BADALONA 1 VILLARREAL B 0

Escapulats,

Nova victòria del Badalona aquest matí contra el filial groguet, i ja en són tres de seguides (4-1 davant el Pobla de Mafumet a la tornada de la final catalana de la Copa RFEF, 0-1 a Alcoi i 1-0 avui a Montigalà a la lliga). En un partit molt seriós, els de Manolo González han tirat d’ofici (i sacrifici) per a controlar un dels equips amb més qualitat de la categoria i han pogut assegurar tres punts boníssims que ens permeten respirar tranquils a la classificació i viatjar a Lleida, diumenge que ve, amb cap pressió i molt a guanyar. Els nostres cada cop creixen més, agafen confiança i sembla que per fi els resultats acompanyen l’esforç i el treball de tot el bloc, que avui ha demostrat solidaritat i esperit d’equip. Anem bé!!!

Pinzellades:

 • Eficiència: Ho apuntava a la crònica. El Bada segueix amb l’espectacular registre de la temporada passada. Molt pocs gols (5 en 10 jornades: 0’5 per partit) però amb el màxim rendiment: 14 punts (2,8 punts per diana). O sigui, som un equip que, si marquem, quasi segur que guanyem el partit. L’única excepció va ser l’1-1 a La Pobla. Si Varo no hagués jugat a ser l’heroi aquell dia, el gol seria sinònim de tres punts a Badalona. Impressionant.
 • Defensa. Segona jornada a la lliga sense encaixar per un total de 255 minuts amb la porteria imbatuda. El gran estat de forma de Morales explica, en bona part, aquesta excel·lent marca, però la veritat és que seríem injustos si no destaquéssim l’enorme solidesa de tot l’equip al darrere. Només 7 gols rebuts en 10 partits és una xifra envejable: de fet, la millor del grup empatats, curiosament, amb el Villarreal B.
 • Akrong. Partidàs del ghanès. Després de la seva errada a La Feixa Llarga, sembla que en Jacob ha reaccionat amb escreix i actualment és el nostre central més fiable. A més, el fet que pugui jugar també de lateral segurament el convertirà en un dels fixos a l’esquema de Manolo González. Gran encert al mercat, aquest nano. Ara bé: haurà de millorar el coneixement de l’idioma…
 • Morgado. El míster ho ha dit: “Torna a ser el Pablo Morgado que coneixíem”. El valencià ha estat el millor en atac; potència, desequilibri i driblatge és el que aporta un jugador incansable i que va a més. Està cridat a ser un dels màxims golejadors del Badalona 2015/16.
 • Ponzio/Civil. La creu. Una altra jornada sense anar convocats i cada cop sembla més clar que no compten gaire per al cos tècnic. Només podem especular, però tenint en compte que el míster ja ha parlat de fitxatges d’hivern, és normal que molts els vegin més fora que dins.
 • Chacón. Fora. Aquest sí que ja ha tornat a l’Argentina. Si fa el camí de tornada altra vegada dependrà de la burocràcia, perquè no ho farà si no és per jugar minuts. El temps dirà si el club s’havia d’haver arriscat o no a l’hora de contractar-lo, però ara mateix sembla una molt mala operació: tenir un jugador en nòmina sense poder-lo utilitzar és sempre un pèssim negoci…
 • Betulians. Semblava impossible enverinar més la situació. Avui els Mossos d’Esquadra han obert acta per fer que els Betulians no puguin fer servir més el megafon durant els partits. Opinió personal: No m’agraden els megàfons a la graderia, però la persecució que estan patint els Betulians, que mai han estat protagonistes ni del més mínim incident, i a sobre al nostre propi estadi, és de traca. Tota la solidaritat cap a ells i espero que el club faci d’intermediari per començar a canviar aquest tracte injust. Clama al cel.

