BADALONA 0 CORNELLÀ 2

Escapulats,

Partit nefast del Badalona. Fins aquí suposo que tots hi estarem d’acord. Ara bé, cal comptar fins a 10 i analitzar amb el cap -una mica- fred el que ha passat avui a la tarda a Montigalà. Com que jo vaig veure l’equip a Xàtiva suposo que tinc un sentiment més temperat, perquè allà vam estar bé i vam ser superiors a l’Olímpic. Per a la majoria d’aficionats del Bada, però, que avui veien l’equip per primera vegada (o encara pitjor, l’havien vist durant la pretemporada) és normal que hagin marxat a casa decebuts i cabrejats. I és que ben poquetes coses podem salvar de la davallada, la veritat. En fi, a continuació proposo alguns dels temes que trobo interessants per a debatre.

 • Primer de tot, us recomano que escolteu les declaracions dels protagonistes en roda de premsa que sempre penjo a la crònica oficial del club. Ahir Manolo no es va tallar un pèl i va reconèixer que el partit va ser molt fluix; fins i tot va assumir-ne bona part de la culpa. Molt interessants les explicacions que dóna.
 • Comencem per Manolo i l’onze titular d’ahir a la tarda: Carroza al lateral esquerre, Canelada a la graderia i al mig del camp pivot format per Maestre i Ibón Gutiérrez i una davantera innovadora amb Lao de mitja punta i Eugeni i Civil alternant-se com a fals 9. Queda clar que no va funcionar. Un xut alt de Morgado al 31′ va ser tot el nostre bagatge ofensiu durant els 90 minuts… Com ho vau veure? Sorpresos, suposo. Sense voler assenyalar ningú, va ser una errada d’en ‘Carro’ la que va acabar amb el 0-2, així que la seva provatura segur que generarà controvèrsia.
 • Ponzio: Sorprenent, també, que no entrés a la convocatòria. O potser no? Recordeu que la temporada passada, i més enllà dels problemes burocràtics, no va tenir gens de protagonisme. Siguem justos: un gol d’oportunisme no dóna ni treu mèrits però, que ahir no fos ni convocat, creieu que és significatiu?
 • Manu Balda: Sota el meu punt de vista, l’única bona notícia d’ahir, a banda de la lluita de Grima i la solvència d’Akrong. L’equatorià va estar força bé aportant intensitat, fent de boia i baixant pilotes, però estava massa sol al davant…
 • Marcos: No va haver d’aturar ni una sola pilota. A banda d’això, va ser ben rebut i no va voler fer sang a la roda de premsa. Bon retorn pel del Bon Pastor. Almenys ens hem “tret de sobre” la distracció del seu retorn. La d’Abraham no serà fins al 6 de març.
 • Estadística: 1 xut a porteria en tot el partit. Alt. Sense anar entre els tres pals. Conseqüència directa de l’alineació? Tota la responsabilitat recau a la banqueta? Què us van semblar els jugadors? Algun nom a destacar, en sentit positiu o negatiu? Per cert, primera derrota de la història contra el Cornellà en categoria professional.
 • Mecanotub: Millor o pitjor que la temporada passada? Pel que m’han dit és més còmode i la visió també ha millorat. En canvi, hi ha menys espai i seients, i pot ser un autèntic problema en partits amb més assistència de públic… Preguntaré exactament quina capacitat permeten i què n’han dit els Mossos d’Esquadra (o les autoritats pertinents). Ah! L’aigua del rec sembla que continuarà tocant allò que no sona; ja ho heu tornat a patir, avui…

En fi, ja veieu que molts temes a tractar després d’una jornada amarga però que no ens ha de fer perdre el món de vista. Acabem de començar, això és molt llarg i crec que el desastre d’avui servirà per prendre nota dels errors comesos. Ja toca pensar en el partit de La Pobla, que no serà gens fàcil!

