HURACÁN 2 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona ha tancat la temporada 2014/15 amb una derrota a San Gregorio davant l’Huracán de València, que s’hi jugava l’accés al playoff. El nostre objectiu, més modest -la Copa del Rei- queda ara força llunyà, ja que per davant hi tenim una bona colla d’equips amb més puntuació que nosaltres. Els escapulats acaben setens a la taula amb 56 punts, una actuació molt notable i que tots haguéssim firmat a l’inici de la campanya. En aquest sentit, aprofito per treure’m el barret i felicitar, a més de la plantilla, Manolo González i tot el seu cos tècnic. Amb tres anys per endavant, crec sincerament que la seva renovació és una decisió encertada i ara el de Folgoso do Courel té tot el temps del món per començar a bastir el seu projecte esportiu.

Ja tenim aquí el final de temporada: ara, per fi es poden fer judicis amb totes les de la llei. Al mateix temps, donem el tret de sortida per al debat clàssic de cada estiu: altes, baixes, rumors, desmentiments… Demà mateix marxa de vacances la plantilla al complet, i això significa que ben aviat començarem a conèixer els homes descartats per Manolo González de cara a l’any vinent. Així ho ha confirmat avui el tècnic en les declaracions postpartit, i els aficionats ho venim sentint des de fa setmanes. En aquest sentit, i abans de res, m’agradaria escoltar-vos a vosaltres…

 • Quina valoració feu de la temporada 2014/15 del Badalona?
 • Quins jugadors voleu per a la propera temporada, la 2015/16?

Tindrem molt de temps per anar discutint i fer bullir l’olla sobre el gran nombre de fronts que sempre s’obren a l’estiu. Com sempre, us convido a comentar-ho absolutament tot i a compartir rumors, preferències de fitxatges, opinions, crítiques, queixes, dubtes… Teniu la paraula!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

53 responses to “HURACÁN 2 BADALONA 1

 • lluis

  La meva valoració de la temporada 2014/2015 és de sobre salient. Tal com va començar la temporada que en el mes de setembre encara s’estava confeccionant la plantilla, algú m’hagués dit que a falta de 8 o 9 jornades el Badalona hauria salvat la categoria i que a la ultima jornada tindria opcions per entrar a la copa del rei jo no m’ho hagués cregut i li hagués dit si estava boig. Però la gran feina de tota la plantilla, jo no excloc a ningú i, sobre tot, la Manolo González i el seu cos tècnic han fet possible la brillant temporada del Badalona.
  Dels jugadors que jo hem quedaria estan:Marcos,O.Sierra,Grima, Amantini, Lulu, Alvaro Vega, Prior, Toni Lao, Raúl Torres, Cissé, Facundo Ponzio, Esteve, Carracedo, Joan Grasa a veure com surt de la lesió. Y Abraham si entra dintre de les possibilitats econòmiques del club, si no entra, per mi pot marxar.

 • Carlos

  Muy buena temporada,del equipo,yo lo he dicho mas de una vez y desde el principio que yo veia a este equipo con ganas,la suerte es que la gente estaba comprometida desde el principio y aparte de que los resultados iniciales acompañaron.Yo me quedaba con la columna del equipo: Marcos,Oscar Sierra,Fran Grima,Amantini,Alvaro Vega,Lulu,Toni Lao,Juanjo Prior,Raul Torres,Ponzio,Gissigol,Xavi Ferron,Carracedo,(una oportunidad a Joan Grasa),y sobretodo si el club puede y el canario esta comprometido Abrahammmmm.
  Una pregunta,habeis escuchado las declaraciones de ayer de Manolo Gonzalez? A quien se referira Manolo con el personaje de este club que parece que se alegra cuando las cosas no van bien?

  • lluis

   Carlos, jo crec que hi han bastants personatges afins a l’anterior president, que no veuen gaire bé que en el Badalona li funcionin les coses com li van funcionan. És una opinió meva, jo no sé res del que pasa a dintre del club, jo vaig a veure el partit i m’en vaig cap a casa. Però pel que m’oloro de les declaracions pot ser això que et dic, que el Badalona funcioni sense la col.laboració del ex-president.

