CONCURS SCORE: TORNADA A L’ESCOLA ESCAPULADA!

Escapulats,

Fa poc menys d’una setmana vaig iniciar un nou concurs al facebook de L’escapulat per a sortejar entre tots els meus seguidors (i tothom qui ho vulgui) una motxilla d’esport oficial del CF Badalona. Aquí la veieu, ben maca i gojosa, cortesia dels nostres col·laboradors d’SCORE TECH.

11930877_757503097694237_7830729652368481525_o

Participar-hi, com sempre, és ben fàcil: Tan sols heu de compartir la publicació (de forma pública, sobretot: no només a les amistats) a la vostra pàgina personal del facebook. Entre tots els qui ho feu sortejaré -sense notari, em temo- la motxilla i donaré a conèixer l’afortunat/ada el dissabte 5 del proper mes.

La tornada al setembre sempre és un pal, però lluint l’escut del Bada potser passa més lleugera… Animeu-vos-hi!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

Comments are disabled.