BADALONA 1 CORNELLÀ 1

Escapulats,

Suposo que és difícil aixecar l’ànim després del mastegot que va suposar ahir el gol de Xemi al 93. Segurament, a molts ens va fer més mal aquesta punyalada que no pas el 0-4 de l’Olot el passat 29 de març… El Cornellà va fer mèrits per marcar i fins i tot per guanyar, però la manera que va arribar el gol fa molt de mal. En tot cas, la realitat és la que és: 5 punts els darrers 6 partits i només tres gols a favor. Sembla que des de la gran victòria a Lleida l’equip s’ha bloquejat una mica. De fet, el mateix Manolo González afirmava ahir que, un mes enrere, aquest partit l’haguessin guanyat. Hi esteu d’acord? Què creieu que li passa, al Badalona? Jo no penso, com han dit alguns, que els jugadors hagin abaixat els braços. Senzillament, no ho percebo damunt la gespa. Ara bé, és evident que ens manca la guspira que teníem fa unes setmanes. Aquesta tarda, en atac, ben poca cosa altra vegada: ni un xut entre els tres pals en tota la segona part. Continua sense convèncer-vos, l’esquema de joc que proposem?

* Dada 1) Amb el puntet d’ahir, i a manca de cinc partits pel final de lliga, ja sumem un punt més (47) que els que vam signar en les 38 jornades de la temporada passada.

* Dada 2) Gran notícia el retorn de l’Esteve Monterde en competició oficial. Feia una pila de partits que no es vestia de curt i ahir va mantenir el record que en teníem: actiu, voluntariós, agressiu en la pressió i sense tallar-se un pèl. Un altre diamant en brut del planter.

* Dada 3) Abraham va tornar a ser determinant. Com sempre, el nostre joc d’atac va passar gairebé sempre per les seves botes i el gol arriba gràcies a un gran llançament de falta del canari. Als primers compassos del partit, però, no es trobava còmode i va tenir alguna enganxada amb algun dels seus companys i també amb la banqueta. En ser substituït a les acaballes també va marxar amb cara de pocs amics i remugant… Mala senyal; se’l veu una mica nerviós darrerament.

En general, trobo que l’Abraham és una mica el reflex del garrotament conjunt de l’equip. Els jugadors s’han d’alliberar, que ja estem salvats, i sortir sense pressió. I el mateix podríem dir dels plantejaments.

Què hi dieu? Teniu la paraula!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

14 responses to “BADALONA 1 CORNELLÀ 1

 • Carlos

  Resultado justo, en la segunda parte atras atrincherados con el 1-0 ,se quita a los que pueden desequilibrar como abraham y raul torres(otra vez en banda a pesar de que hoy las bajas obligaban),y nos a ocurrido lo mas cruel que t puede pasar que te la claven en el 94.Tanto va el cantaro a la fuenteque al final….No se puede vivir de un golito,vaya segunda parte que hemos hecho,y gracias a Marcos que sino….

 • Carlos

  Yo ya lo he dicho una y mil veces,tenemos que jugar a ora cosa no me vale que no somos gente ni el que llegan justo a final de temporada,mas partidos a jugado el cornella con la copa y corrian,eh!!! NO SE PUEDE JUGAR COMO LOS ULTIMOS 25 MINUTOS SE VE QUE LLEGARIA EL GOL!!!!

 • kanu

  Hay que empezar a dar minutos a gente como ponzio, gissi, carracedo, este ve…para ver si sirven o no xra el año k viene

 • Carlos

  De todas maneras alli estaremos el sabado para apoyar al equipo,espero que vayamos bastantes para que el equipo no se sienta solo, teniendo en cuenta que es en Sant Adrian de Besos el partido.VAMOS BADALONA !!!

 • Anònim

  Hostii, acabo de ver q la grana va a bajar de 1 catalana a 2 catalana. Si hace nada estaba aqui en 2b ….

 • Anònim

  Grama

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Els que hagueu sentit la tertúlia ja haureu escoltat una mica el que semblava el “comiat” d’en Facundo Ponzio. Deixeu-me dir que el xaval un ’10’ com a persona. S’ha adaptat a la perfecció a la ciutat i fa pinya al vestuari. A més, en Facu té el cap molt i molt ben moblat.
  Desconec si l’argentí seguirà o no, eh: suposo que tot dependrà de la planificació esportiva que vulgui dur a terme el cos tècnic, amb la renovació de Manolo González a tocar.
  Una llàstima que aquest jugador no tingués els papers en regla durant la primera volta, perquè segur que hagués tingut força minuts…

  Podríem començar el joc de les renovacions però, sincerament, prefereixo que passin alguns partits i que l’equip ens tingui més animats i amb un altre regust de boca.

  Partit molt interessant el de dissabte a Sant Adrià: a veure com sortim i amb qui. Creieu que hi haurà novetats?

  • Eloy M.

   Crec i espero que sortiran a mossegar al rival desde el primer minut. No penso que Manolo faci gaires canvis respecte a l’ultim partit jugat contra el Cornellà. Per sort, coneixem tots que aquest Badalona competirà fins al final.

 • kanu

  S’ha de donar 90 minuts a gent con gissi, ponzio…x veure si serveixen o no…

 • Carlos

  Mañana a ver al Badalona contra el Español b,una pregunta si me lees Lluis,he conseguido unos carnets del español es gratuito en la zona que te pongas o solo en algun sitio en concreto? No se lo miran mucho si no eres el del carnet,no?Gracias y VAMOS BADALONA !!!!!

  • lluis

   Amb el carnet del Espanyol si estas d’empeus no pagués res, al lateral pagués 2 euros i a la tribuna pagués 3 euros.
   No es miran el carnet, tu ensenyes el carnet i endavant, no t’el agafant ni res.
   Espero haber resolt les teves preguntes Carlos.

 • L'escapulat

  A veure si deixem ja enrere nervis i pressió i demà juguem alliberats a Sant Adrià, davant un equip que es troba en una mala dinàmica, malgrat la victòria de la jornada passada a L’Hospitalet.

  Veurem, també, si hi ha canvis en l’esquema de joc i, com alguns demaneu, hi ha novetats de noms en l’onze inicial.

  Amunt Badalona!

 • Carlos

  Menudo robo en Sant Adrian si lo se me quedo en mi casa