Bona entrada a Montigalà per veure el quart triomf del Badalona a la lliga.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

39 responses to “BADALONA 1 VILLARREAL B 0

 • Anònim

  Muy bien el equipo,intensidad,ganas,y muy buen resultado,destacar especialmente a Morgado,Manu Balda y Morales,aunque todos han rallado a gran altura.
  Lo de los árbitros empieza a ser preocupante la expulsión por roja directa a Carroza es increible,el central del Villarreal B el número 5 creo que era ha agarrado durante todo el partido a Manu Balda y a algún otro y por reiteraciones debería haberse ido a la calle y sigue hay,es patético…

 • Anònim

  Yo opino que ha sido un buen arbitraje, cuando vea la jugada de la expulsión, te diré si ha podido equivocarse en esta jugada, puede ser la única laguna que ha tenido, ahora todo depende del color en que se mire y las opiniones son libres.

 • Anonimus maximus

  Buena victoria en casa contra el Villareal B. Sufrida y trabajada a la vez que merecida. La semana que viene en LLeida aunque el equipo vaya sin presion al haber ganado estos 2 ultimos partidos ligueros, debe salir a ganar porque se puede y ultimamente asi lo hemos demostrado.

  El tema de los betulians como bien dices es de traca y clama al cielo. Si por animar a tu equipo y hacer lo mismo o incluso menos que hacen otras aficiones en sus campos es un crimen. Yo entonces también soy un criminal. Mi solidaridad también con ellos. Basta ya de criminalizar a los aficionados.

 • Ícar

  Sabeu si el pròxim partit el faran per esport 3?

  • lluis

   No el fan. Diumenge, com no, fan el Reus-BarcelonaB i dissabte a la tarda fan el EspanyolB-Cornellà.

 • L'escapulat

  Bon dia a tots!

  Efectivament, aquest diumenge era un dia propici per tenir el Bada televisat, però ja coneixeu la tendència de TVC per oferir els filials preferentment. En fi… Repeteixo que a casa no crec que televisin cap partit perquè Montigalà potser no reuneix les condicions (per col·locar totes les càmeres, no per horari, ja que també fan partits a les 12h). A veure si al Miniestadi sí que el fan, tot i que és un desplaçament més fàcil de fer…

  Recordeu que divendres a les 19.30h hi ha Assemblea Ordinària i que els qui hi puguen anar podreu fer totes les preguntes que vulgueu…
  Avui seré a la tertúlia d’RCB: a veure si podem tractar alguns d’aquests temes.

  Per cert, encara no he actualitzat la classificació del blog; estic esperant que ho facin els companys del Regió 7, que és d’on l’agafo: Ara mateix som 11º amb 14 punts, a 3 del playoff i 6 per sobre del descens.

 • Anònim

  Hola Escapulat. Ya te escucharé en la tertulia entonces. Estaría bien que saliera el tema del futbol base y las condiciones de entreno, que la semana pasada ya comentó Manolo González, Nuestro Cadete División de Honor, tercero en la clasificación, juega esta semana con el RCD Espanyol en la Dano Jarque y la semana que viene, tenemos al Barça en Montigalá… y nosotros entrenando 2 días en el campito de futbol 7. En fin… ya sabemos lo que hay, que hacen falta soluciones.

  Gracias!

  • L'escapulat

   Bon dia,

   Llàstima, ahir no he vist el missatge a temps. Ahir vam fer un parèntesi (merescut) per tractar la bona trajectòria del Sea-gull, però ho tenim present. Una bona eina per a denunciar-ho seria que truquessis al programa, ja que segurament deus conéixer la situació millor que molts nosaltres. Bé, o si ets soci divendres tenis una ocasió immillorable per a plantejar el tema a la Junta Directiva del club.
   El cadet A ara mateix és el vaixell insígnia del nostre futbol base, i efectivament és una vergonya les condicions en què ha d’entrenar… Espero que la teva queixa arribi on ha d’arribar…

   Seguim en contacte!

   Amunt Badalona

 • Cristian

  Hoy queria poner unas palabras sobre el tema del acta abierta al Badalona por el tema de nuestro megafono, aunque ayer en la tertulia se habló un poco el tema. Quiero decir que tenemos el megafono desde hace muchos años y nunca habia pasado nada. ¿qué ha cambiado este año para que exista esa persecución hacia nosotros? ¿están incitados a actuar asi? No entiendo y no entendemos nada. Solo decir que el club espero que les haga entrar en razón y les hagan ver lo que somos y no lo que los mossos quieren ver. BASTA YA!!!!!