 • Carlos

  Por cierto ya tenemos nuestro futuro campo en marcha,ya han cerrado el perimetro y ahora que todo vaya bien y no salgan ningunos restos ni nada de eso como en el Centenari que se pararon las obras.

  • lluis

   Les obres del camp ya funcionan però el que no entenc és que, per fer un camp de 4000 espectadors s’estigui més temps que per fer un camp de primera divisió com es va fer el camp del ATH de Bilbao.

   • carlos

    4720 espectadores tengo entendido,pero segun se ve en la maqueta,tiene para mas capacidad, al cerrar el campo por completo,ampliable un lateral y los dos goles podria llegar a los 8000.El campo del Ath.Bilbao se acaba tan pronto porque aun estando jugando en el viejo San Mames ya estaban construyendo el nuevo luego lo demolieron y el otro gol lo acabaron la siguiente temporada.Hablamos de la estructura de un primera y la nuestra,y francamente 14 meses si se hace bien no me parece mucho.Por cierto ya estan desmontando las gradas supletorias y ahora a ver si hacen unas gradas , iluminacion,etc.. como dios manda y sobretodo con tiempo para afrontar nuestra ultima temporada fuera de nuestro futuro estadio.

 • carlos

  Por lo escuchado en la tertulia todo el mundo esta con ganas de saber,y yo ya lo pregunte antes,de quien es esa persona que contamina el ambiente dentro del club,espero que si alguien lo sabe lo diga,con dos cojones como Abraham lo dijo en su dia.

  • JACH

   Ya te digo Carlos, parece que internamente el ambiente está más alborotado de lo que parece desde fuera. Pues sí, totalmente de acuerdo contigo, el canario tuvo lo que hay que tener para señalar directamente a la persona con la que tiene desavenencias. Manolo no lo hizo, lo dejó caer y ya está, sin identificar a nadie. Hubiera estado bien que fuera tan directo como de costumbre y tuviéramos claro quien son las “manzanas podridas”, que no reman en la misma dirección que el resto y no quieren lo mejor para el club.

 • JACH

  Desavenencias internas al margen…

  VALORACIÓN.- Para mi, temporada notable, por encima de las expectativas. Teniendo en cuenta presupuesto y planificación inicial, resultado mejor de lo previsto.
  Por buscar un pero, quizás no haber aprovechado la profundidad de plantilla unas semanas antes.

  JUGADORES.- Continuidad de ¿Marcos?, Sierra, Lulu, Amantini, Grima, Prior, Lao, Esteve, Torres, Carracedo, Gissi y Grasa.
  Fichaje de 8-9 jugadores, principalmente, lateral izquierdo, central/pivote defensivo, media punta, extremos derecho e izquierdo y un punta goleador. Por pedir que no quede…

  A Abraham, tras sus declaraciones y con ofertas firmes de Alcoyano, Hércules, Huracán, Reus, etc., lo doy por perdido. Sólo agradecerle estas fantásticas dos temporadas y media.
  También homenaje especial para el capitán Bermudo.

 • L'escapulat

  Bona nit a tothom!

  Com bé dieu, l’ambient està més enrarit a dins que a fora… Com comprendreu, i pel càrrec que tinc al club, em cuidaré molt de dir segons què. Sí que diré, però, que estic d’acord amb en Carlos i penso que, tal i com l’Abraham va donar noms i cognoms, en Manolo també ho hauria d’haver fet diumenge…

  Pel que fa a la temporada, ja he dit moltes vegades que per a mi és de notable alt, i que signaria amb els ulls tancats repetir aquesta actuació l’any que ve.

  Estadi: Ara ja ningú no pot negar l’evidència; les obres han començat! El terreny ja està tancat amb uns plafons perimetrals i s’està netejant tota la terra. Un dels grans avantatges d’aquesta obra és que podrem anar veient com van avançant, com a mínim, cada quinze dies…

  Vinga, em mullo amb els jugadors que em quedaria (donant per descartat Abraham):

  Marcos – Amantini – Lúlu – Álvaro Vega – Grima – Sierra – Carracedo – Esteve – Prior – Lao – Grasa – Ferrón i Gissi.

