L’HOSPITALET 1 BADALONA 0

Escapulats,

Avui en tocava una de freda: el Badalona ha estat incapaç de fer-li un gol a L’Hospitalet jugant amb un jugador més durant quasi una hora i ha caigut derrotat per un pírric 1-0 a La Feixa Llarga. Al final, doncs, ens ha condemnat un lamentable (si l’heu vist m’entendreu perfectament) gol de Miki Muñoz al 25′ i, per segona vegada en onze dies, tornem de buit de L’Hospitalet. En definitiva, una d’aquestes nits en què el millor és desconnectar i oblidar, quan abans millor, el desastre d’avui. Per sort (o no) dimecres tenim l’oportunitat de redimir-nos amb el partit de tornada de la Copa RFEF davant el mateix rival… Creuem els dits.

 • L’onze de Manolo González: Aquesta tarda l’esquema 4-2-3-1 no ha variat però sí alguns noms. Ibón Gutiérrez entrava a la mitja punta per Eugeni i Javi Rodríguez en banda esquerra en comptes de Morgado. A l’altre extrem l’acompanyava Manu Balda i, en punta, Facundo. L’únic que podem salvar avui, més enllà d’accions puntuals, és Javi Rodríguez, que ha tingut el gol amb un xut creuat que s’ha estavellat al pal. Facundo ha desaprofitat una opció claríssima al primer temps i, a banda de la seva lluita de sempre, tampoc li han arribat pilotes. Manu Balda no s’ha trobat gens còmode en cap moment i, tot i una bona rosca que quasi significa l’empat, no ha sigut el seu dia. Pel que fa al basc, de moment no ha aportat gaire cosa a l’equip els dies en què ha tingut minuts… Una decepció.
 • Akrong: Horrible. Alarmant l’actuació del ghanès a L’Hospitalet. Insegur, poc contundent i menys afortunat. El gol arriba per la seva indecisió i una altra greu errada seva ens hagués pogut costar el 2-0 uns minuts més tard. El míster l’ha assenyalat (amb raó) a la roda de premsa, però tampoc cal matar-lo ara. Parlem d’un central que ens va sorprendre a molts aquest inici de temporada però que ha anat de més a menys. Esperem que l’empanada d’avui sigui només circumstancial.
 • L’Hospi: Tinc l’estranya sensació que els riberencs s’han emportat la victòria en dos partits en què, literalment, hem fet el passerell a La Feixa Llarga… A veure si aquest dimecres ens en rescabalem, perquè si no ja podem parlar de bèstia negra en el que portem d’any…
 • Copa RFEF: Dimecres haurem de remuntar un 2-1 en contra si volem passar a la final “autonòmica” d’aquesta competició tan maca… L’horari previst és a les 6 de la tarda. Dic “previst” perquè, com ja sabeu, seguim amb la problemàtica de la il·luminació. Ara mateix, els focus del Municipal de Montigalà no permeten acollir-hi competició oficial, així que si dimecres hi ha pròrroga (o fa un dia rúfol, simplement) ja veurem com ens ho farem… Aquesta setmana s’espera que l’Ajuntament doni una resposta i actuï per instal·lar ja, com va prometre, els focus que substitueixin els que ara no funcionen. Si us els creieu o no, això ja és cosa vostra…
 • Olot: Diumenge que ve (17h) rebem els garrotxins en una jornada marcada per les eleccions catalanes. Esperem que el partit del Bada a casa no torni a ser un “plebiscit” del públic després de l’amarga desfeta d’avui. Els olotins, per cert, són cuers, només han sumat un empat en cinc jornades i segurament estarà en joc el càrrec del seu entrenador, Rodri. Em sap greu, però de moment ja hem complert la nostra quota de “perdonavides” i no hem de fer presoners. A per ells!!