  Con respecto al partido cabe decir que se hizo un muy buen partido y que quitando la multiple ocasión de nada mas empezar el partido que entre un inconmensurable Morales, el palo y un defensa evitaron el gol no volvieron a generar excesivo peligro siendo un equipo con mucha polvora.

  Ahora a viajar a LLeida donde ultimamente no se nos está dando nada mal y donde espero que siga la racha y saquemos algo positivo!!!!

  VAMOS BADALONA!!!!!!

 • Anònim

  Hola Cristian. El domingo estuve en el partido y, aparte de pasármelo bien con el partido, me lo pasé bien con vosotros. Comentarios con “chispa”, cánticos divertidos y ni un sólo insulto. Lo del megafono, no lo entiendo. ¿Que será lo siguiente?. ¿El bombo?

 • Sobradete

  Comité de Competición 1 partido de suspensión a Carroza.

 • litusmonfort

  Alberto Carroza ha sido suspendido con un partido de sanción… Es una clave en el medio del campo tanto como en la defensa, pero con Tono Lao y Amantini, que volverán de sanción creo que es posible ganar en Lleida, y es un campo que últimamente se nos da bastante bien, de hecho, creo que hemos ganado 11 o 12 puntos de 15 disponibles! Amunt Badalona!

 • carlitos

  Vamos a tocar con los pies en el suelo y no contar con ganar en todos los enfrentamientos de este “tourmalet” …..por ahora lo estamos haciendo muy bien pero tampoco conviene presionar demasiado a los jugadores!
  Vamos por mi ojala que los ganemos todos los que vienen y en 5 semanas estamos en play off si o si!
  En referencia al tema Betulians indicar que estamos llegando a puntos extremos ya que nunca hemos sido ni un grupo violento, ni político ni amenazante para otros aficionados, jugadores o árbitros!
  Empieza a ser preocupante la persecución que sufrimos y en como se miden según que actos en los partidos….
  Por favor señores agentes de seguridad hagan una visita a campos de la Comunidad Valenciana, Baleares etc….y allí podrán ver otro tipo de comportamientos hacia jugadores de otro equipo, árbitros e incluso seguidores visitantes!!!!
  Esto clama al cielo SEÑORES!!!!!!!!

 • Anònim

  Per què vau decidir que els jugadors és fessin la foto amb els braços plegats? Així tapen al patrocinador principal del club…No estarà molt content…

  • Carlos

   Si es raro Morales y Marc Vito no lo estan,y Amantini mirando hacia otro lado,pasaria un pibon !!!!

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Sí, aquest migdia s’ha confirmat la sanció d’un partit a Carroza. Per a mi, una bona notícia ja que és el mínim càstig tenint en compte que l’expulsió, i més un cop vistes les imatges, és clara.
  Tampoc seria una baixa especialment rellevant, si tenim en compte que tornen Amantini i Lao. Com bé dieu, ara viatgem a Lleida amb molt a guanyar i poc a perdre; a més des que els de la Terra Ferma es van refundar el 2011 encara no hi hem perdut (2 victòries i un empat), així que a per totes. Ara bé, l’encerta en Carlitos en recordar que no cal tampoc posar massa pressió als jugadors ara mateix i començar a creure’ns el que no som. Calma i poc a poc: Objectiu 25 punts al Nadal.

  Betulians: Lamentable, sí. Jo us sóc sincer i ja ho vaig dir: no m’agraden els megàfons als camps; a mi personalment em molesten. Ara bé, o s’unifiquen criteris o cagada pastoret. No pot ser que a uns camps es permeti tot i a d’altres, on mai no ha passat res, se’ns prengui per delinqüents. No cal parlar del que hem vist a Badalona, i no cal anar gaire lluny…

  Fotos: Vam pensar fer-ho amb els braços creuats per fer-ho una mica més original; tusgsal apareix quasi en tots els casos i vaja, no crec que sigui res greu. Com a mínim a mi no em van donar cap indicació al respecte. Les vam fer perquè ja tocava, que si no ens plantem al torrons sense posar cara als jugadors…
  Els porters sí que volia fer-los diferents i pel que fa a Amantini, no me’n vaig adonar fins que vaig passar les fotos…

  Per cert, segur que us recordeu de Mariano Díaz, aquell juvenil -fitxat per Manolo González, per cert- que tan alt apuntava. Bé doncs, sembla que ja està explotant al Madrid Castilla, líder del grup II de la 2a B. Des d’aquí sempre ens alegrem dels èxits exescapulats. Sembla que aviat en tindrem un altre a la primera línia.

