BADALONA 1 REUS 1

Escapulats,

El Badalona ha llescat un puntet aquest matí a Montigalà davant un grandíssim equip. El Reus, líder indiscutible de la categoria, és un dels millors conjunts de tota la 2a B i avui ha demostrat per què. Nosaltres, però, també hem deixat clar per què som un dels blocs més sòlids del grup i, tot i que hem patit, al final només hem concedit un gol de penal. Seguim competint amb els millors de tu a tu, i a casa és difícil que ens generin ocasions: ara bé, també queda clar que a nosaltres ens costa moltíssim arribar a dalt. Avui, a banda de pilotes llargues i jugades de raça, molt poquet. És cert que les diferències de qualitat i pressupost entre ambdues plantilles són abismals, però això no treu que aquest Badalona necessita alguna cosa més si no vol patir massa a la segona volta.

 • Akrong: Gol d’autèntic davanter centre, el del ghanès, que definitivament s’ha tornat a guanyar la confiança absoluta del míster. Llàstima que avui s’hagi ressentit dels seus problemes musculars. Perona l’ha substituït al minut 31 i tampoc no ha desentonat a la defensa.
 • Morales: L’ex del Sant Andreu viu un moment de forma espectacular. Avui ha salvat més d’un gol cantat dels reusencs, que somiaran amb el nostre porter. El relleu de Marcos, molt suau.
 • Punch: Seguim sent l’equip menys golejador de la lliga, igualats amb el cuer Llosetense… La diana d’avui arriba en una jugada aïllada i, durant la resta del partit, ben poquet. La baixa de Morgado ha accentuat la soledat de Manu Balda al davant i tant a Javi Rodríguez com a David Jiménez encara els falten taules. Manolo González fa setmanes que parla obertament de fitxatges al mercat d’hivern, així que anem-nos fent a la idea…
 • Manolo: Com sempre, un plaer escoltar les rodes de premsa del nostre entrenador. Pel que diu, per com ho diu i, sobretot, perquè ho diu tot. Avui no us la perdeu, sisplau, perquè parla de moltes coses i ho fa sense mitges tintes. De fet, ha assenyalat quatre noms (Eugeni, Olmeda, Jiménez i Rodríguez) que, si no espavilen, podrien passar a un segon pla en aquest Badalona. Per cert, Ponzio tornava a la convocatòria, però avui tampoc no ha saltat a la gespa.
 • Futur immediat: Vénen 3 partits clau contra rivals que estan per sota nostre (Barça B al Mini i després dos seguits a casa: Llosetense i Sabadell). Aquesta tríada marcarà la nostra dinàmica immediata de cara al Nadal: a veure si guanyem tranquil·litat o si, per contra, la urgència dels fitxatges al davant ens comença a angoixar de veritat

Un puntet força patit, però ben bo davant el líder!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “BADALONA 1 REUS 1

 • Xavi

  Empat just. He vist un bon partir avui. El Reus te molt bon equip. I el Badalona ha lluitat molt. Poc a poc Manolo González va trobantvl equip s ha notatbl entrada d Ibon al mitg camp. Molt be morales. Fran grima. Canelada i be manu balda.
  Un altre cosa, heu vist el cas d Abraham al Alcoyano?. L entrenador l ha criticat; es pasa una setmana a la grada i un altre debtutular.Palop el fa jugar molt mes defensiu. El canvia molt cops. Amb el carácter q te… Explotará…
  Si no el volen.. Abraham… Esta es tu casa!!!;

  • L'escapulat

   Bon dia Xavi,

   Estic d’acord amb la teva anàlisi positiva del partit d’ahir. Ara bé: els tres partits que venen ara fins acabar el mes seran vitals, començant pel diumenge al Miniestadi: hem d’aprofitar els nervis a can Barça.

   Pel que fa a Abraham, més d’una vegada ho he comentat jo en broma al mateix Manolo i al president, però la veritat és que econòmicament sembla que no és una operació viable. Ara, entre les “floretes” d’ahir del míster i el fet que el canari no acaba d’adaptar-se a Alcoi… Mai se sap.

   De moment ha jugat 11 partits de 12 (9 com a titular, dels quals en 6 ha marxat substituït), no ha marcat cap gol i ha vist quatre grogues…

   Per cert, feu-li una ullada avui als resultats del futbol base, perquè per fi el Juvenil A comença a treure el cap i sembla que les coses van estabilitzant-se, tot i que no ha estat un cap de setmana especialment bo. Els equips ‘B’ i ‘C’ necessiten un impuls…
   En tot cas, això és molt llarg i no hi ha motius per alarmar-se, que durant unes setmanes semblava que s’enfonsava tot!

 • Eloy M.

  Baja muy importante por lesión la de Morales durante las tres próximas semanas, estaba a un nivel muy alto. Por suerte contamos con Vito que aunque no tenga experiencia en Segunda B hasta ahora ha demostrado estar a la altura e ir a más.

  Os invito a utilizar el #ánimoMorales en twitter para dar apoyo al segundo capitán.

