HÉRCULES 2 BADALONA 0

Escapulats,

La derrota d’ahir a Alacant entra dins dels plans, fins i tot, dels més optimistes. Caure al camp d’un dels equips més potents de tota la 2a B no pot ser considerat una davallada, i molt menys veient com van anar les coses. El Badalona va plantar cara al llarg de tot el partit i fins i tot va ser superior als locals durant un tram important del primer temps. La lesió de Maestre al 25′ va truncar aquesta bona dinàmica i, sent honestos, a la segona part no va haver-hi gaire història: l’Hércules ens va passar per sobre i va sentenciar el partit amb una contra mortal quan ja pràcticament jugàvem amb 10 per les molèsties de Carroza que, precisament, havia substituït en Sergio… Afortunadament aquesta setmana no tenim treva: demà passat viatgem a La Pobla en l’anada de la final catalana de la Copa RFEF. Diumenge que ve, això sí, no podem fallar davant l’Atlético Levante: ja som a només un punt de la zona perillosa.

 • Manca de gol. Repetim alerta: 3 gols en 7 jornades i 3 partits seguits sense guanyar… i sense marcar.
 • Canvis esgotats. És la segona vegada en dues setmanes que hem de jugar amb un home menys (tot i que ahir ‘Carro’ no va arribar a sortir del camp) perquè se’ns lesiona algú amb els tres canvis ja fets. Mala sort!?
 • Ibón. Ara per ara sembla que li ha guanyat la partida a Eugeni i que es confirma com a mig centre de confiança del cos tècnic. Ahir va distribuir bé quan el Bada dominava el partit però tampoc sense oferir res especial ofensivament.
 • Javi Rodríguez. Cridat a ser un home important a la mitja punta, li va faltar continuïtat. A més, va marxar 5 minuts després de l’entrada d’Eugeni, així que tampoc va tenir massa amb qui associar-se per generar perill.
 • Davantera. L’invent de Morgado de ‘9’, simplement, no va quallar. Balda va acabar fos a la banda dreta i a Olmeda, també amb un gran desgast, no li van acabar de sortir les coses a l’esquerra. Civil va entrar a la recta final però va estar molt sol a dalt. Cal recuperar aquest jugador!
 • Copa RFEF. Dimecres torna la nostra ració de ‘Copa Cola-Cao’. Amb les lesions de Maestre i Carroza (creuem els dits), veurem qui juga més o menys i si això repercuteix el cap de setmana següent, com ha estat fins ara. El que de moment sembla clar és que no existeix un “onze tipus” al cap de Manolo González. O almenys el tècnic l’amaga prou bé…
 • Classificació. Com sempre, igualtat màxima. Ara mateix el descens ja ens inquieta pel retrovisor, però queda molt. Important guanyar diumenge que ve per espantar possibles fantasmes primerencs…

El Badalona, impotent al Rico Pérez.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

32 responses to “HÉRCULES 2 BADALONA 0

 • kanu

  Veient els resultats a la lliga, jo li donaría prioritat a la copa RFEF, potser será l’únic alicient que tindrem aquest any.
  Per cert aquest any em sembla que farem el rècord d’altes i baixes al mercat d’hivern…

  • Carlos

   Que quieres decir con eso que tiremos la liga o que? A lo que hay que darle prioridad es a la liga ya no para subir,sino en empezar a mirar para abajo y la copa Rfef esta bien peroreservar a los importantes para la liga,y rezemos para que lo de Maestre y Carroza no sea para mucho

 • Carlos Monfort

  Yo creo Carlos que tienes razón, la Copa Federación está bien, a los jugadores les gusta jugarla y a la afición verla. Pero por ahora la prioridad es la liga, y sobretodo, ganar este domingo sería muy importante para seguir en la lucha y no distanciarnos ya en las primeras jornadas… En cuanto a Carroza y Maestre, són 2 jugadores clave en el equipo, este Miércoles supongo que Manolo apostará por Ibón, Lao, Eugeni, y hasta podría jugar Sergi Bermúdez del Juvenil… Ante todo, no hay que asustarse, el equipo ha mejorado mucho el juego y el rendimiento respecto la temporada pasada, así que, hay que darle tiempo al equipo.

