Grima (que se ha visto descarada como la ha buscado la targeta para cumplir ciclo),y recuperamos a Ruben Canelada.

 • Ícar

  Gran partit en defensa, atac… Partit molt serios. He anat al mini i es dels millors partits que hem jugat aquest any… Potser les dimensions ajuden. Per cert Vito m’ha donat molta confiança. No entenc la suplència d’Eugeni. Però crec que cal felicitar a l’equip i a l’entrenador, estem a nomes 3p de playoff!!!
  Amunt Badalona

  • Anonimus Maximus

   Eugeni no juega mas porque fisicamente no estar para ello, ayer el rato que salio se le vio flojo, espero que sea por que no está al 100% y no por falta de actitud.

 • JACH

  Partido serio, práctico, como casi siempre, pero con algo más de presencia ofensiva de la habitual. Destacable la presión alta, buscando el robo de balón y sorprender.
  La semana pasada, en rueda de prensa, Manolo González reclamaba un paso adelante, aportar algo más, a los jugadores de vanguardia. Pienso que hoy Olmeda ha dado ese salto cualitativo, haciendo un muy buen partido por su banda, tanto en presión y ayuda defensiva como en ataque. Muy buen centro en la jugada de gol.
  Sólo un apunte, que le revisen los neumáticos (tacos), porque lo he visto resbalar bastantes veces…

 • dani

  Bon partit el d’ahir dels nostres al mini.
  Manolo va jugar amb un equip mes ofensiu i li va sortir be la jugada. M’alegro molt de la imatge que van oferir,molt rocos al darrere i acertats al davant.
  Porto setmanes veient al barça b i trobo que cualitat tenen menys al davant,que son dolents. Potser es pel seu entrenador o el que sigui, pero es un del equips que tens que guanyar mes comodament que amb 0-1. I aquesta es la nostra feblesa.. Que no fem mes de 1 gol per partit.
  Una pregunta. Algu sap que a pasat amb en ponzio? De ser un titular fix al once de manolo i que el mateix entrenador hagui dit que s’havia equivocat amb ell. A ni anar ni convocat.. Es estrany.
  Sembla que va ser una setmana despres de la tertulia a la radio de chacon i ponzio que va deixar de entrar als plans del mister.
  Sere exigent pero a mi no em val tenir la millor estadistica de la categoria en cuant a eficiencia gols/punts si nomes som capaços de marcar un gol per partit.

 • L'escapulat

  Bona vesprada,

  En aquest sentit estic amb en Carlos; jo signo, primer, salvar-me. I si ha de ser guanyant sempre per 1-0 o 0-1 per a mi perfecte. Potser al Reus o a l’Hércules se’ls pot exigir guanyar per golejada i jugar bé, però al Bada el que li hem de demanar és que ho doni tot i que salvi la categoria.

  Pel que fa a Facundo, mala peça al teler. No crec que segueixi al gener. Amb això no vull dir que estigui en desacord amb el que decideix el míster, eh, vull dir que veient el panorama no crec que el nano vulgui quedar-se en un lloc on no té oportunitats (ni tan sols ara que ha marxat Civil). Tant ell com el seu representant voldran que tingui minuts, que amb 19 anys és el que necessita. I això també val per Chacón, per cert.
  A més no oblideu que el mateix Manolo va parlar de portar un davanter al mercat d’hivern, així que són faves comptades.

  Sempre tinc la sensació que no gaudim prou dels bons moments… Alegria, home, que ahir vam guanyar i l’equip se n’està sortint més que bé!!

  • dani

   Estic d’acord amb el que dius. Jo em refereixo nomes a que ens costa marcar gols. Estic amb l’equip100%, posen ganes i es veuen implicats amb el club. Nomes tenim que mirar els resultats.
   Es la meva opinio personal,pero si guanyem 1-0 o 0-1 tampoc m’enfadare.jeje.
   Esta molt be que faci un equip base i els que puguin continuar que ho facin i els que no.. Adeu i gracies.

 • JACH

  Y para cuando un -Plan Renove- de tertulianos radiofónicos..??, porque a alguno ya se le está “yendo la pinza”…
  Poco análisis y crítica en positivo, y mucha “maraña inútil”.