Manolo González encara no acaba de trobar el seu onze tipus | Foto: Eloy Molina

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

39 responses to “L’HOSPITALET 1 BADALONA 0

 • juan antonio

  la semana pasada lo quise comentar pero me aguante pero hoy que e estado en el campo del hospi lo tengo claro.akrong no puede ser el central titular,la semana pasada con el español se me pone a regatear dos veces siendo el ultimo jugador y hoy los delanteros le ganaban en carrera y el gol si remata de cabeza ese balón no entra, lo deja pasar y el portero nada puede hacer.sergi maestre y amantini mas seguridad.el equipo me a gustado mucho y lastima que no ha querido entrar las ocasiones que hemos tenido.jugando asi sacaremos muchos puntos.el domingo el olot que aunque sea ultimo no será fácil ganarle.

 • Carlos

  Hombre Albert si el partido esta estipulado a las 18 horas se jugara a esa,se vea mas o menos,no hay tiempo efectivo de avisar a nadie,y en lweb de la federacio catalana de futbol ya lo pone claro.
  Respecto al partido que quereis que os diga que se nos a vuelto a escapar una oportunidad unica,vaya fallo de Akrong para mi en television se ha visto clarisimo como no ataca la pelota,a ver si ha Tendillo se le da una oportunidad.Tambien decir que el exceso de impetu de Amantini en las entradas os va a dejar en mas de un partido en inferioridad,o se lo recalca Manolo o mas vale que se lo piense al ponerse de titular.
  Otra cosa en la que insisto,que pasa con David jimenez? Prometia y apuntaba maneras en los primeros partidos.

 • juan antonio

  ayer nos cobraron 15 euros a los socios visitantes,que tome nota el club para que no rebajen precios a los equipos visitantes que parecemos los tontos de segunda división.

 • Anonimus maximus

  Ayer quedó demostrado que Akrong va de Mas a menos y el error de ayer es grave, quizás habria que darle un descanso para que reflexionara. Otro que pienso que no deberia de jugar mas a no ser que demuestre mas implicacion y sacrificio por el equipo es Ibon Gutierrez.

  Del partido de ayer, mejor no hablar. Lo pudimos ver todos.

 • kanu

  Los dos partidos con ibón de titular…dos derrotas…y encima no quiso hablar con Ramón para la radio…

 • L'escapulat

  Boona nit a tots!

  Ànims: està clar que la sort no ens està acompanyant aquest inici de lliga, però s’està treballant bé i l’actitud i el joc de l’equip, en la meva opinió, són notables. Dimecres tenim una bona oportunitat per rescabalar-nos i treure’ns l’espineta, i diumenge, a no perdonar-li la vida al cuer…

  Akrong: Va estar molt malament, sí, com descol·locat mentalment. A veure si això provoca que Tendillo tingui la seva oportunitat. De totes maneres, repeteixo, tampoc no matem al ghanès, ara!

  Horari Copa RFEF: Està confirmat que serà a les 18 hores, però si el dia és tapadot i, sobretot, si hi ha pròrroga, veurem què passa… Repeteixo que en teoria l’Ajuntament s’havia compromès a instal·lar els focus aquesta setmana. Res de res, imagino.

  Ibón: A mi futbolísticament no m’ha convençut gaire, la veritat, i molt menys per substituir l’Eugeni. Pel que fa al tema de no atendre en Ramon diumenge, va ser un malentès i no tornarà a passar!

  Per cert, avui l’Eloy ha recordat un dels altres problemes que encara no s’han sol·lucionat, el de la gent que veu gratis els partits a Montigalà perquè falten lones. La veritat, veient cada diumenge més de 50 persones veient gratis el partit et sents una mica idiota…

  En fi, ens veiem dimecres !!!

 • Carlos Monfort

  Tot i la derrota, crec que el Badalona està millorant bastant el joc respecte l’any passat, quan haviem vist a Amantini envoltat de dos jugadors i fent una passada entre ells sense enviar una pilotada adalt? El mateix amb Morales… Jo tinc una manera molt extranya de veure el futbol, però suposo que estareu d’acord amb mi… En quant a Akrong, va fer un partit molt dolent, però encara que es difícil, amb tants centrals, tindríen que donar-li confiança, i a veure que tal Tendillo.

