BADALONA 1 ESPANYOL B 0

Escapulats,

Molt bona victòria del Badalona ahir a la tarda contra l’Espanyol B. Treballada, suada, guanyada a pols: d’aquelles que et reconcilien amb l’equip i suposen tot un bany de confiança per als jugadors. Ahir vam veure un Bada molt diferent al del dia del Cornellà: una actuació molt més propera al que ens havia ofert a Xàtiva o a La Pobla de Mafumet. Un bloc que, sense grans individualitats, té consistència al darrere i un mig del camp solvent. Al davant, amb Morgado i Balda a les bandes, la punta correspon a un Facundo Ponzio que cada dia que passa és més protagonista, i més fix…

 • Facundo: Ara per ara, el ‘9’ de referència de l’equip. Bregador, amb una gran capacitat d’anticipació per posar el cos davant el seu marcador i baixar pilotes, l’argentí s’ha guanyat la titularitat a pols. Avui ha tingut més protagonisme que altres dies i ho ha intentat de totes les maneres; xuts llunyans, rematades de cap i fins i tot un gol anul·lat per fora de joc. Fa la sensació que té una cosa molt important per marcar gols a la 2a B: olfacte i oportunisme. Avui ha estat una mica ‘gana’ en alguna acció, provant-ho des de lluny sense aixecar el cap, però són coses normals que anirà polint amb el temps. Després de debutar amb gol a La Murta i no anar ni convocat la jornada següent, ara mateix en ‘Facu’ es confirma com la primera opció de Manolo; Civil ho tindrà difícil per arrabassar-li aquest rol.
 • Manolo: Expulsat. Molt actiu a la banqueta, com sempre, el míster ha acabat enfilant el camí de vestidors abans d’hora per les protestes aïrades a l’àrbitre i l’assistent. El noto una mica massa nerviós, com si notés el pes d’una pressió excessiva, segurament culpa de tots plegats. Això tot just acaba de començar i els jugadors no es mereixien segons quines crítiques tan d’hora. En Manolo és, sobretot, un supervivent que de les pedres en fa pans i que aquesta temporada ha tornat a confeccionar una plantilla prou arreglada amb uns recursos ben escassos. Toquem de peus a terra: el nostre objectiu és la permanència, cap més obligació! Avui ho ha tornat a recordar en roda de premsa, en què ha defensat els jugadors i no s’ha tallat ni un pèl… Molt interessant escoltar-lo: no us la perdeu!
 • Primers punts a Montigalà i tornem a deixar la porteria a zero després de tres partits consecutius encaixant gols i, a més, amb el mal regust de boca de les errades pròpies i les badades a darrera hora. Bona nota per a la defensa i per a un Morales segur i sobri, que acostuma a fallar molt poc i a treure les que ha de treure, sempre.
 • Treball: Molt esforç, molta lluita i molt picar pedra per esgarrapar els tres punts ahir a la tarda. Tot el contrari del que vam veure ara fa 15 dies contra el Cornellà, i que tant mal va fer a la nostra imatge. No es pot negar, però, que després d’aquella desfeta l’equip ha tret l’orgull i ha reaccionat molt bé, primer amb un bon partit a La Pobla de Mafumet i ahir amb tres punts guanyats a base de sang, suor i llàgrimes. Els 14 que van defensar la samarreta escapulada s’hi van deixar la pell. Afició contenta i tranquil·litat a la classificació: Diumenge rodó!

Molt combatiu, el Bada: Ahir no ens van guanyar en intensitat en cap moment…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

47 responses to “BADALONA 1 ESPANYOL B 0

 • icarlite

  Molt bé l’equip avui. Solids en defensa, practicament no han arribat a portería i quan ho han fet, diria que nomes una vegada, Morales ha fet una gran estirada.
  El mitg del camp ha donat avui molt millor imatge que contra el Cornellà, Eugeni és el cervell d’aquest equip i porta molt be el “tempo” del joc. Fins i tot s’ha atrevit diversos vegades amb el xut de llarga distància, te molt bon xut.
  I en atac Ponzio ha baixat totes les pilotes a la perfecció, de moment li ha guanyat el lloc a Civil.
  Molt bon joc en general i sobretot, molt de perill en atac!!