  • lluis

   Mariano màxim golejador de tots els grups de Segona B junt amb Dalmau del Espanyol B. ja té ofertes de Primera Divisió per la temporada vinent. Qui diu que el Badalona no dona fruits de la seva pedrera? Fa poc ho vaig llegir per algun post d’aqui. Victor, Gerard Moreno, Mariano.

   • L'escapulat

    I tant Lluís, ja podem comptar un bon grapat de casos com els que has dit, tot i que en alguns casos, com el de Mariano, potser parlar de “planter” escapulat seria una mica injust, ja que va arribar ja com a juvenil…

    En tot cas, un orgull!

 • Anónimo

  Albert, todos estos jugadores que se ficharon, Gerard Moreno cedido por el Espanyol Cadete de último año y luego de juvenil queda en propiedad del Badalona, Mariano se ficha de juvenil de segundo año del Premiá y Victor Rodriguez se ficha de juvenil de segundo año del Mercantil, no se formaron en Badalona, en Badalona los hicimos crecer y los pusimos en el escaparate.

  • L'escapulat

   Exactament; el que passa és que Gerard Moreno i Víctor Rodríguez, sobretot (podríem parlar també de Tarsi, Isaías o ara Carracedo) van tenir més identificació amb el club, potser. Mariano va ser un vist i no vist més acusat, i per això segurament ell no recorda Badalona amb tant “carinyo” com ho poden fer els altres jejeje

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  La RFEF ja ha publicat la Circular nº22 relativa a la Copa RFEF:

  a) Després de les renúncies dels eliminats a la 1a ronda de la Copa del Rei hi ha 30 participants i, per tant, no farà falta una prèvia.

  b) Als 1/16 de final hi haurà dos equips exempts per tal que, dels 28 restants, en quedin 14. A aquests 14 els sumem els 2 exempts i en tenim 16 per a disputar els vuitens de final.

  c) El sorteig està condicionat pel criteri de proximitat geogràfica. Això fa que tinguem com a possibles rivals: Ascó i Sabadell (eliminats 1a ronda Copa del Rei), Atlético Baleares, Sariñena i Elche Ilicitano (campions autonòmics).
  Algú em comenta que no es té en compte la distribució dels grups de 2a B, així que l’Ilicitano no ens podria tocar, però el poso per si de cas.

  d) L’anada dels 1/16, si no quedem exempts, es disputarà els dies 2 o 3 de desembre, i la tornada els dies 16 o 17 del mateix mes.

  e) El sorteig se celebrarà a Madrid el proper dimarts, dia 3 de novembre, a les 12 hores.

  >>> Circular nº22 de la RFEF

 • Anonimus Maximus

  Alguien puede comentar algo sobre la asamblea que se hizo ayer? Que destacariais? Que preguntas se formularon? todas tuvieron respuesta?

 • Carlos

  Si que somos 312 socios y 254 abonados y que solo asistimos 45,y que estos dos meses que quedan de año son cruciales para negociar la deuda que tenemos antes del 31 de Diciembre,a principios de año se convocara una junta extraordinaria para ver como se pagara dicha deuda que por el mes de Abril o Mayo hay que tener resuelta.Y que en caso de un hipotetico ascenso a segunda division la Rfef no nos dejaria subir si no estamos con deuda 0.Vamos que estamos en alerta roja no rojisima.
  La verdad de lo demas se hablo mas bien poco,el tema de la deuda se llevo la mayor parte del tiempo