 • Anònim

  Bon día Escapulat.
  Hace unos días comentaba algunos aspectos del futbol base que me gustaría recuperar, si no os importa, en este blog. Creo que además son relevantes de cara al primer equipo y entendí por una respuesta tuya que no te importaba trasladar ciertas inquietudes al club. Te lo agradezco.
  En primer lugar, confirmaros que el miércoles no hay entrenos de fútbol base porque juega el primer equipo a las 18h. Todo encaja. Veremos lo de los focos, porque incluso para entrenar, el tema de la iluminación es un desastre.
  En segundo lugar y a riesgo de resultar pesado, me gustaría compartir con vosotros el tema de los Dracs y el impacto en los entrenos de nuestros equipos de fútbol base. Es de vergüenza que nadie haga nada. Tenemos 3 infantiles entrenando en medio campo y un cadete, el de División de Honor, entrenando toda la semana en el campito de fútbol 7 de benjamines. ¿Os lo imagináis?. El equipo que tiene la mejor categoría del fútbol base, el único en División de Honor, con unos medios a su disposición lamentables. Y nadie hace nada. ¿Es que da igual?. Ni siquiera el club ha tenido la decencia de explicar la situación y decir si es temporal, definitiva, qué alternativas se han buscado. Desde luego, así no se va a ninguna parte.
  En cuanto a los Dracs… pues suena a pitorreo, la verdad. El año pasado, al menos, los veías un equipo, tíos grandes, con sus cascos, sus protecciones, haciendo un entreno de verdad. Pero es que ahora, cuando llegan las 19.30 h, “invaden” medio campo un grupo de gente (jóvenes, chicas, mujeres haciendo “aerobic”, niños…) que se ponen a correr para ocupar campo. Incluso uno de los monitores, en cuanto es la hora les dice “corred, corred…” para que entren al campo y no se coloque nadie. Es vergonzoso. Y los tienes ocupando medio campo de fútbol 11 completo, durante casi 2 horas, cuando lo que hacen no lo requiere ni de coña. Y en el otro medio campo, 3 equipos de infantiles haciendo rondos, porque otra cosa no pueden hacer. No tengo nada en contra del fútbol americano, pero ver a un club centenario como el Badalona, con estos medios y sin hacer nada, es lamentable. Eso sí, los padres pagando nuestras cuotas y viendo a nuestros hijos entrenando en una baldosa … Es necesaria una explicación del club y rápido.
  Gracias por aguantar el rollo los que lo hayáis leído y gracias Escapulat si puedes mover algo o puedes enterarte de algo. Algunos padres ya se están juntando para solicitar entrevista con el presidente y decirle que si esto no se soluciona, pedirán la baja.

  Gracias!

  • Carlos

   Este es un problema complicado por lo que veo,he ido un par de días y lo he visto yo mismo gente que se suponen son Dracs y hay mezclado de todo es una vergüenza.
   Pero a mi me han comentado que como pagan un alquiler de campo tienen derecho a entrenar(o lo que sea eso),este problemas lo tiene la directiva con el ayuntamiento y lo que se acordó con el anterior gobierno y ahora con este no se sabe en que narices esta el tema.Como al ayuntamiento mientras le paguen alquiler no hay problema que se peleen entre ellos.
   Yo en vuestro lugar lo que haría fuerza entre los padres de los chicos del fútbol base,y que os den una solucion la directiva,y sino las próximas cuotas no se pagan como medida de presión.Tenéis todo mi apoyo….

 • Anonimus maximus

  El Badalona tenia muy claro a que jugaba la temporada pasada, no habia otra que balones a Abraham y a partir de la superioridad que el creaba el resto jugaba. Este año quien tiene que hacer jugar al equipo lo dejamos en el banquillo para meter a un tio que se supone que también nos va a hacer jugar y ni nos hizo jugar, ni recupero balones y muy poca actitud. Para mi ya se tiene que quedar en el banquillo y salir cuando Eugeni no esté bien.

