MERCAT DE FITXATGES 2015

Escapulats,

Encetem avui el tradicional post estiuenc per anar seguint i actualitzant els moviments al mercat de fitxatges que tenen a veure amb el CF Badalona. En aquesta entrada hi anirem anotant les renovacions, les baixes i les noves incorporacions que serviran per acabar de perfilar la nostra plantilla per a la temporada 2015/16. Com no podia ser d’altra manera, aquest espai també servirà perquè fem bullir l’olla sobre els rumors que sempre circulen, els noms de possibles nous jugadors escapulats, les vostres preferències i propostes… En resum: Tot, absolutament tot allò relacionat amb el frenètic mercat estival a la 2a B.

NOTA:  Com sempre, els fitxatges s’aniran afegint a mesura que el club els vagi fent públics. És més que probable que la majoria d’ells surtin abans a la llum per vies no oficials, però des d’aquí només em puc fer ressò dels que hagin estat confirmats 100% per part de l’entitat. Evidentment, vosaltres podeu comentar el que creieu convenient: rumors de fitxatges, preferències, moviments dels rivals, etc.

JUGADORS AMB CONTRACTE:  Finalment, els dos jugadors que tenien contracte amb el club l’han rescindit i no seguiran amb nosaltres la temporada que ve. Tant Marcos Pérez com Cristian Carracedo han acabat fent les maletes: el primer, després de cinc temporades d’escapulat i 13.561 minuts sobre la gespa, per fitxar per la UE Cornellà; i el jove del planter, que la temporada passada ja era a tots els efectes jugador del primer equip, per recalar al filial del Mallorca.

RENOVACIONS:  Abans de parlar dels jugadors que arriben, cal fer-ho d’aquells que seguiran un curs més.

Amb el panorama força esclarit, el Badalona ja ha fet oficials totes les renovacions respecte de la plantilla 14/15: Joan Grasa (serà la seva tercera temporada com a escapulat, després que aquesta darrera se l’hagi passada en blanc per culpa d’una greu lesió de genoll al mes de setembre); Toni Lao i Juan Pablo Amantini, que continuaràn aquí per segon any consecutiu; Fran Grima, que amb aquesta ja durà tres campanyes seguides a Badalona i, finalment, Facundo Ponzio, que vestirà d’escapulat aquest segon any de la seva aventura per Europa.

La Plantilla 14/15 a hores d’ara. Fes clic per ampliar.

Ho vaig dir tot just fa una setmana: Tindrem molt, molt de temps per anar discutint i escalfant motors sobre el gran nombre de fronts que sempre s’obren a l’estiu futbolístic. Com sempre, us convido a comentar-ho absolutament tot i a compartir rumors, preferències de fitxatges, opinions, crítiques, queixes, dubtes… Teniu la paraula!

FITXATGES

RUBÉN CANELADA

ruben-390x390

Edat:  28 anys

Físic:  1,72m / 73kg

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Lateral Esquerre

Equip de procedència:  UE Olot

Darrera temporada:  32 partits jugats (30 de titular)

0 gols / 7 targetes grogues

DAVID JIMÉNEZ

Edat:  23 anys

Físic:  1,79m / 72kg

Lloc de naixement:  Gavà

Posició:  Extrem Dret

Equip de procedència:  CE Sabadell ‘B’

Darrera temporada:  25 partits jugats (20 de titular)

10 gols (4 de penal) / 5 targetes grogues

XAVI CIVIL

Sin título

Edat:  21 anys*

Físic:  1,83m /  80kg

Lloc de naixement:  El Prat de Llobregat

Posició:  Davanter Centre

Equip de procedència:  CF Gavà

Darrera temporada:  32 partits jugats (30 de titular)

15 gols (2 de penal) / 9 targetes grogues

SERGIO MAESTRE

Edat:  24 anys

Físic:  1,87m /  77kg

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Pivot Defensiu / Central

Equip de procedència:  UE Cornellà

Darrera temporada:  34 partits jugats (27 de titular)

0 gols / 7 targetes grogues

MARC VITO

Edat:  19 anys*

Físic:  1,86m /  82kg

Lloc de naixement:  Terrassa

Posició:  Porter

Equip de procedència:  CF Damm

Darrera temporada:  28 partits jugats (tots de titular)

17 gols encaixats / 1 targeta groga; 2 targetes vermelles

 JAVI RODRÍGUEZ

Edat:  23 anys

Físic:  1,75m /  63kg

Lloc de naixement:  Zamora

Posició:  Extrem Esquerre

Equip de procedència:  Oxford City FC

Darrera temporada:  30 partits jugats (24 de titular)

6 gols / 0 targetes

SERGIO OLMEDA

Sergio Olmeda

Edat:  22 anys*

Físic: 1,74m /  73kg

Lloc de naixement:  Palma de Mallorca

Posició:  Extrem Dret

Equip de procedència:  CE Constància

Darrera temporada:  34 partits jugats (28 de titular)

3 gols

JOSÉ MIGUEL MORALES

Edat:  39 anys

Físic: 1,90m /  94kg

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Porter

Equip de procedència:  UE Sant Andreu

Darrera temporada:  36 partits jugats (tots de titular)