  • L'escapulat

   Doncs sí, la veritat és que tot un pal veient el gran estat de forma en què estava. Ara un mes o mes i mig sense ell i tot un test d’altura per a en Marc, que haurà d’afrontar els nervis i adaptar-se a aquesta nova situació ràpidament. Per això va fitxar, perquè hi ha confiança en què és el porter de futur d’aquest equip.

   També seran baixa segura al Miniestadi Akrong (a veure si aviat coneixem millor l’abast de la seva lesió) i Rubén Canelada, que ahir va veure la 5a groga.

 • kanu

  En mariano del Castilla un altre hat trick aquest cap de semana… Aquest mano arribara a primera segur…el badalona no cobrará res, si el traspasen?

  • L'escapulat

   Diria que sí, Kanu; Ara bé, esperis gaire cosa… No serà un Gerard Moreno 2, vaja! Doncs en Mariano ha trigat en explotar, però aquí ja semblava que aquest nano tenia molt potencial. A veure fins on pot arribar.

   Ei! estem parlant ben poc del diumenge. Partit molt atractiu i amb molts aspectes interessants a veure: juguem contra un equip ofensiu però a qui li costa molt fer gols (només 8; 2 més que nosaltres, que som els reis de la manca de punteria…) i que no atravessa pel seu millor moment. A més, tant els nanos del B com en Gerard López estaran a la corda fluixa, sobretot tenint en compte que s’espera una bona entrada al Mini perquè no hi ha futbol de 1a Divisió, així que molts ulls i molta pressió. Esperem que els jugui en contra.

   Per últim hi ha el dubte de Marc Vito: el nano tindrà el seu primer test d’altura; el baptisme de foc. Té molt de futur i ja ha demostrat que pot estar perfectament a l’alçada!

   Akrong s’ha entrenat avui amb normalitat, però l’he vist una mica coix. No crec que jugui diumenge. En canvi, Eugeni sí que estarà a disposició del míster sense problemes.

   Ah! I per acabar: Les obres del nou estadi avancen segons el calendari previst; ja es comencen a veure les primeres estructures de ciment. Creuem els dits.

   Apa, seguim en contacte!

   Amunt Badalona

   • Carlos

    No en vano Albert se dijo en la Asamblea que para Agosto del 2016 estaria listo y que todo va segun lo acordado.

 • Cristian

  Creo que estamos todos un poco con el culo preto con la visita al mini estadi y por eso la gente no quiere hablar del partido. Solo espera que pase y que no salgamos mal parados que entre tanta lesión y sanción Manolo me va a tener que hacer ficha para completar la convocatoria (por cierto, me ofrezco de delantero centro, que para lo que hacen los nuestros yo lo hago perfectamente, jajaja)

  Marc Vito es un porterazo y no me cabe duda de que lo hará bien. Eso sí, si comete un error que nos cueste el partido, espero que no se le crucifique si no que se le de mas apoyo aun si cabe, porque es nuestro portero y porque aun le quedaran partidos por delante que jugar.

  Con respecto al tema del campo, a la constructora no le sale a cuenta dilatar la construcción del campo, asi que yo creo que estara para la temporada que viene.

  Alguien sabe el precio de las entradas en el mini? yo he mirado por internet y ponen que cuestan de 3 a 10€… No se si será correcto, pero ya sabeis… si teneis algun conocido que tiene carnet del barça y no va a ir (y mas no jugando el primer equipo) pedirselo y eso que os ahorrais. Del mismo modo que si podeis conseguir mas carnets de los que vais a ir al campo…. mejor!!!!! Siempre habemos gente que acudiremos sin carnet del Barça y es un favor hacia otro escapulado poder facilitarselo para la entrada.

  VAMOS BADALONA!!!!!!

 • Carlos Monfort

  Hola Cristian, yo si quieres te dejo el carnet para el Domingo, aunque no sé 100% si podré ir.

  En todo caso, para el partido del Domingo hay muchas bajas, la de Akrong es importante, pero hay opciones viables como Tendillo, Carroza…

  La baja más importante, para mi, es la de Rubén Canelada, ya que es imprescindible en el 11, y hasta puede que Manolo se arriesgue poniendo a un lateral izquierdo o derecho (depende del lado en que juege Fran Grima, en principio derecha) rápido como David Jiménez, Sergio Olmeda…

  Lo que es seguro es que será un partidazo y con espectáculo garantizado!

  Amunt Badalona!

 • Juan Antonio

  el precio para el mini son tres euros.cuantos mas podamos ir mejor para animar a nuestro equipo que sera un partido complicado despues que ellos aver perdido la semana pasada.y ya sabemos que nosotros resucitamos a los equipos en horas bajas.pero esta vez nos traeremos los tres puntos y con un partidazo de marc vito que sera nuestro portero de futuro para subir de categoria.creo que carroza sera nuestro lateral por canelada y amantini y maestre de centrales ibon lao y perona de medios y delante morgado balda y eugeni.aunque la sorpresa puede ser ponzio.vamos badalona si se puede.