Millor esborrar qualsevol record de la tarda d’avui a Montigalà…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

45 responses to “BADALONA 0 CORNELLÀ 2

 • Carlos

  Sin comentarios,el mejor espectador en el campo Marcos,no le hemos chutado ni una sola vez.Para que cambiar un equipo que jugo bien fuera la semana pasada,donde estabanRuben canelada,David Jimenez y Ponzio?
  Esperemos que alla sido una mala tarde,pero hay que ponerle mas intensidad,la que ha puesto el Cornella,nada mas….

 • dani

  Estic amb l’amic carlos.
  Avui e sentit vergonya de l’equip.
  A sortit tot malament,començant per la convocatoria del senyor manolo. A ficat 4 jugadors nous al 11 inicial i deixa fora ponzio que en 10minuts a demostrat mes que cualsevol jugador de avui.
  1 gol morales se la menjat(espero que sigui un partit i ya) i el 1 badada de la defensa que regala la pilota a un contrari.
  Es pot perdre pero lluitant, pero es que avui amagaven les cames, i jugaven a pilotes a dalt sense criteri. No se que diuen de la pretemporada ni com han jugat pero avui han donat pena tots. Els falten collons a mes d’un.
  Em sembla que millor que calli pel partit.
  Si hi ha alguna cosa que sigui positiva han sigut les graderies. Es veu perfectament el terreny de joc i a mes eren comodes. L’unic pero, es que per ser 1 partit a casa,la graderia era plena, no se com farem contra equips que atreguin mes gent al camp ,ni si fem una bona temporada on ens ficarem si ve mes gent.
  Bona nit a tots

  • Carlos

   Hombre Dani,Morales estaba vendido en los dos goles,el primero una vaselina imparable y el segundo es un mano a mano que a punto a estado de pararlo,fallo creo que de Carroza,si alguien ha hecho algo por decir a alguien es Morales,que en la primera parte a parado varias a bocajarro.

   • dani

    Si carlos tienes razon. Me refiero mas a que en el 1 gol la sensacion de los que estabamos en aquella zona era de que hizo una salida en falso y de la trago. Es verdad que de lo unico que puede salvarse es su actuacion ayer. Pero por elenfado no lo vi.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  No entenc que en Ponzio s’hagi quedat fora de la convocatòria. Després de tots els entrebancs burocràtics de la temporada passada, la setmana passada va entrar cap al final del partit i ens va donar la victòria amb un gol que jo vaig comentar aquí que li aniria molt bé per anar agafant confiança. I al partit següent no va ni convocat, no ho entenc.

 • Anònim

  Buenos días. Yo vi el partido en el campo y en cuanto al primer gol, creo que Morales sí podría haber hecho algo más. Primero se quedó a media salida y luego, cuando ya se veía venir la vaselina, hizo un poco la estatua y se quedó clavado. En cualquier caso decir que me pareció un portero solvente y que en la primera parte hizo varias paradas de mérito.

 • Carlos

  Se va a fichar a alguien hoy Albert?,ese delantero que sonaba,hoy es el ultimo dia,a ver si cae algo.

  • L'escapulat

   Als mitjans ja està corrent el nom de l’extrem argentí que s’estava entrenant amb nosaltres, però encara no és oficial al 100%.

   Si al final es tanca s’anunciarà aquesta tarda o nit. Atents!

 • carlitos

  Lamentable la poca lucha en medio del campo y atrás. El partido ya estaba decidido pero cambió totalmente con la entrada de Manu Balda y Amantini! No soy entrenador pero creo que con jugadores con carácter y luchadores (incluyo también a Fran, Akrong y alguno más) los demás se contagiarán y no nos harán lo que quieran como paso ayer!
  Falta de ganas, de lucha y sin medio del campo…..sin mencionar que delante en la primera parte parecíamos alevines….
  Espero que todo sea cosa de un partido pero tendrán que cambiar mucho las cosas en todos los aspectos.
  Esperemos que en la Pobla cambien las cosas y el 11 inicial!!!

