ALCOYANO 0 BADALONA 1

Escapulats,

Per fi. El Badalona s’ha retrobat amb el gol i ho ha fet per la porta gran, amb una victòria de prestigi a El Collao. Pablo Morgado ha aprofitat una bona contra just abans d’arribar al descans i no ha perdonat en l’un contra un davant Marc Martínez. Els alacantins han empès de valent a la primera meitat i l’1-0 hauria pogut arribar en diverses ocasions, però cada arribada local es topava amb un Morales inexpugnable. Gran actuació del nostre porter, actor clau per acompanyar una defensa molt sòlida que ha sabut patir i aguantar bé les envestides finals de l’Alcoyano durant tot el partit. Tres punts absolutament vitals que valen el seu pes en or, ens treuen de la zona calenta de la taula i ens omplen de confiança per afrontar el petit tour de force que ens espera aquestes properes setmanes…

Vinga, les pinzellades:

 • Tercera victòria a la lliga en 9 partits; segona fora de casa. De fet, hem guanyat més partits fora de casa (Xàtiva i Alcoi) que a Montigalà, on només vam guanyat l’Espanyol B el 13 de setembre.
 • Seguim sent un dels equips menys golejadors del grup, amb tot just 4 golets (només l’Olímpic n’ha marcat menys), però els traiem un gran rendiment. De fet, menys a la Pobla, tots els gols han valgut 3 punts. Com ja era habitual la temporada passada, som els reis de l’eficiència (i sort): cada gol, 2,75 punts. Una barbaritat. Curiosament, també, hem marcat més gols fora de casa (3) que a casa, on els soferts espectadors de Montigalà a la lliga només han vist la diana de Javi Rodríguez davant el filial perico. Això sí, un autèntic golàs!
 • Davantera. A molts ens va sorprendre que ahir no viatgessin ni Xavi Civil ni Facundo Ponzio. Sembla que Manolo González no compta gaire amb ells per posar remei a la nostra poca eficàcia de cara a porta.
 • Porteria. ‘Moro’ Imperial. L’ex del Sant Andreu ho ha tret tot aquesta tarda i, dels tres punts, potser dos són seus. De moment el seu rendiment està sent més que notable i la transició respecte de Marcos, fluïda. Això sense oblidar el gran partit de Marc Vito dimecres passat contra La Pobla de Mafumet en Copa RFEF.
 • Tourmalet. Déu n’hi dó el que ens espera a partir d’ara: Villarreal B a casa; Lleida a fora; Reus a casa i Barça B al Miniestadi. El primer examen d’aquesta dura travessia l’hem superat amb nota, però queda molt de camí. Això sí: lluny del descens tot es veu amb molta més calma i tranquil·litat. Avui hem fet un pas endavant i, com ha dit Sergio Olmeda, demostrant que podem plantar-li cara a tothom.

Com era d’esperar, no ha sigut fàcil avui a Alcoi… | Foto: Raúl Pina (CD Alcoyano)

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

49 responses to “ALCOYANO 0 BADALONA 1

 • Carlos

  Muy bien Badalona,parece que la victoria contra la Pobla ha cambiado la tendencia a ver si podemos ganar al Villarreal B,y situarnos de mitad de tabla para arriba.Entre el Badalona 14 clasificado y el 6 clasificado de 3 puntos

  • Carlos

   Por cierto Eloy M.crack ha acertado el resultado y goleador en la porra.

 • Eloy M.

  Gracias por la felicitación Carlos. Siendo honestos, hay cosas que no salen dos veces Carlos..jaja

 • Carlos

  Lo único negativo del encuentro son las targetas a Amantini y Toni Lao que les hará perderse el próximo partido contra el Villarreal B,seria positivo recuperar a Sergi Maestre .

 • Eloy M.

  Totalmente de acuerdo contigo. Por cierto, lo de que hay cosas que no salen dos veces me refería a mi acierto completo en el pronostico, no a la victoria del equipo.