44 gols encaixats / 0 targetes

ALBERTO RODRÍGUEZ CARROZA

Edat:  32 anys

Físic: 1,76m /  74kg

Lloc de naixement:  Santa Coloma de Gramenet

Posició:  Central / Lateral Dret / Migcampista Defensiu

Equip de procedència:  UE Sant Andreu

Darrera temporada:  24 partits jugats (21 de titular)

0 gols / 10 targetes grogues; 2 expulsions per doble amonestació

EUGENI VALDERRAMA

Edat:  21 anys*

Físic: 1,82m /  73kg

Lloc de naixement:  Tarragona

Posició:  Migcampista Creatiu

Equip de procedència:  Lleida Esportiu (cedit pel Sevilla FC)

Darrera temporada:  18 partits jugats (2 de titular)

1 gol / 1 targeta groga

JACOB NII MARTEY AKRONG

Edat:  22 anys

Físic: 1,86m /  84kg

Lloc de naixement:  Accra (Ghana)

Posició:  Central / Lateral Dret

Equip de procedència:  UD Almería ‘B’

Darrera temporada:  17 partits jugats (11 de titular)

0 gols / 3 targetes grogues; 1 targeta vermella

PABLO MORGADO

Edat:  26 anys

Físic: 1,75m /  73kg

Lloc de naixement:  València

Posició:  Segon Davanter / Mitjapunta

Equip de procedència:  CE L’Hospitalet

Darrera temporada:  28 partits jugats (23 de titular)

3 gols / 4 targetes grogues; 1 targeta vermella

JOSÉ MIGUEL ‘JOSEMI’ PERONA

Edat:  22 anys

Físic: 1,85m /  75kg

Lloc de naixement:  Tobarra (Albacete)

Posició:  Central / Lateral Dret / Migcampista Defensiu

Equip de procedència:  CD Alcoyano

Darrera temporada:  14 partits jugats (7 de titular)

0 gols / 2 targetes grogues

FABERTH MANUEL BALDA

Edat:  23 anys

Físic: 1,73m /  75kg

Lloc de naixement:  Portoviejo (Equador)

Posició:  Extrem / Davanter

Equip de procedència:  Panthrakikos FC / CF Badalona

Darrera temporada:  8 / 16 partits jugats (0 / 14 de titular)

0 / 3 gols | 1 / 0 targetes grogues

IBÓN GUTIÉRREZ

Edat:  31 anys

Físic: 1,74m /  68kg

Lloc de naixement:  Bilbo

Posició:  Migcampista Organitzador

Equip de procedència:  UE Sant Andreu

Darrera temporada:  34 partits jugats (33 de titular)

1 gol / 13 targetes grogues; 1 expulsió per doble amonestació

ALBERTO TENDILLO

Edat:  20 anys

Físic: 1,76m /  72kg

Lloc de naixement:  Montcada (València)

Posició:  Central Dret

Equip de procedència:  Valencia CF Mestalla

Darrera temporada:  14 partits jugats (11 de titular)

0 gols / 5 targetes grogues

IVÁN CHACÓN

Edat:  20 anys

Físic: 1,78m /  80kg

Lloc de naixement:  Barranqueras (Argentina)

Posició:  Extrem Esquerre

Equip de procedència:  CA Vélez Sarsfield

Darrera temporada:  30 minuts amb el primer equip (+ amistosos)

* Ocupa plaça Sub-23

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

623 responses to “MERCAT DE FITXATGES 2015

 • Anónimo

  Me han confirmado esta tarde en Montigalá, que tanto en Castelldefels, como en Peralada, no se cobrará entrada, máximo venderán números para una rifa en la puerta, pero no entrada y no han asegurado que lo hagan.

 • kanu

  Con la venta de gerard moreno al espanyol, que cobra el bada? O al vender solo el 50% del pase del jugador no se cobra nada de momento. Es un 5% de 1’5 millones

 • Xafarder

  El que importa és que els 75000 € per a aquesta temporada, alleujaran una mica la precària economia del club, un respir per a la Junta.

 • kanu

  Pero també es cobrará en un futur si l’espanyol el torna vendre a un altre equip?

 • kanu

  Perque aquest noi té futur i segur que es poden treure mes calers. Per això el Villareal s’ha quedat el 50%

 • Xafarder

  Això solament ho sap la Junta, igual l’Escapulat quan vingui de vacances ens ho aclareix, tot la resta són especulacions, depèn de com van redactar el contracte.

 • David

  Espero dues victòries aquest cap de setmana i acabar amb la nostra porteria a 0. Després de llegir una entrevista feta els dos porters estic una mica més tranquil.

  • JACH

   Pues ni una cosa ni otra. Empate 1-1 contra la U.E.Castelldefels, consiguiendo el trofeo por penalties.
   Otro resultado regular contra un equipo de inferior categoría.
   A ver que tal mañana en Peralada, que (a una semana de empezar la liga) ya toca conseguir un buen resultado.

 • L'escapulat

  Bona nit a tots!!!

  Com ja haureu endevinat alguns, fa uns dies que vaig tornar de les meves “escarransides” vacances. He passat aquest temps actualitzant dades i posant-me al dia que, veient el vostre ritme de comentaris, no és pas fàcil!