 • kanu

  No tenim davanter centre…així no es va enlloc… Al nadal ja veureu com es donaran bastantes baixes…mala planificació plantilla. Molts defenses i pocs mitjos i davanters

 • lluis

  Jo vaig escoltar el partit per la ràdio i hem va semblar que el Cornellà va jugar amb 10 jugadors dons Marcos el van anomenar a l’alineació i ja no el van anomenar mes en tot el partit. Ponzio va fer el gol a Xàtiva i ahir no va anar ni convocat, cosa que jo no entenc. Aquest davanter centre anomenat Civil tampoc el vaig sentir gaire en la retransmissió del partit. Resulta que divendres en comptes de portar un davanter centre, portant un altre central, Tendillo.
  No sé com han configurat la plantilla aquesta temporada, però crec que està força descompensada, molta defensa i poc jugador d’atac.
  I serà uqe no han tingut temps de fer la plantilla, però si no hi han calers, han esperat les rebaixes d’última hora i això és el que ha quedat pel Badalona.
  Vaig veure la Pobla de Mafumet al Mini Estadi i hem van agradar molt i diuemenge el Badalona va allà.

 • dani

  Es tractaria de ivan chacon? Extrem argenti de 20 anys? Crec que ens falta un 9 de garanties pero si fitxem un altre extrem sera que manolo ho considera oportu i no confia gaire amb els extrem que tenim actualment.
  O pensant malament el fitxen per no convocarlo ni res..
  Bueno esperarem a que facin oficial el fitxatge

 • Cristian

  El partido de ayer creo que fue un poco de todo… falta de intensidad, nerviosismo por el debut en casa, etc. No creo que este equipo esté diseñado para jugar todos los balones por alto como hicimos ayer y mas viendo los tiarrones que se gasta el cornella….

  Creo que el golpetazo que nos dimos el año pasado contra el Olot ya nos lo hemos dado nada mas empezar para asi todo el mundo espavilar y dar el 100%. De delantero centro tiene que jugar Manu Balda si o si y en los extremos David Jimenez y Morgado…. Si no quieres poner a balda de Delantero centro… pues Ponzio seguro que almenos le tira mil veces mas ganas que Civil… que lo vi bastante flojito… Aunque espero que despierte por su bien y por el nuestro.

  Ahora vienen bastantes partidos seguidos y hemos de dar la cara… empezando este mismo domingo ante la pobla!!!!

 • juan antonio

  manu balda como dice cristian jugara de extremo derecho y de delantero centro,xavi civil flojito para la categoría y creo que será otro caso matamala (es muy joven ).se ha terminado el mercado de fichajes y esto es lo que tenemos para la temporada,como dice kanu en diciembre seguro que habran muchos cambios,espero equivocarme.lo que no se si es verdad es que se puede fichar jugadores profesionales hasta el 2 de enero,lo mismo nos dan un sorpreson con un delantero centro profesional bueno.despues del partido horrible que se hizo ahora a ganar en la pobla será difícil porque tienen un buen equipo pero nosotros lo demostraremos como en xativa,que también tenemos buen equipo.(siempre que estén los jugadores en su posición).

 • Anonimus maximus

  Se puede fichar en cualquiero momento jugadores con ficha P que estén en el paro en el momento del cierre del mercado de fichajes. Conoceis de alguno que no tenga equipo y tenga esa ficha? Por ir pasandola al club para ver si interesa.

 • Carlos Monfort

  Sincerament, va ser, desde feia molt de temps, el primer partit que no vaig a Montigalà. Però pel que diuen, el partit va ser desastrós…
  Crec que Ibón Gutierrez i Sergi Maestre són dos migcampistes amb molta qualitat, però els 2 són molt lents, també crec que Eugeni Valderrama es per ara, el millor jugador de l’equip, i el més creatiu, llavors perquè el posen de fals 9 alternatiu?
  Crec que l’equip tindría que ser així: (4-3-3)

  PORTER: MORALES
  DEFENSA: GRIMA, AMANTINI, AKRONG (O PERONA) I CANELADA
  MIG DEL CAMP: MAESTRE, LAO, I EUGENI.
  DAVANTERS: CIVIL, DAVID JIMENEZ, MANU BALDA.