 • Anònim

  En la enquesta no hay posibilidad de poner ganar el titulo de liga 😉

 • Anònim

  Bien, bien… vamos bien. Era necesaria una victoria para subir la moral y mirar hacia adelante.

  Jornada positiva también en el fútbol base, con, por fin, victoria de nuestro Juvenil A Liga Nacional y victoria del Juvenil B de Preferente. Ambos en la parte baja (muy baja) de la tabla, pero con victorias al fin y al cabo. Los Cadetes también ganaron, tanto el A División de Honor en Mataró como el B en casa con el Sant Cugat.

  Amunt Badalona!

  • L'escapulat

   Bon dia!

   Feu bé de comentar les victòries -per fi- al futbol base. Jornada ideal al club i esperem que serveixi de punt d’inflexió.
   Ara a descansar aquesta setmana i agafar forces per al tram tan complicat que ens espera a la lliga. Ja arribem a la jornada 10 i això ja va prenent forma, així que cal apretar les dents.

   Per cert, a partir d’aquesta setmana, i gràcies a un acord amb Engestur, hi haurà publicitat dels partits del Bada per tota la ciutat, als pilars de l’autopista i els panells interactius del carrer.

   A veure si serveix per omplir una mica més el camp de Montigalà, que encara està una mica desangelat!

   Amunt Badalona

 • Anonimus maximus

  Gran victoria en uno de los campos mas complicados de la categoria. Esta victoria debe de servir para que los jugadores cojan esa confianza que les falta y les permita mejorar y demostrar todo el potencial que tienen.

  buena iniciativa la de los postes con los partidos del Badalona, pero creo que a poco que vengan habrá mas gente de pie que sentada. (me refiero a que no cabremos todos en la grada sentados)

  El juvenil A tiene que despertar de una vez, son chavales jovenes y les falta ese puntito de competitividad y de como se dice vulgarmente “echarle huevos”, eso no se puede entrenar, pero si que se puede motivar a los chavales a que lo den todo y no tengan miedo a nada!!! Enhorabuena por la victoria para ellos.

 • Anònim

  Lo de la publicidad está muy bien. Ayer por la tarde, camino de Montigalá, justo después de pasar el Magic a la izquierda, estaba anunciado el Badalona Villarreal en el panel led enorme que se ve desde la autopista….

 • Ícar

  Esta molt be que es fagi publicitat però s’hauria d’intentar poder jugar a la tarda. Aquest diumenge ja coincideix el Badalona amb la Penya…

 • Anònim

  I juguem amb espeltmes, serà que la Penya ens treu molt públic.

 • Pedro

  Pues que cambie de horario la Penya.

 • Xafarder

  El diumenge a la tarda a les 18,15 juga el Barça amb el Eibar i al matí la Penya amb el Fuenlabrada a les 12,30. Qui ens treurà mes públic a part del problema de la llum? Anar donant opinions.

 • JACH

  Personalmente estoy de acuerdo con lo expuesto por Ícar en su comentario. Debería hacerse lo posible por jugar el domingo tarde (16:30 ó incluso 16:00 horas…???).
  La Penya, seguro, no debe quitarnos mucha afluencia, pero conozco algún que otro socio/aficionado de ambas entidades y la coincidencia de horario no nos ayuda.
  Si estamos mejorando la comunicación de los partidos entre la ciudadanía (nueva-positiva divulgación y publicidad en los paneles led), estaría bien evitar la coincidencia horaria con la Penya. También la coincidencia con los otros equipos de futbol de la ciudad, que juegan domingo por la mañana.
  El horario de juego del CFBadalona debe ser el domingo por la tarde.
  A ver si se ponen en serio con el asunto y reparan correctamente la iluminación de una vez, porque clama al cielo la tomadura de pelo.

