LA POBLA 1 BADALONA 1

Escapulats,

Els que vam ser ahir a La Pobla de Mafumet vam viure una tarda històrica. I no només perquè es tractés del primer enfrontament oficial entre el Badalona i l’equip grana en categoria estatal, sinó per l’actuació d’Alberto Varo, un porter que ara mateix sembla tocat per una vareta màgica. Com que ja tots deveu saber de què va la cosa, i com que pot ser un tràngol dolorós recordar-ho -tingueu per segur que durant aquesta setmana veurem les imatges pertot arreu-, podríem tractar altres temes, oi?

 • Onze: Ahir vam tornar a un esquema més “convencional”, amb Akrong i Amantini com a parella de centrals i Grima a la dreta i Canelada a l’esquerra als laterals. El doble pivot Lao-Maestre fa olor de fix, i Eugeni tornava a la mitja punta central. La novetat va ser la tornada de Ponzio com a ‘9’ pur i Manu Balda decantat a banda dreta. Morgado, per cert, també s’ha fet seu l’extrem esquerre. Carroza i Olmeda, a la graderia.
 • Intensitat: El substantiu determinant al llarg de tot el matx. A diferència de diumenge passat contra el Cornellà, ahir hi havia dos equips sobre el camp que s’igualaven en ganes i “mossegades”. Molt bé l’equip en actitud i disposició defensiva. Esperem veure-ho també a Montigalà. L’accident de fa 8 dies ha de quedar en l’oblit.
 • Joc: Massa concessions darrere a la primera meitat. El filial grana hauria pogut marcar dos o tres gols perfectament; sort en vam tenir que Emaná i Gabi López ho van fallar tot. A la segona part vam saber contemporitzar molt més després del gol i La Pobla només va generar perill a través del joc directe.
 • Gol: Gran jugada d’estratègia i bon colpeig d’Eugeni des de la dreta que la posa al cap d’Amantini, que remata sol a l’escaire. Segon gol a pilota aturada; de moment encara no n’hem fet cap de jugada.
 • Facundo: Molt bo el partit de l’argentí ahir a la tarda. És la primera vegada que juga els 90 minuts amb el Badalona. Lluitador com sempre, molt actiu en la pressió alta i baixant totes les pilotes per alt (té molta facilitat per tocar-la amb el cap, ja sigui per rematar o perllongar-la); es va buidar al camp i va deixar molt bona imatge: ara mateix li té guanyada la partida a Civil.
 • Penal: Mal llançat per Manu Balda; a mitja altura i pel mig. Ell el provoca però demana de llançar-lo l’Eugeni, que fa gestos a la banqueta com per rebre l’autorització. Al final, els “galons” s’imposen i xuta l’equatorià. Preguntat sobre això, en Manolo afirma que els llançadors són Eugeni, Balda i Ibón, i que els tres tenen la mateixa autoritat per picar-los
 • Resultat: Malauradament, i més tenint en compte el final, és just. Tots haguéssim signat empatar a La Pobla, un camp d’on volaran pocs punts i contra un rival encara invicte en la seva estrena a la categoria. Mala llet. Llàstima!
 • Conclusions: Seguim invictes fora de casa i sumem, que sempre és positiu. El principal objectiu ara és donar una bona imatge diumenge que ve contra l’Espanyol B i recuperar la confiança de bona part de l’afició, que noto una mica (massa) impacient. Tot just comencem el mes de setembre i encara queda molt.
 • Copa RFEF: Dimecres (20h), anada de les semifinals autonòmiques a La Feixa Llarga. En tres setmanes jugarem tres partits contra L’Hospitalet; dos a fora i l’últim (dimecres 23) a casa. Seran ocasions, sobretot, per donar minuts als menys habituals i fer provatures. A veure si les hi donem utilitat i, qui sap -si sona la flauta- podem rascar uns quants calers si avancem a la competició.

Manolo González i Facundo Ponzio; una relació a l’alça?

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

22 responses to “LA POBLA 1 BADALONA 1

 • dani

  Bueno. Avui sembla que hi han donat un altre cara els jugadors. Com a davanter centre deixaria en ponzio mes partits.
  Una llastima el penal fallat, deuran treballar mes aquest aspecte.
  Y sobre l’empat que puc dir. Passen aquestes coses si no matem els partits.
  Ens centrarem en el seguient partit contra l’espanyol que sera molt dificil.

 • Carlos

  Hoy es de los dias que pierdes 2 puntos y el contrario gana 1,y se te queda una cara de tonto que no puedes con ella.
  Solo falta animar al equipo a tope la semana que viene,y ya esta.
  Si no matas el partido con 0-1 y un penalty a favor te puede pasar esto,en el descuento,esto es futbol,pero que venga el portero en la ultima y te lo meta es algo ya de mala suerte.
  Nada a tope con los chavales,y a ganar la semana que viene al Español B,pero antes vamos a ver que pasa contra el Hospi el miercoles en la copa rfef.
  Por cierto,el Villarreal B va como un tiro,le ha cascao 0-4 al hercules,cuidado con estos….

 • Eloy M.

  Em va sorprendre que fes el llançament Balda i no Eugeni… Igualment Balda és un jugador que donarà molts punts al Badalona durant tota la temporada.

 • icarlite

  De moment el Bada ha sumat sempre fora de casa, cosa molt positiva en aquesta categoría. Ara hem de fer que aquests punts siguin positius guanyant a casa. Si guanyem contra l’espanyol ens posariem amb un 7/12 que estaría molt be. L’equip sembla que li va posar més intensitat que l’altre dia. Per cert Ponzio va lluitat molt i penso que esta per sobre, ara mateix, que Civil.