  • Carlos

   Quita a Civil y mete a Pablo Morgado,y Manu en punta.Eso es lo suyo…

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots!

  a) Com veieu es compleix la teoria que quan l’equip perd es disparen els comentaris jejeje Sóc el primer decebut per l’actuació de diumenge; dels pitjors partits que recordo a Montigalà. Ara bé: Calma!!! És molt d’hora i encara queda mol-tís-sim. Com ja vaig dir, pels que només hagueu vist aquest partit la impressió és pèssima, però us asseguro que a Xàtiva la imatge va ser ben diferent: sense fer meravelles, el Bada va jugar força bé i generava accions de gol. Diumenge semblava que no sabíem què fer amb la pilota.

  b) Tots portem un entrenador a dintre i tots hi entenem de futbol. És així!
  A mi també em va sorprendre l’onze de diumenge (sobretot Carroza a l’esquerra), però si és la decisió del míster, endavant: després en roda de premsa se’l veia força tocat. A veure quin esquema presentem a la Pobla, però encara que perdem 3-0 tampoc cal alarmar-se ni culpar de tot al sistema de joc. El Barça de Guardiola va començar amb un 1-0 a Soria i un 1-1 al Camp Nou davant el Racing de Santander.

  c) Avui hem fet oficial finalment la cessió d’Iván Chacón, extrem esquerre argentí que arriba cedit de Vélez Sarsfield. Com veieu, molts jugadors de banda i arribadors a l’equip (Morgado, Jiménez, Olmeda, Chacón, Balda, Rodríguez…). Davanters sembla que tindrem el duo Balda-Civil com a titulars i Ponzio a la recàmera. La seva no convocatòria també serà tema de debat… Amb la plantilla ja acabada, quina opinió us mereix? [A la nit canviaré ja l’enquesta]

  d) Capacitat Oficial de Montigalà: 500 espectadors. Tenim sort que els rivals que més gent arrosseguen no arriben fins al novembre… A veure si des de l’Ajuntament es fa alguna cosa després del ple Municipal de finals de mes i si ens arreglen els focus. Creuem els dits… Les relacions amb el consistori no us penseu que estan 100% redreçades amb el “pedaç” del mecanotub…

  e) Pel que fa al Mercat, ja quasi al 100% tancat (Olot i Hospi volen fitxar algun davanter lliure amb fitxa professional, segons informa L’esportiu), destaquem una de les curiositats de la vida: el Cornellà li ha donat la baixa a Dani Martí, ex escapulat que ens va marcar diumenge… Per contra fitxen a Masqué, un bon migcentre del Reus. Quines coses que passen, eh?

  Us recomano seguir totes les altes i baixes del Grup III en la secció especial que fa cada estiu el web futbolcatalunya.com.

  f) Ah! i ja que parlem tant de la gestió dels clubs, suposo que esteu al corrent dels problemes de cobrament de la plantilla del Reus, que fa 3 mesos que no veu un duro. Ho dic perquè és un dels equips amb més pressupost del grup. El Badalona té unes perspectives més aviat modestes ara mateix, però es treballa molt i moltes hores per mantenir el vaixell i, de moment, mai no s’ha deixat de pagar cap nòmina.

  Seguim en contacte!

  • lluis

   Dani Martí ha marxat del Cornellà per temes laborals.

   • L'escapulat

    Això ha dit el Cornellà. Coses de la vida, marxa un dels pitxitxis de la lliga i l’únic que ha marcat als dos primers partits…

    Que li vagi bé, sempre el recordo amb carinyo pel seu passat aquí.