 • Carlos

  Buen partido en lineas generales del equipo,luchar ese debe de ser nuestro lema y hoy se ha conseguido,gran parada de Morales en la segunda parte,y gran jugada de gol en pared para terminar con un golazo de Javi Rodriguez,este ya empieza a ser el Javi Rodriguez del video aquel que vimos cuando su fichaje…Muy bien el equipo,y un partido mas la porteria a 0.
  El que pensaba iba a entrar mas en juego era David Jimenez,y ni tan siquiera a ido convocado,en muchos entrenamientos lo he visto y tiene muy buen desborde,a ver si se enchufa…..Vamos a por doble racion de Hospitalet !!! VAMOS BADALONA !!!!
  Por cierto Albert mañana ya comienza la tertulia y Minut 91?

 • Sobradete

  Para los que criticaron al equipo el día del Cornellá, tomar nota del Cornellá 12 sobre 12, yo lo he visto esta mañana por internet en IB3 y partidazo, no fue casualidad que nos ganaran, creo están en otra galaxia.

  • Anònim

   Hombre sobradete en otra galaxia esta el Barca o el Madrid,no el Cornella,ya a cada uno el tiempo lo pondrá en su sitio,yo no le veo tanto al Cornella que quieres que te diga,lo que pasa que ese partido no dimos una a derechas,pero yo confió en el equipo,y lo único que pido es que la gente anime un poquito mas en el campo,la peña betulians se desgañita en cada partido y la gente no les sigue.A apoyar a los chavales a las duras y en las maduras,es lo que toca….

 • Eloy M.

  Interesante la rueda de prensa hoy de Manolo González, os recomiendo que la escuchéis.

 • L'escapulat

  Bona matinada a tots…

  Molt content per l’equip ahir; llàstima que ens costi tant marcar perquè podíem haver guanyat per un 2-0 o 3-1. En qualsevol cas, i com diu el míster, a 2a B el golva caríssim. Ah! I com diu l’Eloy, molt interessant la roda de premsa del míster (com sempre la podeu trobar dins la crònica de la web del club).

  I sí, demà ja torna la tertúlia (22h / RCB) al 94.4 de la FM. També torna el Minut 91, tot i que aquest any canvia l’horari i el format: Serà a les 23.15 i només durarà un quart d’hora…

  Doble ració d’Hospitalet: Recordeu que el partit de diumenge el fan per Esport3 (17h) i que encara no està clar l’horari de la tornada de la Copa RFEF (tindrem focus?)…

  AMUNT BADALONA

 • Xafarder

  Molt clares les declaracions de Manolo González, veritats com a catedrals i a qui li piquin les veritats que es grati.

 • lluis

  Directiu que ja no està al Badalona que ha organitzat una campanya contra Manolo González. Sucosa la declaració d’ahir del mister a la roda de premsa. M’ha deixat molt surpres el mister amb aquestes declaracions.

 • Anonimus maximus

  Ayer el equipo se dejo el alma y merecimos la victoria de principio a fin. Todo el mundo se sacrificó y dio lo maximo hasta el ultimo minuto y como ejemplo Toni Lao corriendo en el 92 a presionar arriba hasta a 3 rivales seguidos. Chapeau por todos!!!

  Mencion a parte para el trencilla y sus secuaces, ya se esta poniendo de moda que vengan arbitros canarios a tocar las pelotas y a pitar con criterios distintos. Te puedes equivocar en un fuera de juego, lo que no te puedes equivocar es dos veces en una accion tan sencilla como un saque de banda que por 2 veces regaló al Espanyol, o permitir que un jugadorl agarre por detras incluso hasta 3 veces a un rival sin ver tarjeta y a la primera que lo hace un jugador del Badalona, amarilla. Ya esta bien con este atajo de impresentables (debe ser que les afecta el cambio de hora). Y menos mal que no nos arbitro el del Barça B – Hospi, porque ese también tiene delito.