 • Anonimus maximus

  Con respecto al tema de los Dracs y nuestro futbol base. Yo si fuera el padre de esos chiquillos estaria muy cabreado. Escapulat si se lo puedes transmitir al presidente ya que es grave la situacion, mejor que mejor. El mejor patrimomio de nuestro club es la cantera y como no la cuidemos acabaremos mal, muy mal.

 • Anònim

  Gracias Carlos y Anonimus maximus por vuestras palabras.
  Cabreados estamos, sí, bastante. Muchos de los que estamos en el Badalona es porque es (o era, ya no lo sé) un club con reputación, buenas categorías, que quiere competir y codearse con Barça, Espanyol, Damm… de tú a tú y así había sido hasta hace poco. Espero que algo cambie y se priorice un poco el fútbol base, que aparte de para cobrar cuotas, debe servir para formar jugadores y pasear el nombre del CF Badalona por todos los campos en los que compite con orgullo. Que se nos respete. Y me temo que no vamos por buen camino. Veía hace poco un comentario del Juvenil Liga Nacional (que lleva 0 puntos de 12 posibles y es colista), por ejemplo, y o nos ponemos las pilas o en 2 años habremos perdido el División de Honor (la temporada pasada) y el Nacional y nos quedamos con 2 Preferentes, que los tiene cualquier club “mediano”, ya me entendéis, por lo que la retención que pueda tener el club frente a la cantera que sube es nula. Un ejemplo contrastable : ¿sabéis cuantos cadetes que jugaron el año pasado División de Honor se han quedado en algún Juvenil del Badalona?. NINGUNO!!!. Y a este ritmo, el año que viene tampoco y ya os digo yo que Cadetes que jueguen división de honor andan buscados. Aún estamos a tiempo. A ver si alguien reacciona y le damos al fútbol base la importancia que se merece y no se ve sólo como una máquina de hacer dinero con las cuotas de los padres.

  Un saludo!

 • dani

  Bueno a mi parecer este equipo juega mejor que el año pasado. Como apunte nos falta el gol pero cada partido generamos entre 4-6 ocasiones de gol. Solo falta que la pelota entre.
  Tema de akrong. Si el mister lo pone de titular sera que tiene sus motivos digo yo. Haber como van los siguientes partidos y el propio jugador nos confirma con sus partidosbque han sido unos partidos malos o que no esta para ser titular..
  Con los dracs.. Pues creo que poco se va a poder hacer. Dudo mucho que desde el club les guste esa situacion pero si no hay solucion aun es que el club no puede hacer mas.
  El año proximo estrenamos campo. Muchas cosas mejoraran seguro. Pero lei por algun sitio que el campo de montigala seria el campo de entrenamiento del nuevo estadio. Algo asi como su ciudad deportiva.
  No se ya explicaran si solo hacen el estadio o el estadio y algun campo anexo. Haber que solucion encuentran ya que si subimos de categoria a parte de que tendriamos cesped natural con sus cuidados,no creo que jueguen mas equipos y mucho menos entrenar todos alli. (1equipo- division honor- futbol base)
  Haber si dan alguna respuesta a todos los frentes abiertos desde el club o se calla.
  En fin ahora a por el partido de mañana contra el hospi. Que haga pruebas el mister que crea oportunas y el domingo contra el ol

 • Anonimus maximus

  Que haga las pruebas que crea oportunas el mister, pero mañana los que salgan tienen que salir a morir y a remontar la eliminatoria, sobretodo porque a algunos se les acaban las oportunidades de demostrar que valen y esa es una buena competicion para ello. Los Civil, Xavi Jimenez, Ibon Gutierrez (que no ha demostrado nada), Perona, Tendillo y también para darle ritmo a Joan Grasa que creo que ya está recuperado.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots,

  En primer lloc, moltes gràcies pels comentaris que, com sempre, són enriquidors. I sí, anònim: de tot el que s’escriu aquí se’n pren bona nota…

  – Copa RFEF: El partit de demà es juga a les 18h per culpa dels focus; no n’hi ha una altra. És per això que l’entrada també serà lliure, a diferència del partit d’anada en què L’Hospi cobrava 10€.
  Si hi ha pròrroga -o si l’àrbitre és perapunyetes- veurem què passa. Recordo que, en cas d’ajornament, tots els costos anirien a càrrec del Badalona.