 • Sobradete

  Hace años que con el cambio de horario invernal, pasan los partidos a las 12 y cuando pusieron lamparas nuevas y limpiaron las ópticas del Centenari hace unos 6 años, estando el Sr. Martínez de Presidente, se probó jugar en Noviembre a las 5 de la tarde y fue un fracaso de asistencia y en diciembre se volvió a las 12 y con el frío que hace en Montigalá vendrían 4 y el cabo.

 • L'escapulat

  Ben vist, Xafarder.

  Jo sóc un ferm partidari dels partits a les 5 o 6 de la tarda, però entenc que hi hagi gent que vulgui veure el Barça o d’altres equips (traïdors…).
  Indubtablement, crec que el Barça -o el Madrid- ens poden treure més espectadors que no pas la Penya, si bé això no vol dir que s’hauria de procurar, per part dels dos, no solapar-nos.
  També és cert que, sobretot en el cas del bàsquet, qui mana és la TV, així que… Ara per ara ens esperen unes setmanes en què coincidim els dos al matí: nosaltres a les 12h i el Joventut a les 12.30h.

  Pel que tinc entès, i aprofitant que aquest diumenge canviem l’horari al d’hivern, tots els partits d’aquí a finals de març es jugaran a aquest horari matinal, independentment dels focus que, per cert, crec que són suficients per a poder jugar un partit però potser no per a ser retransmès per la tele.

 • Corto de vista.

  Escapulat, pásate por la noche por el campo y si tu crees que se puede jugar un partido de competición de segunda B o Copa RFEF, con la luz que hay en la portería de arriba, ya no digo el resto del campo, que puede ser aceptable, es que yo estoy mal de la vista y necesito que el oculista que me mire la vista y al al óptico que me gradue las gafas.

 • Xafarder

  La il·luminació té focus mal dirigits que es perd llum i com diu “Corto de vista” els focus blaus dóna la casualitat que afecten totalment a la porteria d’a dalt, no és possible jugar un partit de Lliga de Segona B o Copa RFEF en aquestes circumstàncies, si posessin llums blanques segur que no serviria per TV, però si per jugar partits, tal com estan futbol-basi i gràcies i crec que la decisió de jugar a les 12 qui l’ha pres tal com està la llum ha encertat.

 • Carlos

  Yo digo que juegue a la hora que juegue el Badalona sea por la mañana o sea por la tarde iré a verlo antes que al Barca,si eres del Badalona lo eres y ya esta,aparte ver al Barca me supone tener Tv de pago y no la tengo por lo tanto mas a mi favor,mi opinión es no coincidir con la Penya porque habrá mas de uno que quiera poder ver a las dos equipos y eso resta afluencia a uno y a otro.
  Si Albert no se ve una leche en la portería del campo de futbol7,luces azules mal encaradas y encima una fundida por cada lado.

 • Corto de vista

  Menos mal Carlos, ahora mismo por internet, anulo la hora del oculista, pues veo que si tu lo dices, no estoy tan mal de la vista como yo creía, ya tenía mis dudas y había pedido hora para que me miraran la vista.

 • Sobradete

  Pues el día 8-11-15 coincidimos otra vez con la Penya:
  Domingo, 08 noviembre de 2015
  FIATC Joventut – CAI Zaragoza 13:00 h.
  FC Barcelona – Villarreal 16:00 h.
  y nosotros con el Reus en casa.
  Nos arreglan la luz y jugamos el sábado noche o el domingo después del Barça, es dificil contentar a todo el mundo.
  Yo no tengo TV de pago, pero me voy al bar me tomo una cerveza y veo el partido, eso si primero el Badalona.

  • Carlos

   Contigo los de los bares tendría que cerrar si solo te tomas una cerveza en los 90 minutos de un partido

 • L'escapulat

  No fa falta dir quin és el meu equip i, tot i que prefereixo que el Barça, com a equip català, guanyi els màxims títols possibles, no m’importa gaire gens. Si fessin un Badalona-Barbastro a Montigalà i a la mateixa hora una final de Champions Barça-Madrid no fallaria… De pitjors n’hem vistes.