  Deixeu-me dir la meva, anant a pams, de tot una mica:

  A) CARTA A L’ALCALDESSA / MONTIGALÀ

  Objectiu acomplert. Per a mi el més important era que el text tingués una mica de repercussió i que arribés al consistori. Amb el “debat” a twitter vam aconseguir que contestés en Jose Téllez, Tinent d’Alcalde, i la mateixa alcaldessa, la senyora Dolors Sabater. Entre d’altres coses van afirmar que “al setembre es posaran les graderies” i que “abans de començar la temporada informarien”. Bé, el temps se’ls acaba, la veritat.
  El que sí he d’agrair és que donéssin la cara, almenys a la xarxa. No puc dir el mateix de la senyora Maria Gallardo, regidora d’esports i que en teoria és qui més hauria de respondre.

  Dit això: Crec que força gent ha confós una mica el missatge. Jo no volia “donar les culpes” a l’alcaldessa actual ni al nou Govern de Guanyem Badalona. Ells, segurament, són els que menys part de responsabilitat tenen ara mateix. Deixeu-me ser clar: la culpa nº1 és del govern sortint del PP, que no ho va deixar lligat; i també del club, que es va “refiar” de la paraula dels polítics. En definitiva, el canvi a l’Ajuntament ens ha anat fatal. I dic tot això, paradoxalment, quan els meus interessos ideològics i futbolístics van, segurament, en direccions oposades… Per això deia que em feia certa gràcia que la gent em critiqués per “anar en contra de l’alcaldessa i elogiar la gestió del PP”…
  A mi el que sobretot em molesta són una mica “les formes” de la nova administració, que ens tracta una mica com si fossim un equipet de barri -amb tots els respectes-: no, som el Badalona, tenim 112 anys d’història i portem el nom de la ciutat, i resulta que, a sobre que ens paguem el nou estadi i posem la gespa a Montigalà, ara som els tontets que hem de sobreviure en aquell desastre urbanístic. Com a mínim, entendreu que vulgués alçar la veu…

  Ara bé, el conveni existeix, i està negre sobre blanc. Altra cosa és que el Consistori tingui altres preocupacions i prioritats… Malauradament el temps passa i a nosaltres ens va en contra. Aquesta propera setmana serà clau: Ja hi ha hagut contactes i reunions la setmana passada però l’Ajuntament segueix sense donar una resposta clara. Si el cap de setmana vinent no hi ha un horitzó clar, suposo que tindrem sidral. Però si finalment es posa mecanotub (i no la solució final, que són les graderies de formigó del Centenari) serà de pregunta obligada saber QUI ho pagarà…

  B) EQUIP / RESULTATS

  Certament, els resultats no han estat gaire bons. L’únic partit que he vist en directe va ser el primer a Cerdanyola: l’1-0 va ser mooolt enganyós, perquè a la segona part l’equip va ser molt superior i va arribar a porteria. El mateix va passar, pel que m’han dit, als Històrics. Deixant de banda l’1-3 contra el Juvenil del Cornellà, més preocupant va ser la derrota al Masnou i el partit d’avui, en què l’equip demostra que no s’acaba de trobar còmode.
  Jo mantindria la calma 100%. En primer lloc, la pretemporada és el que és, i la majoria de partits no passen de ser provatures. A tots -almenys a mi- ens agradaria guanyar la Copa Catalunya i l’Històrics cada any, però les prioritats de l’equip a aquestes alçades no són els resultats, sinó preparar la temporada per estar al màxim rendiment a la Jornada 1 del campionat.

  Jo de moment trobo que ens manca una mica d’experiència al davant i un altre bon central al darrere. En la meva opinió, tenim un bloc amb força més talent que la temporada passada però, de moment, amb menys caràcter. És normal si tenim en compte que la mitjana d’edat ha baixat molt i que jugadors com Vito, Olmeda, Eugeni Valderrama, Civil, David Jiménez, Javi Rodríguez… són joves i en molts casos li han de prendre el pols a la categoria.
  M’han agradat molt Grasa, Morales, Morgado, Eugeni, Akrong, David Jiménez i Javi Rodríguez. Penso que tindran un rol important en un futur proper. Paciència, marge de confiança amb uns nanos que han arribat amb moltes ganes i sobretot sentit comú.
  Mireu com són les coses: L’estiu passat els resultats a la pretemporada van ser millors però la imatge i el joc eren força preocupants. No posem més pressió de la necessària a l’equip. Ni encara que perdem a Xàtiva. La lliga és molt llarga i el nostre objectiu és salvar la categoria. Si l’any passat ho vam fer amb molta solvència, aquest el cos tècnic i l’equip s’han guanyat la nostra confiança. Oi?