  • lluis

   Estic amb tú Jach, jo no l’escolto. Desde que la primera tertulia d’aquesta temporada vaig escoltar a un tertulià que la temporada pasada va dir que marxaba si o si i aquesta temporada continua, la he deixat d’escoltar. No m’agrada la forma de fer la tertulia, aquest senyor que va dir que marxaba només tira floretes al Badalona perquè sempre el veus amb el president gairebé agafat de la maneta. M’agaradaria que la tertulia tingués mes debat no sempre dient que el Badalona tot ho fa bé. Recordo una tertulia que va trucar un senyor, la temporada pasada, que va criticar el tema de les grades i una mica a la directiva i es pot dir que el van convidar a penjar el telèfon. Li van dir el que el convidarian un dia i encara és l’hora que hi ha d’anar-hi.

   • Cristian

    LLuis, yo te animo a que la escuches y que llames a decir lo que tengas que decir. No cuesta nada y siempre va bien poner diferentes puntos de vista a los que se dan en esa mesa.

    • lluis

     Gracias por la invitación pero no me apetece escucharla. Ya la he escuchado muchas veces, durante la temporada pasada y la opinión de algún tertuliano no me parece la más adecuada, haciendo la pelota al presidente y al club. Yo no quiero llamar ni intervenir, la verdad. Si para la mayoría de tertulianos todo lo que hace el Badalona está bien y todo es perfecto, vale.

  • Cristian

   JACH, tienes razón en que la tertulia del lunes a algun tertuliano se le fue un poco la pinza, quizás habria que darle un respiro de vez en cuando para que coja aire y vuelva algo mas despejado y con las ideas claras.

 • Carlos

  Albert en la clasificación hay que sumarle un punto al Hércules tiene 21 y va cuarto

 • Carlos

  Albert una puntualizacion en la clasificación hay que sumarle un punto al Hércules tiene 21 y va cuarto.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Molt ben vist, Carlos: corregit!!!

  Déu n’hi do avui la tertúlia a la ràdio, eh? Tens raó, JACH, de vegades es parla de forma massa “críptica”, tot i que jo el que trobo a faltar també són més trucades de gent nova! Que dels que parlem per aquí només he sentit alguna vegada l’Eloy!

  Per cert, enllaçant amb el que diu l’Albert Fibla a la seva columna d’opinió del DiarideBadalona, creieu que al mercat d’hivern marxarà tanta gent? Jo a banda de Facundo Ponzio no tinc clar que es prescindeixi de més gent. No veig cap jugador que estigui rendint molt per sota de l’esperat, la veritat. El que sí veig és que ens falta un ‘9’ pur com l’aire que respirem.

  Bona nit; seguim en contacte!

 • Cristian

  La tertulia del lunes la verdad es que tocó fondo y no valio para nada quitando los primeros 15 minutos, el resto a la basura.

  Con respecto a lo que dice Albert Fibla… puede que se haya pasado de frenada o no. Civil ya ha marchado y Ponzio lleva el mismo camino si no cambia mucho la situacion en las proximas semanas. Chacón ya no creo que vuelva de Argentina y hay algunos que o espavilan o van a acabar la temporada en el banquillo o lo que es lo peor para ellos… en la grada. Olmeda y Grasa el domingo dieron un paso adelante como queria el entrenador. Eugeni no lo veo bien para jugar, no se si es que está mal fisicamente o simplemente pasa un poco del tema, que siendo ese caso si quisiera salir no pondría problemas a su salida y Javi Rodriguez que venia como zurda de calidad y sustituto de Abraham, quitando el dia del Espanyol B… desaparecido en combate. Espero que por nuestro bien, estos dos jugadores reaccionen y se pongan a tono para ayudar al equipo.

  Lo que bien es cierto es que hace falta un delantero centro en condiciones que intimide y meta el miedo en el cuerpo a los defensas para que no jueguen tranquilos, que haga mas o menos goles es lo de menos, porque desde que marchó Sellarés (sin contar a Abraham) ninguno ha llegado a meter 10 goles en una temporada que es lo que se podria esperar almenos de un Killer.