  Este domingo tenemos que ir a por todas en busca de una nueva victoria, solo así conseguiremos sacar algo positivo de la Feixa LLarga. Yo también soy de los que opina que Ponzio tiene que jugar antes que Civil si o si y que también habria que darle mas bola a David Jimenez. Puede dar ese plus de desborde y rapidez sobretodo en las segundas partes cuando queremos jugar a la contra.

 • Carlos

  Yo soy el primero que me jode,que se hayan ido jugadores como Marcos,Abraham,Raúl Torres,Prior,etc…pero aparquemos ya esto de un puñetera vez señores.
  Ahora toca apoyar al equipo 100×100,y ya esta bien de tocar los huevos al entrenador que si directivos que están que no estan y hostias,todos a una que todos somos el Badalona,a dejar trabajar al entrenador y a los jugadores.
  Que hay cosas que se pueden mejorar tanto a nivel de directiva si,pero cojones dejemos trabajar a la gente y el que no sume que se vaya a tomar viento así de claro.
  Yo el día del Cornella cuando me iba también escuchaba a la gente(sobretodo mas mayor),este no vale ni para estar escondido,etc….y me tuve que morder la lengua estuve a punto de decirle a mas de uno que animaran mas y se dejaran de hostias.

 • Sobradete

  Totalmente contigo Carlos, todos a remar en la misma dirección, por eso antes he dicho que el accidente de Cornellá, no es tan accidente, viendo como está el Cornellá, aunque quizás me he pasado con lo de la otra Galaxia.

 • Anonimus maximus

  Lo que comentas de la gente ha pasado siempre, si se gana son todos messi y si pierden una mierda pinchada en un palo. Parece que no entendamos que esto es una carrera de fondo y no un sprint de 2 partidos como seria una final de play-off. El problema por llamarlo de algún modo es que el año pasado se empezó como un tiro y todo el mundo se esperaba que esta temporada pasase lo mismo o incluso lo mejorasemos y la primera derrota en casa contra el Cornella y como se produjo hizo que la gente se rasgara las vestiduras y comenzaran los aprovechados de turno a tocar los cojones…

  Hay que estar con el equipo en todos los partidos incluso en los de fuera de casa (esto siempre que se pueda claro está, no es ninguna obligacion) y se vaya ganando o perdiendo.

 • icarlite

  Si guanya el badalona al camp de l’hospi portarem 10p. Igual que l’any passat a la jornada 5.

 • dani

  Bueno a mi especialmente me gusta ver que han sacado 7 de 12 puntos posibles. Si no llegan a empatarnos el dia de la pobla llevariamos 9 de 12. Asi que por mi parte e entendido que el dia del cornella fue un accidente. Que este equipo nos va a dar mas de una alegria este año.
  En cuanto a los tiritos de algun ex directivo que digan nombres..
  Entiendo que los aficionados seamos exigentes, nos gusta ganar y ver ganar a nuestro equipo y si algo no nos gusta como va… Pues criticaremos porque es nuestro derecho.
  Ahora tocan dos partidos contra el hospi.. Y viendo el partido contra el barça b en defensa van un poco justos. Si no fuera por que el barça esta peor aun.. Se podria haber aprovechado de la debilidad defensiva

  • lluis

   Això ho va dir l’entrenador Manolo González als micròfonos de la RdeB o és que no sabeu llegir.

   Esto lo dijo Manolo González en los micrófonos de la RdeB o es que no sabéis leer.

   Lo pongo en dos idiomas para que lo veáis bien y critiquéis menos.

   • dani

    Bueno si miras mi comentario no me estoy quejando. Digo mi opinion. Por trabajo no e tenido tiempo de mirar quea dicho manolo marquez despues del partido.
    Es mas me e disculpado por las criticas que yo hice despues del partido contra el cornella.
    Y sin animos de ofender creo que tu respuesta sobra como comentacion a mi post.

    • Eloy M.