 • juan antonio

  también que el nuevo estadio tendrá cubierta.y el marcador del centenari nadie sabe donde esta y la junta le esta preguntando al ayuntamiento que donde esta.la temporada pasada fue el primer año que no se pidió ningún presupuesto están reduciéndo las deudas de anteriores juntas y además hubo un saldo a favor del presupuesto de la temporada pasada.ahora solo falta saber como pagar antes de abril el dinero de la seguridad social si se debe dinero la rfef no te deja subir a segunda a.respecto al futbol base están manteniendo reuniones con el ayuntamiento sobre lo del campo y arreglarlo cuanto antes pues hay una carta firmada que es disfrute total del cf Badalona y no del futbol americano.las gradas de cemento que están en morera dicen que no las ponen por falta de dinero y que nos aguantemos con las de mecanotuvo.se dijo de los aspersores que nos mojábamos y también están hablando del tema con la concejala de deportes.o sea a espaerar para agosto que estará el nuevo estadio y ya no tendremos problemas.mañana haber si nos dan otra alegría de ganar en Lleida,dijo el presi que primero salvarse este año y porque no un playoff que hace años que no hacemos.un 10 para esta directiva que nos esta sacando de la crisis con sudor y peleando con el consistorio contra todas las adversidades.VAMOS BADALONA DEMA A POR LOS TRES PUNTOS.

 • Anònim

  La pròxima vegada estaria bé que es pogués escoltar per ràdio l’assemblea.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Gràcies a en Carlos i en Juan Antonio pels breus informes sobre l’Assemblea d’Ahir. Jo ja us vaig dir que per motius de feina no hi podia anar i, tot i que el dia i l’hora no eren gaire propicis, m’estranya l’afluència tan baixa de socis…

  En primer lloc cal destacar la feina d’una directiva que, amb tan poc suport de la massa social (parlo dels 312 socis en una ciutat com Badalona) estan tirant endavant amb un club de 2a B, que avui dia ja sabeu que són més una font de problemes que altra cosa…
  El Badalona és un dels pocs clubs de la categoria que té el tema SS més o menys controlat i, pel que fa al deute amb Tusgsal, suposo que ho acabaran arreglant perquè ja sabeu que les relacions són molt estretes…
  El que és evident és que el futur a mitjà termini de l’entitat passa per la conversió a SAD, ja que per pujar a 2a A cal tenir deute 0 i un capital per començar (uns 2-3 milions d’euros, calculem…). Tot i que és una feina fosca i poc agraïda, confiem que s’està fent bé la feina i que el Badalona tirarà endavant. Aquesta temporada és la primera que generem beneficis i no demanem deutes, així que és un primer pas endavant. La temporada vinent, ja amb el nou estadi, hauríem de fer una catarsi i començar amb forces noves.

  Marcador del Centenari: Silenci total. No crec que el tornem a veure. En tot cas, el podríem reconstruir -al capdavall eren quatre pedres-, ni que fos per homenatjar la història als terrenys de Montigalà.

  Problemàtica amb els Dracs: Mala peça al teler. Si, com dieu, la Directiva diu que existeix aquest paper, haurien d’anar fins al final per a defensar els seus drets, com vam fer amb els focus… No pot ser, aquesta falta de consideració…

  Graderies de Formigó: Pocs en parlaven, ara, però el tema segueix allà. En teoria el projecte inicial era traslladar-les del Centenari a Montigalà, però amb la conya del mecanotub sembla que s’ha aparcat sine die… O sigui, que la temporada que ve al camp actual no hi haurà cap mena de graderia. No sé si en un futur s’acabaran traslladant o no… Però si ho ha de pagar l’Ajuntament anem llestos, em penso.

  Per cert, canviant de tema i tornant a l’esport:

  – Ahir sortia una entrevista a Morales al Diari de Badalona en què el porter revelava una dada contractual interessant: si juga 30 partits quedarà renovat automàticament. Així que el més probable és que segueixi a la plantilla de la temporada que ve.