  C) FITXATGES

  Com he dit, i com ha manifestat el míster mateix, arribarà, segur, un davanter centre de garanties (Ponzio i Civil haurien de ser els complements joves) i, com a mínim, un altre jugador de perfil més defensiu. Segurament també acabi aterrant algun altre sub-23 cedit (Barça B?). El pressupost és el que és i hem de jugar a esperar als últims dies del mercat…

  D) GERARD MORENO

  Bona notícia que en Gerard torni a casa i que, de pas, rasquem una altra picossadeta. La part negativa és que segurament si hagués fitxat per un equip de la Premier haguessim cobrat més calerons, però “menos da una piedra”, que diuen. El percentatge exacte no el puc dir perquè és una xifra reservada als socis en assemblea, però ja sabeu que és l’habitual en aquests casos, i que he vist publicat. L’altre percentatge que queda per cobrar és si el jugador debuta amb la selecció espanyola.
  La part bona és que, com que el Vila-Real conserva un 50% dels drets del jugador, si en un futur és traspassat a un altre equip el Bada tornarà a cobrar el percentatge corresponent d’aquest 50%. És a dir, si en Gerard fitxa pel Barça per 20 milions, el Bada rebria un X% més de 10 milions.

  E) CARNETS

  Lluís i V-R-P: Espero que sigui una broma! No entendria que un aficionat del Bada no renovés el carnet perquè estigui en desacord amb la Junta Directiva… Més enllà dels errors de la seva gestió, el club és el club; els colors estan per sobre de tot! Precisament si t’estimes el club procures queixar-te i criticar-ho i fer tot el possible perquè canviï, però amb l’equip sempre! Estic d’acord amb en Xafarder: a les Assemblees es pot dir absolutament tot el que es vol (un privilegi que ja tenen pocs clubs), i el carnet de soci no és precisament car.
  Ànims i espero que ho reconsidereu, va, que el primer és el primer!

  F) ENTREVISTA AL PRESIDENT

  Malauradament no vaig poder quedar amb el president i ara ja amb la temporada començada serà complicat encabir-la, a part que moltes preguntes potser estan desfassades. Em sap greu però de debò que va ser per causes alienes…
  El que us proposo és tornar-la a enllestir de cara al Nadal. Al novembre tornaré a publicar el post perquè hi pugueu afegir més preguntes, a més de les que ja vau penjar al juliol, si és que encara són pertinents (em temo que sí!).
  Perdoneu-me altra vegada però és que no és precisament fàcil quedar amb el president! Tinc el deute amb vosaltres.

  Doncs crec que no em deixo res; demà 18h últim test a Peralada!

  Bona nit i seguim en contacte.

  AMUNT BADALONA

 • kanu

  Dels jugadors a prova, al final no es queda ningún, oí?

  • L'escapulat

   Cap, Kanu. Raíllo, a qui jo veia possibilitats, ha acabat fitxant pel Gavà.

   Per cert, un ocellet m’ha dit que va veure a Manu Balda a la graderia de Castelldefels ahir a la tarda… i Manolo ha demanat un davanter i algun jugador atacant de banda. Pensem malament?

   Parlant del partit d’avui a Peralada; s’ha repetit el guió: l’equip segur al darrere, sense patir, amb accions interessants al davant (bé Morgado, Eugeni, Javi Rodríguez i Olmeda)… però sense rematar. De moment competim i la veritat és que no la toquem malament, però ens falta mala llet al davant. Civil no s’acaba de trobar còmode i Ponzio acaba d’aterrar, com aquell qui diu. L’argentí ha tornat a tenir minuts i s’ha de dir que va a totes.

   Al darrere m’agrada el nivell de Grima i Akrong, sobretot. Carroza i Perona complidors, igual que Maestre i Canelada. El que veig una mica descol·locat és Toni Lao. Coneixent-lo, segur que és temporal.
   Al web del club penjaré les declaracions de Manolo i el 1r capità, Fran Grima, valorant aquests partits de preparació.

   En fi, a partir de demà ja entrem en setmana de competició: s’han acabat les proves i ara ja sí que tot compta. No valdran excuses. De totes maneres, tampoc cal ser alarmistes ni posar més pressió sobre l’equip de la que mereix. Això tot just acaba de començar, encara falten peces i, de fet, fa un any estàvem molt pitjor, encara que sigui un pobre consol que no amaga, com ens mostra aquesta classificació confeccionada per en Cristian García, d’El Blog de L’Hospi, que el Bada ha fet una de les pitjors pretemporades -quant a marcadors- de l’estiu.

   Ànims, molt atents a partir d’ara als fitxatges que segur que cauen d’aqui a l’1 de setembre i també a la situació de Montigalà…

   Com sempre, seguim en contacte!

 • David

  De 0-17 anys 25 € . Tots els nens 25 euros un altra vegada? Em sembla això una vergonya. Un nen d’un any que tingui un any per exemple que vulgui el seu pare que sigui soci 25 euros… Però si el nen no veurà res del partit! A l’assemblea haurem de dir això. No és el mateix un nen de 3 anys que un de 15 per exemple.

  • L'escapulat

   Hi estic d’acord, David. Les modalitats de carnet i les formes d’incentivar la captació de socis és una de les assignatures pendents del club i us prometo que, de seguir-hi vinculat, lluitaré perquè la temporada que ve tingui un impuls de veritat.