  Els partits de la Penya, de totes maneres, estan molt subjectes a la televisió, sobretot si finalment TVC arriba a un acord amb Movistar pels partits que no ofereixi la plataforma privada. Així doncs, caldrà anar-ho veient setmana a setmana.

  Pel que dieu dels focus, el partit de Copa RFEF es va jugar perfectament a les 17.30h, i fins i tot un abans amb pròrroga que va acabar quasi a les 21, així que no veig per què no es podria jugar un partit de lliga a les 17 o fins i tot a les 16h en horari d’hivern. Suposo que acabaran arreglant aquests dos focus espatllats i els mal orientats; vaja, hem de pensar això, oi?

  Corto de Vista, no passis pena que la primera visita no acostumen a cobrar-la.

 • Corto de vista

  Escapulat, afortunadamente puedo pagarme una mutua y no me cobran las visitas, pero te sigo diciendo que cuando el club pone las horas que pone, es porque la iluminación es deficiente y el día de la prórroga del Hospi, quedó mas que demostrado y lo que hicieron después es arreglar algo pero no todo, hay varias actuaciones a hacer y algún otro forero ya lo ha dicho, mal dirigidos y esto lo han de arreglar por la noche, otros fundidos y dos tipos de bombillas y como dice Carlos la portería de la parte del futbol 7 no se ve una leche, yo te aconsejo que el día que vengas por la noche a comprobar la iluminación, te pases por ejemplo por Pomar y verás la diferencia.

  • Carlos

   No hace falta irte tan lejos con que pases por el campo del Búfala que esta al lado veras la diferencia.

   • Falta de memoria

    Va siendo hora de que se vaya poniendo en la web los nombres y las caras a los jugadores..Así es imposible aprendérselos! Tampoco ayuda cambiar la plantilla todos los años. Tan poco dinero hay para una web mejor!?

 • Carlos Monfort

  Pues yo sinceramente creo que a la gente le gusta más los partidos por las tardes, pero en 2 semanas cuando se acostumbren todos, ya no se hablará mucho… Yo tengo mi seient en el Camp Nou, y voy cada fin de semana, pero sin duda, prefiero el Badalona. A ver que tal este finde con el Villareal en casa!

  • Ícar

   Jo soc soci de Barça, Badalona i Penya. Fins ara no havien coincidit… I ara ja haure de posar prioritats. Respecte el partit de diumenge, tinc la sensació que l’equip des de la victòria a la Pobla per 4-1 inicia una bona ratxa i en unes setmanes potser l’equip està lluitant pels playoff. Veig un equip que juga força be, i si millorem l’efectivitat…

 • Cristian

  Pues a mi como la Penya me la pela y el Barça o Madrid también, me da igual la hora del partido. Yo prefiero ahora que se acerca el frio jugar a las 12 ya que no tenemos que preocuparnos de luces, hace mejor temperatura y te deja toda la tarde del domingo libre para hacer lo que te de la gana. (y si no te acuestas el sabado a la noche muy tarde te da tiempo de pegarte un buen almuerzo antes del partido)

  Lo que si que me falta en la portada de la web del club es alguna foto de la aficion en esas fotos que pasan en la parte de arriba (Escapulat ¿cuando quieres que posemos? jejejeje)

  Este próximo domingo otro puerto duro de montaña de 1ª categoria, de estos que nos vienen seguidos. Lo afrontamos con la bajas de Toni Lao y Amantini y con la mas que probable recuperacion de Sergi Maestre. Debemos de sacar los 3 puntos como sea para poder encarar el resto de partidos duros que vienen despues con mucha mas tranquilidad. Ahora que el equipo a visto puerta confio en que los goles llegaran a Montigala y que Morales, como demostró en el Collao, cerrará la porteria!!!

  VAMOS BADALONA!!!!