  Estic ja força impacient per veure quins seran els primers descartats pel cos tècnic i començar a veure els que sí que seguiran… Venen setmanes molt interessants.

 • lluis

  Com dieu aquí l’ambient per dintre el club està força enrarit. Jo no estic amb vosaltres de que Manolo González tingués que haver dit el nom de les persones que no desitja’n que el Badalona estigui a la situació que està. Si són persones de dintre el club, la roba bruta es renta a casa, i si són persones de fora el club, en refereixo a socis, aficionats, exdirectius, etc, que vagi directament a ells i els hi digui.
  Tampoc vaig trobar correcta que Abraham digués el nom de la persona que, segons ell, no el vol al Badalona, públicament a una tertúlia de radio quan hi havia encara la temporada en marxa, crec que va ser poc ètic. Si en aquells moments hi havia mal ambient, que no ho sé, amb aquestes declaracions, encara va posar mes llenya al foc.
  Al igual que ahir, a la tertúlia, es va dir que ahir va haver-hi un sopar de final de temporada del equip i Abraham ja no hi era. Perquè no es va quedar amb els seus companys a celebrar el final de temporada? Veig poc companyerisme en aquest jugador.

 • Eloy M.

  Jo només espero que no passi com cada any que es fitxa quasi tota una plantilla sencera. D’aquesta manera és molt difícil que el Badalona prosperi y també dificulta que la gent s’enganxi. Per una altra banda, crec que la baixa del capità Marcos seria més important pel club que la baixa d’Abraham.

  • JACH

   Estoy contigo Eloy, también me gustaría cierta continuidad en el proyecto deportivo. Pero, mucho me temo, volverá a haber desbandada general y equipo casi nuevo.
   Cierto lo que indicas, para el equipo sería más sensible la baja de Marcos que la de Abraham. Espero que se lo piense, cumpla su contrato y siga por aquí.

 • JACH

  Algún apunte…
  – Lolo, ex-Badalona la pasada temporada, máximo goleador de la tercera aragonesa con 30 goles. Hará promoción de ascenso a 2aB con su equipo (Sariñena), donde ha coincidido con otro ex nuestro, Luis Larios.
  Lolo dejó muestras de calidad por aquí, como el golazo de chilena que marcó a finales de temporada.
  – Cuatro puntos más nos hubieran hecho falta para entrar en Copa del Rey. Parece ser que ni siquiera el Alcoyano (sexto con 59) ha entrado. Por puntuación, del grupo 1 han entrado siete equipos y del resto cinco.
  – Finalmente han caído tres filiales, muestra evidente de que en esta categoría y grupo la experiencia cuenta. Hace toda la pinta de que llegará el Barça B para compensar.

 • L'escapulat

  Joan Grasa, primera renovació per a la temporada que ve.

  Potser n’havíem parlat poc, d’aquest jugador, i al final ha estat la primera renovació. De fet, quan el jugador va patir la greu lesió al setembre, el club ja la hi va oferir, en un gest lloable.

  Què en penseu? Per a mi, una bona notícia: no oblidem que Grasa era el davanter principal al principi de la temporada, per davant de Manu Balda.

  • JACH

   Se tenía que hacer, personalmente estoy de acuerdo con la decisión del club.
   A ver si, por fin, le acompaña la suerte y cuaja una excelente temporada. Esperemos que a la tercera sea la vencida y pueda aportar el máximo, que calidad tiene.

   • lluis

    Crec que és una bona decisió. A veure si la temporada vinent té sort i fa una bona temporada.

 • Carlos

  Primera buena noticia ,esperemos que lleguen pronto mas renovaciones,mi pregunta es quien tiene contrato en la actualidad aparte de Marcos?