 • Carlos

  Albert el otro dia en twiter comentaste que elpartido de vuelta de la copa rfef era a las 18 horas el dia 23 y entrada gratuita,y la vuelta se sabe algo es que igual me doy una escapadita a verlo…

  • L'escapulat

   Bona tarda!

   Carlos, “fonts properes al club” em comenten que tot fa la pinta que serà entrada gratuïta per als socis i 10€ per als no socis…

   Això sí, el podreu seguir pel twitter (no el del Badalona): suposo que el de L’Hospitalet el farà en directe i, com no, el company Cristian García amb l’etiqueta #HospiLive

   • Carlos

    No veas, y nosotros gratuita?Sera para los socios,no porque si vienen de ellos y entran gratis vaya careta,no…

    • L'escapulat

     Veurem… Suposo que si es confirma el Badalona aplicarà el mateix criteri. Suposo, eh! Ja us n’informaré! De totes maneres, estem quasi a dimarts i L’Hospi no ha fet public res…

   • lluis

    A la web del Hospi porta 10 euros la general i socis i abonats del Hospi entrada gratuita.

 • David

  Buena iniciativa la de mandar fotos de apoyo al equipo!

 • Carlos

  Hemos perdido 2-1 en campo del Hospi,en la copa Rfef,otra vez en los ultimos 3 minutos nos han remontado el partido.Bueno en la vuelta el 1-0 nos vale para pasar.A pensar en el domingo que ese si que es importante.

 • litusmonfort

  Avui el Badalona ha perdut per 2-1 al camp de l’Hospi, pero tinc que dir, tot i que no ha sigut excelente, que m’ha agradat bastant el partit. La defensa, molt segura. No havia tingut encara l’oportunitat de veufe a Xavi Civil i tinc que dir que no em sembla un “9” referent, sino un davanter que es mou per tot el camp i que presiona la sortida de pilota del rival molt be. També m’ha agradar molt Sergi Maestre, que tot i ser expulsat, em recorda per la seva forma de jugar a Sergi Busquets. Tot i així, el Bada té que conseguir els 3 punts el Diumenge a Montigalá amb l’Espanyol B. Bona nit!

 • Cristian

  El partido estaba controlado hasta la expulsión. Debemos empezar a saber cerrar partidos o por lo menos no perder la concentración en los últimos minutos porque ya llevamos así 2 semanas seguidas y esto puede hacer mella en el equipo para cuando vayamos con resultados ajustados, porque de estos vamos a tener unos cuantos.

 • Eloy M.

  Muy buen partido para todos los asistentes ayer. Atrás Vito hizo paradas de merito, Carroza supero con buena nota jugando de central y Tendillo de lateral derecho no desentonó. En la media quizás faltó más tranquilidad cuando se tuvo el balón. Arriba muy buen partido de Olmeda en la banda, ayer se ganó más minutos para la liga y Civil le falta todavía mucha más confianza y coger automatismos que le pide el míster. Lástima que expulsarán a Maestre por una acción desafortunada e innecesaria para los intereses del Badalona cuando el partido lo tenia ya en el bolsillo. El míster calificó de cagada esta acción en rueda de prensa, la podéis escuchar en el twitter @cdweb_Badalona.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Ostres, hem trepitjat merda perquè ahir ens vam tornar a deixar robar la cartera els últims dos minuts… En fi, tampoc ens esquinçarem ara les vestidures per una competició com la Copa RFEF…
  Això sí, trobo interessant com a mínim passar a la següent ronda per donar minuts als suplents. Després, passar a la fase estatal potser sí que serà una mica “marró” jejeje

  L’anada de l’altra semifinal catalana va ser un 1-1 entre La Pobla de Mafumet i l’Espanyol B.

  Pel que vosaltres dieu i l'”informe” que m’han passat, l’equip va estar bé, especialment Olmeda, Maestre i Vito a la primera meitat. Al primer gol riberenc podria haver fet més, però abans n’havia salvat d’altres.

  Al darrer informatiu de la TV de L’Hospitalet hi teniu un breu resum (minut 15)

  Dimecres 23 la tornada a les 18h. Veurem si la il·luminació és suficient perquè, a hores d’ara, podem tenir un problema…
  Sobre el cost de l’entrada general, s’està estudiant el preu a fixar. Pels socis i abonats, entrada lliure.

  DIUMENGE: Partit molt interessant contra el filial perico. Més que pel resultat, sobretot per donar una bona imatge davant l’afició, que de moment ha vist poca cosa. Davant, un rival molt complicat, que té qualitat per estar a dalt i que ja s’ha carregat Lleida i Barça B. S’haurà de jugar amb intel·ligència!

  Ens veiem a Montigalà. Bona Diada a tots!!!

 • Ícar Lite

  A la tertúlia d’aquesta setmana. A Esport 99 (una tertúlia de joves de Badalona de la generació del 99) l’Ïcar Lite analitza l’inici de temporada del C.F Badalona a la Càpsula Esportiva.

 • icarlite

  Moltes gràcies jejeje setmanalment fem la tertúlia. Aquest any parlarem més del Badalona!

 • Eloy M.

  Con permiso de l’Escapulat os pongo aquí el enlace de la entrevista a Pablo Morgado antes del partido de hoy contra el Espanyol B. También está en el recull de esta pagina.
  http://www.capitaldeporte.com/entrevista-a-pablo-morgado-jugador-del-badalona/

  PD: Ramon Duran es una figura insustituible.

  • L'escapulat

   Bona tarda!

   Ganes de futbol a Montigalà, ja… A veure si l’equip es refà i pot aconseguir, a més de la victòria, donar una bona imatge.
   La climatologia, com a mínim, acompanyarà.

   Gràcies pel link, Eloy; ja sabeu que sempre ho vaig penjant tot al Recull de Premsa!