  Por cierto!!! En el Levante B espero que no siga el central de pelo largo con el número 3, lo ví hace 2 o 3 años en el Centenari y parecía Messi regateando hasta nuestra área… Espero que lo de Carroza y Sergi no sea nada…

 • Carlos

  Mas nos vale ponernos las pilas y ganar este domingo para tener tranquilidad,porque lo que nos viene es para echarse a temblar después del Levante B.Alcoyano fuera,Villarreal B en casa,Lleida fuera,Reus en casa y Barca B fuera.La lesión de Maestre complicada su sustitución en el equipo para estos partidos.A ver si con las camisetas nuevas( ya disponible en Benitosports para quien la hubiera apartado) nos da un poquito de suerte,y conseguir un buen resultado este Miércoles que los jugadores se animen

 • Anònim

  Per què ja no truca el Nazari a la tertulia? Això ja no és el mateix sense ell…

 • Cristian

  Yo no se ir a una competicion a pasar el rato, para mi tanto la copa Federacion como la liga son importantes y como tales siempre hemos de salir a ganar y a darlo todo. Jugador que no se esfuerze en ambas competiciones para mi no es digno de llevar nuestra camiseta y el aficionado que no le haga ilusion ganar un titulo o por lo menos pelearlo… poca ambición tiene.

  Lo de Maestre tiene pinta de que estará apartado del equipo 1 mes, de Carroza aun no he leido ni escuchado nada.

  Este domingo hay que ganar al Levante B ya no solo por lo que viene despues… sino porque jugamos en casa y despues de 3 semanas sin ganar ya toca para no empezar a meternos en el peloton de cola y pasarnos toda la temporada sufriendo, que ya habrá tiempo para ello.

  Y mañana miercoles en el campo de la pobla a ganar y a sacarnos la espinita del partido de liga que teniamos que haber ganado y se nos escapo por pardillos.

  Hoy y siempre VAMOS BADALONA!!!!!

 • lluis

  Jo no se que es pensava el soci i aficionat aquesta temporada. Des de un principi es va dir que l’objectiu del Badalona és la permanència i així serà.
  La temporada passada es va fer bona temporada perquè hi havia millor plantilla que aquesta, això es demostra que tots els jugadors han marxat perquè han tingut ofertes millors.
  Aquesta temporada la plantilla és justeta per la permanència i, al meu parer, el Badalona estarà tota la temporada a la zona mitja, baixa de la taula.
  Com es diu en castellà “No se pueden pedir peras al olmo”.

 • Carlos

  Hemos perdido 1-0 contra la Pobla de Mafumet en la Copa Federacion,otra vez en el descuento,yo no se si hay una falta de concentración en los últimos minutos o falta de tensión.Somos unas madres en los últimos minutos.Tercer partido consecutivo sin meter gol(entre copa y liga),esperemos que este fin de semana cambie la tendencia negativa,y sobretodo que el equipo no lo note en lo físico y en lo mental

  • Carlos

   Esta claro que debemos ir al mercado de invierno,a por un delantero centro con gol(otra cosa es que lo encontremos y podamos pagarlo),pero sino se cambia la tendencia sufriremos y mucho

 • L'escapulat

  Bona matinada a tothom!

  Doncs avui s’ha repetit la història a La Pobla (i a l’anada de la Copa RFEF) i hem caigut per un gol al descompte…
  El més preocupant, com ja heu apuntat la majoria, és que seguim amb grans dificultats per marcar.
  Fixeu-vos-hi: la nostra mitjana no varia: 1 gol cada 3 hores. No és broma. De fet, si només mirem la lliga les dades són encara pitjors: Hem marcat 3 gols en 7 jornades (1 cada 210 minuts o 3 hores i mitja). Desolador.

  Diumenge, per a mi, tenim la primera final. Ens visita un teòric rival directe en la lluita per la salvació i no podem fallar després d’un empat els darrers tres partits.
  I és que sí: a ningú no hauria de sorprendre la crua realitat; el Bada d’aquesta temporada està dissenyat per mantenir la categoria. Punt. Això no vol dir que jo continui pensant que tenim un equip prou arregladet i capaç de salvar-se sense problemes. No estic d’acord amb en Lluís: el Bada d’aquest any és millor que el de la temporada passada; com a mínim si comparem la qualitat dels jugadors un a un. Altra cosa és si al final els resultats són tan bons com els de l’any passat.