  • L'escapulat

   Carlos, contracte signat només el tenen Marcos (que per les seves declaracions no està clar que vulgui complir-lo) i Carracedo que, per cert, i pel que he sentit, ja ha sonat per marxar a algun filial…

   • carlos

    Tendria que empezar a hacer contratos de mas tiempo para que el equipo estuviera un poco estable,en este aspecto,y no cada verano tener que recomponer el equipo por completo

 • juan antonio

  a lo mejor marcos se va también porque debe tener mal rollo con algún directivo también,porque no se entiende que quedándole un año de contrato se quiera ir.

 • lluis

  O a lo millor Marcos vol negociar un augment de fitxa? Ara que, amb tota seguretat, Abraham, que pel que tinc entès, era amb molta difrerència el que més cobraba de la plantilla, Marcos, poder vol agafar aquest rol, per això vol parlar amb el president, perquè deu tenir ofertes molt més superiors a les que li pot oferir el Badalona

  • L'escapulat

   Que té ofertes superiors a la del Badalona ja fa temporades que és així; si ara vol marxar deu ser per motius extraeconòmics, penso jo.
   Tampoc cal oblidar que ell és un home de la casa i que també treballa en una escola de futbol aquí a Badalona, o sigui que ell més enllà dels diners tenia altres motivacions per quedar-se aquí.

   Veurem com van les coses: suposo que tot plegat serà un degoteig d’anuncis de renovacions o jugadors que fitxen per altres equips…

 • Anònim

  Que hay mal rollo con algún directivo no lo sé. Lo de la escuela de fútbol sí que tira, sí. También entrena a los porteros de base del Badalona. Creo que hay posibilidades de cambios en la dirección del fútbol base y eso podría también afectar a su escuela y a sus acuerdos con el club (no sólo a lo referente al primer equipo). ¿Habéis oído algo de esto?. Parece que hay un proyecto de las escuelas de fútbol de Stoitchkov promovido por algún directivo…

  • lluis

   Pel que dieu es couen moltes coses dintre de la directiva i coses que afecten molt al futbol base. Jo, pel que llegeixo a les ultimes temporades, veig que el futbol base del badalona no va malament. Aquesta temporada el Juvenil A ha perdut la categoria de divisió d’honor, ja es va perdre una temporada però a la següent es va recuperar. No va agradar el tarannà que estan agafant les coses, perl que aqui parlem, ja que oficialment ningú sabem res.

 • Anònim

  Gracias Lluís. Veremos. Efectivamente, en 2 temporadas se ha pasado de tener un Juvenil DH, un Nacional y un Preferente a tener un Nacional, un Preferente y un Primera. Se ha bajado una categoría en los 3!. El DH era un estandarte del club, un objetivo de todos los chavales. Creo que la gestión de ese DH ha estado más cerca del primer equipo que del fútbol base (digamos que es el Badalona B). Menos lo del DH, del resto hay varios ascensos. El Cadete DH se mantiene (ha acabado 9º), el Preferente está haciendo una una temporada dignísima para ser de primer año y estar en el grupo 4 (están 7º), el Infantil A gana la liga y asciende a Preferente, el Infantil C sube a Primera, el Alevín A gana la liga, el Prebenjamín C también… una buena temporada. Por eso no se entienden mucho los rumores del proyecto de H8S Escuelas de Futbol. Algún interés debe haber que genera mal rollo a todos los niveles…

  • lluis

   Muchas gracias por tu explicación. La verdad es que a mi me gusta seguir los resultados i clasificaciones del fútbol base y por esto veo que no funciona mal, y me extraña que se quiera una colaboración externa, como tú dices, con una escuela de fútbol. Como tú bien dices algunos intereses habrán por medio, pero a veces estas colaboraciones se acaban pagando y no bien precisamente, como hemos visto alguno ejemplos.
   Y también hemos visto como hay jugadores formados en la cantera del Badalona, Gerard Moreno, goleando en Vilarreal, Victor Rodríguez, titular en Elche antes en Zaragoza, Gual, muchos años en el Barcelona, volvió al Badalona y ahora un puntal en el Espanyol, campeón de Liga juvenil, que están triunfando.