     Muy contento de escuchar una temporada más a los clásicos de RCB en la tertulia sin ninguna baja finalmente.
     Ahora toca pensar ya en el siguiente partido contra el Hospitalet. No será fácil conseguir arañar puntos pero si el equipo juega con la misma intensidad que contra el Espanyol B todo es posible.
     Por cierto, dos jugadores del Hospitalet ex escapulados estuvieron “espiando” el domingo en la grada el partido en Montigalà con los no convocados del Badalona.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Està clar que el senyor Carlos Caballero no podia faltar jejejeje

  Jo vaig veure l’Óscar Sierra diumenge; pel que fa a l’altre no sé a qui et refereixes Eloy!

  Avui al final s’ha parlat més de l’estadi (el maleït estadi) que de futbol, però potser és una bona senyal, perquè ara mateix crec que els aficionats del Bada estem tranquil·líssims amb l’equip que tenim.
  Molta calma; això acaba de començar, i partit a partit a gaudir del futbol, home, que al capdavall no és tan important per esquinçar-nos les vestidures al mes de setembre.
  Per cert, a veure si el nano aquest, l’Iván Chacón, no té els problemes burocràtics que va tenir en Facu. Un extrem esquerre potent i de desequilibri. Se’l veu una persona molt extravertida i que farà pinya.

  Lluís i V-R-P: Al final vau renovar el carnet o no? Vaaaaaa coi

  • Eloy M.

   Óscar Sierra y Raúl Torres

  • JACH

   Óscar Sierra y Raúl Torres, acompañados por Lúlu.
   También estaba por allí Martí Cifuentes con su segundo, cuerpo técnico de L’Hospitalet.

 • Carlos

  Que historia es esa de se presentaron los Dracs cuando estaban entrenando el fútbol base? Se comento ayer en la tertulia,otra vez con lo mismo?
  Y los focos si esperáis que lo pongan antes del partido de copa vamos apañados,que se juegue a las 6 y listo,el problema vendrá si se siguen pasando rondas.

  • L'escapulat

   Carlos, crec que a les sis de la tarda tampoc es podria jugar. Sempre hi ha l’opció de jugar fora de Badalona. La qüestió és que ja fem tard, com sempre, i que la situació del club amb l’Ajuntament s’aguanta amb alfilers. Un dia o altra petarà…

 • Carlos Monfort

  Crec que el dia de Cornellà, tots estàvem moooolt equivocats… Crec que tenim un equipàs, i difícil li serà a Xavi Civíl treure-li el lloc al Facundo… M’ha sorprès la roda de premsa del Manolo…

 • Joan

  On es pot veure el Minut 91 d’aquest dilluns?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Tot i que finalment vaig renovar el carnet, encara no he anat a veure cap partit, però m`ha semblat entendre que desde la grada es va criticar al Manolo. No ho entenc, per mi va ser un gran encert la seva renovació, i segueixo sent molt optimista. Portem 7 punts de 12, que podrien ser 9, i l’únic que ens va guanyar ho està guanyant tot.
  També estic molt content per en Facundo.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Estic amb en Carlos; el dia del Cornellà molts es van precipitar jutjant el Badalona. No sé si hi ha una campanya muntada en contra de l’entrenador per un exdirectiu com va dir en roda de premsa el mateix Manolo (entenc que es referia a Ramon Díaz, tot i que ell estrictament segueix sent membre de la Directiva), però sí que és cert que aquell dia l’afició, amb la mà al cor, no va estar a l’altura. I em dol dir-ho, eh! Tothom té dret a fer el que vulgui i a criticar i cridar, però home, se suposa que estem allà per animar el nostre equip, no per enfonsar-lo. Que tampoc estem a la jornada 38 i s’estan rascant la panxa per baixar a 3a Divisió… Era la 2a Jornada i veníem de guanyar a Xàtiva!!!

  Ponzio: Veure’l ara és veure la felicitat en persona. És difícil no sentir empatia per un nano que ha picat pedra, ho ha passat malament i va marxar a l’estiu amb un sabor agredolç i sense saber si tornaria. I com ha tornat! Ara sobretot a gaudir del seu gran estat de forma i a no girar-li l’esquena quan encadeni dos mals partits…

  El Minut 91 a partir d’ara estarà integrat al programa L’esport, de 23.15 a 23.30h. Ja hauria d’estar penjat al seu web (teniu el link a dalt a la dreta), però per ara no veig que s’hagi actualitzat. El que sí que ja teniu penjada és la tertúlia d’ahir!