  Focus: Com ja haureu comprovat, encara no tenim solucionada la problemàtica amb la il·luminació de Montigalà. Es veu que ja han començat els treballs d’adequació però que encara queda feina. Pel que sé, s’han endut alguns focus per a reparar-los, i d’altres s’han de canviar. De fet, una de les torres ni tan sols funciona ara mateix. En fi, espero que sigui cosa de pocs dies però, com que s’ha d’avisar la FCF amb prou antelació, el que ja és segur és que el partit de tornada contra La Pobla serà dimecres 14 a 2/4 de 6 de la tarda. Evidentment, entrada lliure…. A veure quants som a aquestes hores!

  Benitosports: Com diu en Carlos, els que vau reservar les samarretes ja podeu passar a recollir-les al Màgic, però a banda d’aquestes tot el material de Nike encara no ha arribat (esperem que durant aquest mes vinent ja hi sigui). Parlo de roba d’esport, motxilles, tovalloles, polos, clauers, etc.
  De fet, hi ha la possibilitat que els dies de partit hi torni a haver una paradeta amb materials del Bada com es feia abans.

  Doncs res més: no us desanimeu, que això és molt llarg, i ens veiem diumenge a Montigalà: és importantíssim que els jugadors sentin que som al seu costat!

  AMUNT BADALONA

 • carlitos

  Buenos días!! En primer lugar más de lo mismo o se ponen las pilas en aspecto físico o todos los partidos vamos a sufrir los últimos 15 minutos…. como es posible que en todos los partidos estén los jugadores tan cansados??
  En segundo lugar , vale que somos un equipo que en defensa somos fuertes, pero con 1 gol cada 3 partidos va a ser complicado salvarse este año!
  Y por último decir que me parece fatal que una final (puede que la única que se juegue este año) se tenga que jugar entre semana a las 5:30 de la tarde con lo que eso supone…..campo vacío y no mirar por los aficionados que no faltan a ningún partido!!! Señores por favor hacer un esfuerzo con las dichosas luces y ponerlo a una hora en la que la gente ya no esté trabajando que luego se dice que el público no está con el equipo!

 • Anonimus maximus

  LLueve sobre mojado ya, no puede ser que no estemos concentrados los ultimos minutos sabiendo lo que nos pasa. La falta de gol del equipo ya es alarmante y preocupante. Este domingo toca a la aficion del Badalona animar como nunca y meter nosotros ya el primer gol!!!! A ver si asi conseguimos ver puerta!!!

  El tema de luces y jugar a las 17.30h entre semana… clama al cielo!!!!

 • Anònim

  Buenos días. En relación a los focos, situación en el entreno del cadete de ayer por la noche : las dos torres que dan a la Travessera de Montigalà, funcionan 6 de 6 focos en cada una. De las del lado Montaña, la que está más cerca del campo de futbol 7, funcionan 5 de 6 focos y en la otra funcionan 2 de 6 focos. Esta última es la que requiere urgentemente de una intervención. En el total del campo, por tanto, funcionan 19 de un total de 24 focos.

  • L'escapulat

   Moltes gràcies per la informació, Anònim.

   Doncs sembla que el que havia sentit era correcte; van canviar alguns focus que fallaven i se’n van endur d’altres, però encara no està solucionat ni molt menys.
   Com a anècdota us diré que al Rico Pérez cadascuna de les 4 torres devia tenir uns 32 focus, però durant el partit més de la meitat no funcionaven. No sé si era una cosa autoregulada o realment que la majoria estaven fosos. De fet és força habitual que als camps de futbol molts focus no funcionin i els reparin un cop cada any o així, però esclar, quan només en tens 6 per torre… la cosa es nota.

   A veure si ho podem solucionar ràpid, sobretot pensant en el futbol base (el partit de dimecres serà a les 17.30h segur, ja no hi som a temps aquí…).

   Diumenge importantíssim no fallar a Montigalà !!!

 • Sobradete

  Aunque arreglen lo que falla, hay unas lamparas blancas que dan mas luz, que lamparas azules, ver portería del campo F-7 que hay mas de luz azul (que blanca) que con 11 focos, se ve menos que la del bar con 8 focos casi todos de luz blanca yo creo que si todas fueran blancas no habría problema y se dirigen bien ya que alguna no está bien dirigida, si pasamos ronda veremos a que hora jugaremos en Noviembre, Diciembre, etc. si ponen todas las lamparas de la misma calidad se puede arreglar el problema y jugar a las 20 horas.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Sembla que les lesions de Carroza i Maestre no són tan greus com es pensava i, de fet, ni tan sols estan descartats pel diumenge, tot i que jo no crec que vagin convocats…

  Pel que fa als focus, des del club m’informen que les tasques de reparació segueixen en marxa i que haurien de quedar llestos durant la setmana que ve com a tard. L’horari de dimecres, però, seria inamovible.