 • Anònim

  Per cert, la darrera tertulia que hi ha penjada es del 4 de Maig. Ja no les penjen els de Radio Ciutat de Badalona?

 • Carlos

  Falta la de esta semana,porque el dia 11 no hubo tertulia.Yo solo se,que comentaron en una tertulia cuando descendio el juvenil A que se veia que estaba dejado un poquito de la mano de dios.Tambien pienso que deberian haber jugado aqui en Montigala desde el mismo momento que el primer equipo,alla por noviembre y haber dejado a otra categoria inferior en pomar si era por problemas de sitio,ya que aqui hubieran tenido quizas mas apoyo y afuencia de publico.

  • lluis

   Carlos, yo esta temporada no he ido ningún partido, temporadas anteriores había ido muchos partidos y la verdad que la afluencia de público era más bien escasa. Sólo cuando venía Barcelona y Espanyol es cuando iba un poco de gente y ha habido temporadas que se disfrutaba viendo a los chavales jugar, incluso más que viendo al primer equipo. Principalmente en la época en que Manolo González era el entrenador y la temporada pasada cuando se quedó cerca de la copa del rey.

 • L'escapulat

  El Juvenil A d’aquesta temporada ha estat, sobretot, un equip poc fiable i amb poca ànima. Això és el que et diuen el que l’han seguit tot l’any. De fet, els nanos van tenir moltes oportunitats per salvar la categoria i les van deixar escapar, fins al punt que al final semblava que no volien seguir a DH… perquè lo de l’última jornada és de traca…

  Dit això, tampoc és un drama. L’equip estava mal parit i al final s’ha perdut la categoria després d’uns anys molt bons, i ara tocarà confeccionar una plantilla per pujar de Nacional; tampoc s’acaba el món. Si repassem el futbol base la majoria d’equips han fet un bon paper i hi ha hagut diversos ascensos, així que podem fer una valoració positiva.

  Sobre aquesta disjuntiva entre dos projectes -un encapçalat per gent de la casa i l’altre per l’organització aquesta de les escoles Stoitchkov-, jo tampoc en sé gran cosa, més enllà dels rumors. Veurem com acaba tot, però el que sembla és que tot plegat és molt més profund del que sembla…

  En tot cas: Ara per ara, l’únic jugador que tenim assegurat per la temporada que ve és Joan Grasa. Temps al temps!

 • Anónimo

  No podían jugar en Montigalá, porque no había luz para jugar en sábados tarde cuando venían equipos de Mallorca o Zaragoza, por eso se supone que jugaron en Pomar toda la temporada, que había luz suficiente.

 • Carlos

  Escusas,habia un juvenil no se si era el B o C jugando los sabados a las 16h.

 • Anónimo

  Exactamente Carlos eran el C o el B, no uno de División de Honor Nacional, no viste como estaba la luz el día del Zaragoza B que se nubló el día, yo no conté los focos fundidos pero por lo menos habían una tercera parte y así no se puede jugar en determinadas categorías y Pomar reunía buenas condiciones.

 • Carlos

  Que Albert no hay nada nuevo en el tema renovaciones? Ya estamos tardando y se nos adelantaran algunos equipos sino se han adelantado ya,contra antes esten los deberes hechos mucho mejor

  • L'escapulat

   Bona tarda!

   Doncs no, Carlos, de moment el club no fa cap anunci oficial. Per experiència et diré que molts jugadors esperen força per començar a confirmar coses, i que fins que no arribem al juny potser no hi ha gaire novetats…
   El que sí que podríem fer es anar comentant fitxatges d’altres equips, si és que n’hi ha…

 • Anònim

  Albert se sabe algo del arreglo del campo?Tema graderias,iluminacion,etc..,aun nos queda una temporada completa en este campo,y ya han desmontado todas las graderias de mecanotubo.Se sabe algo de lo que se va a hacer? Supongo que si si se han dado tanta prisa en desmontar.

  • Carlos

   Albert el de la pregunta soy yo Carlos.