  – Atents les properes hores al twitter oficial del club perquè hi ha una notícia important pel que fa a la 1a plantilla. No us sorprendrà, però és rellevant…

 • juan antonio

  xavi civil era claro que no seguiría en diciembre,venia como goleador pero para esta categoría todavía estaba verde quizás dentro de dos o tres temporadas si como enric gallego,xavi civil yo decía que era otro caso matamala,creo yo que todavía saldrán un par mas de jugadores para el mercado de invierno.todo lo que sea por mejorar para el equipo mejor.

  • L'escapulat

   Bon dia!

   Ja us vaig dir que no us sorprendria la notícia, però potser sí per produir-se tan aviat. No sé si el mercat de 3a està obert, però en principi el jugador es quedarà sense equip fins desembre, no?
   En tot cas, una baixa previsible tenint en compte l’escàs paper que havia tingut. Com bé dieu, als golejadors els costa molt adaptar-se al salt de categoria de 3a a 2a B…

   Creieu que hi haura més baixes al mercat d’hivern? Manolo González va parlar obertament d’almenys un fitxatge, així que no m’estranyaria.
   Un altre cas que podem ensumar és el de Facundo Ponzio. Avui es torna a quedar a casa i crec que ja són 5 partits en què no entra a la convocatòria… Suposo que a aquest nano -i/o els seus representants- el que l’interessa és jugar i, si no ho fa aquí, voldrà fer-ho a l’Argentina. En fi, temps al temps: l’important ara és que l’equip segueixi guanyant i progressant en aquesta bona línia, començant per aquesta tarda!

   • Anònim

    Yo creo que Manolo ya le tiene el ojo echado a algún jugador,para el mercado de invierno,y por eso quiere quitarse gente lo antes posible,para así aligerar plantilla y ahorrarse también el club pasta para poder abordar ese posible fichaje

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Veig que tenim un deute a pagar a l’abril o maig i que encara no sabem com pagar-la. I encara parlem d’un possible ascens a Segona A?. El primer és pagar els deutes. Prefereixo estar a tercera en un camp de terra i amb dignitat, que a Segona A amb un estadi modern i “guay” renegociant deutes cada any.

  També veig que tenim un deute amb Tugsal. No són els nostres patrocinadors??? Com pot ser que siguem nosaltres que els devem diners a ells??

  312 socis de primera i només 45 van anar a la reunió. En canvi els 254 socis de segona no tenim dret a assistir-hi. Se sap si aquesta vegada el president també va criticar que hi hagin socis de segona?.

  Sobre el tema del marcador, quedarien millor si diguessin que no s’ha pogut conservar, i que oblidem el tema. Però això de reconèixer que no saben ni on està, i que ho estan preguntant a l’ajuntament. Només falta que també li donin la culpa d’això a l’ajuntament. Hem tingut alcaldes socialistes, peperos i de la CUP, i la culpa de tot sempre és de l’ajuntament.

  I sí, aquesta junta està fent una tasca molt fosca. Es posen peatges a l’assistència a les assemblees i ni tants sols es pot permetre contestar una entrevista feta pels propis aficionats del seu club via blog. Espero que aquest blog de l’Escapulat duri molts anys perque gairebé és l’única font de informació que tenim.

  El millor de tots és l’aspecte esportiu, m’encanta l’entrenador que tenim.

  • L'escapulat

   Bon dia!

   Vaja, V-R-P, avui anaves amb l’ametralladora carregada ejeje

   En primer lloc, gràcies per la teva opinió. Ja sabeu que en aquest blog és el més important.

   Assemblea:

   – Xifra de socis assistents molt pobra, la veritat. Ja he dit que l’horari no era el millor del món però això, malauradament, potser deixa al descobert la nostra massa social real…

   – Socis de 1a i de 2a: Jo en el seu dia també vaig ser crític amb aquesta dualitat, imposada sens dubte en l’etapa Casquete per desincentivar l’assistència a les Assemblees. Ara bé, actualment la diferència és de 35€ i, tot i que segueixo sent favorable a la supressió entre socis i abonats, no crec que aquest sigui el principal motiu de la baixa assistència a l’Assemblea d’ahir… Cal més compromís.