  • Carlos

   Serian 4 los que pitaron,yo no me meto en ese grupo,hay estuve apoyando con los betulians

 • Anonimus maximus

  Criticar es gratis y en este pais se nos da muy bien. Ganamos un partido y somos los mejores y perdemos otro y somos una mierda. Esto es asi y en Badalona pasa aun con mas fuerza. Si perdemos pitidos y tal y si ganamos aplausos y todos contentos. No le deis mas vueltas a la cabeza, los que animan lo van a hacer siempre (como los betulians) y los que quieran rajar lo haran ganen o pierdan. Los que estamos con el equipo hay que dar aliento a jugadores y cuerpo tecnico, cuanta mas piña formemos mas fuertes seremos!

 • Anònim

  Hola Escapulat, buenas tardes. En la tertulia del lunes se habló sobre el problema que tenemos con los Dracs por el hecho de tener que compartir el campo para los entrenos del futbol base. Esto está pasando desde la semana pasada y este lunes otra vez. Y hoy seguro que también. Se trata de una invasión (pacífica, eso sí) de medio campo de futbol 11 por parte de los Dracs, dejando sólo medio campo más el de futbol 7 para que entrenen 4 equipos!!!. Demencial. En la tertulia se comentó que el Ayuntamiento estaba al corriente, pero nadie estaba tomando el toro por los cuernos. Es un conflicto importante creo yo, además, por supuesto, del tema iluminación, que me parece vergonzoso, para el futbol base y ni que decir tiene para el primer equipo. ¿Tienes idea de la posición y acciones que está emprendiendo el FC Badalona?.
  Gracias!!

  • Carlos

   Dices que hoy probablemente vuelvan a invadir el campo,hoy miercoles.Imaginaros la semana que viene miercoles si jugamos finalmente a las 18 horas contra el Hospi,a ver si nos invaden tambien seria de circo,pero este que es Can Picha?El acuerdo que era por una sola temporada? Que se vayan los Dracs a tomar viento y el ayuntamiento este tambien solo soluciona las cosas a medias.

 • Eloy M.

  A mi entender la culpa no es de los Dracs, la culpa es de la inexistente organización que hay por parte del Ayuntamiento en este caso.

 • Carlos

  Es verdad hoy me he pasado por allí y si los Dracs medio campo y no se cuantos niños del base en el otro medio,y el futbol 7.Es patético esto por lo que he escuchado juegan en Badalona Sur y vienen a entrenar aquí otra vez.El padre que tenga a su hijo en el base y tenga que entrenar de esa manera es para decirle dos cosas al club,porque ellos pagan por algo que no se les da.

 • Anònim

  Hola, bona nit. De nuevo hoy los Dracs. Es una verguenza que el club no haga nada ni informe de nada. Los padres estamos que no nos lo creemos. La mejor categoría que tiene en este momento el club, el Cadete Division de Honor, entrenando en un campo de futbol 7. Los porteros sin entreno porque no hay espacio. Y la liga empieza el sábado. Escapulat, agradeceria un posicionamiento oficial del club al respecto. Crees que podrías trasladar al Presidente la inquietud, hastío y el run run que hay en Montigala entre todos los padres?.

  • L'escapulat

   Bona tarda,

   Sóc conscient que és un assumpte que porta el presi i tota la Junta Directiva molt cremats… Us dic alguna cosa aviat…

   La gestió de l’Ajuntament, vergonyosa.

   Per cert, a Manolo González l’han sancionat dos partits…
   Ah! I ja teniu el Minut 91 penjat al web.

 • Carlos

  Donde y a que hora se jugara la vuelta de copa rfef,todo como estaba 18 horas y dia 23?