   • lluis

    Yo imagino que si les han tret tan ràpid ha estat pel tema de que si eran de lloguer i s’estavan pagant per utilitzar-les, quan més ràpid es treguin millor.
    I pel tema de que s’hi fara no van dir que hi posarian les grades de l’Avinguda de Navarra que estan llençades al camp de la Morera al igual que les torre de il.luminació?

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Efectivament: pel que jo tinc entès, de bona font, aquest estiu es traslladaran els blocs de formigó de l’antic Centenari per posar-los com a graderies a Montigalà, ja que aquestes de mecanotub eren provisionals i a més de lloguer.
  En teoria aquests mesos d’estiu, i mentre es va construint el camp nou al costat, al Municipal de Montigalà s’hi faran les millores que estaven previstes (tapar les tanques perimetrals, arreglar desperfectes…). Fixeu-vos que dels focos no en dic res perquè no ho sé segur i no vull enganxar-m’hi els dits, però vull pensar que a partir d’ara, amb les eleccions superades, es deixaran de romanços i començarem a veure coses…

  Lluís, tu que vius per la zona, ens podries fer algun informe?

  Gràcies a tots pels vostres comentaris; seguim en contacte!

  • lluis

   Ja us aniré informant del que vagi veient. De moment només he vist el camp sense les graderies. No hi ha res mes.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Per mi ha sigut una molt bona temporada, m’ha sorprès molt positivament, i per mi la clau ha sigut l’entrenador. El que també m’ha sorprès és això que comenteu dels mals rotllos dintre del vestidor. Si amb aquest mal ambient s’ha fet un paper tant bó, això vol dir que la plantilla tenia molta qualitat i professionalitat.

  Desde que vam marxar de Pomar només he anat a dos partits, així que no puc valorar molt la temporada, però m’agradaria que seguissin (i per ordre de preferència): Marcos (si no ha marxat abans, em sorprendria que marxés ara), Amantini, Carracedo, Esteve, Gissi, Prior, Álvaro Vega, Lulú, Sierra, Lao, Grima i Torres (em va agradar molt al principi, però després el vaig veure més fluix). A Grasa no el poso perque ja sé que ha renovat (i em sembla bé) i a l’Abraham tampoc perque compto amb que tindrà moltes ofertes.

  Del descens del juvenil, és una llàstima, ja fa temps que no els vaig a veure, però recordo les primeres temporades a Divisió d’Honor que sí que hi anava, i realment disfrutava més veient-los a ells que al primer equip. També recordo quan Messi va visitar l’Avinguda de Navarra amb setze anys, i sempre m’agradava veure jugar el nostre equip contra el Barça, l’Espanyol, el València, etc. Però precisament el fet de disfrutar tant amb alguns jugadors del juvenil, i després veure que no sel’s hi donava l’oportunitat al primer equip (i a més per veure com es fitxava a gent que no aportava ni ganes ni qualitat), va fer que deixés de seguir-los tant. Una llàstima perque ara amb en Manolo Gonzàlez, que havia sigut entrenador del juvenil, potser ara sel’s hi donaria més oportunitats, però pel que es veu els jugadors ja no tenen la mateixa qualitat que abans.

  I del nou estadi, per variar diré que no em fa gens d’il·lusió. Només he anat dues vegades a Montigalà, sempre em perdo abans d’arribar-hi, haig de deixar el cotxe lluny, les dues vegades he anat per entrar al camp per un cantó i el de seguretat em diu que haig de passar per darrera de la valla (que de fet era un valla que separava l’entrada de la gent i l’entrada dels cotxes, no és que m’anés a colar a la llotja), no trobo “el meu lloc” al camp, i a sobre sempre que veig l’antiga ubicació de l’Avinguda de Navarra em venen al cap molts records i no puc oblidar el trist “homenatge” que s’hi va fer, sense cap ex-jugador ni cap ex-entrenador, i amb parlaments inclosos del promotor que hi construirà els pisos. Sempre seguiré al nostre equip, però sento que ja no és el meu club, i és possible que m’acabi donant de baixa.

