OLÍMPIC 0 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona va repetir ahir la bona arrencada de lliga de l’any passat, amb idèntic escenari i resultat. El partit, però, va ser força diferent al de 2014, ja que aquest cop el Bada va demostrar ser força superior al llarg dels 90 minuts i, a excepció del tram inicial, va meréixer guanyar de totes totes. Un gol de davanter centre de Facundo Ponzio, que va entrar a manca d’un quart d’hora del final per un esplèndid Eugeni Valderrama, va servir per amarrar els tres punts i marxar cap a casa amb el cap ben alt després d’una pretemporada mediocre.

Com que la crònica ja la coneixeu tots, deixeu-me destacar algunes pinzellades que vaig copsar in situ:

 • Molt bona sensació general de l’equip: només repetien Grima i Lao respecte de la temporada passada i els nous van demostrar que estan a l’alçada i que competeixen al 100%. De fet, el Bada va ser molt millor que l’Olímpic i l’únic que va generar futbol més enllà de la pilota aturada. Sense ser el Barça de Guardiola, el joc combinatiu es veia fluid i arribàvem amb regularitat a l’àrea rival.
 • Defensa: Sòlids. Grima i Canelada a les bandes són dos garanties (en Fran més segur; en Rubén amb més profunditat) i a l’eix Perona i Akrong van estar força còmodes. Especialment el ghanès, una torre inexpugnable en el joc aeri. Crec que serà una de les sensacions al darrere aquesta campanya.
 • Eugeni: Catalitzador. Grata sorpresa la d’aquest migcampista que venia rebotat del Lleida i que de moment està sent el millor d’aquests inicis de competició. El veureu diumenge i, tot i que tampoc és moment de posar-li pressió extra (només té 20 anys), podem esperar-ne grans coses. Bona col·locació, bona distribució i visió de joc i a més bon xut des de la distància. Els córners i les faltes seran territori seu. Ahir va estar a punt d’estrenar-se amb un llançament quasi perfecte que el pal va escupir.
 • Maestre-Lao: Si passen desapercebuts és que fan la seva feina amb bona nota, com ahir a la tarda.
 • Davantera: Més enllà de l’estrena d’en Facu (com ho esperàvem, eh!?), Morgado es confirma com l’home amb més desequilibri al davant. Ahir, però, i per primera vegada, van destacar Xavi Civil (un lluitador que provocarà moltíssimes faltes i obrirà espais) i David Jiménez, rapidíssim per la dreta. Javi Rodríguez, que té un bon cacau a l’esquerra, i Olmeda, que tindrà el seu moment, també han de créixer molt.
 • Morales: Segur. Va fer tot el que esperem d’un veteraníssim com ell; aturar la que havia d’aturar, no complicar-se la vida amb la pilota als peus i mostrar-se contundent en les sortides per alt. Ha de ser una garantia per ‘fer oblidar’ Marcos.
 • Abraham: Ahir vam constatar fins a quin punt absorbia el joc el canari. El Bada d’aquest any jugarà diferent i la pilota passarà per més peus. Menys genialitats, més solidaritat i més bloc (?). Oh, el de Las Palmas ens va “espiar” ahir des de la graderia. Pel que em va dir, a l’Alcoyano de Palop corre més en un partit que en cinc a Badalona. A veure si no el “cremen”, perquè ja sabeu que és un jugador especial…
 • Montigalà: Ja és oficial que es col·locarà el mecanotub i jugarem tota la temporada a casa. En principi el cost de l’obra anirà a càrrec del Consistori però el Badalona haurà de deixar una garantia. En definitiva, un acord de mínims entre ambdues parts. L’important és que no marxarem de la ciutat però tampoc sabem, de moment, si el mecanotub serà per a tota la temporada o no, si després el trauran, què faran amb les graderies de ciment del Centenari (ara al camp de la Morera), etc. Ja sabeu: sempre tot taaan leeent a la nostra ciutat…

Gran imatge del Badalona en la seva estrena a la lliga. Confiança!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

89 responses to “OLÍMPIC 0 BADALONA 1

 • Anónimo

  Yo lo dejo ahí, pero podrían ponerse un centenar de sillas de plástico de bar como tenía el Llagostera y podrían sentarse los que no cupieran en la grada por el resto del campo, de todas formas entre socios y abonados no llegamos a 500 y supongo que limitarán a unos 50 las reservas visitantes.