 • L'escapulat

  Bon dia,

  Pel que fa als horaris, ja us dic que per a mi no hi ha discussió: prefereixo a la tarda, encara que per treballar potser és pitjor. La resta d’equips no m’interessen gaire. Evitar la coincidència amb la Penya és un factor que des de fa temps es diu que es procurarà d’evitar però que sempre passa de llarg.
  Des del famós dia de l’apagada contra el Terrassa, la postura del club sembla ser jugar sistemàticament a les 12 del matí quan hi ha el canvi d’horari d’hivern.
  Els socis que ho preguntin i proposin el canvi a l’Assemblea.

  Fotos: Precisament avui està programat que fem les fotos individuals dels jugadors per la web. Feia temps que intentava coordinar-ho.
  Aviat seran introduïdes al web, així com alguna altra foto de capçalera que l’Eloy Molina, de Capital Deporte, ha tingut la gentilesa de cedir-nos.
  Cristian, les fotos d’aficionats és millor no fer-les servir -el mateix Eloy me’n va oferir una vostra- per evitar problemes de drets d’imatge.

  Pel que fa al web, a mi també m’agradaria tenir la de l’Hércules, per exemple, o la de la Penya, sense anar més lluny, i fer rodes de premsa prèvies als partits i tenir imatges de cada entrenament i entrevistes a jugadors i que hi regalessin samarretes i bufandes cada setmana…
  Amb el que hi ha o es pot/vol donar es fa molt més del que seria raonable esperar. Si algú coneix un fotògraf professional -o amateur- que s’ofereixi gratis segur que el club hi està encantat. Ser del Badalona no és només anar als partits, entenc jo, de vegades cal preguntar-se que pots fer tu pel club en lloc de queixar-te d’allò que el club (no) fa per tu!
  Crítica constructiva, eh, ho dic per aquells que estripen el carnet…
  No patiu que si algun dia juguem Champions League hi haurà una web collonuda, plouran els patrocinadors i els espais Escapulats com bolets per criticar o lloar l’equip… Ara com ara….

  Focus: Pregunteu a l’Assemblea. O a la senyora regidora d’esports Maria Gallardo, si és que algun dia torna a trepitjar aquell cubicle de ferros que anomenem “llotja”. O si no al senyor exregidor Juan Fernández, del PP, que es deixa veure més per Montigalà, sembla que té un interès més sincer pel Badalona i, a més, també acostuma a parlar-ne més públicament.

  • Eloy M.

   No soy nadie para decir esto y tampoco voy a cambiar a nadie su manera de pensar pero por si a alguien le interesa mi opinión la escribo. Además, no me parece correcto lo que está sucediendo aquí.

   Subrayo lo dicho anteriormente por l’escapulat. A mi me consta que muchos empleados del club hacen más de lo que pueden, por el bien de la entidad, con los (pocos) recursos q disponen. Escapulat es uno de ellos. Creo que una cosa es la crítica constructiva y otra ya es cruzar la línea roja y faltar el respeto desde la sombra que proporciona internet.

   Bajo mi punto de vista también el club ha mejorado muchísimo la web los últimos años y creo que seguirá creciendo paralelamente en lo deportivo e institucional. Ahora todos sabemos el presupuesto que el club tiene así que un poco de conprensión.

   Lo único positivo que veo de todo esto es que se está hablando más de temas extradeportivos que de otra cosa así que no estará el Badalona tan mal en los partidos!

   Lo dije por radio y lo digo aquí, la afición escapulada debería estar más unida y más ahora que vienen partidos dificilísimos. Como dice siempre Morales: “juntos somos más fuertes”

   Nos vemos el domingo contra el submarino amarillo!