  Ah! I pel que fa a les obres del nou estadi -algú havia dit que estaven molt parades-, res de res: tot va segons els terminis previstos, així que si res es torça en un anyet estrenarem el nou municipal.

  • Carlos

   Las obras del estadio funcionan correctamente,están trabajando normalmente lo que están con lo mas laborioso el tema movimiento tierras,canalizaciones,cimientos,et…

 • Eloy M.

  Llamarme loco pero creo que se debería de luchar entre todos los socios y simpatizantes para que se pusiera un buen nombre al estadio nuevo en el cual se viera reflejado e identificado la historia del club. Seria un buen tema a tratar en la asamblea.
  Yo propongo como nombre: NOU CENTENARI.

 • Sobradete

  Me parece muy bien y acertado, así no se pone ningún nombre, ni de fundadores, ni de políticos, ni de Presidentes y teniendo en cuenta que es Municipal, CAMP O ESTADI MUNICIPAL NOU CENTENARI, es el mejor homenaje al campo por el que ha pasado la mayor historia del Badalona.

 • Sobradete

  Tenemos muchos precedentes, Nou Sardenya, Nova Creu Alta, Camp Nou, Nueva Condomina, Nou Estadi Castalia, Nou Estadi de Tarragona, Nou Estadi Municipal de Congost, Nuevo San Mamés, Nuevo Los Cármenes, Nuevo Pepico Amat (Eldense), Nou Municipal Santa Coloma (Can Peixauet), Nou Estadi de Palamós y otros muchos que ahora no me vienen a la memoria.

 • lluis

  Perdoneu que us digui que el camp del Badalona antic sempre havia estat el camp de l’Avinguda de Navarra. No sé a quin il.luminat se li va ocorrer la genial idea de dir-li estadi del Centenari. Per mi aquell camp sempre ha estat l’Estadi de l’Avinguda de Navarra, mai estadi del centenari.
  Al igual que el Badalona teni un himne que, per un president que va entrar el va suprimir i ara encara es posa el himne del centenari quan ja va anys que ha pasat. És el president que va voler destruir tot el que era CF Badalona i imposar el que era UE Badaloní. Si no pregunteu als socis antics del CF Badalona, no Badaloní, Badalona.
  O sigui que estadi nou del centenari, per mi res de res perquè aquest nom s’el van inventar.

 • Eloy M.

  Mi propuesta es Nou Centenari Luis, pero para mi el nombre que finalmente se ponga es lo de menos siempre y cuando sea el club el que lo decida y no lo imponga el Ayuntamiento. Desde el club lo que se podría hacer es recoger propuestas de los socios, escoger unas 5 y luego los socios votar una y con esa negociar con el ayuntamiento para que se ponga. Después de casi dos décadas de espera y abandonar lo que hasta ahora era nuestra casa se merece poder tener un nombre propio y al nivel de la historia del club para un estadio ya por fin digno.

  • lluis

   No se nos olvide que el Estadio será municipal, con lo que el Ayuntamiento tendrá algo que decir. Ojo yo no voy a favor del Ayuntamiento ni mucho menos.

 • Eloy M.

  Por ese motivo he escrito: negociar.

 • L'escapulat

  Home, torna a sortir el tema del nom de l’estadi!

  Jo ho vaig preguntar al president en antena i pel que va dir, a aquelles altures (farà quasi un any) el club no tenia res a dir; era cosa de l’Ajuntament.
  Tenint en compte que l’estadi serà de titularitat municipal -encara que en bona part es pagui amb els nostres calers- jo suposo que la potestat de decidir el seu nom recaurà en l’administració. Això no vol dir que des del club no es pugui fer pressió per a dir-hi la seva o fins i tot reclamar-ne el dret d’imposar el nom. Seria una bona qüestió a debatre a l’Assemblea Ordinària d’aquest any que, per cert, apunta a l’última setmana d’aquest mes. El seguiment de les obres del nou estadi i coses com aquestes, que semblen petites però que són el moll de l’os (distribució dels seients dels socis, marcador, cabines de premsa, pàrquing, torns electrònics per entrar…) s’haurien d’anar esbossant ja a partir d’ara, que quan queda un anyet per la inauguració.