  Fa setmanes que des del club s’intenta obtenir alguna reacció de l’administració, però pel que es veu com a màxim s’obtenen respostes vagues i promeses a mig termini…
  Si no fos perquè la Directiva ha avalat de la seva butxaca ara no tindríem les graderies de mecanotub, i amb els focus ha passat el mateix: inacció total de l’Ajuntament, que ha passat de nosaltres i ara ens trobem amb el mort a sobre. Montigalà no pot acollir partits oficials a la tarda i el futbol base s’ha d’acontentar amb el que hi ha: tercer món a la tercera ciutat del país.

  – DRACS: Lamentable és poc. Vagi per endavant que jo entenc la seva postura: porten més de deu anys entrenant allí i no és el seu problema que Badalona no tingui infraestructures suficients per encabir el principal club de futbol de la ciutat. Pel que sembla, l’anterior govern del PP va aconseguir un pacte en què les coses quedaven clares i els Dracs sabien que havien d’anar a Sant Roc, però amb el canvi a l’Ajuntament sembla que “donde dije digo…”. I, el que és pitjor, la Regidoria d’Esports no ha sabut o no ha volgut parar-los els peus. Recordo que la regidora d’esports és la senyora María Gallardo Borrega, que de moment està demostrant fer una gestió pèssima d’aquest assumpte. Ara mateix el mínim exigible seria que sortís i s’expliqués públicament; que com a mínim la ciutadania tingués una versió oficial i els pares del futbol base escapulat poguessin demanar explicacions.
  Tampoc no eximeixo el club de la seva part de culpa però, com sabeu, hi ha un estira-i-arronsa constant perquè l’Ajuntament ha de pagar subvencions, ha de complir terminis, ha de garantir obres del nou estadi, etc.
  En definitiva, mala peça al teler i aquesta setmana caldrà veure si l’Associació de Clubs de Futbol de Badalona, per exemple, mou peça o veiem algun canvi en l’actitud de l’Ajuntament i/o alguna mesura de força del club, perquè pel que veig la paciència de molts s’està acabant…

  – Equip: Jo no estic gaire preocupat esportivament; crec que tenim un bon bloc i que, espero, no hauríem de patir per mantenir la categoria. Ara bé, queden 99 punts en joc i avui encara és molt prematur fer judicis de cap tipus. Akrong tornarà a jugar a bon nivell com ho va fer als partits anteriors al dia de l’Espanyol B, i amb el pas dels partits anirem veient com s’assenta un onze tipus. Temps al temps i paciència.
  Demà bon dia per provar coses i veure com responen els menys habituals. Ens veiem allà!

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  En primer lloc vull dir que no soc del PP però Garcia Albiol va donar una solució al problema que hi ara amb els Dracs. El que no sé és si va quedar escrita o no. Si no va quedar escrita molt malament per part del consistori i per part de CF Badalona, perquè un accord així es queda fet per escrit i no hi han problemes. Aquesta regidora d’esports sap el que és l’esport? Almenys Garcia Albiol havia jugat a basket i savia el tema com anava.
  Jo, si fós pare, no pagaria cap quota mes fins que el tema no es soluciones. Perquè ara la majòria d’equips estàn fets i seria difícil trobar equip si demanessin la baixa al CF Badalona, però no paga cap quota fins la solució del tema dels entrenos fora la solució ideal, en el meu parer.
  I pel que diu que no ha pasat cap jugador del cadet divisió d’honor al juvenil hem sembla molt fort, Cap jugador valia? El fútbol base del Badalona crec que s’està deixant anar una mica de la mà, i això no pot ser. Abans es deia que era el futur, però no hi veig gaire futur.