   De totes maneres, ho preguntaré aquesta tarda perquè no crec que els nadons paguin entrada…

   Per cert, fa mitja horeta el compte de twitter “Badalona en Dades” ha publicat això.
   Estic intentant esclarir si és la quantitat que va costar l’adequació de la temporada passada o el que costarà la d’aquest any…

   • L'escapulat

    Actualització: He preguntat a oficines i m’han confirmat que això es va aprovar a Assemblea, David. Igualment, no crec que ningú faci pagar un nen de 1,2,3,4 anys per entrar a l’estadi…

    A veure si la temporada que ve, amb el gran espai que hi haurà, teòricament, al nou camp, podem fer una campanya de socis com Déu mana, que ja tocaria, per cert.

 • Carlos

  Lo que no me puedo acabar de creer es que a 10 dias de jugar en casa,no sepamos donde vamos a jugar como locales.
  Lo del carnet de socio de 0-17 años 25 euros tambien tiene tela,es decir,yo he llevado a veces a mi hijo de 7 años sin ser socio y ha pasado gratis,que significa esto que le cobraran entrada?

  • lluis

   Carlos yo también iba con mi sobrino de 11 años y no pagaba nada como tu hijo, y yo pregunté por el facebook que si la temporada que viene quería ir que tendría que pagar 15 euros al igual que tu hijo de 7 años si quiere ir. Y un gracioso de turno me dijo que no se comprara juegos de la play y pagara en el campo del Badalona.
   Otra cosa que dice Albert y no entiendo es que dice que se aprobó en Asamblea, que fue en la Asamblea de la temporada pasada porque, que yo sepa, en esta temporada aún no han hecho Asamblea.

 • Anónim

  Jo sempre tenia entès que fins a 14 anys inclosos els nens no pagaven, una altra cosa és que si la tu vols que un nen sigui soci aquest és el preu fins als 18 anys, interpreto que no et regalaran un carnet a preu 0 € per a un nen, és a dir el meu nét neix i jo el faig soci, doncs a pagar 25 € i si no és així, és que jo ho tinc mal entès o ho han canviat.

 • Carlos

  Cuando vaya el lunes a lo del carnet de socio lo preguntare,pero el año pasado a mi Maria me dijo que los niños hasta los 14 años no pagaban como dice anonim.Lo que tu dices Lluis es verdad,la una junta que yo sepa es la que se celebro en Octubre del año pasado y no se dijo nada de eso que yo sepa.
  Sigo lanzando la pregunta, DONDE JUGAREMOS EL PRIMER PARTIDO DE LIGA EN CASA? ALGUIEN SABE ALGO?

 • L'escapulat

  Bon dia companys!

  Temes:

  A) Oficial el retorn de Manu Balda (signa aquesta tarda). Al meu entendre, una molt bona notícia vist el rendiment que va donar durant la primera volta de la temporada passada. Un bon jugador, sacrificat i lluitador, que a més té gol. Veurem ara si arriba com a extrem o Manolo també el fa servir de 9 com l’any passat. En tot cas, una mica de pólvora, que no va gens malament.
  Com ja va dir el míster, encara haurien d’arribar un migcampista i un davanter centre pur.

  B) Carnets infantils: Sincerament, crec que el millor que podeu fer és preguntar-ho a oficines. Jo dubto molt que et facin pagar si entres amb un marrec al camp; mai no ho han fet. Sí que recordo que dels 15 als 18 pagava un carnet “Juvenil”, però per menors de 14 suposo que l’entrada és gratuïta, no crec que et diguin res a les portes… Té sentit el que diu l’Anònim: l’entrada pels nens és gratis però si el vols fer soci costa 25€. El dubte és què passa en la franja de 14 a 17 anys. Aquesta tarda us trec de dubtes.
  Repeteixo que teniu raó que és un aspecte en què hem de millorar des del club, perquè això no queda clar i perquè necessitem un impuls per captar nous socis. La temporada que ve s’ha de fer el salt.

  C) Montigalà: Carlos, a hores d’ara i que jo sàpiga no hi ha novetats respecte de les negociacions amb l’Ajuntament. El club es donava aquesta setmana de marge per decidir si movia fitxa o no. Suposo que el pla B (Can Peixauet) està lligat, però tampoc descarto que s’acabi posant el mecanotub (en una setmana estaria llest). Llavors, la pregunta seria quins costos té tot plegat… i qui paga el despropòsit.

  Seguim en contacte.

  Amunt Badalona

  • dani

   Bueno ja ho vas fer mig oficial dies enrere el fitxatge de balda. Per mi un bon fitxatge pero espero que aquest any si que acabi el contracte i no se’n vagi al gener.
   Tema montigala. Pues yo sincerament trobo que si al dia de avui encara no han començat a adecuar el camp trigara un temps en estat fet. Per mi no es una opcio el mecanotub i per part del club tampoc ho deuria ser. Aixi que vist lo vist la millor opcio es anar a can peixauet, que no oblidem que esta aqui al costat en metro.(no es triga mes de 10min) i et deixa a la porta. I per capacitat de l’estadi entraria molta mes gent tant de badalona com de santa coloma i alla no tenen equip ni a 2b ni a 3. Aixi que aniria mes gent a veure el badalona. I penso que el terreny de joc al ser mes gran que montigala faria un futbol mes bonic. Mes com seria en el nou estadi.
   Aah albert una pregunta. Saps si tenen en ment posarli nom al estadi(el nou). O sera municipal de badalona?