  El domingo contra el LLosetense no vale dormirse, ganaron su primer partido fuera de casa, empataron con el filial perico y vendrán con moral despues de un pésimo arranque de temporada. Es un partido trampa en el cual no vale dormirse y habrá que salir a tope para conseguir otros 3 puntos importantisimos para dar mas valor aun si cabe a la victoria en el mini.

  Ya puedo ir adelantando que la Peña Betulians está preparando el desplazamiento para ir a ver al Badalona a Valencia contra el Huracán. En cuanto tengamos mas datos lo haremos saber, pero ya puedo adelantar que si el partido se juega el domingo 20 de diciembre no se realizará por el tema de que ese dia hay elecciones.

  Saludos y VAMOS BADALONA!!!!!

  • Victor

   Que l’única cosa que val de la tertúlia són els primers 15 minuts? Però si en aquests minuts és justament on parla València del lavabo. Que Eugeni passa del tema? Millor dedica’t a donar-li al bombo que ho fas molt bé noi…

   • Cristian

    Quitando lo del lavabo fue el unico momento que se habló algo del partido cuando hablo carlos y Albert. Lo del lavabo y la mandanga del valencia con los entrenadores y demas… nada de nada. Para la basura.

    Con respecto a Eugeni solo he dicho que espero que sea porque fisicamente no está bien y no porque pase del tema.

    Aprende a leer y ten un poquito mas de comprensión lectora campeon y otra cosa, no me dedico a darle al bombo… Es que no das ni una. En fin…

    • juan antonio

     tendría que haber mas gente dando al bombo y animando como haceis vosotros que griticando en el campo.

   • Anònim

    Pues esta igual de enterado que tu,porque no es precisamente el quien le da al bombo campeon

 • Oscar

  Acabo d’escoltar la tertúlia i semblava el Salvame entre el Carlos i en Valencia. Algú li hauria de dir a en Duran que no convidés mes a en Valencia…. s’exalta molt a la ràdio i no es pot tertulia amb ell…

 • L'escapulat

  Bona nit/matinada!

  Vaja, Déu n’hi dó la polseguera que ha aixecat la polèmica Carlos-València…
  Jo sincerament trobo que és una qüestió més personal que no pas general, però vaja, que la cosa es va inflamar, està clar!

  Primer de tot deixeu-me fer ressò de la iniciativa d’en Cristian i els Betulians de viatjar a València d’aquí 5 jornades, l’última de la primera volta. L’Huracán ha jugat tots els partits en dissabte, així que segurament les eleccions espanyoles no coincidiran amb el partit. Ja ens aniràs informant, Cristian.

  Pel que fa a l’Eugeni, al Mini la veritat és que no va tenir temps de demostrar gaire res. Potser sí que últimament no ha estat especialment brillant, però per a mi ha estat dels millors aquest tram inicial de lliga i estic segur que serà una peça important; vaja, dels que més s’ha guanyat les garrofes sens dubte. Javi Rodríguez sí que ha estat més irregular; potser necessita més partits de titular; a veure si els té i pot fer la passa endavant que ha fet Olmeda. No jutgem abans d’hora, però! Que si no a Morales i a Carroza els matem el dia del Cornellà i a Akrong el tornem a Ghana després de l’1-0 a L’Hospitalet…

  Tornant a la tertúlia, deixeu-me fer una crítica constructiva: Jo també penso que seria adient una “renovació” pel que fa als tertulians, com a mínim pel que fa a la varietat. I no parlo tant de les figures d’en Carlos Caballero o el bo d’en València (que potser sí que sovint és menys “radiofònic”), sinó simplement per una qüestió de sentir veus noves o més variades.
  La realitat, però, és que si no es fa és, malauradament, per manca de gent disposada, i no perquè en Ramon Duran no tingui voluntat de fer-ho. I, de ben segur, tant en Carlos com en València segurament moltes nits de dilluns estarien més còmodes a casa amb el pijama… La cosa és aixina: Es fan mans i mànigues per poder mantenir viu el programa i costa molt, m’imagino, portar gent a la ràdio, de nit, i de franc… Potser és el que ens mereixem tots plegats, llavors. O potser no s’hauria de fer la tertúlia, directament, no ho sé.
  Enllaçant amb això, i començant per aquest blog mateix, on sovint s’han fet acusacions i denunciat coses que després mai han sortit públicament a la ràdio, quan és un lloc ideal per a fer sentir la veu del soci i aficionat del Bada, fins i tot anònimament. Si sempre truquen els mateixos és que deu ser que, al capdavall, només es molesten els mateixos, o no?

