BADALONA 0 OLOT 0

Escapulats,

Empat a res ahir a la tarda a Montigalà en un partit en què el marcador final és força enganyós: ambdós equips van tenir nombroses ocasions de gol però la manca d’encert per part d’uns i altres bandes ens va condemnar a un dels 0-0 més entretinguts que recordo…

 • Manca de gol. Assignatura pendent: Només hem marcat tres gols en sis partits (1 cada 3 hores…). Això sí: els rendibilitzem bé, ja que han suposat 7 punts (cada diana, 2,3 punts!).
 • Ibón Gutiérrez. Tornava a ser l’alternativa en la posició de mitja punta creativa en detriment d’Eugeni. En la meva opinió, el primer bon partit del basc amb la samarreta del Badalona. Ha distribuït prou bé i, a més, amb presència en atac, incloent una impressionant gardela que ha impactat al travesser.
 • Pals. Un altre partit en què el metall ens denega gols. Ahir Manu Balda i l’esmentat Ibón van fer trontollar la porteria de Wilfred, sense sort. Toca seguir-ho intentant…
 • Carroza: L’ex del Sant Andreu tornava a l’onze com a central i la veritat és que també va complir amb bona nota. Veurem si segueix en aquesta línia ascendent i recupera la confiança de Manolo González després de la mala actuació contra el Cornellà a la segona jornada.
 • Hércules: Partit complicat en un dels camps més imponents de tota la categoria i en què la temporada passada hi vam rascar un meritori empat… a zero. Els alacantins no han començat bé la lliga i, de fet, només han guanyat un partit i tot just han marcat dos gols. Veurem quina aposta planteja el Bada en un camp de grans dimensions i contra un rival que, com l’Olot, estarà amb urgències i amb la pressió de jugar davant un públic molt exigent.

Moltes arribades i poca concreció ahir a la tarda a Montigalà.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

35 responses to “BADALONA 0 OLOT 0

 • Carlos

  Nos falta gol la verdad,no nos engañemos,pero el Olot me gusto como jugaba lo vi un equipo muy creativo y el mejor que a pasado por Montigala jugando a pelota,ahora.se nota porque esta ultimo cuando llegaban a puerta necesitaban la portería de fútbol americano.
  Y nosotros,pues muchas ganas y esa doble oportunidad de Manuel Balda con poste incluido si hubiera entrado todo hubiera cambiado,o la de Ibón vaya trallazo,ayer lo vi bastante bien juega bien a pelota,crea juego,y hasta lucho unas cuantas yendo al suelo.
  El ultimo cuarto de hora sufrimos mucho se noto la prorroga y penalties del Miércoles.

 • dani

  Molt bon partit del bada ahir. Tenim ocasions cada partit pero la pilota no hi entra. Ya vindran millors dies no tinc dubtes.
  Ara tocara el hercules. Mateix partit que contra el olot. Van malament pero no dubto que tenen cualitat per estar a dalt.
  Una cosa albert. Les declaracions del presi aquest mati. Que ens portem una multa de 3000 € i posible exclusio de la copa federacio? Suposo que la multa li donaran al ajuntament per que la paguin ells. I les subvencions per valor de 200000€ i el acord per les instalacions de montigala, els dracs tenen que anar a jugar a badalona sud. Crec yo que si el presi diu aixo sera que alguna cosa estara firmada no?
  Personalment crec que la unica solucio es denunciar el ajuntament i continuar fins al final de tot. Aixi deixaran dependrens el pel i nosaltres de ser el tontos.
  Tot aixo si tenen paper firmats eh?
  Que passeu bona setmana

 • Anonimus maximus

  Con respecto al partido de ayer, mala suerte. Si esos palos hubieran entrado todos tan contentos y 3 puntitos para casa. Como bien decís al final se noto la prorroga del miercoles y no pudimos dar el empujon final.

  Ahora el proximo fin de semana en Alicante, partido complicado antes el Hercules. Estando ordenados atrás y jugando minimamente la pelota creo que podremos llevarnos el partido. hay que aprovechar sus horas bajas

  El tema de la multa y la posible exclusion de la competicion quiero decir que la multa la pague el ayuntamiento y que la federación no se suba a la parra y nos tire de la competición por ello ya que el club hace lo posible para tener todo en orden.

 • Carlos

  Yo ya me imaginaba que la FCF nos iba a hacer algo asi,espero equivocarme,antes de los penaltis lo dije veras como el Hospi impugna partido o algo por el estilo,si es asi a muerte contra ellos cuando vengan aqui la segunda vuelta del campeonato.

  • Carlos

   Albert a ver si comentais algo de esta noticia de la multa,etc….

   • Carlos

    En la tertulia de esta noche

    • Eloy M.

     Ojalá el presidente vaya y explique como ha ido la reunión con la regidora María Gallardo. Lo digo porque es el lugar donde donde más socios del Badalona se informan de la actualidad del Club.