  • L'escapulat

   Interessant açò que comentes Juan Antonio; Jo també crec que al Mini sortirem amb Maestre de central, tot i que dubto més d’aquest trivot que proposes amb Ibón i Perona… Al davant sí que m’agradaria veure algun canvi; crec que la presència de Morgado es dóna per sentada, ara a veure si també repeteixen David Jiménez o Javi Rodríguez. L’Eugeni s’ha entrenat amb normalitat i ja el considero un fix com a mitja punta. Penso que és un partit que tindrà tendència a l’obertura i que haurem d’aprofitar les oportunitats que itnguem al contraatac i la pilota aturada.
   Ahir, per cert, el Barça B va oferir una bona imatge en la victòria contra el Girona a les semifinals de la Copa Catalunya (1-0), tot i que era poc més que un amistós.
   En tot cas, el preu de l’entrada, la proximitat del camp i el fet que no hi hagi lliga de 1a em fa pensar que hi haurà una molt bona entrada.

   Canviant de tema: Suposo que molts ja esteu al corrent de la situació límit que viu l’Huracán de València: ja fa 3 mesos que no paguen als jugadors, ha dimitit mitja directiva i fins i tot els principals treballadors del club, com els encarregats de material o el cap de premsa… En fi, un desastre. De fet ni tan sols poden entrenar perquè han deixat de pagar el manteniment de les instal·lacions…
   Fa pinta que els de Torrent tenen ben a prop la desaparició: Ja sabem que aquests projectes construïts a base de talonari -recordeu que l’Huracán es va crear el 2011 a partir de la desaparició del Torrellano, de 3a, i comprant una plaça a 2a B després dels descensos administratius d’Alicante i Castellón- i sense massa social ni gaire història, sempre tenen el perill de caure ràpidament quan també cau l’interès del que possa els calers… I això que els blanc-i-vermells han disputat el playoff en 3 de les 4 temporades que han estat a 2a B…
   En fi, mirant-ho des de la nostra perspectiva, el mal dels altres és bo per a nosaltres ja que, si es confirma, serà una plaça menys en la lluita pel descens.

   Dit això, el calendari fins al Nadal és prou ‘assequible’ com per arribar-hi amb certa tranquil·litat a la taula:

   Fora: Barça B, Baleares, Huracán.
   Casa: Llosetense, Sabadell, Mestalla

   Amunt Badalona!

 • Cristian

  Creo que la situacion que vive el Huracan con los jugadores sufriendo impagos es un buen sitio para pescar en el mercado de invierno, quizás no podremos pagarles lo que les prometieron alli o lo que les puedan prometer otros, pero saben de sobra que somos un club que paga al dia y seguro que muchos de ellos al estar escarmentados con cantidades mareantes aceptarian de buen grado almenos acabar la temporada en nuestro club. Luego el año que viene con el estadio nuevo…. quien sabe.

  El partido del domingo aunque sea el filial en horas bajas y tal, hay que aprovechar la situación y salir a ganar pero con cabeza. Quizás aguantar la primera parte es una opcion para apretar en la segunda donde algunos de sus jugadores pueden notar el partido de copa del miercoles y ahi poder entrar nosotros con todo.

  Animo a todos los Escapulados a acudir en masa y juntarnos todos en la grada para cantar y animar a nuestro equipo. Seguro que lo agradecen, tenemos que ser el jugador numero 12 y en el miniestadi podemos!!!!

  VAMOS BADALONA!!!

 • Manuel

  Bona Tarda. Un comentario que creo merece la pena. Convocado uno de los laterales izquierdos de nuestro Cadete A DH para la selección catalana sub 16. Amunt Badalona!!!

 • Anonimo

  Para que luego digan que la cantera del Badalona no funciona!!! Callando bocas!!!

 • Ícar

  Hola m’agraderia comentar una cosa. Avui he jugat el derbi badaloni de futsal iris vs CF Badalona a la categoría juvenil. M’agraderia denunciar aquí, l’actitud lamentable d’uns quants jugadors del C.F Badalona, han insultat, amenaçat a gent del públic i a rivals… I han mostrat un joc molt dur. M’agraderia saber exactament quina relació te el club amb aquesta secció de fútbol sala i demanaria que actuessin al respecte, ensenyant uns valors ètics esportius que a aquest equip avui no ha demostrat. Sota la meva humil opinió, opino que un club amb el nom del C.F Badalona no hauria de donar aquesta imatge i permetre la violència a l’esport.
  Gràcies

 • Anònim

  Escapulat, cadascu diu un preu diferent, tu que tens més informació, a quin preu estaran demà les entrades al miniestadi?

 • Xafarder

  Segons la web del Barça, si poseu en el Google preus Barça B, els preus per a demá són els següents:
  Gol Sud alt i baix 3 €
  Gol Nord està reservat o ocupat.
  Lateral alta i baixa 6 €
  Tribuna alta i baixa 10 €

 • Sobradete

  Pues Xafarder tienes razón está muy bien explicado,mas o menos a estas horas hay disponibles unos 2000 asientos en tribuna, unos 800 en lateral y unos 1600 en gol sur, el gol norte como dices tu no lo tienen disponible, quizás lo reservan por si a última hora les da por ir muchos socios del Barça.