 • Anònim

  Bona tarda. Casi todos valían!!. Y había un bloque de 7/8 jugadores excelentes que ahora están en Espanyol, Hospitalet, Cornellà…
  Sin comentarios.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Abans de marxar cap al camp, us deixo amb la pregunta oficial que el grup del PSC de Badalona, per mitjà del seu portaveu Rubén Guijarro, li ha adreçat al Govern de l’Ajuntament avui mateix:

  (feu clic per ampliar)

  Portarà cua… Com a mínim hem fet una mica de soroll.

  Ara, futbol: Cal remuntar el 2-1!

 • kanu

  Per anar be hauría d’haver prorroga i que l’arbitre suspengués el partir…demà hi haurien moltes repercusions i l’ajuntament sortiria escaldat

 • Carlos

  Ole Badalona a la final autonomica contra la Pobla Mafumet,hemos ganado con 10 practicamente,en un campo que parecia laboca del lobo mas que un campo,a ver si se ponen las pilas el puñetero ayuntamiento y arreglan los focos y los orientan un poquito,que pena nos tienen como aun segunda regional dejados de la mano de Dios cuando somos los que representamos la ciudad.

 • L'escapulat

  Bon partit del Badalona davant un Hospitalet que ha tornat a ser àmpliament superat… Gol al minut 1 amb falta inclosa i després els de Cifuentes no han fet gairebé res.
  Bé Akrong, que s’ha rescabalat amb nota, i bé Tendillo, a expeció d’una errada en la sortida. David Jiménez apunta a titular i Sergio Olmeda també ha deixat bons minuts. A Joan Grasa se l’ha vist encara fora de ritme: recordem que era el seu primer partit oficial des de fa més d’un any!! Una satisfacció molt gran!
  El que segueix de pega és Xavi Civil, que avui fins i tot ha fallat l’únic penal de la tanda… En fi, ara cal donar-li ànims, com ha fet el mateix Ponzio en acabar el partit a la banqueta!

  Focus/Ajuntament: Semblava una profecia autocomplerta; havia de passar. Pròrroga i moltes dificultats per veure el partit quan el sol s’havia post, sobretot a la porteria de banda muntanya. Finalment, però, l’àrbitre no ha suspès el partit, tot i que els penals només es podien xutar en un dels gols…
  A veure què passa aquesta setmana. Per part de l’Administració es dirà que els nous focus ja estan demanats però que no arriben i bla bla bla… Paciència. Molta paciència.

  Final Catalana vs CF Pobla de Mafumet: L’anada es jugarà el dimecres 7 d’octubre i la tornada la setmana següent. En principi divendres se sabrà l’ordre dels partits i els horaris. El que no està tan clar és el lloc… Si superem aquesta eliminatòria, ja entrem a la fase estatal.

  Ara a pensar en l’Olot, un rival que arriba ferit i que és molt perillós.

  Seguim en contacte!

 • lluis

  Una pregunta Les torres d’il.luminació de l’Avinguda de Navarra no s’haguessin pogut posa a Montigalà? Suposo que deuen està a la Morera fetes un fàstic i podrint-se.

  • L'escapulat

   Crec que això mai no va estar sobre la taula: Montigalà té la seva pròpia estructura d’il·luminació i evidentment hagués estat molt més car substituir les torres que simplement reparar els focus actuals.
   Tampoc no era viable intercanviar els vells focus del Centenari, ja que no són del mateix tipus i no hi encaixen. Suposo que el club ho va vendre per fer calaix, però ni idea; ja ho preguntaré.

   El que va quedar clar ahir és que ja és impossible jugar partits a la tarda a Montigalà; fins i tot aquest diumenge al partit de les 17h patirem per veure’ns-hi als darrers minuts.

 • Carlos

  No hombre poniendo el partido a las 17 horas no habra ningun problema a las18.45 horas aun es de dia tranquilamente

  • Carlos

   Se sabe alguna opcion de donde se jugaria en caso de no poder ser en Montigala?