  Per cert Lluís, avui ho parlava amb en Ramon i em comentava que no sabia a quina persona et referies. Em podries passar el contacte i així recollim la invitació perquè vagi a la ràdio?

  Gràcies a tots pels vostres comentaris; ens veiem el diumenge!

  • lluis

   No recordo el nom ni tinc el contacte. Perdoneu. Recordo molt bé la seva intervenció, això si.

 • Cristian

  Del tema Eugeni solo voy a decir que me parece un jugadorazo y que a principio de temporada destacaba por encima del resto pero creo que los problemas fisicos le han lastrado y ha ido un poco a menos. Yo soy de los que quiero que se ponga a tono y juegue como el sabe que es mucho y bien, por eso decia que espero que esa falta de continuidad y de buen juego solo se deba a no poder estar fisicamente como el quisiera y no por haber abandonado esas ganas de estar ahi viendo que otros compañeros juegan por delante de el.

  Esta semana el LLosetense seguro que no lo va a poner facil. Saliendo concentrados y apretando desde el primer minuto, yo creo que nos podremos llevar el partido. Tendremos que estar atentos a despistes y demas pues en casa alguno de ellos ya nos han costado 2 partidos.

 • Carlos

  Yo quería comentar si el club tiene previsto algún otro escenario o no para el partido de vuelta de la Copa Federacion pues el tema focos para un partido de este tipo la RFEF no nos dejara posiblemente jugarlo sin luz o sino el arbitro,ahora que se este a tiempo y se podría subsanar porque en la portería del campo del futbol 7 no se ve una leche.

 • Sobradete.

  Tienes toda la razón Carlos, solo que arreglaran los dos focos fundidos o que no van de la portería de futbol 7, se podría considerar luz aceptable, porque aún jugando a las 4 de la tarde, la segunda parte hay que utilizar la luz, lo único que puede pasar es que se suspenda un partido por falta de luz y entonces menudo pollo se va a liar.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Doncs bona pregunta la de la Copa RFEF. Encara no hi ha horaris oficials, ni aquí ni a Palma, però suposo que la setmana que ve en sabrem més coses. A Montigalà, com dieu, fins i tot a les 16h hi hauria problemes per jugar, però no sé si hi ha alguna alternativa, perquè un dijous -o dimecres- a la tarda el més normal és que els camps de futbol estiguin ocupats (Dani Jarque, Pomar…).
  Us en dic alguna cosa quan ho sàpiga.

  Pel que fa a Eugeni, jo crec que és de les millors notícies de la temporada i repeteixo que estic segur que tornarà a anar cap a dalt.

  Com bé diu en Cristian, el Llosetense no serà fàcil. Tot i això, si aconseguim marcar d’hora les coses es poden obrir molt. A veure si per primera vegada a la temporada podem fer dos gols i tenir un partit tranquil…

  Per cert, parlant una mica d’altres futbols: el Seagull pot sumar el 10 de 10 aquest diumenge a Igualada; increïble el que estan fent aquestes noies. Encara que no sigui part estructural del CF Badalona, un orgull per a la ciutat.
  I els veterans del Bada també poden confirmar el lideratge aquest diumenge a casa contra el Prat (juguen al Bon Pastor). Des d’aquí una felicitació a l’equip que dirigeixen els companys Rodri i Jose Bermejo!!

  Fins diumenge!

 • Eloy M.