  Veient com s’ha tractat, per exemple, el tema del vell marcador (alguna notícia?), no tinc gaires esperances sobre la sensibilitat de l’Ajuntament.

  Posats a escollir noms, jo també bandejaria lo de “Centenari”, encara que sempre havia trobat que Avinguda de Navarra era una mica impersonal. No m’agraden ni els estadis amb noms personals de cacics o presidents (Rico Pérez, Sánchez Pizjuán, etc) ni els que tenen només el nom del carrer on són (Feixa Llarga o Av. de Navarra). Suposo que la decisió estàndard seria “Estadi Municipal del Torrent de la Batllòria”, però costaria agafar-li carinyo jejeje

  Per a mi el nom ideal hauria estat el de Pere Gol, la màxima personalitat esportiva de la ciutat, medalla de Forjador de l’esport català i Creu de Sant Jordi, però com que ja van “gastar” aquest nom amb el tristet estadi de La Salut, doncs… Jo proposaria el de Francesc Viñas, nen prodigi fundador del club de qui ben pocs se’n recorden… De fet, el periodista Andreu Mas ja ho va plantejar en un article de 2006.

  En tot cas, repeteixo: Una gran pregunta a plantejar a l’Assemblea!!!

 • Carlos

  Yo propondría “Estadi Nou Baetulo” o “Nou Estadi de Montigala”.
  Por cierto también a que equipo se traería para la inaguracion,que no todos los días se inaugura un campo.
  Pero dejemonos de hostias ahora y toca animar al equipo a tope,aunque eso en nuestro campo es complicado que la gente anime excepto 4 gatos,y a ver si la camiseta nueva nos trae suerte.Vamos Badalonaaaa!!!

  • lluis

   Quan va venir a jugar el FC Barcelona a la copa del rey, quins records, el aleshores president del FC Barcelona, Jan Laporta, es va comprometre a que vindria el FC Barcelona, primer equip a fer la inaguració del camp, pensant que tot aniria més ràpid.
   Però clar han pasat tants anys desde aleshores, que ja no és president ni ell del FC Barcelona, ni el que hi havia al Badalona aleshores.

 • Anònim.

  L’Ajuntament podrà posar el nom que vulgui, però nosaltres ho podem conèixer amb el nom que vulguem, doncs la inscripció en la federació la fa el club no l’Ajuntament, es pot dir Nou Municipal de Santa Coloma i posar Can Peixauet, es pot dir Estadi Municipal de Badalona i el club inscriure-ho com Estadi Nou Centenari, de fet l’actual camp es diu Camp Municipal de Badalona i m’ha semblat veure en algún cartell (no estic segur) Camp Municipal de Montigalá..

 • Sobradete

  Confirmo lo que dice anònim, si entráis en la web del club y veis la previa, pone Camp Municipal de Montigalá, no de Badalona, así que mas claro el agua.

 • Xafarder

  Doncs un altre cas igual, el camp del Mataró es diu Camp Municipal d’Esports i actualment amb motiu del centenari del Mataró, li diuen actualment Camp del Centenari i en els cartells posen Camp Municipal d’Esports del Centenari, així que res té a veure el nom que li posi l’Ajuntament amb el que vulguin reconèixer els socis.

 • L'escapulat

  Yep!

  Molt interessant el que comenteu. La nomenclatura de “Camp Municipal de Montigalà” la poso jo al web del club perquè “de Badalona” queda molt pobre… A més penseu que la majoria de camps tenen, de fet, aquest nom genèric “Camp de Futbol Municipal de XXX”, però la gent els anomena com vol (La Murta, El Toralín, Foietes…). El que no sabia és que a la Federació li pots donar un nom diferent a l’oficial. En tot cas, espero que puguem tenir, com a mínim, veu a l’hora d’escollir-ne el nom…

  Ara a pensar en l’important: 3 punts demà contra l’Atlético Levante, que són vitals.

  Amunt Badalona!

 • Joan

  Siguem clars. És millor que es posi un nom oficial a l’estadi i que tothom l’anomeni igual. Però això no passarà perquè la directiva es baixa sempre els pantalons amb l’alcaldessa. Que hi farem…