 • Anonimus maximus

  Imagino que lo comentarán Carlos, pero si no lo hacen siempre te puede queda el llamar al programa y comentarlo. que para escuchar al nazari y a gabriel, mejor que no llamen. jajajaja

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom.

  En primer lloc, m’alegra llegir la vostra anàlisi optimista del partit d’ahir, ja que en gran mesura la comparteixo i crec que l’equip es mereix que li reconeguin l’esforç.

  Pel que fa al tema dels focus i la problemàtica amb els Dracs, com ja sabeu el president ha intervingut al programa radiogònic ‘Això no té Nom’, de RCB, aquest matí. El podeu sentir aquí.

  A veure si aquesta nit, a la Tertúlia, en sabem alguna cosa més, així com pel que fa als 200.000€ que ens deu l’Ajuntament de les dues passades subvencions i la reunió que hauria d’haver mantingut aquest matí el president amb la regidora d’esports, Maria Gallardo…

 • L'escapulat

  Sembla que demà serà el ‘Dia D’: Ple de l’Ajuntament.

 • L'escapulat

  Ja teniu penjada la tertúlia d’ahir a la nit a RCB.
  A veure si avui segueixen les bones paraules entre el club i l’Ajuntament o es trenquen negociacions… Està tot força complicat!!!

  Per cert, l’altre dia em van comentar, sobre el tema de les samarretes Nike, que si no se’n veuen pel camp és perquè a Benitosports encara no es poden comprar perquè no han arribat… Déu n’hi do!

  • Carlos

   Hombre Albert por lo que comentaron anoche en la tertulia,la semana que viene se colocaran focos y en máximo un mes quedara todos estos problemas resueltos según la reunión que tuvo el presi con ellos ayer eso fue lo que comento Carles en la tertulia.
   Por cierto,es cierto que para el 25 de Octubre habrá asamblea de socios?

 • Anonimus maximus

  El ayuntamiento no se que interes puede tener en fastidiar al club. Creo que deberia de haber un entendimiento fluido y maxima predisposicion con el CF Badalona. Cuanta mas repercusion tengamos mas se podra favorecer Badalona como ciudad!!!

 • Pedro

  Por qué ya no se da los resultados del fútbol base en la pagina web del club?

 • Anònim

  Hola Pedro. +1
  El fútbol base, a nivel de página web del club, está más que abandonado. Ni plantillas, ni resultados, ni crónicas… nada de nada.

 • L'escapulat

  Yep!

  Sobre els resultats i calendaris del futbol base, es començaran a penjar a partir de l’octubre, com sempre. I pel que fa a més informació sobre plantilles, cròniques, veterans… Per mi no quedarà, però hi ha els recursos que hi ha i si no s’hi arriba, doncs no s’hi arriba. Sincerament.

  Aquí us deixo el link pel que podeu seguir, en directe, el ple de l’Ajuntament d’aquest vespre: http://original.livestream.com/ajbadalona

  En teoria s’hi haurà de tractar tot allò referent a la subvenció del CF Badalona, la problemàtica amb els focus, etc.

 • carlitos

  Hay buenas noticias no? Por lo que he escuchado o almenos eso he entendido el ayuntamiento ha aprobado pagar los retrasos que habían al Badalona no? Corregirme si no es así!

 • Xafarder

  Ja tenim horaris de la Copa RFEF segons la página de la FCF

  07-10-2015- 19:00
  POBLA MAFUMET, C.F. “A” – BADALONA, C.F.
  Camp: MPAL. POBLA MAFUMET

  14-10-2015- 17:30
  BADALONA, C.F. – POBLA MAFUMET, C.F. “A”
  Camp: CAMP MUNICIPAL DE BADALONA

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Segons el web de la FCF i segons el twitter del club, que ha estat el primer en informar-ne! Ja veig que no sou gaire de xarxes socials: Tingueu en compte que el mitjà més ràpid i directe sempre és el twitter. El web del club no és precisament àgil…
  En tot cas, anada dimecres que ve a La Pobla (19h) i tornada 7 dies més tard a Montigalà. L’horari a Badalona dependrà de l’estat de la il·luminació. En principi està programat per a les 20h i, si no s’hi ha posat solució, a les 17.30h.

  Pel que fa als focus, i com ja vam veure dimarts al Ple de l’Ajuntament, està aprovada una partida urgent per a reparar-los aquesta mateixa setmana, així que segurament el partit de tornada es podrà jugar a les 8 del vespre.

  Parlant ja del diumenge, sembla que l’única baixa pot ser (a banda de Chacón, que cada cop fa més pinta de ‘Cas Ponzio 2’) Pablo Morgado, que arrossega molèsties. L’Hércules recupera tots els seus lesionats menys Rafita, així que aniran a per totes, sobretot tenint en compte que no guanyen des de la jornada 1 i que tenen a la massa social ben alterada: seria interessant jugar amb aquest element, ja que a Alacant el públic és molt exigent i els pressionarà!
  Partit molt interessant; estic segur que en no en tornarem amb les mans buides.

  Seguim en contacte!