 • L'escapulat

  És una pregunta interessant… Sobretot de cara als Mossos d’Esquadra. Si som 500-600 socis/abonats, el dia que vingui Sabadell, per exemple, que mou molta gent, no sé com ens ho farem…

  Aquesta tarda, per cert, s’anuncia un nou fitxatge a l’eix de la defensa.

 • Xafarder

  Escapulat, ja ho ha dit abans l’anònim, es reserven per a ells 50 places
  i no entren mes, com vam fer amb el Lleida la passada temporada i aquesta temporada ho haurem de fer amb el Barça B i el Sabadell, és el que hi ha, no crec que estigui el tema per posar mes graderies supletòries.

 • L'escapulat

  Ah! Ho desconeixia, doncs! Problema resolt.

  Lluís, gràcies per l’enllaç. Recorda, de totes formes, que al Recull de Premsa ho vaig recopilant tot!!!

 • Sobradete

  Albert : Confirmado en la web del club :” Cessió d’un nou central: Alberto Tendillo”, lo que has anticipado..

  • L'escapulat

   Ja veus que teniu la semi-primícia sempre!
   Privilegis d’aquesta doble posició meva….

   Un central jove i amb projecció, a veure si és igual de bo que el pare (jo no el vaig veure, però m’han dit que tenia molta classe…)

   Apa, fins diumenge!

   • JACH

    Fins diumenge…???, ah, val…!!!, que l’anunci del punta goleador el deixem pel dilluns 31/08, darrer día de mercat…

    • L'escapulat

     Fins diumenge vull dir que ens veiem a Montigalà, que hi ha partit! Sempre pensant amb segones, eh…

     Serà un molt bon partit, espero que hi hagi ambient !!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  És el fill d’en Miguel Tendillo?? Jo el recordo del València i el Madrid i m’agradava molt. Espero que s’assembli més al seu pare que en Neskens i en Pineda.

 • lluis

  Aquest matí, cap allà a les 12.00, he pasat per la Travessera de Montigalà, es veu que el Badalona s’havia acabat d’entrenar perquè he vist sortir a Facundo Ponzio i a Carroza, però el que he vist que ha sota les grades no hi han posat cap mena de protecció. Si no les posant aquesta tarda, crec que, tal i com està, serà un veritable perill pels jugadors.

  • Carlos

   Lluis yo el Miercoles despues de ponerlas vi como median la altura de las gradas,los que se encargan de las instalaciones Sr.Galindo,etc…Supongo que entre esta tarde y mañana por la mañana o incluso tarde las coloquen si queremos jugar el partido,pues por seguridad tanto el arbitro,como creo que tambien mossos de esquadra podrian decidir que no se jugase si no lo ven en condiciones.Decir que ayer estuve un rato por la tarde y regaron el cesped,y donde el riego central justo por detras las gradas quedan totalmente empapadas,asi que llevaros algo para limpiarlas para que luego os podais sentar,o un chubasquero para no mojaros…

 • Pedro

  Dos cosas escapulat a ver si las sabes.. Volverán a poner carteles por la ciudad para que más gente se anime a ir al campo? y la segunda es si será la misma retransmisión por radio en este partido que en la pasada jornada.

 • Carlos

  Importante: Albert un llamamiento a que tanto antes de comenzar como en el descanso,comuniqueis ,tu que estas por esa zona, por altavoces que se va a proceder al riego de cesped porque creo que cuando comienza el riego empieza por ese aspersor el central de detras de las gradas,asi la gente si desea pueda retirarse.Gracias.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Recordeu que ara mateix estan fent el Barça B – Pobla per l’Esport 3: una ocasió ideal per veure el nostre rival a la jornada 3.

  Per cert, Xavi Ferrón se’n va al Girona B (Grup I de 1a Catalana). Amb aquesta informació ja tenim complet el quadre de Mercat de la plantilla 2014/15.

  Tema rec: Ja veig que seguirem amb el problema. Aquest any no seré a la cabina -ni a la ràdio-, sinó a peu de gespa, però deixaré instruccions perquè des de megafonia es digui alguna cosa…

  Tots els partits de lliga els faran per RCB (94.4 FM), encara que les tertúlies i Minut 91 no tornin fins dilluns 14, com ja vaig dir.
  Cartells n’hi haurà com sempre; jo mateix els vaig veure llestos per repartir allà a les oficines.

  A veure com va l’estrena a casa demà; esperem que tot vagi com la seda!

 • Pedro

  Lulu es baja para el partido.

 • Anònim

  Escapulat, podries averiguar si l’Ajuntament està al corrent dels pagaments de subvencions al Badalona?