  Buenas, dos o tres días sin entrar y no veas las cosas que me pierdo…

  Primero de todo quiero dejar claro que no entraré a valorar la tertulia que hicieron el lunes ni tampoco otra semana. En mi opinión, por mi parte sería una falta de respeto hacerlo ya que todavía no soy periodista y no soy nadie para valorar lo que hacen otros que sí que lo son. Creo que vivimos en una sociedad en que cae demasiado en el error de la crítica fácil a lo profesión de los demás e incluso en la propia. Solo diré que es una tertulia que se lleva realizando hace muchos años y que no es fácil mantener tanto un programa de radio en antena, así que algo deben hacer bien digo yo. Se deja un cuarto de hora para que todo el que quiera pueda intervenir por teléfono desde casa y prácticamente nadie lo hace. A mi entender hay margen de sobra para que la tertulia no sea solo de 4 o 5 personas si no que sea de todo aquel aficionado que quiera participar. Yo hay a veces incluso que no llamo para dejar la línea libre pero ni aun así. Es exactamente igual que lo que pasa en el CF Badalona: no es tanto que pueden hacer los otros por mejorar si no que puedo aportar yo para hacer realidad la mejora.

  Dejando ya de lado este tema, aprovecho para decir que se está hablando poco del Llosetense y tengo la sensación de que se da por ganado ya el partido. El Badalona tiene dos bajas importantes por acumulación de tarjetas amarillas (Grima e Ibón) más los lesionados ( Morales y Akrong). Me gustaría volver a ver en este partido a Eugeni en la posición de Ibón, creo que puede aportar mucho más que en la banda aunque también es verdad que no lo hace mal en ella.

  Espero poder veros a todos el domingo pese a ser contra el último de la clasificación y al frío que dicen que hará. Pasaré lista. Saludos.

 • L'escapulat

  Bon dia a tothom,

  Rebaixant una mica el to després de la “guspira” de la tertúlia del dilluns, m’agradaria canviar de tema ja… I parlar de futbol. Deixem el “Clásico” (qui i quan va posar de moda aquesta denominació tan aliena?), que segur que tots tenim mil i una vies per informar-nos-en.

  Al grup III avui només tenim l’Huracán-Villarreal B (16h): De moment sembla que els valencians segueixen penjant d’un fil (si mireu el seu web, per exemple, fa 15 dies que no s’actualitza…); els jugadors estan a l’espera que canviïn els dirigents del club per cobrar el que els deuen i decidir si marxen o no… Fa molt mala pinta, la veritat, i el més probable és que al Nadal hi hagi desbandada i aquest club tingui un peu a 3a. De moment, però, són un rival directe, així que esperem que no sumi a la ciutat esportiva grogueta.

  Per cert, aquesta setmana m’ha sorprès llegir les declaracions de la nostra estimada Maria Gallardo, regidora d’esports i a qui tan hem criticat des d’aquí. Sembla que la senyora Gallardo no s’ha tallat un pèl per parlar clar sobre els freqüents tripijocs de la Penya i l’enèssim “pelotazo” que els verd-i-negres volen executar al Mas-Ram, amb la construcció d’un (altre!!!) MERCADONA.
  En fi, vagi per endavant que jo sóc home de bàsquet i no li vull cap mal al club més important de la nostra ciutat, però que algú, per fi, parli una mica clar respecte del bàsquet (amb nosaltres tothom s’hi atreveix) és sorprenent i una mica reconfortant. Bravo senyora Gallardo, ni que sigui per tenir la valentia de dir el que és evident.

  • lluis

   Estic d’accord amb tu Albert del tema del basquet. Jo soc de la Penya de bàsquet com bon badaloní, però ja estic una mica fart que sempre l’Ajuntament hagi d’ajudar a la Penya per salvar-la dels seus problemes econòmics. A Badalona hi han molts d’equips de basquet i de fútbol, començant pel Badalona que fan mans i mànigues per tirar la temporada endavant pels grues problemes econòmics que pateixen. En canvi la Penya, per la seva mala gestió econòmica, quan té un problema, l’Ajuntament m’ha d’ajudar. Ja va siguent hora de que això s’acavi i que l’Ajuntament tracti els clubs d’igual a igual i no tingui preferència per ningú.