 • Anonimus maximus

  Esperate mejor a la semana que viene, porque tiene pinta que aun no se sabe donde se tendrá que jugar. Puede ser que tengamos que emigrar de Badalona para jugar esta ronda. Y como se nos ocurra pasar el problema ahí seguirá. Ya no solo por los partidos del Badalona, sino también por toda la gente que entrena alli. Desproposito de Ayuntamiento, hemos metido a buenos dirigentes, todo menos eso

 • L'escapulat

  Bona vesprada,

  Avui he sabut de primera mà que club i Consistori han tingut contactes sobre el tema dels focus i els Dracs… La resposta ha estat la de sempre, que la setmana que ve s’hi posaran i que els focus haurien d’estar pel dimecres. Ja és cosa vostra creure-us-ho o no…
  En un principi el partit estava programat per a les 20h, després es va dir a les 18h i, si no hi ha focus, no descarteu que acabi sent a les cinc de la tarda, perquè en cas de pròrroga ja l’hauriem liat… En definitiva: serà com un entrenament amb públic.
  També havia sentit la possibilitat d’anar a jugar fora de Badalona (es comentava que al camp del Sant Gabriel), però ho dubto molt: massa maldecaps per a un cop d’efecte.

  Pel que fa als Dracs, també entenc que ells porten entrenant a Montigalà durant més de deu anys i que, si l’Ajuntament els assigna els horaris, estan en el seu dret… La culpa és de l’administració i la Regidoria d’Esports (Maria Gallardo) que, com ja veieu, no vol quedar malament amb ningú.

  I aquí estem nosaltres; abandonats i pagant els plats trencats miserablement.
  Un desastre.

 • lluis

  Tots aquests problemes no es van pensar abans de començar la temporada? Per què jo vaig sentir per la tele, abans de que comences la temporada al president dels dracs dient que ells, aquesta temporada, jugarian a Montigala, que és el seu camp, i que l’accord només era per la temporada pasada. O sigui que això ja es veia venir.
  Perquè els dirigents del Badalona no ho solucionavan abans de que els hi vingues el problema?

 • Carlos

  Bueno lluis lo deque es su campo eso donde lo pone,porque por esa misma razon el badalona puede decir que es su campo no en vano se construyo con esa idea años atras.para ser la zona de entreno de los equipos del Badalona

  • lluis

   Això ho deia ell, per què suposo que com que ha estat tants anys jugant ja s’el ha fet seu, dic jo. Jo no sé res.

 • Anonimus maximus

  De hecho no era el campo donde jugaba la UE Badaloní antes de juntarse con el CF Badalona?

  • lluis

   Si el Badaloní va jugar la última temporada en aquest camp, després de pasejar-se per tot Badalona.

   • Eloy M.

    Si tuviera que apostar lo haría a que se jugará a las 17h de la tarde y nada de focos. Ojalá me equivoque pero me cuesta creer (por su manera de gestión) que vayan a poner focos sabiendo que luego el Badalona pasará a jugar al mediodía como siempre.

 • Sobradete

  Si pero luego tendrán el problema con el Femenino de 2ª Nacional del Seagull, si no los arreglan, pues hay partidos que coinciden con nuestro primer equipo y si han de jugar por la tarde, la bola se irá haciendo mas grande, yo creo que no tardarán en arreglarlos, porque si no a parte del Badalona, tambien perjudican a otros.

 • lluis

  Què està passant amb el juvenil que no guanya cap partit? Va baixar de categoría i és colista. Tant mal equip té? Pregunto.
  O és que el fútbol base està deixat de la mà mab aquesta reestructuració que s’ha fet? Són preguntes que faig, no afirmo res.

  • L'escapulat

   Has posat el dit a la nafra, Lluís. De moment 0 punts en 4 jornades, el Juvenil A. És cert que ha tingut un calendari dur però 0 de 12 són números que fan mal ara mateix. Espero que sigui una mala arrencada i ja està perquè, com bé dius, venim d’uns anys molt bons del nostre primer juvenil i seria un desastre perdre la categoria dos anys seguits.

   No conec en profunditat l’equip però el que sí que sé és que va fer una bona pretemporada i que tenia bona pinta abans de començar la lliga; després, davallada total. A veure si algú ens en pot fer cinc cèntims.

   Dissabte que ve (17.45h), per cert, partit vital al camp del Gironès-Sabat, equip que només ha sumat un punt. Només els val guanyar…