   • Anònim

    En el tema de la web creo que la web, como bien decís, por los medios que se tienen no nos podemos quejar.
    Pero yo deje de ser socio, ya sé que me diréis que no quiero al Badalona, que no soy de Badalona, etc,etc etc, por lo mal que se comporta la junta directiva a nivel social. El tema de la gente que ve los partidos desde fuera del campo ya dura dos temporadas, no se pone remedio.
    Cuando se hizo la demolición de el Estadio de la Avenida de Navarra por todos los periódicos y todas las revistas sólo salieron las fotos de los betulians con su placa conmemorativa. Olvidaron por completo poner al socio número 1 y a otros socios que hacen una vida que siguen al Badalona y que lo han dado todo por el club, siendo el socio número 1 miembro de la desaparecida Penya Blava que iba por toda España siguiendo al Badalona. ¿Se hizo mención a estos señores? Nada de mención y creo que se lo merecían más que nadie, por los muchos años que siguen y han seguido al Badalona.
    ¿Esto es tener consideración a los socios del Badalona o es haber querido romper con las pequeñas cosas que quedaban del antiguo Club de Fútbol Badalona y sobreponer todo lo que es el nuevo Club de Fútbol Badalona?
    A nivel social cero patatero para la junta.
    Y por mi no voy a hablar más de temas extradeportivos del Badalona, no sacando el abono de esta temporada ya he hecho lo que creo que tenía que hacer, y por eso no creais que no sigo al Badalona.

    • JACH

     Bastante de acuerdo con lo que comentas…, escasa sensibilidad histórica y con el socio-aficionado la mostrada por esta Junta.
     Para mi, por ejemplo, lo del riego era una falta de respeto total.
     También se gestionó pésimamente la despedida del viejo campo.
     Poco-nada queda ya de aquel histórico CFBadalona.
     Pero bueno, aunque cueste lo suyo, se intentan disculpar los errores, porque hay que ser muy osado para implicarse en la gestión de un club de 2a.B sin apenas recursos, con escaso apoyo externo, etc.
     Es de esperar que aprendan de sus errores y hagan por no repetirlos.
     Pues nada Anónim, que lo último es abandonar… Cuando acabe este año de “castigo”, vuelve a pasar por oficinas a sacar tu abono, que pocos somos y no puede quedar nadie por el camino.

 • L'escapulat

  Bona nit (o matinada…)

  Sobre el que comenta l’anònim, això sí que són temes concrets fàcilment comprovables en què s’han comès errors:

  a) El comiat del Centenari va ser molt trist, i aquí no només influeix el desinterès municipal sinó també el paper del club, que no va estar bé. Recordem que l’acte es va comunicar amb una setmana d’antelació, crec recordar, i a més es va fer un diumenge al matí i a la mateixa hora que el primer equip jugava a Torrellano contra l’Elx… Tampoc es va fer cap partit de comiat amb els veterans, etc. Tot una mica fet a corre-cuita i sense la solemnitat que mereixia el moment. Ho vaig criticar aleshores, fora del club, i ho critico potser fins i tot més ara, que hi sóc “dins”.

  b) Públic “gratis”: Una altra manca de respecte pel soci que paga la seva entrada. Avui ho comentava amb una persona del club: a Cerdanyola, i en una situació similar, ja han cobert amb una lona tota la part del camp que es podia veure des del carrer. Si ho poden fer allà per què no podem fer-ho aquí? Bé, doncs sembla que no podem. El tema és qui ho paga. Perquè recordem que és un camp municipal i aquestes coses -com els focus- les hauria de pagar l’Ajuntament… Jo m’he mogut per intentar buscar empreses que s’hi interessin, però és esgotador. Sé que s’han de col·locar unes quantes lones publicitàries més, però poca cosa més us puc dir. Jo he fet l’impossible i més.

  c) Aspersors insolents. Com està el tema? Es va donar ordre perquè s’avisés el públic una mica abans durant els partits, però suposo que la gent es segueix mullant. Això és el que veig més difícil, perquè el camp és el que és… Com a molt es pot retrassar l’obertura de l’aigua per donar temps a la gent de marxar….