 • josete

  comentar lo del agua en las gradas porque es un problema importante , antes del partido encharcadas y al descanso igual .Cuando llegue un poquito mas de frio veremos donde se puede poner la jente para poder ver el partido , yo estuve en el campo y en el descanso me bañe enterito y ahora no sienta mal pero ya veremos a partir del mes que viene , o se soluciona o mucha gente dejara de ir

  • lluis

   Josete, este problema está desde la temporada pasada. El club lo sabía, han tenido todo el verano para solucionarlo y no lo han hecho. Igual que el tema de que la gente ve el fútbol desde la calle. Despreocupación total de la junta hacia el socio y aficionado.

 • Anonimus maximus

  Tengo oido que esa zona donde la gente ve el partido de gratis y alguna otra mas el club se iba a preocupar de taparlas (no se si con publicidad o siemplemente una tela que impida la vision) y de momento no he visto ni una solucion ni otra.

  El tema del riego va a ser asi toda la temporada. No se que solucion se puede dar al tema xq el riego no se puede cambiar de sitio. si se pone una mampara para minimizar el agua que cae, quizas los socios o aficionados que se sientan cerca tampoco verian bien el campo. Dificil solucion.

  Estamos llegando al fin de semana y veo poca preocupacion o ganas de hablar del partido contra la Pobla. Creo que va a ser un partido duro, campo pequeño donde no vamos a poder jugar y donde o le metemos la muchisima intensidad y ganas en cada balón o seremos victimas en ese campo.

  Y no olvidar que el miercoles 9 de septiembre ida de Copa Federación ante el Hospitalet. Como deberiamos afrontar esta competición? como 2 partidos para dar oportunidades al resto de jugadores que apenas van a jugar? o salimos a ganarla que le vendria muy bien al club economicamente?

  • Carlos

   Hombre respecto a lo del partido nuestro campo no es mucho mas grande que el de ellos,o sea,que eso no es un handicap para ellos.
   Lo del riego se podria solucionar colocando como en el campo del Cerdanyola un pequeño metacrilato con forma de “U”,asi el chorreo grande se minimizaria.
   Yo me tomaria la liga mas serio,que la copa rfef,aunque es una eliminatoria atractiva contra el Hospi,se podria probar un poco en serio y asi intentar ser el representante de Cataluña en el torneo.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  La problemàtica de les lones pel que sé estàn demanades les que queden per tapar al lateral de la carretera, però una mica és el conte de mai acabar, així que fins que lo les vegi… També estan pendents per instal·lar la publicitat lateral sota les graderies de mecanotub.

  Pel que fa a la molèstia del rec, molt em temo que es quedarà igual. Si encara ni han arribat els diners pels focus no crec que es gastin ni un euro en això.

  COPA RFEF: Suposo que pot anar bé perquè en Manolo provi jugadors i variacions en l’esquema de joc. Recordeu que la tornada està programada pel dimecres 23 (18h) i que, entre mig, tenim el partit de lliga a La Feixa Llarga (19/9) així que potser ens empatxem dels riberencs…
  Jo signo els tres punts a la lliga i caure a la Copa RFEF, però com diu en Carlos és una competició que pot sortir rendible i sempre està bé poder rodar jugadors i fer provatures. Veurem com ens la prenem aquesta temporada!
  Nota: Aquests dos partits no els oferirà RCB en directe (només els sentirem a la ràdio si ens classifiquem per a la fase estatal). Jo a L’Hospitalet no crec que hi pugui anar; en qualsevol cas, segur que el podreu seguir pel twitter de l’amic Cristian García: #HospiLive

  POBLA: Té tota la raó l’Anonimus; heu parlat molt poc de futbol -què ens passa, últimament?- i diumenge tenim un partit vital per aixecar el cap i els ànims. Us deixo l’entrevista que li van fer ahir al web EsportsdelCamp a l’Eugeni Valderrama, que va jugar allà durant la seva etapa juvenil.