   • Carlos

    Dani lo de 10 minutos en metro a Can Peixauet,tampoco,desde Pompeu Fabra L2 por ejemplo son transbordo en Gorg,L10 y luego transbordo en Bon Pastor L9,ahi tienes al menos 20 minutos o mas y luego el medio que uses para llegar al metro depende de donde vivas.
    Y que el Badalona tiene que jugar en Badalona señores en nuestro futbolin tendremos mas oportunidades que en otro campo ya que el equipo es aqui donde entrena y no demos mas ventajas a los contrarios

    • dani

     Si tienes razon. Habia pensado desde donde yo vivo hasta can peixauet y no desde el centro de badalona.
     Para mi no es lo ideal irse fuera a jugar pero tampoco lo es jugar en ese campo en las condiciones en la que esta.
     Y lo que decia antes mejor jugar en un campo mas grande porque pueden hacer otro tipo de futbol y al ser mas grande genereriamos mas ocasiones de gol. Ya que visto lo visto este año nos va a costar dios y ayuda marcar goles y mas si jugamos en un campo pequeño. Es mi opinion

  • Carlos

   Pero Albert habria que liarse ya si deciden lo del mecanotubo,no lo ves tu asi,yo creo que el club tiene que saber ya algo

 • Carlos

  Mira yo creo que el club tendria que valorar,lo del mecanotubo,primero por el desplazamiento de los socios(pensando en los mas mayores),segundo porque la propuesta del ayuntamiento de en septiembre empezar con lo de las gradas significa hacer obras,las cuales no son obras de dos dias,sino obras de envergadura(mover tierras,asentamiento,colocar las gradas de hormigon,etc…),señores no jugariamos aqui hasta Enero,hay que ver las cosas con sentido comun.Ya se que no estamos para despilfarro de dineros con las gradas de mecanotubo,pero es lo mas rapido y comodo,y sino que se hubiera firmado con los anteriores que mandaban,es un problema del club con el ayuntamiento y es el quien tiene que resolverlo,y los que nos vemos perjudicados somos los socios y aficionados.
  Que se pague con el porcentaje del fichaje de Gerard Moreno al Español y despues darle al ayuntamiento el coste cuando este todo un poco mas claro todo por parte del ayuntamiento,es una idea….
  Me alegro del fichaje de Manu Balda,buen fichaje,la verdad es que no tuvo mucha suerte en Grecia,jugaba poco y encima creo que problemas con lo firmado.

 • L'escapulat

  Hola de nou:

  Sincerament us dic la impressió que tinc jo, que finalment es farà el mecanotub. És una opinió totalment personal, eh, no us cregueu que sé tot el que es cou a les altes esferes… Per exemple el tema de Balda el vaig deixar caure aquí com a aficionat, no perquè ho sabés. Si tinc una informació de club que no es pot fer pública no ho faig, com en la resta de fitxatges, però amb Balda era públic i corria el rumor, així que…
  Mecanotub és opció cara i diners llençats però, com bé diu en Carlos, ens treuria del compromís a curt termini. En fi, ja us he dit que aquest cap de setmana/dilluns es sabrà tot, perquè el temps és el que és.
  I al setembre, responsabilitats a tothom.

  Balda va tenir algun problema a Grècia, això he sentit jo també, que li devien calers i tenia la fitxa paralitzada per la Federació grega. Al final suposo que ho haurà arreglat perquè ja el tenim aquí. Si ens ho mirem des del punt de vista egoista, operació rodona: jugador amb gran rendiment que ens salva l’inici de lliga 14/15, després marxa deixant diners a la caixa i ara torna a cost 0. Bé, no?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  M’agrada el fitxatge d’en Balda, l’any passat em va agradar molt, l’únic que em preocupa és que no tingui tantes lesions com l’any passat. Espero que amb els darrers reforços millorin els resultats.
  Del tema socis i nens, no crec que facin pagar a un nen per entrar al camp, però si el vols fer soci em sembla bé que pagui un preu simbòlic. Els preus també els trobo molt barats, suposu que les queixes deuen ser per la manca d’una campanya per captar més socis o abonats. Però si a falta de 10 dies per debutar a casa encara no saps on jugaras… Jo posaria les grades de ciment i mentre juguem a Pomar, encara que es tardi mesos.
  I sobre l’entrevista al president, no es podria fer encara que fos enviar-li les preguntes per mail i que et tornés un altre mail amb les respostes?. No entendria que el president del Badalona no trobés un parell d’hores per contestar unes preguntes fetes per socis i aficionats del club que presideix. Seria com una falta de respecte.

  • L'escapulat

   Exacte, jo crec que on s’ha de millorar és en les propostes i captació de socis, no pas en els preus, que ja no es poden abaixar més. La temporada vinent, amb el nou estadi i tot més en ordre, cal potenciar-ho.

   Intentaré fer-ho, V-R-P, si preferiu que sigui ara i no deixar passar un temps i llavors fer més preguntes actualitzades de cara al Nadal, que ja sabrem com va l’equip i les obres de l’estadi, etc. Com vulgueu; el presi ha tingut una de feinada increïble i per això no he pogut segrestar-lo gaire per coses que no fossin del dia a dia.