  Pel que fa a la memòria històrica del club jo sóc el primer en estar-hi interessat, i aquest blog intenta posar el seu granet de sorra. Aspectes com la conservació del marcador del Centenari, el nom de l’estadi, el fet que els socis més antics i personatges històrics i tinguin un paper rellevant, etc. Tot això intentaré posar-ho sobre la taula, però heu d’entendre que al capdavall jo com a molt sóc un soci amb línia directa i poc més…

  Divendres 30, els que sigueu socis, teniu l’immens poder de demanar la paraula i fer totes les preguntes vosaltres mateixos.

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Albert tú no tens cap culpa,ni molt menys, i només hi han paraules de agraiment per la feina que fas això en primer lloc.
   Vull donar un exemple del tema lona per cubrir lo de fora del camp. Suposo que molts de vosaltres heu estat a la Ciutat esportiva Dani Jarque. El camp on s’entrena el Espanyol de primera divisió, perquè la gent no pugui veure l’entreno, està tapat amb una lona, agafada amb brides, i que porta la marca comercial de la roba que vesteix al club, la temporada pasada Puma, aquesta temporada Joma.El Badalona no hagués pogut demanar una lona així a Nike que tapés els dos llocs per on es pot veure el partit? Es una proposta. O una a Nike, i l’altre a Score que patrocina la roba al futbol base? Per cert l’anònim de dalt soc jo en lluis que se m’habia esborrat el nom

 • Cristian

  ¿Hay alguien en este blog que haya intentado hablar con miembros de la junta y ofrecerse para llevar el area social del Badalona? Si alguno tiene tiempo y quiere dedicarse en el Badalona a esta labor sin cobrar un duro seguro que la junta y el club en si lo agradece y no le pondrían pegas. No tomarlo como un ataque sino como un empujon que os doy a involucraros a los que podais.

  El dia de la demolición si que fue algo triste. Fueron socios veteranos del Badalona que recogieron un detalle que se les hizo, nosotros como la unica peña que queda en la actualidad (Betulians) también recibimos un detalle, 2 discursos y para casa. Las prisas y que al consistorio y al club les apremiaba la demolición pues así salió lo que salió. Pero ya está hecho y no hay marcha atrás… Hay que mirar hacia adelante, aprender de lo que se hizo mal y en la inaguración del nuevo estadio reparar en la medida de lo posible el “daño” causado a la memoria de este club ese dia.

  Quiero entender que la critica de que solo salieran los betulians en las fotos es porque solo salimos nosotros y no por el hecho de que salieramos nosotros y no otros.

  El tema web… De como la cogio Escapulat a como está ahora hay un paso grandisimo y seguro que con mas recursos y tiempo para dedicarle tendríamos una de las mejores webs del futbol español.

  Lo de la lona para tapar a la gente que ve el partido desde la calle… clama al cielo. A mi me dijeron que eso estaba controlado a principio de temporada y que se iba a tapar. LLevamos 4 partidos en casa y no he visto ninguna mejora de la situacion. No se que problemas puede haber.

  Y ahora por centrar un poco mas la cosa, animar a todos a acudir el domingo a Montigalá, viene el Villareal B, un equipo hecho para hacer play-off y subir. Seguro que veremos buen futbol y lucha. Debemos de estar todos apoyando desde el primer minuto porque como he leido por ahí, esta frase de Morales tiene mucho sentido!!! “JUNTOS SOMOS MAS FUERTES”

  VISCA BADALONA!!!!

 • Carlos

  Hablando un poquito de fútbol,bajas importantes las de Amantini y Toni Lao,para mi mas importante la de Toni Lao jugador mas polivalente y Amantini a pesar de su lucha e ímpetu lo veo siempre un peligro por su exceso de ganas.
  Atencion al arbitro Pulido Santana otro canario,que la lío en dos playoff retirándose por lesión en ambos partidos en el minuto 70,casualidad no se en ambos partidos estaba Toni Seligrat entrenando a Lleida y Huracán,el ultimo el de Huracan- Logroñes.