  CHACÓN: Esperem que no es converteixi en un cas Ponzio 2. El jugador necessitarà validar la paperassa (permís de residència, etc) abans de poder debutar amb nosaltres. Creuem els dits perquè la burocràcia no ens passi una mala passada com l’any passat amb en Facu.

  Vinga, que diumenge segur que suquem!

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Albert antes jugamos la liga con ellos,el dia 19 de septiembre en Hospitalet retransmitido por Esport 3 segun vi en el twiter.

   • L'escapulat

    Tens raó, Carlos; corregit. Ja em faig un embolic amb tantes dates… En fi: una marató contra L’Hospi. El partit de la J.5 de lliga es jugarà dissabte 19 i el faran per Esport 3. Intueixo que serà al vespre, perquè a les 17h està previst l’Espanyol B – Sabadell…

    Temps al temps: primer, La Pobla.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  És imprescindible regar el camp a la mitja part? No n’hi ha prou regant-lo abans del partit?

  • lluis

   Ciutat Esportiva Dani Jarque, quan hi ha partit del Espanyol b el camp es rega al principi del partit amb uns espersos que surten del mitg de l’àrea gran i els dos costats de la mateixa àrea, després del mits del camp i dels dos costats del del cercle central i el mateix de l’altre àrea. No mullan a ningú. Quan no hi han partits s’engegan els aspersors dels laterals del camp, així si mullen la zona de grades no mullan a ningú dons no hi ha públic.
   El sistema de rec del mitg del camp estava ja muntat a Montigalà amb l’altre gespa, abans del canvi a la que hi ha ara. No se per quin motiu es va canviar, els tècnics sabran el motiu, i van posar el sistema de rec que hi ha ara als laterals del camp.

 • Xafarder

  El Camp Municipal de La Pobla de Mafumet (102×62)és dos metres mes llarg que el nostre (100×62) així que és pràcticament igual que el nostre per al desenvolupament del nostre joc.

 • Joan

  Les persones que van amb cadira de rodes si volen seure al mig del camp com pujen a les graderies de Montigalà? s’ha de pensar en aquestes coses abans..

 • lluis

  Paralant del partit de diuemenge, vaig veure el partit de la Pobla de Mafumet contra el FC Barcelona B i hem va agradar molt la Pobla, equip molt disciplinat, que toca bé la pilota. Ara depen de com surti el Badalona si com el del dia del Olimpic o com el del dia del Cornellà.

 • L'escapulat

  Jo també vaig veure el partit al Mini i la veritat és que també em va donar una molt bona impressió: equip amb qualitat i que toca bé la pilota. A banda de la solvència de Varo i la lluita d’Emaná, em va sorprendre el partit de Calavera, el lateral dret que va estar a l’Olot l’any passat. Molt incisiu i amb gran capacitat per arribar a la línia de fons.

  Serà molt important, a banda de l’actitud, veure quin onze treu Manolo al camp. És molt d’hora, encara, però el “desastre” de Cornellà potser ja té alguna seqüela.

 • kanu

  Escapulat, saps si l’ajuntament esta al corrent de pagament de les subvencions al badalona?

  • Carlos

   Eso como me dijeron a mi una vez,si eres socio ves a la asamblea cuando la hagan y alli lo diran,y si no lo eres pues te quedas con la duda,como me paso a mi,por esa razon este año me he hecho socio para poder acudir a ellas…

 • Eloy M.

  Muy buen partido el del Espanyol B hoy contra el Barça B. La siguiente jornada tampoco será nada fácil.

  • Anònim

   Ningun partido es facil pero nosotros tambien sabemos jugar,no tenemos que tener miedo de nadie

  • lluis

   Jo vaig està ahir a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i el Espanyol B va fer un partidàs, té una gran estratègia per alt, amb una gran alçada. El que pasa que no és el mateix jugar a la Dani Jarque que jugar al futbolin de Montigalà.
   Per cert no se si us en heu adonat que Abraham, els tres partits que ha jugat ha estat substituit. També s’ha emprenyat com quan molt de tant en quant el substituiant al minut 89 al Badalona?