   Dit això, us recomano que us doneu el gust de preguntar-li les coses, cara a cara, a l’Assemblea, que sempre està bé i que és un dret meravellós pels drets que corren al futbol.

   Per cert, veig que no parlem gaire de Xàtiva. Com ho veieu? La pretemporada dels socarrats tampoc ha estat gaire bona…
   Signem l’empat?

 • kanu

  Si al final li costa diners al badalona el fet de jugar en un camp, sigui on sigui, s’ha de dir. Els diners son per fitxar jugadors i pagar les fitxes. No per posar grades de mecanotub que no serveixen per res

  • L'escapulat

   Totalment d’acord, Kanu.

   Per cert, confirmat: Els nens i nenes de 0 a 14 anys NO pagaran entrada per assistir als partits de casa. El carnet de 25€ és per si volen tenir el carnet de soci de forma simbòlica i ajudar una mica el club econòmicament. Per entrar al camp no cal que ho siguin.
   Pel que fa a la franja 15-17, sí que paguen entrada al camp i, per tant, els surt molt més econòmic fer-se socis per aquesta xifra irrisòria i poder assistir a tots els partits a casa.

   Espero que hagi quedat clar per a tots. Perdoneu la confusió!

 • dani

  Gracies per la aclaracio.
  Penso que si seria una bona idea passarli les preguntes al presi,total ya estan fetes i aixi no tindries que fer una criva al nadal. JejeJeje

  Doncs si parlem del xativa, sera un partit molt dificil. Nosaltres casi no fem gols i tenim errades que han costat partits en la pretemporada. Si ho fem tot be crec que podem guanyar ya que ells els hi passa el mateix que a nosaltres, els hi costa fer gols.

  • L'escapulat

   Ho intentaré, Dani; vaig una mica de cul últimament…

   Per cert, m’havia oblidat de comentar el tema del nom del nou estadi. Pel que jo sé, el nomenclàtor depèn únicament i exclusiva de les autoritats municipals. El club pot fer pressió i suggerir noms, suposo. Personalment és un tema que m’interessa molt i en què m’agradaria que els socis hi tinguessin vot. El club paga, no? Doncs hem de dir-hi la nostra.
   El més important seria no fer barrabassades tipus “Coliseum Alfonso Pérez”, però m’agradaria que el nom no fos un anodí “Estadi Municipal de Badalona”. Potser “Torrent de la Batllòria”, á la “Avinguda de Navarra”… No ho sé, però ja feu bé de preguntar-ho perquè ho trobo molt important!

 • Carlos

  Que creeis que jugar en Can Peixauet sera gratis o que? Tambien habra que pagar un alquiler,no solo por jugar sino tambien por entrenar,porque no creo que entonces entrenen solo en Montigala tendran los jugadores que adaptarse a ese terreno de juego.
  Aunque yo creo que al final se pondra tambien mecanotubo,porque sino no se que hace todavia entrenando el equipo en Montigala sinos fueramos a Can Peixauet.

 • Carlos

  Por cierto Albert sabes si el equipo todavia entrena a las 19 horas? Para pasarme a ver como va la cosa

  • L'escapulat

   La planificació d’entrenaments no us la puc dir, però avui sí que l’equip entrena a les 19 hores.
   Abans, la presentació de Manu Balda!

 • JACH

  A cuatro días de empezar la liga y doce para el cierre del mercado, imagino que la búsqueda-contratación del delantero centro “progresa adecuadamente”.
  Por ahí ha salido el nombre de Antonio Trujillo (27 años), ex-Olot, Cornellà, Reus, Ontinyent, etc.. Particularmente, no me ilusiona demasiado este nombre: cuatro equipos en dos años, ningún gol en los últimos tres equipos, etc..
  También ha salido que Igor de Souza (35 años) ex-compañero de Manu Balda en el equipo griego y hermano de Yuri de Souza -Ponferradina- está cerca de fichar por equipo catalán de 2a.B que busca ariete. Éste segundo, aunque veterano, para mi sería mejor opción. Corpulento, peleón y más goleador.
  Pues nada, queda poco para salir de dudas. Espero que, por fin, tengamos un delantero centro en condiciones que aporte buena cantidad de goles. Imagino que desde la Directiva están procurando estirar el presupuesto en la medida de lo posible, para incorporar la mejor opción del mercado.

 • Carlos

  Esta tarde he estado viendo el entrenamiento,y se nota que esto ya va en serio,Manolo les estaba poniendo las pilas a los jugadores no pasaba ni una en las jugadas,por cierto Albert,como ya hemos comentado en el campo hay un jugador entrenando con ellos me ha parecido escuchar “Adama”,no se en que posicion jugara pero por lo visto parecia central.

  • L'escapulat

   Bona nit!

   JACH: El 9 arribarà segur, si res es torça, durant aquests 11 dies que resten de mercat. A mi Trujillo tampoc no m’apassiona gaire, però per sort no crec que sigui ell. De vegades les informacions que corren per internet i xarxes socials són sospitosament interessades (agents que volen que sonin noms, jugadors a contrarrellotge, etc.)…

   Desconeixia el nom aquest que comentes, veig que estàs ben informat. Yuri és un davanter que a mi m’agrada molt i que crec que amb una mica de sort podria haver jugat a 1a. A veure qui arriba; aniria bé un perfil més “tronco” i rematador amb experiència.