 • L'escapulat

  Home, si fa un dia rúfol o plou la llum pot variar molt. Ja hem entrat oficialment a la tardor jejeje

  Pel que fa al camp ar amateix tot seria especular; tot i que jo havia sentit com a alternativa el camp de Sant Adrià (el de la platja del Sant Gabriel), la Ciutat Esportiva de l’Espanyol o, esclar, Can Peixauet, a Santa Coloma.

  Reacció pública de l’Ajuntament? 0.

 • Carlos

  Ayer por la tarde estuvieron mirando los focos,no se ni si eran del propio club,del ayuntamiento,etc…Ni si los arreglaron o solo mirando para ver la posible solucion,lo que esta claro es que bajaron los focos,tengo la foto pero no se como colgarla.
  Y el domingo a por el olor a intentar sacar ventaja a un posible rival a final de temporada

 • Anònim

  No se si los bajaron, pero ayer entrenó nuestro Cadete División de Honor de 21:00 h a 22:30 h y no se veía una m…, así que aparte de mirarlos, poco hicieron.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Us deixo la foto que em va passar en Carlos ahir:

  (feu clic per ampliar-la)

  Com es pot comprovar, efectivament van estar mirant-se els focus, però de reparar-los res de res… De fet, era personal del club: l’Ajuntament encara no ha mogut ni un dit.

  Dilluns hi ha ple del Consistori i em consta que el Badalona hi demanarà explicacions directament. Suposo que a partir d’aleshores les coses s’acceleraran; per una banda o per l’altra… Atents.

  Ep! Diumenge partit trampa i molt perillós contra un rival ferit… No ens hem de refiar gens ni mica: ens veiem a Montigalà!!!

  AMUNT BADALONA

 • Sobradete

  Por fin el Juvenil ha ganado su primer partido en Gironés Sabat por 0 a 4, felicidades a los chavales, pues merecían algo mas de lo que tenían. Endevant Bada.

  • L'escapulat

   Per fi sí!

   Esperem que comenci la reacció i que els nanos d’Óscar López no pateixin gens per mantenir la categoria.

   Demà bon partit a Montigalà. No hi falleu!

 • juan antonio

  joan yo las tengo reservadas y algunos mas las camisetas nuevas pero todavía no las han traido y eso que hace mas de un mes que las reservemos.respecto al partido de hoy creo que será difícil ganar contra un olot que crea muchas ocasiones de gol y no las materioriza.otro equipo como el Lleida que se queja de las dimensiones de montigala pues decirles que el campo del cornella es mas pequeño el terreno de juego que el nuestro y no se quejan,digo el terreno de juego no las gradas.hoy tenemos que ganar 10 puntitos y para casa.VAMOS BADALONA.

  • lluis

   Esteu veient el partit At.Balears-Espanyol B. Que hem dieu de les dimensions del tereny de joc? Tampoc son per tirar cohets. Dic el terreny de joc. I les grades hi ha un tribuneta però al costat de les banquetes hi ha gent dreta. I ningú es queixa d’això?

  • Carlos

   Hasta ayer que pregunte estan a falta de de los accesorios de la camiseta,lacamiseta en si ya las tienen pero falta estampar escudo,etc…Yo la reserve el 5 de Agosto y todavia nada y esperate,es una verguenza la tendran para la proxima temporada cuando la cambien….

 • Xafarder

  Camp de l’Atlètic de Balears de Son Malferit, dimensions segons wikipedia 98×65, graderia de 5 files en un lateral part d’ella coberta i dues graderies supletòries al costat de les banquetes de 4 files, caben en total uns 1500 asseguts, mes els que es posen drets, no està malament per a la categoria, propietat de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

 • Xafarder

  Rectifico asseguts uns 1300.

 • JACH

  Atención con el trencilla canario designado para esta tarde, Alexis Pulido Santana. Un especialista en “liarla parda”.
  Esperemos que tenga una buena tarde, porque si el partido se complica, acostumbra a perder los papeles.
  Venga CFBadalona..!!, a intentar compensar la contundente derrota de la pasada temporada.
  También me gustaría que, por fin, le clavasen varios “chicharros” a Wilfred, que todavía me acuerdo de su actuación en la eliminatoria contra el Mirandés…