  PD: Ho sento Escapulat, ara feia temps que no intervenia, però segueixo amb el meu habitual pessimisme.

  • L'escapulat

   V-R-P: Això mai home !!!! Mai no s’ha de perdre l’esperança, i menys ara, que només hem d’aguantar un anyet per tenir l’estadi nou, després de 18 anys!

   Espero que aquest pessimisme crític no sigui tant i aquest estiu et tornis a engrescar una mica… Sobretot no baixis del vaixell que si no estem allà quan les coses van mal dades… malament rai.

   Ànims i Amunt Badalona!

 • L'escapulat

  Molt interessant la tertúlia d’aquesta nit a RCB, amb la presència del president:molt esclaridora.
  Quan pugui us la penjo per als que no l’hagueu sentit.

  • JACH

   Si se cumple lo del proyecto de continuidad y consiguen que sigan tantos jugadores (se ha comentado que 12-14), será un gran punto de partida de cara a la próxima temporada. Toda una novedad.
   Buena la presencia de X.Saisó en la tertulia, sus aportaciones siempre son interesantes y la preguntas muy acertadas.
   Una hora escasa a la semana, a los fieles seguidores, creo que se nos hace un poco corto. Hoy por ejemplo, para rematar la entrevista al Presidente, hubiera estado bien media horita más.
   Pues nada, a esperar las novedades que irán cayendo durante esta semana…

   • JACH

    Otra cuestión. Con “lo que quizás está por venir”, espero y deseo que todo lo acordado con el Consistorio, se encuentre bien pactado, ya cerrado y plasmado negro sobre blanco, que no queden flecos por atar, por que si no es así…
    Hablo de subvenciones pendientes de cobro, subvenciones futuras, financiación de las necesarias reformas en Montigalà, todo lo relacionado con el nuevo estadio, etc.
    Vamos, que cualquier cambio de índole política no afecte lo más mínimo al trabajo ya adelantado, porque sino, buen negocio habremos hecho.

 • lluis

  La tertúlia d’ahir va estar força bé amb la presència del president del Badalona i la del periodista i gran aficionat badaloní com ningú Xavi Saiso.
  Però el que trobo ja massa repetitiu és el tema Abraham, cada setmana parlant del mateix jugador. Pel que va dir el president ahir, o pel que jo vaig entendre, tenia una fitxa molt alta, el club li posava el pis, i, personalment, crec que un equip com és el Badalona amb el pressupost que té, no es pot permetre aquest tipus de jugadors, per molta qualitat que tingui, que s’en porta la major part del pressupost pels jugadors, mentres els demes jugadors estan a un nivell molt inferior en qüestió de fitxes.
  I el que va fer d’agafar l’avió el matí sense anar al sopar que va fer l’equip com a cloenda de temporada,que es feia a la nit, per mi deixa molt que desitjar el companyerisme d’aquest jugador.

  • Anònim

   Esta claro Lluis que no te hace mucha gracia Abraham,yo discrepo,como dijo Miguel Angel el club hablara e intentara llegar a lo mismo que este año,si se puede bien y sino a otra cosa,pero por lo menos vamos a intentarlo que es un jugador muy desequilibrante,y de los pocos que hay en la categoria,y no podemos permitirnos este año complicarnos la temporada con el estreno del estadio a las puertas.Yo por mi parte veo bien que intenten retenerlo.

   • lluis

    Una pregunta, ell sol és el que salva els partits? Perquè ell, suposant que no hi sigui, el Badalona perderà, abans de començar el campionat, la categoria o ja ho tindrà complicat salvarla?

 • Anònim

  Intrigante lo que se comentó también sobre el fútbol base en la tertulia. Se esta llevando con mucho secretismo y hay muy mal rollo interno por lo que sé. Estas decisiones pueden afectar a las renovaciones de algunos jugadores del primer equipo, fuertemente vinculados con el futbol base (Marcos o Cristian, por ejemplo) del club. Nadie entiende estos cambios con la buena temporada realizada en todas las categorías.