   Carlos: El jugador aquest que estava a prova avui res; un altre any que no es queda cap dels jugadors a prova, com sol ser tònica habitual. Com bé dius avui sessió amb molt de ritme i ja veient cosetes que suposo que s’aplicaran a Xativa, sobretot sortida de pilota i la plantilla ja tocant molta pilota i competint.

   Bona nit i… atents demà al matí!!!

 • kanu

  Segons jornada previa s’ha arribat a un acord amb ajuntament pel tema camp, es veritat?

  • L'escapulat

   No. Aquesta setmana no hi ha hagut cap reunió més, pel que jo sé. Si s’hagués arribat a un acord el club seria el primer que ho diria per treure de dubtes els socis i aficionats, suposo.

   Altra cosa és que s’estiguin moguent fils per a preparar tant el Pla A com el Pla B, pel que pugui passar.

 • David

  No entenc el motiu de per qué a uns jugadors se li fa presentació oficial en les renovacions o fitxatges i a uns altres no. Per exemple a Akrong no se li va fer que jo sapiga..

  • L'escapulat

   Tens raó, David. És per una qüestió logística i de (falta) de coordinació, bàsicament.
   Akrong, Perona i Morgado no se’ls va presentar “oficialment” perquè el fitxatge s’anuncia quan els jugadors encara no són a Badalona. Penseu que, com avui amb el cas d’Ibón Gutiérrez (o fa uns dies amb Facundo), el fitxatge es fa oficial però manca la signatura del contracte “in situ”. La parafernàlia, vaja.
   Si es poden fer coincidir les dues coses perfecte però, sovint, a l’agost, no ha estat possible… Avui he cregut que era més important publicar la informació i no haver d’esperar dos dies per a tenir la foto: simplement és això, la clàssica foto del jugador amb la samarreta.

   L’important és que ja només queda el fitxatge d’un 9 rematador!

   A veure si es confirma i quan cau el nom…

   • Joan

    Avui era quan el club deia els guanyadors del concurs, oi?

    • L'escapulat

     Avui al vespre Joan !

     Per cert, per als que ho pregunteu, el partit es podrà seguir per RCB (94.4 FM). El que no hi haurà dilluns serà ni la tertúlia ni el Minut 91, que tornen el 14 de setembre.

 • dani

  Nou fitxatge. Es tractara de ibon gutierrez que procedeix del sant andreu.un grandissim jugador.
  Nomes faltara un bon davanter

 • Pedro

  Quins criteris s’ha seguit per donar els carnets a twitter?

  • L'escapulat

   Totalment subjectiu meu: els que m’han semblat més originals/graciosos, com deia la promo.

   En canvi, al facebook va ser sorteig pur. Sense notari, això sí…

   Per cert, i parlant de sortejos: acabo d’engegar un concurs a la pàgina de facebook de L’escapulat per a regalar una motxilla infantil oficial del CF Badalona. Animeu-vos-hi que és maca, va!

   Demà viatgem cap a Xàtiva. Recordeu que demà ja hi ha 6 partits i que un d’ells el podreu seguir per la tele: a les 19h Cornellà-Barça B per Esport3.

   De moment a La Porra sou optimistes: confiança i força!

 • Carlos

  Albert no se da en la web la lista de convocados por Manolo Gonzalez?

  • L'escapulat

   Bona tarda nois,

   Us escric des de l’autocar camí de Xàtiva. Normalment les convocatòries no es donen fins al mateix dia de partit, però no està previst publicar-les al web. Avui s’han quedat a casa Balda, Ibón, Grasa, Amantini i Carroza. Javi Rodríguez viatja però és dubte. El juvenil Bermúdez substitueix Grasa.

   Per cert, ara sí que ja sembla que la setmana que ve comencen les obres pel mecanotub.

   • dani

    Al final seran les graderies de mecanotub? Saps si tenen previst ficar les grades de formigo aquest any o aguantarem d’aquella manera tot l’any amb el mecanotub

    • Carlos

     Dani las gradas de hormigon es una obra de envergadura,no es solo coger traerlas y colocarlas,hay que mover tierras,rebajes,etc,son unos meses de obras.Estaremos con mecanotubo todo el año,es lo que toca,solo nos queda un añito por aguantar,asi estaremos mas encima como el año pasado y tenemos que hacer un fortin de nuestro campo.

 • juan antonio

  si sacamos algo positivo de xativa seria buenísimo con las numerosas bajas que tiene el equipo.amantini y carroza sancionados de la temporada pasada,joan grasa y javi rodriguez tocados y manu balda y ibon todavía sin ficha.VAMOS BADALONA EMPIEZA OTRA ILUSION.

 • Pedro

  A quina hora es jugarà a casa?

  • Carlos

   Tengo entendido que la federacion no deja jugar antes de las 18.30 horas,las dos primeras jornadas,supongo que por el tema calor.Despues supongo que como siempre,a las 18h despues las 17h y cuando el cambio de hora supongo que a las 12 horas,si no arreglan el tema focos.