   Per cert, en honor a la veritat el mateix Xavi Saisó va plantejar aquest dubte a l’Assemblea de l’any passat i des de la Directiva es va dir que s’eliminaria la distinció. A veure si la temporada que ve es compleix la promesa però, com tantes altres coses, es pot discutir a l’Assemblea.

   – Deute Tusgsal: Pel que tinc entès durant l’etapa anterior el que feia el club era endeutar-se a partir del patrimoni i amb diners de Tusgsal… O sigui que el senyor Casquete, en època de vaques grasses, va tirar pel broc gros amb diners que, evidentment, no posava de la seva butxaca.
   En fi, suposo que algun dia algú ens ho explicarà tot i del tot, però ja veieu que les coses no es van fer amb tota la transparència desitjable, i les Assemblees, malauradament, potser eren poc més que un teatret per donar via lliure al que volia la Junta. Molts dels actors d’aquella època, per cert, segueixen vinculats al club.

   – Repeteixo: Primer any que generem beneficis i segon any consecutiu en què el club no s’endeuta. Trobo que és una dada molt rellevant i positiva.
   Jo no seria tan dur parlant de dignitat, el Bada és un club que paga al dia i que té pràcticament regularitzada la situació amb la seguretat social, cosa que no gaires poden dir. Podem anar amb el cap alt en aquest sentit, i confio que s’arribi a un acord amb Tusgsal aviat -m’estranyaria molt el contrari- i poguem deslliurar-nos, per fi, d’aquest molest llast.

   – Entrevista al President: Aquí sóc jo qui m’he de disculpar perquè si l’entrevista no s’ha fet no és perquè el president s’hi hagi negat, sinó perquè no vaig trobar temps per fer-la, per motius diversos, quan hagués tocat, i després vaig considerar que era millor esperar i fer-la al Nadal, quan molts dels temes que es proposaven ja estiguessin una mica més clars, com a mínim. Així que… el retard és cosa meva! Espero tornar a reobrir el post a l’aturada de desembre perquè hi pugueu penjar les vostres preguntes!

   – Marcador: Tota la raó. Aquí ens amaguen l’ou com volen. És evident que algú sap què ha passat (segurament, que el van tirar a terra i santes pàsques) i no se’ns vol dir. Per què? Total, ens importa a quatre gats i tampoc ens estranya res, ja. Ho desconec, però també sóc realista: El club té mil fronts oberts i la prioritat, ara mateix, passa per la gestió del nou estadi i, no ens oblidem, salvar aquesta campanya per estrenar-lo a 2a B.

   Per acabar, dir que jo també comparteixo el teu entusiasme pel nostre entrenador: Els resultats que aconsegueix aquest equip amb els recursos que tenim són pràcticament miraculosos. Hem d’estar molt orgullosos del nostre cos tècnic i de la competititvitat de la plantilla que han construït.

   Que segueixi aquesta tarda a Lleida!

  • Anònim

   Algu que diu les coses clares. Et felicito V-R-P. Jo soc en Lluis pero escric desde un mobil i no surt el meu nom. Jo hem vaig borrar d’abonat perque veig que la junta, en temes que no son esportius, molt malament. Esportivament lo millor que han fet posar d’ entrenador a M. Gonzalez. Per cert ahir vaig anar al camp a veure un partit d’ alevins, per primer cop aquesta temporada. Teme grades: sense comentaris.

 • Anònim

  Es muy fácil,cuestionar a la directiva con todos los frentes abiertos que tienen encima,(y yo soy el primero que lo critique en su día),pero señores el tema primordial es la existencia del Badalona en el tema financiero,yo es a la primera asamblea que asisto como socio y la verdad es que el tema números es preocupante,incluso se llego a decir el tema de que pudiera coger el club una gestora e incluso de tener que convertirse en una S.A.
  Dejemonos de marcadores y de hostias,porque los anteriores socios en la etapa de Casquete son tan culpables como el por dejar aprobar unas cuentas y pedir unos creditos que ni clubes de primera división como Eibar,etc…tienen actualmente.
  Chapeau por la actual directiva en mi opinión que sin crédito ni nada esta intentando sacar al club de la puñetera miseria. Amunt Badalona y amb dos cojons!!!!!!