 • Jaume

  Buenos días de partido!!!!

  Ya es un poco tarde, pero quería comentar algo del partido del domingo pasado. Es verdad que los jugadores no estuvieron al nivel del partido, o más bien al nivel del Cornellà en lo que respetacta a la intensidad y ganas que le pusieron, pero viendo el 11 inicial que se podía prevenir un mal partido.
  Yo confío y serguiré confiando en el mister, pero la alineación que sacó no había por dónde cogerla. Primero con la entrada de Carroza en el 11, en mi opinión tenemos uno de los mejores laterales izquiedos del grupo, Canelada tiene mucha llegada arriba y a nivel defensivo cumple muy bien y el domingo… no llegó a vestirse!! Aunque es pronto para sacar conclusiones, espero que esto de Carroza no se convierta en un caso como el de Bermudo el año pasado que tenía que jugar sí o sí.
  Y luego la entrada de Ibón, que llegó a mover hasta 3 jugadores de su posición natural, no puedes meter a un jugador con ” calzador ” y cambiar el sistema de juego que tan buenos resulatdos te dió la semana anterior ( y es el sistema de juego que se ha usado todo el año anterior ).
  Con Ibón en el campo Toni Lao se puso de media punta improvisado, vale que sea polivalente el chaval, pero de ser lateral derecho o central a ponerlo de media punta creo que ya es pasarse. Y también se cambiaron de posición Civil y Eugeni, empezó Civil por la izquierda y Eugeni de 9, a los 20 min se cambiaron de posición ( normal ), pero con Eugeni en banda lo único que se consiguió fué fundirlo físicamente, acabó la primera parte que ya no podía con las botas, luego lógicamente en la segunda no se le vió con fluidez en el juego.
  Tambiém algo que está claro, es que Manu Balda tiene que ser el 9 titular de este equipo, esperemos que este físicamente al 100% y pueda aguantar de 80 min corriendo y poniendo las ganas que le pone.

  Creo que hay muy buen equipo y el domingo pasado fué un lapsus puntual, así que no hay que ser tan pesimista y ya empezar a pedir bajas y refuerzos para Diciembre, esto es muy largo y aún es muy pronto, seguro que entre el cuerpo técnico y los jugadores esto lo tiran para adelante.

  A ver si hoy sacamos un resultado positivo de la Pobla y lo redondeamos la semana que viene con la primera victoria en Montigalà!!!

  Amunt Badalona

  • Carlos

   Lo quedebia haber hecho perfectamente Manolo era colocar a Fran Grima en la izquierda(el año pasado jugo aqui gran parte de la temporada y rindio),y Carroza en la derecha que es donde a jugado gran parte de los partidos de pretemporada,y no ponerse a hacer pruebas,cuando no toca

   • lluis

    Canelada y Fran Grima són els dos laterals que han de jugar titulars en el Badalona. Crec que el que grinyola una mica aquest principi de temporada és l’eix de la defensa, a veure si ara amb Tendillo és cobreix una mica més.
    Carroza jugador suplent clarament, Lao al mitg del camp amb Maestre com ho feia amb Prior la temporada pasada.

 • Xafarder

  Jaume i el dimecres Copa feneració a l’Hospitalet a les 20 hores, per anar rodant gent i fer proves.

 • L'escapulat

  Molt d’acord, en general, amb el que ha dit en Jaume i la resta.

  Interessant veure avui quin onze traiem davant un equip tocador i que deixa jugar. De moment ja veieu la convocatòria: es queden a Badalona Grasa (encara lesionat), Carroza (…), Olmeda, Tendillo i Chacón.

  Avui sí que viatjo al Tarragonès. Ens llegim !!!

 • Carlos

  Un jugador como David Jimenez,tendria que jugar sino desde el principio si en la 2 parte,es un jugador con descaro,rapido buen dribling y un muy buen chute desde fuera,tampoco esta entrando mucho en juego