  • juan antonio

   carlos, pulido santana ya nos pito en casa contra el olot y cada temporada viene a pitarnos y es de los mejores árbitros que hay y no creo que repita otra vez en casa, fuera si,se habran equivocado en la designación o se a lesionado el que tenia que venir y lo han puesto a el.respecto a la alineación defensiva yo pondría de pareja de centrales carroza y maestre aunque manolo gonzalez es como Guardiola nunca adivinamos la alineación.el domingo partido muy difícil pero hay que ganar aunque sea en el ultimo minuto.VAMOS BADALONA QUE PODEMOS.

   • Cristian

    Yo como centrales este domingo pondria a Akrong y carroza y en el doble pivote a Maestre y Perona. Dejaria a Ibon delante de ellos con banda derecha para Manu Balda, izquierda para Eugeni y en punta Morgado. Pero de momento el mister no ha encontrato un 11 tipo y menos teniendo lesiones y sancionados asi que veremos que es lo que ocurre el domingo y quienes son los que juegan.

 • L'escapulat

  A mi també em va estranyar que xiulés altre cop Pulido Santana, alguna cosa deu haver passat.

  Akrong ha estat a un nivell molt alt fent de lateral, així que no sigui la seva nova posició fixa…
  Al davant veig que no compteu gaire ni amb Ponzio ni amb Civil… Pel que fa a l’argentí no descartaria que Manolo ens tornés a sorprendre amb el seu retorn aviat; a Civil, i més tenint en compte el que va dir el míster després de la derrota contra l’Atlético Levante, li veig poc futur si no és que canvien les coses aviat…

  En tot cas, el Villarreal B és un dels cinc millors equips de la categoria, segurament, així que el més probable -i adequat- és que plantegem un partit a la defensiva, a reduir espais i jugar al contraatac. Veurem! Tot el que sigui puntuar serà positiu, això segur.

  Amunt Badalona !

 • Xafarder

  El Comitè d’Àrbitres no s’ha equivocat, el que ens va xiular el dia de l’Olot va ser el seu germà Alexis que porta tres temporades en la categoria, el que ve aquesta setmana amb el Vila-real “B” és Juan Luis que porta unes set temporades en la categoria, bon àrbitre, això no vol dir que com a humà pugui equivocar-se, aquesta temporada el vaig veure en l’Espanyol “B”- Sabadell i va fer un bon arbitratge.

 • Joan

  Tema per assemblea: És una vergonya que aficionats que han d’anar en cadira de rodes no puguin accedir a la grada.

 • Anònim

  Doncs Joan, vas a l’assemblea i ho dius tu, no busquis que uns altres donin la cara, si una cosa no et sembla bé o creus que està malament,ho dius tu i no pasa res.

 • Anònim

  Perfecte, això és el que cal fer, vaig pensar que volies que un altre tragués el tema en l’assemblea, et demano disculpes, no és el teu cas.

 • Ícar Lite

  Anàlisis de la situació del C.F Badalona a la Lliga. Esport 99 tertúlia de joves de Badalona, de la generació del 99.

 • L'escapulat

  Gràcies Ícar, molt encertada l’anàlisi.

  Vinga, hi hagi pau que aquí el que volem tots és millorar les coses i que el club vagi cap amunt.
  Pel que fa a l’accessibilitat de Montigalà, en Joan té tota la raó i, al mateix temps, entenc que amb aquesta precarietat de mitjans el mecanotub prefabricat no inclogui rampes… En fi, ja veieu que a l’Assemblea es pot parlar de tot. Joan, sobretot posa èmfasi que pensin en l’accés per a les persones discapacitades. De totes formes, entenc que per normativa l’estadi ja haurà de complir amb tots els requisits.

  Recordeu que demà estrenem horari matinal, i que per sort dormirem una horeta més, també…

  AMUNT BADALONA