 • L'escapulat

  Bon dia:

  M’acaben d’informar que ja s’estan arreglant tots els focus del camp de Montigalà. L’actuació municipal, doncs, ha estat rapidíssima un cop aprovat el pressupost d’urgència el passat dimarts…
  Espero que tot el futbol base pugui gaudir-ne a partir d’avui mateix. Ja era hora!

  Parlant de futbol base, i ja que el 1r equip no juga fins diumenge a la tarda, recordeu que demà a les 16h el Juvenil A juga a Montigalà contra el Mollet. A veure si els d’Óscar López van reedreçant el mal inici de lliga i surten ja de la zona de descens, que fa lleig.

  Ah! Un altre apunt: aquest cap de setmana viatjo amb l’equip a Alacant i, com podeu imaginar, un autocar en trajecte de 8 hores nocturnes (arribem a Badalona dilluns a les 6 del matí) no permet les millors condicions per a treballar. Espero que em disculpeu qualsevol retard en la feina de premsa diumenge…. Us estaria molt agraït!

  Amunt Badalona!

 • Anònim

  Disculpado!!! Buen viaje y a ver si os volvéis con los 3 puntitos.

  Gracias por la info de los focos. Gran noticia!!!. En el entreno de ayer del Cadete DH de 21 h a 22:30 h diluviando y sin luz… parecía más una prueba de supervivencia que un entreno ja ja…

 • Carlos Monfort

  Perfecte!!! Moltes gràcies Albert!!! A per els 3 punts…!!

 • Anonimus maximus

  Me alegro que por fin el ayuntamiento haya tomado cartas en el asunto y asi se vayan solucionando los problemas que hay.

  Albert tu tranquilo y a tu marcha, se lo que es un viaje a Alicante en autobus y no es nada comodo. Traete los 3 puntos!!!!

 • carlitos

  Por cierto ya que se habla del ayuntamiento…..se sabe si han pagado los atrasos que debían al Badalona? Cada vez pinta mejor para el año que viene

 • carlitos

  Ahhhh y otra cosa! Entonces si ya han puesto los focos el partido contra la Pobla de la copa federación será a las 20h?

 • L'escapulat

  Sí, tot apunta que el dia 14 es podrà jugar a les 20h.

  El que ara ha fet efectiu l’Ajuntament és el pagament de la subvenció de la temporada 2014/15. Segons se’ns va informar als socis, la subvenció actual és de 100.000€ l’any. Normalment les quantitats van en funció dels deutes que el club tingui amb l’administració (impostos, taxes, etc), així que es compensen partides… No hi entenc gaire: l’important és que s’hagi confirmat el pagament i també el de la reparació dels focus, que era molt urgent. Recordeu, a més, que el pagament de les graderies de mecanotub estava avalat pel club, no per l’Ajuntament; suposo que ara quedarà el tema tancat i el Badalona no haurà de posar ni un duro. Una gran notícia.

  De totes maneres, no s’han donat xifres i suposo que ho sabrem tot -els socis- a la propera assemblea, que pel que sé s’ha de convocar a finals d’aquest mes, com a màxim. Ja veurem.

  Gràcies pels vostres comentaris i fins diumenge!

 • Carlos

  Como va el tema de la assamblea Albert avisan a los socios o lo publican en la web y ya esta

  • juan antonio

   te envían una carta a casa para convocarte a la asamblea carlos.

   • Carlos

    Mersi Juan Antonio,por cierto lo de las camisetas clama al cielo alomejor son para la proxima temporada

 • Carlos

  Lo de que han puesto los focos sera en otro campo yo he pasado y esta como siempre.Pero que se va a cambiar focos en general o solo bombillas? Porque no es tan fácil,hará falta cambiar quizás hasta la instalación que estará hecha un asco

 • Sobradete

  Yo he estado viendo la iluminación y del lado de la Travessera de Montigalá, funcionan los 6 de cada torre y del lado de la montañita, la torre que da al bar y gimnasio han sacado 1 para llevarlo a arreglar, es decir que funcionan 5 de 6 y la torre del gol norte funcionan 4 de 6, supongo que hay alguna avería por solucionar, pero tal como está ahora creo que se podría jugar, pero no es para tirar cohetes.

  • Carlos

   Si he pasado pero lo único que se habrá hecho es cambiar bombillas fundidas tendrían que haberlas cambiado todas desde hoy mismo sino en poco tiempo volverán a fundirse las otras,y a ver si es verdad que las que faltan han llevado a repararlas porque tres focos menos se notan y falta encarar bien los focos.Veremos a ver que hacen

 • Carlos

  Una pregunta el tema Dracs como esta el tema ahora,hoy he pasado sobre las 21.35 horas y era el futbol-base quien entrenaba y no los Dracs que creo que entrenaban los viernes noche.

 • Sobradete

  Hoy cuando he ido a ver la iluminación (serían las 20 horas) estaban entrenando en el medio campo de la zona del bar, como de costumbre en los días que les toca.